Ziņa no mana advokāta P. Rebenoka

www.tautastribunals.eu-12TEMĪDA, I. SaulīteKā informē mans advokāts, tad viņam esot pazvanījusi prokurore Saulīte, ka viņa vēlas Grantiņam uzrādīt jaunu grozītu apsūdzību.

Esot saņemti jauno ekspertu atzinumi, ka tautas tribunāla lapas teksti kurinot naidu.

Viņa esot gatava lietu sūtīt uz tiesu !!!

Papildus prokurore Saulīte esot lūgusi nerakstīt par viņu portālā. Un, ka ievietotā bilde neesot viņas, bet gan citas personas ar līdzīgu uzvārdu.

Kā vēl piebilst advokāts Pāvils Rebenoks, viņš gribētu zināt vai esmu gatavs ierasties uz tiesu Latvijā.

Un, protams, arī par manu veselības stāvokli.

Uz visu šeit minēto došu prokurorei Saulītei izsmeļošu atbildi nedēļas nogalē.

17.03.16        L. Grantiņš

You may also like...

16 komentārs

  1. john saka:

    Sterva prokurorša mierā neliksies.

  2. Eduards Lunis saka:

    —Grantiņa kungs! Esmu vienmēr atbalstījis Jūsu cīņu ar latvijā varu nelikumīgi pārņēmušajiem noziedzniekiem. Arī pret mani ir izdarīti līdzīgi noziegumi, tāpēc , ja varu bu’t noderīgs, varu piedalīties tiesas procesā, kuru gatavo pret Jums.Mans tel. saziņai -65038743

  3. P.R. … Tiesu sistema Latvija ir nobriedusi, uzticama un pietiekami patstaviga (tad jau var drosi tiesat L.Grantinu). Sociologiskas aptaujas (iedzivotaju visas Latvijas) ir meli un nepatiesiba. Latvijas tauta vispar ir mulki nesapratigi http://www.la.lv/kada-reputacija-tiesam-ir-juristu-aprindas-2/ . Daudzsolosi skan! Vai vispar ir kaut viens advokats (ar licenzi kabata),kuram var uzticet so lietu,advokats no Latvijas? Nav tada! Advokats LR ir starpnieks,kas uzperk tiesnesi (naudu nodod,korupcija). Un uz visiem viniem DP ir mapite,ar kuras palidzibu tiek ietekmeti gan advokati,gan tiesnesi. Ir jacinas jau tagad Vacija, lai nekada gadijuma neizdod varmacibas Aktam (tiesasanai) uz Latviju! Seit,pat caur P.R. iedodot kukuli miljonu,nekas nesanaks,naudu protams pnems,bet uzmetis! Si ir VDK=DP lieta,Valsts drosibas lieta.

  4. Engelitis. saka:

    Janis Kristiitaajs,lauzu pulkiem,kas pie vinja naaca,saciija:
    ,,Juus,odzju dzimums,kas jums noraadiijis,ka izbeegsit naakamai dusmiibai? Tad nu nesiet patiesus atgriesanaas auglus un nesaaciet pie sevis saciit: mums ir Abrahaams par teevu! Jo Es jums saku: Dievs speej no siem akmenjiem radiit Abrahaamam beernus!
    Jau cirvis pielikts kokiem pie saknes: katru koku,kas nenesiis labus augljus,nocirtiis un iemetiis ugunii!,,

  5. skorceni saka:

    Kā jau teicu iepriekš,nesaprotu viņu apsūdzības.Ja kāds teiks,ka tautas un valsts nodevēji ir jātiesā,tad tā ir naida kurināsana.Tas vien jau liecina ,ka noziedznieki sāk drebēt un taisās Tevi,Linard,tiesāt par viņu atmaskošanu.Tā tik ir pieklājīga mafija,ceturtā maija mafija….!

  6. Engelitis. saka:

    Cilvēki ir dažādi, cilvēku intereses ir dažādas, cilvēku raksturi ir dažādi…., bet ja Saulīte var piedurt ar pirkstu un parādīt šajā saitā- KAS TE NAV TAISNĪBA, tad ,, es noņemšu cepuri Saulītes priekšā! Bet līdz TAM, lai cepure atrodas uz galvas.
    Vai Saulīte ir latviete?

  7. saulīte saka:

    Tā saulīte ir dzeltenās rases latviete…..

  8. Cik celi vardi,daudz patiesibas,zin kad cilveks nav vertiba (tikai kadas tautibas nepasaka ?) un protams kad korumpantus cietuma nevajag likt http://nra.lv/latvija/politika/71353-advokats-saulvedis-varpins-cilveks-latvijas-valstij-nav-vertiba.htm … ,ak nu ja,tagd top skaidrs,kadi “cilveki” ir vertiba tomer http://nra.lv/latvija/123191-saulvedis-varpins-cilveki-neredz-ka-valsts-vinus-aizstavetu.htm … tad beidzot cilveks ir atgriezies dzimtene (bet ne Tevzeme !) http://www.irlv.lv/en/2016/1/23/kibernoziegumos-notiesatais-calovskis-atgriezies-latvija

  9. https://www.youtube.com/watch?v=kZbcdvQ8tVs… secinajums-KNAB ar J.Striki ir likvidejama,jo zud nauda konfisceta (bet VP kriminallietas nauda “atsmonita” kratisana,vispar nenonak lidz policijAs iecirknim,to sadala uz vietas sava starpa)…Varpins dikti norupejies par Calovski,ka riebigie amerikani “cilveku” iespundes cietuma turpat 100 gadus,un otra rupe ir Korumpanti,ka cietuma nevajag likt vinus. Borokov atklaj ar sausmu lietas,tauta brunota nedrikst but,nekadu draudu no KF nav,NATO ir agresori kas cilvekus slepkavo masveida,mafijas Latvija nav,sankcijas pret krieviem ir jaatcel,sapju slieksnis latviesu tautai ir loti augsts,toleranta tauta! Patiesiba vini ir divi noziedznieki,sodami!

  10. Kas par dzirem! Vispar par sim un citam,atbildiba ir jauznemas PBLA,janozelo,jaatzistas slikta uzvediba un japrasa piedosana visai latviesu tautai,daudzcietusai! http://www.lsm.lv/lv/raksts/latvija/zinas/asv-melnaja-saraksta-ieklauts-krievijas-oligarhs-apmekle-ldz-sefa-jubileju.a122502/ samaksa “soda naudu iemetot katla” un staiga brivs! http://www.la.lv/tiesa-bijuso-ldz-vaditaju-ugi-magoni-piekrit-atbrivot-pret-400-tukstosu-drosibas-naudu/ un vispar VAS (Valsts Uznemumu) amatpersonas par “atsevisku samaksu”,var klut par civilpersonam. Ar kadu bezkaunibu to pazino tiesnese,kas kluvusi vismaz par miljonu bagataka! http://www.lsm.lv/lv/raksts/latvija/zinas/latvenergo-kriminallieta-melko-un-livanovicam-piespriez-naudas-sodus.a163525/ . Nu var redzet, “jurista” advokata Varpina “darba auglus”,korumpantus cietuma neliek vairs Latvija,latviesu tauta visu apmaksas ar savu Verdzibu!!!

  11. ARkartas situacija ta patiesam ir! Kad aiztureja,jo kukulnemsana/izspiesana ir VP ikdiena! http://sputniknews.lv/Latvia/20160317/997031.html . LPSR VDK=DP,ka izlukosanai ieksejai/iekslietu,ir agentu daudz,noziedzigu personu. Etnopsihologija,pamest zem “tankiem” mazaksvArigo,lai karavana uz prieksu tiek!

  12. Tautas apmanisanas rezultata… un to saka okupacijas krievijas tautas parstavis/iecelts par Latviju, Gorbunovs! http://www.barikadopedija.lv/raksti/478116 ,PBLA taisa neatkaribas deklaraciju ( krievu okupacijas Vara klust par Pagaidu Valdibu,skan daudzsolosi) http://www.itl.rtu.lv/LVA/PBLA/nodala6.htm …un “atjauno” pilnigu neatkaribu! PBLA neko pretlikumigu, prettiesisku, cilveku tiesibu (pilsonu) parkapumus nesaskata, ir vai nu idioti,vai kas? Un 21 augusta Latvijas Saeima nobalsoja ka Latvija ir pilnigi neatkariga un demokratiska ( loti labi kad Demokratiska-vairakuma griba. Vairakums bija un sodien ir krievu tauta okupantu) http://www.barikadopedija.lv/raksti/696212 Nu redz,tikam skaidriba! Visiem latviesiem,kas atradas un atrodas PBLA,ir jastajas lauka un jaatzist,kad noziedziga ir si apvieniba! Un japrasa piedosana latviesu tautai,it ipasi tai tautas dalai,kas atrodas un atradas verdziba krievu demokratiskas (vairakuma) gribas del! Mes gaidam!

  13. Grantinam steidzigi jagriezas ar iesniegumu Vacijas policija! Ar lugumu ierosinat kriminallietu pret to sauliti un Co=LR,jo vini grib Tevi nogalinat! Ka pieradijumu un liecinieku (ari cietuso) kriminalprocam piesaki Miglu,pieliekot klat vina protestus/sudzibas,huntes Spriedumus, no reali esosas safabricetas lietas,politlietas! Un uz nopratinasanu Vacijas tiesa,lai etape Miglu,ka liecinieku!
    .
    .
    .
    Admins
    Saulīte ir nozieguma veikšanas instruments noziedznieku rokās, bet tas nebūs iemesls viņu neatbrīvot no kriminālatbildības !!!
    Viņa organizētā bandā veic genocīdu pret manu tautu. Saulīte nav latviete… .

  14. Miervaldis saka:

    izcilo kursi Grantiņu nevar tiesāt, jo viņš nedara neko kas kaitētu mūsu tautai un valstij.Viņš dara tieši pretējo.Jātiesā ir Latvijas apzadzēji, kuri izlaupot valsti ir kļuvuši par milijonāriem.

  15. Miervaldis saka:

    Grantiņ – Saulīte vērš teroru arī pret pret tevi, jo esi Latvietis.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *