Leo Hiršsons. Es biju pēdējais disidents

IMGP09744. maija nodevīgā kliķe, ar DP priekšgalā, cenšas ar visādiem līdzekļiem nomelnot Grantiņu un LRTT, bet meli un nelietība vienmēr atgriežas atpakaļ kā bumerangs. Un tieši tajā brīdi, kad to vismazāk gaida… .

Tālāk lasiet atbildi uz LNF avīzē publicēto interviju ar Leo Hiršsonu.

============================================

Tu tikai redz ko, kaskadieris Leo Hiršsons esot bijis pēdējais disidents ! Vareni ! Kas sunim asti cels, ja ne pats vai “attiecīgā kantora” darboņi… . Pie tam “pēdējais disidents” nevis PSRS, bet gan “pie” 4. maija kliķes. Grozi kā gribi, bet skaidrībā netikt, kad pirmais un kad pēdējais. Bet lai paliek LNF ziņā šis abstraktais disidenta “modelis”. Jo tālāk, jo “interesantāk” ! Leo esot bijis, kopš 1977. gada viens no pirmajām pretošanās grupām Liepājā, vadītājs !!! Kā tad izpaudās Leo pretošanās grupa Liepājā, vai ar “zālītes” pīpēšanu ? Tādas panckas, Leo, tu vari skalot Gardas “meitenēm”, bet man tas izraisa nožēlu, ka viens latviešu izcelsmes jefiņš sev “raksta” varoņ-biogrāfiju. Izskatās tāpat kā 1940. gadā, kad katrs  kriminālelements “saņēma” no kriev-žīdu varas iestādēm “revolucionāra” biogrāfiju. Ja tu, Leo, tādas “pīles pūstu” par darbību Rīgā, varbūt noticētu, bet tikai ne Liepājā. Viss tas, ko tu par sevi esi stāstījis DDD laikrakstam, ir mazvērtības un gļēvulības mākta cilvēka muldējums (ar tādiem DP ir viegli strādāt, pildīs visus suņa darbus). Tu centies sevi izcelt, noniecinot citus. Tādi cilvēki ir nelieši jau pēc būtības. Tā teikt, no nodevēju šlakas. IzdzimtenisKāda āksta fotoŠī intervija arī ir notikusi pēc DP iniciatīvas, jo bija par katru cenu jānomelno L. Grantiņš. Par cik tev tas izdevās, grūti teikt, jo uz pilnīgiem meliem veiktais apmelojums nedzīvo ilgu mūžu.

Foto: Kaskadieris Leo Hiršsons “kaskadierē” savu pielūgsmes objektu Josifu Visarionoviču Staļinu. Kā nekā, dvēseles abiem “skan” vienā toņkārtā, uz nodevības “nots”.

Pirmkārt, šajā tevis pasniegtajā varoņepopejā, bez Grantiņa vārda vairākkārtējas pieminēšanas, varēja  pilnīgi iztikt. Tātad, pamatuzdevums bija tieši Grantiņa nomelnošana. Viss tavs pārējais garais vervelējums bija tikai un vienīgi “balastviela”. Tūkstoškārtīgs DDD avīzes atgremojums- par piekto kolonu, par naturalizāciju, par veciem ieročiem, par vēstures mācīšanu utt. utjp.  Tu arī apgalvo par Grantiņu to, ko viņš nav darījis. Grantiņš nekad nav atteicies no savām idejām-uzskatiem, pat pie viszvērīgākajam eksikūcijām. Tu, Leo, sacīji, ka pus gadu atrodoties čekā, nostiprināji savu garu un pārliecību. Tu varbūt kādam lauku cilvēkam, kurš nestāv tuvu politikai, vari iedvest izbrīnu, bet ne Grantiņam. Grantiņš arī tur pavadīja pus gadu (čekas pagrabā, Stabu ielā). To pus gadu var saukt par dīkdieņu laiku. Par “gara rūdīšanu” nevar būt ne runas. Sanatorija ar visiem labumiem, bet ar maziem izņēmumiem. Bija jāčurā spainī, un vienu reizi dienā konvojs ar koltu(pistoli) veda izkakāties. Jā, Leo, pat šajā “sanatorijā” tu salūzi, un tavos dokumentos ierakstīja: “Sevi par vainīgu atzīstu un izdarīto nožēloju”. Ja tu būtu aizsūtīts uz “Šķirotavu” (sevišķi nežēlīga darba nometne. Ieslodzītie runāja, ka pati nežēlīgākā visā dižajā PSRS), kur uz tavu galvu sašķaidītu tabureti… un tevi divi krievu mūļi aiz rokām turētu, kamēr trešais ar tevi iesildās kikboksā…un tu dzirdētu, kā krakšķ un lūzt tavi kauli…un tu neizdvestu nevienu vaidu…tā nokaitinot vēl vairāk krievu zvērus…. .Tas notika ik reizes, kad čekas piesūtītajam “pierunātājam” atteicos atklāti nožēlot savus grēkus un izceļot no PSRS. To, ka Grantiņš “dauzīšanas” laikā neizdvesa nevienu skaņu un pat nevaidēja pēc tam, var apliecināt ieslodzītie, uzraugi un domāju, ka to var apliecināt, un kādreiz arī apliecinās čekisti. Ja tu, nožēlojamais klaun Leo, būtu caur Šķirotavu izgājis nesalauzts, tad es varētu varbūt noticēt, ka esi “rūdījis” veselu pusgadu savu nožēlojamo kangara garu.

Aivars Garda ar saviem paraugcilvēkiem.Tu saki, ka ar Grantiņu esi gribējis tikties, bet viņš to nav vēlējies. Meli, Leo, tie ir vieni pretīgi meli, kuri nāk no vienas DP provokatora mutes. Grantiņš tajā laikā tikās ar visiem, kuri vien to vēlējās.

Foto: Ah, kā gribas Aivaram(paša Hierarha dēlam) līdzināties šiem trijiem boļseviku noziedzniekiem ! Bet kaut kā jau savu padevību ir jāparāda krievu impērijas suņpurņu priekšā. Aivara Gardas laizīšanās šo smerdekļu priekšā ir nepārprotama. Kā reiz sacīja mums visiem pazīstamā komentāru rakstītāja PAMELA: “Kalendārs veidots pēc visiem “sarkanā stūrīša” noteikumiem.”

Cik gan līdzīgi savā uzvedībā ir Garda un Hiršsons.

Arī televīzijā uzstājoties, viņš nenodeva latviešu tautas Brīvības ideju. Īsumā varu pateikt, kā tas viss notika. Šķirotavas nometnē situācija bija nokaitēta līdz baltkvēlei, visi krievi to vien runāja, ka 18. novembrī pie Brīvības pieminekļa armija šaus uz “latviešu fašistiem”. Kad čekisti mani kārtējo reizi apciemoja, es pieprasīju, lai man ļauj kaut ko ierakstīt avīzē par 18. Novembri. Čekisti sacīja: “Labi, bet labāk būšot, ja es uzstāšoties televīzijā, jo avīzē rakstītajam varot ko pielikt klāt, bet televīzijā teiktajam tikai atņemt nost”. Es arī tam piekritu. Es, vienīgi es, jutos par visu notiekošo atbildīgs. Es nevēlējos, lai uz manas sirdsapziņas būtu simti vai pat tūkstoši nogalināto. Protams, ja es būtu bijis brīvībā, tad nebūtu uzstājies televīzijā. Situācija nebija tik briesmīga, kā par to runāja cietumā. Iespējams, ka tieši ap mani speciāli tika radīta tāda “atmosfēra”.

Vai tā bija atteikšanās no saviem uzskatiem ?

Un tagad vēl mazliet par Leo Hiršsonu.

Ak, tad varenajam “pagrīdniekam” (Leo Hiršsonam) čekisti piedraudēja ar augstāko soda mēru un viņš esot tam bijis gatavs !!!

Un tad čekisti piedāvāja Leo atrisināt visas problēmas, ja viņš piekritīs uzstāties TV. Kādas tad bija Leo Hiršsona(īstās) problēmas ?  To zina vienīgi Leo pats un tā laika čekisti. Problēmas bija patiešām pamatīgas. Problēma nebija tikai vecā granāta un divi duramie. Nelietīgi tu arī, Leo, šeit piemini Kļimoviča “salaušanu”.  Ja Kļimovičs būtu atradies tādos sanatorijas apstākļos kā tu, parazīt Hiršson(apzīmējums parazīts šeit tiek lietots apzināti, jo ir zināma šī tipa īstā seja), tad viņš nekad nebūtu “salauzts”. Kārtējo reizi tu “aplejot” citus, centies “celt” sevi. Tevī mājo visas gļēvuļa un nodevēja pazīmes- īpašības(tieši kā Staļinam). Ja tu būtu atradies tālu no Latvijas krievu armijā starp krievu zvēriem un čekistiem, būtu salūzis jau pirms čekists muti atvērtu. Bet tev jau arī nevajadzētu “lūzt”, jo taču esi “viņējais”.  Kā Grantiņš, tā arī Kļimovičs šodien ” nodarbojas” ar 4. maija kliķes “nomelnošanu”, un tāpēc arī tiek veikta šī apmelošanas un diskreditēšanas akcija pret viņiem !!! Un kas to cītīgi dara ?

IlzeLieneLīga 1Neviens cits kā LNF- “dižā latviešu aizstāve” !

Foto: No kreisās: Ilze Liepa, Liene Apīne, Līga Muzikante. Vai šīs trīs foršās latviešu sievietes ar augstāko izglītību un grandiozām darba spējam nespēj  saprast, kam kalpo Garda, un līdz ar to arī viņas ? Intervijas ar Leo Hiršsonu, kā arī ar Konstantīnu Pupuru, uzkrītošā veidā parāda Aivara Gardas nepārprotamu kalpošanu Krievijas interesēm. Atgādinu šīm latvietēm, ka pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā, visi kangari tiks bargi sodīti. Netiks šķirots vai tā ir “forša” sieviete, vai vīrietis. Sods tiks piespriests pēc padarītā “darba”

Tu, Leo, esi ne tikai zaglis, bet daudz kas pretīgāks ! Vai atceries, kā kādreiz savāci naudu cita cilvēka vārdā, apsolot to samainīt pret valūtu, bet pats ar savākto naudu aizlaidies. Labi, ka tie bija latvieši, citādi šis cilvēks, kura vārdā tu savāci naudu, būtu nosists. Tas būtu noticis tavas zaglīgās dvēseles dēļ !!! Tu esi nelietīgs mahinātors, bet tikai ne disidents. Tu nodosi visu, kas kustās, lai tikai glābtu savu ādu. Tāpat kā tavs politiskais “brālis” Aivars Garda. Tu varētu arī pastāstīt taisnību, kāpēc “integrētais” nošāva tavu dēlu un audžudēlu ? Taisnība var izrādīties priekš tevis ļoti , ļoti melna “disident Leo” !!!

Nobeigumā vēl gribas sacīt: “Ja tu, Leo Hiršsons, esi disidents, tad cūka aizgaldā ir Anglijas karaliene!” Tas pats ir attiecināms uz lielo “dekolonizātoru” Aivaru Gardu. Viss jau ir pareizi, ko viņš saka, pat pārāk pareizi, un tur jau tas “suns ir aprakts”. Viņa, šī Maskavas “sargsuņa”, uzdevums ir apzināt visus nacionāli domājošos, lai pēc tam tos šķeltu, un vajadzības gadījumā aizraidītu uz “labākiem medību laukiem”, kā teica vecais indiānis Džo. Aivars Garda ir zvērināts komunists ! Viņš savu PSKP biedra karti nav “nolicis”. Viņa domas un darbi pieder Krievijas impērijai(kā viņš pats saka: atjaunotajai “Rēriha Krievijai”). To viņš nepārprotami apliecina uz LNF kalendāra titullapas, kuru jūs redziet šeit publicētajā foto. Tāpat arī cenšas sevi atdarināt provokators Leo Hiršsons. Abi šie “brāļi” sprukstiņi ir no viena kantora.

Linards Grantiņš LRTT & H-86

31.12.2010

You may also like...

58 komentāru

  1. AG saka:

    Lai nu paliek tas, ko L.G. domā par Gardu un mācību, par ko ne tik sen vēl pats jūsmoja, bet attiecībā uz Hiršonu varu teikt vienu – abi lai sēstas pie apaļā galda un diskutē vismaz 1 h garumā, tad arī redzēsim, kurš būs pārliecinošāks un līdz ar to patiesāks! Ja ne citādi, tad caur Skype to varētu realizēt!

  2. AG saka:

    Starp citu, man personīgi ticamāks liekas Hiršons, jo par L.G. uzskatu “noturību” es pārliecinājos, redzot, kā šis tips aicināja vēlēšanās balsot par viltuspatriotiem, kurus pats vēl pirms pāris mēnešiem bija no panckām ārā zākājis! Un kā ir ar Linarda drauga Vidiņa KP biedra karti, vai tā arī vēl glabājas? :)

  3. Afgānis saka:

    es arī gribēju strādāt čekā, žēl nesanāca

  4. white joker saka:

    ko nu muldi AG, te taču ir arhīvs, katrs var izlasīt, ka Grantiņš aicināja tobrīd balsot par MAZĀKO ļaunumu, lai SC okupanti un kangari tieši, viegli un likumīgi nedabū valsts varu iekrītot sev rokās, kā tauta saka-pļūkā AG, bet ar mēru
    a bet tas leo ir baigaiz knauzeris un štelmanis, kas par vecu naglu noplēsīsīs, no sava čoma desmit ādas, žūpa ar baigais
    parunā ar viņa podģeļņikiem Āģenes tirgū, ar vovku vai vaļerkām abiem, ha ha, vot tad dzirdēsiet par viņu “cieņas” pilnas lietas, kuru un kā šis apčakarējis vai mēģinājis

  5. 2M saka:

    Nu ko lai saka – VDK mainījis nosaukumu, bet metodes tās pašas vecu vecās. Padibenes ir vienmēr bijis šīs iestādes stiprākais balsts, nomelnošana – pamatinstruments.

  6. AG saka:

    Kā, interesanti, izpaužas tas “mazākais ļaunums”? Un kāpēc jābalso par ļaunumu, nevis labumu? Starp citu, pēc nepārbaudītām ziņām Linardiņš bija solījies dot naudu priekšvēlēšanu aģitācijai LATVIEŠU Zemnieku Savienībai, bet vēlāk esot pārdomājis.

  7. zonnenbergs saka:

    L.Grantinam-Mekleju paraleles-Masoni-iluminati-1 pasaules kars-
    zidu revolucija-2 pasaules kars-masonu simbols BRIVIBAS
    PIEMINEKLIS-Ulmanis K.-Munters-vv freiberga.

  8. AG saka:

    KAS TRAUCĒ SADARBOTIES AR GARDAS KUNGU?
    Saziņas līdzekļos nereti parādās daudzi visai drosmīgi paziņojumi, ko it kā vajadzētu paust tikpat drosmīgiem un patriotiskiem to autoriem. Tomēr nereti gadās tā – kad šādam cilvēkam, kurš sevi plaši reklamē kā nelokāmu nacionālistu un kvēlu Latviskas Latvijas aizstāvi, pajautā, vai viņš lasa avīzi „DDD” un sadarbojas ar tās izdevēju, LNF vadītāju A.Gardas kungu, tiek saņemta noliedzoša atbilde. Uz jautājumu – kāpēc tas tā, tiek saņemtas visai dažādas atbildes, pārsvarā gan ļoti muļķīgas, nepārliecinošas, neatbilstošas vai tikai daļēji atbilstošas patiesībai, faktiski radot iespaidu, ka cilvēks vienkārši ātrumā nezina, kā atrunāties, lai neteiktu taisnību, proti, viņš baidās no Gardas kunga radikālisma un tā, ka arī pašam var rasties līdzīgas problēmas dzīvē, kas piemeklē tos, kuri ar minēto cilvēku draudzējas un sadarbojas.
    Kādus tad trūkumus ļaudis saskata Gardas kungā, spriežot gan pēc atklātiem izteikumiem, gan anonīmiem komentāriem internetā? Visbiežāk dzirdētie ir šādi – Gardas k-gam esot aizdomīga pagātne, viņš ir bijis PSKP biedrs, esot darbojies kā čekas aģents, ar simpātijām raugoties uz Krieviju, paužot latviešiem nepieņemamus reliģiski-filozofiskus uzskatus, kritizējot tā saucamos „mērenos nacionāļus”, visbeidzot, kad trūkst jēdzīgāku argumentu, sāk sieties klāt LNF vadītāja fiziskajiem parametriem – viņš esot priekš Latvju Patriota pārāk resns (par mani, A.Gedroicu, to, protams, saka vēl jo vairāk!), viņam esot dikcijas problēmas…utt., u.tjp. Acīmredzot sevi pašus šādi ļautiņi uzskata par pilnības un skaistuma etaloniem, arī viņu pagātne laikam ir bijusi tik kristālpozitīva, ka teju jābrīnās, kādā veidā izdodas uztaisīt negatīvus viņu fotogrāfijām…
    Mēģināsim tad paanalizēt šos tā saucamos argumentus un īsumā atbildēt uz tiem. Par savu pagātni, kur Gardas kungs ir mācījies un ko strādājis, viņš nesen ir jau pastāstījis intervijā žurnālam „Kabinets”; domāju, ja kādam ar to liekas par maz un ir vēl kaut kas uzzināms šinī sakarā, tad lai viņš vēršas pie „Viedas” direktora personīgi, un Gardas kungs labprāt turpinās par to stāstīt, ja vien manīs, ka cilvēkam ir normāla, draudzīga interese, nevis vēlme par A.Gardu paņirgāties. Nevaru gan apgalvot, ka Gardas k-gs PSRS laikos būtu bijis disidents un G.Astram līdzvērtīgs varonis, tomēr, vismaz pēc manā rīcībā esošās informācijas, saukt viņu par nelieti un nodevēju arī nebūtu nekāda pamata. Viņš dzīvoja tāpat, kā vairums Latvijas iedzīvotāju toreiz – piemērojoties pastāvošajai varai un valdošajai ideoloģijai. Es nezinu, kādu motīvu vadīts viņš savulaik bija iestājies PSKP, to Gardas k-gs, ja vēlas, var pats paskaidrot, tai pat laikā jāatzīmē, ka viņš šinī veidojumā darbojās kā ierindnieks un nevarēja īpaši ietekmēt LPSR attīstību vienā vai otrā virzienā, atšķirībā, piemēram, no partijniekiem-funkcionāriem Vagra, Gorbunova, Ķezbera, Čepāņa…u.c. Es neslavēju Gardas k-gu par šo rīcību, taču daudz lielāku nosodījumu, manuprāt, pelna tie, kas demonstratīvi lepojas, ka jau kopš PSRS laikiem esot pilnīgi apolitiski un tādi arī palikšot līdz mūža galam. Mūsu tautas ienaidniekiem jau to vien vajag, lai mēs stāvam malā un netraucējam viņiem taisīt rebes, kas jau ir praktiski pilnībā sagrāvušas Latvijas tautsaimniecību un, ja noziedzīgie procesi turpināsies, tuvāko 50-100 gadu laikā iznīcinās arī mūsu tautu. Gardas kungs cīnās pret šādiem neliešiem un viņu piekopto politiku, un tādā veidā, manuprāt, viņš sen jau ir izpircis minēto jaunības dienu grēku. Kas attiecas uz „čekas aģentu”, tad tāds A.Garda nekad nav bijis, to apliecinājis savulaik ir intervijā „DDD” TSDC vadītājs I.Zālīte. Turklāt, atšķirībā no vairuma politiķu, A.Garda stingri un nepārprotami iestājas par pēc iespējas drīzāku čekas maisu saturu publicēšanu. Izskatās, ka šādu birku piešūt A.Gardam cenšas tie, kuri paši vai viņu tuvinieki ir šajos maisos, darbojoties pēc principa, kad zaglis pats visskaļāk kliedz: „Ķeriet zagli!”.
    Par Gardas kunga simpātijām pret Krieviju – jā, viņš neuzskata krievus kā tautu par necilvēkiem un tic, ka šī tauta ar laiku atdzims, savā vairumā kļūs godīga, taisnīga un civilizēta. Kas gan slikts, ka A.Garda tā domā? Tas, protams, nav reāli izdarāms, taču iedomāsimies uz brīdi, ka Krievija un krievu tauta ir pazudušas no zemes virsas, tai vietā tagad ir tukšums. Kas šo tukšumu aizpildīs? Nu taču ieceļotāji no Indijas, Ķīnas un citām Austrumu zemēm, kur valda pārapdzīvotība un nācijas pieaugums ir ar stabili pozitīvu tendenci. Ātri vien viņi sasniegtu arī Latvijas un Eiropas robežas. Vai šie ļaudis būtu mums mentāli tuvāki, gatavi mūs vairāk respektēt, vai ar viņiem mums būtu vieglāk saprasties, nekā ar krieviem? Atļaušos teikt, ka visticamāk gan nē. Tas tikai izraisītu vēl spēcīgāku ļaužu sajaukšanos ne tikai tautību, bet jau rasu starpā, kas, kā liecina vēstures pieredze, noved pie cilvēces degradācijas un vardarbīgām, naidīgām sadursmēm tās pārstāvju starpā. Vai mums tas būtu vajadzīgs? Nē, protams! Lūk, tāpēc nebūtu ne humāni, ne tālredzīgi vēlēt iznīcību Krievijai un krievu tautai, ko A.Garda arī nedara. Viņš lieliski redz un saprot atšķirību starp krievu cilvēku un krievu okupantu!
    Esam nu nonākuši pie Gardas k-ga reliģiskās pārliecības, kas ir izpelnījusies visvairāk nosodījuma no t.s. pareizo latviešu puses. Te nu jāpasaka skaidri un gaiši – jā, tāda tā Gardas kungam tā ir jau vairāk kā 20 gadus, un domāju, ka tā viņam nemainīsies arī līdz mūža galam. Ja nu kāds uzskata, ka tādēļ A.Garda ir slikts latvietis, ka īsti patrioti ir tikai dievturi – lai nu tā būtu. Tikai man tad jāpajautā, kurš no dievturu reliģijas pārstāvjiem var vismaz līdzināties (kur nu vēl pārspēt) Gardas k-gu viņa stingrajā nostājā Latvijas dekolonizācijas sakarā? Es tādu nezinu nevienu, toties nodevējus un kosmopolītus dievturu vidū gan zinu pietiekami daudz. Lai atceramies kaut vai 5.Saeimas deputātu Tupešu Jāni (viņš dikti nemīlēja, ka šo sauca par Jāni Tupesi), kurš bija viens no visaktīvākajiem aģitētājiem gan par dievturības atdzīvināšanu, gan arī par pilsonības piešķiršanu okupantiem. Ir tāds zināmās aprindās populārs dievturu vadonis Tomariņu Kārlis, cik man zināms, viņš agrāk izdeva žurnālu „Sidabrene”. Tajos žurnāla numuros, kas nonāca man rokās, bija tikai reliģiski-filozofiskas pārdomas, vēstures atcere, bet praktiski nekā par Latvijā šobrīd (un tobrīd) aktuālām problēmām. Šis kungs, starp citu, nesen uzstājās „Radio Merkurs” J.Lapinska vadītajā pārraidē „Gaismas pils” un nerunāja tur ne par Latviešu pirmtiesībām Latvijā, ne par Latvijas neatkarību ārpus ES, ne par Latvijas dekolonizāciju. Tāpat šajā pārraidē nesen uzstājās arī cita slavena dievture Irēna Saprovska, kurai svarīgākā problēma likās iestāstīt tautai, cik slikta esot Vecā Derība un ka to vajagot nekavējoties sadedzināt. Kad piezvanīju un pajautāju, kādas ir kundzes domas par Latvijas dekolonizāciju, tad viņa atteica, ka it kā esot pozitīvas, tomēr vēlēšanu programmā, kandidējot uz Saeimu, viņa šādu prasību neesot iekļāvusi tāpēc, ka visu uzrakstīt 4000 zīmēs nevarot, bet primārās esot citas, „svarīgākas” lietas, kas tad arī esot minētas programmā, savukārt, „mazsvarīgās” (kā dekolonizāciju) atstājot iekšējai lietošanai. Te nu, es domāju, sīkāki komentāri vairs nav vajadzīgi. Lūk, kādi ir mūsu „īstenie latvieši”, „pareizās” reliģijas paudēji! Tāpēc es pats, kurš neesmu Dzīvās Ētikas piekritējs un kuram Hitlers simpatizē vairāk kā Rērihs, tomēr atbalstu Gardas kungu un jūsmoju par viņa politiskajām aktivitātēm, jo tās nāk latviešu tautai par labu. Un manis pēc A.Garda var būt kristietis, dievturis, musulmanis, budists, sātanists vai ateists…man tas ir tikpat mazsvarīgi, kā fakts, kādā krāsā viņam ir apakšveļa. Kamēr viņš paudīs pašreizējos politiskos uzskatus, es viņu atbalstu un atbalstīšu! Savukārt kosmopolītismu vienmēr nosodu un nosodīšu, lai zem kādas reliģiskas izkārtnes tas tiktu piesegts. Patlaban 90% ticīgo cilvēku Latvijā ir kristieši, ap 10% – dievturi, pieņemsim, ka ar kādu burvju mājienu izdotos šīs proporcijas samainīt – vai Latvija tāpēc kļūtu latviskāka? Ne par mata tiesu, ja līdztekus nesekotu arī nacionālās pašapziņas celšana! Kurš no preses izdevumiem Latvijā ar to nodarbojas? Neviens, atskaitot laikrakstu „DDD”!
    Par tā saucamo „mēreno nacionāļu” (faktiski – nodevēju) kritiku jāsaka tikai viens – par maz, Gardas k-gs, arvien par maz vēl Jūs to darāt! Gana daudz muļķu no latvietīšu vidus arvien vēl tic tādiem veidojumiem kā „Vienotība”, „Visu Latvijai!”; mūsu visu, saprātīgi domājošo ļaužu, pienākums, ir viņiem „atvērt acis”, vismaz pasakot, kurš ir kas! Tādus tipus kā, piemēram, V.Dombrovskis vai R.Dzintars kritizēt ir ne vien katra Latvju patriota tiesības, bet arī svēts pienākums!
    Visbeidzot, A.Gardas k-ga āriene man personīgi ļoti simpatizē, viņš, manuprāt, izskatās kā solīds kungs pašos spēka gados, pretstatā tādiem sausiņiem kā Repše vai Birkavs. Un, lai arī viņa valoda tiešām nav tā pati raitākā, toties pateiktā saturs ir īss, kodolīgs un pareizs, pretstatā daudzu „mutes bajāru” runas plūdiem, kuri labākā gadījumā ir tukši un bezjēdzīgi, sliktākajā – atklāti naidīgi Latvijai un Latviešiem.
    Nobeigumā vēl gribu pieskarties bieži dzirdētam izteikumam – jā, principā jau A.Garda runā un dara pareizi, bet viņa mērķi ir nereāli, tāpēc nav jēgas par tiem cīnīties, jo tāpat nekas nesanākšot. Te atkal jāsecina, ka šādi ļaudis negrib glābt mūsu tautu no iznīcības, viņiem tās liktenis ir labākā gadījumā vienaldzīgs. Runājot līdzībās – ja cilvēks redz, ka viņa bērns ielūzis ledū slīkst, viņš taču nekavējoties metīsies to glābt, ilgi neprātojot, sanāks kas no tā vai ne. Bet, ja viņam bērna liktenis ir vienaldzīgs, tad viņš sāks meklēt atrunas – ledus ir par plānu, ūdens par slapju, nav pie rokas piemērotas virves vai kārts…utt. Tā arī mūsu „patrioti” – apgalvo, ka dekolonizācija neesot iespējama, jo faktiski nemaz nevēlas, lai tā notiktu, ir jau ne tikai saraduši, bet pat saradojušies ar okupantiem, tomēr kaut kur zemapziņā par to kaunas, tāpēc izdomā visādas atrunas, kādēļ nevarot atbalstīt Gardas kungu. Teikšu godīgi, šādi ļaudis man ir pretīgāki par atklātiem pretiniekiem, no tiem mēs vismaz zinām, ko varam gaidīt.

    Latvieši, būsim vismaz Jaunajā 2011.gadā kaut nedaudz drosmīgāki un Patriotiskāki kā līdz šim!
    LATVIEŠU NĀCIJAS INTERESES AUGSTĀK PAR VISU !!! CĪŅAI SVEIKS !!!

    1.01.2011. Aivars Gedroics

  9. Sigurds Graudiņš saka:

    Arī es ,EX Latvijas eiroskeptiķisun antiglobalists Sigurds Graudiņš aģitēju PRET iestāšanos ES…!!!Vai esam DZIĻĀ DIRSĀ vai nē -spriest Tev – AIDS – ANONĪMO INTERNETA DRĀZĒJU SHODŅAKAM …, Jeshka …IESKAITOT…!
    Latvijas IZZADZĒJUS – LIBERASTUS CIETUMĀ…ar visiem atbalstītājiem…!

  10. white joker saka:

    …klau pintiķi ag, nu tu naiviem ļautiņiem liktu domāt, ka tu esi te palagu savervelējis šo gardas aiztāvībai, ..betnē, tas ir PROFU sacerēts tekstiņš-pekstiņš, hi,hi, bet uzmanīgi lasītāji uzreiz redzēs, ka esi tikai pārspiedis tev iedoto matreālu, visdrīzāk paša gardas sastādītu

  11. AG saka:

    Jā, white joker, ja tu pats neesi spējīgs neko sacerēt, tikai pārkopēt, tad visi tādi idiņi kā tu gan nav! :)

  12. Baiba saka:

    Taisnība AG, visi nav nespējīgi idiņi, bet tu gan viennozīmīgi esi. Agrāk es tā nedomāju, bet pēdējā laikā tu un tev līdzīgie visi ir izgāzušies un patriota lomā ilgstoši nenoturējušies.
    Kapēc Garda var nesodīti un mierīgi visus šos garos gadus drukāt galēji asus un klaji naidīgus rakstus un aicinājumus pret šiem, pie reālas varas esošajiem mankurtiem un kremļa pārstāvjiem un viņu podlaižām? Un nekas nenotiek, neskatoties uz viņu čekas kriminālistu metodēm, ne tiek ekonomiski un finansiāli Garda izputināts, nedz tiek safabricēts kāds standart metožu kriminālnoziegums. Pat huligānisma līmenī pa galvu netiek dabūts un pat nav draudēts no bezcermoniālo krievu nacboševiku-šovinistu bandu puses? Tikai nepļerkšķi par uzbrukuma imitāciju vienreiz, jo nekā un nekādu seku nebija pat uzreiz, izņemot skaļu reklāmu par šo uzbrukumu. Kas gan par varenu jumtu tā sargā viņu, ko?

  13. Ernis Purnis saka:

    AG raksta: KAS TRAUCĒ SADARBOTIES AR GARDAS KUNGU?

    Mani tas ieintresēja un es pastudēju šo AG garadarbu. Uzreiz uzkrita metode pieminēt tādus nebūtiskus trūkumus, kurus nekur cilvēki nemn sarunās par politikas darboni, kur nu vēl tik disidentisku un tapēc tautai simpatizējošu, jo raksta par varas noklusēto. tapēc par izskatu vai runas veidu tauta nerunā, bet tikai par darbiem. Tapēc arī atbildes švaki saceptas, laikam paša izdomātajiem pārmetumiem, kuri nevienu neintresē, bet tos, kas patiesi raksturotu personu un viņa darbību, pat uzmanīgi nepiemin.

    Piem.: sāk sieties klāt LNF vadītāja fiziskajiem parametriem – viņš esot priekš Latvju Patriota pārāk resns (par mani, A.Gedroicu, to, protams, saka vēl jo vairāk!), viņam esot dikcijas problēmas…utt., u.tjp. Acīmredzot sevi pašus šādi ļautiņi uzskata par pilnības un skaistuma etaloniem,…

    Nu nekur un nekad neesmu dzirdējis, ka par Gardas dikciju vai resnumu kāds runātu. Esmu dzirdējis gan, ka viņa tumšās un spīdīgās ačeles neizraisot uzticību, ka seja nav atklāta, bet kā ar maskas smīniņu aizsegta utt., bet tas ir tikpat subjektīvi un arī virspusīgi Jā, bet to tiešām esmu dzirdējis personīgi, jo tie raksturo šo cilvēku pirmo vizuālo uztveri par sejas vaibstiem, skatot minēto personu, bet nekad neesmu dzirdējis AG augstākminētos iemeslus.

    Un kur šis ūdens gabals ņemts: . Es neslavēju Gardas k-gu par šo rīcību (domāta A.G.iestāšanās PSKP), taču daudz lielāku nosodījumu, manuprāt, pelna tie, kas demonstratīvi lepojas, ka jau kopš PSRS laikiem esot pilnīgi apolitiski un tādi arī palikšot līdz mūža galam.
    Pardon, kur tad ir tādi milzu izņēmumi un kapēc šos nedzirdētos izņēmumus AG citē, nevis tos, kuri diezgan daudzbalsīgi skandina, KA VAIRS neies balsot, ka neesot par ko balsot, ka viss jau izlemts utt.? Jā, tādi ir pietiekami, bet tādi, kas pat no psrs laikiem ir truli inerti, pat dzirdēts nav par tādiem, jeb AG ir vienīgo eksemplāru atradis. Bet jautājums paliek, kapēc šo nesvarīgo izņēmumu AG izceļ rakstā Gardas aiztāvībai, pasniedzot to, kā raksturojošu masu normu? Vai tas ir AG raksta laukuma aizpildei domāts, jo cita, nopietna argumenta acīmredzot nav?

    Labi, nākamais piemērs: Kas attiecas uz „čekas aģentu”, tad tāds A.Garda nekad nav bijis, to apliecinājis savulaik ir intervijā „DDD” TSDC vadītājs I.Zālīte. Turklāt, atšķirībā no vairuma politiķu, A.Garda stingri un nepārprotami iestājas par pēc iespējas drīzāku čekas maisu saturu publicēšanu.

    Es nezinu vai Gardas k-gs ir čekas aģents, vai nav un to bez faktiem neiztirzāšu, bet katrā ziņā šāds muļķīgs un primitīvs AG “aiztāvības” teksts izraisa pretēju reakciju, jo muļķim skaidrs, ka tas ko apliecinājis kāds I.Zālīte, gan nav NEKĀDS PIERĀDIJUMS, bet tukša runa, kādas personas viedoklis bez faktiem. Un kas tad var būt īstam čekas aģentam pret maisu atvēršanu, jo viņa vārds tur NOTEIKTI sen,sen NAV.
    Vārdu sakot, AG muldoņa bez jebkādas argumetācijas, tāda kā pozitīva fona radīšana Gardam priekš mazdomājošiem ļautiņiem.

    Iesim tālāk: Par Gardas simpātijām pret Krieviju – jā, viņš neuzskata krievus kā tautu par necilvēkiem un tic, ka šī tauta ar laiku atdzims, savā vairumā kļūs godīga, taisnīga un civilizēta. Kas gan slikts, ka A.Garda tā domā? Tas, protams, nav reāli izdarāms, taču iedomāsimies uz brīdi, ka Krievija un krievu tauta ir pazudušas no zemes virsas, tai vietā tagad ir tukšums. Kas šo tukšumu aizpildīs? Nu taču ieceļotāji no Indijas, Ķīnas un citām Austrumu zemēm… Ātri vien viņi sasniegtu arī Latvijas un Eiropas robežas. Vai šie ļaudis būtu mums mentāli tuvāki, gatavi mūs vairāk respektēt, vai ar viņiem mums būtu vieglāk saprasties, nekā ar krieviem? Atļaušos teikt, ka visticamāk gan nē.

    Ļoti intresantas AG domiņas, gan nesaprotu, kā var būt simpātijas Gardam pret šodienas krieviju, ja tā ir neslēpti mums agresīva, imperiālistiska un šovinistika valsts, kas mūsu tautu un valsti apdraud reāli visos iespējamajos veidos? Es varētu saprast un saprotu mūsu tautiešus, kas simpatizē retajiem krievu tautības godīgiem cilvēkiem Latvijā, gan krievijā, viņu tautas gaišajiem prātiem, kas tai kremļa bezdvēseļu tuksnesī sauc savus tautiešus atvērt acis un domāt pašiem. Cienot tos krievu cilvēkus, kas nebaidas skaļi aicināt savējos nekļūt par lielgabalgaļu kremļa ļauno impēristu politiskajos noziegumos pret savējo un citām kaimiņtautām. Arī es tādus krievus cienu un cienīšu, bet ne jau šo psrs ļaunuma impērijas atlieku, kas tiecas atgūt vardarbīgā okupanta un diktatora statusu.

    Bet AG kopā ar Gardu labāk uzskata, ka vajag ŠODIEN Latvijā atstāt visu paaudžu psrs iebrucējus, jo redz, tie esot viņiem mentāli tuvāki, pie tam šo muļķību argumentējot ar tālas perspektīvas kremļa pamestu standartbubuli, ka citādi viņu jauko krievvalodīgo okupantu vietā NĀKOTNĒ te būšot briesmīgie dvieļu galvas-nekrievi! Nu supper!!!

    Tāpat nesaprotu AG gargaro uzbrukumu dievturiem, vienlakus atdzīstot, ka ir vienalga kāda ticība vai pārliecība ir Gardam, ka tik aicina veikt dekolonizāciju. Ja nu pieņemam, ka Garda ir sātanists, jehovietis, “Mozaikas” praidists, vai rerihietis-rusofīls, tad tomēr nav vienalga, kādu mērķu vārdā viņš šodien ir par dekolonizāciju, jo viņa, jau kā dekolonizācijas procesa lielas autoritātes un varoņa nākotnes darbība var izrādīties tikpat graujoša Latvijai, kā aizmēstā urlu sērga. Piekrītu še gan AG par to, ka tas ir kauns, ka dievturi gļēvi norobežojas no galvenās Latvijas nelaimes – neveiktās deokupācijas, dekolonizācijas, kas ar savu milzu masveidību uztur un atbalsta čekistu hameleonus un promaskaviskos kangarus, tā izlaupot un sagraujot latvisku Latviju.
    Nu par šo AG domu neizteikšos, jo tas tiešām ir viņa personīgās orientācijas un gaumes lieta: Visbeidzot, A.Gardas k-ga āriene man personīgi ļoti simpatizē…

    Nekas sevišķs jau nebūtu arī šis AG k-ga Gārdas ārienes apjūsmošanas spiedziens, ja tas viss kopā tik ļoti neizskatītos pēc nepārliecinošas pasūtijuma slavas dziesmas Gardam.
    Jo, kā jau tiku novērojis, tauta domā savādāk. Kā man teica viens sakarīgs vecs okulītis: man Gardas ģīmis nepatīk, bet viņa avīzi gan abonēju.
    Un man galvenais nav nekādas reālas darbības – maztirāžas avīzi tikai nedaudzi izlasa un arī pašā avīzē nav reāli aicinājumi uz rīcību un nav pamatots, kā veikt civilizētu dekolonizāciju, ar kā palīdzību LV,pasaulē, kādiem līdzekļiem, kur ņemt finansējumu UN NETIEK VAICĀTS TAUTAI PĒC IETEIKUMIEM UN PRIEKŠLIKUMIEM DEKOLONIZĀCIJAS REALIZĀCIJAI, kas caur DDD avīzi būtu dauz vieglāk organizējams! Ja kļūdos, esmu gatavs atvainoties un piedalīties šo jautājumu izstrādē un organizēšanā.

    P.S.
    Lūgums AG paskaidrot, kas domāts M.Vidiņas pieminēšanu “pamelas” sakarā un vai tas ir pamatojams, jeb tikai AG pieņēmums?

  14. AG saka:

    Baibiņ, tu laikam neredzēji, kāds izskatījās Garda pēc uzbrukuma, neapciemoji viņu slimnīcā, tāpat neapmeklēji nevienu tiesas sēdi, kuras pēc čekas safarbricētām divām (!) k-lietām noritēja teju 5 gadu garumā. Vai arī tu domā, ka citi to nezina, tāpēc te bezkaunīgus melus skricelē?
    Un tas, ka AG toreiz palika dzīvs, ka tiesas viņu attaisnoja un arī avīze turpina iznākt laikam liecina, ka Dievs palīdz ļaudīm, kas cīnās par taisnu lietu,protams, arī Latviešu vidū netrūkst atbalstītāju Gardam. Bet tu, “varonīt, pat savu zuvārdu vairies nosaukt, vai ne?

    Par “purnu” jau esmu gana skaidri pateicis savā rakstā – tie, kam nesimpatizē Gardas idejas, meklē visādus trūkumus gan viņā pašā, gan viņa uzskatos, tā vietā, lai atklāti pateiktu – man bail tā darboties kā dara Garda, izdot tik radikālu avīzi…utt. Un par tautas politisko pasivitāti – pat 10% latviešu nav politisko partiju biedri! Nepietiek iet uz vēlēšanām, ikdienā jādarbojas politikā!

    Pamela, protams, ka ir Vidiņa, to neapstrīd ne Plāngrantiņš, ne viņa pati.

  15. iekopēts no Draugiem.lv saka:

    http://www.draugiem.lv/blogs/?pid=8468455
    Juris Kaļķis

    KAM PATIESIBĀ KALPO GARDAS MEITENES?

    Neviens cits kā LNF- “dižā latviešu aizstāve” !

    Foto: No kreisās: Ilze Liepa, Liene Apīne, Līga Muzikante. Vai šīs trīs foršās latviešu sievietes ar augstāko izglītību un grandiozām darba spējam nespēj saprast, kam kalpo Garda, un līdz ar to arī viņas ? Intervijas ar Leo Hiršsonu, , uzkrītošā veidā parāda Aivara Gardas nepārprotamu kalpošanu Krievijas interesēm. Atgādinu šīm latvietēm, ka pēc Tiesiskuma atjaunošanasLatvijā, visi kangari tiks bargi sodīti. Netiks šķirots vai tā ir “forša” sieviete, vai vīrietis. Sods tiks piespriests pēc padarītā “darba” !

    http://tautastribunals.eu/?p=3720

    Komentāri (5)

    Aleksandrs Poika 2. jan 19:32 .. katrs slimo ar savu slimību…

    andris rubīns (ķēdes vēstulēm nē) 2. jan 20:52 Pirms neatkarības atjaunošanas Gardas darba vieta bija Rīgas Centrālais universālveikals, piedevām viņš bija viens no šī veikala visaugstākajiem priekšniekiem. Amatiņš – visu blatņiku sapņu sapnis, tādā amatā trāpīt vienkāršas sagadīšanās rezultātā nebija iespējams. Bija vajadzīga gan milzīga nauda, gan sakari visaugstākajā līmenī. Vai arī otrs variants – kalpošana VDK. Kā bija patiesībā, nezinu. Fakts – atmodas laiku sākumā neviens no disidentu grupējumiem par tādu Gardu pat dzirdējis nebija, to es varu droši apgalvot kā VAK biedrs no 1987. gada, tad vēl nebija nodibināta pat LNNK , bet LTF pat sapņos vēl nerādījās.

    Juris Kaļķis (HANIBALS LEKTERS) 2. jan 21:15 veel ja nem klaat faktu ka neatkaribas saakumaa vins brauca uz maskavu tirgot gramatas-ezoteriskaas,nevis nodarbojas ar politiku.
    tautastribunala murgiem gan es neticu,bet tas ka tas Grdas veidojums ir kada interesees ir vairaak kaa skaidrs.
    pielaizu ka ka vins taas sievietes ir apstradajis.Garda perfekti parvalda hipnozi,kaut gan pazistu cilveku kurs zin Muzikantes gimeni,un izteicaas ka vinas maate ne ar ko netskiraas no meitas

    andris rubīns (ķēdes vēstulēm nē) 2. jan 21:33 Kad es vienreiz kādā žurnālītī uzrakstīju Gardas portretu, papētot mazliet, kas tas tāds ir par fruktu, pēc tam divas nedēļas uz redakciju zvanīja tās beibes un šņukstēja klausulē – kā jūs tā varējāt (pats gan pie trubas netrāpījos). Tā viņu lapele DDD vispār ir murgs – jau vairākus gadus viņiem galvenais un centrālais materiāls (es bieži dabūju iemest tajā aci, jo viens mans kaimiņš pasūta) ir tiesāšanās ar Saeimu, kas neiedeva akreditāciju vienai vai divām viņu beibēm. Pirmkārt, DDD nekad nepublicē tiešsaistes materiālus par Saeimas darbu (tad būtu jābūt klāt), otrkārt, gandrīz katru ceturtdienu ilgus gadus (es pats esmu bijis akreditēts visās Saeimās, sākot ar sesto) Garda un vismaz viena DDD meiča sēž Saeimas kafejnīcā, strēbj kapeju un jauki čalo savā starpā (ar deputātiem tikpat kā nekontaktē) bez jebkādas akreditācijas (laikam vienreizējā caurlaide vai dažu mēnešu, ko varēja izkārtot Apine, kad savulaik strādāja Ārlietu komisijā pie Kiršteina). Tātad akreditācija ir vajadzīga, lai bez liekām klapatām varētu iet uz Saeimu un strēbt lētu kafiju (tur tiešām ir lētāka), tas ir dekolonizatoru galvenais dzīves mērķis.

    Sveiki,Dainis Arbidāns! (kolosāls cilvēks) 2. jan 22:45 Līga ir super,viņas bērni ir super,viņas vecāki ir super un Demokrātijās katrs var domāt,kā grib un rīkoties pēc savas sirdsapziņas un tā viņai ir neatkarīgi no Gardas vai Jūsu viedokļiem..

  16. 13 saka:

    Ko gan strīdaties par Gardas kg-u, viņš savu piederību neslēpj staigājot
    formas tērpā.Ja to uzskata par avīzi tad nožēlojiet to lasītājus.

  17. AG saka:

    Kādas formas, neesmu redzējis!?

  18. Ernis Purnis saka:

    Es citu atbildi no AG nemaz negaidīju, bet žēl tomēr, jo tas gan ir tipiski svešo urlām un viltus patriotiem – mukt no tēmas, izvairīties vai pārlekt uz citu tēmatu! Ceru, ka AG ir tikai kļūdijies vai sapinies, nevis apzināti tā rīkojies. Un es neapspriedu Gardu, bet AG prasto Gardas “aizstāvību”, kas vairāk viņam ir kaitējusi, kā palīdzējusi. Par Gardu precīzi runāšu, kad būšu viņu sapratis, parunājis un izpētijis. Pagaidām, man viņš ir “tumšais” zirdziņš Latvijas nac-politisko kolīziju rakursā.

  19. AG saka:

    Garda jau 10 gadus cīnās par Latvijas dekolonizāciju, par atbrīvošanos no okupantu varzām, un dara to droši un atklāti, bet kas esi tu – erni-purni, kurš pat savu identitāti slēpj, to tiešām vēl dikti būtu jāpapēta!

  20. white joker saka:

    ..hi,hi, nu bet takš atkal tas AG aizmuka no atbildes, nespēja ne uz pirmo, ne uz otro e.purns teikto atbildēt, bet pļerzā par ko citu un ķeras pie personālijām atb. vietā, nu toč, kā 100% urlas to te komentos dara

  21. AG saka:

    Ko ar tādu debilu demagogu kā ernis-sūdapurnis un pidar-žokeris vispār diskutēt!

  22. white joker saka:

    ..nu hi,hi, varu ag tev draudzīgi ieteikt nepalaist tā žaunu, jo tas nav vecs sakārnītis, ko var nesodīti apd…t, skaties, ka nenožēlo, es zinu ko saku, ja nu vienīgi DP un citi menti tevi sargā diennakti,hi,hi

  23. white joker saka:

    .. un ja tu to melno jokeri par pidaru saukā, man pie kājas, ja tu man to uzsmirdēji, tapēc, ka tev treknumi un purns niez, tad tu atrausies, kad nemaz negaidīsi, es pats tevi brīdinu, jo tlabi zinu tādu baklānus. kad būs strēča purnu pret purnu, tad sarkanu mīzīsi un taukus kratīsi, vai ne ņerga ag

  24. AG saka:

    Tu pārāk neaizraujies, draudus izteikt LKL aizliedz!

  25. Ernis Purnis saka:

    Paldies par atbalstu, bet es vienmēr pats tieku galā ar visām mani aizskarošām problēmām! Ja AG draudzētos ar galvu, nevis ar bļek _pļeku, tad būtu pamanijis, ka es izsakos par viņa man nepieņemamo viedokli, nevis par viņa “sūda purnu”, bet te ir viņa teksts pret mani personīgi vērsts: Ko ar tādu debilu demagogu kā ernis-sūdapurnis…
    Ja, tu neatbildot, man argumentu vietā atļaujies apsaukāties, kā okupantu tirgus duņka, saucot par debilu un “sūdapurnu”, tad tev jābūt gatavam par saviem bābas spiedzieniem atbildēt. Gari nerunāšu – tev ir iespēja atdzīt kļūdu un atvainoties, jeb sagaidīt par savu nekaunību un mutes palaišanu attiecīgu reakciju no manis.

  26. AG saka:

    Nu ko tad es varu no tāda jukuša sūdabrāļa kā tu sagaidīt, ha-ha-hā! :))

  27. AMARILLA saka:

    -nu tak vislaik tas idiots AG bija prasts rupeklis, demagogs un nespeejiigs neko pamatot, tik bomzu liimenii lamaaties, labs paariitis ar otru idinju kremlja jockeru

  28. Iekopēts no Draudiem saka:

    http://www.draugiem.lv/blogs/?pid=8468455
    Juris Kaļķis

    KAM PATIESIBĀ KALPO GARDAS MEITENES?

    Neviens cits kā LNF- “dižā latviešu aizstāve” !

    Foto: No kreisās: Ilze Liepa, Liene Apīne, Līga Muzikante. Vai šīs trīs foršās latviešu sievietes ar augstāko izglītību un grandiozām darba spējam nespēj saprast, kam kalpo Garda, un līdz ar to arī viņas ? Intervijas ar Leo Hiršsonu, , uzkrītošā veidā parāda Aivara Gardas nepārprotamu kalpošanu Krievijas interesēm. Atgādinu šīm latvietēm, ka pēc Tiesiskuma atjaunošanasLatvijā, visi kangari tiks bargi sodīti. Netiks šķirots vai tā ir “forša” sieviete, vai vīrietis. Sods tiks piespriests pēc padarītā “darba” !

    http://tautastribunals.eu/?p=3720

    Komentāri (5)

    Aleksandrs Poika 2. jan 19:32 .. katrs slimo ar savu slimību…

    andris rubīns (ķēdes vēstulēm nē) 2. jan 20:52 Pirms neatkarības atjaunošanas Gardas darba vieta bija Rīgas Centrālais universālveikals, piedevām viņš bija viens no šī veikala visaugstākajiem priekšniekiem. Amatiņš – visu blatņiku sapņu sapnis, tādā amatā trāpīt vienkāršas sagadīšanās rezultātā nebija iespējams. Bija vajadzīga gan milzīga nauda, gan sakari visaugstākajā līmenī. Vai arī otrs variants – kalpošana VDK. Kā bija patiesībā, nezinu. Fakts – atmodas laiku sākumā neviens no disidentu grupējumiem par tādu Gardu pat dzirdējis nebija, to es varu droši apgalvot kā VAK biedrs no 1987. gada, tad vēl nebija nodibināta pat LNNK , bet LTF pat sapņos vēl nerādījās.

    Juris Kaļķis (HANIBALS LEKTERS) 2. jan 21:15 veel ja nem klaat faktu ka neatkaribas saakumaa vins brauca uz maskavu tirgot gramatas-ezoteriskaas,nevis nodarbojas ar politiku.
    tautastribunala murgiem gan es neticu,bet tas ka tas Grdas veidojums ir kada interesees ir vairaak kaa skaidrs.
    pielaizu ka ka vins taas sievietes ir apstradajis.Garda perfekti parvalda hipnozi,kaut gan pazistu cilveku kurs zin Muzikantes gimeni,un izteicaas ka vinas maate ne ar ko netskiraas no meitas

    andris rubīns (ķēdes vēstulēm nē) 2. jan 21:33 Kad es vienreiz kādā žurnālītī uzrakstīju Gardas portretu, papētot mazliet, kas tas tāds ir par fruktu, pēc tam divas nedēļas uz redakciju zvanīja tās beibes un šņukstēja klausulē – kā jūs tā varējāt (pats gan pie trubas netrāpījos). Tā viņu lapele DDD vispār ir murgs – jau vairākus gadus viņiem galvenais un centrālais materiāls (es bieži dabūju iemest tajā aci, jo viens mans kaimiņš pasūta) ir tiesāšanās ar Saeimu, kas neiedeva akreditāciju vienai vai divām viņu beibēm. Pirmkārt, DDD nekad nepublicē tiešsaistes materiālus par Saeimas darbu (tad būtu jābūt klāt), otrkārt, gandrīz katru ceturtdienu ilgus gadus (es pats esmu bijis akreditēts visās Saeimās, sākot ar sesto) Garda un vismaz viena DDD meiča sēž Saeimas kafejnīcā, strēbj kapeju un jauki čalo savā starpā (ar deputātiem tikpat kā nekontaktē) bez jebkādas akreditācijas (laikam vienreizējā caurlaide vai dažu mēnešu, ko varēja izkārtot Apine, kad savulaik strādāja Ārlietu komisijā pie Kiršteina). Tātad akreditācija ir vajadzīga, lai bez liekām klapatām varētu iet uz Saeimu un strēbt lētu kafiju (tur tiešām ir lētāka), tas ir dekolonizatoru galvenais dzīves mērķis.

    Sveiki,Dainis Arbidāns! (kolosāls cilvēks) 2. jan 22:45 Līga ir super,viņas bērni ir super,viņas vecāki ir super un Demokrātijās katrs var domāt,kā grib un rīkoties pēc savas sirdsapziņas un tā viņai ir neatkarīgi no Gardas vai Jūsu viedokļiem..

  29. Grāls saka:

    AG, nerausties, lamā tik tālāk tos trakos vecos nacionālistus, mēs tevi pasargāsim no šitiem un arī citiem Latvijas patriotiem.

  30. Hems saka:

    Pilnīgi nejauši uzdūros šitam te Web un :
    Jūs ko visi galīgi dulli jau palikuši. Šitā te apsaukāties un lamāties.
    Un beigās vēl te gandrīz vai ir gatavi vicināt dūres. Jūs ko vairs neesiet pie pilna prāta (Starp citu, ja kāds vēlas izvicināt kulakus tad var sarunāt ar mani. Piedāvāju manā ringā. Mani boksa cimdi. Nu vai nav elegants variants. Vienīgais nepatīkamais traucēklis varētu būt, ja Jums svars ir zem 90 kg. Man ir 97. Tad nu tiešām labāk nevajag). Bet tas tā, bija domāts kā joks.
    Un tā es Jums visiem tomēr ieteiktu neķengāties, bet izlīgt.
    Un sākt ar to, ka meklēt kopējus punktus kuros domas saskan, bet nevis atšķiras.
    Meklēt dialogus nevis naidu, jo spēks ir vienotībā.
    Bet tā kā tagad. Pārlasiet un Jums pašiem tas liksies smieklīgi !

  31. zonnenbergs saka:

    Uzraksti tiem latviesiem,kas aizbrauca un vienojies
    speka,kamer visi nebus nomirusi ar modificeto partiku,
    un navi nesosajam potem.

  32. Grāls saka:

    Nu,jūs vienalga iznīksiet,cīnieties vai necīnieties, spēks un vara ir mūsu pusē un ne tādi Hemi vien ir gaudojuši kamerās, kā suņi.

  33. Hems saka:

    Ziniet, man mājās goda vietā ir tāda nozīmīte – Prezident, parādi mugurkaulu, ATLAID SAEIMU
    Es tur toreiz biju. Kad Doma laukumā bija tie protesti. Tiesa gan nepaliku līdz beigām, kad sākās tie grautiņi. Tagad žēl, jo jaunībā vismaz reizi mēnesī nonācu milicijā. Bet ko lai dara, nav vairs tas vecums.
    Toreiz vajadzīgo balsu daudzumu neizdevās savākt. Žēl, bija dota tāda iespēja.
    Jautājums – kāpēc cilvēku pūļi bija tikai Doma laukumā? Kā būtu bijis, ja cilvēku būtu 5 jeb pat 15 reizes vairāk? Un kas būtu bijis, ja Saeima būtu atlaista? Vai valdības politika nebūtu šobrīd pilnīgi savādāka? Varbūt tas miljards tanī riebīgajā bankā nebūtu iepumpēts un krīze nebūtu tik smaga.
    Toreiz uz manu jautājumu darbabiedriem – kur Jūs bijāt – visi man atbildēja. Tas ir bezjēdzīgi un neko nepanāks tā vai tā. (cik zinu tad no manas darbavietas esam bijuši tikai trīs).
    Bet es zinu, kur viņi visi bija. Sēdēja mājās un baidījās par saviem iegādātajiem dzīvokļiem ar eiroremontiem un jaunajām mašīnām. Mēsli, vai ne…….
    Pensionāri tagad vaimanā par pensijām. Bet es labi atceros Padomju laikos plakātus 1+1=1
    Jau toreiz teica, ka ja nebūs dzimstības pieauguma, nebūs no kā maksāt pensijas. Bet toreiz par to neviens nedomāja. Bet domāja par Padomju cilvēka dzīves sapni – 3 istabu dzīvokli, Žiguli un vasarnīcu (kas reāli nozīmēja 6 simtdaļas zemes un mājiņu – īstenībā šķūnīti).
    Un ja nu kāds tiešām vēlas ko uzsākt, lai ko dzīvē mainītu, tad varat taču palasīt Ļeņina darbus. Tur viss ir pa punktiem. Jeb piemēram Lielais Fidels Kastro, Viņam šādu problēmu nav. Traucē baņķieris Novāksim.
    Tātad mans jautājums – Vai Jūs toreiz bijāt Doma laukumā ???

    Starp citu, es nesapratu īsti Grāla nostāju. Par ko viņš īsti ir? Vai komunists? Tātad fantazētājs un sapņotājs?

  34. white joker saka:

    …hi,Hem a kam tu to prasi? hi,hi un komunists tev liekas fantazētājs un sapņotājs. ..nu tu joko, komunists ir visu pirms super liekulis, tad tikai terorists un varmaka, prezizi sakot -vergturis, pats vergs-skrūvite būdams.
    a tu-sapņotājs.

  35. Hems saka:

    Blēņas white joker !
    Šī Pasaule ir nedaudz savādāk uzbūvēta nekā visi domā. Un komunists nav nekāds varmāka. Drīzāk to varētu nosaukt par pašlabuma meklētāju.
    Vispār te iznāktu pilnīgi atsevišķa diskusija. Tāpēc varbūt citu reizi.
    Starp citu un kas tad par iekārtu Latvijā ir tagad ? Vai kapitālisms ?
    Cik es atceros tad kapitālisma galvenā iezīme bija augsti attīstīta rūpniecība, ražošana. Vai Latvijā tāda ir ?
    Tātad kāda iekārta tagad ir Latvijā ? To vajadzētu izspriest un noskaidrot.
    Varbūt feodālisma ? Un tad tā arī vajag saukt – piemēram feodālā Saiema. Prezidents Zatlers un viņa vasaļi. utt.

  36. zonnenbergs saka:

    Ja vispasaules kartibu grib veidot pec marksa un engelsa
    manifesta,DIEVS STAVI KLAT,pamata slepkavibas.Tad Tu
    redzesi,kas ir komunisti.

  37. Hems saka:

    Jā Tev zonnenbergs protams ir taisnība.
    Bet šo teikumu varam pārveidot aeī tā :
    Tad Tu redzesi,kas ir komunisti. = Tad Tu redzesi,kas ir kapitālisti.Karš Vjetnamā, Irakā. Ja nav slinkums tad painteresējies kā tiek izlaupītas dabas bagātības Dienvidamerikā. Un tur ASV uzdarbojas visā savā krāšņumā.

  38. zonnenbergs saka:

    Es kadreiz nesaprotu ,ko rakstu,kas pretruna ar dabu,
    bet ka var nerakstit acimredzamo.

  39. zonnenbergs saka:

    Ja tagad max paisums ZEME-SAULE-MENESS uz vienas linijas,tad
    ja visas planetas uz vienas linijas par cik varetu celties udens
    limenis videji Eiropa no nominala.Vai gramatas kaut kas ir ?

  40. zonnenbergs saka:

    Varbut kadam izdeviga ta aziotaza ar 2012 gadu,tapec japeta
    vecaki izdevumi,un ari to Nostrdamusu var interpretet ka
    grib.Kura gada Keisijs pateica paregojumu.Vai varbur masonu
    izdomajums ?

  41. Hems saka:

    Ko Jūs variet ņemties ap to 2012 gadu un Nostradamusu?
    Mūsu pašu slavenais gaišreģis Finks teica ka redzot latviešu tautu dzīvojam pēc 1000 gadiem. Un es viņam ticu !
    Tieši tādiem vārdiem viņš esot teicis.

  42. 13 saka:

    Finks vienmēr teica ko viņam lika teikt.Hemam droši vien taisnība,bet jau
    vairs ne 1000 gadu,dzeltenā rase-latvieši.

  43. Maņka no stepju alām saka:

    Jā, lēni, bet neizbēgami parādas Hema uzdevums un viņa saimnieki. Vai tiešām tik stulbi esiet, ko komunjaki un viņu vergi? Ko tu blēj to apnikušo krievu zombiku trulpenteri-sliktie jenķi, sliktie rietumi utt. vai nejēdz,ka tas viss ir tik BALTIEM diegiem tev šūts, kas vēmiens nāk?!!!

  44. pareģojums saka:

    Gaišreģis Finks precīzi pareģoja 4. maija Latvijas Republikas nākotni:
    “Latvijā atkal plivinās sarkanbaltsarkano karogu, bet pie varas būs komunisti. Tā tas ilgs vairākus gadus. Komunisti nedarbosies latviešu tautai, bet krievu interesēs. Daudz būs runu par brīvību un neatkarību. Tas būs tukšas muldēšanas laiks. Joprojām būs tas pats viss sliktais pret latviešiem. Komunisti padarīs latviešus plikus un nabagus. Paši viņi savāks lielas vērtības. Tās iegūs krievi un žīdi. Tās nebūs godīgā ceļā iegūtas vērtības.
    Tad – es nevaru pateikt, kā tas iznāks – bet viņi būs spiesti atdot visu atņemto latviešiem atpakaļ.”

  45. Hems saka:

    Maņka no stepju alām – vot tas tik ir niks.
    Nomierinies nav man nekādu saimnieku vai uzdevuma.
    Vienkārši es cenšos mēģināt domāt savādāk. Lai arī laikam reizēm tāda fantazēšana vien iznāk.
    Piemēram brauc latvieši strādāt uz Angliju.
    Man pieņemams variants tikai būtu, ja tur atver savu firmu un Tavā labā strādā 5-6 angļi. Un Tu viņiem esi saimnieks. Bet tādu es zinu tikai vienu cilvēku. Diemžēl…..

  46. 13 saka:

    20 gadīgo republiku nodibināja komunisti un viņi saimnieko.Dzeltenajai rasei-latviešiem vai tad vēl ir maz,vai tad viņi nebija komunisti???

  47. zonnenbergs saka:

    Druma bilde.Bet zini kas palidz.Lai jau rada savas vajibas,
    tas atmasko,jo vairak jau ieksa nav.Viltiba var but uz kadu
    laiku nevis 24 stundam.

  48. white joker saka:

    ..hi, hems saka:

    Maņka no stepju alām – vot tas tik ir niks.
    Nomierinies nav man nekādu saimnieku vai uzdevuma.
    Vienkārši es cenšos mēģināt domāt savādāk.

    ..vo, xoxma, a kur tu ham domā savādāk, hi,hi, ja visi neta portāli ir pieķēzīti ar tava stila jokerafgāņu pretamīšu, pretrietumu ķengām un protams, pret latviešu valsts sasniegumiem, laika periodā bez utainajiem iebrucējiem, ulmaņlaiku augstais sadzīves un augsti attīstītas valsts līmenis vēl un vēl kož acīs i šodien komunjaku maitām, a tu ham (nu i niks tev) pļerini viņu meliņus un klārē, ka redziet domājot???!!! tu savādāk

  49. Hems saka:

    Diemžēl white joker rakstīt komentus Internetā ir viens, bet reāli ko darīt ir pavisam kas cits.
    Es jau jautāju, vai Jūs toreiz bijāt Doma laukumā kad – Prezident, parādi mugurkaulu, ATLAID SAEIMU.
    Diemžēl neatsaucās neviens. Tādi kā Jūs jau pat piketu baidāties rīkot – pienāk policists un saka – novāc savu sauklīti. Uzreiz silta čupa biksēs un lasās prom.
    Kā īpaši klasiski idiota piemēri man likās Grala komentāri:
    Vienā diskusijā viņš raksta, ka sen jau viss esot ofšoros un īstā brīdī lasīšoties prom.
    Citā diskusijā viņš raksta ka tādus kā mani iebāzīšot aiz restēm, kur mēs kaukšot kā suņi.
    Tātad ko viņš īsti taisās darīt, bēgt prom vai spundēt cietumā?
    Bet es teikšu lai bēg. Mēs savukārt nodibināsim pēc žīdu parauga tādu kā Mosad un šitādus te glīti iesaiņosim čemodānos (kā manu elku un varoni Herbertu Cukuru – žēl viņš bija ļoti liels cilvēks).

  50. white joker saka:

    ..labi hem (ceru, tad naf no vārda hem oroids?), te tu akal nu visu smuki raksti, manam te nav ko pielikt i ko atņemt, es to pašu domāju, īpaši par to sarkano bandītu izķeršanas kantori pēc mīzentāla parauga.
    ..bet tad saki, ko tavs te tik pareizs, a pirms ķērci pret amīšiem, kuri ja nebūtu mūsu pusē, tad pat tāda , kā šodienas padlatvija te nebūtu.
    . vajg takš domāt, nevis, kā provikatoram apd..t mūsu visvarenākos sabiedrotos pret alkatīgajiem kremla vaņkām

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *