Pārmaiņas: Egoismam un altruismam jābūt balansā

Pēdējo mēnešu laikā esmu daudz zaudējis, ko nenovēlu pat ienaidniekiem un arī bezgala daudz ieguvis, ko arī nenovēlu ienaidniekiem. Taisnīgi, vai ne ?

Naids un dusmas cilvēkos aizmiglo prātu, bet harmonija cilvēkā iestājas tad, kad egoisms un altruisms nostājas balansā, kas nozīmē abu komponentu vienādas proporcijas. Tad cilvēks stabili stāv uz abām kājām, domā par sevi un reizē arī par citiem, vairs nesvārstās, viņš skaidri zin, kas ir labi un pareizi un kas ir slikti, prot izvērtēt un nosodīt ne tikai citus, bet arī pats sevi. Zin kur atrodas ļaunuma sakne un kāds risinājums vajadzīgs attiecīgajā situācijā. Latviešu tautai jāapzinās, ka pret milzīgo pārspēku un mūsu bagātības izzagušajiem kangariem nav izredžu tos fiziski pieveikt, vai uzpirkt sev aizstāvju armiju, tātad atliek viens ceļš, pārspēt tos gudrībā un zināšanās un iznīcināt viņus tiesiskā vidē. Tur tad pienākot īstajam brīdim būs jāatklāj apmelojumi un viltības, tur būs jāsagrauj viss, kas vērsts pret mums un mūsu valsti.

Kad esam atbrīvojušies no naida un dusmām un paši nostājušies uz abām kājām, tad arī varēsim saskatīt patiesību, kura no mums tiek slēpta gadsimtu melos un saduļķotajā ūdenī.
„Par sabiedrotajiem dažkārt var kļūt ienaidnieki, bet ienaidnieks nekad nevar būt sabiedrotais“. Tas skan pretrunīgi un vienam otru izslēdzoši, bet tāda nu ir uzbūvētā melu pasaule. Kad savējie nodod savējos un nelieši aizslēpušies aiz labdarības, tad vārdi zaudē jebkādu jēgu un jēgpilni pat domu apmaiņa vairs nevar notikt.

Pievienoju Irinas Pelihovas video. (nejaukt ar daudzināto žagatu Marinu Melihovu).

Turpinājumā netradicionāls skats uz notikušo un notiekošo pasaulē, kas paver citu informāciju un citas iespējas.
– Idustrializācija ir noiets etaps, tirgus ekonomika vairs nav vajadzīga un vispasaules masonu kustība arī nav vajadzīga – JO … vietā stājas mākslīgais intelekts !!! Priesteri jums teica, ka visa sākums bija vārds, kas ir taisnība, bet nepateica, ka visa beigas būs cipars, kas var izrādīties liktenīgā taisnība visai cilvēcei.

10.07.20

You may also like...

2 komentāru

  1. Maiss ir caurs. saka:

    Egoisms un altruisms ir pretīesoši jēdzieni.
    Akurāt tikpat, kā satanists masons stradā par kristiešu mācītāju.
    Pieļauju,ka esat pašcieņu nosaucis par egoismu…
    Egoisms ir riebīga īpašība,tās ,,īpašnieks,, ir morāls kroplis.
    Bet cilvēks ar pašcieņu un turklāt vēl altruists ir ļoti smalks
    Radītāja Darbs…

  2. Armands saka:

    Cipars arī ir vārds! Viens =Ien=Jan, Divi =Vidi =Dievs, Trīs =Rit =rīts, Četri =Nāve.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *