Stukāna kungs, kāds ir Jūsu viedoklis “šajā jautājumā” ?

Jaunā ģenerālprokurora Stukāna uzdevums ir kopā ar Tieslietu ministru Bordānu pārskatīt Kalnmeiera veiktos “simtiem noziegumus” pret latviešu tautu un, pirmkārt, jau pret: Osvaldu Miglu, Gintu Voicišu, Sintijas Bāliņas(lietu), Mārtiņu Grīnbergu un Linardu Grantiņu !

L. Grantiņa krimināl-LIETĀ atrodas Padomju laika apsūdzība par H- 86 dibināšanu ! Čekas aģenta Bičkoviča iebīdītais Kalnmeiers neatbildēja uz L. Grantiņa jautājumu šajā sakarā. L. Grantiņš, Stukāna kungs, vēlas uzzināt Jūsu viedokli ? Vai Jūs arī uzskatāt, ka L. Grantiņš šodien ir jātiesā par 1986. gadā veikto “noziegumu”- H- 86 dibināšanu un aktīvās Atmodas aizsākšanu ? Vai arī Jūs piekrītat Riharda Bunkas aicinājumam anulēt L. Grantiņam piešķirto TZO ? Domāju, ka arī tauta vēlētos zināt Jūsu nostāju šajā jautājumā !

Jānis Bordāns par Kļaviņa, Emša, Kučinska, Kalnmeiera un Straumes skandālu!

Jānis Bordāns par Kļaviņa un Kučinska skandālu! Kurš atbildēs par informācijas noplūdi valdošajai partijai? Vai premjers var turpināt tālāko darbību? Ko darīt godprātīgajiem valsts pārvaldes darbiniekiem?#godigi #drosmigi #gudri #likums #kartiba#konservativie #2saraksts #6oktobris2018 #JaunaKonservativaPartija

Gepostet von Jaunā konservatīvā partija am Freitag, 24. August 2018

LRTT, Stukāna kungs, vēlas Jums atgādināt, ka tautā klīst runas, ka esiet noziedznieces S. Āboltiņas ģimenes draugs. Tauta grib cerēt, ka tas ir bijis kāds pārpratums Jūsu dzīvē un, ka Jūs neesiet iejaukts nekādās afērās, kuras veikusi šī VDK ieceltā un vadītā noziedzniece.

Tauta grib arī cerēt, ka Jāņa Bordāna atbalsts Levitam, lai tas tiktu par LR prezidentu, arī ir bijis neinformētības rezultāts, jo, pēc VILTVARŽA publikācijas, kur viss pierādīts dokumentāli, būtu noziegums un pat nodevība pret tautu, turpināt aizstāvēt šo čekas darboni !!! Bordāna kungs, ja Jūs vēl šodien uzskatāt, ka šis čekas “kurmis” ir cienīgs būt par Latvijas prezidentu, tad šajā video Jūsu sacītais kļūst par spļāvienu tautai sejā !

31.07.20       L. Grantiņš

You may also like...

7 komentāru

  1. Anonīms saka:

    pārpratums ? Nu , tādu var notēlot , ja vajag , bet būtība nemainīsies.

  2. Armands saka:

    Tā familija jau tāda aizdomīga? Vispār jau runāt viņi var visu, kas vien tautai uz to brīdi būs patīkams ausij, bet reāli tak visas valsts iestādes ir stukanu pilnas. Visa korporatīvā sistēma ir pilna ar stukaniem. Bordans jau vien tik parunās un parunās par to, ka jāsoda tos neliešus, bet gala rezultātā nelieši izrādīsies atkal stiprāki.

  3. A.A. saka:

    Linard,bolseviku sarkanai iekartai nepatik,ka Tu tiem atgadini par Starptautiskam Cilvektiesibam-kuras ir parkaptas pret Latviesu tautu.Helsinki 86 grupas pamatos ir Cilvektiesibu aizstavesana.Vai okupantiem un kangariem patik ieverot Cilvektiesibas un Humanismu pret mazo latviesu tautu.Jau privatizacijas un Parbuves laika cilvektiesibas netika ieverotos pret latviesiem,jo 400 tukstosi Latvijas pilsoni ir emigrejusi uz arvalstim Darba meklejumos,lai uzturetu sevi un gimeni pie dzivibas.Notiek Genocids pret latviesu tautu un seit jau ir ta Cilvektiesibu parkapsana uz Dzivibu.
    .
    .
    .
    Admins
    Man šodien čekisti atkal atslēdza Feisbuku par fotomatricu uz kuras atrodas deviņiKGBisti.Rīt ievietošu šeit rakstu par to…nu tas jau nu bija par daudz… .

  4. kā var nesolīt? saka:

    Stukāna kungs, vēlas Jums atgādināt, ka tautā klīst runas, ka esiet noziedznieces S. Āboltiņas ģimenes draugs.
    Pirms trim dienām parādījās ziņa, ka Solvitas Āboltiņas un viņas vīra ģimenes īpašums Rīgas klusajā centrā izlikts pārdošanā. Pārdošanas sludinājumā teikts, ka īpašumā ir divas neatkarīgas mājas. Galvenā dzīvojamā māja 211,7 kvadrātmetru platībā ar pirti atrodas īpašuma pagalmā. Mājas pagrabstāvā izveidota atpūtas telpa.
    Dzīvojamā māja ar kopējo platību 56 kvadrātmetri un 73,5 kvadrātmetrus plašā saimniecības ēka, kurā ir garāža divām automāšīnām, esot ar divām neatkarīgām ieejām – gan no Ieroču ielas, gan no pagalma.

    Īpašums atrodas uz 766 kvadrātmetru liela zemes gabala un tas tiek pārdots par 430 000 eiro.

  5. ESarLinardu saka:

    Kāds viņš draugs?! Pidarastu iebīdīts pidars. Ko var klanīties katra pidara priekšā. Uz pieres tiem pidarastiem uzrakstīts- Kalpoju padomju atraugām. Taču, tika teikts, ka iebīdīts.

  6. ES saka:

    Paskatīsimies atbildi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *