F. Bobinskis. LR Satversmes tiesa- noziegumu legalizētāja

IMGP0974Skat: Satversmes tiesneši. Politisko pasūtījumu apstiprinātāji, Latvijas valstiskuma bendes. 

http://tautastribunals.eu/?p=3693

====================================

Varam apsveikt neseno Satversmes tiesas spriedumu par nepilsoņu pensijām, kurā norādīts, ka, pamatojoties uz valsts nepārtrauktības doktrīnu, Latvija nav uzskatāma par PSRS mantinieci, līdz ar to tai nav jāuzņemas citas valsts saistības nodrošināt personas ar vecuma pensiju par ārpus Latvijas teritorijas nostrādāto laiku. Bet nožēlojami, ka iztapīgie 4. maija režīma darboņi pasteigušies noslēgt ar Krieviju līgumu, ka pensiju Padomju Savienības migrantiem par Krievijā nostrādātajiem gadiem tomēr maksāsim. Kopā 9 miljonus latu gadā 16 000 nepilsoņiem. Ko lai sakām par šādu lēmumu, pie tam vēl krīze laikā? Valdošais režīms gan šo ziņu centās pasniegt pozitīvā gaismā, šā gada 24. janvārī Latvijas Televīzijas Septiņu mērkaķu vēlēts LR prezidents“Panorāmas” sižetu par šo tēmu ievadot ar vārdiem: “Latvijas prezidenta Valda Zatlera vizītei Maskavā ir taustāms labums.” Tikai kam labums? Nu diezin vai latviešu nodokļu maksātājiem.

Foto: Cik gan zemu cilvēkam ir “jākrīt”, lai tādam slepkavam, kāds ir Puķins, spietu roku un vēl priecāties par to.

VIEDAIS šo roku nocirstu pats sev, ja tai būtu pieskāries šis slepkava, vārdā Puķins.

To, ka “Panorāma” kļuvusi par nozēlojamu režīma propogandas ruporu liecina arī tas, kā tika atspoguļota E. Purņa iepriekš piesauktā nepilsoņu intereses aizstāvja Knuta Vollebeka vizīte Latvijā. Nozēlojami.
Minētais Satversmes tiesas lēmums liecina, ka par tiesisku tiktu atzīta pat vistingrākā vēršanās pret padomijas migrantiem, ieskaitot pat to izraidīšanu no valsts, jo Latvijai pret tiem nevar būt nekādu saistību. Bet valdošie kangari pēdējos 20 gadus, cenzdamies aizmālēt acis ar dažādu cilvēktiecību un minoritāšu tiesību piesaukšanu, darījuši visu, lai tas nenotiktu.
Savā prezidentūras laikā pie tā aktīvi piestrādājis arī trušveidīgais Zatlers, aicinot vairs nelietot vārdu “okupants” un piešķirt pilsonību visiem nepilsoņu bērniem. No cilvēka, kurš svinējis Otrā pasaules kara beigu gadadienu okupētājvalsts galvaspilsētā, zākājis tos, kas 1. jūlijā vēlējās godināt tos, kas pret šo okupētājvalsti cīnijās, un kura pirmais darbs prezidenta amatā bija izteikt prieku par centiemiem legalizēt 1944. gadā nospraustās LPSR robežas, neko citu sagaidīt nevar.

Cerēsim, ka Dievs mūs pasargās no šī nācijas atkrituma (V. Zatlera) atkārtotas ievēlēšanas.

18.02.11

You may also like...

11 komentārs

  1. AG saka:

    Kāda tauta, tādi tai vadoņi!

  2. Talmuds saka:

    cik Linards Grantiņš saņem pensiju no Vācijas būdams nepilsonis??? kad runa iet par mumsim latviešiem ka redz svešām valstīm kur strādājam ir mums jāmaksā algas, pabalsti un pēc tam pensijas tad viss okey, bet tagad Latvijai jāmaksā pensijas strādniekiem nepilsoniem tad gan brēc ka nē, tas grauj valstiskumu, sorry bet tas ir divkosīgi

  3. AG saka:

    Kad nobanēsi to sūdu talmudu, plāngrantiņ?

  4. Miervaldis saka:

    Cerams kad tauta to redz un zin!Tauta!Vai tu neredzi, kad tavu maizi ēd, un tavā gultā guļ okupantu jaunie asni?Tie, kas prātīgi teiks – JUS SAEMAS PIDARASSI, visas cūcības, kuras jūs esat uzguldijusi sev (zinādami vai nezinādami) (droš vien kad nezinādami), jūsu liktenī ierakstās!!!Un kad būsiet savu likteni parakstijuši, jūs būsiet (jau tagad esat), bars glumu rāpuļu, kuriem vajag pamest dzīvu medijumu, un kā tādi arī tiksiet iznīcināti!SAPRATAT, bļeķ!Ja bļeķ!Visu sapratāt!Ja turpinām, tad jautājums – kādēļ satversmes tiesa šos izdzimteņus neņem pie dziesmas?Varbūt tā gaida, kādu, kurš viņai palīdzēs?Bet ja vispār – starp Latvjiem parasti nav glužu sēnalu, Latvieši ir zelta graudi!Tik vien grūti, jau grūti, patreizējai varai atrast Latvju tautas sēnalas….Bet no tādiem sarakstiem pārkopējas nošaujamo saraksts!Diez, kā šī vara noturēsies?Varu teikt to – kad es paredzu, kad šī vara neturēsies ilgi, jo reiz īstie Latvji izmantos izdevību, un tiks pie teikšanas!Dzirdi Godmani – baidies jau laikus!Krievija un Putins mūžīgi tuvumā nebūs!

  5. Filips Bobinskis saka:

    Kur Tu, Talmud, te redzi divkosību? Ar Tevis piesauktajiem piemēriem te nav nekādas līdzības. Nu nestāsti man, ka Vācija vai, piemēram, Īrija maksā pensijas cilvēkiem par ārpus šīm valstīm nostrādātajiem gadiem.
    Un kāda velna pēc mūsu nodokļu maksātājiem jāmaksā pensijas ieklīdeņiem par gadiem, ko tie strādājuši un nodokļus maksājuši Krievijā?

  6. no malas saka:

    ilips Bobinskis saka:
    2011. gada 18. februāris 19.54

    Kur Tu, Talmud, te redzi divkosību? Ar Tevis piesauktajiem piemēriem te nav nekādas līdzības. Nu nestāsti man, ka Vācija vai, piemēram, Īrija maksā pensijas cilvēkiem par ārpus šīm valstīm nostrādātajiem gadiem.
    Un kāda velna pēc mūsu nodokļu maksātājiem jāmaksā pensijas ieklīdeņiem par gadiem, ko tie strādājuši un nodokļus maksājuši Krievijā

    Nudien Bobinska k.gs, kad tas Palestīnas papagailis Talmuds muld latviešu vārdā, pret Latviju un latviešiem vērstas nelietības, tad negribot rodas vēlēšanās viņu pārmācīt un neļaut viņam vairs saņemt savu suņa algu par šeit smirdināšanos

  7. Ernis Purnis saka:

    Savas tautas un valts nodevīgums un atbaidošs iztapīgums, gļēvums un verdziskums, kas izpaužas katrā valdošo pintiķu reakcijā uz Austrumu vai Rietumu uzsvilpieniem, tizls kundziskums un muļķīga augstprātība pret mūsu vienkāršo pilsoņu pamatotajiem protestiem un ieteikumiem, mūsu nacionālo intrešu konsekventa neievērošana un neattaisnota, nelikumīga privilēģiju piešķiršana psrs nelikumīgajiem kolonistiem-civilokupantiem, par idiotismu maksāt svešajiem pensiju par strādāšanu svešo agresoru labā pat nav komentu – tā īsumā var raksturot valdošās kliķes vadoņu un tā saucamā prezidenta attieksmi, būtību un rīcību!

  8. black_joker saka:

    Principā esmu spiests piekrist Purņa teiktajam, arī par zoodārza trusi, bet man tas neko nemaina, man atpakaļceļa nav:):):)!

  9. black_joker saka:

    Parodētājam – atkal man piesējies? :):):)….tev gan nav atpakaļceļa- no psihiatriskās slimnīcas….

  10. annamarija saka:

    Nāks laiks, un katrs saņems pēc nopelniem. Arī tie, kas savas neizpratnes dēļ stutējis noziedzīgo 4. maija režīmu.

  11. white joker saka:

    ..jā,hi, hi, bet laiks ta aiztek, a sūdi krājas un krājas, vo šodien pat, par latviešu kulturas šefu maskavas nopirktie mirlas iestūma kautkādu tur serjožku timofejevu, pintiķi, kuru neviens nezin,es prasiju diviem kuļt. darboņiem un vienai ļooti kuļt. dāmai, a nekā, neko i ne bum bum
    ..rakstot krievu kulturai krievijā un te pantiņus tulkojot un kaut ko esot rakstijis tekstu, a kapēc latv.kultūras vadonis nu

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *