Ieva Nikoleta Dāboliņa par “rusofobu” Sluci

Mana pēdējā vēstule PS biedriem. Par “rusofobu” Aivaru Sluci. Kad beigsies naids?

   No sirds izsaku atbalstu Ģirtam Valdim Kristovskim šajā nepelnītajā un zemiskajā uzbrukumā. Arī par to, ka viņš vienmēr ir lojāli izturējies pret mūsu tiesībām uz savu viedokli, bieži tam nepiekrītot. (Šis ir vienīgais teikums šajā vienreizējā rakstā, kurš nebija jāraksta ! Piedosim šo “novirzi no Taisnības” Ievai Nikoletai Dāboliņai. Ieva !!!, vieni no pēdējiem Ģirta Valda Kāda jūda fotoKristovska tēva vārdiem pirms nāves bija: Es savā azotē esmu izaudzinājis KANGARU(un viņš izplūda sava drauga, Jāņa Zīverta priekšā, asarās). Kristovskis arī pretīgā veidā nodeva savu draugu Aivaru Sluci.

Foto: Cilvēks, kurš varas un slavas dēļ nodod tautu, draugu(Sluci), tēvu, māti un Dzimteni!!!

Kristovskis ir latviskās Zemessardzes bende. Reiz šis, kangars Kristovskis, sacīja:” Tāda Zemessardze mums neder, jo viņa ir bīstama mūsu valdībai !” Protams, ka pēcAtmodas Zemessardze bija bīstama 4. maija kliķei, kuru pārstāvēja un pārstāv vēl šodien preteklis, un latviešu tautas nodevējs Ģirts Valdis Kristovskis !!! Pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā, šis KANGARS Kristovskis, tiks tiesāts ar ASM(augstāko soda mēru).

  Ieva Izskatīju visu mūsu saraksti – gan „Vai latvieši padodas?” pagājušā gada 14. un 15.oktobrī, gan arī tagad pēdējās dienās, kopš PIETIEK publikācijas, kuras galvenais mērķis bija panākt portāla publicitāti – īpaši neizvēloties līdzekļus.

Foto: Ieva Nikoleta Dāboliņa.  

Vēroju, kā mūsu PR speciālisti ir uzķērušies uz āķa un sākuši taisnoties. Es neredzu iemeslus, kādēļ gan nevarētu nopublicēt visu saraksti – to vajadzēja darīt neprasot!

   Diemžēl nu jau ir par vēlu mainīt taktiku. Es uzdrošinos domāt, ka visas pie siles netikušo un pat dažu tikušo aktivitātes kopš 2.oktobra ir vērstas uz tautas, nevis PS vai Vienotības sašķelšanu.

   Lai mani atvaino partijas biedri, kas ir citās domās, bet lasot pēdējo dienu saraksti, man tomēr sāp nodevīgā attieksme pret mūsu biedru Aivaru Sluci. Es nevaru piekrist, ka Aivars Slucis ir izteicis kādus „nosodāmus … nekorektus un neētiskus …. ārsta ētikai nepieņemamus izteikumus”. Tādēļ arī rakstu.

   Tiem, kas tikušies ar Aivaru Sluci klātienē, nevarētu veidoties īpaši savādāks iespaids par šo cilvēku. Mīļš, lēnprātīgs un balts kā latviešu Dieviņš viņš ir. Un īsts godavīrs.

   Sluča kunga atzīšanās, ka viņš nevar pārcelties atpakaļ uz Latviju tādēļ, ka nespētu „vienlīdzīgi ārstēt latviešus un krievus Latvijā”, manuprāt, ir cilvēka un ārsta ētikas kalngals.

   Viņš pats šo savu nespēju uzskata par nepiedienīgu un neatbilstošu un tam piekrist nav nekāds grēks, un taisnošanās šajā gadījumā ir vairāk nekā dīvaina.

   Ārsta darbs ir ļoti atbildīgs, jo no tā atkarīga cilvēka dzīvība. No ārsta tiek prasīt liela cilvēkmīlestība. Taču mūsu vecākā paaudze, ieskaitot trimdiniekus, vēl ir liecinieki Baigā gada atstātajam mantojumam – sakropļotu un nomocītu līķu kaudzēm visās Latvijas malās, masveida izsūtīšanām un nogalināšanai bez tiesas, kā arī II Pasaules karam, kas beidzās ar otrreizēju okupāciju.

   Skaļajiem Aivara Sluča nosodītājiem iesaku izlasīt Gunāra Janovska „Pēc pastardienas”, Agates Nesaules „Sieviete dzintarā”, Melānijas Vanagas „Veļupes krastā” un Viļa Vītola „Savējiem”, kurā viņš piemeklējis trīs izcilus citātus, lai raksturotu to, kas notika kara beigās, kad Padomju armija „atbrīvoja Eiropu”. Diemžēl, šī armija runāja krievu valodā.

   Vārds „krievs” mūsu vecākajai paaudzei ir sinonīms „iebrucējam, okupantam un kolonistam” un tas tā ir pilnīgi pamatoti.     Mēs nevaram noliegt, ka lielākā daļa šodienas „krievvalodīgo” ienāca līdz ar okupācijas karaspēku un nav liela starpība, ja tas notika dažus gadus vai gadu desmitus vēlāk reizē ar kādu nepamatoti būvētu rūpnīcu.

   Pretēji loģikai un pasaulē pieņemtajai praksei, viņi ir ne tikai palikuši Latvijā, bet arī ieguvuši tiesības iegūt pilsonību un piedalīties valsts sabiedriskajā un politiskajā dzīvē. Tomēr, tas ne tikai nav devis nekādu pozitīvu rezultātu, bet pat apdraud mūsu valsts pastāvēšanu.

Tādēļ Es aizstāvu Aivara Sluča un citu latviešu tiesības ne tikai pietiekami nemīlēt, bet pat ienīst „krievus”. Un uzskatu, ka jāuztraucas un jākaunas ir uzbrucējiem, nevis upuriem.

   Es neprasītu no kāda holokaustu pārcietuša un izdzīvojuša ebreju ārsta spējas braukt uz Vāciju un ārstēt vācu neonacistus. Mēs visi esam tikai cilvēki.

   Nemelosim paši sev un atzīsimies grēkā, ka ģimenē vai draugu lokā nereti lietojam vardu „krievs”, lai apzīmētu nedraudzīgo bijušās PSRS kolonistu un militārpersonu masu, kas 9.maijā un citos savos svētkos pulcējas pie Uzvaras pieminekļa.

   Jaunākā paaudze, arī mani bērni lieto apzīmējumu „urlas”, tādējādi nošķirot savus krievu tautības klases vai kursa biedrus, ar kuriem viņiem ir pat ļoti labas attiecības, no treniņbiksēs tērptajiem krievu šovinistiem ielās.

   Ir gadījumi, kad krievu kolonistu pēcnācēji pierāda, ka ir uzticības un pat mīlestības cienīgi. Piemēram, jauna krievu ģimene, kas Jāņu naktī radītu meitiņu nosaukuši par Līgu, ar latviešiem konsekventi runā latviski un vēl bez visa tā, pamazām ietērpjas latviešu tautas tērpos, lai kārtīgi varētu svinēt visus mūsu svētkus. Kaut vairāk tādu būtu!

   Taču jāatzīstas, ka ir brīži, kad nekādi nespēju mīlēt krievus. Taču esmu pietiekoši jauna un gudra, lai savu negatīvo enerģiju pārvērstu pozitīvajā, cenšoties panākt izmaiņas valsts politikā, ko joprojām nosaka LATVIEŠU PARTIJAS. Bet vai to vienmēr varam prasīt no mūsu vecajiem cilvēkiem, kas samaksājuši par vārda „krievs” lietošanu visaugstāko maksu, ieskaitot savu tuvāko cilvēku dzīvības?

   Jā, taisnība – naids ir postošs un neko labu mums nedara – ne kā indivīdiem, ne tautai. Vajag piedot. Un piedot būtu daudz vieglāk, ja kāds lūgtu piedošanu, vai vismaz censtos saprast naida iemeslus, nevis izliktos, ka nekas tāds nepastāv, vai pasludinātu naidu par apkaunojošu un aizliegtu. Naids ir tikpat ar prātu nevadāma realitāte kā mīlestība.

   Rodas jautājums – ko mūsu politiķi, kuru rokās līdz šim bijusi vara, ir darījuši, lai naids beigtos?

   Bezmugurkaulnieku politika ir novedusi pie tā, ka 10.Saeimā ir 25 deputāti, kas gandrīz neprot latviešu valodu un Eiroparlamentā mūs pārstāv aktīvi valsts ienaidnieki. Latviešu valoda tiek diskriminēta publiskajā telpā un darba tirgū. Mūsu tuvākajiem partneriem – „Jaunajam Laikam” par to ir jāuzņemas visa atbildība. Kamēr latvieši jutīsies apdraudēti savā zemē, naids nerimsies, bet augs augumā.

   Uzskatu, ka mūsu neveiksmīgā taisnošanās ir tiešs nodevīgās un divkosīgās politikas turpinājums, kam nekādi nevaru pievienoties.

   Patiesība uzvarēs. Un tā sākas ar lietu saukšanu īstajos vārdos.

   Mums nav PAR KATRU CENU jācenšas glābt nedz Vienotību, nedz arī kādu konkrētu ministra posteni.

===================================================

IMGP0914Zem šī raksta arī es lieku savu parakstu ! Paldies Dievam, ka Latvijā vēl ir šādi cilvēki kā Ieva Nikoleta Dāboliņa, kura ir Latvijas Cerība un Nākotne ! Dievs dod, ka TĀDI būtu un būs vairāk ! Cik ilgi tad var staigāt pusaizmidzis un ja gribam atjaunot 18. novembra Latviju, tad vispirms jānojauc vecie grausti uz kuriem celt jaunu “MĀJU”, latvisku, Tiesisku un Brīvu Latviju ! Šie bijušie komunistu mēsli jāiztīra no visiem pakšiem ! Kā parazīti ieperinājušies latviešiem krāgā un sūc un sūc tautas asinis kopā ar Latvijas ienaidniekiem, sarkanajiem fašistiem– okupantiem negausīgi rij un izsūc latviešu DvēselesDDD pāri visam ! Tikai tā varēsim izglābties no iznīcības !

Esmu par to !!! 

Jānis Zīverts  LRTT     04.12.10

You may also like...

38 komentāru

  1. Sigurds Graudiņš saka:

    Zīvertu Jāni !
    Latvijā ir arī www. antiglobalisti.lv Ko , kuņģītis NESAGREMO ???

  2. A.Balts saka:

    Taisna valoda, atklāti un neizpušķoti fakti par mūsu smagi šodienas degradēto Latviju un lietas nosauktas to īstajos vārdos! Varu tikai pievienoties J.Zīverta pateicības vārdiem Ievai Nikoletai Dāboliņai!

  3. Latvietis saka:

    Paldies par rakstu.Visu cieņu Sluča kungam un Daboliņas kundzei.

  4. AG saka:

    Vai Slucis nāks pie prāta un ar sūdiem vairs nedraudzēsies?

  5. Afgānis saka:

    kad būs reāli darbi? vairs jau nav pat smieklīgi, kad pakārsiet tos kangarus, kad tiesāsiet? PAREIZI – NEKAD, tā diena nekad nenotiks, nemokiet sevi, jo kam ir nauda tam ir vara

  6. Silvija Potaša saka:

    To visu rakstīto es zinu. Būs tā,kā pasniedz kārtējais daudzcienījamais rakstu autors. Ne krievu valoda,bet krievisms apgrūtina.
    Mana vecvecmamma un vecmamma ļoti nemīlēja vāčus.Brīdināja no viņu uzmācības, cinisma un nežēlības.Ir sajutuši uz savas ādas. Brīdinājuši,lai vācu zābaks nemīda latvju zemi.Vai nav līdzības ar krievu zābaku?Neviena uzmācīga tauta nav patīkama.

  7. AG saka:

    UN KRIEVU UZMĀCĪBU VIŅAS NEJUTA?

  8. Miervaldis saka:

    Vācijā to, kad ārsts atteicas operēt pacientu ar pērkonkrustu, var saprast, un viņa līdzcilveki sapratīs, taču Latvijā cilvēku, kurš atteiksies ārstēt cilvēku kuram tetovējum ir ar sirpi un āmuru, par to cilvēku vēl pasmiesies, izņirgāsies – sliktākajā gadijumā!Bet šis krievu režijums nepatstāvēs ilgi!Un tādi kā es pacelsies, un būs godā ņemami!Domāju, kad mūsu kompānijai jau tagad jāceļ tos kuri ir ceļami, un tos kuri ir peļami!Es personiski pats piegrieztu skābekli krievam, kuram ir tetovējums sirpis un āmurs!

  9. black_joker saka:

    Miervaldim- aizbrauc uz USA un paprovē tur neoperēt pacientu ar kaut dajebkādu simboliku- sēdesi cietumā un nekad vairs ārsts nebūsi. Ārstam nav jābūt politiskam, rasistiskam un tā tālāk- ārsts ir devis Hipokrāta zvērestu un viņam ir jāārstē visi bez izņēmuma.

  10. karakurts saka:

    Tas nu tā kā būtu diži,bet tikai tādā teoriju līmenī,jo VL/TB tā arī neko nedara Saeimā.Un savādi,ka še fanojat par Vidiņu,kurš sen jau dara citādi un tas viņa izgājiens bija PR izgājiens,ne vairāk.

  11. pamela saka:

    Tas ārprāts kas notiek valstī ,grūti aprakstāma.TT,ja ĢVK būtu tāds kā jūs še viņu mālejat/vai Zīverts mācītājs,ka pieņēma no tēva grēksūdzi?/,tad Kremlis ĢVK ņemtu pretim ar atplestām rokām,bet tā nav.Papētiet labāk,KURUS mankurtus liek ņemt Zatleram uz Maskavu Kremlis!Domajiet ar galvu,ne dzīvniecisku naidu!Vējonis “nejauši”tiekas ar Putinu ITKĀ “vides”forumā?!IDIOTISMS!Tiek bruģēts ceļš uz Dombrovska nomešanu,Latvijas likvidāciju ar SC,ZZS,PLL rokām!Un protams ,Lemberga!Mums nav nevienas struktūras kas aizstāv valsti,Saeima pilna ar nerunājošiem valsts val.krievu čekistiem,SAB,DP utt.arī pilna ar Kažociņam “lojāliem”FSBeāņikiem.Pat Parādnieks 900; šorīt nomurmināja par Punduri,pat ne kā krimiķi apsūdzētu,bet ,ka lai šis kļūtu par Prezidentu,jāvienojas par nodarīto ar valsti!!!Kur tālāk??
    Nelīdzēs neviena LRTT,jo izskatās,ka drīz kārs ATKAL latviešu nacionāļus jaunie “lāči”,”noviki”,”šustini”utt.
    Mani praktiski jau cenzē visur.Lai gan es nerakstu ne 1/100 daļu ko redzu notiekam valstī!Par to “vikilīks”pausto par (A.Š0@ ir taisnība,paceļat kaut presi no 2008.g.Īpaši izcēkās Lesčinskis.To var atrast Googlē.Un ko mēs vēl dabūsim zināt,VVF galīgi uztraukusies,Kalvis arī utt.
    Tāda ir mūsu VARENĀ,”neatkarīgā”uz Austrumiem lienošā valstiņa.
    Mēģinat kaut iedomāties KO dara SC,Maskavas nams u.c. krievu NVO organizācijas!SABs piesedz kontrobandu un naudas atmazgāšanu.Pat bail domāt KO dara DP/pases,atļaujas utt/ un Saeimas deputāti.
    Ja mēs nebūtu ES,NATO ,no Latvijas būtu palikusi pāri vien Rogovka.

  12. Miervaldis saka:

    Black joker – un kas tad ar to žīdu ārstu notika, kad viņš atteicās ārstēt cilvēku ar kāškrustu?Vienkārši sakot – ASV ir pilnīgi citāda vēsturiskā un demogrāfiskā situācija, bet anglijā – atkal cita!Mums visiem ir tiesības uz savu valsti, un tādu, kāda vajadzīga šinī gadijumā – Latviešiem!Mēs nēesam Anglija, mēs esam Latvija, žēl kad tu šo ābeci nesaproti….

  13. black_joker saka:

    Miervaldim- domāju, ka viņam licence/sertifikāts jau ir anulēti, jo uz šādu ārstu nevar paļauties- nākošreiz viņš atteiksies zilajam palīdzēt, tad musulmanim, tad pateiks, ka tas cilvēks pārāk spalvains, tātad tuvāk atrodas mērkaķim, un atkal atteiksies.
    ārsts ir ārsts no Antarktīdas līdz Arktikai un ārstam jāveic savi profesionālie pienākumi. Brīvajā laikā ārpus ārsta prakses rīkojies kā gribi.

  14. annamarija saka:

    Paldies autorei. Komentētēji šķiet aizmirsuši, kas būtu jākomentē…

  15. AMARILLA saka:

    pamela-tev viss tik druumaas kraasaas, bet ko dariit, ja taa ir, ko iesaki?

  16. AMARILLA saka:

    Un annamarijai taisniiba- raksts perfekts-Ievai Nikoletai Dāboliņai tieshaam lielais paldiesinsh

  17. pamela>AMARILLAI saka:

    annamarija,nu diez vai nu tā ir,jo Sluča gadījums ir vērtējams ar valstī notiekošo,kur krievi pārņem atkal teikšanu un latvietim ATKAL jābrauc trimdā.
    AMARILLA,nu nebūšu sarūgtināta,ja JŪS uzrakstīsiet visu ROZĀ krāsās,es neko tādu sev apkārt neredzu.To manu redzējumu apstiprina pēdejās ziņas no vikiligs nočieptā,ka ASV un NATO bija spiestas pārstrādāt Polijas aizsardzības variantu,iekļaujot Baltiju pret Krieviju.Ļooti žēl,ka neredzat NEKAUNĪGO krievu “uzvaras”maršu gan RD ,gan Saeimā,kur nu jau brīvi jūtās krievi BEZ valsts val.zināšanām.UN VL/TB neko nedara lai to mainītu.Esmu pārliecināta,ka ar VL notiks tas pats kas notika ar TB/LNNK.Jau vakar Parādnieks 900’pieļāva iespēju KRIMIĶIM/pat ,ja aizdomās PAGAIDĀM/ tapt iestutētam Prezidenta baeņķī!!!!Ko vēl sagaidīsim no “nacionāļiem”.Par Vienotību pat runāt negribas,jo tur nacionāļu nav.Un te ir mūsu traģēdija,ka NAV NEVIENAS partijas par kuru es šodien,kā nacionāli noskaņota pilsone, gribētu balsot.Ir traģiski,ka jāizvēlas mazāko no ĻAUNUMIEM !Cien.,iedomājaties kaut uz mirkli,KAS NOTIKS valstī,ja varu pievāks SC un ĀM,AM,Iekšl.M,FM,Izgl.M utt.sagrābs SC un URBANOVIČS ar lielkrievu šovinistu bandu kā Kravcovs un Co,kuri pat valsts val. neprot,BET ĀBOLTIŅA un Co ir ar mieru !!! viņus ņemt koalīcijā!Kas notiek SAB,KNAB,DP utt.?VALSTS faktiski — LATVISKAS Latvijas — kā tādas NAV!Zatlers uz Maskovu ņems JL prokrievikus monstrus /Kamparu,Mūrnieci utt/,no ZZS Vējoni,kurš ai9ztecēja pirmais uz Kremli un kā prasts VM čupojās ar Putinu,kurš 3-īs gadus marinē Zatleru pie Mauzoleja durvīm.Ņems līdzi Meļņiku,tēvu Aleksandru,Nilu Ušaku utt.KO tas nozīmē,AMARILLA?Nebūšot valsts vizīte,jo ordeņus nedalot!?Daudz jūs redzējāt tādas vizītes kur dala,bet IR valsts vizīte?Zatlers un Latvija tiek PASULES priekšā pazemoti,pazemināti.Ja NAV valsts vizīte — Lilitai NAV jābrauc!Es varētu kopotos rakstus uzrakstīt par notiekošo valstī,BET varu par to nopelnīt tikai DP uzraudzību,VALSTĪ NEVIENS NEKO NEGRASĀS MAINĪT!!Ne Dzintari,ne Parādnieki,ne Pupuri,ne Rōžkalni,ne Brūveri utt – NEVIENS!!!Dāboliņa uzraksta,es uzrakstu /VISIEM/ NU UN ???Mūs pasludina par šiziķēm ,labākajā gadījumā.
    AMARILLA,ko es varu ieteikt?Pēc 50 okupācijas gadiem,kur izvarota valsts,izkropļota cilvēku psihe,morāle utt.un no homo sapiens uzcepts homo sovjeticus,neko nevar ieteikt,ir jāgaida uz jauno paaudzi,BET BET BET cerība vāja,JO izglītības sistēma nesekmē LATVIEŠU patriotu audzināšanu,tapēc nu jau 20!g. NAV Latvijas vēstures,nav patriotiskāS audzināšanas.IR —VISI TV kanāli pilni ar KRIEVU “Mentu kariem”un krievu val.,ir atļauts diskriminēt latvieti Latvijā un NEPIEŅEMT darbā BEZ okupantu val.,BET BEZ valsts val.VAR sēdēt Saeimā utt.
    VAi tas jums ir par maz?Un kas to līdz darīt vēl šodien — PAŠI LATVIEŠU MANKURTI !!!IZEJA — mainīot izglītības sistēmu,mainīt LIKUMUS Saeimā,BET TUR diriģē ĀBOLTIŅAS,ĒLERTES,KAMPARI utt.
    Mēs viņus ievēlējām cerot uz mazāko ļaunumu.
    MEKLĒSIM izeju kopīgi,negānoties SAVĀ starpā!

  18. zonnenbergs saka:

    Pamelai-nepatik gari rakstit,bet 100% taisniba.Neviena pasaules
    armija ,lai cik stipra ta butu,tautu nav uzvarejusi.Ta tas bus
    bezgaligi un ta tam jabut.

  19. Miervaldis saka:

    Black joker – zilie un musulmaņi, teiksim ASV nekā nav ļauna darijuši, un vēl nav paspējuši izdarīt, toties nacisti gan!Un es pilnībā saprotu Sluci!

  20. Ernis Purnis saka:

    Paldies Pamelai-šis ir tās, senās Pamelas rakstīts un nav kompromisu kokteilis. Visam var piekrist, tikai pesimisms ir nevietā – jo kam tad mēs esam, tikai lai te sūdzētos? Viss ir joprojām maināms un tas jādara saprotams un izskaidrojams mūsu , tīši nogurdinātajiem ,aplaupītajiem un bezcerībā iedzītajiem tautiešiem! Arī psrs tiešās okupācijas laikā patriotisms netika ne mācīts skolās, ne mājās tiešā veidā, par sekām baidoties, bet tomēr šis nacionālais gars bija un ir dzīvs. Vajag būt maksimāli aktīviem un it visur ar ļaudīm ir jārunā, jāskaidro, jāuzmundrina.

  21. black_joker saka:

    Ernim Purnim- jā, bet nacionālais gars, nevis citu cilvēku, rasu un tautību nīšana, kā jūsējie to šeit popularizē. Un nevajag dzīt par tiem nogurdinātajiem un bezcerībā slīgstošajiem cilvēkiem- tādi ir, bet diemžēl tādi bija, ir un būs. Krīze daudziem ir izaicinājums, iespējas ko mainīt. Liela daļa no īdētājiem un pabalstu bičotājiem arī pie ekonomiskā pacēluma sēdēja un gaidīja, kad būs tas brīdis, kad maksās par to, ka es eksistēju, nevis par to, ko es padaru

  22. Miervaldis, black _joker saka:

    Un tu domā, kad tiem nabagiem tos pabalstus dod tāpat vien?Naivais!šie cilvēki gaidija brīvo Latviju, sagaidija, un strādāja savas valsts un sevis labā, nepateicīgie saemas cūkas!Tev kā šķiet, atkal viss rādās rožaini, bet zini, kad rozēm ir arī ērkšķi!

  23. pamela> Ernim Purnim saka:

    Paldies par vērtējumu,BET par to pesimismu un optimismu tomēr nepiekrītu.Es jau cīnos un skaidrojos cik varu un kā varu,BET valstī to ārprātu veido tādas Āboltiņas,Kampari,Urbanoviči utt.Pasekojiet ko tagad Saeimā dara Kravcovs un SC.Te būtu nošaujama VVF par valodas likumu.KAPĒC VL/TB nepaceļ jautājumu par likuma maiņu Saeimas kandidātiem par valsts val.zināšanu līmeni?
    UN te nu cien.ir tās šausmas ko neesat pamanījis,ka PSRS laikā LATVIEŠI cīnījās pret okupantiem,TAGAD !! okupantos ir integrējies PAT ZAtlers,jo aicina NELIETOT vārdu “okupants”.Krievi ,kamēr letiņi ķīvējās,sagrābuši visu ekonomiku / Kuģu būve,vagonu rūpn.,dzelzceļš,ostas,privātais bizness utt./ PIEPRASA pat sētniekam zināt OKUPANTU val.,bet Saeimā vesela SC frakcija nezina un var itkā nezināt VALSTS val.Sluci,Dāboliņu izlidināja KAS no Vienotības/LATVIEŠU!partijas/ PAŠI letiņi ,PAR KO?-nacionālismu – NEATKARĪGĀ Latvijā!!Kapēc letiņi brauc prom,JO KRIEVU darba devājs LATVIJĀ! pieprasa OBLIGĀTU okupantu val.zināšanu.CIK JŪS dzirdat latviešu val.Rīgā u.c.?1945.g.latvieši muka prom uz Rietumiem no OKUPANTU ordām,no kā mūk ŠODIEN – ATKAL no okupantu ordām,BET tos BEZ tankiem atbalsta latviešu mankurti Saeimā.
    Es rakstu to internetā,bet mani met ārā.Ceru,ka kāds iesūdzēs tiesā,to jau piedraudēja “PIETIEK.com”par Dzenīti,jo tad es varētu PUBLISKI visu ko redzu valstī izklāstīt un aicināt tautu domāt,rīkoties.NESNIEDZ MANI TIESĀ neviens,pat Godmanis!Papētiet KURU Zatlers ņems uz Maskavu,nu ne jau ĢVK,ko te apķēzī.Tur brauks visi no Vienotības/ faktiski no JL/To nosaka MASKAVA!Vai mēs esam tikuši vaļā no Kremļa žņaugiem?Vēl arvien – NĒ!Un tā atkarība palielinās,jo nākošās vēlēšanās nebūs latviešu kam balsot un par KO balsot.Visi būs trimdā un Latvijā būs 80% krievu.
    KURŠ cien.ŠODIEN māca patriotimu,vēsturi,ja Izgl.min.bija krieviete un tagad kosmopolīts?Var runāt vēl un vēl,bet pie teikšanas ir okupantu līdzskrējēji.Jau pirms valdības veidošanas Āboltiņa aicināja SC čupoties!Kāda būs Latvija ar Urbanoviču,Kravcovu,Kabanovu u.c. ministru beņķos?
    Gusčins aicina Putinu izvērst pret Latviju Gruzijas variantu nu un ?Zatlers reaģēja ?NĒ,jo viņam bija Kremļa priekšā jānogāna Slucis.
    IR pozitīvais,protams,bet to nekur nerāda,neraklamē,viss tiek māl’\ets piķa melnumā! CĪNĪSIMIES!Nepadosimies!

  24. Ernis Purnis saka:

    Pateicos par labiem vārdiem Pamela! Neapšaubu Jūsu vārdus, tā ir skaudra patiesība, bet vienlaikus šie mankurti kopā ar okupantiem, sava uzvaras prieka apstulboti nemana, kā lēni un smagi pildās nenodzerto, nenopirkto latviešu pacietības kauss! Un tie ir daudz un ļoti nopietni cilvēki. Negribu to te iztirzāt un gribētu citu risinājumu, bet izvirdums būs un būs ļoti skaļš un biedējošs. žēl, ka parasti bez īstajiem vaininiekieiem, tāds vilnis ķers arī nevainīgos, vai maz vainīgos.

  25. Ernis Purnis saka:

    Es nevarēju klusēt ne par sc urlu kravcovu, ne par to, kas notika ar Gulbi un gribu to jums atkārtot, pēc “Tā domā LV tauta” parauga:

    Ernis Purnis, Brits no kremļa, 09.12.2010 01:37
    Brits no kremļa, Fredis, 09.12.2010 00:35

    Bija, redz, pietiekami daudz cilvēku, kuriem viņš(Kravcovs) šķita pietiekami derīgs darbam parlamentā. Demokrātiskās vēlēšanās tika ievēlēts, vēlētāji viņu atzina par labu esam. Tad lai arī sēž Saeimā un saviem vēlētājiem atskaitās, kā viņš, neko nesaprotot, spēj strādāt ar pilnu atdevi.

    Aizliegt nevajag neko, neesam jau totalitāra valsts.
    ————————-
    Meli-nav bijušas demokrātiskās vēlēšanas, jo juridiski viss ir nelikumīgi noticis un nav spēkā esošs, kā likumi tiks ievēroti. Militārokupantiem aizejot , civilokupanti ir palikuši LV nelikumīgi, bez tautas piekrišanas vai referenduma. Un nelegāli psrs pilsoņi-migranti nav tiesīgi svešā valstī piedalīties vēlēšanās un nav tiesības tiem naturalizēties vai veidot naidīgas, pretvalstiskas pertijas, kā SC, kas ir nelikumīgs tās vēlētāju, dalībnieku satāva dēļ. Jo SC balsotāji nav un nevar būt dabiska minoritāte, bet okupācijas, agresijas nenovērstās sekas un to šādi naidīgi un nekaunīgi kravcovi mums VISIEM ATGĀDINA, KA NAV PABEIGTA VALSTĪ OKUPĀCIJAS SEKU NOVĒRŠANA UN DEKOLONIZĀCIJA, ATGRIEŽOT NO PSRS IEBRUKUŠOS TĀS TIESĪBU PĀRMANTOTĀJAI KRIEVIJAI VAI CITUR!!!

    Ernis Purnis, KAS NOTIEK?, 11.12.2010 22:47
    Kapēc
    V.Lāča kunga viens pats cīnas pret kravcovu??? KUR CITI TAUTAS IZVĒLĒTIE MŪSU-LATVIEŠU TAUTAS AIZSTĀVJI???!!!
    KUR VIENOTĪBAS, ZZS,VL/TB deputātu protesta balsis?

    Ernis Purnis, 10.12.2010 18:20
    Pilnīgi viss ir apšaubāms, ko raksta par Gulbi oficiālajā versijā! Meli,meli,meli, tā viss pat mazliet izpētot izskatās!!!
    Un vēl – ikdienā it visur tiekoties ar cilvēkiem, visā LV teritorijā darba jautājumos un kad iet runa par Gulbi, tad NEVIENS, pilnīgi nekur un NEVIENS cilvēks valstī neuzskata Gulbi par vainīgu, viņam piedēvētajos noziegumos, bet visi uzskata to par bandītu formās izdomu. Izdomu, lai viņu varētu apklusināt un nomelnot. Lielākā daļa tautas uzskata, ka vienk. nabaga Gulbim nepaveicās ,ka ne īstajā laikā un vietā trāpjās valsts sturuktūru mafijai ceļā. Kā arī NETICAMI SMIEKLĪGA ir viņa BRĪNUMIZKĻŪŠANA no konvoja mašīnas, kur šīs pasakas ticamība ir zem zem jebkuras kritikas! Drīzāk tas izraisa tautā pretīgumu, PAR TĀDU NEKAUNĪBU no bandītisko ierēdņu puses, ko tik tizli melīgu pasniegt sabiedrībai, kā idiotu baram! Un tie nelieši, vai viņu kalpi tad te arī raksta visus negatīvos komentus pret Gulbi.
    Un vēl, tas parādija tiesībsarga institūcijas BEZJĒDZĪGUMU un valsts naudas izšķērdēšanu pa tukšo, jo tik kusls un nevarīgs tiesībsargs ir lieks!

  26. zonnenbergs saka:

    Ernim-Nu ko lai saka,man prieks lasit,ka atrodas vel cilveki
    (gandriz ka pedejie mohikani),kas doma un ir viegli lasami un
    saprotami,tad ir verts dzivot.Viegli nebus,bus GRUTI GRUTI
    GRUTI.Un vel pa starpam sitie pasaules kari,pludi un planetas.
    Vispar jau interesanti,bet tragisma ari pa pilnam.
    Kur mums tadi geni,ka viens kartigs latviesu patriots,ir 10,
    vai varbut pat simt nepatriotu vilcejs un tam tapat jastrada ,un
    jadzivo pieganita vide.DIVAINI.

  27. AMARILLA saka:

    …jaa, zonnenberga kungs, juus pareiz dar, jo shamajiem nac. principu cilvekiem dod speeku labs atbalsta vaards, nauda, manta visiem vajag,bet ruup ne vietaa pirmajaa taadiem,es zin…

  28. zonnenbergs saka:

    AMARILLAI-Ta tas bija 20 gadus atpakal un ta tas ir tagad,ka smaida
    un izliekas draudzigi(bez saubam,ka ne visi)musu pasi latviesi,
    it ka saprot,vai izliekas saprotam,ar vardiem nevar pateikt SAPI.
    Bet tas ir tikai grimases.Tapec jaatrod veids,kur nemt speku pasam.
    Gara saprotamiba vieno,nevis mimika.

  29. Ernis Purnis saka:

    Paldies Zonnenberga k-gs! Jā-te viss ir kā absurda valstī, skaidri redzami laupītāji un zagļi mūsu mājā, kuri lien pie vārtu un dzīvokļu atslēgām, bet daži pašu brāļēni un māsicas saka, tas nekas-viņi integrēsies un kļūs LIKUMĪGI PAR MUMS! Tikai nejēdz šie uzpirktie , ka dzīvos te arī svešie MŪSU VIETĀ! Patiesi DĪVAINS aklums!

  30. zonnenbergs saka:

    Ernim-Tapec ka visi pesimisti,vai pa tadiem pataisiti.
    Biju Geteborga,tur kugis iebrauca augsta tilta un vidus dala
    pazuda.Vaditaji brauca pa tiltu un iekrita,viens piebrauca
    klat,neticeja un ari iekrita.
    Tas nozime,janotiek kaut kam neticamam,lai saktu ticet.
    No tas hipnozes un apatijas jatiek ara,neskatoties un negaidot
    palidzibu no citiem.

  31. zonnenbergs saka:

    Vispar jau viegli teikt.Ko darit sievietei ar 2 berniem un
    maziem ienakumiem.Ta jau ir valsts nodeviba.Neviens jau
    nenaks ara no pils vakarkleita un smokinga un nesaks dalat naudu.
    Sirds sap,bet padoms naks atri vai velu un pie tam NEGAIDITS.
    Nekas nav muzigs,viss mainas un kustas.

  32. zonnenbergs saka:

    Jatic neticamajam un jaredz neredzamais.

  33. Latviešu Zemnieku Savienības programma Saeimas un Pašvaldības vēlēšanām.
    Saraksts „Mēs Paši”. Aicinām pievienoties!

    Mēs, Latviešu Zemnieku Savienība (LZS), esam 1917.gada 12. maijā Kārļa Ulmaņa dibinātās partijas Latviešu Zemnieku Savienības tiesību pārmantotāji un idejas turpinātāji.
    Tikai visi kopā, pildot LZS programmu un mērķus, varam izkļūt no sociāli ekonomiskā strupceļa Latvijā, kur mūs novedušas līdzšinējās valdības. LZS iesaka vēlēšanu sarakstā „Mēs Paši” neviena esošā, ne bijušā deputāta!
    Deputātu kandidātus sarakstam „Mēs Paši” iesaka vēlētāji konkrētā apgabalā. Deputāta kandidātam nepieciešams atbalsts ar 100 galvotāju parakstiem un kas ir gatavi uzņemties atbildību virzīt Latvijas valsts ekonomikas atveseļošanu tā, lai visur darbotos princips:
    VIENS LIKUMS – VIENA TAISNĪBA UN VIENĀDAS IESPĒJAS VISIEM!
    LZS saraksta „Mēs Paši” uzdevumi Saeimā:
    1/ sekmēt Latvijas Valsts likumu atjaunošanu Latvijas Republikā:
    • par pagastiem, apriņķiem, ministrijām, sabiedriskām organizācijām, par Latvijas Banku, Sodu likumu, likumu par Tiesu varu, Pavalstniecības un Valodas likumu;
    • realizēt Satversmes un Civillikuma prioritāti ikdienā;
    • atjaunot un sakārtot Latvijas Valsts administratīvo dalījumu pagastos un 19 apriņķos;
    2/ atjaunot ražošanu valstī uz Sabiedriskā Tirgus Saimniecības (STS) pamatiem, atbalstīt sabiedriskās organizācijas un 6 Kameru darbības atjaunošanu;
    3/ atbilstoši atjaunotajiem likumiem izveidot 9 ministrijas:
    1. Ārlietu; 2. Iekšlietu; 3. Rūpniecības, enerģētikas, tirdzniecības un finansu; 4. Kara;
    5. Zemkopības; 6. Izglītības; 7. Satiksmes; 8. Tieslietu; 9. Labklājības;
    4/ veicināt Latvijas Aizsargu Organizāciju (LAO) atjaunošanu kārtības atbalstam uz vietas;

    5/ Sabiedriskā Tirgus Saimniecības (STS) pamatu atjaunošana (STS sekmīgi darbojās Latvijā jau līdz 1940. gada jūnijam) jābalsta uz kopdarbību, tirgu, kredītiem un privātīpašumu. Jāievieš kalkulācijas preču un pakalpojumu vērtības noteikšanai Latvijā!
    Tādēļ nepieciešams lai Latvijas Republikas Saeimas apstiprinātā valdība izpildītu:
    • atjauno latu kā vērtības mēra vienību ( 1grams zelta = 5,7 lati, tā tas bija 1936.gadā) ;
    • ievieš darba apmaksas tarifus atbilstoši darba kategorijām, nosakot enerģijas vērtību- kilovatstunda = 3,5 santīmi, pārtikas graudu tonnas = 140,-lati un zemes hektārs = 150,- latiem. Tas ir līdzeklis preces un pakalpojumu vērtības noteikšanai un nodokļu lieluma aprēķināšanai;
    • veicināt ražošanas attīstību, tas likvidē bezdarbu, tā rada pamatu valsts budžeta ieņēmumu palielināšanai- vairāk ražosim, vairāk pelnīsim, tad mēs visi labāk dzīvosim;
    Tautsaimniecības atveseļošana ir iespējama vienīgi ar ilgstoši stabiliem un zemiem nodokļiem UZŅĒMĒJIEM. Mērķis ir aizsargāt uzņēmumu intereses. Atjaunosim Latvijas Valsts iedibināto kārtību, kad pašvaldības, saimnieki un uzņēmēji paši rūpējas par savu labklājību!
    Pašvaldībai jārūpējas par budžetu veidošanu no tās teritorijā esošajiem uzņēmēju nodokļiem, nevis no Eiropas Savienības iedalītiem fondiem un Latvijas valdības ņemtajiem kredītiem:
    1) no algas ienākuma nodoklis– 30%;
    2) peļņas nodoklis – 15%, maksā uzņēmumi;
    3) īpašuma nodoklis -1% gadā.
    Tad katra pašvaldība no sava budžeta ik mēnesi 10% ieskaita Apriņķa budžetā, bet Apriņķis-70% pārskaita valdības budžetā.. Tā var palielināt izdevumus izglītībai, veselības aprūpei, sociālajai palīdzībai un pensijām.
    Atjaunot sabiedrisko organizāciju lomu valsts pārvaldīšanā, tiks nodrošināta vadības efektivitāti un demokrātija. Veicot šos pasākumus, var samazināt esošo Valsts pārvaldes aparātu vairāk kā 10 reizes. Budžeta izdevumi ir jāplāno atbilstoši tautsaimniecībā reāli iespējamām noslogojumu summām!
    Izpildot šīs pamatprasības, pēc mūsu ekonomistu aprēķiniem mēs iegūstam ap miljards latu ekonomiju gadā, kurus var ieskaitīt sociālajā budžetā un jau šodien izmaksāt 168 Ls sociālo pabalstu mēnesī katram apgādājamajam, tā novēršot pašreizējo sociālo spriedzi sabiedrībā.
    Sabiedriskās kārtības nodrošināšanai katrā pašvaldībā izmantosim Latvijas Aizsargu Organizāciju (LAO), kā policista palīgu, kas darbojas brīvprātīgi un netiek uzturēti no valsts budžeta.
    Pilsoņi! Atceraties, ka Satversme 2.pants nosaka: Latvijas valsts suverenā vara pieder Latvijas tautai.
    Visi līdzšinējo Saeimu grozījumi Satversmē un Civillikumā, kas neatbilst Satversmei ir jāatceļ un nav jāpilda. Ievērosim Latvijas valsts Pamatlikumus paši un pieprasīsim tos ievērot arī mūsu Deputātiem un varas nesējiem!
    Esam pārliecināti, ka nav jāgudro velosipēds! Izveidojot Saeimu ar deputātiem, kuriem rūp Latvijas nākotne, un mēs, visi kopā strādājot, likvidēsim bezdarbu un atgūsim labklājību. To pierāda Latvijas valsts pirmskara pieredze!
    LZS valdes priekšsēdētājs Artūrs Malta. Tālr. 26 34 77 83; E-pasts: zemnieks@latnet.lv

  34. Kāpēc raud par Augusta Kirhenšteina izveidoto zemessardzi? Jau LPSR laikā zemessardzi, ko tautā iesauca par isretbokiem likvidēja 1958. gadā.
    Gorbunovs atjaunoja, lai noliegtu Aizsargu Organizāciju, kas novērsa boļševiku apvērsumu 1934.gadā, kuru organizēja caur siseņiem PSRS brigādes ģenerālis Bruno Kalniņš.
    Vēsture jāzina!!!

  35. Miervaldis saka:

    Nu ko Black joker – liekas, esam iedzinuši tevi stūrī!Pat necenties atbildēt – tu esi zaudējis – patiesību nenoliegsi!Kam taisnība, tam spēks!

  36. black_joker saka:

    Miervaldim – parādi, kur tu man ko pēdējā komentārā vaicāji? Atkal iedomas nomoka?

  37. no malas saka:

    Malta, tu esi apriebies ar savu gadiem neveiksmīgo līšanu pie siles un pat nemācies no VL, tie vismaz iepīikstējās par dekolonizāciju un tika pie kārotā personīgās dzīves nodrošinājuma. Bet tu lūzeri, tik mal un mal otršķirīgas muļķības, baidoties pat pieminēt savā “programmā” okupantus un viņu tik nepieciešamo izvākšanu no mūsu zemes!

  38. black joker saka:

    Miervaldi – beidz, es jau tā esmu pārbijies, pec tā tava komentāra par zilajiem un musulmaņiem!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *