Inesis Feldmanis. 1918. g. LR ir jāanulē !

Ar šo rakstu atgādinu jau šajā i- vietnē reiz vēsturnieka(4. maija kliķes noslepkavotā) Induļa Roņa sacīto. Uz to mani uzvedināja kāds Edges komentārs pie Ata Priedīša raksta www.pietiek.com:

Vispirms kvēls komunists vai VDK aģents, pēc tam aktīvs tautfrontietis un Saeimas deputāts

Atis Priedītis
15.08.2019.


Edge

15.08.2019. 19:37

“Manuprāt [A.Priedītis], būs jāpārraksta VISA Latvijas vēsture.” Kamēr vieni runā, tikmēr citi jau rīkojas. Viss notiek, darbs kūsā – latviešu tautas saknes, tās simboli tiek zāģēti un zāģēti.
Viens no tiem – “18.novembris”, Inesis Feldmanis: «Es to uzskatu par savas dzīves uzdevumu – uzrakstīt kārtīgu vēstures grāmatu par Latvijas valsts tapšanu. Esmu jau rakstījis par to, ka Latvijas valsts laikam tomēr ir tapusi 1917. gada otrajā decembrī.” Inesis Feldmanis: Vēsture gribot negribot ir politikas kalpone (nra.lv)





         Vēstures viltotājiem un mūsu tauas slepkavām ir jādod pretspars !





“Vēsturnieks” Inesis Feldmanis ir viens no mūsu tautas visaktīvākajiem slepkavām un vēstures viltotājiem !

Ko tad sacīja Ineša Feldmaņa cionistu bandas noslepkavotais vēsturnieks I. Ronis:

Indulis Ronis ir “prom” ! Vai pēc paša gribas ?


Citāts no raksta:

Atkal un atkal ir jāatkārtojas: šodien ir LIELAIS SELEKCIJU LAIKS !

Tālākajā EVOLŪCIJAS ciklā ieies tie, kuri būs spējuši pastāvēt PATIESĪBĀ un I. Ronis ir viens no tiem. “Mazāk patiesie” aizies uz “pāraudzināšanu”, bet tie, kuri ir uzstājušies pret PATIESĪBU, tiks nodoti prātam neaptveramai- drausmīgai iznīcināšanai. To nesaku es, tas rakstīts daudzās vēstures pārbaudi izgājušās grāmatās. Būtībā tā tam ir jābūt un tas arī ir labi.

Protams, šī procesa laikabiedriem(mums), tas ir mokošs laiks, bet to tā ir nolēmis lielais LOGOS un tāpēc: TĀ TAM BŪS BŪT !

VIŅAM laiks un materiāls ir pietiekoši: JA TU PATS SEV NEESI VAJADZĪGS, TAD VIŅAM NETIK , jo Viņš nav nekāds „mīlestība“, kā mums cenšas iestāstīt Sātana kalpi- melnsvārči, bet nepielūdzams ESĪBAS LIKUMS !

Indulis Ronis bija šī ar lielu dunoņu nākošā Jaunā Laikmeta SĒKLA*, kurai, lai rastos JAUNAIS, kas būs daudz varenāks par veco, ir jāiet bojā(protams, tikai fiziskā izpratnē).

Saprotams, ka ne jau tikai I. Ronis vienīgais pieder pie šīm SĒKLĀM, kuras gājušas bojā, lai dzimtu Jaunais Laikmets !

Bija vēsturnieks Vilnis Pāvulāns(I. Roņa tuvs draugs), kurš izdarīja “pašnāvību” pats sevi sadurot septiņās vietās.

Urbanovičs. Aivars-Stranga-Inesis-Feldmanis.-Jansons-KoylovskisReiniks-Maizītis-Indulis-RonisLRTT.-Grantiņš.Citāts no Roņa sacītā:” Tāpēc informēju Eiropas Cilvēktiesību tiesu, ka docenta Viļņa Pāvulāna slepkavas iespējams bija divi. Pēc profesora- slepkavas A. Strangas vārda nosaukšanas, pēc kāda laika toreizējais Saeimas sekretārs Imants Daudišs man teica, ka veco čekistu vidū klīstot baumas, it kā V. Pāvulāna pēdējie vārdi esot bijuši: „Ko tu dari Inesi, ko tu dari Inesi ?” Vainīgais mums zināmais Inesis LU Vēstures un filozofijas fakultātē bija un ir profesors Inesis Feldmanis, pašlaik Latvijas Vēsturnieku komisijas priekšsēdētājs pie Valsts prezidenta Andra Bērziņa. Te nu ir „ģenerālpēdas” pie slepkavības pasūtītājiem !”

Lasīt visu: http://tautastribunals.eu/?p=17781

Slepkavas, latviet, ir tev blakus un viņu ir daudz.

Cik ir to, kuri ir izdarījuši “pašnāvības” un miruši “dabīgā” nāvē ?

Pie „pašnāvības“ slēdziena vienmēr nonāk mūsu “cienījamā” DP, kura pilnībā nokomplektēta no bijušajiem KGB kadriem: http://tautastribunals.eu/?p=33495 ”Dabiski nomira” visi vecie politieslodzītie, kuri bija piekrituši būt “paklausīgi.” DP uzskatīja, ka šie “noziedznieki”, lai viņu nepārdomātu, tomēr ir jāaizraida uz “labākiem medību laukiem”, kā saka indiāņi. Dokumentālists Juris Podnieks viņiem bija kā mēris viņu radītajai KASTU sistēmai, tāpēc bija jānoslīcina. Tas pats Klāvs Elsbergs(iepriekšējā rakstā pieminētais), kuram bija atsūtīti čekistus kompromitējoši dokumenti, nedrīkstēja vairs elpot ! Vēlēšanu priekšsēži- Līgotnis un Karamiņš pieņēma pēkšņu lēmumu, nemaisīties pa kājām “cilvēces sirdsapziņas” promitejiem- komunistiem !

DP(KGB) noslepkavoto skaits Latvijā pēcAtmodas laikā lēšams tūkstošos. Visi nacionāli domājošie tiek izfiltrēti un noslepkavoti, pirms viņi tiek sabiedrībai “bīstami”. Tas pats notiek ar latviešu biznesmeņiem. Tie tiek pilnīgi “dabiski” no kaulainās pievākti un aizvietoti ar krievžīdiskajiem- komunistiskajiem elementiem ! Tādu piemēru ir simtiem un viens no tādiem ir arī Intas Fogeles piemērs, kura tika nomirināta un viņas vietu ieņēma divas krievžīdenes.

Kā tika novāks Peimanis, kurš gribēja, lai bizness kalpotu Latvijai !? Šo šausmu darbu veica(protams pēc jumta pavēlesun šis “jumts” atrodas “svētajā zemē”, kurā Mozus pazuda kā “cirvis āliņģī” un Dievadēls Jēzus nžēlīgi pienaglots krustā. Tāda, lūk, ir tā SVĒTA ZEME) latviski runājošais krievžīds un pederasts A. Šķēle:  http://tautastribunals.eu/?p=1672

Kā jau sacīju, tādi gadījumi sniedzas daudzos simtos.





EPILOGS

Un tagad, kad Rīgas Pilī ir ielīdis mūsu tautas selpkavas- žīda Jonasa Levita spermas izstrādājumsEgils Levits, tev, Inesi Feldmani, ir visas iespējas sevi apliecināt, ka Latvijas valsts ir dibināta 1917. gadā un, ka jānotiek visu to ļeņisnisko principu īstenošanai, kas bija paredzēti Pētera Stučkas PROGRAMMĀ. Līdz šim jau arī tie tikuši īstenoti, tikai palēnināta veidā !

Tagad tev, genosse Feldmani, ir dota zaļā gaisma TURBO ieslēgšanai !

Šeit, šajā VIDEO, jūs variet noskatīties Ineša Feldmaņa elka pārvaldes “koncepciju”.

Lūgums, tikai neskatieties to vakarā, pirms gulēt iešanas… , nakts būs murgu pilna.

Pēc noskatīšanās arī ticēsiet to, ka vēsturnieka sacītais par V. Pāvulānu “nav vienkārša izdoma” !!!

Feldmanis un Stranga ir sātanisti- visīstākie slepkavas !!!

19.08.19                      L. Grantiņš

You may also like...

8 komentāru

  1. ... saka:

    Luk,tads tad ari ir rezultats… kad Mentalu slimibu pacienti agresivi sagrabj varu…
    Nekas ,jau,cits te sagaidams nav.

  2. Jurģis saka:

    https://youtu.be/gsSt8zcihxk

    … un ne tikai par medikamentiem vien !

    Cik reižu kas interesējošs parādās tikai vienu reizi.
    Ja momentā nenolādēsi – vairāk neatradīsi…
    Tātad tas bijis “aizliegtais temats” un tu esi jau
    aizdomīgo sarakstā !
    Vot vam 100.pants, vot vam “nav cenzūras” ~!

  3. LR tuvplānā saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=t0Zg_CxaLJ8

    jāanulē jāanulē jāanulē

    Bet neviens to LR neanulē. LR pati anulē. Žēl “purva vecenes“ – bija īsta dzīve LR-ā tuvplānā.

  4. Avots saka:

    Baltiijas Ceļš būtībā bija mūsu Cerību Ceļš.Cerējām,ka atbrīvojoties no okupācijas jūga,sāksim kāpt kalnā-visādā veidā sāksim dzīvot labāk,bet dabujām lielāku elli kāda bija. Nebija sasniegts bedres dibens.Sākām grimt dziļākā iznīcības un izmisuma tumsā.
    Atzīmēsim Nozagtās Cerības Ceļa gadadienu,lai nolādēti šīs Tumsas nesēji un pašmāju nelieši.Tā stunda sitīs,tuvināsim to,domāsim un nepadosimies.
    Jābūvē Latvija ar citu satvaru.

  5. to 2019. gada 19. August um 20.49 Uhr saka:

    Eiforijā, ka nu tik viss ies lieliski uz priekšu
    aizmirsām, ka ar vienu aci visu laiku jāvēro
    kas notiek aiz muguras.
    Te nu ir maksa par pašu kļūdām…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *