Rebenoka(L. Grantiņa advokāta) nāve ir R. Bunkas & A. Borovkova organizēta un veikta

L. Grantiņš LRTT & H- 86

Noslepkavots ne tikai “kāds” Pāvels Rebenoks, bet aktīvās Atmodas aizsācēja Helsinki- 86 dibinātāja, Latvijas Republikas tautas TRIBUNĀLA vadītāja, II šķiras(lielvrsnieks) Triju Zvaigžņu Ordeņa īpašnieka Linarda Grantiņa ADVOKĀTS. Pret aktīvās Atmodas aizsācēju arī jaunais ģenerālprokurors Juris Stukāns  turpina sava priekšgājēja uzsākto bezkompromsa cīņu- izdzēst Viņu no TAUTAS ATMIŅAS un piedevām vēl pataisīt par GARĀ SLIMU. Nekas nav mainījies, bet kļuvis vēl ļaunāk. Marionetes- idiota un pamuļķa E. Kalnmeiera vietā nācis jau īsts MOSSADists- “čekas maisu” manipulators(ventilators) Juris Stukāns.

Un, tagad pievērsiet mazu uzmanību VDK darbinieka Indriksona ielikteņa S. Ģirģena sacītajam: “Policija strādā pastiprinātā režīmā, dienesti veic izmeklēšanas darbības, gaidīsim rezultātus. Es nedrīkstu plaši komentēt izmeklēšanas gaitu, lai netraucētu izmeklētājiem. Vienīgi vēlētos izteikt mazu piebildi: notikumu ķēde pagaidām neliecina, ka notikušais būtu politiska vai ekonomikas izrēķināšanās tādā izpratnē, kā to publiski jau mēģina pasniegt. Protams, dienesti izmeklēšanas laikā skatās jebkuru no slepkavības versijām, pārbauda personu alibi, ieskaitot, teiksim, citas lietas,” tā ministrs Ģirģens.

Kamdēļ, kamēr vēl nekas nav noskaidrots, šim J. Bordāna nāvīgākajam ienaidniekam S. Ģirģenam, bija vajadzīga šī “mazā piebilde”: notikumu ķēde pagaidām neliecina, ka notikušais būtu politiska vai ekonomikas izrēķināšanās tādā izpratnē, kā to publiski jau mēģina pasniegt.”

“Valsts policijā (VP) portālam “Delfi” apstiprināja, ka Rebenoks ir atrasts nogalināts. VP pārstāve Gita Gžibovska norādīja, ka saistībā ar notikušo ir uzsākts kriminālprocess. Šobrīd notikušā izmeklēšanā ir iesaistīti lieli policijas resursi, tiek veiktas operatīvās un izmeklēšanas darbības.”

Uzmanību !!! Un te nu, pie šī skaļā čekistu 4. maija kliķes paziņojuma vietā ir atcerēties: “Neviena pasūtījuma slepkavība nav atklāta, jo, kā savā laikā izpļāpājās Valsts policijas priekšnieks Rekšņa, visas pasūtījuma slepkavības tiek izplānotas Iekšlietu ministrijā un specdienestu vadības kabinetos!”

No sevis gribu piebilst, ka advokāta profesija ir pretrunīga pēc savas būtības. Ka viņi, lūk, aizstāv ĻAUNO, bet tikai līdz tam brīdim, kamēr tu pats nonāc šajā statusā. Daudzās vietās arī pat visgudrākais advokāts var veikt kādu savam darbam neadekvātu darbību, jo viss ir atkarīgs no tā, pie kādas informācijas viņš tiek, vai arī kāda informācija viņam tiek “piespēlēta”! Pazinu P. Rebenoku un labi iepazinos ar mani aizstāvošo viņa rakstīto. Tas bija vienreizējs. Kad to izlasīju, tad jau gribējās celties un klauvēt pie KAMERAS durvīm un sacīt: “lai slēdz vaļā un ļauj man iet mājās.” Arī mans vācu advokāts sacīja, ka P. Rebenoks ir vienreizējs advokāts ! Tā tad arī ir pamatatbilde visam. Cionistu bandai gudri GOJAS nav vēlami. Ja tos nevar dabūt savā pusē, tad tie fiziski jāiznīcina ! Par Latvijas Atmodas laika “ebrejizāciju”(sātanizāciju) teicami ir aprakstījis R. Bruners savās “Maisu zinātņu kandidātu piezīmēs !”

Domāju, ka nākošais upuris būs Jānis Bordāns, neskatoties uz to, ka viņam bija nesaskaņas ar P. Rebenoku, jo pret viņu ir nostājušās visas gan pozīcijas, gan opozīcijas partijas !

Šeit jūs redzat Rekšņas un Kalnozola pieminēto slepkavu KVARTETU !

Rasnačs-KozlovskisMežvietsKalnmeiers

20.09.20 L. Grantiņš

You may also like...

9 komentāru

  1. frankenšteins saka:

    domāju , ka nogalināja dēļ pārcenšanās ,savādāk otrs no zilajiem liniem nebūtu atstāts dzīvs.

  2. lāsts saka:

    Pērn martā Rebenoks, vēl esot “Olainfarm” padomes priekšsēdētājs, vērsās pie Valsts policijas toreizējā priekšnieka Inta Ķuža un Valsts drošības dienesta (VDD) priekšnieka Normunda Mežvieta saistībā ar viņam izteiktiem draudiem dzīvībai.
    Ko nu? Noliec Rīgas domes deputāta mandātu, liekēdi Int Kuzi, atbildi par bezdarbību, amatpersona Normund Mežviet! Jums Rebenoks katru nakti sapņos rādīsies!

  3. info saka:

    1998. gadā dzīvi “pašnāvībā” (izlecot vai tiekot “izgrūstam” pa dzīvojamās ēkas logu Rīgā, Jūrmalas gatvē) beidza advokāts Andis Bumbieris, toreizējā ekonomikas ministra, Lemberga cilvēka – Laimoņa Strujēviča – padomnieks juridiskajos jautājumos. Īsi pirms nāves Bumbieris bija devies uz atbildīgajām instancēm, kur ziņoja, ka jūtas noraizējies, jo darbā esot spiests sagatavot dokumentus, kas ir pretrunā ar likumu. Dažas dienas vēlāk viņš mira. Ierosināja krimināllietu, taču to ātri vien arī izbeidza. Advokāta atraitne par šo visu nerunāja, jo baidījās, taču neslēpa, ka pēkšņi viņu dzīvokli pirms tam sākuši apmeklēt nepazīstami cilvēki.

    Bumbiera dzīvokli uzraudzījušas tiesībsargājošo iestāžu amatpersonas. Diemžēl uzraudzība bijusi neauglīga, jo drīz vien Bumbieris atrasts miris. Krimināllieta, kas tika ierosināta par viņa nāves faktu, ātri tika izbeigta. Izmeklētāji secināja, ka pašnāvība notikusi “bez ārēja spēka iedarbības”. Tiesa, pēc dažiem gadiem parādījās informācija, ka todien advokāta dzīvoklī dienā bijuši arī kādi svešinieki. Pāris dienas pirms pašnāvības Bumbieris sniedza liecības Organizētās noziedzības un korupcijas apkarošanas birojā.

    Strujēviča laikā Ekonomikas ministrijā parādījās ideja mainīt maksāšanas līdzekļus privatizācijā. Tas nozīmē, ka, iegādājoties lielos valsts uzņēmumus, lielāko daļu to vērtības būtu iespējams apmaksāt ar sertifikātiem nevis naudu. Tādējādi uzņēmuma vērtspapīrus jaunie īpašnieki, arī Lembergs, varētu iegūt “par sviestmaizi”. Bumbieris esot iestājies pret šo Strujēviča (iespējams, Lemberga) ideju.

  4. Ainārs saka:

    Jebšu tas ir brīdinājums, kas pacels roku pret OIK, tas kritīs no Šķēles&CO mafijas.

  5. Armands saka:

    Pārāk gudrs? Tā nu tas ir patiesībā, ka nesanakot dabūt gudros savā pusē viņi vāc tos nost, jo pašiem tak būs beigas, ja gudros atstās dzīvus. Debilizesana ir viņu īpatnība, ka paši būdami šķeļaci viņi grib visus sev apkārt pataisīt par skielejosiem.

  6. astra saka:

    Deripaskam daļēji piederošā Austrijas kompānija Strabag uzbūvēja Pārdaugavā topošos Z-Torņus. Taču šis Latvijas mērogiem lielais objekts bija nieks iepretim viņa biznesa vērienam. Nopludinātie dokumenti liecina, ka caur Expobank no 2002. līdz 2016. gadam saistībā ar Deripaskas biznesu pārskaitīti vismaz trīs miljardi ASV dolāru, liecina Re:Baltica aprēķins. Tas arī liecina, kas ir Satversmes aizsardzības birojs ar komunista tiesneša Andra Guļāna ģimenes draugu Jāni Maizīti, Kā tur bija ar Andra Guļāna un Jāņa Maizīša bērniņu īpašumiem ārzemēs? Kur naudu ņēma? Varbūt tas pats Derispaska pateiks. kad kritīs Putins un viņa čekistu oligarhu režīms.

  7. uzmanību saka:

    Papildinot savu izteikto apņemšanos, jurists Mārtiņš Krieķis izsludina veselas divas 20 000 eiro atlīdzības: vienu – par ziņām par viņa kolēģa, advokāta Pāvela Rebenoka slepkavības pasūtītājiem, otru – par informāciju par nozieguma tiešajiem izpildītājiem.

    „Es garantēju, ka no saviem personiskajiem līdzekļiem samaksāšu šīs atlīdzības tam vai tiem, kas man sniegs ziņas par cilvēkiem, kuri šo noziegumu ir pasūtījuši, par tiem, kas to organizējuši, un tiem, kas to pastrādājuši,” Pietiek apliecināja M. Krieķis.

    Viņš vēlreiz apliecināja jau iepriekš teikto – ka ir pietiekami daudz faktu, kas neļauj piekrist valdošās elites pārstāvju apgalvojumiem, ka notikušais esot tikai parasta laupīšana.

    „Tas, kādā veidā šī slepkavība ir tikusi pastrādāta, rada pārliecību, ka runa ir tieši par pasūtījuma slepkavību, kas ir veikta īpaši brutālā, ciniskā veidā. Kad sabiedrība šos faktus uzzinās, tai noteikti būs jautājums – kādu iemeslu dēļ pašlaik tik aktīvi tiek mēģināts iestāstīt, ka tā bijusi parasta laupīšana,” norādīja M. Krieķis.

    Kā zināms, pašlaik gan Valsts policijas vadība, gan iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens, gan „žurnāliste” Ilze Jaunalksne no specdienestiem tuvā raidījuma Nekā Personīga ir vienbalsīgi paziņojuši – viņiem slepkavības apstākļi „pirmšķietami” liekot domāt par laupīšanas uzbrukumu.

  8. Uldis saka:

    Izskatās pēc OIK afēristu, beneficiāru: Dombrovska, Kampara, Pavļuta un Pūces un to saimnieku vēlmes nepieļaut patērētāju aplaupīšanas apturēšanu.

  9. Alens saka:

    Aizdomas,ka tāda līmeņa noziegumi netiek darīti bez noziedznieku kriminālās vadības ziņas. Kriminālā vadība bez valsts politiskās vadības ziņas tādu grēku nedrīkstētu uzņemties. Tātad,zaļā gaisma ir saņemta no augšas,valsts-mafijas ,vai kāda tās klana.
    .
    .
    .
    Admins
    Tieši tā !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *