Krievu un žīdu diversija pret latviešu valsti

Latviešu tautas sprukstiņšZatlers lūdz Kleckinu izvērtēt LTV rīcību

Foto: Latviešu tautas sprukstiņš. Ja uz foto redzamais būtu Latvijas un latviešu tautas prezidents, tad viņš būtu nekavējoties pieprasījis Saeimai šo provokāciju izskatīt un Kļockinu arestēt- tiesāt par atklātu uzbrukumu latviešu tautas “SVĒTUMAM”!

Nu-ja, ko gan var prasīt- sagaidīt no tāda smaida īpašnieka… .

Par Latvijas himnas neatskaņošanu Vecgada vakarā Valsts prezidents Valdis Zatlers Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) priekšsēdētājam Ābramam Kleckinam ir lūdzis izvērtēt Latvijas Televīzijas (LTV) rīcību, aģentūru LETA informēja Valsts prezidenta kancelejā.

Kleckinam lūgts izvērtēt LTV rīcību un sniegt informāciju par izvērtēšanas rezultātiem.

Pēc Valsts prezidenta uzrunas Vecgada vakarā tradicionāli LTV 1.kanālā tiek atskaņota Latvijas himna. Taču, sagaidot gadu miju, Latvijas iedzīvotājus sagaidīja nepatīkams pārsteigums, jo himna netika atskaņota.

=====================================================

KGBists un slepkava

Cionisms+boļševisms+komunisms+žīdisms =ANTIKRISTS

http://www.youtube.com/watch?v=vvmXl_ntmXY&feature=player_embedded#

________________________________________

Krievu un žīdu provokācija pret latviešu tautas svētumu- HIMNU

Foto: Ir zināms, ka Latvijas Republikas HIMNAS neatskaņošana Vecgada vakarā ir bijusi Ābrama Kleckina apzināta provokācija. Tas pats arī ir sakāms par N. Ušakova uzstāšanos TV 5 “ne-valsts” valodā. Okupantu pretekļi un nekas vairāk… .

Zatlers lūdz !!! noziedznieku, komunistu, KGB darbinieku, KGB informatoru(stukaču) un slepkavu izvērtēt LTV rīcību !!!, kāpēc gadu mijā neesot tikusi atskaņota LR himna ! 

Pirmkārt, kā šis slepkava tika “iecelts- ievēlēts” latviešu tautai tik svarīgā amatā ??? Vienkārši- ar uzpirkšanu un iebaidīšanu, ko veica DP varza.   LATVIJAS REBUBLIKAS himnas neatskaņošana nav “aizmiršana” vai “nolaidība”, bet gan apzināta krievu un žīdu provokācija pret latviešu tautu, kuru pieļuj un pat veicina SAB un DP. No drošiem “avotiem” ir kļuvis zināms, ka šīs provokācijas iniciators ir tieši žīds Ābrams Kļockins. Par to nav jābrīnās, ja ir zināms, ka šīs organizācijas vada Krievijas izlūkdienesta aģenti Kažociņš un Reiniks.  Lai tikai atceramies, kā šis pats žīds Kļockins vienpersonīgi aizliedza demonstrēt filmu «Putina sistēma» !!!

Krievžīds ušakovs noliedz Latvijas okupācijuViens žīds-KGBists pret 1,5 miljoniem latviešu !!! ,un visi piekāpās šim žīdam- latviešu tautas slepkavam !

Vai tā nav kaut kāda neizskaidrojama apmātība ?

Foto: Okupācijas muzejs. Nils Ušakovs: “Es šeit nesaskatu okupāciju, bet par to, lai  spriež vēsturnieki.”  Šis okupantu padibene tika no DP(bijušie KGBisti) “iekārtots” par Rīgas pilsētas “galvu”. Latviešu tauta šo masonu līgas biedru par Rīgas mēru neievēlēja. Ir zināms, ka viņš ir slepkavību pasūtītājs !!!

Lai šis cionistu noziedznieks šodien varētu izņirgāties par latviešu tautu un Latvijas Repuliku, tika noslepkavots latvietis Uldis Duka . Šī nav vienīgā Vecgada vakara provokācija pret latviešu tautu un Latvijas valsti, jo arī krievžīdu okupants Nils Ušakovs ir iesējis savu melno okupanta sēklu Latvijas miesā. Vecgada uzrunu TV 5 viņš teica okupantu valodā un pat bez subtitriem latviski.

Kurā pasaules valstī vēl notiek tādi noziegumi ??? Nevienā !

Protams, tikai tādā mafijas veidojumā, kur par drošību atbild Krievijas aģenti- noziedznieki Kažociņš un Reiniks !

LRTT     08.01.2011

You may also like...

54 komentāru

  1. zonnenbergs saka:

    Iesaku palasit [NEBRUKS] un [NEBRUKS bloga arhivs]

  2. oskars saka:

    ….un es nesu vaiņigs, ka esu tas ebreju-krievu mazizglītots jaukteņis, es jūs visus nacikus varu sodit, bet šita rakstīt,šitā mūs aprunāt ir pretēki izraisa, es būsu vēl jums sliktaks, es to nepiedoš,es nav mikrob jūsy gaļa un es ir civilizēts bļin.

  3. Sergejs saka:

    Es jums iekopeeju svariigu pazinojumu:

    Ejiet labāk visi parakstīties par tikai latv. valodā mācīšanu valsts skolās, laiks tikai līdz 31.janvārim un tikai ap 2000 parakstu pietrūkst!

  4. AG saka:

    Tikai idioti parakstīsies par to, lai okupanti bērni automātiski pilsonību saņemtu, latviešu skolu beidzot (pilsonības likuma 1-3.pants).

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *