“Pārmaiņas”: Latviski runājošie Trojas zirgi (V. Kuzmins)

Šķietamie labvēļi vai nu jau latviski runājošie Trojas zirgi, ko okupācijas administrācija ir izlolojusi milzīgā skaitā.
Ar sīkām niansītēm, noklusējot vienus faktus, bet izceļot citus, piemelojot kā būtu ja būtu, tiek manipulēts ar jauniešu prātiem un sagrozīta izpratne viņiem vēlamajā virzienā. Meli, pusmeli un vēstures redzējums tikai no parazītkomunistu un invazīvo migrantu pozīcijām. Tādi Latviju vienmēr uzskatīs par impērijas sastāvdaļu un tātad arī krievu okupantus par pilntiesīgiem Latvijas „guberņai“ piederīgiem pilsoņiem.

Lampa
Valdis Kuzmins
Ilze Jermacāne
Kārlis Dambītis
Jānis Garisons

Pārmaiņu pārdomas.

Neesmu vēsturnieks, bet vai tad 1919.gada kaujās ar Bermontu, piedalījās bijušie padomju Latvijas karavīri, kas tiek uzsvērts vairākas reizes. Jeb tomēr runa ir par latviešiem, kas bijuši cariskās armijas zaldāti un virsnieki.

27:10 min.
Man piemēram nepaslīd garām uzkrītošā frāze, ka pēc Polijas ieņemšanas, esot bučojušies Vācijas un nacistiskās armijas pārstāvji !!!
Ha, bet ne krievu armijas vai PSRS vārds netiek pieminēts, tāpat kā netiek izdvesti vārdi – okupēja Poliju, bet aizstāti ar vienkārši – ieņēma (tam sekoja Katiņas notikumi, kurus kremlis cenšas aizēnot ar Hatinas traģēdiju), bet arī tas protams ir maznozīmīgi priekš „vēsturnieka Kuzmina“ un nemaz nav pieminēšanas vērts.

Nākamā muldēšana, ka Latvijas cilvēki neko nezināja un nesaprata. Nu ja, atkal te visi muļķi un sūnu ciems, nezinājām kad uz to brīdi krievi jau iebrukuši Somijā, 1939.gada 30.novembrī.

Viscauri sarunai plūst ievirze, ka Latvijā duraciņi vien pie varas esot bijuši, bet neviena vārda par to, ka Latvijas izlūkdienests bija viens no spēcīgākajiem pasaulē. Tāpat ne vārda, ka Latvijas armija bija pilnā gatavībā stāties pretī austrumu iebrucējiem (tilti jau bija nomīnēti), kaut arī pārspēks bija nesaprātīgi milzīgs.

40:00 min. Pieliek punktu.
Ar šo vārdu salikumu man pietiek, lai tādam izdzimtenim kā Valdim Kuzminam vairs neuzticētos nemūžam (galvenais Latvijas vēsturnieks filmā

Latvijas un Igaunijas ekonomiskās situācijas tabula pirms 1940.gada okupācijas.

Starp citu, vai daudzi ir informēti par to, ka Vācijas ekonomika turpināja izaugsmi pat kara laikā. Tā neesot bijusi sevišķi liela, bet tas tikai kā salīdzinājums ar pēdējo 30 gadu „valdīšanu“ Latvijā, kad esam iedzīti dziļos mīnusos pat miera laikā. Neskatoties uz ārprāta mežu izzāģēšanu, purvu un citu iegulu izvešanu no Latvijas, šī „okupācijas administrācija“ nāk klajā ar secinājumu, ka koku zāģēšanas resnums esot vēlreiz jāsamazina.

Gribas uzdot jautājumu, vai drīz beigsies periods, kad globālās korporācijas un krievžīdu bandīti sadala laupījumu, ko starptautiski dēvē par reparācijām, aukstajā karā zaudējušajai PSRS un tātad arī mums tajā skaitā.
Kad viss būs izlaupīts un juridiski noformēts, tad sitaties jūs kā gribat un jo vairāk cits citu apsitīsiet jo labāk, mazāk būs liecinieku notikušajai nelikumību virknei.

12.12.19

LRTT

Šodien ir laikmets, kad vecā jūdu sistēma sāk plīst pa visām vīlēm. Tā sevi glābjot uzvanda no savas smirdošās kloākas vissmidīgākos mēslus. Izņemot melus un naidu viņi neko citu nepazīst !

You may also like...

4 komentāru

  1. armands saka:

    Tas Kuzmins ipēc uzvārda, i pēc sava ģīmja ir Kuzjas dēls !!!Visa vēsture tika mums Padomijas laikos piekakāta un šajos izliktā “patriotisma” bilde ir tāda pati pļura, kur tie pļuras dēli spēlē uz mūsu tēvišķajām jūtam, ka mēs iesim aiz viņiem nožēlojamu lentīšu dēļ.

  2. ``tik pacieties - debesīs labāki būs`` saka:

    Njaaaa …. “dzīve uz kauliem“, “mēs jūs atbrīvojām“ tas pats, kas “Jāņi“, “nacionālā pretošanās – improvizācija“, pa starpām gan “diemžēl“, gan “par laimi“, apdraudētība no “uzvarētājiem“ Latvijā tikpat liela kā Ukrainā… un galabeigās: kad tv pārim jājautā, ko tad mēs p a š i varam darīt, vēsturnieks iesaka “skaļāk runāt“. Vai, kā sarunā par civiliedzīvotāju situāciju kara apstākļos, karadarbības zonā – būt pateicīgiem liktenim, ka karš… Citādiņ – nesaliedētos…

    Un ne vārda par to vēsturi ar asiņainām un šausminošām liecībām par tiem, kuri katrs savā laikā mēģinājuši skaļāk runāt vai skaļāk pretoties: par karātavu stabiem, kuros pakārtos nacionālos partizānus turēja ciema laukumā par biedinājumu iedzīvotājiem, kas ar viņiem notiks, ja skaļāk runās vai protestēs, par kaulu un nagu laušanu un maukšanu tiem, kuri uzdrošinās skaļāk runāt vai protestēt. Vai par galveno, kas ne tikai apdraud, bet arī iznīcina civiliedzīvotājus šais laikos – tehnoloģiju un varas iestāžu slepeno iznīcinōšo un traumējošo karu pret ne tikai paskaļi runājošiem, bet pat pret tiem, kuri apstrīd vai tikai izrāda nepatiku pret varas pašlavināšanos, meliem, mānīšanos, tautas apzagšanu, par civiliedzīvotāju zombēšanu ar dezinformāciju, par degradēšanu visiem iespējamiem fizio- un psiho- ietekmēšanas līdzekļiem.

    https://www.youtube.com/watch?v=VLjiKT5J_cE

    https://www.youtube.com/watch?v=-GORUjVV71w

  3. Pārmaiņas saka:

    Skatos uz tiem “dod pieci” (video pie komentāra 14.10 Uhr) un veidojas iespaids, ka tiem ir līdzīgs uzdevums kā Kuzminam.
    Vispār grūti aptvert, kādu postu jauniešu izpratnei par vēsturisko patiesību ir nodarījis tāds 5.kolonas pārstāvis Valdis Kuzmins. Un vēl kas, cik tāds Valdis Kuzmins okupācijas muzejā darbodamies ir pierādījumus nobēdzinājis, kurus cilvēki tur aiznesa, to tikai dievs vien zin.
    Dēļ tādiem Kuzminiem, pēdējām paaudzēm būs skolā vēlreiz jāiet.
    .
    .
    .
    Admins
    Tieši tā, šī cionistu serga visu latvisko un savus noziegumus iznīcina !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *