Noziedznieka A. Borovkova nervozitāte !

Sākās viss ar šo rakstu, kuru ievietoju Feisbukā:

Saeimas uzdevums: izveidot ārkārtas komisiju VDK „lietā“

Uz abiem foto redzamie zin, ka viņu karātavas jau tiek naglotas !!!







Protams, ka šim noziedzniekam ir par ko uztrauties, jo no karātavām neizsprukt !

Ja šī būtu diskusija ar vienkāršu “proletārieti” tad: kā viņa nākusi, tā lai arī izzūd bezgalīgi plašajos interneta laukos… .

Diskusija bija ar to, kurš mani arestēja par H- 86 dibināšanu,- ar to, kurš bija eiforijā(atceros visu tā, it kā tas būtu noticis tikai vakar, arī visas šausmu eksekūcijas), ka PSRS KP viņam uzticēja šo darbu !

Diskusija ar komunistiskās partijas biedru un KGB virsnieku !

Diskusija ar to, kurš jau Atmodas laikā bija manas slepkavības iniciators un tāds ir vēl šodien, kurš vēl šodien cenšas Vācijas iestādēm piespiest mani izdot, lai tiesātu: “par nacionālā naida kurināšanu un centieniem gāzt LIKUMĪGO Latvijas valdību !”

Šī diskusija ir jāsaglabā, jo labi noderēs, kad viņam tiks inkriminēta apsūdzība par sadarbību ar cionistiski- koministiskajiem noziedzniekiem, par masveida patriotu un latviešu biznesmeņu slepkavībām.

Šī diskusija atklāj viņa iekšējās pasaules haosu- bailes.

Bailes un nedrošība par savu nākotni, pārvarēja viņa veselo saprātu, ka viņš ielaidās diskusijā ar savu upuri. Šajā iekšējā baiļu apstulbumā viņš sevi pataisīja ar idiotu, tā netieši atzīstot savu vainu noziegumos pret latviešu tautu(pret manu tautu).

Tas viss ir teicams mācību materiāls psiholoģijas studentiem.

Ar treknāko es marķēju frāzes, kuras norāda uz prāta sairšanu, jo neatbilst viņa profesionālajai izglītībai/ veca vīra pieredzei. Viņš ir kļuvis neadekvāts pret savu(pietiekoši bagāto) pieredzi.

Prāta sairuma pazīmes: prāts darbojas detalizēti, izraujot no garās notikumu ķēdes kādu epizodi(tādu, kas nedod mieru viņa dvēselei) un to traktē kā galveno/ primāro ! Tādas dvēseli mokošas epizodes var būt vairākas. Tās pilnībā bloķē veselo saprātu un dabīgo intuīciju. Tāda persona nespēj vairs loģiski izanalizēt notikumu kopumu kā vienu veselu un izvilkt no tā konsekvences.

Tad, lūk, šī diskusija to pierāda(kā sacīja Korovjevs), pa visiem 100(%).

Krievu psihologs Grigorijs Kļimos(atvērt) saka, ka pie “izredzētajiem” šizofrēnija sastopama sešas reizes biežāk. Prāta sairšana ir šīs smagās slimības vēstneši. Tādi cilvēki veic ārprāta noziegumus pret cilvēci. Šo cilvēku iekšējais prāta un dvēseles KONLIKTS, ir viņu noziegumu dzinulis. Mēs visi labi zinām, kas tika veikts padomju gulagos, kuros priekšnieki bija borovkovveidīgie.





Pakomentēšu viņa nevajadzīgās un neadekvātās atbildes.

Nu cik var ar idiotismu ņemties ???!!!

(Kad iet runa par čekas maisu atvēršanu un sākt to no pareizā gala un īstajiem vainīgajiem- tad tas komunistam un čekistam ir idiotisms)

Grantiņ, atzīsties beizot , kurš Tevi savervēja un kāpēc Tu slēpies ārzemēs?
Tu kā veca nosprāgusi žurka aiz apmetuma – laiku pa laikam smirdi.

(Tu redzi tikai, viņš, kurš bija tam visam klāt, bet nezina kurš manis savervēja. Un, kāda leksika tiek lietota ! Un viņš zina, ka sprāgušas žurkas nesmird vienmēr, bet tikai pa laikam. Un es lēpjos ārzemēs !!! Vai tad tu un tava banda mani nepadzina no Dzimtenes ? Un tagad gribat mani atpakaļ ? Kur loģika ? Pilnīga destrukcija ! Bet, sava veida “izkaisīta” loģika jau ir. Ar šajā rindkopā sacīto viņš cenšas norobežoties no VDK- viņš nezina kas savervēja, kāpēc esmu ārzemēs ? Tēmēts tas uz jauno paaudzi, kura neko nezina par tiem laikiem. Ja to zinām, tad saprotams šis žīdiskais glumums)

Tev tomēr vajadzētu vismaz 8 klases pabeigt.

(Ja trūkst argumenti, tad ķeras pie izglītības ! Tad gribas pajautāt šim manis un manas tautas bendem, lai viņš definē, kas ir izglītība ?)

Par latviešu valodu Tev esmu vairākkārt aizrādījis, Vācijas pilsoni!

(Tu redz tikai, iznāk, ka esmu slikti apguvis latviešu valodu ! Tik idiotisku pārmetumu var izteikt tikai bērnu dārza vecuma bērns, kurš aiz dusmām pilnīgi zaudējis savaldīšanos. Kāds “čekas maisiem” sakars ar manu valodu ?)

Linard, atzīsties nu, ka viņus Tu apsaukā tikai tāpēc, ka zini, ka pats esi visdziļāk maisos.

(Tu un Godmanis bijāt pirmie čekas maisu revidenti un jums tas labi zināms, cik dziļi esmu tajos. Šis viņa teikums ir atkal norādījums nezinātājiem, ka viņš it kā neko nezina par visu šo jezgu)

Tu pat iztapīgo Luni padzini…..

(Tāpēc jau arī padzinu, ka viņš sāka iztapt tev, tāpat kā E. Dambītis)

Tāpēc arī esi viens un nevienam nevajadzīgs.

(Ja esmu viens un nekam nevajadzīgs, tad kāpēc centies mani izdabūt no Vācijas ? Un kā tu tik apstiprinoši vari runāt citu vietā, ka neesmu nevienam vajadzīgs. Tu taču zini kā tāda veida sindromu sauc, kas cenšas runāt citu vietā ? Varbūt domā, ka es ilgojos pēc šo draudzības(atvērt)) ?

izkāp no savas sapņu gultas – kāda Tava tauta? Attopies !

(Nu un te dusmas galīgi aptumšojušas prātu. Tiek taču noliegta tauta, kuras intereses es aizstāvu un pārstāvu)





Kamdēļ tādam Borovkovam vajadzēja iesaistīties šajā diskusijā ar savu upuri ? Un pie tam vēl tik zemiskā, kas pilnīgi neatbilst ČEKAS MAISU PROBLĒMAI, zinot, ka no tās ar veselu ādu ārā netiks ? Tās ir bailes, kuras pilnīgi no ierindas izsitušas veselo saprātu. Prāts vairs nav monolīts, Aivar, tas pa daļām svaidās uz visām pusēm.

Tu nekad neesi bijis ar prātu apveltīts. Cik esmu televīzijā tevi redzējis, tad tavas atbildes nekad nav bijušas adekvātas uzdotajam jautājumam un lakoniskas. Tu vienmēr kastrēta runča balstiņā es murmulējis.

Viss jau ir pareizi, Borovkov, noziedznieks nekad nerunās pārliecināti… .






Es visu atceros, Brovkov !

Tu saņemsi to, ko viens slepkava pelnījis !

Es tevi atradīšu, lai arī kur tu būtu ielīdis !

10.01.19                                      L. Grantiņš


Seja Artphoto vai, cik slikti ! Tad jau ar steigu jāsadedzina LR pilsoņu pases un jāprasās atpakaļ PSRS!
Nu cik var ar idiotismu ņemties !!!???

Linard Grantins Tik ilgi, līdz tu, slepkava, tiksi pakārts… .Es savu solījumu izpildīšu !

Seja Artphoto Linard Grantins Grantiņ, atzīsties beizot , kurš Tevi savervēja un kāpēc Tu slēpies ārzemēs?
Tu kā veca nosprāgusi žurka aiz apmetuma – laiku pa laikam smirdi.

Linard Grantins Seja Artphoto Sprāgusi žurka ? Protams, tu runā par lietām, ko labi pārzini.

Vai nēesi tu, sprāgusi žurka, ka neraksti ar savu vārdu ? Es visu atceros, slepkava Borovkov, un nekad tev, smirdošais cionistu izkārnījum, nepiedošu…un neviens tev nepiedos. Tu tiksi uz ielas nosists, ka inficēta žurka… .

Seja Artphoto Linard Grantins Linard, neapgāni latviešu valodu – sāc beidzot rakstīt bez kļūdām!
Vārds “neesi” rakstās bez garumzīmes. S\edies atkal – divi.

Linard Grantins Seja Artphoto Vai nu tik vien varēji man aizrādīt…? Vai ar vienu garumzīmi var “apgānīt” latviešu valodu ? Tu esi apgānījis manu tautu un cilvēci, nožēlojamais sātanistu smerdeli !

Seja Artphoto Linard Grantins Tev tomēr vajadzētu vismaz 8 klases pabeigt.

Un, sagaidi Jauno gadu ar mierīgu prātu.
Par latviešu valodu Tev esmu vairākkārt aizrādījis, Vācijas pilsoni! Cerams, ka to valodu esi apguvis.
Tu esi apbrīnojams, kā esi apgānījis visus ap sevi esošos patriotus. Tavs narcisisms ir unikāls.

Linard Grantins Seja Artphoto Pamazām jau Kartotēkā uzpeld TAVI patrijōti(ziemeļi, cālīši, turīni, rožkalni, pupuri un nāks vēl….), kurus esmu “apgānījis”… . Tu un tava žīdu banda esi viņus par “patriotiem” pataisījis…..tev pienākās lode pierē un to arī saņemsi, nolādētais latviešu tautas slepkava, Borovkov… !

Seja Artphoto Linard Grantins Linard, atzīsties nu, ka viņus Tu apsaukā tikai tāpēc, ka zini, ka pats esi visdziļāk maisos.

Tu to zini, tāpēc kompleksē.
Tas, diemžēl, ir fakts. Konstantīns to zināja, tāpēc Tu viņu tik ļoti ienīdi. Viņš nenobaidījās un neaizlaidās, bet Tu nodevi un nopirki sev brīvbiļeti.
Vari bārstīt savus lāstus, cik vien vēlies, bet to zin tie, kuri sākumā Tev ticēja, bet pēc tam novērsās. Pelnīti novērsās

Linard Grantins Seja Artphoto Es tevi līdz šim uzskatīju par noziedznieku- slepkavu, bet ar pietiekoši augstu inteliģences pakāpi, bet maldījos… Tu esi Gedroica līmenī. Un ja tu, kurš par manu politisko darbību zina visu, kas saistīts ar VDK un tad runā par maisiem.., tad tev pat tārpa intelekts nav… . Kas attiecas uz Kosķiku, kuru jūs ar viņa sievas palīdzību likvidējāt(jo sāka palaist muti)…VVF pasacīja, ka trīs zvaigznes viņam nepienākās, jo ir nodevējs(kā redzams, tad no tava kantora)… .Jūsu laiks, ciānas šakāļi, ir iztecējis…tu tiksi kā suns nosists… .

Seja Artphoto Linard Grantins klau, sitēj! Tev tas saraksts ar sitamajiem ir tik garš. Vai varu painteresēties, kurš ir Tev noderīgs?

CIk atceros, Tu pat iztapīgo Luni padzini…..
Tavs virtuves lamāšanās arsenāls ir neizsmeļams, protams.
Tāpēc arī esi viens un nevienam nevajadzīgs. Nevienam.

Linard Grantins Seja Artphoto Priecājos, ka tu esi visiem vajadzīgs ! Tā noteikti ir brīnišķīga sajūta ! Drīz būsi “noderīgs” LR drošības orgāniem kā liecinieks un apsūdzētais… . Tev priekšā viss tas, ko darīji ar citiem…nu kaut vai ar to pašu B. Lozi, kura par tevi bija uzrakstījusi… . Arī tas, kuru tu apzagi un kļuvi par miljonāru, ir stobru pret tevi pavērsis….viss notiksies… . Par manām asinīm vien tev pienākās desmitkārtīgs NS, kur nu vēl par visiem noziegumiem, kurus esi veicis pret manu tautu… .

Seja Artphoto Linard Grantins Linard, izkāp no savas sapņu gultas – kāda Tava tauta? Attopies! Tu savā murgainajā saitā gadiem publicē vienus melus, izdomājumus un nemitīgu gānīšanos.

Pie kam, lieliski sadarbojies ar DP, kurai pat savu interešu lokā neviens nekur nav jāmeklē. Tu viņus priekš DP savāc vienkopus savā lapā.
Bet, Tu tā arī neatbildēji – kurš ir vēl kopā ar Tevi?
Vai kāds Latvijā ir,, kurš Tev ir pa prātam? Es tiešām gribētu saprast Tavu domu gaitu.

Linard Grantins Seja Artphoto Nomierinies, aizej uz baznīcu, iededz svecīti par visiem tiem, kurus esi noslepkavojis, lūdz piedošanu …un nospied stroķa sprūdu… kas zina, varbūt Galvenais(tur augšā) tev piedos… .PS. Kāda mana tauta ? Tu domā, ka jūs šakāļžīdi esiet jau tikuši galā ar latviešiem ? Maldies, mana tauta vēl gadu simtiem pastāvēs… .Bet tu tiksi iemests Esības atkritumos… . Tas ir vienkāršs fizikas likums… .

Seja Artphoto Linard Grantins hmm…. Tu mums esi tīrasiņu latvietis

You may also like...

11 komentārs

  1. Māris M. saka:

    Lasīju un paspruka smiekls. Laikam jau lielai daļai čekistu piemīt kaut kas kopējs.

    Atmiņa atdzīvināja kādu senāku notikumu. Pazinu kādu vīru, ar kura brīvdomību VDK nespēja gadiem tikt galā. Stukačus pie viņa sūtīja vienu pēc otra. Kādam svaigam stukačam viņš smiedamies pateica acīs: “Nebrauc pie manis. Es zinu, ka esi stukačs.” Drīz šo vīru izsauca pie sevis Rajona čekas šefs, kurš sarunas gaitā nenovaldīja dusmas un sašutumā izsaucās: “Visi, kuri pie tevis aizbrauc ir stukači!”

    Kaut kas līdzīgs redzams šī biedra vienā otrā izteikumā.

    P.s.
    Minētais stukačs, tāpat kā daudzi citi, arī nav tautai pabērtajā “maisā”.

  2. AGedroics saka:

    Divi šiziķi plēšas savā starpā… :)))

  3. njā saka:

    Tā frāze kopsavilkumā vien nodod – “.. Tu mums esi tīrasiņu latvietis“
    Ar līdzīgām frāzēm gadu gadiem bārstās vai nu dresēti represīvo orgānu zero, aprobežoti, neizglītoti amatu zeļļi vai vienkārši cilvēciņi, kam nav ko teikt, kad nav ko teikt. Gudrie zina, ka ne jau tīrasinībā ir tas latvietis (tāpat krievs, čigāns, francūzis, turks vai tatārs utt.).Tie ir Dieva doti Lielumi:

    Cilvēcīgas Sajūtas (savas zemes, savas vietas, kauna par savu un ciltsbrāļu rīcību, dusmu – kad tevi nepatiesi sit vai apkauno, un rīcība, kad sevi vai citu jāaizsargā, prieka un laimes sajūta, kad tautasbrāļiem, un tad arī pašam, bet ne uz citu rēķina, klājas labi)

    un Godprātīga Darbība, Rīcība, Attieksme pret visu Dieva doto.

    Nodod jau arī paņēmieni. Iespraust kādu bubuli priekš šeit rakstošajiem: kādu frāzi par DP, kas izdarīšot secinājumus, kādu frāzi par valodu un 8. klasēm. Ja būtu gudrība, padomātu par savas “gudrības“ demonstrēšanu. Iedodiet kaut ko uzrakstīt (nu tā “uz sitiena“, ekspromtom, nelabojot) izglītības (augstskolu papīru, kuri sadabūti, die`szin, kādos veidos) ieguvušajiem – vislabākais korektors sprandu aplauzīs un arī pats rakstnieks nesapratīs, ko sagrafējis. Tas, kas noticis un notiek ar izglītību sistēmām kopumā un Visu Sistēmu, ka nesaprotam, ko lasām, rakstām, darām, ka paliekam par nespējniekiem (pat valdību izveidot), tam ir pierādījums.

    Bubuļotājam jau nu, savās sfairās praktizējot, vajadzēja zināt, ka cilvēki meklē vietas, kur sirdi izkratīt, kur tvaiku nolaist. Un par to nevajadzētu biedēt ar DP vai vēl citām instancēm.

  4. Mareks Justs saka:

    PSRS Valsts Drošības komitejas darbinieks Aldis Plaudis, VDK ar savu sievu Baibu Plaudi (Vesta Balt, zvērinātu advokātu birojs Bļugers&Plaude) piedalījušies pie latviešu ģimeņu izlikšanām no denacionalizētām mājām, izmantojot korumpētos tiesnešus un prokurorus. Bet Guntis Indriksons to zināja, bet līdz ar Augstākās tiesas priekšsēdētāju Andri Guļānu “mīļā mieriņa labā” ļoti ilgstoši klusēja pat tad, kad Aldis Plaudis tā zemiski izrīkojās pat ar Skonto līdzdibinātāja Pētera Lauvas (kuram par to sāpēja sirds) draugiem. Šobrīd Aldis Plaudis, Baiba Plaude un Guntis Indriksons domā, kā ir mūžīgi un viņiem nekāda atbildība Dieva priekšā nebūs. Taču dzīve ir tik īsa. Kad Aldis Plaudis, Baiba Plaude un Guntis Indriksons būs miruši, nenožēlojot grēkus un nesaņemot cietušo piedošanu, tad aiz trešā staba viņu dvēseles līdz ar velnu degs elles liesmās. Šodien Aldis Plaudis, Baiba Plaude un Guntis Indriksons vēl ir lepni un necilvēcīgi.

  5. info saka:

    Pēc Jaunās konservatīvas partijas (JKP) un Nacionālās apvienības (NA) politiķu iniciatīvas partijas spriedušas rast kopsaucēju par Eiropas Savienības tiesas tiesneša Egila Levita kandidatūru Valsts prezidenta amatā Raimonda Vējoņa vietā. Te tev nu bija it kā labās partijas, kas izraugās Latvijas Ceļa saraksta (Valda Birkava, Māra Gaiļa vadītā Ministru kabineta 1993-1994) Ministru prezidenta biedru, Tieslietu ministru, 5. Saeimas deputātu!

  6. Rihars saka:

    Grantiņš nav viens,es viņa domas atbalstu,tādu ir ļoti daudz,drīzāk visi,par kuriem viņš iestājas,latvieši.
    Personīgās attiecības ar atsevišķiem cilvēkiem nekomentēju,par tām viņš zina labāk,un ceru,ka tās pareizi atrisinās.Novēlu veiksmīgu šo gadu un veselību.

  7. par tām klauvētāju kartiņām saka:

    Lai gan numuri ir >20 000, man liekas, ka tur ir daudzas lielas iztrūkstošas starpas…
    Domājams, ka ir izrevidēta izlase, vai kādas nodaļas darba komplekts…
    Parasto mirstīgo gan vairāk interesē viņu dzīves un darba vietas, kas ļautu izsecināt, kurš konkrēti bijis vainīgs dažādos nepatikšanu gadījumos…

  8. to 2019. gada 10. Januar um 22.28 Uhr saka:

    “mūsu varturi” bez Levita “kak baba bez dirki” …
    :(

  9. vēsture saka:

    Lūk, daži upuru stāsti, lai jaunā paaudze apjēgtu, kāda čekistu vecā gvarde pēc dažiem gadiem izraudzījās Aldi Plaudi “romantiskā” čekas darbā, no “kura nevarēja atteikties”. Šo šāvēju sadistiska vaibstus sejā var saskatīt arī Aldī Plaudī, kurš esot viens no lielākiem īpašniekiem. Uz kuru cilvēku rēķina? Vai īpašumi bija godīgi denacionalizēti un atdoti atpakaļ patiesajiem īpašniekiem?

    “Okupācijas muzejā glabājas arī tobrīd tikai trīs gadus vecās Spodras Vilmanes videoliecība. Balstoties gan uz pašas redzēto, gan tuvinieku stāstīto, viņa spilgti atceras 1944. gada 31. decembra nakti, kad Vārmes pagasta “Gūraišos” ienāca divi bruņoti vīri un sašāva kājās viņas tēvu Jāni un nogalināja 12 gadus veco brālīti Arnoldu. “Bija sanākuši visi kaimiņi un radi, svinējām kā katru gadu jauno gadu un tēva dzimšanas dienu, kas bija 1. janvārī. Tur mūziku spēlēja, alu dzēra, lustīgi bija. Pēkšņi 12 naktī ienāca divi vīri iekšā ar automātiem. Viens no viņiem runāja latviski, bet otrs nerunāja vispār. Tēvs uzcienāja viņus ar alu, un viss tā kā bija labi, bet tad uzreiz viens no tiem prasa, kurš ir mājas saimnieks. Un, līdzko tēvs pateica, tā sāka bliezt automāti uz kājām virsū. Tur bija mazi bērni, vienam bija 6, otram 12 gadi, tos sašāva. Brālītis bija izlavījies virtuvē, tur bija logs un viņš centās pa to lēkt ārā. Kā lēca pa logu, tā viņam tieši lode pierē un beigts. Abus sašautos radu bērnus aizveda uz Kuldīgas slimnīcu un izārstēja. Viens bija riktīgi sašauts vēderā, varbūt ka otrs arī. Viņi arī bija mukuši, palīduši zem gultas, kad sāka šaut. Pēc šaušanas tie abi aizgāja prom. Tēti pēc tam aizveda uz Vārmi, tad Kuldīgu, viņam neko nevarēja darīt, noņēma kāju augšpus celi nost.” Ļoti iespējams, ka nelūgto viesu vizītes iemesls bija padomju kaujinieku rīcībā nonākušās ziņas, ka šo māju saimnieks netālu izraktā bunkurā slēpj cilvēkus, kuri izvairījās no iesaukuma vācu armijā.
    20. gadsimta 80./90. gadu mijā vairākus aculiecinieku stāstus par sarkano partizānu noziegumiem ir savākuši ugālnieki Tālivaldis Bāliņš un Laimdota Junkara, un tie ir pelnījuši nonākt ne tikai vietējo Kurzemes iedzīvotāju, bet arī plašākas sabiedrības uzmanības lokā. Daudzo gadījumu vidū ir jāmin 12 Zlēku–Ugāles apkārtnes iedzīvotāju sagūstīšana un nogalināšana 1944. gada decembra beigās. Noslepkavoto mirstīgās atliekas atrada tikai gandrīz četrus mēnešus vēlāk netālu no bijušās padomju kaujinieku apmetnes Krojas upītes krastā un citur. Viņu vidū bija zvērīgi nomocītais Cirkales “Besnieku” māju saimnieks Kārlis Bumbulis (viņa atraitnes Ievas Bumbules stāstījums ir ietverts režisora Paula Pakalna veidotajā dokumentālajā filmā “Golgāta”), Valts Auns un Arvīds Avotiņš (pirms nāves izģērbti, nogalināti ar pistoles šāvienu pakausī), Andrejs Dālderis, Krišs un Fricis Kriņģeļi, Žanis Šķēle, Žoržs Rūsa un vēl citi.

    Viena no vairāk pieminētām epizodēm ir padomju partizānu vienības “Sarkanā bulta” un Nikolaja Kapustina komandētās specgrupas diversantu veiktā 71 gadu vecā Latvijas armijas atvaļinātā pulkveža Kriša Ķūķa varmācīgā aizvešana 1945. gada 18./19. februāra naktī no Padures pagasta “Vindoļu” mājām. To dienu traģiskie notikumi vēl šodien spilgtā atmiņā ir tolaik piecpadsmitgadīgajai K. Ķūķa meitai Ausmai, kura ar lepnumu stāsta, ka viņas tēvs ir bijis labi ieredzēts apkārtējo māju iedzīvotāju vidū un nav sadarbojies ne ar vieniem, ne otriem okupantiem. “Tas viss bija ļoti traģiski. Visi tie pazemojumi. Tāds mongolis mani saķēra, gribēja tēva priekšā izvarot, gāza gar zemi. Tad viens atkal tur teica, ko tu tur dari, viņa tak vēl bērns ir. Dzina mani iekšā pagrabā, lai es eju pirmā, vai tur nav kādi noslēpušies. Tad nāca man pakaļ, man tik šausmīgi bail bija. Tad es attaisīju to pagraba lūku, visas klētis dabūju atslēgt. Suņus viņi bija sasituši vai saēdinājuši savās būdiņās, tie tik kauca un ārā nenāca. Es jau zināju, ka savu tēvu es vairs atpakaļ neredzēšu.” Pulkveža līķi ar cauršautu brūci galvā atrada mežā tikai divus mēnešus vēlāk. Novadpētniekam Herbertam Knetam 20. gadsimta 80. gados izdevās satikt “Sarkanās bultas” radisti, kas bija saglabājusi savu kara laika dienasgrāmatu: “Atveda viņu [K. Ķūķi] nometnē. Vairākas dienas sēdēja pie ugunskura. Vienības komandieris [Viktors Stolbovs] vairākas reizes centās pierunāt sadarboties ar partizāniem, no kā viņš kategoriski atteicās. Pēc komandiera rīkojuma ziņoju “Centram” [Ļeņingradas frontes vadībai]. Pēc pāris dienām atnāca atbilde – “palaist uz mēnesi”, kas nozīmēja nošaut. Ziņoju komandierim. Pēc tam komandieris devis rīkojumu – aizvest.”

    1945. gada 14. aprīlī mēslu vešanas talkas laikā Puzes pagasta “Vētru” mājās iebruka Anatolija Maksimova izlūkgrupa un nogalināja ne tikai šo māju saimnieku Ansi un viņa dēlus Žani un Arturu Rūmniekus, bet arī 80 gadus veco sirmgalvi Līzbeti Rūmnieci un viņas māsu Jūliju Šteinbergu (jau mirušai viņai no rokas pirksta nolaupīja laulības gredzenu) un pat ganu meiteni Alvīni Anšķi, bet mājas nodedzināja. No iebrucējiem izdevās paglābties tikai trim leģionāriem, kuri, pārsteigti neapbruņoti, spēja izbēgt no aizdedzinātās mājas, izsviežot no tās vēl nesprāgušu rokas granātu, kas nogalināja divus uzbrucējus. Paradoksālā kārtā zaudējumus paši sev sagādāja arī padomju diversanti. Komandiera vietnieks Aleksandrs Proņins nogalināja grupas radisti, jo uzskatīja, ka tā sniegusi nepareizu izlūkinformāciju, un nošāva savu komandieri, kurš bija iebildis pret pārāk lielo aizraušanos ar laupīšanu. No “Vētrām” tika nolaupīti lopi, apģērbs un produkti, bet pašas mājas (izņemot kūti) pilnībā nodedzinātas. Naktī no 5. uz 6. maiju šī pati “Sašas” banda iebruka Popes pagasta “Ābeļkalnu” un “Zīļu” mājās, kur nogalināja 9 (pēc citām ziņām – 11) cilvēkus un mājas nodedzināja, pirms tam grupveidā izvarojot arī divas meitenes. Viena no viņām tika sašauta kaklā un rokā, taču, neskatoties uz garīgajiem un fiziskajiem sakropļojumiem, pati saviem spēkiem spēja izkļūt no degošās mājas un palika dzīva. ”
    ***
    http://www.la.lv/sarkano-partizanu-varondarbi-kurzeme-1944-1945-gada
    .
    .
    .
    Admins

    Visi šie plauži, indriksoni, borovkovi, savicki slepkavo vēl šodien !
    Viņu purnos ir iegravēts trulums un asinskāre… .

  10. burvis saka:

    Žēl, kā jurists Armands Stendzenieks pāragri nomira. Citādi būtu iespēja viņam pajautāt vairāk par šeit minētiem biedriem. Armands Stendzenieks daudz zināja. Cerēsim, ka kaut kur Armanda Stendzenieka atmaskojošie raksti un ieraksti saglabājušies. Patiesībai piemīt īpašība agri vai vēlu nākt gaismā.

  11. Pārmaiņām būt saka:

    Lai mūžīgi mūžos nolādēti okupantu izdzimteņi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *