Freimantāls. Jāpaātrina tiesiskuma atjaunošana Dzimtenē!

jānis vanags,eva ālere, tālivaldis tālbergs,aleksejs ļedjajevs,aivars garda,juris lapinskisIevadam atbilde lasītājam “čugunam”

Lasītājs “čuguns”:

http://www.delfi.lv/news/arzemes/video-daesh-dzihadisti-draud-dedzinat-ari-igaunus-lietuviesus-un-polus.d?id=46764295

Islāma valsts grib iznīcināt teju visus, tikai ne Latviju.

LRTT komentārs.

=======================================================================================

LRTT:

Ja būtu visu laiku uzmanīgi un analītiski lasījis(kā to dara DP krievžīdiskās represīvās varas struktūras) LRTT ievietoto informāciju, tad nebūtu nekādas vajadzības pēc tāda jautājuma.

-LRTT i- vietnē ir rakstīts, ka Latvija ir Ausrumeiropas cionistu centrāle. Tam pamatā ir G. Ulmaņa atstātie atvaļinātie 20 000 PSRS virsnieki un viņu ģimenes locekļi.

Komunisti, kā zināms, ir cionistu “instruments”, lai sasniegtu savus noziedzīgos mērķus pasaules mērogā.

Vienīgā valsts(pseidovalsts), kurai musulmanisms ir visnāvīgākais ienaidnieks, ir Izraēla, kura tika nodibināta ignorējot ANO statūtus. Pret to bija visi, ieskaitot Anglijas koloniālo Palestīnas pārvaldi. Eiropas jūdiem, kuriem nav nekāds sakars ar etniskajiem jūdiem, nebija un nav nekādas tiesības uz Palestīnu.

Izraēla,Krievija, Mežviets, Kozlovskis, Āboltiņa, LRTT,DP.Izraēla ir cionistu radīta un ar savu necilvēcisko attiecību pret palestīniešiem, ir radījusi visu musulmaņu naidu pret viņiem. Lai glābtu savu ādu, cionisti, ar savu asiņainā MOSSAD(Izraēlas KGB) palīdzību un grandiozajiem līdzekļiem, kuri ieplūst pie viņiem no visas pasaules, ir radījuši musulmaņu ekstrēmistus. Tā radot visas pasaules naidu uz musulmaņiem un musulmaņu naidu uz nemusulmanisko pasauli.

Cionisms ir nekas cits, kā Svētajos Rakstos pieminētais Antikrists. Latvija, tāpat kā Izraēla un Krievija, ir cionistu pārvaldītas zemes.

Ne Krievijā, ne arī Latvijā, pamatnācijām nav pilnīgi nekādas noteikšanas.

Lai grautu ES un NATO, Latvija tiek izmantota kā “Trojas zirgs“.

Neviens terorisma akts, sākot no daudzajiem teroraktiem Krievijā un beidzot ar “Dvīņu torņu” nogāšanu, nav musulmaņu roku darbs, bet gan cionistu.

Vai nebūtu absurds, ja lieta būtu tāda, kā to cenšas mums ieskaidrot “demokrātiskā” prese, ka varenie ASV un Krievijas izlūkdienesti nebija spējīgi novērst nevienu no šiem drausmīgajiem teroraktiem.

Tād tādi drošības dienesti, par bezdarbību un līdzekļu izšķerdēšanu, būtu nekavējoties jātiesā un jāpadzen, bet tas nav noticis !

Kāpēc ?

Aiz tā visa stāv ārprātīgi liela nauda un teicami apmācīti specdienesti, kādi nu nekādā gadījuma nav primitīvajiem musulmaņu “partizāniem”.

Kāpēc visa milzīgā musulmaņu pasaule nevēršas pret savu nāvīgāko ienaidnieku Izraēlu, bet pret citām valstīm ?

Tāpēc, ka visu koordinē cionisti !

Un kāpēc tad lai vērstos pret Latviju, kas ir cionistu centrs Austrumeiropā ?!

Lūk, “čugun”, tev ir atbilde, kāpēc nav pieminēta Latvija(nevērsīsies taču paši pret sevi).

Latvijas specdienesti ir Izraēlas perifērijas MOSSADs.

===========================================================================

Noskaties, latviet, šo krievžīdu idiotu un tu sapratīsi, ka viņi pie cilvēku rases nav pieskaitāmi:

https://www.youtube.com/watch?v=rfsd0w6qh6s

Zaļš, tautastribunals.euIr jāpaātrina tiesiskuma atjaunošana Dzimtenē !

Valdis-Freimantāls1Kā to panākt?

Protams, iedarbinot tiesiskuma atjaunotnes mehānismus!

Vai tādi ir?

Jā tie jau ir sagatavoti, bet vēl nestrādā. Vēl lielajai taisnības “FABRIKAI” nav padota strāva un visi darbagaldi klusē. Visi speciālisti vēl nav ieradušies “darbā”.

Gatavās “produkcijas” noliktavas ir tukšas un tīras, bet pilnībā sagatavotas “ražošanas” procesam.

Tautas Tribunāls rūpīgi un pārdomāti ir izprojektējis un sagatavojis STARPTAUTISKAJĀM likumības normām atbilstošu “ražotni”.

Un šīs FABRIKAS strādnieki ir tikai BRĪVPRĀTĪGIE altruisti, Latvijas patrioti, nevis apmaksāti “speciālisti” no darbā iesaistīšanas biroja.

Masu informācijas līdzekļi visi kā viens noliedz Latvijas tautas sirdsapziņas esamību – piedāvājot “valsts pārvaldes apmaksāto SPECIĀLISTU apmaksājamos pakalpojumus”. Bet mēs zinām, ka budžeta apmaksātie komunistu un čekistu postpadomju VILTUS DEMOKRĀTI ir plēsīgas, asinskāras TOTALITĀRĀS valsts pārvaldes skrūvītes !

Un šīs skrūvītes kolektīvi uzspļauj SATVERSMEI, kropļojot mūsu valsts likumus !

Daļa Latvijas tiesnešu ir KRIMINĀLNOZIEDZNIEKI – to bīstamība sabiedrībai simtkārt pārsniedz sērijveida slepkavu BĪSTAMĪBU. Šeit pirmā vietā jāliek ārēji skaistā tiesnese Cence, kura ievadīja neatkarību atguvušo valsti KGBistu un komunistu totalitārās valsts pārvaldes S L A Z D Ā.
Viņas apzināti netaisnais spriedums Rīgas Latviešu Biedrības priekšnieka Ilmāra Druļļa un Rīgas Latviešu Biedrības apsardzes priekšnieka Viļa Kalēja, komunistu un čekistu safabricētajā lietā – Pārtrauca DEMOKRĀTIJAS ATJAUNOŠANU Latvijā. Vairs nebija iespējams Māmuļā veikt HELSINKU-86 iesākto tautas kustību !
Būtībā viņas NOZIEGUMS apgrieza spārnus brīvības balodim, kuru Linards Grantiņš pašaizliedzīgi kopa un baroja mūsu bērnu un Latvijas nākotnes vārdā!
Tautas svētākajā vietā – Rīgas Latviešu Biedrībā tiesnese Cence leģitimizēja komunistu un Krievijas specdienestu KGB prettiesisko, bruņoto, teroristisko PATVAĻU !
Mēs visi Rīgas Latviešu Biedrības likumīgie biedri bijām Helsinku-86 aktīvi atbalstītāji – praktiski atjaunotā Rīgas Latviešu Biedrība bija dabisks Latvijas Cilvēktiesību Aizstāvības Organizācijas H E L S I N K I – 8 6, visas paverdzinātās latviešu tautas centrs.

Tautā to sauca MĀMUĻA.
Mūsu darbība notika augstākās morāles un patriotisma rāmjos – likumīgo 1938.gada statūtu reglamentēta !
Uzskatu par savu pienākumu pasaules sabiedrībai vēstīt, ka atjaunotā Rīgas Latviešu Biedrība bija Helsinku-86 patriotiska un leģitīma STRUKTŪRA.
Savā atskaites vēstījumā, kas bija paredzēts Rīgas Latviešu Biedrības pārvēlēšanas un atskaites kopsapulcē 20.februārī 1993.gadā Māmuļā biju paredzējis kā Rīgas Latviešu Biedrības goda tiesnesis, likt pilnsapulcei nobalsot ka no 20.februāra 1993.gada Rīgas Latviešu Biedrība ir uzskatāma par starptautiski NOZĪMĪGU cilvēktiesību aizstāvības centru Helsinki-86 ar reģistrētu konstantu atrašanās vietu Latvijā, Rīgā, Merķeļa ielā 13.

Uzskatu, ka tiesnese Cence zināja, vai tikusi brīdināta par gaidāmo Rīgas Latviešu Biedrības pārtapšanu starptautiski pazīstamā cilvēktiesību aizstāvības centrā ar nemainīgu, konstantu adresi Merķeļa ielā 13 un piemērotām zālēm sabiedrības vajadzībām.

V. Freimantāls     26.11.15

L. Grantiņš, Bitenieks, Ulmanis, Latvija, māksla, Bariss, EihmanisRasnačs, Kozlovskis,Mežviets,KalnmeiersLRTT piebilde:

1. L.Grantiņš, Helsinki-86. LRTT. Saeima. Latvija. Liepāja. - KopieTieši tā, viss mums ir, tikai pagaidām vēl klusē, bet drīz tas viss uzsprāgs tā, ka visiem komunistiem(cionistiem) zeme zem kājām pazudīs.

Tam mēram ir jābūt piepildītam, tikai tad tas iet pāri malām.

Viss ļaunais tiks nežēlīgi samīts kopā ar tiem, kuri tā priekšā ir līduši un lien vēl šodiem uz ceļiem, un nīcinājuši savu tautu. Tev, Freimantāla kungs, blakus tādi ir vesela plejāde, tāpēc uzmanies. Lapinskis un Šteins tev nazi pie kala ir pielikuši un gaida tikai pavēli… .

Tava netiešā sadarbība ar LRTT viņiem neļauj mierīgi gulēt.

Ja viņi vasarā būtu tikuši ar mani galā, tad Tu šodien arī jau atrastos zem zemes.

Tu taču redzī, kā tiek gatavoti Atmodas varoņi, sākot no Īvana un beidzot ar Juri Rubeni !

Žīdi, Valdis Šteins un Juris Lapinskis, ir vistiešāka veidā šajā noziegumā iesaistīti, jo viņi piedalās Atmodas aizsācēja ārprāta nomelnošanā, līdz ar to, arī Tevis, Valdi, nomelnošanā.

Atkārtoju, sargies no šiem gara kopļiem, viņi ir mūsu tautas slepkavas, jo ir meļi:

Jēzus sacīja uz žīdiem: “Jūs esat no sava tēva – velna, un jums gribas piepildīt sava tēva kārības. Viņš no paša sākuma ir bijis slepkava un nestāv patiesībā, jo patiesības nav viņā. Melus runādams, viņš runā pēc savas dabas, jo viņš ir melis un melu tēvs.”

Jēzus saka, kurš melo- nepastāv Patiesībā, ir slepkava !

Tu, Valdi, esi tikai traucēklis šajā sātanistu sadzejotajā “simfonijā“, jo pastāvi Patiesībā !

28.11.15    L. Grantiņš

You may also like...

8 komentāru

  1. juris saka:

    Tā viņš ir , tiesu sistēma ir atbildīga par notiekošo

  2. ķiploks saka:

    Rādās pēc kārtējā mēģinājuma falsificēt vēsturi par Atmodu un Helsinki-86, diskredinēt/aizmirst/ignorēt/noliegt Linardu Grantiņu. Šoreiz(pie reizes) arī šķelt tautas tribunālu un pārvilināt(vai sanaidot ar Linardu) Raimondu Bitenieku.

    http://ltv.lsm.lv/lv/raksts/02.12.2015-melu-laboratorija-2.-decembri.-helsinki-86.id60698/
    .
    .
    .
    Admins
    Es šo norādi arī šodien atradu.
    Lai iznīcinātu LRTT un mani, pasaules cionistu banda piestrādā prātam neaptveramos mērogos.
    LRTT ir viņu ienaidnieks globālā mērogā, jo tas tiek lasīts regulāri Maskavā un Telavivā…. .
    Par to, ka tas tā, varam pārliecināties, ka uz Tribunāla rakstu tūlīt reaģēja Kremļa ideologs Djukovs: http://a-dyukov.livejournal.com/1291525.html

    Vairāk lasiet: http://tautastribunals.eu/?p=24430

    Visi H-86 nopelni tiek atņemti latviešu tautai un pierakstīti žīdiem.
    Redzēsim, ko Bitenieks sacīs 2.decembra raidījumā.
    Mani viņš par to nav informējis… .kaut gan vajzdzēja darīt to tūlīt !

  3. Biedrība ” VARU LATVIJAS TAUTAI” Reģ.Nr. 40008239930; Ūdru iela 14, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167 Tālr.: 29119996; 26347783,fakss: 67379890; e-pasts: vlt@llk.lv Bankas rekvizīti: VAS„Latvijas Pasts”,konts:LV49LPNS0002103410981
    Rīgā, 2015/11/20
    Skaidrojums VLT biedriem un atbalstītājiem par Saeimas atsaukšanu.
    Biedrības VARU LATVIJAS TAUTAI” (VLT) ikdienas pienāk pasts un telefona zvani par nedienām par grūtībām ar parakstu apstiprināšanu par Saeimas atsaukšanu. Tāpēc mēģināsim dot skaidrojumu, ko esam noskaidrojuši Centrālajā Vēlēšanu Komisijā (CVK) un citās iestādēs, lai veiksmīgi parakstītos par Saeimas atsaukšanu. Tiesības parakstīties tautas nobalsošanas ierosināšanai par Saeimas atsaukšanu ir balsstiesīgajiem Latvijas pilsoņiem no 18 gadu vecuma.
    Parakstīties var:
    – pašvaldību dzīvesvietas deklarēšanas vietās;
    – bāriņtiesās, kuras veic notariālas darbības;
    – novados pie pagasta vai pilsētas pārvaldes vadītājiem;
    – pie zvērinātiem notāriem;
    – izmantojot drošu elektronisku parakstu, arī portālā “www.latvija.lv”.
    Parakstu vākšanas sagatavošanu un norisi Latvijā nodrošin Centrālās vēlēšanu komisija (CVK), kurai palīdz republikas pilsētu un novadu vēlēšanu komisijas. Latvijā tās ir 119 pašvaldību vēlēšanu komisijas, tai skaitā 9 republikas pilsētu un 110 novadu vēlēšanu komisijas. Vēlēšanu komisijām ir saistošas CVK instrukcijas, lēmumi un rīkojumi.
    Ja, kāda no minētām iestādēm pašvaldībā: dzīvesvietas deklarēšanas vietā; bāriņtiesā, novadā pie pagasta vai pilsētas pārvaldes vadītāja jums atsaka, tad nekavējoties sazināties ar Jūsu vēlēšanas komisiju un informējiet mūs. Apmaksas lielums ir atkarīgs no pašvaldības Domes lēmuma, tas var būt par brīvu vai simbolisku cenu.
    Pie zvērinātiem notāriem paraksta apliecinājuma kopiju nosūtiet mūsu birojam. Lētākā cena 2,84 eiro no vienas personas. Šīs programmas ir izstrādājusi SIA „SOAAR” un tur problēmu nav, jo darbinieki ir atsaucīgi un pretīmnākoši.
    Izmantojot elektronisku parakstu portālā http://www.latvija.lv , var izmantot arī internetbanku + eID karti. Jums ir vajadzīga eID karte un tās nolasītājs, dators un jāzina savi Pin kodi. Par šo veidu ir visvairāk sūdzību , jo nav skaidības, kāpēc programma nedarbojas. Gaidam, kad programmas izsrādātājs SIA „ZZ DATS”, sniegs paskaidrojumu un sakārtos. Šīs programmas izmantošana ir par brīvu. Jā Jūs organizējaties uz vietas, kādā masu pasākumā, tad var izmantot vienu datoru, eID kartes nolasītāju un printeri. No Jums ir vajadzīga tikai eID karte un jāzina savi Pin kodi, kurus Jums piešķīra saņemot karti PMLP.
    Par neskaidrībām rakstiet vai zvaniet! Centīsimies palīdzēt. VLT valde.

  4. Artūram Maltam saka:

    Esat kaut ko sajaucis. Tauta ir etnonīms. Līdz ar to, nav tāda jēdziena kā Latvijas tauta. Vai latviešu tauta vai arī Latvijas iedzīvotāji.

    Kliķe pēdējos 6 gados mums grib iemācīt, ka ir tāda Latvijas tauta, lai tik izvairītos no vārda – latviešu.

    Aicinu būt modriem un nelietot šādu jēdzienu!

  5. Celvedis saka:

    Arturam Maltam ar tiem parakstiem ir jamero cels uz Lietuvas Valsts Drosibas galveno mitni (VDV) un jaizskaidro, kas tad Latvija ir noticis, notiek. Griesties pie sobrid Latvijas Valsts iekartas ar lugumiem vai prasibam, tas mazaka mera ir “naivi”. Ka Linards ir teicis- dokuments ieksejai lietosanai. 1 000 000 krievu okupantu ir legalizeti. Latviesi Latvijas ir palikusi ne vairak ka 500 000. LPSR pectecibas Valsts ir sodienas Latvija. YouTube ir dziesma, kas izsaka visu- Balinam Egons Picners. Linard,papolurize so dziesmu, lai top skaidrs prats vienam otram.
    .
    .
    .
    Admins
    Ceļvedi, kāpēc pats šo https://www.youtube.com/watch?v=eZ9Gnf6AlxI norādi neieliki ?
    Dari pats arī kaut ko !

  6. Interesanti saka:

    Linard, ko Raimis tiešām pateiks? Vai ne tā?
    .
    .
    .
    Admins
    Ja viņš pateiks to, kas reklāmā dzirdams, ka visa Atmoda bija teātris un mēs bijām aktieri, tad tas nozīmēs, ka viņš ir pārgājis krievžīdu- okupantu pusē un viņš kļūs par apsmieklu tautai. No LRTT viņš ar negodu tiks izslēgts- atņemts H- 86 statuss un arī Triju Zaigžņu ordenis.
    Pēc sarakstes ar viņu……, stāvoklis ir bēdīgs, protams, priekš viņa… .

  7. Miervaldis saka:

    Jā Grantiņ, mēs esam dižena tauta, un šie noziedznieki paši būs vainīgi pie sava drausmīgā gala, kas viņus sagaida.Reiz viss ies pāri.

  8. čuguns saka:

    Valsts budžeta sastādīšana: Koalīcija tikko ieplānoja dzēst valsts aizdevumu Liepājai 1 200 000 EUR apmērā. Sk.36.priekšlikumu. http://titania.saeima.lv/LIVS12/SaeimaLIVS2_DK.nsf/Voting?ReadForm&parentID=d04c5112-a936-464e-89bb-524e426c0568

    Iezīmējas dzīves cikls:
    Tautu žmiedz ar nodokļiem > tie nonāk valsts kasē > valsts uzdāvina Liepājai > Liepājā to caur dažādiem konkursiem izsaimnieko Sesks > Sesks tērē kaudzi naudas priekšvēlēšanu kampaņā > ar nodokļiem žmiegtā tauta viņu iebalso

    un sākas viss no gala…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *