Atriebības laiks tuvojas(noziedznieki jāatpazīst) !

Noziedznieki ir jāzina !

Izrēķināšanās ar tautas slepkavām ir svēta lieta ! Viņu pašu sacītais ir viņu nāves spriedums !

LTF līderiem bija naidīga attieksme pret PK un tā koncepciju atjaunot Latvijas Republiku, pamatojoties uz valsts nepārtrauktības doktrīnu. Bijušais komunists Dainis Īvāns 1995. gadā un bijusī komuniste Sandra Kalniete 2000. gadā savos memuāros min pārliecību, ka PK esot bijis VDK inspirēts, turklāt Sandra Kalniete norāda:

Pilsoņu reģistrācijas idejā man nepatika arī mehāniskais šķirošanas princips. Turpat [Latvijas tautas] frontē plecu pie pleca strādāju ar tiem, kuriem nebija šī automātiskā pilsonības mantojuma. Tie bija mani tuvākie kolēģi, domubiedri. Es nevarēju pieņemt, ka esmu citādāka nekā viņi. Turklāt pilsoņu komitejas man nedeva atbildi, kas notiks ar tiem, kuriem nav Latvijas pilsonības. Kādas būs viņu tiesības. Ne D. Īvāns, ne J. Škapars, ne es tā arī toreiz nereģistrējāmies, lai gan publiski tikām kaunināti…”.

Augstākās padomes (AP) priekšsēdētāja vietnieks un Latvijas Tautas frontes līderis Dainis Īvāns, asi vēršoties pret PK un valsts nepārtrauktības doktrīnu, vēl 1991. gada 21. maijā rakstīja:

Manisprāt, mēs nevaram, nespējam nedz restaurēt pirms pusgadsimta eksistējušo un šai pusgadsimtā pilnīgi sagrauto Latvijas Republiku, nedz reanimēt pilnīgi bankrotējušo staļiniskās un neostaļiniskās impērijas sastāvdaļu Latvijas PSR. Mums ir JĀVEIDO un JĀCEĻ jauna, brīva un demokrātiska Latvijas valsts. Jā, šai celtniecībā ir jāizmanto arī Latvijas Republikas laikā ieliktie demokrātijas pamati un Latvijas PSR totalitārajā periodā nesabojātie valsts celtniecības materiāli, bet tai jābūt citai, kvalitatīvi jaunai Latvijai. Jau tās celtniecībā JĀIESAISTA VISI mūsu zemītes patrioti, nešķirojot pēc tautības vai kādreiz eksistējušās pilsonības. Šai ziņā Latvijas Tautas frontes politikai es pat neredzu alternatīvas”.

LRTT: Mēs atgādināsim, atgādināsim un atgādināsim !

Komuniste Kalniete uzskata, ka Pilsoņu Komitejas esot čekas inspirētas(TF čekists uzskata PK par čekitu inspirētu) !!! Vai tad komunisti nebija čekas pavēlnieki ? Vai Kalniete nav Greizo spoguļu iemītniece ? Kaut ko tādu var pasacīts noziedznieks, kurš pārējos(šinī gadījumā tautu) uzskata par nelabojamiem idiotiem. Tad jau ir skaidrs, kuri bija viņai tuvie domu biedri(okupanti bez tiesībām uz pilsonību).

Mēs zinām, ka komunisms bija: slēpts jūdaisma totalitārisms ! Tātad, komunisti ir žīdisma avangards !

Lūk, Sandras K. domubiedri:

08.11.19 L. Grantiņš

You may also like...

7 komentāru

  1. unnnn... saka:

    īvāna “jaunajā” Latvijā pie ruļļiem saspruka žīdi un pusžīdi…
    tā nekas rezultāts !?

  2. vajadzētu saka:

    Vajadzētu gudrajiem rakstīt par Krieviju un Latviju…..Ir lasīts ka Krievija ir okupēta tūkstoš gadu atpakaļ {krievi saka ka 800gadus atpakaļ ir okupējuši ebreji]…. Ir krievi un Rusi ,krievi ir ar ebreju asinīm -dzeltenā rase……Ebrejs skaidroja ,ka viena trešdaļa latviešu esot tīri ebreji [uzvārdi Liepiņi un Ozoliņi],pārējiem ir daļējas ebreju asinis….

  3. Anonīms saka:

    Liepiņi un Ozoliņi ir ar moru asinīm ! :)))))))
    Ko pīpē, narkomān ?!!

  4. AGedroics saka:

    Ameriku atklāji, vai vispār šajā Saeimā ir kāds, kas grib dekolonizāciju?

  5. Anonymous saka:

    Narkomāns ir atkal nopīpējies ,jo dzeltenā rase varot iztikt bez pīpēšanas…

  6. Zigurds saka:

    Paldies Tautas tribunālam par pievēršanos ļoti būtiskai tēmai – Pilsoņu Kongresam. Ja mēs gribam latvisku Latviju, tiesisku valsti un plaukstošu tautsaimniecību ir jāatgriežas šajā sākuma punktā un jāsāk Latvijas atjaunošana vēlreiz no paša sākuma.
    .
    .
    .
    Admins
    Jautājums gan nūtu jāformulē savādāk: “Kāpēc Zigurds kluse par PK. ?”
    ES par šo tēmu nevaru daudz izsacīties, jo neatrados šajā polit- veidojumā.
    Pats galvenais ir “izvilkt gaismā PK grāvējus”. Es zinu,ka tādi bja, bet Zigurds viņus uzskata par patriotiem… .

  7. ,,līdz sirds nepietiekamībai..`` saka:

    un “tas ir tikai laika jautājums“… ģīboņi, reiboņi, sirds apstāšanās skolēniem skolās, neiroloģiski traucējumi – `alcheimers` un `demence`, bērni nepazīs savus bērnus un bērni – savus vecākus, demence jau ap 50 gadiem. “Mobilais telefons – riskantā komunikācija “. Elektrosmogs. Biedējoši. Bišu pazušana. Cik biedējoši. Pētījumi nenonāk izvērtēšanā. Mēdiju loma par visu ķiķināties. Sagrozīšana un izņemšana no konteksta. Bērni ar novirzēm. Starojumu uztver ūdens. Pat augļūdens mātes miesās. Cik biedējoši.

    Vai varam vilcināties ar pilsoņu sasaukšanu? Lai skaidrotu tautai un to aizsargātu. Pirms 19 gadiem jau izskanēja aicinājums aizliegt bezvada telefonus. Bet tauta neko nezina. Pat negrib zināt.

    https://www.youtube.com/watch?v=ezr4CIGpBw0

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *