LRTT pateicība Dzintaram Lenbergam

PATEICĪBA

LATVIJAS REPUBLIKAS TAUTAS TRIBUNĀLS izsaka pateicību DZINTARAM LENBERGAM par drosmi nepakļauties noziedznieku kliķei, kura pavēlēja brutāli apspiest miermīlīgu demonstrāciju. LRTT cer, ka Lenberga kunga piemēram sekos arī citi policisti un policiju priekšnieki un nākotnē ignorēs  L. Mūrnieces vadītās bijušo KGBistu slepkavu bandas pavēles.http://tautastribunals.eu/?p=364

bauskaFoto: Dzintars Lenbergs 

 

 

 

Pēc Tiesiskuma atjaunošanas LR L. Mūrniece tiks nekavējoties arestēta un tiesāta par genocīda īstenošanu pret latviešu tautu, par kalpošanu Krievijas impērijas interesēm.

Tiesiskuma atjaunošanas procesa laikā šie noziedznieki centīsies Latviju pamest, tāpēc katra pilsoņa – policista pienākums ir šos noziedzniekus, ar L. Mūrnieci priekšgalā, aizturēt ar visiem iespējamiem līdzekļiem un nodot latviešu tautai tiesāšanai.

 http://tautastribunals.eu/?p=402

 

 LRTT priekšsēdētājs, H-86 dibinātājs, LNF biedrs, Triju Zvaigžņu ordeņa īpašnieks;

Linards Grantiņš.

LRTT piesēdētājs, H-86 līdzdibinātājs, LNF biedrs, Triju Zvaigžņu ordeņa īpašnieks,

Raimonds Bitenieks.

LRTT piesēdētājs, H-86 biedrs, LNF biedrs, Jānis Zīverts.

LRTT piesēdētājs H-86 aktīvists, Kārlis Doropolskis.

LRTT piesēdētājs, H-86 aktīvists, Triju Zvaigžņu ordeņa īpašnieks, Aivars Prūsis            

LRTT piesēdētājs, H-86 aktīvists, Edgars Dambītis

01.11.2009

You may also like...

2 komentāru

  1. Patriots saka:

    Lai Dievs dod mums vairāk tādus vīrus kā Lenbergs.

  2. Ēvalds saka:

    Šis vīrs neizpildīja pavēli, ja tādu būs vairāk, Jūsu drošība augstāka nekļūs. Miermīlīgas demonstrācijas rezultātā 13.janvārī arī Jūsu veikalam varēja būt sasisti skatlogi un nolaupīta manta, Jūsu jaunais “JAGUAR” auto apskadēts. Labāk iedodiet tiem cilvēkiem to ko viņiem vajaga, lai to demonstrāciju nekad nebūtu.Ja Jums (LRTT, HTT, UTT)dibinātajiem pašiem ir plikas pakaļas, nenospiesta ar uznēmēja intelektu galva, toties rīkle sprauna, un nav ko iedot tautai, par kuru Jūs tā “rūpējaties” (dibinot uzņēmumus, kuri neko, izņemot pašu dibinātāju sūdus, neražo) tad vismaz iedodiet tautai paēst, un lūdziet jūdu ķēniņam (Joshua ben Jozefam) lai policisti turpmāk zvērestu nepārkāpj.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *