LRTT klāt nācis vēl viens sadarbības partneris !

LRTT: Esmu gandarīts, ka M. Bērziņa kungs, neskatoties uz visām briesmām, kas var draudēt no nelikumīgās- okupantu iesēdinātās 4. maija kliķes puses, pieņema manu piedāvājumu.

Praktiski jau “daudz” jāpiedāvā nebija, jo viss tika momentā saprasts… . Un tā jau ir kārtējā “zārka nagla” čekistu bandai viņu “skuju takas” kastei… .

07.05.18      L. Grantiņš





LRTT> Ja negribi vai “neproti” lasīt, tad vari klausīties:

Vakar beidzot saņēmu pirmos uzmanības apliecinājumus no kāda cita medija.

Un nebūt nebiju pārsteigts, ka tie nāca tieši no ārzmēs bāzēta medija, kurš arī tādēļ spēj saukt lietas īstajos vārdos.

Šeit Latvijā man jābūt īpaši uzmanīgam un pirms katra apgalvojuma vai pieņēmuma, kuru izsaku jāpadomā vairākkārt. Kādas sekas tam varētu būt. Jo skaidri apzinos, ka kopš esmu sācis publicēt seriālu tiesiskuma deFektīvstāsts ”Latvijas Republikas Vārdā” esmu nokļuvis par lielas daļas Latvijas tiesībsargājošās sistēmas ienaidnieku listes augšgalā.

Starp citu, tās ne tuvu nav tikai manas iedomas.

Esmu saņēmis ”mājienus ar mietu” ka tiek ļoti gaidīta mana pirmā kļūda. Un tad jau viss notiks pēc šablona. Ierosinās Kriminālprocesus, tiesās, sodīs un beigu beigās nogremdēs pilnībā. To apstiprina kaut vai tas, ka neviens no Latvijas masu dezinformācijas līdzekļiem (MDL) nepievērš uzmanību manām aktivitātēm. Vismaz publiski nē.

Man personīgi zināmi žurnālisti, kuri ar interesi seko līdzi notiekošajam, taču paši baidās pat iepīkstēties.

Nu ko.

Tad jau atliek tikai cīnīties vienatnē.

Taču redziet – vienatnē tomēr nebūs jāpaliek, jo ir pietiekami drosmīgi cilvēki, kuri ir ar mieru palīdzēt un atbalstīt. Un man ir pilnīgi vienalga cik skarbi viņi izsakās par notiekošo. Ja es drīkstētu, tad arī šis video sastāvētu no visādiem ”pī” un tamlīdzīgi. Jo, ticiet man – lielāku ārprātu par šīm sistēmas izdarībām es iedomāties nespēju.

Māte zaudē divus mazuļus un tad vēl tiek par to notiesāta un ieslodzīta.

Vai kāds spēj iedomāties vēl lielāku traģēdiju?

Es nē.

Un, ja godīgi, tad papētot mūsu valsts kriminālistikas vēsturi jāsecina, ka nekad Latvijā nekas tāds iepriekš nav noticis. Vismaz nav ticis konstatēts. Tādēļ arī likumsakarīgi ir secināt, ka arī pretdarbība būs pati, pati nopietnākā.

Kā teica kāds advokāts: ”Sistēma nekad neatzīst savas kļūdas”.

Iekšēji saprotu, ka iespējams tieši tādēļ nonācu šādā situācijā, lai beidzot piespiestu šo sistēmu tās atzīt. Dievs nekad neuzliekot vairāk, kā varam panest. Pagaidām vēl varu, lai gan ir grūti.

Ļoti grūti.

Mana dzīve pēdējos trīs ar pusi gadus vairāk līdzinās spiegu romānam. Apkārt pilns ar dažādiem ”labvēļiem”, kuri sola palīdzēt un tad, visu iespējamo samaitājuši, pazūd kā nebijuši. Jādomā ir par katru soli. Jā, jādomā ir arī par drošību.

Ne tik daudz savējo, kā Gintas.

Jo viņa atrodas tur – ieslodzījumā.

Viņa faktiski ir sistēmas ķīlniece.

Un arī es šeit laukā, jo apzinos – jebkura mana aktivitāte šeit laukā var atsaukties uz viņas – jaunas trauslas sievietes veselību un pat dzīvību.

It kā bezizeja. Tomēr viena izeja gan ir. Un tā ir publicitāte. Jo jau tagad, kopš seriāls tiek regulāri publicēts, redzu, ka Gintai viņi pieķerties vairs nemēģina. Arī man nē.

Garnatijas protams nav.

Vismaz nemēģina ar vecajiem labajiem čekistu paņēmieniem.

Pārāk daudzi jau zina.

Taču ir viens paņēmiens, kurš darbojās joprojām.

Manuprāt letāls iznākums ir tikai tajos brīžos, kad citas izejas vairs nav. Bet ir modernāki un efektīvāki veidi. Atņemiet cilvēkam naudu un paši redzēsiet – ilgi viņš nepretosies.

Izņemot dažus ”trakos”.

Nosacīti trakos.

Es gan šos ļaudis drīzāk sauktu par principiāliem, kuri patiesības vārdā gatavi iet līdz galam.

Tādu nav daudz un sistēma ar to nerēķinās.

Bet tādi tomēr ir.

Un ar to sistēmai grūti samierināties, pat saprast ir grūti. Kopš uzsāku šo cīņu esmu zaudējis divus uzņēmumus, ticis piekauts VP RPP busiņā tā, lai pēc divām dienām uz tiesu neaizietu.

Esmu apzagts (piemēram zaudējis auto, kuru protams neviens pat i netaisās meklēt), cietis vēl dažādus pāridarījumus.

Un viss ar vienu vienīgu mērķi – ierobežot manas iespējas kaut ko darīt lietas labā. Neļaut pretoties. Kāds teiks, kādēļ gan es nemūku no Latvijas ?

Atbilde ir ļoti vienkārša – ja es tagad aizmukšu, tad nebūs vairs neviena kurš rūpēsies par to, lai šo netaisnību kaut kā novērstu. Un divu bērnu mamma paliks pūt cietumā uz divdesmit gadiem. Par neko. Pie tam, patreiz sistēma ir kļūdījusies. Man jābūt šeit, lai aiznestu kārtējo iesniegumu nākamnedēļ un pieprasītu atbildi uz to. Man jāpalīdz viņai kaut vai runājot ar viņu pa tālruni. Neko no tā visa tur – ārzemēs es nevarēšu. Lai gan man ir uz kurieni aizbraukt. Ir draugi, atbalstītāji. Paradoksāli – lielākā daļa tieši ārpus Latvijas.

Un ko tad patiesībā es gribu. Gan es, gan arī Ginta gribam tikai to, lai lietu izmeklē, lai atrod īstos vainīgos (nu jau arī sistēmas rindās) un viņi saņem pelnīto sodu. Vai tas būtu par daudz prasīts tiesiskā un demokrātiskā ES un NATO dalībvalstī? Tiešām?

Noslēgumā uzskaitīšu visus kanālus un vietnes kurās var atrast informāciju par seriālu un manām aktivitātēm. Pats seriāls tiek publicēts:

  • Pirmdienās     plkst. 9:00

  • Trešdienās      plkst. 9:00

  • Piektdienās     plkst. 9:00

  • Svētdienās      plkst. 12:00

Tagad par to, kā vieglāk atrast seriālu un acgarni.com:

  • Pirmais kanāls ir mans blogs/vlogs www.acgarni.wixsite.com/acgarni/. Tajā video sadaļā var noskatīties visas sērijas un rakstu sadaļā lasīt pārējos ar šo lietu saistītos stāstus. Jāsaka, ka kopš esmu sācis runāt publiski, esmu uzzinājis par vēl vairākām citām kliedzošām lietām un arī par tām nākotnē sākšu runāt.

  • Youtube kanāls acgarni. com (ar atstarpi starp punktu un burtu c). Saite Jūs aizvedīs tieši uz atskaņošanas sarakstu, kurā redzamas visas līdzšinējās sērijas.

  • Facebook lapa acgarni.com Šajā lapā iespējams arī pievienoties slēgtajai grupai acgarni, kurā varu daudz brīvāk atbildēt uz jautājumiem, uzdot jautājumus grupas dalībniekiem, veikt aptaujas un tamlīdzīgi. Tādēļ šajā grupā apstiprinu visus un varu tur izteikties arī mazliet skarbāk, nebaidoties no tiesu darbiem vai cita veida izrēķināšanās.

  • Twitter konts acgarni_com, kurā arī tiek iečivināti visi raksti un ziņas.

  • Instagram konts acgarni, kurā būs minūti gari katras sērijas ievadi, kā arī saite uz pilno video.

Un tagad par lielu prieku man, šiem kanāliem ir pievienojies vēl viens – tribunals.eu. Ceru uz veiksmīgu sadarbību un aicinu ikkatru kurš lasa šo rakstu. Esiet lūdzu drosmīgi, atbalstiet šo projektu, daloties, pārsūtot to saviem draugiem, radiem un paziņām. Jo publicitāte ir viens no spēcīgākajiem ieročiem kā cīnīties par patiesību. Latvijas mediji mani sāks atbalstīt tikai tad, kad jau vairs nevajadzēs – kad būšu uzvarējis un patiesība, vismaz daļēji, triumfējusi.

Kaut vai izlaidiet to nabaga sievieti. Ko viņa Jums nodarījusi? Ja nespējat atrast īstos slepkavas tad tā arī pasakiet, nevis gļēvi nolienat stūrī. Vai kā strausi iebāžat galvu smiltīs. Nelīdzēs. Pirmkārt, viss pārējais ķermenis paliks ārā un otrkārt – gļēvulības smilšu vietā var izrādīties arī patiesības betons.

Visbeidzot, jau esmu ievērojis, ka lielākoties drosmīgie latvieši atrodas ārpus Latvijas. Nekādā gadījumā nenoniecinu tos, kuri ir Latvijā. Jo tur vajadzīga vēl lielāka drosme. Taču ar to vien nepietiek. Visam ir vajadzīgs segums un tās diemžēl ir finanses. Kā jau esmu teicis iepriekš – mani nolika uz ceļiem, atņemot jebkādu iespēju nopelnīt. Bet man vēl ir jāuztur sevi, šo visu projektu, visbeidzot jāpalīdz arī Gintai. Jo, ja kāds lolo ilūzijas, ka dzīve ”valsts maizē” ir bezmaksas, viņš ļoti rūgti maldās. Pat par to ”brīnumzemē” ir jāmaksā. Tādēļ, ja varat palīdzēt kaut vai ar minimālām summām, lūdzu sazinieties ar mani (acgarni.com@gmail.com). Parādā nepalikšu ne es, ne Ginta. Un šeit nav runa par desmitiem tūkstošu, pat ne tūkstošiem EUR.  Būšu priecīgs arī par potenciāliem investoriem kā arī jebkuru, kurš izdarīs kaut vai pašu vienkāršāko – palaidīs šo ziņu tālāk.

Mēs saprotam, ka šī nav diez ko ierasta situācija, taču gribētu lai aizdomājaties vēl par kaut ko. Reizi gadā mēs spējam savākties un noziedot nelaimē nonākušiem bērniem simtus tūkstošu eiro. Izdarīt to, ko patiesībā jādara valstij. Un tas ir tikai apsveicami (šajā situācijā nerunāju par valsti), taču manā uztverē tā ir tikai tāda ”plākstera uzlīmēšana”. Jautāsiet kādēļ? Šī Gintas lieta ir kliedzoša netaisnība un tieši tādas spēj satricināt sistēmu un to kaut kādā veidā izmainīt. Parasti jau tomēr uz labu.

Tādēļ, ja gribam, lai Latvijā beidzot kaut kas sāktu uzlaboties – mums jāsāk no šī paša pamatu pamata: Tiesiskuma.

Jo, ja nebūs tiesiskuma, nebūs arī pašas valsts.

Patiesā cieņā:

Māris Bērziņš

www.acgarni.wixsite.com/acgarni/

acgarni.com@gmail.com

sype: marisxberzins

You may also like...

7 komentāru

  1. Valdis Freimantāls saka:

    Šķiet, jau iesakās neatgriezeniskas pārmaiņas LPSR triumfa un varas kliķei!

    Šie trakie sociķi un komunisti pielaidusi pārāk daudz kļūdu!!!

    Absolūtas varas izlutināti šie deģenerāti zaudējuši baiļu sajūtu – un tas ir kolektīva bandītisma vadža lūzums!

    Domāju, ka drīz Helsinku 86 rindas papildināsies ar kādu tautā pazīstamu asu slotu, kas tīri slauka.

    Dziļākā pateicība “Tautas tribunāla” lasītājiem – normāliem latviešiem !

    p/s

    Laika posmā, kad komunistu sērgas zombējošās taures skan visur nepārtraukti un skaļi.

    Laipni lūdzam Helsinku 86 rindās P A T I E S Ī B A S spēka zarus!

    Latviskais ozols zeļ!

  2. komatiņš saka:

    DP.un SAB.kantori var būt mierīgi. Jo,no değenerātu bara-“Latvijas tautas” nevar gaidīt adekvātu sazvērniecisku rīcību. Ir tikai daži patrioti Latvijā un svešatnē,par kuriem vairums ir dzirdējuši,tas arī viss.
    .
    .
    .
    Admins
    1986. g. viņi arī domāja, ka esam “deģenerātu” bars un neko negaidīja….
    To pat atzināns čekists Trubiņš… viss notiksies, kad mēs pa lāsītei/graudiņam vien būsim piepildījuši viņu Karmas Trauku !

  3. bilance saka:

    Tuvojas 9.maijs un 17.jūnijs, kas 1945.gadā un 1940.gadā Latvijā līdz ar okupācijas karaspēku ievazāja komunistus. Tāpēc atgādināsim, ka komunisti, kuri sevi sauca sevi par sociāldemokrātiem (tāds pats Saskaņas Centrs bija arī dziļā vēsturē). Okupācijas laika posms no 1940. – 1941.gads!
    TĀDS BIJAS SĀKUMS… UN TĀDAS BEIGAS
    BAIGĀ GADA BILANCE

    Viss, ko latviešu tauta un zeme saņēma no boļševiķu varas, kas nāca ar brīvības, brālības un vienlīdzības, ar laimīgas dzīves un saulainas nākotnes solījumiem:
    APCIETINĀTI…IZSŪTĪTI…NOGAL INĀTI…PAZUDUŠI… 34250

    Samīts Latvijas karogs, tautas gods un cieņa, nolaupīta personīgā brīvība, izpostīta saimniecība un lauksaimniecība, aizvestas vērtības, kuģi, vilcieni, spēkrati un fabriku mašīnas, lauksaimniecības inventārs.
    Aizvests 488000 lopu. 79225 to labības, privātiem noguldītājiem nolaupīti viņu ieguldījumi, izpostīti meži boļševiku neskaitāmo militāro celtņu būvei, atkāpjoties tika nodedzinātās ēkas un sabiedriskās celtnes, sagrauti tilti.
    .
    .
    .
    Admins
    Bet, ko tad no žīdiem citu var gaidī ?

  4. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde Bilancei.

    Jā, bilancīt……….jā~!

    Bet galvenais, ko sarkanie sagrāva ir visu latviešu biedrību zvērīga izskaušana – V I S U latvisko analītisko centru likvidēšana !

    Ne Rīgā, Liepājā, Ventspilī, Jelgavā , nekur Latvijā vairs nebija latviešu biedrības (tikšanās centri).

    Asinīs noslāpēja latvisko kultūru – visaptverošo latviešu biedrību tīklu!

    Tikpat unikālu kā mūsu tautasdziesmas!

    Un komunistu “kultūras nami”, pieredzējušu čekistu vadībā aizstāja Latvijas kultūru ar maskētu varas kontroli pilnīgi visur!

    Viss tika sadalīts pēc pulksteņa: cikos sākt, cikos beigt , ko runāt un kam ļaut runāt!

    Lūk, mīļo bilancīt, galvenais zaudējums!

    Lūk, pierādījums viņu bailēm no latviešu kultūras – mūsu galvenā spēka!

    Tādēļ viņi iznīcināja manas mākslas galerijas “Latvijas kultūra” unikālo kultūrvēsturisko ekspozīciju – izzogot visus 10 000 eksponātus, kurus izvietoju tautai pieejamā vietā, likumīgi atjaunotajā Rīgas Latviešu Biedrībā (Vecbiedrs aklais Skalders)!

  5. Valdis Freimantāls saka:

    Kas ir 9. maijs?

    Tā ir diena, kad Latvijā demonstratīvi uzsver komunistu dzīvesziņas pārākumu!

    Kad Latvijā leģitīmi demonstrē komunistu un čekistu iedibinātās kartības varenību!

    Ko nozīmē šī kārtība?

    Šī kārtība visupirms nozīmē neatkarīgas Latvijas eksistences N O L I E G U M U vispār!

    Demonstratīvi tiek pasvītrots un uzsvērts komunistu pasaules kārtības modelis – ar bruņota spēka palīdzību likvidēt latviešu pašnoteikšanos Latvijas teritorijā. ( piedāvājot komunistu centralizēto valsts pārvaldes modeli, kur uz visstingrāko ir AIZLIEGTS turpināt latviešu biedrību sabiedrisko darbību ).

    1940. gadā komunisti aizliedza visu latviešu biedrību darbību – tādi likvidējot mūsu sabiedriskās dzīves pamatus!

    Tagad, 2018. gadā komunistu ideologi pašā Latvijas centrā demonstrē savu varu, savu varenību! (Viņi nenožēlo, ka ir iznīcinājuši V I S A S latviešu biedrības un atņēmuši latviešiem valsti – viņi sanāk kopā, lai demonstrētu savas tiesības dzīvot Latvijā un valdīt Latvijā)!

    Tādēļ starptautiski atzītā cilvēktiesību aizstāvības organizācija Helsinki 86 kategoriski iestājas pret komunistu un čekistu organizēto 9. maija svinēšanu Rīgā!

    Komunisti un čekisti var svinēt uzvaru pār Hitlera Vāciju Latvijā tikai pie noteikuma: “Ka viņi atzīst savu pretlatvisko N O Z I E G U M U – Rīgas Latviešu Biedrības un visu latviešu biedrību darbības prettiesisko P Ā R T R A U K Š A N U 1940. gadā un 1993. gada 18.februāra naktī, latviešu kultūras tradīciju izskaušanu, likvidēšanu un varmācīgo latviešu izvešanu uz Sibīriju – veicot genocīdu pret latviešiem”.

    Aicinu visus pieņemt iekšēju lēmumu atbalstīt H 86!
    .
    .
    .
    Admins
    Ir sacīts: “Un pēdējā laikā viņam(Sātanam) tiks dota liela vara… !”
    Šis ir tas pēdējais laiks,…drīz sekos viņa gals… .

  6. ko darīt? vai ir variants? saka:

    Ir labi runāt/informēt/atgādināt par visu šo, bet galvenais jau ir – KO konkrēti DARĪT? Vai ir reāla iespēja apturēt ļaunumu, ko ļauna darītāji sludina kā labumu? Melnā puse ir gatava un netraucēti turpina apslāpēt visu. Nupat NRA ir vēsts par latviešu valodas apslāpēšanas mega porojektu “Skola 2030“. Kristīgie virsvadoņi aicina buldozeristus noslaucīt (noslāpēt) no Mežaparka dziesmu un deju svētkus ar visiem ornamentiem. Saeima virza projektu par pāreju uz latviešu valodu (mācību) izglītības iestādēs (kāpēc nu tikai?, kas patiesībā esot apslēpta pāreja uz pilnīgu bilingvālo mācību sistēmu, bet tā, lai izskatītos pēc latviskās sistēmas. Ar jauno Īres likumu draud atstāt bez pajumtes tūkstošiem īrnieku. Bet visi šie iznīcinošie projekti, likumi un lēmumi tiek pozicionēti kā vispārējs labums. Tas ir karš! Un izskatās, ka nav domāts kādam šo karu apstādināt, jo to sludina par labumu.
    .
    .
    .
    Admins
    Sātanžīdi jau var sludināt, bet Karmas Likumu viņi atcelt nav spējīgi.
    “Žīds domā, bet Dievs dara !”
    Pastāvi arī tu Patiesībā un viss notiks pēc Karmas Likuma… .
    Viņi tiks pilnīgi iznīcināti, kā mēra baciļi !
    Jo mazāk no šiem sātanžīdiem baidīsimies, jo ātrāk viņi tiks iemesti Evolūcijas kloākā… .

  7. Inese saka:

    :D Mani šodien apsveica ar 9.maija svētkiem, kāda milzīga krievu radība, kura pat Anglijā zīmējas ar kolorādo lentīti savā auto.
    Es vińai diezgan rupji atbildēju, ka tā ir trag’iska diena priekš manas tautas, ka tās ir dzīres tikai okupantiem.

    Vēlāk pajautāju kādam anglim, mūsu menedžerim, kurš ir Irākas kara veterāns un varonis, un savā laikā tika izglābis 1700 cilvēkus, vai vińi svin šo dienu, uz ko vińš atbildēja, ka pilnīgi noteikti ne.
    Vispār, nekad mūžā neviens 9.maijā netika apsveicis :)) es gandrīz zaudēju valodu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *