Kristīgā baznīca, sātanisma perēklis(atjēdzieties, avis !)

Kamēr pastāvēs šī “baznīca” ar visiem šiem vanagiem, rubeņien, brūveriem un citiem nodevējiem- Kristus nokāvējiem, nekas nemainīsies… .

https://www.youtube.com/watch?v=iz7R13q-1fw

-Kristus nenāca pie mums, jo mēs nebijām Sātana kalpi… .

-Mums nav vajadzīga šī melīgā APZIŅAS ZOMBĒŠANA !

-Baltu ciltis nedzīvoja “ticībā“, bet APZIŅĀ, ka ir Dieva pasaules radības !

-Kristus runāja Patiesību, bet Dievs viņš nebija !

Noklausieties šo VIDEO, kurā tiek citētas Bībeles falsificētās vietas un atjēdzieties no šī sātanistu murga !

06.09.19                             L. Grantiņš




3.Linards Grantiņš.Helsinki- 86.LRTT.Bariss.Bitenieks.Nemeklē, latviet, Dievu pie šiem viltvāržiem- tautas un Patiesības nodevējiem.

Neej tajos drūmajos mūros, kuros tev liek “krist uz ceļiem” !

DIEVS nevienu nepazemo, tas ir Velns, kas to dara !

Viss Dievišķais ir TEVĪ !

Tad, ko TU bāz savu galvu labprātīgi cilpā un klausi šos meļus un Dieva zaimotājus ?

„Kad Jēzus izgāja no tempļa viens no viņa mācekļiem sacīja:”Skolotāj, paskat kādi akmeņi un kādas celtnes!” Un Jēzus tam sacīja: ”vai redzi šīs milzīgās celtnes? Te akmens uz akmeņa nepaliks, kas netiktu nopostīts.” (Marka13;1-2) (skat.Mat 24;1-2 un Lūkas21;5-6)

Jā, latviet, „akmens uz akmeņa nepaliks“, no šo krievžīdisko sātanistu varenības !

Dievs, lai notiek pēc Tava prāta gan Debesīs, gan arī uz zemes !

Sadisma(sātanisma) augstākā pakāpe !

Lasītājs. Godātais Valdi Freimentāla k-gs!

Un tagad atslogojies no šo sātanistu melnās drazas, ko viņi lej mūsu tautai uz galvas:

LATVIEŠA TICĪBA

Šodien dīvains nemiers dabā,/ Vēju šalkas tālas ilgas kvēl.
Latvju meži noslēpumus glabā,/ Mirt par kuriem nav nevienam žēl…
Miglā sarkanā slīgst dzimtās zemes lauki,/ Viņas elpā zelta druvas līkst.
Mūžu mūžos latvjiem nebūs draugi/ Tie, kas daudziem liek pa Sibīriju klīst.
Mūsu svētumu tie dzelžos kaltām kājām/ Samin dumbrājos un smīnot tālāk iet,
Pāri senām, mīļām latvju mājām/ Daudzreiz sārtas uguns liesmas zied.
Brālim brālis jānošauj bij kaujā,/ Dēls pat tēvam kļuva tāls un svešs.
Tos, kas neaizgāja asiņainā pļaujā,/ Klusi slēpa dzimtās zemes mežs.
Izgaist naktis. Tālāk steidzas dienas./ Mācot latvjiem dziļāk naidu just.
Mūsu sirdīs liesmo vienas domas:/ Latvju tautai mūžam nebūs zust!

Lūcija Sāgameža-Nāgele

Nē, latviet, krievžīdiskie komunistu deģenerāti nekad nebūs un nedrīkst būt mūsu draugi.

Lūcija Sāgameža- Nāgele pareizi saka.

Latviet, ar šo dziesmu celies un gulēt eij, ar šo dziesmu dzimsti un ar viņu arī „aizeij“: http://www.youtube.com/watch?v=9HBTr–_iJ4 un lai velns parauj visus šos tālbergus !

Arī šo video https://www.youtube.com/watch?v=9HBTr–_iJ4 jahvisti dzēsa !!!

Viņi iznīcina visu latvisko !!!

It sevišķi aktīvs visa latviskā iznīcinātājs ir tieši Tālbergs !!!

Par latviskuma nīdējiem- “kristiešiem”

Viņiem vienīgā vieta ir KARĀTAVAS !!!

07.09.19

You may also like...

13 komentārs

  1. par "kristīgajiem" idiotiem saka:

    Uz atmošanos veltas cerības !
    Tāpēc jau žīdu baznīckungi lieto apzīmējumu
    “avis”(vuškas), ka podiņos iekšā Toričelli tukšums…
    Atliek vienam “ganam” iet pa priekšu(pat nav
    jādzen !), kad viss bars neapturami, mē-ē-ē !, mē-ē-ē !,
    bez kādas domāšanas(par loģiku nemaz nerunājot)
    gāžās kādā virzienā – vai tur priekšā aiza vai purvs…
    Mēģinājums apskaidrot tikai rada jaunus ienaidniekus…
    ————————————————————————–

    Daba nemīl tukšumu –
    Kur aitas – tur cirpēji !
    Kāpēc neslaukt, ja var slaukt ?

  2. kuriem kalpo mēdiji saka:

    Žīdi zombē – pērciet, pērciet, pērciet !
    Radiet mums ienākumus !

    http://praktiski.la.lv/padomju-laika-kaitinosie-domasanas-paradumi-no-kuriem-daudziem-ir-gruti-atbrivoties

    Komentāros redzams, ka vēl saglabājušies cilvēki ar pilnu
    saprašanu un loģisku domāšanu !

  3. Pb saka:

    Žīdi zombē – pērciet, pērciet,pērciet!

    90.gadu sākumā bija populārs sauklis – taupīsim pasaules dabas resursus, bet tas ātri vien tika izskausts un pazuda no publiskās telpas. Tad sākās krāsaino metālu izvešana un Latvijas resursu (kūdra,dolomīts,kaļkamens) privatizēšana ar tai sekojošo izpārdošanu ārvalstu kompānijām. Tūlīt pēc tam, no veikalu plauktiem sāka izzust kvalitatīvās rietumu preces, kuras nomainīja preces ar iestrādātu kalpošanas termiņu (saglabājot brendu) un neizbēgami bija lemtas salūšanai vai vispār nepildīja savas funkcijas. Tas viss komplektā arī mudināja pāriet uz patērētāju kultu, turklāt cilvēku kategorija, kas bija ražotāji un darba darītāji, tika pārtaisīti par ofisu darbiniekiem jau bez praktiskā darba iemaņām vai piebiedrojās augošajam valsts/pašvaldību aparātam (kas ir 8x lielāks kā Francijā). Šajās aprindās valdīja uzskats, ka darīt pašam ir kauna lieta, jāņem tikai kredīts un remontdarbi vai prece jāiegūst tūlīt. Bet kā manipulēt ar parādos iedzītiem cilvēkiem, uzskatāmi varējām redzēt no Dombrovska un Vienotības (arī visu pārējo) partiju pieņemtajiem pretvalstiskajiem lēmumiem. Tas viss bija vienkārši un bija paredzami, ja uz to skatījās no loģikas viedokļa, bet nesaprotami tikai tai aklajai un mantrausīgajai kategorijai, kas cerēja uz Rubika spēlēm, BB vai MMM brīnumiem. Tajās starp citu mani gribēja ievilkt izglītoti un visai gudri cilvēki, bet vēlāk grauza nagus un brīnījās kā es to esot zinājis. Mana loģika ir cieta un gaužām vienkārša – bez darba nekas nerodas, bet ja rodas, tad pazūd tāpat kā atnāca, paraujot līdzi vēl paša uzkrāto labklājību.

  4. Pagāns latviešu saka:

    Neizlasīju tālāk par otro teikumu, no Gedroica garadarba. Jo nekad jūdaisma kristietībās nolīkušie, nevienosies.
    Kas zin pagātni, tam pieder nākotne. Kristieši nezin neko, un būtībā ir stipri padumji idioti. Kuru kūkumu tikai kaps izlabos.
    Un pilnīgi noteikti lielākai daļai kristīgo, ir žīdu gēns. Apsēkloti ir no žīdiem. Bet šie jaukteņi ir totāli idioti un mātītes stulbākas par stulbām. Un tanī praidā pedarastu un citu deģenerātu, lielākā daļa ir tieši Ābramtautas reliģijas. Apgaroti…

    To (jūdaisma kristīgie) var salīdzināt ar 13.gs. sākumu pašu, kad Kurši ielenca Rīgu (judeokristīgo), ieņemt nespēja un palīgā Kuršiem neatnāca neviens, par piemēru Zemgaļi. Tāpat kā pēc Saules kaujas, Rīga bija galīgi vāja un nekādas problēmas nesastādija ieņemt Rīgu un visus judeokristīgos rīdzeniekus aizsūtīt uz elli kristīgo, pirms laicīgi. Un tālredzīgi Krīvu krīvs bija redzējis…. Atstājot Rīgā šo velnu baru kristiešu izskatā! Jo likvidējot Rīgu un iznīcinot Teitona ordeni Baltijā, apgarotie krievžīdi judeokristīgie, būtu brukuši mums virsū. Bet tā, viņi “plūcās” savā starpā.
    Tā kā neiespējamas lietas plurializē judaistiskais kristietis Gedroics

  5. info saka:

    Saistībā ar uzsākto “būvnieku karteļu” kriminālprocesu publiski izskanējuši divu amatpersonu vārdi. Pašreizējais Valmieras mērs Jānis Baiks un bijušais Latvijas Valsts prezidents Raimonds Vējonis. Šobrīd nav zināms, kam par liecinieku kļuvis Vējonis. Taču iepriekš viņš vadīja Aizsardzības ministriju. Tur notika aktīva objektu būvniecība.

    Piemēram, pirms pāris gadiem Ādažu poligo

  6. raksts saka:

    Jānis Āboliņš, Latvijas kredītņēmēju asociācija

    Laikā, kad Tieslietu ministrija izstrādā Parādu dzēšanas likumu, Valsts prezidents Egils Levits, uzrunājot skolēnus Zinību dienā, mudina viņus mācīties, lai ņemtu kredītu. Vai tas tiešām ir pareizākais vēstījums apstākļos, kad tūkstošiem cilvēku aizvien slīkst parādu jūgā, kad neskaitāmi vecāki ar šausmām spiesti konstatēt, ka kļuvuši par parādniekiem, jo viņu bērni bez grūtībām internetā noformējuši “ātros kredītus”, ko paši, protams, nemaz nespēj atdot?

    Sveicot skolēnus un skolotājus Zinību dienā, valsts prezidents Egils Levits apmeklēja vairākas izglītības iestādes, vēlot visiem skolotājiem izturību, bet skolēniem – vieglus kontroldarbus. Latvijas Kredītņēmēju asociācijas un daudzu iedzīvotāju neizpratni raisa valsts prezidenta uzruna Rīgas Valsts 2. ģimnāzijā, kur prezidents skolēnus mudināja mācīties, lai viņi prastu paņemt kredītu.

    “Es domāju, ka ir ļoti labi, ka vēlāk, kad ņemsiet kredītu automašīnai, varēsiet paši jau izrēķināt, kādi ir izdevīgākie kredīta noteikumi,” uzrunājot lielos un mazos skolēnus sacīja prezidents.

    Vai tiešām šodienas apstākļos tas bija vajadzīgais un pareizais vēstījums jauniešiem? Vairāku gadu garumā esam cīnījušies un turpinām cīnīties ar sekām, ko radījuši savulaik pārlieku dāsni izsniegtie kredīti un cilvēku paļāvība uz nākotni ar stabiliem ienākumiem. Esam panākuši grozījumus Maksātnespējas likumā, kas tūkstošiem cilvēku uz adekvātiem nosacījumiem ļauj tikt galā ar neizpildāmām kredītsaistībām, lai atgrieztos dzīvē. Esam panākuši grozījumus Patērētāju tiesību aizsardzības likumā, kas ierobežo kredītu pārāk uzbāzīgo reklāmu.

    Par spīti tam aizvien saskaramies ar izmisušiem vecākiem, kuriem pēkšņi “pie durvīm klauvē” parādu piedzinējs, jo izrādās, viņu pašu bērns viegli noformējis ne vienu vien kredītu internetā, ko, protams, pat nav domājis atdot! Vai visā šajā situācijā, uzrunājot skolēnus, kredīts bija īstā lieta, ko akcentēt, lai skolēnus stimulētu kārtīgi mācīties?

    Tieslietu ministrija pašreiz gatavo likumprojektu, kura regulējums dotu cilvēkam iespēju atbrīvoties no parādsaistībām, kas ir mazākas par 5000 eiro. Tas būtu vienkāršāks, ātrāks, lētāks un mazāk birokrātisks risinājums nekā pašreiz pieejamais maksātnespējas process tikai tiem, kuriem saistības ir virs 5000 eiro. Šis likumprojekts ir tiešā veidā vērsts uz tiem iedzīvotāju tūkstošiem, kas ieslīguši ātro kredītu jūgā.

    Paralēli tam nemitīgi tiek stāstīts par finanšu pratību, iedzīvotāji tiek aicināti rūpīgi izvērtēt savas iespējas un ne vien septiņas, bet vismaz 17 reizes “nomērīt”, pirms parakstīties par jauna kredīta ņemšanu. Tiek stāstīts, ka arī ģimenē vecākiem ir jārunā ar saviem bērniem, ka parāds nav “brālis” un, iespējams, labāk ir krāt, nevis dzīvot uz kredīta.

    Tā vietā prezidents aicina mācīties, lai ņemtu kredītu! Kā šīs abas pretējās nostājas ir savietojamas?

    Ceru, ka šajā reizē nebūs daudz skolēnu, kas prezidenta vārdos būs ieklausījušies.

  7. Mozus saka:

    Jā, jā Gedroic-pareizi. Un svētos rakstus nesaņēma nekāds Moiša, bet gan kaimiņ Janka. Un tas nenotika Sinaja kalnā, bet gan tepat, Madonas pusē Zilajā kalnā,.
    Visi judeokristiesi visu zemju – Apvienojieties. Mūsu jaunajā baznīcsektā…
    Bet viņā tak atkal pedarastija sāks zelt un plaukt. Tas ir tikai laika jautājums. Jo “svētajos” žīdu radītos rakstos ir ierakstīts par pedarastija, ka veselas pilsētas viņiem tādas bija. Islāma apgarotiem arī Korānā ir teikts, ka vecim ar veci vai zvēru, nav labi stāties dzimumattiecībās, tam dievam Jahvem varot nepatikt ies tāda lieta. Un cik augstam intelektam jābūt, lai elementāras, vissaprotamas lietas, ka pakaļas mazgāšana pēc kakāšanas, bija jāieraksta “svētajos” rakstos. Korānā.
    Un šādiem augsti attīstītiem intelektiem, apvienojoties, notiksies “brīnums”. Daļa judeokristiešu un islāmistu, un judaistu drīkstēs pisties pakaļā, bet daļa tos kas Apvienojušies – nepiekops šo lietu. Līdz laikam, ka sāks piekopt šo žīdiskas izcelsmes parādību! Kas latviešu cilvēkam kultūrvēsturiski nav pat saprotama. Kā tā vispār var.
    Ak mēs atpalikušie baltu tautas latvieši….

  8. Žīdi zombē saka:

    GLOBĀLAIS BANDĪTISMS:
    http://www.youtube.com/watch?v=PSHKcuNu3Kc

    Milzīgi otkati no milzīgas afēras…

  9. pagān saka:

    Tāda saules kauja nav bijusi,arī tāda sarkanbalta drāniņa ir Peru kur daži inki ir vairs laukos……Divas krāsas {sarkana un balta} esot iznīcības krāsas,jābūt esot vēl citai krāsai klāt….Kāda krāsa bija Baltu karogam????

  10. AGedroics saka:

    Mjā, šiziķim Grantiņam atbilstoši šizoīdu komentāri… :)))

  11. Anonīms saka:

    Nav gan šiziķim Gedroicam saturēšanas !
    Paguli pāris mēnešus durkā un būs uz kādu laiku miers !
    Tas taču tik vienkārši un laikam arī par velti piedevām…

  12. Skolnieciņš no Pokaiņu meža saka:

    Kristietība mūsu tautai neko labu nenesa. Kristietību pie mums ievazāja varmācīgā veidā krustneši kopā ar kristīgajiem misionāriem Livonijas krusta karu laikā no 1195. gada līdz 1290. gadam. Teju gadsimtu mūsu senči varonīgi cīnijās pret kristietības invāziju. Mūsu sentēvi bija brīvi, drosmīgi un svabadi. Taču, ienākot kristietībai, mūsu senči zaudēja brīvību, jo kļuva par dzimtcilvēkiem (vergiem svešu kungu jūgā). Kristietība salauza mūsu tautas garīgumu un atņēma mums mūsu Dievus. Kristietība garīgi kastrēja tagadējā Latvijas teritorijā dzīvojošās tautas, padarot tās par kalpu (vergu) tautām. Tā atņēma mūsu senčiem pašapziņu, velmi dzīvot un pagāniskās tradīcijas. Pirmās baznīcas tika būvētas uz mūsu senču kauliem, sviedriem un asinīm. Kristietība nesa mūsu senčiem tikai verdzību, bailes un tumsonību. Pirmo reizi Bībeli iztulkoja vien 1685. gadā. Tikai pēc 395 gadiem kopš mūsu sentēvu zemes okupēja un tautu paverdzināja, kristīgie sludinātāji sāka skaidrot Bībeli tautai saprotamā valodā. Mūsu tautas ciešanas apspiedēju jūgā turpinājās vel ilgi. Dzimtbūšanu (verdzību) tagadējās Latvijas teritorijā atcēla vien 1861. gadā. Visus šos n-tos verdzības gadsimtus žēlsirdīgajiem kristiešu misionāriem bija nospļauties uz mūsu senču ciešanām. Agrāk baznīcai bija ļoti liela politiskā vara, tā pilnībā ietekmēja sabiedrības dzīvi (pat valdnieki nebija izņēmums). Baznīca varēja bez grūtībām situāciju mainīt, taču baznīcas plānos nebija atbrīvot mūsu tautu. Lai arī pagāniskā ticība ir mūsu zemes un tautas pamatticība, tomēr mūsdienās tā ir iznīcināta. Pagāniskā dzīves uztvere un sentēvu Dievu panteons ir praktiski iznīcināts. Ir palikuši vien Latvju Dievi, kas tuvināti atbilst mūsu sentēvu pagāniskajai ticībai. Taču arī pagāniskie ticējumi un paražas ir piesārņotas ar kristietību (Dieviņu un Velnu). Šos sārņus būtu jāizvāc, lai negandētu tautas pašapziņu. Baznīcēni vel joprojām nav samaksājuši kompensāciju pagāniem par ilgajiem verdzības gadiem. Tas būtu lieliski, ja Vatikāns izmaksātu kompensāciju Latvijas pagāniem vismaz 1000’000’000 eiro apmērā par katru verdzības gadu.
    Ar Latvju Dievu svētību, Skolnieciņš no Pokaiņu meža [Latvju Dievu dēls]
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Latvju Dievi mūžam viedi.
    #LatvjuDievi #Pērkons #Laima #Māra #VeļuMāte #DabasMāte #LatvjuDievuSvētība #brīvība #ticība #sentēvi #rituāli #buršanās #pagāni

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *