Kam vajadzīga šī Andra Bernāta melu žļurga ?

Kāds ir iemesls tam, ka uzrodas kāda VDD apmaksāta troļļa nomelnojošs raksts Kasjauns.LV par L. Grantiņu ? Nu tā, it kā pilnīgi no ZILA GAISA. Ne Grantiņam kāda jubileja, ne E. Pujēnai un arī ne Atmodai ? L. Grantiņš tiek pataisīts par “paranoīdu šizofrēniķi” ! Un, cik viņš no daudziem un dažādiem “patriotiem” saņēmis tik viszinošu un izsmeļošu informāciju, ka viņu var apskaust ne tikai Latvijas, bet jau starptautiska mēroga žurnālisti ! Ievērojiet, kāda ir leksika šim Kasjauns.LV žurnālistikas ZVAIGZNEI ? Lūk: “Grantiņš ticis ievietots pie kriminālistiem, kas viņu regulāri dauzījuši.“ Dauzījuši !!! Reiz dižais patriots(čekas izdzimums, kurš nostučījis vairākus tūkstošus “pretpadomju elementu”, no kuriem daudzus viņa ziņojumu rezultātā čekisti noslepkavoja), radio MERKURS- “Gaismas pils” vadītājs Juris Lapinskis, kad tika stāstīts par L. Grantiņa arestu pirms pieciem gadiem, izsacījās: “Grantiņš spirinājās pretī un tāpēc viņam salauza kaulus !” Šiem čekas zemiskajiem lopiem leksika ir vienāda… .

Bet atgriezīsimies pie jautājuma- kāpēc tapa šis raksts ? Visa šī histērija ir tāpēc, ka sāk brukt čekas sistēma, kura ir paralizējusi tautu un valsti.  Pirmais jau ir tas, ka Jānis Bordāns ir atklāti definējis, ka jāpadzen čekisti un komunisti no varas grožiem. Un te tad arī sākas visa šī noziedznieku klana agresija pret tiem, kuri uzstājas pret viņiem. Grantiņam kārtējo reizi, praktiski, bez iemesla, nobloķēja Feisbuku, jo tika REKLAMĒTS- aizstāvēts J. Bordāns. Foto matricām ar īstekstiem bija liela izplatība un piekrišana Feisbukā. Tas pirms Rīgas Domes vēlēšanām nebija vēlams. Un tad vēl notiek citas nepatīkamas lietas priekš valdošās noziedznieku bandas. Profesors Artūrs Priedītis, kurš publicējās pie Latvijas lielākā STUKAČA Lato Lapsas, pārstāj publicēties pie viņa un nodēvē to par NECILVĒKU ! L. Grantiņš par šo NECILVĒKU jau gadiem ilgi informē savā i- vietnē www.tautastribunals.eu

L. Lapsa kādā no savām grāmatām L. Grantiņu un I. Roni arī, tāpat kā šis čekas jefiņš Bernāts, nodēvēja par GARĀ VĀJIEM. Ar to jau vēl čekistu bēda nebeidzas. A. Priedītis atjauno kontaktus ar L. Grantiņu un piekrīt publicēties LRTT i- vietnē un raksta komentārus, kas tam visam ir apstiprinājums. Lūk, tāpēc arī L. Grantiņš ir tautas acīs jātaisa par šizofrēniķi, lai gan tauta, gan A. Priedītis no viņa novērstos.

L. Grantiņš šeit ir ielicis izvilkumus no VDD troļļa raksta, bet labāk jau izlasīt visu rakstu, lai saprastu Latvijas izlaupītāju uztraukumu. Nekas jau nenotiek tāpat vien un necīnās pret to, kurš nekas nav. Vienu es(L. Grantiņš) varu sacīt ar 100%tīgu pārliecību, jo zinu(man tas ir pateikts), ka LRTT lasa tie, kuriem tas jālasa, proti, visu zemju izlūkdienesti, arī tie, kuri stāv aiz J. Bordāna. Tāpēc A. Priedīša parādīšanās LRTT vietnē ir murgs priekš Latvijas lapsveidīgajiem čekistiem.

https://jauns.lv/raksts/9viri/398810-latvijas-noslepumi-atmoda-kas-sakas-liepaja

Pretīgākie izvilkumi no čekas troļļa A. Bernāta raksta

No sarunas čekā Sarmīte sapratusi, čekistiem nav šaubu, ka Grantiņš pats tos tekstus nav rakstījis. Kāds viņam esot palīdzējis. Tomēr čekistiem tā arī nav izdevies to noskaidrot. Un tikai pēc daudziem gadiem tapa zināms, ka grupas Helsinki 86 pirmos dokumentus rakstījis jaunais mācītājs Juris Rubenis, kurš tolaik kalpoja kādā no Liepājas luterāņu draudzēm. To vēlāk kādā intervijā apliecināja arī pats mācītājs.

Kas notika ar Grantiņu?

Daudzi agrākie Linarda Grantiņa paziņas uzskata, ka pēc čekas noorganizētajām eksekūcijām Grantiņš ir pamatīgi izmainījies un šodien viņu vairs nevar nosaukt par normālu. Apcietinājuma laikā Grantiņš ticis ievietots pie kriminālistiem, kas viņu regulāri dauzījuši. Arī pats Grantiņš vēlāk atzina, ka cietumā kriminālisti viņu regulāri līdz samaņas zaudēšanai situši ar ķebli pa galvu. Cik zināms, Vācijā Grantiņš regulāri ārstējies dažādās nervu klīnikās. Zinātāji izteikušies, ka paranoīdā šizofrēnija viņu pārvērtusi par citu personību, kas pati neapzinās savu slimību. Par to, ka Grantiņam ir garīga rakstura traucējumi, agrāk spilgti apliecināja viņa izveidotais interneta portāls Latvijas Republikas Tautas tribunāls, kurā viņš piesprieda nāvessodu daudziem Latvijas politiķiem, kultūras, reliģijas un sabiedriskajiem darbiniekiem. Visur viņš saredzēja nodevējus, kangarus, provokatorus, Maskavas aģentus un žīdkomunistu mafijas pārstāvjus. Daudzi bijušie Grantiņa cīņu biedri arī izteikuši nožēlu, ka Grantiņš ar savu neadekvāto uzvedību manāmi diskreditējis kustību Helsinki 86. Tāpat viņi uzsver, ka nepieciešams atšķirt šodienas dīvaino Grantiņu no tā varonīgā Grantiņa, kurš 1986. gadā nodibināja cilvēktiesību organizāciju Helsinki 86 un kurš 1987. gada 14. jūnijā un 23. augustā pirmoreiz okupācijas gados aicināja tautu uz ziedu nolikšanu pie Brīvības pieminekļa.

09.08.20

You may also like...

8 komentāru

  1. Māris M. saka:

    Pieminēti šajā vietnē jau labi zināmie Aivars Prūsis un Dubrovenko.

    https://jauns.lv/raksts/9viri/398798-likumigie-zagli-un-vinu-pedas-latvija

    Kārtējo reizi no “LPSR” medijiem apstiprinās tribunālā rakstītais.

  2. Nācies lasīt divus līdzīgas ievirzes tekstus. Liepājnieka melīgo savārstījumu un “Nra.lv” tikpat melīgo savārstījumu par atbaidoši nepatīkamo Zālīti Māru. Dotās publikācijas ir turpinājums šausmīgajiem meliem par latviešu “brīvības cīnītājiem”, “lāčplēšiem”, “atmodu/perestroiku”. Latviešu tautas dzīve ir tā pretīgi iegrozījusies, ka tādi fenomeni kā brīvība, neatkarība, valsts, suverenitāte ir pamatīgi aptašķīta ar nekrietniem meliem. Tas ir novedis pie tā, ka tagad latviešiem minētie fenomeni vispār nav vērtības. Latviešu jaunākā paaudze, kura ir augusi un skolojusies pēcpadomju melu atmosfērā, vispār neko neciena – ne savas tautas kultūras mantojumu, ne vispārcilvēciskās morāli tikumiskās normas un vērtības. Melošana ir dinamiska izpausme – saistīta ar kustību, nepārtrauktu virzību, eksistē bez apstājas. Melošana neapstājas, bet rada arvien jaunus un jaunus melus. Latvijā aizvadītajos 30 gados melošana nekad nav apstājusies oficiālajā politikā un ideoloģijā. Melu propaganda ir latviešu mediju galvenā nodarbošanās. Pie varas visu laiku ir bijis un joprojām ir politiskais spēks, kas balstās uz ārprātīgiem meliem. Patiesība ir savādāka. Patiesība ir statiska izpausme – saistīta ar mieru, līdzsvaru, neizpaužas spraigums, nav sastopams turpinājums (“patiesība par patiesību”). Ja ir apliecināta patiesība, tad turpināt melot var tikai zemcilvēki. Ja tautai ir zināma patiesība, tad varai nav iespējams turpināt melot. Latviešu sabiedrībā ļoti aktuāls ir jautājums “Vai latvieši vispār grib zināt patiesību par savu pagātni un tagadni?”. Abi teksti liecina par noliedzošu atbildi. Ja latviešu miljonam negaršotu meli, tad latvieši netiktu masu komunikācijā baroti ar meliem. Abu tekstu autori nekļūdīgi zina, ka latviešu miljons ar baudu izkaršos kārtējos melus.
    .
    .
    .
    Admins
    “Melošana neapstājas, bet rada arvien jaunus un jaunus melus.”
    Jā, tas ir ATSLĒGAS TEIKUMS Latvijas šodienai !

  3. Anonīms saka:

    Priedīt , melos mediji neatkarīgi no tā , vai tautai tas tīk ,vai ne. Atslēga ir citur….
    .
    .
    .
    Admins
    To visu varēji pasniegt savādāk… Ja gribi nevajadzīgi “spļaudīties”, tad ej uz DELFI vai pie LL un “nokārtojies” tur… . Bet, ja vēlies izteikt savu viedokli civilizēti, esi laipni lūgts… . Tas pats attiecas uz Gedroicu un vēl vairākiem citiem, kuri sevi identificē ar punktiņiem un iekavām, aizmistot par vecāku dotajiem vārdiem.

  4. Andris saka:

    Es Priedītim neuzticos un spļaudīšanās disciplīnā viņam līdzvērtīgu nav… Tev vajag savai lapai līdzautorus un Priedītis ir kā literāts labs kumoss , neraugoties ne uz ko , pat uz Tevis paša izteikumiem viņa sakarā un vairāku gadu garumā! Bet ne jau man te būs ko regulēt . Baudiet mūsu ziemeļu vasaru , vēl tikai mēnesis un mežos ,kuri nav vēl pagalam izvaroti , ir sēnes …✌.
    .
    .
    .
    Admins
    Viss mainās, Anonīmais Andri. Ja nemainīsies līdzi apstākļiem, tad vari sevi uzskatīt par mironi. Līdzautori ir vajadzīgi un vēlami visiem un tā ir veselīga parādība, kura dēvējama arī par konsolidāciju, kas šajā briesmu laikmetā mums ir vajadzīga. Arī Priedītis ir pakļauts šim maiņu procesam, jo viņš vēl ir dzīvs(kā jau teicu, nemainās tikai mironis). Ja viņš uzstājās pret šodienas neliešiem, tieši pret tiem pašiem, pret kuriem uzstājos es, tad viņš ir vēlams viesis šajā i- vietnē. Bet kas attiecas uz mežiem,- vai patiešām ir vēl tādi, kuri nav izvaroti ? Ja tādi ir, tad vismaz ar šo informāciju Tu mūs iepriecināji !
    Veiksmi Tev sēņošanā !

  5. Andris saka:

    Tavam prātam tikai liekas ,ka es esmu anonīms … :))) Piekrītu , ka tikai idiots nemainās … ,bet par Priedīti man ir savs viedoklis.
    Par mežiem , izdrāzti pamatīgi un viss ”likumīgi” , nezinu vai otro reizi pieņēma to likumu par koku vecumu jeb apmēra maiņu uz leju? Manas labās sēņu vietas jau pa otru lāgu ir izvarotas , tas 10 gadu laikā , tagad atkal jāgaida 3-5 gadi , kamēr tur kaut kas izlīdīs no zemes pirmajā stāvā. Manis iecienītajā meža masīvā vēl palikuši tikai kādi 4 kvartāli neskarti . Tur ceļš arī nav izbūvēts , varbūt saglabās neskartus , vai varbūt pieder privātajam .

  6. Vlaģiks saka:

    Ja godājam latviešu mežabrāļus-nacionālos partizānus,tad,dabiski,godājam arī viņu darbus-okupantu,kolaborancionistu,nodevēju,valsts nolaupītāju iznīcināšanu. Kāpēc tas darbs nebūtu svētīgs arī šodien,nekas nav mainījies? Tā būtu visā pasaulē. L.Grantiņš ar tiesisku ASM drīzāk izskatās pēc demokrāta,bet viņu vajā.
    PS.Bet kā vajadzētu! Kādus tur ASM;ādu pār acīm,un vēl būtu par maz!

  7. secinājums saka:

    Ja uzmanīgi vērojam lielā revolucoināra J.Rubeņa dzīves gaitas,tad secinājums ir tāds,ka skaistās majās skapjos dzīvo skeleti.Iespējams,ka bernātam tāda paša ķibele,jeb milzīga vēlme tajā iedzīvoties.Vienā citā ķibelē viņš,droši,ir iedzīvojies.

  8. Pārmaiņas saka:

    Krievu bidlu un čekistu realizētā iznīcības politika ir kā caur koppapīru identiska visur, kur tie iemitinājušies.
    – Kā viens no pēdējiem tiek iznīcināts metāla pārkausēšanas uzņēmums, kad tuvāku un tālāku apkārtni no visa veida metāla ir atbrīvojuši paši postā iedzītie iedzīvotāji.
    https://youtu.be/0eN6dvQESOI

    Minētajos jautājumos nevar nepiekrist Dž.P. viedoklim.
    https://youtu.be/v_bhXU6vIwc

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *