J. Zīverts. Jautājums Raivim Dzintaram

H-86-2Jautājums “VISU LATVIJAI !”

Dzintara kungs ! Kas Jums liedz diskusijās pret mūsu tautas nelabvēļiem izmantot tādus “trumpjus” kā starptautiskos Likumus, Konvencijas un demogrāfu pētījumus, kas attiecas uz Latvijas valsts okupācijas laiku, līdz šodienai ? Okupācija taču vēl nav beigusies, jo sekas nav likvidētas ! Dzintara kungs, es gaidu uz šo jautājumu tiešu un izskaidrojošu atbildi. Man un daudziem citiem, kuri balsoja par VL!, ir tiesības to zināt.

Atbildi adresējiet www.tautastribunals.eu   L.Grantins@hotmail.de

 Jānis Zīverts

=======================================

 Jānis ZīvertsLasi, skaties un brīnies (kaut gan nav par ko brīnīties) cik lielā mērā tomēr vienai daļai “latviešu” izvarotas smadzenes. Grūti šos tipus nosaukt par latviešiem, tādēļ liku pēdiņās.

Minēšu vienu piemēru:- piektdien,8.04.11. “šķirstot” TV kanālus “uzdūros” uz 100. panta preses kluba pārraidei uz kuras bija uzaicināti Jānis Dombrava (VL!), Kārlis Seržants (ZZS) un Lolita Čigāne (V). Pretī sēdēja Baiba Strautmane (žurnāliste), kaut kāds tips no šovinistu preses* un vēl kaut kāds “latvietis” no pērkamās preses.**  Parasti es neskatos šos tukšo “salmu kulšanas” šovus, bet šoreiz ieraugot Jāni, pakavējos ilgāk. Kārtējo reizi varēja vērot šo “latviešukalpa sindromu. Ļoti spilgti varēja redzēt šīs verga dvēseles un viņu rāpošanu. Kā šakāļi, viņi metās apriet Jāni Dombravu par to, ka Latvijā tomēr vajadzētu skanēt latviešu valodai un tāpēc skolās, uzturētās par valsts naudu, būtu normāli, ja mācības notiktu valsts valodā. Lai gan esmu jau pieradis pie dažādām nenormālībām šajā zemē, tomēr biju šokēts par Strautmanes “riešanu”. Es par viņas biju labās domās, bet kā redzams, neizturēja šī režīma (pretlatvisko) spiedienu. Par pārējiem nebrīnos, kam lemts rāpot, nekad nelidos. Un šo rāpuļu mums pa pilnam ! Nespēdams skatīties uz šiem “tautas?!” (svešu kungu) kalpiem, pārtraucu skatīties šo klaunādi.

Nezinu, kas liedz šādās diskusijās VL! pārstāvjiem izmantot tādus “trumpjus” kā starptautiskos likumus, Konvencijas, demogrāfu pētījumus utt, utjp.

Vai tā būtu kāda taktika, bailes, mazdūšība vai vēl kas, bet skaidra valoda neseko ! Turpretī okupanti draud ar pilsoņu karu un visiem astes kājstarpē. Pat DP bijīgi klusē par šādiem izlēcieniem !

Un kāds/kādi vēl vāvuļo par it kā brīvu un neatkarīgu Latviju.

Te jau vistai ir jāsmejas, kurai pat lūpu nav !

Tādi jēdzieni kā Tiesiskums, Taisnīgums, Patiesība ir tāls, krievu šovinistu, nodevības un savtības miglā tīts sapnis.

Bez DDD to nekad nesasniegt !!!

Jānis Zīverts.                 26.04.11

 P.S. Iesaku izlasīt Džona Perkinsa grāmatu “Ekonomiskā slepkavas grēksūdze”, kura rosina domāt un vērtēt notiekošo pasaulē (arī Latvija ir pasaulē).

*Ivo Leitāns  **Eduards Liniņš 

You may also like...

54 komentāru

  1. A.Balts saka:

    Cienijamais J.Zīverta kungs jums ir absolūta taisnība un arī es tā domāju un esmu visiem, kam ir sakars ar mēdijiem, arī deputātiem jautājis – kas traucē jums likumnīgi pieprasīt novērst okupācijas sekas, kad militārā okupācija ir sen beigusies? Kas traucē pieminēt starptautiskos likumus, Ženēvas konvenciju un arī Dieva likumus, kuri visi ir mūsu pusē – taisnības pusē? Latvijas patriota V.Tolpežņikova bērēs es tieši to personīgi jautāju R.Dzintaram un I.Parādniekam, kuri toreiz solija šo jautājumu publiskot tuvākajā pusgada laikā. Bet cik jau ir ūdeņi aiztecējuši, bet abi VL spices vīri vēl joprojām tam tikai gatavojas laikam. Vienīgi viņu VL pievienojies V.Lācis pieprasīja no Saimas tribīnes veikt dekolonizāciju un pirms viņa A.Kiršteins, vairāk neviens no visiem 100 uz tautas rēķina uzturētajiem deputātiem un tā viņi gļēvi visus šos divdesmit gadus?!!!

  2. informācija saka:

    Kamēr visai tautai liek savilkt jostas, tikmēr šogad (kad Saeimā tikusi arī Visu Latvijai) Zatlera kanceleja SIA “Kuso” ir apmaksājusi šādus ēšanas un dzeršanas pakalpojumu rēķinus:

    20.01.2010 – Ls 143.39,

    05.02.2010 – Ls 5700,

    12.02.2010 – Ls 253.19,

    01.03.2010 – Ls 5700,

    31.03.2010 – Ls 118.8,

    07.04.2010 – Ls 5700,

    10.05.2010 – Ls 5500,

    02.06.2010 – Ls 5500,

    11.06.2010 – Ls 516.05,

    17.06.2010 – Ls 294.51,

    01.07.2010 – Ls 5500,

    09.07.2010 – Ls 1393.36,

    04.08.2010 – Ls 5575.38,

    03.09.2010 – Ls 6210.26,

    01.10.2010 – Ls 5726.14,

    02.11.2010 – Ls 5500.

    Faktiski šis ēšanas un dzeršanas līmenis sāk tuvoties tam, kādu prezidenta kanceleja par “normālu” uzskatīja Vīķes-Freibergas prezidentūras laikā, bet attiecībā uz ēdinātāju Kuso to pat pārspēj.

    Vīķes-Freibergas prezidentūras laikā restorānā “Vincents” četrarpus gados tika atstāti 163 tūkstoši latu. Par “Nomedas – Salas” garšīgo produkciju pa gadiem tika iztērēts 41 tūkstotis latu (2003. gadā), nepilni 20 tūkstoši (2004. gadā), 36 tūkstoši (2005.gadā), 29 tūkstoši (2006. gadā) un iespaidīgais 91 tūkstotis (2007. gada pirmajā pusē) – kopā tātad 218 tūkstoši latu. Kuso ēdināšanas izmaksas pa šiem pašiem gadiem bija aptuveni 35, 27, 36, 56 un 42 tūkstoši – kopā savi 200 tūkstoši latu.

    „Tikai Vīķes-Freibergas prezidentūras pēdējos četrarpus gados viņa kopā ar svītu un viesiem noēda kopumā vairāk nekā 580 tūkstošus latu. Un tas – neskaitot daudzu tūkstošu rēķinus sabiedriskās ēdināšanas un dzirdināšanas uzņēmumiem vēl citviet Latvijā, kur bija uzturējusies „kundze ar nopelniem”…” – tā šie tēriņi bija raksturoti grāmatā Va(i)ras virtuve.

    Kā raksta žurnālisti, līdz šim Zatlera kanceleja pamatojumu un skaidrojumu par saviem šī gada tēriņiem nav sniegusi. Lūk, tā tiek tērēta no latviešu tautas “paņemtā” nauda kādreizējo kompartijas biedru, tagad kungu dzīrēm un uzdzīvošanai.

  3. annamarija saka:

    Pavisam droši: šādi jautājumu “stādīt” neļauj starptautiskie “padomdevēji”. Iespējams, tikai Dombrava savā jaunības neapdomībā varētu riskēt un jautājumu šādi ievirzīt. Tikai: vai to ļaus “partijas disciplīna”?
    4.maija Latvija ir valsts tikai vartuŗu vajadzību apmierināšanai. Mēs pārējie esam tikai jūga lopi, ko tur bada maizē, toties izdzen līdz galējam spēku izsīkumam.

  4. Sigurds Graudiņš saka:

    LV – Vadonim ir jābūt ar politisku MUGURKAULU , dzelzs TVĒRIENU , paaudžu pārmantojamības NESĒJAM un uzticīgam LATVIJAI…!!!

    Kaut kas starp Lehu Valensu un Kārli Ulmani…

    Atjaunot SOCIĀLO TAISNĪGUMU vienas nakts laikā…

    Atrisināt PILSONĪBAS JAUTĀJUMU vienas dienas laikā…

    Es esmu gatavs ar tautas ATBALSTU to visu IZPILDĪT , bet es esmu Sigurds Graudiņš – arī ELEKTRIĶIS …un uzaicinu VISUS uz ANTIGLOBĀLISTU rīkotu PROTESTA MĪTIŅU Bastejkalnā 4. Maijā plkst.12.00 ar MOTO – DARBU un MAIZI…! Kopā mēs VARAM…!!!

  5. Miervaldis saka:

    Zīvert – Latvija vel nav brīva, jā!Tas Godmanis ielika spieķi Latvijas likteņratos, tādēļ tagad ir, kā ir.Bet tas nenozīmē kad mums nav tiesības ko mainīt!

  6. AG saka:

    Citreiz, Zīvert, nebūsi debils, un par raivuhu vairs nebalsosi!!!

  7. Garāmgājējs saka:

    Pilnībā jāpiekrīt ANNAMARIJAI.VL ir zem stingras kontroles.Jautājums: kas ir tie kontrolētāji ? Visapkārt tiek spēlēts absurda teātris. Viss darbojas ne tikai tukšgaitā, bet gan atpakaļgaitā. Par minēto raidījumu var sacīt tikai vienu:kaut kāds lopu bars ! Strautmane un Čigāne noteikti pirms raidījuma bija sarijušās tabletes. Ar tik neargumentētu azartu bez stimulantiem nav iespējams par muļķi palikt. Lindermanis ar Osipovu noteikti nebūtu tikuši līdz.

  8. no malas saka:

    Sigurd Graudiņ, atbildi tieši un skaidri, vai šie ir tavi vārdi intervijā?

    “Mūs visu laiku biedē ar krieviem, bet Latviju izzaga pašu bāleliņi. 4.maijs nav svētki, ja tauta ir iedzīta nabadzībā. Uzskata, ka mums kopā ar krieviem ir jāpamet Eiropas Savienība. Esam kļūdījušies, un ir jāatnāk atpakaļ sākumpunktā un jāsāk no sākuma,” teica S.Graudiņš.

  9. Eduards saka:

    Graudiņam!Sigurdiņ-diemžēl tu esi TIKAI ELEKTRIĶIS! Par to esmu pārliecinājies esot kopējos pasākumos!Tas ir LABĀKAIS tavs novērtējums-sliktākais ir- provokātors!
    Iesaku šim,, aktīvistam” nepievērst uzmanību!
    Biju uz Zatlera ,,lekciju”
    Nožēlojama cilvēciņa nožēlojami murgi!PatLatvijas attīstības perspektīvu viņš redz no 2008.līdz 2011.gadam!
    Parunāju ar V.Lāci-teica,ka par Zatleri jau nu nekad nebalsos!
    Arī J.Dombrava teica,ka painteresēsies par manis iesniegtā dokumenta virzību Saeimā…
    Visi-uz Vislatvijas Sapulci-4.maijā Daugavmalā-pl 12-os!
    Latvijas Glābšanas komisija.

  10. annamarija saka:

    Sigurd! Ar aicinājumu VISI UZ! nav gana. Jānodrošina ar skaļruņiem, mikrofoniem utt. Vai ir, kas to darīs?

  11. Miervaldis saka:

    Nu VL vēl jauna partija!Bet tas, cik skaļi vislatvieši sadzird valdību, rādīs laiks!

  12. Filips Bobinskis saka:

    Ko domājat par TV3 izskanējušo ziņu, ka vecais čekists Putins par piekrišanu no Krievijas puses beidzot parakstīt Latvijas – Krievijas robežlīgumu, prasījis Vairas Vīķes Freibergas piedalīšanos 9. maija svinībās Maskavā? Ja šāda prasība tiešām bijusi, tad Krievija ar to skaidri vēstījusi: “Ja jau Latvijas valsts vadītāji tik ļoti grib parakstīt robežlīgumu, ar kuru atzītu Staļina nospraustās LPSR robežas un atsacītos no teritorijas, kuru esam Latvijai nolaupījuši, lai protās un pasvin ar mums Latvijas otreizējās okupēšanas gadadienu!”
    Freibergas madāma, kā zināms, uz šo aicinājumu atsaucās. Jājautā, vai viņu tiešām tik ļoti vajā nodevības kāre, ka, tā ir gatava atsaukties katram pazemojošam aicinājumam, lai tikai varētu atsacīties no daļas savas Tēvzemes?

  13. AG saka:

    VVF uz Maskavu nosūtīja cionisti-rozenkreiceri, neatkarīgi no tā, ko teica Putins!

  14. no malas saka:

    Eduard, vai S.Graudiņ, jo nevar saprast, kurš no jums rīko to akciju! Ja gribiet lai jūs klausās daudzi un jūsu runām ir arī politiski latviska ievirze, tad uzaiciniet uzstāties arī V.Lāci,A.Kiršteinu vai “Helsinki 86” nenopirktos un amatos neesošos vīrus.

  15. AG saka:

    Lācis ir vecs duriks, bet Kiršteins – divkosis un demagogs!

  16. white joker saka:

    ..hi,hi, nu tad jau tevi jāvirza – tauku piku un provokatoru, kas centīgi pildot kremļa un laikam arī dp-čekas norādījumus visus latviskos cilvēkas mēģina ar dubļiem noliet, vai kā ne būt apmelot ..nu īsts daugavpils urla tu esi un ja gāz te uz citiem apvainojumus, tad dod klāt pamatojumu kaut tava līmeņa iemesliem tā izteikties

  17. Sigurds Graudiņš saka:

    Jā , tie ir MANI VĀRDI…!!!
    ES TO darīšu un aparatūra ir izmēģināta MĪTIŅĀ pie LATVENERGO…!
    4.Maijā es kā privātpersona , antiglobālists , Latvijas pilsonis ar DOMUBIEDRIEM rīkojam MĪTIŅU , PIKETU , GĀJIENU Bastejkalnā plkst.12.00
    Provokatorus – Eduardu un Atvaru Zariņu – lūgums SMIRDĒT Daugavmalā…!!!

    Bet ne jau to es gribēju pateikt……………..

    Karaliskās kāzas & Dzērājs Straume…
    Ko mums tikai nebliež ĢĪMI , lai novērstu TAUTAS uzmanību no SOCIĀLĀM PROBLĒMĀM…
    Tagad jau nevis 10 000 ģimenēm , bet 25 000 ģimenēm NAV KO ĒST…NAV KO ĒST…!!! Un tas pēc 20 gadiem it kā pēc NEATKARĪBAS atgūšaqnuno PSRS !
    VALSTISKUMS tiek ZAUDĒTS ar Latvijas TAUTAS BRĪVPRĀTĪGI – PIESPIEDU DEPORTĀCIJU un Latvijas ZEMES IZPĀRDOŠANU ĀRZEMNIEKIEM…
    TO , ko NEIZDARĪJA PSRS 60 gados, mūsu pašmāju MĪZALIŅAS panākuši 20 gados.
    Latvijas IZZADZĒJUS – LIBERASTUS CIETUMĀ AR PILNU KONFISKĀCIJU…!!!
    UN NAV KO RIET UZ KRIEVIEM…!

  18. zonnenbergs saka:

    Sigurdam-VIENS SARKANAIS LAUVA VAIRAK-TAVI RADI NAV NO KURZEMES ?

  19. zonnenbergs saka:

    VISIEM-SUDRABA GRIFS JAU ATLAIDAS.

  20. AG saka:

    White joker – sen pie nervu daktera biji?

  21. black_joker saka:

    AG
    nu tādi neiet pie nervu daktera, jo ja aizies, tad uzreiz savāks uz “Aleksandra augstumiem”

  22. AMARILLA saka:

    -skat, kaads jauks tandeems BEIDZOT izkristalizējās -kremjla blekhu dzokers un provokators -rupeklis Ag vairs nekautreejas dziedasat unisonaa
    -taads pat meesls “soc-probleemu ” risinaataajs ir S. Graudinhs, kas arii vairs nesleepj savu okupantu miilestiibu, bet veel tomeer maskeejas ar soc.nebuushanaam,it kaa to risinaashana trauceetu okupantu aizvaakshanu?!!!

  23. annamarija saka:

    Mani sāpina letiņu savstarpējā apriešanās. Pieļauju, ka visi, kas še komentē, lielākoties ir cilvēki ar labiem nodomiem. Tad kāpēc tik neiecietīga “apkarošanās”? Var un vajag strīdēties, taču ne jau apsaukājoties un sūtot oponentus uz “Aleksandra augastumiem”.

  24. Eduards saka:

    Annamarija!Cienītā kundze!
    NEDRĪKST ŠĶIROT CILVĒKUS PĒC TAUTĪBAS!
    Padomājiet,paanalizējiet-un piekritīsiet-to saka VESELAIS SAPRĀTS!
    Sen Jūs neesmu redzējis un runājis…atnāciet 4.maijā,Daugavmalā…
    Aicinām VISUS CILVĒKUS,kuri SAPROT,ka TĀ TĀLĀK NEDRīKST TURPINĀTIES!
    Latvijas Glābšanas komisija.

  25. plus ar krustu saka:

    Bet anamarija, kādi labi nodomi var būt kremļa sulainim un savas tautas nodevējam un te maksas štata patriotu aprējējam, kāds piem. ir tas gnīda jokerlācis?

  26. Baiba saka:

    Jā, jums taisnība, jauka un saskanīga kompānija tam AG un džokeram, nebiju domājusi agrākos komentus lasot, tur arī talmuds un vēl viens otrs iederas.

  27. Sigurds Graudiņš saka:

    INFO no ASV antiglobālista…
    Shobriid te neatkariigie zhurnalisti paredz ka shis Bin Laden nogalinaashanas teaatris var tikt lietots lai attaisnotu smagus terora aktus no globalistu puses kaa ASV taa Eiropaa ko ,it kaa, atriebshanaas noluukos dariitu musulmanji. Izskatas ka globalisti steidzas, jo juut ka paaraak daudz cilveeku atmostas…

  28. zonnenbergs saka:

    Ja pedejais globalizacijas plans,kas masoniem pienemts 1776 gada
    ieskaitot visas revolucijas un notikusos karus draud izgazties.
    LIKTENIM SPITEJOT UZ PRIEKSU PRET MASONIEM.

  29. Sigurds Graudiņš saka:

    Aizstājam Andris Orols ar Sigurds Graudiņš , pārējais atbilst ĪSTENĪBAI…!
    Работы и хлеба!

    В тот момент когда Домбровскис это произносил, на Бастионной горке проходила его ритуальная казнь. Предводитель латвийских антиглобалистов Андрис Оролс на глазах корреспондента Телеграфа самурайским мечом отрубал голову нарисованному на картонном кубе премьер-министру. На других гранях куба находились изображения экс-премьера Ивара Годманиса и экс-президента Латвии Вайры Вике-Фрейберги, а также президента Латвии Валдиса Домбровскиса. За попытками антиглобалистов обратиться к традициям вуду наблюдало около десятка зевак. Отголоском недавнего прошлого над всем этим действом нависал красный транспарант с главным девизом акции протеста — «Работы и хлеба!»

    Спустя какое-то время в присутствии СМИ антиглобалисты разорвали флаг Евросоюза, бросили его на землю и стали на него плевать. Свое странное поведение они объяснили тем, что при вступлении в ЕС Латвии было обещано процветание, но вместо этого старые члены ЕС использовали нашу страну для собственного обогащения. Как Германия и Франция смогли разбогатеть на Латвии, антиглобалисты не объясняли, а лишь размахивали латвийскими флагами с траурными лентами.
    Un kur tad PROVOKATORI no Latvijas glābšanaS komitejas – EDUARDS un Atvars Zariņš…???

  30. Sigurds Graudiņš saka:

    No coment…!
    http://www.ves.lv/article/171614

  31. annamarija saka:

    Eduardam.
    Man nācies satikt daudzus nacionāli noskaņotus cilvēkus. Iespējams, arī Jūs. Atrodiet mani portālā DRAUGIEM un uzrakstiet, atgādinot, kur un kad esam saskrējušies… :)

  32. Sigurds Graudiņš saka:

    Lielais AMERIKOSU SHOW…!
    http://antiglobalisti.lv/

  33. brīvā cīņa saka:

    Pirmā un vienīgā cīņa ir ar savām galviņām,pēc tam jau viss būs kārtībā.

  34. Miervaldis saka:

    brīvā cīņa – tad tu uzskati, kad valstsvīri var darīt ko grib?!

  35. Sigurds Graudiņš saka:

    Nu ko – MAINAM VIENU PAMPERU PRET CITU PAMPERU , vai LAUŽAM SISTĒMU…???
    BĻODA , KAD JUMS , KAM PIETIEK ATVĒRSIES ACIS …???
    http://www.ves.lv/article/171802

  36. brīvā cīņa saka:

    Sistēmu lauzēji!!!Lupatu plivinot un baurojot vēl nav neviena sistēma
    salauzta,visdārgākā pasaulē ir informācija(zinoši un informēti cilvēki tā
    neākstās),tad sistēma pati sabruks.Šāda sistēma var pastāvēt tikai pie nezinošiem un neinformētiem cilvēkiem.Bet nu ko zin,ko zin laidiet Miervaldi pa priekšu ar savu daiļrunāšanu un sistēma sajūk kā pīļu s….

  37. Miervaldis saka:

    brīvā cīņa – ko tu saproti ar “lupatu”?!

  38. trans - papildus saka:

    Latvija bija, ir un būs latviešu zeme un noteikumus šeit -savā mājā un savā zemē diktēs latvieši – un punkts! Ar saviem mēsliem, kas vēl ir pie stūres mēs tiksim galā paši. Svešie iebrucēji un to atvases var stāvēt pie ratiem un turēt muti, jeb darīt, tā kā dara citas sveštautiešu minoritātes te un pasaulē, jeb vākties pie visiem velniem un to vecmātēm, kamēr vēl nav dabūjuši paātrinājumu!

  39. Sigurds Graudiņš saka:

    Un , kur tad Latvijas GLĀBŠANAS komisārs EDUARDO FELIPE DI GONZALES un viņa PRIHĻEBAĶEĻS Atvars Zariņš…????????????????????????????????????

  40. zonnenbergs saka:

    TURIES CIK VARI.

  41. white joker saka:

    ..hi, nu i cirks, noskatijos to tavu balagānu graudiņ un teikšu, vai tev prāta nebija, ko tik nožēlojamu vispār demonstrēt, jo nu pēdējās ilūzijas zuda, ka mazliet ar galvu draudzējies, tfū, kauns tev pie valsts siles neveiksmīgi rāpojošam

  42. white joker saka:

    ..vienīgi karikatūras bija labas, īpaši godmaņmūlis,hi,hi, bet tu padomā-tu no zagļiem un tava darba un maizes norijējiem prasi maizi un darbu, nevis prasi tos nomest un sodīt par visu sastrādāto, to tev bail prasīt, tu gribi tapt populārs ne ar ko neriskējot, neko patiesu neprasot ,vai ne blēdi un naivi tēmē uz deputātu krēslu

  43. Sigurds Graudiņš saka:

    Tiešā līnija…
    http://baltijalv.lv/news/read/16547

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *