Tas notiks, čekistus un komunistus likvidēs !

Lodi tiem, kuri to ir pelnījuši !

Kamēr valdīs tie, kuri mums nozaga Atmodutautfrontieši, čekisti un komunisti(sātanisti), nekas nemainīsies. Viņi ir slepkavas un valsts izlaupītāji un tādiem sods ir viens- PIELIKT PIE SIENAS ! Viņi nav cilvēki un viņiem nav tiesības atrasties starp cilvēkiem. Viņu likvidācijas process jau ir sācies starptautiskā līmenī. Sāksies arī Latvijā, lai arī kā viņi censtos to novērst, atsūtot šeit savus “levitus”. Bet vislielākās “ziepes” starptautiskajai žīd- cionistu bandai draud Krievijā. Sodīšana, kā saka VIDEO runas vīrs, nedrīkst ievilkties. Noziedzniekam nolasīt spriedumu un tur pat uz vietas to arī izpildīt.

Kurš iebildīs, ka ar tādiem godmaņiem, borovkoviem, kalnmeieriem, šķēlēm, karginiem & co ir ilgi jāceremonējas ? Tādu nebūs. Pasaule ieiet Jaunā attīstības ciklā, kurā noziedzniekiem nav paredzēta vieta !

Vai būs kāds, kurš iebildīs, ka šeit redzamajai noziedznieku bandai nepienākās lode pakausī ? Tas notiks, jo to nosaka KOSMISKAIS LIKUMS- Karmas Likums ! Nešķīsteņiem nešķīsteņa tiesu !

13.11.19 LRTT

You may also like...

3 komentāru

  1. Valdis Freimantāls saka:

    Paldies Linardam Grantiņam par frnomenālo materiālu “Narodnij Žurnaļist”!

    Lielisks materiāls!

    Iepazīties visiem !

    Vajadzīga lieta!

    Atklājums!

  2. marasms vai kas cits ? saka:

    http://www.la.lv/vairak-vienam-otru-milet
    …………………………………………………………

    cielava
    13:07, 14. novembris 2019
    Atbildēt
    Ja kundzei būtu pensija 250 eiro, tad varbūt runātu citādāk. Bet Lasmanes kundzei ir jāizstāsta un jānosauc visu čekistu vārdi un uzvārdi un viss ko viņa zina par čekas darbību Latvijā. Bet šo vārdu un uzvārdu nav, ir tikai kaut kāda mistiska piedošana, iespējams par to arī tagad viņai dod ordeņus un naudas balvas…….

  3. cielaviņ? saka:

    un tā mūs (un kundzi) nopērk arvien, katru dien`, mūžadien`…

    https://www.youtube.com/watch?v=Doy6_k5zYfc

    https://www.youtube.com/watch?v=H3RK2cQMQDg

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *