V. Freimantāls. Kā sabruka komunistu vara, tā sabruks arī 4. maija kliķe !

 Latviešu tauta nekad nepiedos Vairai Vīķei Freibergai un Ritai Aksenokai(kancelejas vadītājai) Rīgas Latviešu Biedrības N E C I L V Ē C I S K Ā S iznīcināšanas slēpšanu un komunistu/čekistu teroristu bandas aizstāvēšanu !

Helsinku 86 centieni, atjaunot tiesiskumu Latvijā, ir granītā cirsti !

Helsinku 86 dokumenti apsūdz negodprātīgos Latvijas tautsaimniecības un kultūras grāvējus.

Kā sabruka PSRS un komunistu melu ideoloģija – tā sabruks arī šodienas pretlatviskās varas struktūras !

Meliem īsas kājas – patiesība tos ātri noķers !(Latviešu tautas sakāmvārds).

Internets pastāv un vairs nevar noslēpt „īlēnu maisā“ !

Cilvēce ir guvusi pieredzi par valstu augsto amatpersonu noziegumiem un meliem !

Ir pierādījies Hitlera fenomens, kas plaukstošu tautu noveda postā un dziļākajā nelaimē !

Helsinki 86 ir humānisma un civilizācijas aizstāvības redzamākā latviešu organizācija pasaulē, kura iesāka okupētās Latvijas atbrīvošanas procesus !(Vienlaicīgi visā pasaulē).

Ja Vaira Vīķe Freiberga to neatzīst – tā ir viņas personīgā darīšana, bet nesaprotama ir viņas distancēšanās no Linarda Grantiņa un domāšana, ka Helsinku 86 dibinātājs ir pārtraucis savu politisko darbību Latvijas valsts labā !

Kā bijušai Latvijas valsts prezidentei, Vairai Vīķei Freibergai ir iespējas un pienākums(kaut vai tikai korespondentīvi) saistīties ar Latvijas atdzimšanas redzamākajiem varoņiem un cīnītājiem !

Un Helsinki 86 liks galdā savus „argumentus“ ! No šādas sarakstes iegūtu visa sabiedrība un, protams, visas latviešu ģimenes !

Cik ļoti dīvaina ir Latvijas 4. maija valsts prezidentu un augstāko amatpersonu nevēlēšanās sarakstīties ar starptautiski PRESTIŽĀKĀS latviešu cilvēktiesību organizācijas pārstāvjiem – H 86 !

Man, 10 bērnu un 15 mazbērnu tēvam, demogrāfiskās un kultūras programmas „Namejs“ vadītājam ir nesaprotama šāda attieksme pret H 86 !

Vai tad prezidenti un citas augstas amatpersonas neredz, ka Latvijā cilvēktiesību pārkāpumi vēl nav novērsti pilnā mērā ? (Pat vairāk – šo pārkāpumu dēļ latvieši masveidā bēg prom no dzimtās Latvijas uz neatgriešanos, nevarot justies politiski un ekonomiski noderīgi savai tēvzemei!)

Aicinu, Helsinku 86 vārdā, visus atjaunotas Latvijas prezidentus, savas kompetences līmeņos, sadarboties ar H 86, lai garantētu tiesiskuma atjaunošanu „klibajā“ un korumpētajā valsts pārvaldē !

Aicinu cienīt lielās latviešu ģimenes, nevis tās NEŽĒLĪGI apkarot un diskriminēt 4. maija valstī!

Aicinu atjaunot Rīgas Latviešu Biedrības darbību atbilstoši tās likumīgajiem 1938. gada statūtiem, lai Māmuļas zālēs tauta varētu veikt savu tradicionālo, sabiedrisko darbību ! (Ne kā tagad ar viltus statūtiem komunistu un čekistu omulības klubiņš – pretlatvisks un krimināls pēc savas būtības).

Lasiet patiesību Helsinku 86 interneta vietnes www Tautastribunals.eu rakstā :“Mosties, celies, strādā“!

Atjaunosim Ticību Latvijas valstij un „MĀMUĻAI“!

Latvijas liktenis ir tautas rokās, ne komunistu un čekistu bandas īpašums !

Brīvību Latvijas patriotam Ansim Ataolam Bērziņam un visiem latviešiem ar tīru sirdsapziņu !

Mums jāattīra latviskā kultūra no komunistu un  čekistu „SĀRŅIEM“ !

Mūsu bērnu un mazbērnu vārdā !

Latvijas dibināšanas 100 gadu atceres un godināšanas vārdā !

27.11.18





Bet tagad steigsimies pie M. Bērziņa !

Viņam ir ko sacīt !

Kārtējais sātanistu cionistu- komunistu(4. maija kliķes) rituālupuris !





Tieši pēc gada Mangaļsalā atrod vēl vienu jaunu sievieti  !

Sakritība?

November 26, 2018

acgarni.com

Šoks! Tas arī ir vienīgais vārds, kurš nāk prātā ieraugot šo virsrakstu vakardien. Tieši pirms gada, Mangaļsalā tika atrastas Sintijas Bāliņas mirstīgās atliekas. Un tālāk viss tas ārprāts, kam cauri bija spiesta iziet viņas ģimene. Nedaudz atgādināšu. Sintija ar mammu divas nedēļas pirms traģēdijas bija vietējā VP iecirknī, sūdzējās par draudiem internetā, par draudiem viņu nogalināt. Taču VP tas nešķita gana svarīgi un viņi abas sievietes aizsūtīja ”mājās”, iesniegumu pat nepieņemot. Un pēc divām nedēļām šie draudi realizējās. Sintiju atrada jau mirušu. Viņas tēvs… Taču tālākie notikumi bija vēl trakāki. VP, kurai it kā bija jāmeklē slepkavas, sāka rakties pavisam citā – vieglākajā virzienā. Tobrīd, sarunā ar kādu man zināmu žurnālistu uzzināju, ka šeit viss esot savādāk – māte esot nozāļojusi pašas meitu un godprātīgā VP tagad to cenšoties pierādīt, tādēļ mediji klusējot. Man pārskrēja aukstas tirpas pār kauliem. Tik pazīstami, tik līdzīgi. Sazinājos ar ģimeni, lai pabrīdinātu. Jo es taču zināju, ka VP ir tāda īpašība – lietu rakstīt uz visvairāk cietušo, jo tas tobrīd ir visneaizsargātākais. Un vai gan var būt kāds vēl vairāk cietis cilvēks, kā māte, kura tikko zaudējusi savu bērnu? Zināju, jo tieši tāpat jau bija notiesāta arī Ginta. Un par VP darboņu cilvēciskajām īpašībām (pareizāk to neesamību) man jautājumu jau sen vairs nebija. Pats biju gadiem ilgi ar šiem saskāries.

Gāja laiks un tad pēkšņi ar savu filozofiju klajā nāca VP. Izrādījās, ka Sintija esot vienkārši iegājusi mežā, apgūlusies uz cinīša un nosalusi. Nekādu zāļu, nekas tāds vispār nav ticis konstatēts. Pajautāju sev pazīstamajam žurnālistam, ko nu teiksi? Pareizāk, teicu, ka varu pat uzminēt, kurš šādu dezinformāciju piesvieda un ar kādu mērķi. Jāmin nemaz nebija. Protams tie bija VP. Bet kādēļ? Atbilde, manuprāt, ir vienkārša – lai neviens žurnālists un nekad neņemtu šo ģimeni vairs par pilnu. Tieši tā arī bija. Tobrīd jau ģimenei netika dota iespēja pat iepīkstēties par to, ka patiesībā VP neko neizmeklē, ka tur viss ir galīgi šķērsām un tamlīdzīgi. Jautājums tikai, kuru vai ko tik ļoti izmisīgi piesedza VP? Varbūt runa bija ne tikai par neizdarību, bet ko krietni vairāk? Mēs jau nezinām, vai pašā VP nestrādā kāds perverts, kurš galina nost jaunas sievietes, pirms tam vēl viņas… Visi saprata.

Pateicoties ģimenes aktivitātei, nekur zaķīši nelikās. Nācās atļaut ieskatīties lietas materiālos. Un pēc tā sekoja vēl lielāks šoks. Nevis “iegāja mežā un nosala”, bet visticamāk, tika izvarota un nogalināta. Pēc šiem atklājumiem un to publiskošanas, prokuratūra lietas izmeklēšanu bija spiesta atjaunot. Tiesa, vēl pamēģinot atdot to atpakaļ tai pašai izmeklētājai, kura jau to bija ”veiksmīgi” samaitājusi. Labi, nu atliek tikai gaidīt kāds būs rezultāts šajā lietā, sērot par vēl tik jaunās meitenes aiziešanu, pieminēt, atcerēties.

Bet kurš tev dos. Precīzi pēc gada – vēl viena slepkavība. Un atkal Mangaļsalā (visu gadu nekas tāds netika dzirdēts) un atkal jauna sieviete!!! Šis virsraksts patiešām lika šausmās nodrebēt: ”Naktī Mangaļsalas rajonā atrasts jaunas sievietes līķis”!

Vai tiešām kāds ir tik naivs, ka notic pasaciņām par to, ka nekādas saiknes šo divu lietu starpā nav? Katrā ziņā, mūsu MDL (masu dezinformācijas līdzekļi) tam svēti tic. Vai arī tur strādā cilvēki, kam ir grandiozas problēmas ar atmiņu. Nevienam pat prātā nav ienācis. Izņemot komentētājus, kuri nez kādēļ to atcerās. Kas te notiek? Vai tiešām tajā rajonā ir uzradies kāds garīgi nelīdzsvarots cilvēks, kurš reizi gadā nogalina pa kādai jaunai sievietei? Bet kādēļ tad tik reti? Varu tikai izteikt minējumu, taču tas drīzāk izskatās pēc kaut kāda rituāla. Un nebūt nav izslēgts, ka kāds no šī rituāla viecējiem pie viena ir arī uzplečots. Citādi, kādēļ gan VP tik ļoti pūlējās izbeigt Sintijas lietu?

Taču šim rakstam nebūtu nekādas jēgas, ja ar to nekas netiktu panākts. Pirmkārt jau – maniem draugiem no VP, zineit, ka kāds šo dīvaino sakritību ir ievērojis. Un nemaz nemēģiniet savā stilā sākt rakstīt lietu uz tuviniekiem. Ja ko tādu padzirdēsim, un mēs noteikti padzirdēsim, jo Latvija ir ļoti maza un Dievs tomēr arī ir, tad vismaz šeit tas tiks publicēts. Un visbeidzot, aicinu katru, kurš izlasa šo rakstu – ja kaut vai attāli pazīstat tās sievietes ģimeni – iedodiet viņiem lūdzu izlasīt šo, vai vislabāk mūsu kontaktus. Jo ir ļoti grūti, pat neiespējami noticēt tam, ka VP strādā tādi briesmoņi, tādēļ brīdinām – mēģināsiet noskaidrot ko vairāk, kā tikai uzzināt oficiālo versiju, kura visticamāk būs ‘ņelaimes gadījums”, lietu sāks rakstīt uz Jums pašiem. Gribēsiet uzzināt, kurš noslepkavojis Jums tuvo cilvēku, bet tas neietilps VP plānos – dabūsiet to pašu. Lai mums visiem Dievs stāv klāt un cerams, ka šādu gadījumu vairāk nebūs.

You may also like...

3 komentāru

  1. AGedroics saka:

    Tā dāma bija LRTT locekle? :)
    .
    .
    .
    Admins
    Tava izņirgāšanās par noslepkavoto parāda tavu žīdsātanista dabu ! Tu neesi pat cērmes vērts… .

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Pateicība visiem, kuri lasīja un lasa Helsinki 86 jaunāko informāciju LRTTribunālā! (Tā ir nevardarbīgās pretošanās forma – šodienas vienīgā iespēja katram piedalīties tautas atbrīvošanā no komunistu un čekistu MOŠĶIEM).

    Mošķu ir daudz un tie visi “peldās naudā”.

    Viņiem nav ne mazāko problēmu iztikas nodrošināšanai savām ģimenēm!

    Viņiem ir problēmas ar SIRDSAPZIŅU (jo tā kaut kur pazudusi, vai palikusi maza, mazītiņa).

    Šī parazitārā valsts pārvaldes sistēma rada arvien jaunas un jaunas “metastāzes”. (Tā aug plašumā un apņem visas valsts attīstības jomas)!

    Tā žņaudz tautsaimniecību, kultūru un tiesiskumu!

    Mērogs, kāds ir šodienas Latvijā šausminās ikvienu zinātnieku! (Kā tauta var paciest ko tādu ?)

    Varbūt Ziemeļkoreja var sacensties ar Latviju! ( Salīdzināt vajadzētu gan !!!).

    Manas domas ir tādas, ka esam Kim Čen Ira valsti daudzkārt apsteiguši parazitārās, totalitarās, prettautiskās demagoģijas jomā!

    Domāju, ka esam statbili pirmajā vietā pasaulē birokratijas un korupcijas jomā! (Vajadzētu piemērot, starptautiski lietojamu mērvienību valsts pārvaldes aparāta parazitārismam).

    Šāda mērvienība varētu būt “Latmels”. (No vārdu salikuma Latvijas meli).

    Politiķiem tad būs vieglāk orienteties korupcijas džungļos pasaulē!

    Katra nācija tad varēs savu “LATMELU” līmeni apkarot un spiest uz leju! (Uzskatāmi un viegli saprotami tautai)

    Iedomājamies, Kim Čen Irs lepni paziņo, ka Ziemeļkoreja gada laikā samazinājusi birokorupciju par 5% un tas valstij devis miljarda ietaupījumus!

    Vai no Latvijas šodien ziņo: “Latmelu līmenis kāpj valstī, iegūstot epidēmijas raksturu”!

    Daudz ko pasaule ir ieguvusi no Latvijas, bet mērvienības radīšana valsts pārvaldes aparāta parazītismam, varētu būt pats nozīmīgākais latviešu pienesums civilizācijai visos laikos!

  3. "Čekas maisu" atvēršanas parodija saka:

    4.maija režīma aktīvie darboņi tiek rūpīgi slēpti. Nederīgie,kā vārnām,tiks pakaisīti noknābāšanai. Ziņas par nomirušajiem,arī nekādu labumu taisnai tiesai nedod.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *