A. Stranga- vēsturnieks uz pasūtījuma !

TribuālsAivars Stranga: es apšaubu, ka pavēli deva Cukurs
Vēsturnieks, Latvijas Universitātes profesors Aivars Stranga kasjauns.lv teica: „Es ļoti apšaubu, ka Cukurs varēja dot šādu pavēli. Par 99 procentiem esmu pārliecināts par to. Visticamāk pavēli nodedzināt sinagogu deva SD brigādes ģenerālis Štālekers vai kāds no viņa tuvākajiem cilvēkiem. Katrā ziņā vācieši nepieļautu tādu pašdarbību, ka latvieši paši dedzinātu sinagogu. Protams, vēlāk šī pavēle tika novadīta Arāja komandai, kurā bija arī Cukurs.”
Foto: Kolaborants Aivars Stranga saka:”Es jau sen esmu sapratis, ka vēsture nav konstants jēdziens.Vienmēr ir jāseko līdzi “vēja virzienam”.” Izskats liecina, ka Strenga varētu būt kāda poļitruka Izāka dēls. 1954. gadā viss varēja gadīties… . Tāpēc arī šis pretīgais naids uz latviešiem.
Aivars StrangaStranga nenoliedz Cukura līdzdalību ebreju iznīcināšanas akcijās, bet teic, ka Rīgas Horālās sinagogas iznīcināšanas fakts visdrīzāk ir atspoguļots nepareizi. „Vislielākā Cukura vaina ebreju iznīcināšanas operācijā bija Rīgas geto iznīcināšanas operācijās 1941. gada 30. novembrī un 8. decembrī, kad Cukurs pavadīja ebreju kolonnas uz nošaušanu Rumbulā. Iespējams, tad arī viņš ir kādu nošāvis ne tikai Rumbulā, bet arī pa ceļam uz Rumbulu,” teic Stranga.

=================================================

Herberts Cukurs“Iespējams, tad arī viņš ir kādu nošāvis ne tikai Rumbulā, bet arī pa ceļam uz Rumbulu,” teic Stranga.”>>>>>”Stranga nenoliedz Cukura līdzdalību ebreju iznīcināšanas akcijās”

Foto: Cionistu noziedznieku noslepkavotais Herberts Cukurs. Vēsturnieks(jūda, ne vēsturnieks) Aivars Izakovič Stranga ir pārliecināts, ka Herberts Cukurs ir šāvis žīdus, pat nesagaidot gala mērķi, kā saka Izakovičs: pa ceļam !!!

Kā tad nu ir, komunist Stranga, par daudz sadzēries “krutku” vai vienkārši nāk ārā tava “padomju” laika liekuļa melnā dvēselīte ? Vai tu toreiz tur biji klāt, ka vari uz Herbertu Cukuru sacīt tādas nelietības ? Par šo tavu apvainojošo murgojumu, nelieti Stranga, tu stāsies latviešu tautas Tiesas priekšā.

Laikam jau nelietis (Stranga) jūt uz kuru pusi “vēji sāk pūst” un tāpēc sāk “pareizi” domāt !? Bet varam tevi, nelieti, apbēdināt- kā krievu, tā arī žīdu laiki no pasaules taps “izdzēsti”, jo viņu ļaunums ir pārkāpis kritisko robežu, bet līdzskrējēji saņems savu jūdasa algu.

LRTT.    06.02.11 
=================================================

Roberts Klimovičs 

 Roberts KļimovičsNav neviena ticama pierādījuma Herberta Cukura dalībai žīdu šaušanās! Apgalvoju to ar pilnu atbildību. Savukārt ir neapgāžami pierādījumi tam,ka Cukurs,riskējot ar dzīvību, ir izglābis vairākus žīdus.
Foto: Grāmatas “Latvijas aviācijas vēsture” autors Edvīns Brūvelis, kurš personiski pazina Herbertu Cukuru un aviācijas entuziasts Roberts Kļimovičs.

NG rādītā filma ir tikpat melīga,kā slepkavu izdotā grāmata “Rīgas Bendes nāve”. Tajā,izņemot apgalvojumus nav neviena autentiska pierādījuma.
Kad šī filma tika veidota,tās producenti sazinājās ar mani un vēlējās iegūt dažus materiālus. Piedāvāju sadarbību un kopīgiem spēkiem šo filmu izveidot, balstoties arī uz manu pētījumu rezultātā iegūtajām liecībām un pierādījumiem,taču viņi atteicās sadarboties,tikai vēlējās nopirkt materiālus.
Filmā nav pat ievietota intervija ar vienu no Cukura izglābtajiem žīdiem – Šapiro, kā arī ar izmeklētāju,kurš izmeklēja Cukura slepkavības lietu – Otero. Zinu,ka viņi tika intervēti. Laikam jau intervijās dzirdētais neietilpa filmas veidotāju iecerēs..

Strangas Kungs. Jūs esat liels žīdu draugs,to zinām,bet nepalieciet par smieklīgu balamuti izvirzot tāda līmeņa vēsturniekam,kā Jūs nepiestāvošus pieņēmumus,kurus nevarat pierādīt.

You may also like...

101 komentāri

  1. Talmuds saka:

    Piekrītu, ka vēstures fakti ir neapgāžami, Cukurs ir slepkava un ir atbildīgs par tūkstošiem nevainīgu cilvēku nāvi, tev slimais raksta uzcepēj vajadzētu zināt, ka vēsture balstās uz faktiem un fakti ir neapgāžami, es ļoti saprotu ka tavs mīļais cukuriņš tev ir visādi tuvs un tu negribi ticēt tam ka viņš ir slepkavnieks, bet pieņem to, un beidz vienreiz cepties

    Cukurs bija noziedznieks un nekas to vairs nemainīs, arī tava cepšanās nē, tas ka tev tas nepatīk, tas nenozīmē ka tas nav bijis un noticis, taču es neesmu stulbs un netaisos vainot latviešus dēļ tāda indivīda kā tevis dēļ Grantiņ vai Cukura dēļ, kā saka : ģimenē ne bez kropļa, un tu Grantiņ vai vienalga kurš uzcepa šo rakstu un Cukurs, Arājs bija Latviešu tautas kropļi, katrā tautā savas melnās avis un es kā jau minēju tad netaisos ienīst veselu tautu, jo jūs esat mazākumā daudz mazākumā

  2. kos saka:

    klau, jūda, pirms dirs, paskaties, kā tavi smerdeļi pret palestīniesiem rīkojas! un, pieradi, bemol, ka Cukurs kaut vienam žīdam pirkstu piedūris!
    toties, to, ko žīdi dara saviem kaimiņiem un ne tikai, tas zinams visai pasaulei!
    ej stradāt! looos!

  3. zonnenbergs saka:

    Sava laika 1940 gada,aresteja cilvekus uz ielas par to kuram
    bija sava staja uzvediba,gaita un gariguma.Ar to jau pietika,
    lai nosautu.Kurs gribeja bailu varu ?Zidi.
    Bailu vara atjaunojas.
    TALMUT – liecinieku vardus,foto uz galda.
    BLEDI.

  4. Talmuds saka:

    esmu latvietis un es netaisos ienīst pats savu nāciju dēļ tādiem kropļiem kā tu, raksta autors, meseršmits vai cukurs

    ja vēsturnieks pasaka balstoties uz faktiem ka cukurs ir vainīgs tātad vainīgs, un nevajag tagad tēlot baltas aitas

  5. black_joker saka:

    Talmudam – man domāt, ka ir tāda austrumu paruna, kur vēsta, ka strīdēties ar apsēstiem un muļķiem nav vērts- tā ir sevis pazemošana. Šeit liela daļa rakstu ražotāju un to aizstāvju vispār neprot diskutēt un argumentēt- tas, kas izlasīts kādā domubrāļu saitā, tiek uztverts megataisnību, kura vispār nepastrīdas. Citādi domājošie šeit tiek apķēzīti tāpat kā tie rakstos :)

  6. zonnenbergs saka:

    Uzpirkts vesturnieks pasaka,ka rit visie jalec aka,jo bus pastara diena.

  7. zonnenbergs saka:

    Tad ja rada ka ASV ir uzceltas koncentracijas nometnes ar milzigam
    gazes padevem,ne jau apkurei.
    Fakti BLACK-JOKER,fakti.
    UN NAKAS VIEN TICET UN IZPLATIT.

  8. Talmuds saka:

    fakti ir tādi ka cukurs ir atbildīgs par 30 000 cilvēku nāvi

  9. zonnenbergs saka:

    Fakti ir tadi ka rit TALMUDS nospiedis pogu un visa zeme
    uzlidos gaisa.

  10. AG saka:

    Stranga nav latvietis, viņš kalpo cionistu-pederastu mafijai, ko no tāda sūda citu varētu gaidīt. Bet par Cukuru lasiet B.Šābertes grāmatu un skatieties R.Klimoviča filmu, un jums viss kļūs skaidrs.

  11. Talmuds saka:

    Bet par Cukuru lasiet B.Šābertes grāmatu un skatieties R.Klimoviča filmu, un jums viss kļūs skaidrs.

    tie nav vēsturiski fakti, īstie fakti ir arhivēti un atrodas Izraēlā, brauciet un skataties

    p.s. es zinu ka daudziem ir šeit ir psihiskas problēmas tāpēc es jautāšu kā varu jums palīdzēt, es protams neesmu psihologs, bet es gribētu lai jūs visi kļūstat reiz veseli, labi Grantiņš ir neglābjami slims, bet jūs pārējie? sāksim ar tevi zonneberg:cik tev gadi, par ko strādā? vai bērnībā bija trauma dabūta?

  12. zonnenbergs saka:

    Kurs zids ir notiesats par latviesu slepkavosanu ?
    Ja atbildesi,tad runasim talak.

  13. Garāmgājējs saka:

    Cik var noprast, tad AG viens pats te uzdarbojas ar dažādiem nikiem. Tā teikt, pats ar sevi diskutē par žīdu darbiem un nedarbiem. Apmaksāts provokators vai vienkārši cilvēks ar mazvērtības kompleksu, kurš iedrošināts no pamuļķa Jordana. Laikam arī grib nopelnīt 1000 Ls. Afgānis, Talmuds, Messerschmids = AG.

  14. lasītājs saka:

    “Iespējams, tad arī viņš ir kādu nošāvis…”. Ja to sacītu kāds bomzis, ta vēl būtu piedodams, bet ja tadas lietas klabina profesors, tad tas jau ir politisks pasūtījums. Tas arī norāda uz politiskām pārmaiņām un ne jau par labu latviešiem. Viņa izskats patiešām norāda, ka viņš ir no Kļockina aprindām. Neviena instance nav atzinusi Cukuru par “šāvēju” !

  15. black_joker saka:

    garāmgājējam – un tu tā garāmejot visu konstatē ? Vai arī speciāli rīdi cilvēkus kopā ? :)

  16. Jūda saka:

    “… kad Cukurs pavadīja ebreju kolonnas uz nošaušanu Rumbulā. Iespējams, tad arī viņš ir kādu nošāvis…” teic Stranga.
    ====================================
    Advokāts Vaznis saka, ka, lietojot vārdu “iespējams”, nozīmē, ka nav vainīgs….

  17. Jūda saka:

    Lapas “http://tautastribunals.eu/? ” lapas īpašniekiem.

    Es komentēju talmuda rakstīto par jūdu rasismu, taču mans komentārs ir izņemts. Laikam tāpēc, ka atspoguļoja žīdu patieso būtību

  18. zonnenbergs saka:

    Es varu izlasit.Bet man iznema veselus 3 komentarus.
    Laikam LIELA ACS BUS ARI SEIT.

  19. Artūrs Malta LLK priekšēdētājs saka:

    Stranga bija LKP CK lektors.
    Hamburgas tiesā pret Arāju, tika pierādīt, ka viņa komandā bija 9 NKVD spiegi, kurus PSRS uz tiesu neizdeva.
    Vai viņi nešāva?
    Ko Rēzeknē sastrādāja NKVD kapteinis Mavriks Vulfsons?

  20. Artūrs Malta LLK priekšēdētājs saka:

    Aicinam piedalīties diskusijā par Latvijas nākotni, kas ir paredzēta Komgresa otrajā daļā.

    PAZIŅOJUMS PAR KONGRESU!
    Politiskās partijas Latviešu Zemnieku Savienības ( LZS ) valde paziņo, ka atbilstoši partijas Statūtiem, tiek sasaukta kārtējā partijas pilnsapulce šā gada 26. martā pulkstens 10:00, reģistrācija no pulkstens 9: 00
    Telpas šim pasākumam tiks nomātas Rīgā.

    Lūdzam LZS nodaļām, atbilstoši Statūtu 18 pantam sūtīt vienu delegātu, ja biedru skaits nepārsniedz 50, bet ja nodaļas biedu vairāk, tad no nākošiem 50 atkal pa vienam. Pārējie biedri var piedalīties savienības kongresā bez lemjošas balsstiesības. Kongresā delegāti uzstājas saskaņā ar savu nodaļu lēmumiem.
    Rajonu valdēm rīkot konferences un sūtīt uz Savienības Padomi, atbilstoši Statūtu 43.pantā noteiktam, vienu delegātu ik no 1000 savu nodaļu biedriem.
    Dienas kārtības pirmajā daļā būs jautājumi atbilstoši Statūtos noteiktiem.
    Caurskatīt valdes pārskatu līdz ar revīzijas komisijas ziņojumu par iepriekšējo gadu un pieņem budžetu tekošam gadam.
    Ievēlēta valde valdes priekšsēdētāju valdes locekļus
    Otrajā daļā tiks analizēta pašreizējā politiski ekonomiskā situācija valstī. Piedalīsies ar referātiem pieaicināti speciālisti.
    Apstiprināt rīcības programmu un sadarbības veidu darboties ar citām politiskām un sabiedriskām organizācijām.
    Uz kongresu tiks aicināti arī pašreizējie Saeimas deputāti, valstsvīri un Valsts prezidents.
    Nodaļu un rajonu Protokolus par izvirzītiem delegātiem iesūtīt valdei līdz 20.martam.
    Aicinām visus partijas biedrus ņemt aktīvu dalību Kongresa sagatavošanā un tās darbā. Priekšlikumus un savas uzstāšanas referātus vēlams iesūtīt, jo tiks meklēta iespēja pavairot un publicēt.

    Papildus informācija par kongresu pie valdes priekšsēdētāja
    Artūrs Malta, tālrunis: 26 34 77 83;
    Savus ierosinājumus un papildinājumus varat rakstiski iesniegt uz juridisko adresi: Maskavas ielā 357-9e, Rīgā, LV-1063,
    Vai e-pastu: zemnieks@latnet.lv
    LZS Valde.
    2011.gada 5.februārī.
    Rīgā.

  21. zonnenbergs saka:

    Redz kur tas suns aprakts ! PALDIES.Kartejas uzceptas
    brokastis kada intereses.KU KU

  22. Admins-Jūdam saka:

    Tevi neviens nav dzēsis. Vari justies droši.

  23. Talmuds saka:

    Fakts ir, ka Cukurs bija noziedznieks un noziedznieks bija Cukurs un nekas to vairs nemainīs,tas ir fakts, ka Cukurs bija noziedznieks. Ja tas fakts nepatīk, tas nenozīmē ka tas nav bijis un noticis, taču es neesmu stulbs un netaisos vainot visus latviešus dēļ tāda indivīda kā Cukura dēļun Arājs bija Latviešu tautas kropļi un tāpēc arī Cukurs tāds ir, jo bija vienā laikā kopā un tas ir fakts, tapēc tas ir pierādījums, ka Cukurs ir vainīgs. Es neesmu stulbs, es tik no faktiem vados, tikai no vēsturnieku faktiem, no neapgāžamiem faktiem. Kā jau minēju tad netaisos ienīst veselu tautu, es neesmu stulbs, jo jūs esat mazākumā daudz mazākumā, bet lielākā daļa tādi esiet un tas ir fakts.
    Izcilo vēsturnieku Strangu nepazīstu, bet zinu, ka viņš ir mūsējais, nevis kaut kāds naciks.

  24. annamarija saka:

    Talmuds par Šābertes grāmatu un Klimoviča filmu saka: “Tie nav vēsturiski fakti, īstie fakti ir arhivēti un atrodas Izraēlā, brauciet un skataties.”
    Gan viens gan otrs darbs ir balstīts uz faktiem. Kā taisa ĪSTOS FAKTUS, kas jātur slēgtā archivā un nevienam nav rādāmi, zināms no 50 gadus ilgas pieredzes.

  25. Ir zināms, ka “fakti” Izraēlā ir safabricēti, nekādi neatbilst patiesībai.Kāpēc?????

  26. Talmuds saka:

    Kā teica mans biedrs no Izraēlas, visu var sarunāt, Izraēla pati jums parādīs arhīvus un faktus, būs pat iespējams vēl ekskluzīvi tikties ar lieciniekiem , kas cieta no Cukura vardarbības un laimīgā kārtā izglābās, visu var sarunāt, Izraēla ir atvērta sarunām un pētīšanai, bet biedris Kļimovičš jau mīzals, viņam izdevīgi ir padarīt melnu par baltu.

  27. Messerschmitt saka:

    Talmudam
    Jā, jā, kaut kādi kreisie ž#du purni, kuriem samaksāts, lai notēlotu n-to pāridarītāju upurus. Gan jau var “sarunāt” arī, lai notēlo lielos cietējus no neeksistējošām palestīniešu raķetēm. Visi tie smerdeļi, kas dabūja pa ķirbi WW2 laikā un pirms tam, jau sen ir pacēluši pēdas pret sauli!
    Cukurs bija mehāniķis Arāja vienībā, un apgalvojums, ka viņš vainojams pie 30’000 draņķu nāvēm, ir vnk… PLĀNPRĀTĪBA! Mosadam nav un nekad nav bijuši nekādi pierādījumi par Cukura piedalīšanos infekcijas neitralizēšanā! …..mistiskie izraelas arhīvi, kuros viss atrodams….. pfff…. ja tur kaut kas arī ir, tad lielākā daļa ir viltojumu!
    Tu esi vienkārši konkrēts blefotājs un tu slimo ar verbālo caureju! Slims šeit esi tikai tu, jo iebāzis savu līko vijolnieka degunu saitā, kur galīgi neiederies. Mēģini cilvēkus ar pārliecību pārliecināt par pretējo, atbildēdams ikvienam! Tavs darbs laikam ir ž#disma propagandas izplatīšana komentējot n-tajos saitos! Tava diena sastāv no cīņas pret cilvēkiem, kas sāk analizēt, domāt un saukt pie atbildības īstos vaininiekus – ž#dus! Tu esi ž#du šestaks! Tu cīnies ar vēja dzirnavām! Tavi pūliņi ir velti! Tava pretreakcija uz @ntisemītismu tikai dod mums vairāk spēka un pārliecības, ka esam uz pareizā ceļa! Tava un citu tev līdzīgo tizleņu pretreakcija ļauj mums pašiem sakopot domas un spēkus! Tu zaudēsi!!! Ž#di zaudēs! Neviens jūs neglābs!!!!! Muahahahahhahaaaaaaa….

  28. Talmuds saka:

    es esmu latvietis, bet tu esi slims, man kauns no tevis un tev līdzīgiem, tev nav vietas modernajā sabiedrībā, man ir ļoti sāpīgi lasīt tādus murgus, ka viss kas saistīts ar arhīviem ir viltojums, Izraēlas arhīvi ir viltojums, kremļa arī, viss ir viltojums, viss, tā jau ir slimība, īstā patiesība ir tikai pašizdomāta, nedokumentēta, tas ir slimi, ksenofobiem nav vietas demokrātiskā sabiedrībā, tie ir jāizolē

  29. Messerschmitt saka:

    Modernā sabiedrība ir sūds! Sūds, ko reklamē uz katras mājas sienas!
    Modernā sabiedrība ir ž#du radītais kosmopolītisms, kur visi drāžas ar visiem, un tādā veidā tiek iznīdēts jebkāds nacionālo elements!
    Modernā sabiedrība ir, kur par skaistuma etalonu uzskata kaulainu slieku, tādā veidā smukos skuķos iedzenot mazvērtības kompleksus.
    Modernā sabiedrība ir anarhiskā demokrātija, kurā visvieglāk ir zagt un tautu iedzīt parādu verdzībā.
    Modernā sabiedrība ir amerikanizācija, kuru MUMS NEVAJAG!
    Modernā sabiedrība ir sūds, kuru mums uzspiež neprasot!
    Modernajā sabiedrībā cilvēkiem nav nekādas nacionālās pašapziņas un savas tautas kultūras izpratnes! Uz ž#di to izplata, jo pašiem nav nekādas kultūras! Tikai plikai popsa!
    Modernā sabiedrība ir kā moderna lupata – bija un ātri izbija!

    P.s.
    Ž#di cilvēku, kas pēc būtības ir terorists, sauc par svēto!
    Lūk, pierādījums: http://en.wikipedia.org/wiki/Baruch_Goldstein
    Tā vieta būtu jāaprok ar cūku mēsliem!

  30. Talmuds saka:

    kad tu pēdējo reizi biji pie ārsta?tevi izrakstīja no slimnīcas jeb raksti pa taisno no palātas?

    kā iedalās ebreji?zini? ne visi ebreji ir žīdi

  31. AG saka:

    Ebreji ir žīdu komunisti, tā, lūk!

  32. Miervaldis saka:

    Nu vispār dažš labs Latviets mācēja šaut žīdus, kopā ar vāciešiem, taču tagad viņi ir gudrāki – saprot daudz vairāk, un izškirt, kura rase ir mīdāma kājām, kura ne!Es ļoti ceru, kad krievu tautu Latvieši kādreiz nemīs kājām, bet būs draugi ar tiem!Bet tas būs ļoti, ļoti tālā nākotnē, jo stulbums pāriet lēnām!Tādas tās lietas!Un vēl es gribētu piebilst, kad vācieši darija pareizus darbus, apšaudami žīdus!Tam laikam pareizi!Taču tagad viss ir gājis uz priekšu, un mums jāizmanto savas zināšanas, lai nepieļautu mūsu laikmetam neatbilstošas kļūdas!Un tā sakarā es gribētu raksta autoram pateikt, kad tas Latvietis nav nekāda aizdabīga būtne, viņš arī ir tikai cilvēks, un zināms, kad katrā cilvēku tautā ir zelta graudi, un ir pelavas!Tauta, tāpat kā cilvēks var mainīties, mīļie draugi….Vispār jau Latviešu brigādes vācu laikā nebija nekas neparasts, un viņi darija arī labas lietas, jā!Sapratu jau šī raksta autora domu, taču viņam nav taisnība!Katrai tautai ir savi zelta graudi, un pelavas, un tā tas bijis visos laikos!

  33. Miervaldis saka:

    Nu bet tādus Aivarus, kuri pauž patreizējai varturu kliķei labvēlīgus uzskatus, vajag ļoti ļoti tālu pasūtīt!Visticamāk Stranga vienkārši baidās teikt to, kas patreizējai varturu kliķei nav tīkams, un sistēma tad ir skaidra!Sūtīs DP virsū!

  34. annamarija saka:

    Kas tad nu, Miervaldi! LATVIEŠI NEKAD NEVIENU DZĪVU BŪTNI NAV KĀJĀM MĪDĪJUŠI.Vai tu driģenes esi saēdies, vai?

  35. Messerschmitt saka:

    Talmudam
    Nu, apmgaismo mani, ar ko ž#di atšķiras no e#rejiem? Patiesībā ne ar ko – tā pati tauta, tikai apzīmējums savādāks! Latvietis no letiņa arī ne ar ko neatšķiras. Visa lielā atšķirība.

  36. Talmuds saka:

    atšķiras, jo ne katrs ebreju izcelsmes cilvēks ir reliģiozs un iet uz sinagogu, žīds nav obligāti jābūt aškenazim, hazāram vai seferdam, žīds var arī būs latvietis, sēlis, kursis, līvs, lībietis, kas pieņem Mozus mācību, un pāriet jūdaismā

    kā tu muļķi to nezināji, ārprāc

  37. AG saka:

    žīds var arī būs latvietis,

    Prātiņ nāc mājās, talmuds galīgi nojūdzies! :))

  38. zonnenbergs saka:

    Kurs man atbildes kapec ANTIGLOBALISTI.LV ciet.
    Varbut kaut kas jauns ?

  39. Talmuds saka:

    Atkārtoju nacikiem, kā teica mans biedrs no Izraēlas, tur visu var sarunāt, tad Izraēla pati jums parādīs arhīvus un faktus, būs pat iespējams vēl ekskluzīvi tikties ar lieciniekiem un visu ko sarunāt , kas cieta no Cukura vardarbības, kurš cietīs, ja vajadzēs un kurš laimīgā kārtā izglābās, lai var liecināt, visu var sarunāt, Izraēla ir atvērta visām sarunām un visa pētīšanai, ka tik jēga būtu visiem no tā, bet biedris AG jau mīzals, viņam arī izdevīgi ir padarīt melnu par baltu.
    Tapēc jau jums saku, ka viss kas saistīts ar arhīviem ir viltojums, mūsu Izraēlas arhīvi ir viltojums, mūsu kremļa arī, viss ir viltojums.

  40. Miervaldis, Annamarijai saka:

    Skaties, tev ļoti primitīva atbilde!Atgādināšu, kad jebkurā cilvēku tautā ir zelta graudi, un ir sēnalas!Mūsu tautai ir vairāk zelta graudi, nekā sēnalas, par laimi….Bet par tiem letiņiem, kuri skrēja pakaļ dažādiem varmākām, gan es nelepojos….

  41. Messerschmitt saka:

    Talmudam
    Ž#ds – tās ir asinis. Latvietis, vācietis, sēlis, kursis, slāvs, utt., nekad nebūs ž#ds! Ja kādas citas tautības pāriet jūdaismā, tad viņš vienkārši ir nodevējs un muļķis, netaisnības un mantas rausējs!

  42. Miervaldis saka:

    Man ir ideja – uzrakstiet patiesību arī par čigāniem, ja?

  43. Talmuds saka:

    tu meseršmit esi vēl jauns, prāts un pieredze nāks ar gadiem, es zinu, ka pēc pāris gadiem tu lasot tagad savus tekstus sametīsies kauns, kāds āmurgalva biji un debīls rasists, man bija līdzīgi kad biju jauns,

    tu manu mīļo draudziņ īstenībaa neko nezini ne par ebrejiem, ne par žīdiem, ne par viņu tradīcijām, ne kultūru, tu pat nezini ka ir parastie ebreji, žīdi un ortodoksālie žīdi, tev tagad jātiek skaidrībā, kurus ienīsti, es atzīstu, ka man ortodoksi nepatīk, bet parastie ebreji ir normāli cilvēki, un šitās runas par, ka viņiem visiem ir ļaundara gēns vai zagļu, krāpnieku asinis neiztur nekādu kritiku, jo visu tomēr nosaka audzināšana, krāpnieki, zagļi ir katrā tautā un lai nu kā bet zagļi tomēr sēž cietumā

  44. Ādolfs saka:

    Talmud? Tu būsi viens no pirmajiem…

  45. Ādolfs saka:

    Talmud, skatos,ka Tev ar prātiņu uz zināšanām ir šķidri, diemžēl viens no latviešiem esi…
    Žīdam no ebreja atšķirība ir tāda,ka žīds ir patiesais vārds kā viņus sauca zatvieši nevi ebrejs, kas ir atvasinājums no vārds “jevrej”, tā tādi kā Tu, Talmud, lien bez ziepēm krieviem!

    P.S. atver vārdnīcu un paskaties kā citās valodās saucas žīdi!

  46. black_joker saka:

    Zini,Tu Talmud esi vēl zaļš prātā un pieredze nāks ar gadiem, vaim nenāks tev nekad, es zinu, ka pēc pāris gadiem tu lasot šitos savus tekstus, tev sametīsies kauns, kāds āmurgalva biji un debīls žīdu rasists, man bija līdzīgi kad biju jaunāks,

  47. black_joker saka:

    Bet Stranga bija komunists, ir komunists un paliks komunists, tur neko!
    Kāds vējš pūš, tā vienmēr kārtīgs komunists locās!

  48. Messerschmitt saka:

    Talmudam
    Zini piedod, tev taisnība, man riebjas tik Godmanis un ortodoksi, pārējie nav tik slikti, zini es laikam apprecēšos ar ebrejieti un mums būs mazi apgraizīti ebrejīši, es gribētu sev sievu tādu ebrejieti kā Mila Kunis no Ukrainas, īsts saldumiņš un kārums reizē, vairs nebūšu sasodīts rasists, piedodiet man līdzcilvēki, nācu pie prāta

  49. black_joker saka:

    black_joker saka:
    2011. gada 8. februāris 21.33Zini,Tu Talmud esi vēl zaļš prātā un pieredze nāks ar gadiem, vaim nenāks tev nekad, es zinu, ka pēc pāris gadiem tu lasot šitos savus tekstus, tev sametīsies kauns, kāds āmurgalva biji un debīls žīdu rasists, man bija līdzīgi kad biju jaunāks,

    black_joker saka:
    2011. gada 8. februāris 21.34Bet Stranga bija komunists, ir komunists un paliks komunists, tur neko!
    Kāds vējš pūš, tā vienmēr kārtīgs komunists locās!

    nju re – mana ēna klātu- Grantiņ, pildi savus solījumus par niku zagšanas apkarošanu :):):)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *