Kam pienākās restitūcija, latviešiem vai krievžīdiem ?

1. L.Grantiņš, Helsinki-86. LRTT. Saeima. Latvija. Liepāja. - KopieEsmu piedzimis kā latvietis(1950.g. Sibīrijā) un tāpēc mans uzdevums ir aizstāvēt šo tautu līdz pēdējam elpas vilcienam !

Mana Sirdsapziņa nevar pieļaut, ka manu senču pīšļi, tāpat arī mani pēcnācēji, tiek apķēzīti un apsmieti no tiem, par kuriem Jēzus Kristus ir sacījis: „Jūs esat no sava tēva- velna, un jums gribas piepildīt sava tēva kārības. Viņš no paša sākuma ir bijis slepkava un nestāv Patiesībā, jo patiesība nav viņā. Melus runādams, viņš runā pēc savas dabas, jo viņš ir melis un melu tēvs.”

o.kalniņš. l.grantiņš,LRTT,e.kalnmeiers, r.bergmanis,r.vējonisžīdiem, tā arī krieviem ir sava dzimtene.

Agrāk vai vēlāk, bet no Latvijas šī noziedznieku banda tiks padzīta un kolaboracionisti(arī Ojārs Kalniņš) tiesāti Starptautiskā tiesā.

Jā, latviet, H- 86 dibinātājam ar šiem Sātana kalpiem nekad nekas kopīgs nav bijis un nebūs !

Šī publikācija ir veltīta kādam Sātana kalpam un latviešu tautas bendem- Ojāram Kalniņam.

http://www.la.lv/deputatu-labas-gribas-zests-bankierim-suharenko/

Ojārs Kalniņš ir Jāņa Kažociņa „kolēģis” pēc GARĪGĀS piederības.

Šodienas Latvijas varas spicē ir „izkristalizējušies” tie, kuri ir uzticīgi boļševiku- cionistu kalpi, tātad, latviešu tautas bendes !

Lai lietas būtība būtu vairāk saprotama, tad ievietoju izvilkumu no vēsturnieka- profesora Induļa Roņa sacītā:

” Neaizmirsīsim  arī,  ka  visnedrošākie  Brīvās  pasaules drošības  dienesti  ir  Lielbritānijai –  tam  pierādījums  ir  ne  tikai  Kembridžas  piecīši,  bet  arī  Lielbritānijas  brigādes  ģenerālis, ar  Komandanta  godalgu  apbalvotais Latvijas  Tieslietu  ministrijas  paspārnē izveidotā  Satversmes aizsardzības  biroja (SAB)  direktors  no  2003.gada maija  Jānis Kažociņš.  ASV  privāti  iegūto  informāciju  par  Jāni Kažociņu,  kā  KĀI  spiegu,  grāmatas autors  ir  pārbaudījis  garu  gadu  garumā  un   to  dokumentēs  grāmatas  noslēguma  daļā.  Jāņa Kažociņa nodarītais  ļaunums  Brīvajai  pasaulei  par  kuras  neatņemamu  sastāvdaļu  ir  kļuvusi  arī  Latvija–  ir  nesamērojami  smagāks  nekā  Kimam  Filbijam. Taču  arī  Jāņa  Kažociņa dziļi  noziedzīgajai  problēmai  ir  divas  puses –  caur  viņa  darbību  ir  iespējams  pierādīt,  ka  2001. gada  terora  akti  ASV  ir  Krievijas  specdienestu  organizēta  diversija   boļševiku  impērijas  atjaunošanas  un tās  pasaules  kundzības (vispasaules  sociālistiskā  revolūcija)  interesēs,  bet  par  to  nedaudz  sīkāk  parunāsim  speciālā  paragrāfā.

Ojārs Kalniņš ?

No kurienes uzradies ?

Kad izlasām visu, kas par viņu rakstīts/sacīts Vikipedia, tad nepaliek nekādu šaubu, kuram „spēkam” viņš kalpo. No paša Latvijas neatkarības atjaunošanas brīža viņš ir bijis kopā ar tiem, kuri ir latviešu tautu apzaguši un izdzinuši svešumā. Viņš ir arī viens no tiem, kurš mūsu valsti novedis uz iznīcības sliekšņa, pat Triju Zvaigžņu ordeni par to nopelnījis !

Lai tālākais būtu labāk saprotams, tad atgādināšu, ko Latvijas izzadzējs, nelikumīgais ieklīdenis- krievžīds Arkadijs Suharenko sacīja Maskavā(19.01.2016) žīdu saietā: ”Latvijā nav antisemītisma, pie mums situācija ir ievērojami labāka nekā citās ES valstīs.”

Vai saprati, latviet, ko nozīmē viņa sacītais ?

Tas nozīmē to, ka viņi Latvija kontrolē pilnīgi visu !

Te nu būtu ko darīt ASV izlūkdienestam(noteikti arī dara), jo tas nozīmē arī to, ka Latvija ir pilnīgā Krievijas kontrolē.

Klausies un netici savām ausīm, ar kādu „loģiku” šīs latviešu tautas nodevējs manipulē:  „Gan komisijas vadītājs(Ojārs Kalniņš), gan parlamentārā sekretāre likumprojektu nepieciešamību pamatoja ar Satversmes preambulā rakstīto, ka Latvijas tauta nosoda komunistisko un nacistisko totalitāro režīmu un to noziegumus, ka Latvijas valsts aizsargā cilvēka pamattiesības un ciena mazākumtautības.

ojārs Kalniņš, L.Grantiņš,Vējonis,Bergmanis.LRTT.Tiek piesaukta Satversmes preambula(kādreiz jau rakstīju, ka tā ir drīzāk VVF „vobla” nevis preambula) !!!

Ieklausieties un paanalizējiet šos te vārdus: „pamatoja ar Satversmes preambulā rakstīto, ka Latvijas tauta nosoda komunistisko un nacistisko totalitāro režīmu un to noziegumus, ka Latvijas valsts aizsargā cilvēka pamattiesības un ciena mazākumtautības.

O. Kalniņa žīdiskā(viltusžīda) nelietība ir: uzskatīt latviešus par muļķiem !

Vai tad šīs „mazākumtautības” neuzradās tieši komunistisko un nacistisko režīmu nelietības rezultātā, kurām viņš nelikumīgā veidā atdod to, kas pieder latviešu tautai ?

Kāpēc netika veikta likumā paredzētā okupācijas seku likvidēšana ?

Un vēl kāda šī noziedznieka melīga Terezina deklarācijas interpretācija:Uz jautājumu, kāpēc ar ebreju īpašumiem jānodarbojas ārlietu resoram, Kalniņš atbildēja, ka tam pamatā esot Terezina deklarācija, ko Latvija parakstījusi kopā ar citām Eiropas valstīm un kur cita starpā ir solīts atdot ebreju organizācijām un biedrībām to vēsturiskos īpašumus. “Tas ir morāls arguments, kuru Latvija nedrīkst ignorēt,” secina Kalniņš.”

O. Kalniņš „aizmirsis“ piebilst šīs deklarācijas galveno principu, ka īpašumu atdošanu(restitūcija- agrākā stāvokļa atjaunošana, zaudējumu atlīdzināšana) var pieprasīt tikai Latvijas pilsoņu pēcteči !!!

Nu jā, bet, tas tikai tāds sīkums vien ir, uzskata KGB darbinieks Ojārs Kalniņš.

>Varbūt viņš(šis kalniņš) LRTT un latviešu tautai varētu paskaidrot: kādu agrāko stāvokli atjauno Suharenko ar savu krievžīdu bandu ???

>Varbūt viņš, šis Maskavas KGB darbonis mums varētu paskaidrot: kā šis žīds, kurš nav nekāds žīds pēc etniskās pazīmes un nav Latvijas pilsonis, ir Latvijā ticis pie neskaitāmiem miljoniem ?

Vienreiz jau visiem šiem kalniņiem & Co par saviem noziegumiem būs jāatbild un tad viņiem vēdera saturs iztukšosies biksēs, par to variet nešaubīties, jo sadisti un nodevēji ir cilvēces gļēvākā daļa.

Lūk, latviet, tāda ir žīdiski- sātaniskā LOĢIKA, ka mums okupanti un kolonisti, kuriem ir savas etniskās dzimtenes, ir jāuzskata par mazākumtautībām !

Ja nelīdīsi šo slepkavu priekšā uz ceļiem, tad jebkurā brīdi vari tikt noslepkavots vai aizmests aiz restēm.

Un, ja man kāds aizrādīs, ka nav taisnīgi šo KGB/MOSSAD darbinieku, latviešu tautas nodevēju- Ojāru Kalniņu nolādēt, tad tādam lai mēle nokalst !!!

Man šodien nav iespēja savādāk ar šiem sātanistiem cīnīties un tāpēc es to daru ar Garīgām metodēm, gan nolādot, gan sūdzoties starptautiskām iestādēm/valstīm, bet pie pirmās situācijas, kad šie izdzimumi būs tautu noveduši līdz asinsizliešanai, tad es to darīšu ar ieroci rokās !

Latviešu tautas slepkavām un genocīda īstenotājiem ir jāsaņem to, ko viņi ir pelnījuši !

Uzmanību !!!

Nozagtais ir jāatsavina un jāatdod atpakaļ latviešu tautai !

Latvijai jāatjauno 1939. gada STATUS !

Okupanti un viņu pēcteči jāizraida no valsts !!!

Lūk, tā tad arī būs tā īstā RESTITŪCIJA !

Iz Jāņa atklāsmes grāmatas: ”Es zinu tavus grūtumus un nabadzību, bet tu esi bagāts, un, ka tevi zaimo tie, kas saucas par jūdiem un nav tādi, bet ir sātana sinagoga.”***

-Tev mūžam dzīvot LATVIJA !

-Lai top svētīts tas, kurš pastāv PATIESĪBA !

-Lai Velns parauj visu šo noziedznieku bandu, kura šodien pārvalda mūsu DZIMTENI !

20.02.16      L. Grantiņš

Suharenko,Ojārs Kalniņš.Vējonis,Grantiņš, Bergmanis ,Mežviets*** Interesanti, Baznīcā vienmēr tiek citēta Bībele, bet vai ir dzirdēts, ka kāds „melnsvārcis” ir citējis šajā rakstā citēto ???

Es, Linards Grantiņš, sevi uzskatu par kristieti, bet ne par melnsvārču apmauto zombiju. Vienkārši, es sevi uzskatu par latvieti(kurš caur sidraba birzi iet un ne zariņa nenolauž) un neuzskatu par latviešiem tos, kuri melo un apkrāpj savu tuvāko, jo viņi ir no velna un pilda sava „tēva”(velna) kārības.

==============

Krievija nav Krievija, bet gan Židostana:

https://www.youtube.com/watch?v=mXHN7ioHopE

Vecais krievžīdu profesors- kabalists Laitmans pasaka bez kautrēšanās, ka žīdi nav tauta, bet gan uz ideoloģiskiem “pamatiem” apvienojusies noziedznieku banda, pie kuras ir pieskaitāms arī mūsu “kabalists”- O. Kalniņš:

https://www.youtube.com/watch?v=PrtatSImzaI

You may also like...

10 komentārs

  1. Pilsoni,tikai pilsoniem ir Cilvektiesibas gan juridiski ar likumu,gan morali kaut ko prasit (pec filacijas pectecibas). Bet te jau Valda PSRS iedibinata vara ar iekartu Valsts,kops 1944.g. okt.,kad vini atkal atgriezaas,lai turpinatu nogalinat,aplaupit un verdziba turet muzigi latviesu tautu beztiesigo. Sie no Krievijas nakusie izdzimteni nekad labpratigi prom no okupeetaas Latvijas zemes,Valsts,prom neies,ja var bezsoditi laupit un nogalinat latviesu tautas cilvekus. Redz,pasi Krievijas iedzivotaji izraisija pasaules karu,un sava bezsodamibas sovinistiskaja apzina turpina izdarit jaunus noziegumus http://gulag.ipvnews.org/article20061225.php

  2. Garāmgājējs saka:

    Nu jā, pilnīgi pareizi, viss notiek tieši otrādi. Tie, kuri atnāca laupot un slepkavojot, saņem vēl “restitūcijas”. Ir tikai jāpabrīnās par šo kalniņu, kurš patiešam mūs uzskata par idiotiem.

  3. fakts saka:

    Helsinki 86 dibinātājs Linards Grantiņš ielicis ļoti zīmīgu fotogrāfiju, kur Ļaunuma impērijas Kremlī pie bandas ielikteņa Vladimira Putina no visiem dalībniekiem tieši Rietumu bankas labdarības fonda padomes priekšsēdētājs Arkādijs Suharenko stāv vistuvāk pie agresīvās Krievijas karoga. Starp citu, vai turpinās pārbaude par Latvijas banku lomu no Moldovas izzagtās naudas apritē? Kādi ir rezultāti?

  4. xxx saka:

    Nav šaubu — ja rietumu pasaule turpinās pieļaut Latvijā piektās kolonnas darbību – Tatjana Ždanoka, Arkādijs Suharenko un citi, no traģiskiem notikumiem Latvijā nebūs iespējams izvairīties. Latviešu tauta savu izvēli ir izdarījušas, iestājoties Eiropas Savienībā un NATO. Tatjana Ždanoka un Arkādijs Suharenko strādā pret latviešu tautu. Kas atliek latviešiem? Šajā situācijā — acīmredzot vienīgi paļauties uz pasaules de­mokrātiskās sabiedrības atbalstu. Tā ir laba ziņa, ka NATO palielina savu klātbūtni Latvijā, amerikāņi palīdz tikt galā ar “baņķieru” noziegumiem un noskaidrot patiesā labuma guvējus ofšora zonās.

  5. Pēteris saka:

    Tieši tā. Nozagtais, tajā skaitā no “baņķieriem” Valērija Kargina un Arkādija Suharenko, ir jāatsavina un jāatdod atpakaļ latviešu tautai!

  6. kā būtu jādara? saka:

    O. Kalniņš „aizmirsis“ piebilst šīs deklarācijas galveno principu, ka īpašumu atdošanu(restitūcija- agrākā stāvokļa atjaunošana, zaudējumu atlīdzināšana) var pieprasīt tikai Latvijas pilsoņu pēcteči !!!

    ——————————-

    Latvija ir unikāla valsts ar to, ka bende (bendes) likumdevējam (Latvijas Republikas Saeimai) pieprasa atdot viņam (viņiem) viņa (viņu) pašu nogalinātā (nogalināto) upura (upuru) mantu. Pareizi būtu atdot mantu (atlīdzināt) upurim (upuriem), bet bendes (Padomju okupantus un nodevējus) tiesāt kā kara noziedzniekus (noziegumiem pret cilvēci noilguma nav).

  7. Tur jau ta lieta,kad VISI PSRS Pilsoni,nepameta Latviju,bet gan PSRS Republika ar so Padomju “Latvijas” Valdibu-“atjaunoja” suvereno un neatkarigo “burzuju” Valsti (1918.g.) un turpina aktivi sodien pilnveidot (uzturatlauju,zemeju un privatipasumu tirdznieciba). Protams,kad LPSR Valsts okupanti-krievijas tautas izskataa,turpina genocidu latviesu tautas un NEkadas Cilvektiesibas nedarbojas uz latviesu tautas cilvekiem, Un nedarbosies tik ilgi,kad saks notikt faktiskas so krievijas agressoru slepkavibas,tikai vardarbigas akcijas,operacijas,krievu iebruceju fiziskas naves (ne obligati Latvijas teritorijaa),ar ipasu cietsirdibu izdaritas un pa pastu nosutitas eiro-Parlamentam,ANO un Krievijas domei-lai vac lauka savus okupantus. Ikviens krievs seit ir okupants,pat zidainis ir slepkava kurs preventivos nolukos ir likvidejams. Sliceju (latviesu tauta) glabsana ir pasu sliceju rokaas. “Latvijas” krievu Savienibas asinainais slepkavu gajens turpinas kops 1940.g.17 jun. nakts iebrukuma, jau tulit 65gadus. http://gulag.ipvnews.org/article20070517.php

  8. Tagad Latvijas “valst” Gorbunova&KGB hunte,ir labi iekartojusies. No Kriminallikuma,Sodu izpildes likuma,Apcietinato ieslodzijuma vietu likuma juridiska skatijuma,Grantins un visi latviesu tautas cilveki,kas ir savadak domajosi,ar “nepareizo” politisko redzi,ir kriminalnoziedznieki! Visi,kas nepiekrit,kad ir atjaunota neatkariga Latvijas Valsts un to sabiedriski saka,acimredzot tiek represeti ar Totalitaro huntes krievu rezimu esosu Latvijaa. Reti kurs,latviesu cilveks iznak lauka dzivs vai nesakroplots ar krievu civilnoziedzniekiem,no ieslodzijumu vietam cietumiem Latvijas. Huntes Prokuratura,izmekletaji safabrices viltojot lietu ta,kad hunte izmanto cietumus,kur latviets tani krievu kriminalnoziedznieku “civilo” bara,tiek nonavets atri. Grantins,kad izbega no okupetas ar krieviem Latvijas,to dienu var saukt par savu otro dzimsanas dienu. Visparzinams fakts,kad cietuma ikviens latviesu tautibas cilveks,tiek saukts par FASISTU,kuru vajag nogalinat. https://www.youtube.com/watch?v=tZa5XfMwdJw
    .
    .
    .
    Admins
    Pilnīgi pareizi.
    Latvietis Latvijā, priekš valdošas huntas, ir ienaidnieks NR 1.

  9. Engelitis. saka:

    Parasta ,zinama patiessiba ir,ka launs cilveks labu cilveku uzskata par galeju mulki.
    Launs cilveks nekavejas ne bridi, LIETOT labu cilveku.
    Launam cilvekam prieks ,no procesa, aug ka tauki uz vedera.
    Launs cilveks SEVI vienmer uzskata par gudru,jo vins var LIETOT labu cilveku.

    Labs cilveks to visu ZIN no pirmas sekundes,bet neko nesaka- jo launais cilveks pelna vienu iznakumu…… VELNS VINA DVESELI IZPLESIIS VEEL DZIIVAM ESOT!

  10. Parlasot iz vestures http://latvijaspurvs.blogspot.com/search/label/anatolijs%20gorbunovs ,ta ir,Gorbunovam vajadzeja sedet cietuma… biju parsteigts ka stacija bija tuksa,jo pec logikas krievu okupantiem bija jadruzmejas pie bilesu kasem. Ta okupanti krievu,Vals Iekarta okupacijas Varas saglabaja visu LPSR valsts Iekartu (policija/milicija,tiesas,cietumi). Baigie viltnieki Gorbunova&KGB hunte.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *