Kangarveidīgo salašņu aptauja.

Puse iedzīvotāju atbalsta VL-TB/LNNK neiekļaušanu koalīcijā .(www.kasjauns.lv)

Aptuveni puse jeb 51% Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 55 gadiem atbalsta “Vienotības” lēmumu koalīcijā neaicināt nacionālo apvienību VL-TB/LNNK.

 51% iedzīvotāju uzskata, ka lēmums koalīcijā neiekļaut nacionālo apvienību, bijis pareizs.

LETA jau ziņoja, ka pēc “Vienotības” partijas “Sabiedrība citai politikai” ultimāta pretēji iepriekš solītajam tika nolemts koalīcijā neņemt nacionālo apvienību VL-TB/LNNK un koalīciju veidot tikai no divām partijām – “Vienotības” un Zaļo un zemnieku savienības, kurām jaunajā Saeimā kopā būs 55 deputātu mandāti. Pirms kāda laika tika pārtrauktas sarunas arī ar apvienību “Saskaņas centrs”, kas nepiekrita “Vienotības” izvirzītajiem sadarbības nosacījumiem.

Salīdzinoši lielam skaitam aptaujāto – katram piektajam jeb 21% – nav konkrēta viedokļa šajā jautājumā.

Aptauju tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūra “TNS Latvia” veica sadarbībā ar telekompānijas LNT raidījumu “900 sekundes”, laikā no 26.oktobra līdz 28.oktobrim ar interneta starpniecību visā Latvijā aptaujājot 500 ekonomiski aktīvos Latvijas iedzīvotājus vecumā no 18 līdz 55 gadiem.

Par to liecina aģentūras “TNS Latvia” sadarbībā ar telekompāniju “Latvijas Neatkarīgo televīziju” (LNT) 2010.gada oktobra beigās veiktais pētījums.
30% aptaujāto šādu lēmumu pilnībā atbalsta, bet 21% – drīzāk atbalsta. Savukārt 28% ir pretējās domās – 15% drīzāk neatbalsta un 13% pilnībā neatbalsta VL-TB/LNNK neaicināšanu koalīcijā.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Latviešu tautas atkritumi.Nolādēts latviešu tautas nodevējsKurš bija tas “spēks” kas vēlējās šo latviešu tautai pazemojošo “aptauju” ?

Foto: Šie ir tie, kuri piekrāpa tautu !

Protams, ka tie ir latviešu tautas ienaidnieki- tādi, kuri savu sirdsapziņu sasmērējuši ar nodevību pret Latvijas valsti. Bez sirdsapziņas pārmetumiem var teikt, ka šīs aptaujas “veicinātāji” ir Štokenbergs, Pabriks un Ēlerte !!! Jautājums ir: kādi rezultāti būtu, ja tamlīdzīga aptauja būtu veikta par Vienotības solījuma laušanu ? Tas būtu traģisks priekš Vienotības !!! Bet tas viss vēl šai nodevēju bandai stāv priekšā.

Cik tas ir pretīgi, ka šie cionistu-komunistu kropļi ņirgājas par tautu, bet nekas, tauta to neaizmirsīs !

LRTT.   01.11.10

 

 

You may also like...

30 komentārs

  1. realitāte saka:

    Vai zināt, kādi garīgi kropļi ir nozaguši valsti un ir pie varas? Aizvadītajā nedēļā Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis bija ieradies Vīnē, lai piedalītos ATP sērijas turnīrā BA Tennis Trophy. Pirmajā kārtā viņam pretiniekos bija ielozēts austriešu veterāns Tomass Musters, taču neilgi pirms mača Gulbis no turnīra izstājās.
    Austriešu presē parādījušās detaļas par šīs izstāšanās iemesliem. Kā izrādās, galvenais vaininieks šoreiz bijis Ernesta tēvs Ainārs. Vīnes Stadthalle, kur notika turnīrs VIP lounge Gulbis seniors un Gulbis juniors ieturējuši maltīti. Pēc Aināra Gulbja ieskatiem viņiem pārāk ilgi (vairāk par stundu) nācies gaidīt ēdienu un viņš oficiantam, kas bijis indietis sejā iešļācis kafiju. Pēc šī incidenta abiem Gulbjiem ir parādīta “sarkanā kartīte” , Ernests ir atstājis Stadthalle un tajā vairs nav atgriezies.
    Der piebilst, ka šis nav pirmais gadījums, kad Latvijas biznesa un sabiedriskajās aprindās labi pazīstamais Ainārs Gulbis izcēlies ar savu (ne)uzvedību. Kaut vai viņa izteicieni un versijas pēc Gulbja – Davidenko mača Pekinā olimpiskā turnīra ietvaros. Šajā ziņā Gubja tēvs tenisa pasaulē nav izņēmums. Skandalozs bija arī serbu tenisistes Jeļena Dokičas tēvs.
    Austriešu prese min, ka Ainārs Gulbis ir ietekmīgs Latvijas biznesmenis, bet pēc šī gadījuma izsaka šaubas, vai Ernests varētu tikt pielaists Vīnes turnīram nākamgad. Ja arī pielaists, tad tikai bez tēva.
    Šis gadījums ar indieša pazemošanu raksturo, ka Gulbju ģimenei nekā nav svēta. Zinot to, jābūt galīgi stulbam, lai viņus žēlotu. Tas pats attiecas uz Ēlerti, Štokenbergu, Pabriku, Godmani, Borovkovu, Šķēli, Lembergu, Karginu, Krasovicku un daudziem citiem.

  2. black_joker saka:

    realitātei- nu par stundas gaidīšanu VIP zālē vajag nevis oficiantu aizvainot, bet izsaukt menedžeri un tam to kafiju acīs iegāzt. Tamdēļ ir VIP zāle, kur katru tavu vēlmi nolasa no acīm un zemi klanoties izpilda, jo par to saņem bargu naudu. Un nevajag pīt kopā sporta grandus ar politiku. Šajā gadījumā nebija svarīgi tā oficianta tautība. Tu domā, ka Austrijas prese neko neteiktu, ja tas būtu austrietis? Tak ne jau par rasu naidu tur iet runa.

  3. AG saka:

    Kā tad, šie tie sliktie, bet raivītis un voldiņš pizdambrovskis – svēti, prātiņ, nāc mājās pie Grantiņa!

  4. Miervaldis saka:

    Tas, kad SC atteicās pildīt “vienotības” noteikumus, liecina par to, kad vai nu “vienotība”ir viena no godīgajam partijām (par ko es šaubos), vai viņi visi plēšas par savu daļu!Laikam jau būs otrs variants, un vai man nav taisnība?Man vienmēr ir taisnība!Kauns šādai krievu valdībai!Dabīgi, kad tie, kuri šajā valdībā ir izdarijuši noziegumu, tiks tiesāti!Vai atkārtosies Turkmestānas variants?

  5. annamarija saka:

    Tās aptaujas jau ir visai jokaina lieta. Kaut vai šī: aptaujā 500 cilvēku un secina: 51% Latvijas iedzīvotāju atbalsta! Nezin kāpēc NEVIENS NO MAN ZINĀMIEM CILVĒKIEM NEKAD NEVIENĀ APTAUJĀ NAV IEKĻUVIS. nez, kur tās veic? Vai “aptaujātāju” kantorī?

  6. black_joker saka:

    annamarija- izrēķini varbūtību, ka no šiem 500 cilvēkiem, kas ir no LAT 2.3 miljoniem iedzīvotāju, viens esi tu….parēķināšu priekšā, jo ar varbūtībām saskaros ikdienā….2.3 miljoni ir 100%, 1 cilvēks ir 4.34 mīnus 6 pakāpē, 500 cilvēki būs veseli 0.00217%. Te nu stāv tava varbūtība tikt aptaujātai- gaužām niecīga, lai neteiktu vairāk.

  7. annamarija saka:

    Bleķa Džoker!
    Un tad no tiem 0.00217 % var izsecināt, ka PUSE LATVIJAS IEDZĪVOTĀJU ATBALSTA?!

  8. fakts saka:

    Jaunievēlētās koalīcijas darbu sarakst pašlaik notiek šādā secībā: 1) sadalīt krēslus, 2) pacelt algas padomniekiem (t.i., partijām tuvu stāvošām personām), 3) iebīdīt savus cilvēkus vajadzīgos krēslos.
    Vai šie mafijas ielikteņi domā, ka dzīvos un parazitēs uz tautas nelaimes rēķina tā mūžīgi?

  9. black_joker saka:

    annamarija- tā kā aptaujātos izvēlas randomā, tad interpolē rezultātus uz visu populāciju- tā top statistiskās aptaujas. Protams, ka 500 pret 2.3 miljoniem ir stipri par maz, lai noskaidrotu reālo viedokli, bet nu tā viš pieņemts darīt. Un tas procents visus aptaujājot apmēram pus uz pusi ar būs. Tautskaitē jau uzdos arī aptauju jautājumus, tad redzēsi, ko būs teikuši.

  10. Latvietis saka:

    Labs raksts. Paldies autoram.

  11. annamarija saka:

    Ar to “tautas skaitīšanu’arī būs joki: dažu, kam vairākas dzīvesvietas, saskaitīs vairākkārt.Bet kā skaitīs bezpajumtniekus, kas nakšņo ne jau vienmēr patversmēs…

  12. black_joker saka:

    kā tad- vai tad tam, kas uz papīra dzīvo 3 vietās ir 3 personas kodi??? Pieskaitīs jau, bet ievadot sistēmā būs jau priekšā, ka tāds aptaujāts….tie daži simti bomāru Rīgā tāpat bijuši- nebijuši- jēgas nekādas. Visticamāk viņus patversmē skaitīšanas laikā piefiksēs vienkārši, ka tāds un tāds eksistē. Es gribu redzēt, kā mani pieskaitīs kāds, jo es neaicinātiem durvis vaļā neveru, bez tam no rīta vēlu ceļos un vakaros neesmu mājās…..iztiks bez manis kau kā…

  13. annamarija saka:

    gadās, ka ne tikai trīs “kodi” ir bet arī piecas pases….

  14. black_joker saka:

    gadās, ka zirgi ar badās….

  15. black_joker saka:

    Sergejs V., saņa, 07.11.2010 16:12
    saņa, Prof. Ipele, 07.11.2010 14:51
    Kāds no austrumu „gudrajiem” (Prof. Ipele) raksta: „Tagad kļūst skaidrāks mūsu “fīrera”-Kristovska-publiski paustais par “principiālo nerunāšanu krieviski”.Komplektā ar augstākminēto rusofobisko izlēcienu e-sarakstē tie jau ir nopietni fakti.Kristovskim jādemisionē-par to šaubu nav.” / Tātad ja nerunā (pretēji Satversmē noteiktajam) krieviski, tad tas ir nopietns fakts un Kristovskim jādemisionē-par to šaubu nav. Nožēlojami, cik tālu mēs savā piekāpībā esam nonākuši, ka sarunā valsts valodas lietošana ir noziegums
    ——————————
    Sovjetu okupanti un kolaboranti pārkāpj visas robežas, cenšoties pazemīgi izdabāt kremļa uzsvilpienam! Ja netiks atsaukti riebīgie apmelojumi pret Kristovska k-gu, tad tiešām latviešu tautai ir jāiziet ielās un jāaizstāv taisnīgumu, latviskumu un pašcieņu Kristovska k-ga personā!

  16. Miervaldis saka:

    Un kurš to aptauju ir pasūtijis?Lai kurš tas būtu, okupantiem jāpiebremzējas ar parastiem pasūtijumiem, jo šie žurkas baidās, jo dienasgaisma ir mazliet iespīdējusi saemā!Tauta visu redz!

  17. Ernis Purnis saka:

    Šī šķietami bezjēdzīgā aptauja ir zemiski radīta ar citu, slepenu mērķi, muļķojot mazdomājošos un vientiešus, cerot uz tautas vienaldzību un pasivitāti savu tiesību ievērošanā un pieprasīšanā tās valdībai īstenot! Šādā “aptaujā” makiaveliski vienādi iztaujājot svešos agresorvalsts nelikumīgi Latvijā esošos krievvalodīgos civilokupantus un viņu militāristu atstātos okupantus, kā arī likumīgos Latvijas pilsoņus, tiek mēģināts radīt maldīgs iespaids, ka visi nosauktie ir vienādu tiesību Latvijas pilsoņi-iedzīvotāji, ka nav atšķirības starp svešu , nelikumīgu okupantu un likumīgu mūsu valsts pilsoni un tāda aptauja arī rada melīgu iespaidu par neesošu samierināšanos ar okupantu vardarbīgu uzspiesto un tā arī nepārtrauktu savu klātbūtni mūsu zemē jau 25. gadus. Ne ar ko neattaisnojamus rusifikācijas un okupācijas 25. gadus! Lai tauta pierastu pie domas, ka piemēram, kremļa 100% izveidotais un apmaksātais SC ir legāls un likumīgs veidojums, nevis pilnīgi absurds pretiesisks okupantu nelikumīgās klātbūtnes apliecinājums. Un tāpēc visiem ir skaidrs, ka Dekolonizācija ir normāls, neizbēgams un absolūti nepieciešams juridisks process, kas PAGAIDĀM tiek valdībā un partiju spicēs esošo nodevēju mākslīgi ignorēts un nodevīgi atlikts! Un dēļ tā tiek rīkotas šādas, patiesībā neesošas aptaujas un rīkoti tādi profesionālo čekas inspirēti uzbrukumi, kā šobrīd Kristovskim, kas nu nav viss tas lielākais un konsekventākais nacionālis, bet pietiekami redzams netīkams kremlim. Un mums nav jāstāv malā un jāskatās, kā saujiņa pērkamu neliešu sit mūsu godīgi vēlētu deputātu, bet jāiet visiem palīgā un par kļūdām, vai nodarijumiem paši savu deputātu nosodīsim , ja to vajadzēs. Bet nevis okuupantu vergi-lielzagļi te rīdīs, plēsīs un darīs mūsu zemē, ko gribēs!

  18. black_joker saka:

    Ernim Purnim – tavs šķietami jēdzīgais raksts patiesībā ir pilnīgi slima suņa murgi, balstīti uz sen aizgājušiem laikiem un institūcijām, vecuma marasmu un apbižotā psiholoģiju

  19. Miervaldis, Ernim Purnim saka:

    Piekrītu tev par 99%, tikai ar piebildi – krievs ir vainīgs pie visa, kas notiek šeit, Latvijā!Un dabīgi, kad ar okupantu palīdzību, pie varas nākuši Latvju tautas atkritumi!Paldies Dievam, šie suņi jūt, kad tauta visu redz! un tādēļ neizvērš savas darbības!Kristovskis nepatīk Latvju tautas atkritumiem, bet tas mums ir vienalga!Vispārībā runājot, tādus no pašu tautas, kuri skrien pakaļ krieviem, tādus ka šlesers, sagaida soda kamera!šlesers uzskata, kad Kristovskis aizvaino krievus ko tur teikt – atkritumi taču smird, vai ne?Tikai tapēc, kad mūsu valtī ir krievi, šie atkritumi iegūst legālu spēku!Mums vispār vienalga, ko saka šie Latvju tautas atkritumi, bet reiz tie atbildēs tautas tiesas priekšā par saviem vārdiem un darbiem!

  20. black_joker saka:

    Miervaldim- cik vari malt, ka pie visa krievi vainīgi???? Es te kaut kur jau uzrakstīju par tavu rusofobiju….

  21. black_joker saka:

    SLAVA AUTORAM! 09.11.2010 02:54
    “BRIESMĪGAIS” Sluča TEKSTS: «iesaldēt un pārskatīt visas pēc 1991.gada izsniegtās pilsonības ar domu lielāko dalu no tām atņemt/anulēt», gan arī «aktīvi atbalstīt krievu repatriāciju», kuras ietvaros pirmais pasākums varētu būt «liels plakāts pie Krievijas embasades parādot krieviem, kurā galā ir repatriācijas birojs un ka Krievija maksā vismaz 2000 latu katram, kas atgriežas».

    Tāpat Sluča vēstulē, uz kuru Kristovskis saskaņā ar paša izplatīto paziņojumu savu atbildi ir sācis ar vārdiem «piekrītu tavam vērtējumam un redzējumam», ierosināts gan «visas valsts skolas tikai latviešu valodā», gan «Anulēt Abrenes atdošanu un krievu militāristu palikšanu Latvijā», gan «atjaunot vismaz sešu mēnešu obligāto militāro dienestu», gan «apcietināt vismaz 1000 lielākos blēžus un zagļus Latvijā un atņemt visus viņu īpašumus, arī ārzemju bankas. To priekšgalā būtu Šķēle, Godmanis, Kargins, Šlesers, Kalvītis, Aldermane un vel vismaz tūkstotis

  22. black_joker saka:

    parodētājam- kopijas no citurienes labāk gan liec zem saviem nikiem – tas ir pilnīgs spams:)

  23. Miervaldis - black_ joker saka:

    Vai vai, mazais black jokeriņš atkal skries pie DP onkuļa pasūdzēties?!

  24. Dakterelis -vēl saka:

    da nu, tas mans AG jau ir slims ar to šizofrenisko Grantiņa lamāšanu, kuru nekādi nevar nevienam paskaidrot, hi,hi un nevarēs, jo paša paurī ir problēma, a vot brinos, ko tas mans čomaks black_joker te ņemas, nu nesaprotu un cik lasu, šis vēl ir stukač mentiem, tiem saviem DP baņģugām

  25. annamarija saka:

    Par fragmentu no A.Sluča.
    Kad mūsējie nāks pie varas, tiks pārskatīti VISI nelikumīgā 4.maija režīma pieņemtie likumi. Tā ka Slucis neko aplam nav ne teicis, ne rakstījis.

  26. Sigurds Graudiņš saka:

    Опубликовал: Xayc2
    Блог без названия, ну так вышло.

    Выборы уже позади, но после общения с многими политиками, людьми и прочими появилась идея или видение, как говорят “че почем”…

    В принципе может я не прав и это не справедливо по отношению к многим жителям страны, да я согласен – это так,но на мой взгляд это как наверное самому молодому представителю Весточки.

    Ну что же начнем?
    А потом сможете меня забрасывать помидорами и критиковать.

    Наше общество разрозненно, несомнено, может эта “типа программа” поможет сделать шаг для примерения общества хоть чуть чуть? По крайне мере нынешней молодежи…
    А может и нет.

    Во-первых
    Все помнят события баррикад, и проблему неграждан. Все и русские и латыши боролись вместе за независимую Латвию, так вот часть решения проблемы негражданства в нашей стране – тем кто сможет предоставить доказательства того что он не гражданин присутствовал на баррикадах – дать гражданство. Обоснование этому что он так же как все тогдашние участники баррикад могли быть убиты (глупо не глупо не знаю)

    Во-вторых
    Смешанные браки – детям до 91 и после 91 года, у кого были смешанные браки (ну вы понимаете оп чем речь). С согласия родителей таким семьям давать гражданство.

    В-третьих
    Детям которые родились в семьях “негров” так же с согласия родителей давать гражданство Латвии.

    В-четвертых
    Упрощение получения гражданства всем тем кто не попадает под первые три пункта, а тоесть:
    – Бесплатные курсы латышского языка, а так же курсы по подготовке к сдачи Сатверсме…
    (В принципе для этих пунктов твести определенный срок после их утверждения)

    Экономика
    заставить банки работать на Латвию а не на другие страны.
    (больше пока ниче не придумал)

    Знаю, знаю – закидаете кирпичами меня, кто то скажет да он “совок апукант”, другой же скажет что я дискриминирую многих жителей

    ПЫ СЫ
    Данная запись не является никаким отображением какой-либо партии.
    В данном блоге просто предаставленны мои мысли.

    Последнее, почему я задумался об этом, просто хочу спросить, народ, а может хватит искать “руку Москвы” “оккупантов”, хватит жить в прошлом и может пора начать двигаться не параллельно, а пора наконец повернуть голову увидеть друг друга и начать двигаться навстречу?
    Спасибо за внимание.

  27. annamarija saka:

    Izlasīju tavu kirilicu: nu precīza programma, lai pārvērstu Latviju par teritoriju, kur visiem labi, tikai ne saimnieknācijai… Un kam “na vstreču” tu aicini latviešus virzīties? Es redzu milzīgu melnu caurumu, kuŗā pazūd Latvija.
    Vienīgā iespēja ATDZIMT LATVIJAI ir demontēt 4. maija noziedzīgo režīmu, veikt 3D. Pēc tam var sākt celt no jauna…
    Taču jūsu sugai jau ‘gģe tolšče kolbasa, tam moja rōģina’…

  28. Dakterelis saka:

    Vai nav tomēr jocīgi-kur parādas teksteļi kirilicā Latvijā, tajos, kā norma 90% ir meli?!

  29. Miervaldis saka:

    Ko tas Sigurds Graudiņš vemstās internetā?pAR daudz valsts svētkus sasvinējies?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *