Pārmaiņas: Protams, ka “aizgājēji” vainīgi

Te būs tipisks propogandas rullītis, kā uzņem apgriezienus „kremļa huntas glābšanas operācija“. Rodas iespaids, ka drīz tiks apglabāta lelle, lai lētticīgie varētu atviegloti uzelpot, bet palikušie turpināt iesākto. Protams visus noziegumus noveļot uz „aizgājēju“, nebūs jau pirmā reize:

Zem video Ivana komentārs paskaidro lietas būtību.

Kā dzirdam no teiktā, visi viņi tagad valdošajā verhuškā esot svarīgi cīnītāji. Visi pēkšņi var atklāti runāt par putina gāšanu, lai gan vēl nesen ik vienu arestēja bez žēlastības un sodīja pat par komentāru atbalstīšanu internetā. Patiesi aktīvie putina pretinieki jau sen ir zem velēnas vai bija spiesti emigrēt.
Un kas vēl uzkrītoši, tiek vairākkārt atkārtots, lai pat nemēģina apvienoties pēc nacionālām pazīmēm, kas acumirklī tikšot iztulkots kā fašisms un putina atbalstīšana, jo tieši putins esot bijis nacionālpatriots un fašists !!!

Vai tas neliecina, ka valdošajai
internacionālo noziedznieku bandai, vislielākās bailes iedvešs nacionāli noskaņota tauta, kas varētu nomainīt visu kremļa noziedzīgo huntu bez izņēmuma, „visu tautību krievus“ ieskaitot un pieprasīt tiem tiesu kā starptautiskiem noziedzniekiem pret cilvēci.

Latvijas okupanti un kolonisti, jūsu tēvu zeme deg, vai paliksiet savās vietās, savā pašlabumā ierāvušies svešzemju klaidoņi, ždanoku un ušakovu pavadiņā, vai tomēr esat savas tautas daļa, kuriem nav vienalga, ka kremlī saimnieko „visu tautību krievi“ ar svešu valstu pilsonībām un izlaupa jūsu zemi.
Ukraiņi spēja vienoties un izskaitļot
savus ienaidniekus, baltkrievi cenšas, pat jakuti pamodušies, bet jums pat savas zemes nav ir tikai gadsimtiem ilgi solījumi un kaimiņzemju izlaupīšana, bet neskatoties uz to, neļaujat citiem dzīvot.
Latviešiem ir sakāmvārds, kā suņi uz siena kaudzes, paši neēd un citiem neļauj.
Toties uzcītīgi sargājat savus paverdzinātājus.
Jums okupanti un kolonisti ir pienācis brīdis nokratīt vergu važas un pateikt mēs esam krievi, russi, rusiči, slovjaņi vai kas vēl un nav mums jādzīvo svešā zemē jārunā svešā valodā, jo mums ir sava zeme, sava valoda un sava vēsture, tiesības uz savu valsti un savu pašnoteikšanos, mēs nevēlamies būt par nastu citiem, tā pat kā nevēlamies citus barot uz savas labklājības rēķina.

LRTT

Protams, ka Putins pasaulē nevienam, kā saka video runas vīrs, vairs nav nedz vēlams, nedz vajadzīgs un izdevīgs. Tāpēc tiks darīts viss, lai no viņa atbrīvotos. Bet, kas attiecas uz krieviem, rusičiem, slovjāņiem…, tad tādi nemaz Latvijā nav, bet ir ZAGRAD OTRJAD okupantiskie pēcteči, kuri šāva krievu zaldātiem MUGURĀ. Viņi visi pieskaitāmi ŠAKĀĻŽĪDU- CIONISTU-lindermanistu diasporai, kurai ar kaut kādiem mistiskiem ebrejiem nav pilnīgi nekāda sakara. Tāpat kā NĀCIJAS FĀTERIM E. Levitam ar latviešiem… .

11.02.20

You may also like...

15 komentārs

  1. xxx saka:

    Fakts ir tāds, ka ne tikai čekista Putina pārvaldītā Krievijā, bet arī Latvijas medijos pastāv sava veida cenzūra – varbūt ne tik daudz ārēja, kā iekšēja. Lai paliktu savā darbā, ir jābūt “politkorektam”. Tas nodara lielu kaitējumu demokrātijai. Šinī ziņā mums jābūt principiāliem, ka vārda brīvība pieder pie cilvēka augstākām vērtībām. Bez atklātas vai slēptas cenzūras. Amerikas Savienotās Valstis te ir paraugs uz ko tiekties.

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Latvijas medijos pastāvošā CENZŪRA jau 26. gadus nepieļauj Helsinku 86 un pilsoņu kongresa mērķu sasniegšanu!

    Jā, mums ir jābūt principiāliem par vārda brīvību, bet kāda var būt principialitāte 26. gadu totālas KGBistu un komunistu pretlatviskās 4. maija iluziorās demokrātijas apstākļos?

    Vai nav smieklīgi Hitlera Vācijā runāt par žīdu līdztiesības jautājumiem- vai Staļina laikos par pretlatviskajām šausmām?

    Pretlatviskajai 4. maija varai ir uzspļaut likumībai un tikumībai!

    Tā izdzēsa latviešu cerības uz Latvijas neatkarības atjaunošanu un nodeva Helsinku 86 un pilsoņu kongresa deklarētos mērķus!

    Komunistu un čekistu pieredzējušie demagogi ne uz sekundi neizlaida Latvijas valsts pārvaldes grožus no savām rokām!

    4. maija valstī, aizplīvurotā veidā, pie varas palika KOMUNISTU un čekistu pretlatviskie spēki, lai iefiltrētos NATO un ES struktūrās!

    Jā, vārda brīvība un biedrošanās brīvība ir cilvēku augstākās vērtības – bet tikai ne 4. maija Latvijā!

    Ciniski un brutāli, izdzenot no Latvijas Helsinki 86 aktīvākos un redzamākos antikomunistus – pretlatviskie komunistu krokodili iedibināja Latvijā totālu postpadomju PARTOKRĀTIJAS diktatūru, visos valsts pārvaldes līmeņos!

    Tas sekmēja Latvijas izlaupīšanu un šodienas ārprāta DEMOGRĀFISKO katastrofu!

    Esam tik nospiesti uz ceļiem, ka nevienā plašsaziņas līdzeklī, jau 26 gadus, NAV iespējama TAUTAS masu informēšana par Rīgas Latviešu Biedrības varmācīgo, bandītisko, krimināli sodāmo LIKVIDĀCIJU 1993. gada 18. februāra naktī!

    Latvieši, čekistu teroristi aizlieguši MĀMUĻĀ likumīgos 1938. gada statūtus NAKTĪ!!! (Sitot un šaujot un arestējot Māmuļā likumīgi atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības biedrus!)

    Čekistu teroristu banda panākusi tautas izmiršanu un turpina genocīdu pret latviešu ģimenēm!

    Sapuvusī un uzpirktā, iebiedētā inteliģence klusē!!

    Tas ir tautas negods un posts!

    Aicinu latviešus atjaunot Helsinku 86, pilsoņu kongresa un Rīgas Latviešu Biedrības darbību katrā vietā, kur latvieši dzīvo!

    Mūsu bērnu un mazbērnu likteņus NEDRĪKSTAM uzticēt, pie varas esošajam, KOMUNISTU un ČEKISTU krokodilu plēsīgajam varas baram!

    Satrauc garīdzniecības padevīgā, nodevīgā klusēšana!

    Dievs, palīdzi Latvijai!

  3. Anonīms saka:

    Freimantāl !
    Uz garīdzniecību VISMAZĀK ceri un paļaujies !
    Katoļiem galvenais ir baznīcbūdu celšana,
    luterāņiem – varai izdabāšanai,
    pārējām – dumjās tautas aplaupīšana…

  4. Pārmaiņas saka:

    Neveiktā deokupācija, īpatnā demokrātija un politkorektums ir vislabvēlīgākā vide, lai saimniekotu nekaunīgākais, nežēlīgākais un melīgākais, kas neizbēgami atnes sekas. Igaunijas prezidente paziņo, ka Igaunijas valdība ir drauds Igaunijas drošībai un konstitucionālajai kārtībai !!! Ielaisti parazīti siltā kažokā, vairojas un uzdzīvo uz nebēdu, kurš tad to nezināja, bet …
    https://youtu.be/UEhtZ2xCJUk

  5. Valdis Freimantāls saka:

    Ziņojums par radio raidījumu “Gaismaspils” 11. februārī pl. 18.(Katru otrdienu no sešiem līdz astoņiem).

    Raidījums tagad dzirdams tikai internetā (uzliekams Radio “MERKURS” on line).

    Radio viesi bija Ieva Skangale un Aivars Andersons.

    Ieva Skangale izteica dziļu nesapratni: “Par ko Linardam Grantiņam – atmodas aizsācējam valstsvīri KAULUS LAUŽ un grib tiesāt?

    Viņa bija sašutusi un jautāja: “KO viņš sliktu Latvijai ir izdarījis, ka viņu grib tiesat”?

    Ko viņš ir noziedzies Latvijas priekšā?

    Viņs ir Helsinki 86 dibinātājs un Latvijai tikai labu darījis!

    Cepuri nost, šīs skaistās un gudrās Latvijas patriotes priekšā!

    Reti kurš tagad ir spējīgs skaidri formulēt augsto valsts amatpersonu, dziļi PRETLATVISKO un NOZIEDZĪGO šodienas darbību!

    Izsaku pateicību Ievai Skangalei par drosmi un SKAIDRU VALODU!

    Uzdrošinos izteikt pateicību viņai Helsinku 86 un visas pazemotās un pārmocītās latvju tautas vārdā!

    Paldies Ieviņai no sirds !

    Paldies Linardam no sirds !

  6. mikroviļņu ieroču eksperts saka:

    brīdina. Laiks pieprasīt paust tautām patiesību. Patiesībā notiek navainīgu cilvēku slaktiņš, pat ne karš, bet valdības to slēpj. Un mediķi uz mirēju rēķina taisa biznesus…

    https://www.youtube.com/watch?v=XcS1_uEeJcU

  7. Valdis Freimantāls saka:

    5G uzstādīšanu Egīls Levits Latvijā pieprasa, kaut visi mēs zinam, ka Brisele un Ženēva ir kategoriski atteikušās šajās pilsētās uzstādīt 5G starotājus!

    Atliek viena izeja – visiem latviešiem pārcelties uz Briseli un Ženēvu dzīvot!

    Tā Egīls Levits grib panākt no latviešiem tukšu Latviju!

    Vai nepietiek ar to, ka Egīls Levits 1993. gadā Tieslietu ministrijā nereģistrēja likumīgos Rīgas Latviešu Biedrības 1938. gada statūtus? (Par spīti tam, ka LRAP prezidija lēmums atjaunoja 1940. gada likvidētās Rīgas Latviešu Biedrību darbību 4. maija Latvijas “neatkarīgajā” republikā!).

    Paldies mūsu lasītājam “Mikroviļņu eksperts saka” par materiālu, ko varam novērtēt savās ģimenēs un draugu lokā!

    Balstoties uz augšminēto, ir jāpieprasa korumpēto Latvijas amatpersonu saukšana pie atbildības par KAITNIECĪBU!

  8. man liekas saka:

    Daudz neraksta gan rakstus un komentārus vadiņa dēļ……

  9. Armands saka:

    Krievi? Mēs esam vienīgie, kuri sauc russkijos par krieviem, bet lielum lielajam vairumam ar etniskajiem Krieviem nav nekāda sakara russko govorjashejai masai. Lielākā daļa Russijas iedzīvotāju ir žīdu jaukteni tāpat ir arī ar mistisko tautu Latviešiem, kad izej cauri ielām vai ieej sabiedriskās telpās, tad apbrīno tos, kuri sevi dēvē par latviešiem. Cik tie atšķirīgi izskatās, uzvedās vai runā atšķirībā no maniem senčiem Kuršiem. Jā Latgalieši ar nav īsti tādi, kādus cenšas pie mālēt, ka esam viena tauta. Tomēr russkojazicniki saka, ka viņi prom no šejienes nebrauks. To var izdarīt tikai organizēti militārā veidā, kā viņus ieveda, tad tā arī var tikai izvest.

  10. to Armands saka:

    Par tiem, kuri uzdodas par krieviem un
    latviešiem ir balta patiesība !
    Arī dzimtie latgalieši ir Latvieši, atšķirībā
    no “poļu” un “baltkrievu” starpkaru
    perioda(un pat agrākiem) ekonomiskajiem
    imigrantiem, kuri mēģina kremļa uzdevumā
    iniciēt Latgales atdalīšanos no Latvijas.

  11. Baltu rase saka:

    Baltu rasi var pazīt no sejas,viņi gandrīz visi ir nosisti…..Tagad atrada ierakumus pie Alūksnes ,kur bija ierakti pirms tūkstoš gadiem Baltu gudrības,nozaga dzeltenie……..

  12. ... saka:

    Latgalieši ir sāmi. Vai sāmu,jūdu,franču,slāvu jaukteņi…
    Kāpēc viņiem ir tik ,no latviešiem, atsķiriga rīcība,runa un darīšana?
    Vai viņi ir Latvijas Patrioti vai NODEVĒJI???
    Vai viņi mūs ,kuršus,vidzemniekus,zemgaliešus, MĪL vai IENĪST?
    Kāpēc ,ja esam kopā, viņi uzmetas par šefiem momentā?

  13. latgalieši saka:

    Latgalieši tagad ir ebreji,kas melo tie nav cilvēki bet ļaužu banda……
    Kas zog ir fiziski iznīcināmi,viņi ir parazīti…..

  14. >>>>2020. gada 14. Februar um 18.43 Uhr saka:

    Latgalieši tagad ir krakovas žīdu pēcteči…
    Neitīvie latgalieši tagad izmirst pat ātrāk
    kā Kurzemes, Vidzemes latvieši !
    Runa ir par pašreizējo situāciju.
    Cik saprotu, Zemgale jau kopš laika gala
    ir bijusi žīdu apsēsta.
    No turienes Rīgā komplektējas valsts
    varas “elite”.
    Jelgavas Cimdars atkal jau ik pa laikam
    uzpeld mēdekļos par ekspertu :))

  15. raksta Valdis[Zālītis] saka:

    Valdis raksta[Kopotie raksti],ka tagadējā Jaunjelgavā [viens dzeltenais kliedzis ka šī būs Jaunrīga],tur no vairākiem tūkstošiem ir bijuši 300 vai400 krievi un vācieši 2 ar pusi latvieši,bet pārējie ebreji…..
    Bauska esot ebreju pilsēta…..

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *