INTERVIJA ar Lieni Ozoliņu


Olavs Igals-Rogge Olavs Igals-Rogge
Fragments no topošās grāmatas .
Latviju ES pārstāv unikāla nespējnieku komanda, kura nav spējīga neko risināt, viņi māk paklausīgi sēdēt plenārsēžu zālēs . Nedod dievs, ja citas valstis aizsūtījušas tādus pašus nespējniekus .
Neaizvietojami ir Sandra Kalniete, Roberts Zīle un Tatjana Ždanoka, Inese Vaidere, atsēdējuši katrs par 15 gadiem ES, ievēlēti vēl uz pieciem gadiem, tātad ES dzīvos 20 gadus, / pusi no darba mūža / , rezultāti ļoti bēdīgi, viņu nav . Slavenais Valdis Dombrovskis / ES 5 gadi + vēl 5 gadi / atkal būs augstā amatā, rakstīs grāmatu “ Kā es iznīcināju Latviju “ . Slavenā Dombrovska grāmata “ Veiksmes stāsts “ bija ņirgāšanās par Latviju visas pasaules priekšā . Viņš bija liecinieks un dalībnieks, kā finanšu ministrs un Ministru Prezidents, Latvijas pilnīgai izzagšanai .
Lennartmerism
25. jūnijs •
“Sīkāk analizēju arī to, kā tika risināta 2009. gada ekonomiskā krīze Latvijā, kāpēc bija iespējams šis tā sauktais bijušā Latvijas valsts Ministru Prezidenta Dombrovska grāmatas “Veiksmes stāsts”, kas patiesībā nozīmēja veiksmi bankām un milzīgus finansiālus, sociālus un psiholoģiskus zaudējumus sabiedrībai.”

Latvijas ekonomiku ir nolaupījusi Eiropas Savienības un Starptautiskā Valūtas fonda (SVF) virzītā politika, uzskata pazīstamais ekonomists un Misuri universitātes profesors Maikls Hadsons..
“Šķiet, ka Otrais pasaules karš bija saudzīgāks pret Latviju nekā tas, ko patlaban ar to dara politiķi,” izteicies Hadsons. Tas ir teikts Ministru Prezidenta Kalvīša laikā ?
Tādu slēdzienu ir daudz, no dažādākajiem avotiem . Cilvēkiem vajadzētu saprast, kā Latvijas agonija nebūs mūžīga . Tuvojās laiks, kad ES pārņems varu Latvijā, Latvija būs kā cilvēku resursu piegādātājs Eiropas attīstītākajām valstīm / inkubators /, konteineru laukums preču pārkraušanai no Krievijas, Āzijas valstīm, Ķīnas un Eiropas atkritumu pārstrādes centrs . Varbūt arī, kā atpūtas komplekss ( Latgale ), kur zemes jau izpirktas .
Latvijas iedzīvotājiem ir jāizlemj, vai turpināt eksistēt, vai pamest Eiropas Savienību un piedzīt kompensāciju par Latvijas, kā valsts izputināšanu . Angļi jau rāda piemēru, poļi sāk apsvērt šādu iespēju .
Mans mērķis, rakstot šo grāmatu, ir stiprināt Latvijas iedzīvotāju ticību nākotnei, neskatoties uz visām neģēlībām, ko bija spiesti izciest visu tautību Latvijas pilsoņi 30 gadu garumā . Varbūt šī būs pēdējā pārbaude Latvijas valstij, lai pastāvētu šajā pasaulē, kā neatkarīga un brīva valsts . Varbūt šī grāmata dos spēku, ticību zaudējušiem Latvijas pilsoņiem, kuri bija gatavi kalpot jebkuram nelietim, kurš nokļuvis pie varas un apzināti iznīcina Latviju, kā valsti . Ticēsim nākotnei, būsim saliedēti, tad iznāks
. Latvija ir kā krāšņa roze Pasaules dārzā, kurai ar saviem ērkšķiem un tautas gara spēku, neatlaidību jāpastāv šajā pasaulē . Sadosimies rokās, kā tas reiz bija .


Liene Ozoliņa: “Neoliberālās reformas ir vājinājušas valsts ideju Latvijas sabiedrībā. Tas izpaužas arī kā doma, ka nav nekā, ko no valsts gaidīt. Un šādā ziņā vāja sociālā aizsardzība no valsts puses vienā brīdī var kļūt par draudu valsts drošībai.”

– Liene Ozoliņa, Londonas Ekonomikas augstskolas lektore intervijā “Latvijas Avīzei” 2019. gada 25. jūnijā
http://www.la.lv/latviesi-izvelejas-formulu-ej-un-pats-dari
Latvija no normālas valsts novesta līdz trešajai nabadzīgākajai Eiropas valstij ES . Par šiem sasniegumiem ir saņemti Valsts augstākie apbalvojumi
“Aizbraukšana no valsts ir risinājuma meklēšana individuālā līmenī.” INTERVIJA ar Lieni Ozoliņu

“Aizbraukšana no valsts ir risinājuma meklēšana individuālā līmenī.” INTERVIJA ar Lieni Ozoliņu

Latviet, šo deģenerātu atalgojums ir “šūpoles laternā !”

Lūk, īstie laupītāji un slepkavas ! Jautājums: SVF aplaupīja viņus, vai viņi ar SVF aplaupīja Latviju un ES ?

29.04.20

You may also like...

7 komentāru

  1. Imants saka:

    Juris Bojārs – nav liekams – neattaisnojamo ļaunprāšu pulkā. Kaut tikai Latvenergo un Lattelekom dēļ. Par Plaudi – nekas nav prātā. Pārējie – pilnīgi droši – ienaidnieki!

  2. -Eduards Lunis saka:

    —Nu beidzot! Un tikai tā kā to atbalsta arī Latvijas Glābšanas komisija. Vai nevarētu dabūt Lienes Ozoliņas telefona nr, vai citādi ar viņu sazināties!?

  3. Valdis Freimantāls saka:

    Murgupilns vervelējums, cienītā Liene Ozoliņa!

    Vai patiešām šai zinātniecei pat jēgas nav, ka tieši Rīgas Latviešu Biedrības sabiedriskās darbošanās rezultātā radās Latvijas valsts un Latvijas kultūras fenomens?

    Viņa drīz apgalvos, ka sieru taisa no darvas, ne piena! (Un par to viņa vēl saņem naudu).

    Nožēlojami!

  4. Aelita saka:

    Taisnība ir Lienei Ozoliņai par to, ka Latvijā līdz šim ir valdījušas labējās partijas. Atceros, kā A.Šķēle kā premjers reiz teica – balsojiet vēlēšanās par ko gribiet, tikai ne par zociķiem!
    Un vēl – mūsu valstī prot pazemot cilvēkus, mazo algu un pensiju saņēmēji spiesti iet lūgties sociālos pabalstus. Kādā angļu filmā redzēju, ka sociālie darbinieki paši uzmeklē maznodrošinātos, piedāvājot palīdzību, un kāds lepns večuks viņus vēl atraida un dzen prom.
    L.Ozoliņa piemin partiju Progresīvie. Viņu programma nebūtu slikta, tikai ļaudis mulsina tas, ka daži partijas biedri varētu virzīt kādu minoritāšu propagandu, kas mūsu izmirstošajai tautai galīgi nebūtu vēlama.
    Ir dzirdētas par labējo politiku vēl trakākas anarhistiskas idejas, kā piemēram, Valdis Šteins rosina atlaist pavisam VIDu, nemaksāt nodokļus, maksas izglītību…

  5. Armands saka:

    Ja nu viņi ir zverejusi uzticību Sātanam, tad var labvēlību no viņiem sagaidīt? Ko es apēdu šorīt aknu pastēte nezinu? Nopirku kaķenei, bet domāju pagaršot pats, kas tur ir samalts iekšā? Samazgas mēs ēdam ar nosaukumu Pārtikas produkti i samazgas mums lej virsa ikdienu tie varas izpildītāji. Šai valstij ir viens virziens uz elles dzelmi. Glābt nav vairs ko. Pilnīgi jauns ir jāveido gara pildījums. Tas sākas iekš katra indivīda. Paši vien mauciski latvieši bij no 90 gadiem i nepildīja savu pienākumu tur, kur to vajadzēja pildīt ar ieroču pielietošanu. Pārdaugavas izdzimtenus nesita, bet viņi sita latviešus un turpina to darīt.

  6. čuguns saka:

    Pēc iesniegto likumprojektu, priekšlikumu un ziņojumu skaita, Roberts Zīle ir 22. no ~780 deputātiem. Pārsvarā par ekonomiskiem un transporta jautājumiem, tostarp Rail Baltija projektu, pret ko pret darbojas komunistu kliķe, jo tas atdalīs Latviju no Krievijas dzelzceļa skavām un tuvinās Eiropai.

    Par pārējo tekstā minēto var piekrist. Pārējie tur pozē nevis strādā.

  7. Anonīms saka:

    Kad cilvēki skaidri apzinas draudošās briesmas,tad noziedznieki to sauc par “sazvērestības teoriju”.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *