A. Stranga- vēsturnieks uz pasūtījuma !

TribuālsAivars Stranga: es apšaubu, ka pavēli deva Cukurs
Vēsturnieks, Latvijas Universitātes profesors Aivars Stranga kasjauns.lv teica: „Es ļoti apšaubu, ka Cukurs varēja dot šādu pavēli. Par 99 procentiem esmu pārliecināts par to. Visticamāk pavēli nodedzināt sinagogu deva SD brigādes ģenerālis Štālekers vai kāds no viņa tuvākajiem cilvēkiem. Katrā ziņā vācieši nepieļautu tādu pašdarbību, ka latvieši paši dedzinātu sinagogu. Protams, vēlāk šī pavēle tika novadīta Arāja komandai, kurā bija arī Cukurs.”
Foto: Kolaborants Aivars Stranga saka:”Es jau sen esmu sapratis, ka vēsture nav konstants jēdziens.Vienmēr ir jāseko līdzi “vēja virzienam”.” Izskats liecina, ka Strenga varētu būt kāda poļitruka Izāka dēls. 1954. gadā viss varēja gadīties… . Tāpēc arī šis pretīgais naids uz latviešiem.
Aivars StrangaStranga nenoliedz Cukura līdzdalību ebreju iznīcināšanas akcijās, bet teic, ka Rīgas Horālās sinagogas iznīcināšanas fakts visdrīzāk ir atspoguļots nepareizi. „Vislielākā Cukura vaina ebreju iznīcināšanas operācijā bija Rīgas geto iznīcināšanas operācijās 1941. gada 30. novembrī un 8. decembrī, kad Cukurs pavadīja ebreju kolonnas uz nošaušanu Rumbulā. Iespējams, tad arī viņš ir kādu nošāvis ne tikai Rumbulā, bet arī pa ceļam uz Rumbulu,” teic Stranga.

=================================================

Herberts Cukurs“Iespējams, tad arī viņš ir kādu nošāvis ne tikai Rumbulā, bet arī pa ceļam uz Rumbulu,” teic Stranga.”>>>>>”Stranga nenoliedz Cukura līdzdalību ebreju iznīcināšanas akcijās”

Foto: Cionistu noziedznieku noslepkavotais Herberts Cukurs. Vēsturnieks(jūda, ne vēsturnieks) Aivars Izakovič Stranga ir pārliecināts, ka Herberts Cukurs ir šāvis žīdus, pat nesagaidot gala mērķi, kā saka Izakovičs: pa ceļam !!!

Kā tad nu ir, komunist Stranga, par daudz sadzēries “krutku” vai vienkārši nāk ārā tava “padomju” laika liekuļa melnā dvēselīte ? Vai tu toreiz tur biji klāt, ka vari uz Herbertu Cukuru sacīt tādas nelietības ? Par šo tavu apvainojošo murgojumu, nelieti Stranga, tu stāsies latviešu tautas Tiesas priekšā.

Laikam jau nelietis (Stranga) jūt uz kuru pusi “vēji sāk pūst” un tāpēc sāk “pareizi” domāt !? Bet varam tevi, nelieti, apbēdināt- kā krievu, tā arī žīdu laiki no pasaules taps “izdzēsti”, jo viņu ļaunums ir pārkāpis kritisko robežu, bet līdzskrējēji saņems savu jūdasa algu.

LRTT.    06.02.11 
=================================================

Roberts Klimovičs 

 Roberts KļimovičsNav neviena ticama pierādījuma Herberta Cukura dalībai žīdu šaušanās! Apgalvoju to ar pilnu atbildību. Savukārt ir neapgāžami pierādījumi tam,ka Cukurs,riskējot ar dzīvību, ir izglābis vairākus žīdus.
Foto: Grāmatas “Latvijas aviācijas vēsture” autors Edvīns Brūvelis, kurš personiski pazina Herbertu Cukuru un aviācijas entuziasts Roberts Kļimovičs.

NG rādītā filma ir tikpat melīga,kā slepkavu izdotā grāmata “Rīgas Bendes nāve”. Tajā,izņemot apgalvojumus nav neviena autentiska pierādījuma.
Kad šī filma tika veidota,tās producenti sazinājās ar mani un vēlējās iegūt dažus materiālus. Piedāvāju sadarbību un kopīgiem spēkiem šo filmu izveidot, balstoties arī uz manu pētījumu rezultātā iegūtajām liecībām un pierādījumiem,taču viņi atteicās sadarboties,tikai vēlējās nopirkt materiālus.
Filmā nav pat ievietota intervija ar vienu no Cukura izglābtajiem žīdiem – Šapiro, kā arī ar izmeklētāju,kurš izmeklēja Cukura slepkavības lietu – Otero. Zinu,ka viņi tika intervēti. Laikam jau intervijās dzirdētais neietilpa filmas veidotāju iecerēs..

Strangas Kungs. Jūs esat liels žīdu draugs,to zinām,bet nepalieciet par smieklīgu balamuti izvirzot tāda līmeņa vēsturniekam,kā Jūs nepiestāvošus pieņēmumus,kurus nevarat pierādīt.

You may also like...

101 komentāri

  1. Talmuds saka:

    nu meseršmit, beidzot nāci pie prāta, malacis, ir cerība uz izārstēšanos

  2. Talmuds saka:

    Un nevajag te nacikiem Strangu aiztikt, viņš ir godīgs un mūsējais cilvēks!

  3. AG saka:

    Mjā, STranga tiks izraidīts no valsts kopā ar visādiem “talmudiem”, kad Patrioti nāks pie varas.

  4. Talmuds saka:

    es gan apbrīnoju ebrejus, es salīdzinu Izraēlu ar LV, tad es salīdzinu latviešus ar ebrejiem, jā ir protams Talmuds, bet kā teica paziņa no Izraēlas tad to viduslaiku rabīnu neviens ebrejs mūsdienu Izraēlas sabiedrībā neņem pa pilnu un jūdaisms nemāca neko noziedzīgu, tāpat kā kristietība, tās nemāca kādu apzagt vai apčakarēt, tu galīgs ambālis ja tā domā, jo neesi ne reizi dzīvē lasījis ne bībeli ne Toru

    latviešiem ir daudz kas ko mācīties no ebrejiem, lai viņi būtu kaut uz pusi tikpat veiksmīgi, lai ar LV un latviešiem kāds rēķinātos, bet diez vai spēsim

  5. black_joker saka:

    Ha, Talmud, neesi smieklīgs, neko viņi no mums nemācīsies,nav viņiem iekšā ne kārtīgas intrigas dzīt, ne novest līdz galam, tā ka nepaliek neviens vairs no gojiem, ne liels, ne mazs, to viņi nevar un nevarēs. Uz visu viņu tautu tik viens tāds Arājs bija, kaut nepareizā pusē, jo, ja čekistos būtu bijis, vēl šodien varonis būtu un 9.maijā taptu izcili godināts,kā citi krievu arāji mūsu Uzvaras svētkos! Un tam pašam arājam no mātes puses, vecmāte bija ebrejiete, vot i dūša bija, tā lūk!

  6. black_joker saka:

    Ko tas naciku pamuļķis AG tik kluss un pierāvies palicis, būs iekšās beidzot dabūjis, vai?

  7. black_joker saka:

    black_joker saka:
    2011. gada 9. februāris 22.23Ha, Talmud, neesi smieklīgs, neko viņi no mums nemācīsies,nav viņiem iekšā ne kārtīgas intrigas dzīt, ne novest līdz galam, tā ka nepaliek neviens vairs no gojiem, ne liels, ne mazs, to viņi nevar un nevarēs. Uz visu viņu tautu tik viens tāds Arājs bija, kaut nepareizā pusē, jo, ja čekistos būtu bijis, vēl šodien varonis būtu un 9.maijā taptu izcili godināts,kā citi krievu arāji mūsu Uzvaras svētkos! Un tam pašam arājam no mātes puses, vecmāte bija ebrejiete, vot i dūša bija, tā lūk!

    black_joker saka:
    2011. gada 9. februāris 22.34Ko tas naciku pamuļķis AG tik kluss un pierāvies palicis, būs iekšās beidzot dabūjis, vai?

    nu ko, Grantiņ, tu pats varbūt šito raksti citu vārdā ???

  8. Talmuds saka:

    meseršmit, starp citu, man nāksies tevi apbēdināt: OTRA HOLOKAUSTA NEBŪS, kā angliski teica : “the jewish nation lives now and FOREVER”

    http://www.youtube.com/watch?v=qtmkbO2daIo

  9. Talmuds saka:

    Bet ja būs otrs, ja OTRS HOLOKAUSTS būs un tomēr tev būs taisnība, tad tici, mēs arī no tā uztaisīsim superrebes un jūs atkal būsiet zaudētāji!

  10. Jānis - Meseršmitam saka:

    Kur tagad ir faraoni? Kur romieši? Kur nacionālsociālisti? Arī meseršmiti rūs. Bet ebreji paliek. Tāda nenovēršamība te vērojama.

  11. Talmuds saka:

    Ak, nu neņemiet par pilnu, man šizofŗenija smagā pakāpē, es pats nezinu, kādai tautībai piederu un ko te vispār rakstu.

  12. larcix saka:

    labākais ko esmu dzirdējis- ja nesaskan ar manu versiju, tad vēsturnieks ir mēsls un viņa teiktais ir zemiski meli… pēc šīs retorikas sliecos ticēt vēsturniekam Strangam nevis bariņam nesavaldīgu ļautiņu… Robrerts Kļimovičs arī cukuru aizstāv nevis ar faktiem, bet draudiem oponentam… ir pieredze…

  13. black_joker saka:

    Zini larcix, pienākums man liek tev piekrist, bet ja padomā, tas Stranga ir viens riebīgs kažoka metējs un tapēc Rubiks man patīk labāk:):):)

  14. black_joker saka:

    Zini, par0dētāj- pienākusms TEV liek š0 visu rakstīt :):):)

  15. A.Balts saka:

    Labi atceros tos tautas apstrādātājus ar “politiski vienīgi pareizo” maskavas informāciju laikā no 1987.gada līdz pat 91.gadam! Bet, tieši pie Brīvības pieminekļa, kur regulāri notika stihiski mītiņi un pulcējās daudz cilvēku, īpaši 87-88,gada no pavasara lidz pat vēlam rudenim, vienmēr bija klāt kāds no šiem “komunistu pareizajiem”runasvīreļiem. Un viens tāds bija V.Blūzma uz maiņām ar kādu krieviski tarkšķošu politdarbinieku, bet A.Stranga tādas pašas Maskavas režīma atbalsta runas driķēja pa Latv.TV un Latv.Radio, pārī ar komunistu lapeles “Cīņas” kolaborantu Kārli Pakalnu. A.Stranga varbūt arī kādā atklātā diskusijā ir bijis pie Brīvības pieminekļa, kā daži man teica, bet es pats tieši ar viņu netiku polemizējis. Bet ar V.Blūzmu, minēto krievu un vēl daudziem citiem, jau aizmirstiem čekas provokatoriem un muldoņām gan izstrīdējos stundām ilgi 88.gada vasarā gandrīz vai diendienā un arī vēlāk. Un toreiz “vēsturnieka” A.Strangas izteikumi ne par matu neatšķīrās no šiem citiem okupantu ideologu un latviešu kangaru meliem!

  16. Talmuds saka:

    neaizmirsti meseršmit, ka Izraēlai ir 200 kodolgalviņas, atceries ja kur kaut kur kaut kas tiks uzsākts pret ebrejiem, tad atliks tikai nospiest podziņu un mirs ne tikai ebreji bet arī visi pārējie, zaudēt jau nebūs ko, jo pasaule bez ebrejiem nav iedomājama, pasaule bez ebrejiem būtu tas pats kas upe bez ūdens, ugunskurs bez uguns utt, ja ebrejiem būs jāmirst tad mirs arī citi

  17. es--talmudam saka:

    milumin,mirs tik “izredzetie”!!!domaju,ka tev tas ta pat skaidrs.holokausts nav bijis,bet uz to velk!

  18. es--talmudam saka:

    milumi,tu laikam esi slavens arsts,ja vari ta noteikt diagonozi,kaut gan kabata ir dziedasanas,pilna apmacibas kursu diploms.wow!!!

  19. Jānis - Meseršmitam saka:

    Ko Meseršmits ir devis cilvēcei?

  20. Talmuds saka:

    meseršmit

    EBREJIETE – Mila Kunis no Ukrainas, vai tev jau sacēlās?
    http://www.youtube.com/watch?v=C4_XEDzCn1I

  21. es--talmudam saka:

    ha!nu tu laid!!!prieksa,ka delis mugura ka prieksa.divi deli kopa,caurums pa vidu.ir gan uz ko sacelties,ha,ha,ha!!!

  22. no malas saka:

    Talmuds saka:
    2011. gada 10. februāris 21.44

    … jo pasaule bez ebrejiem nav iedomājama, pasaule bez ebrejiem būtu tas pats kas upe bez ūdens, ugunskurs bez uguns utt, ja ebrejiem būs jāmirst tad mirs arī citi

    Es gribu palīdzēt kremļa Talmudam, es papildināšu viņa argumentus:
    -jā, pasaule bez ebrejiem ir kā ateja bez sūdiem, kā puve bez gļotām, kā smirdoņa bez seska utt.

  23. no malas saka:

    no malas saka:
    2011. gada 12. februāris 3.04
    Nē, es nolēmu papildināt un precizēt, jo neesmu fašists un sarkanais nacists, kā Talmuds un kremļa jokers!

    Talmuds saka:
    2011. gada 10. februāris 21.44

    … jo pasaule bez ebrejiem nav iedomājama, pasaule bez ebrejiem būtu tas pats kas upe bez ūdens, ugunskurs bez uguns utt, ja ebrejiem būs jāmirst tad mirs arī citi

    Es gribu palīdzēt kremļa Talmudam, es papildināšu viņa argumentus:
    -jā, pasaule bez sadistiem- cionistu ebrejiem ir kā ateja bez sūdiem, kā puve bez gļotām, kā smirdoņa bez seska ut

  24. zonnenbergs saka:

    Palasiet Ricards Harvuds ,ari latviski petijumi,par kuriem
    nogalina.

  25. Dakterelis - vēl saka:

    Nu tā tas Stranga visticamāk nedomā, bet no slapjām biksēm varturu priekšā var visādus pekstiņus izmuldēt….

  26. black_joker saka:

    n0 malas- pieņemsim, ka žīdi vienā jaukā dienā pazūd. Labs zārciņš ilgi tukšs nestāv- nākamā apsviedīgākā tirgoņu tauta – armēņi- pārņem pozīciju. Un tu ar putām uz lūpām kliegsi, ka armēņi jāiznīdē. Tā ir plika, ne ar ko nepamatota ksenofobija. Tev nepatīk, ka tu neesi topa augšgalā un nepiederi pie kādas nozaras valdošajiem ļaudīm

  27. Baiba saka:

    Vai nu tiešām, gadiem ilgi uzkrājot tauku slāņus, vienlaikus lasīt nevar iemācīties black-joker? LASĪT , tas nozīmē saburtot otra tekstu un TAD UZ TO ATBILDĒT, nevis vervelēt pašam ar sevi, ja vien protams neesi atkal ar pateicības jūdasa krutku par daudz iebarots! Tas “no malas” tieši tev cietpauri laikam ir teicis, ka lai tu- sarkanais fašist nemuldētu pasakas un izcēlis, ka adresē nevis visai žīdu tautai, bet ebreju politiskai kliķei CIONISTIEM! Sirsnīgi iesaku, izguli dzērumu un pārlasi divreiz, pirms atkal izgāzies tukši žvankstot, kaut laikam jau par tieši to tev maksā!

  28. Talmuds saka:

    baiba a tu varbūt palasi meseršmita komentārus, viņš savu naidu velta visiem ebrejiem ne tikai cionistiem, visu laiku tik black jockeram piepišas ne pa tēmu, savā kažokā blusas nejūt

  29. black_joker saka:

    Talmudam – baibai un & jau t0 vien vajag, kā noriet kādu- tad nu rej kā traki. Viņiem galvenie argumenti ir apsaukāt citus par kangariem, kolaborantiem un citādiem pasaku tēliem.

  30. Talmuds saka:

    es nešaubos ka patik vecrīgas cacas meseršmit, bet vai ar viņām bus ģimenes dzīve? nedomāju

  31. Talmuds saka:

    meseršmit cik bieži tu dienā maini IP? tu mani esi jau nokaitinājis un tāpat arī citus, jo tu nesaproti ka cilvēkus nevērtē pēc izcelsmes bet pēc darbiem, vai man nāksies par tevi ziņot attiecīgām iestādēm vai apsolies laboties? ja tevi nostučīšu jeb ziņošu Izraēlas vēstniecībai vai DP tad tev nāksies pasēdēt par nacionālā naida kurināšanu vai arī vēl trakāk, tev nāksies ārstēties tvaicenē

  32. zonnenbergs saka:

    Tad ari atnaks tas …

    Admins ATBILD
    Zonnenberg!- nu kaut mazliet pieturies pie “tēmas”. Tavi “tukšumi” tiks dzēsti.

  33. black_joker saka:

    Meseršmitam – nu re – tad n0šaujies un atbrīvo pasauli no sava ksenofobiskā naida

  34. zonnenbergs saka:

    Tema ir vistiesaka-kas veicina pasaules un LATVIJAS bojaeju.
    Tie ir cilveki ari LATVIJA.Ta vairs nav tribunala problema,
    par sodu ar navi nepareizai politikai.
    Antikrists 3dala ARHITEKTURA.

  35. araajs saka:

    Talmudjokeram – nu re – tad n0šaujieties pashi un atbrīvojiet pasauli no sava ksenofobiskā naida pret latviešu tautu

  36. black_joker saka:

    Meseršmitam – kurā vietā aicini? Izlasi savus samurgojumus vēlreiz – ar to pietiek pāris krimināllietu ierosināšanai. Varēsi pilsonim priekšniekam taisnoties, cik uziet, ka tā nebiji domājis….

  37. black_joker saka:

    arājam-parādi un nocitē to vietu, kur es un talmuds sludinam ksenofobiju….

  38. Talmuds saka:

    eu why

  39. Talmuds saka:

    eu kāpēc manus komentārus dzēs? ja bano tad bano manu parodētāju, jo tu labi zini ka mums atskirigi IP

  40. Miervaldis,Annamarijai saka:

    Latvieši arī nekad nav situši nevienu dzīvību, bez iemesla un vaidzības, bet ja tie krievi to paši ir pelnijuši?

  41. Miervaldis,Annamarijai saka:

    Un iegaumē Annamarija, krievi nav pelnijuši kāvienu tikai no mums vien!Vini ir pelnijuši kāvienu no daudzām tautām, principiāli – no tām tautām kuras no šīs krievu valsts ir cietušas!

  42. black_joker saka:

    Meseršmitam- par ko nesmīdināt ? Par taviem “antifaktiem” vai par krimināllietas iespējamību? Palasies krimināllikumā, ko tas paredz šādu apgalvojumu izplatīšanas gadījumā….

  43. Baiba saka:

    Miervaldis,Annamarijai saka:
    2011. gada 14. februāris 17.53

    Un iegaumē Annamarija, krievi nav pelnijuši kāvienu tikai no mums vien!Vini ir pelnijuši kāvienu no daudzām tautām, principiāli – no tām tautām kuras no šīs krievu valsts ir cietušas!

    Tas ir fakts!!!

  44. par tēmu saka:

    DER*ZIMORDA, Ģ.V.KRISTOVSKIM 15.02.2011 01:39
    Ārlietu ministrs Ģ.V.Kristovskis augstajam komisāram apliecināja Latvijas gatavību turpināt sabiedrības integrācijas politiku, kā arī informēja komisāru par jaunākajām iniciatīvām, lai veicinātu Latvijas pilsonības iegūšanu, īpaši attiecībā uz nepilsoņu bērniem. “Valsts ir gatava turpināt sadarbību un dialogu ar EDSO. Tomēr ir svarīgi, lai integrācijas process notiktu bez papildus spiediena, ļaujot cilvēkiem pašiem pieņemt lēmumus,” uzsvēra ārlietu ministrs.
    ——————- —————–
    KAS PAR ABSURDU KRISTOVSKI, NO PSRS IEBRUKUŠAJIEM OKUPANTIEM UN TO PĒCTEČIEM PAŠIEM JĀĻAUJ IZLEMT, VAI VIŅIEM LABPATIKS VĒL NELŪGTIEM SĒDĒT UZ LATVIEŠU TAUTAS KAKLA, JEB NĒ???!

    Vienkaarhs pilsonis, Hey Wallbanger 15.02.2011 01:55
    Hey Wallbanger 14.02.2011 17:31
    vai tu prasīsi krieviem kapēc viņi nemāk runāt latviski pec 20 gadiem neatkaribas.
    *************
    Vai driizaak nav jaaprasa, kapeec peec 20.gadu “neatkariibas” vini – prsrs okupantu agresijas izpildiitaaji un shii nozieguma izmantotaaji vēl atrodas LATVIJĀ?

    10000% piekrītam 15.02.2011 02:14
    u. freimanis 14.02.2011 13:46
    LATVIESU KA TAUTAS PASTāVēšANA IR APDRAUDēTA-miljonu lielā tautiņa nespēj savā dzīves telpā sadzīvot ar milzīgo sabraukušo baru-ir iespējama tikai viena politika uz latviešu kopskaita un procentuālā skaita palielināšanu. Mūsu senči gadsimtiem šo zemi slacīja sviedriem un asinīm ne jau tāpēc, lai deģenerāti to atdotu svešiem. ES punkts, kurš ļauj ES pilsoņiem apmesties jebkurā valstī nebūtu attiecināms uz Latviju, kur nabadzības bēgdami, ir jau apmetušies 700000 PSRS pilsoņu-tas ir tas pats ja Vācijā APMESTOS 50 MILJONI TURKU. NONSENS!!11

  45. Talmuds saka:

    krimināllikuma 78.pants + tu aizskāri tieši ebrejus nevis krievus, ebreji valda pār pasauli

  46. Talmuds saka:

    tu esi čok čok vai tikai izliecies? fanātiķis jau nesaprot kur ir tā robeža ko pārkāpj

  47. black_joker saka:

    vistiešāk meseršmita komentāros ir tieši (1) pats sākums par naida un nesaticības izraisīšanu. Protams, es pieļauju, ka pats meseršmits daļu nemaz nav rakstījis un roku pielicis mums zināmais parodētājs, kurš ļoti veikli cenšas sanaidot cilvēkus kaut kādu savu tieksmju vadīts….

  48. Miervaldis, Annamarijai saka:

    Nav jau labi mīdīt kājām dzīvu radībiņu, bet ja krievi ir to pelnijuši, ko?

  49. Talmuds saka:

    nē black joker, meseršmitu neviens nav parodējis, jo viņa komentārus, naida pilnos zinu kopš TVNETA, un Delfiem

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *