Sveicināts, noziedzniek R. Kozlovski

www.tautastribunals.eu-12

Policija un DP ir anti-latviskas struktūras

Es un latviešu tauta vēlas zināt to darboņu vārdus, kuri pavēlēja tik brutālā veidā(saslēdzot roku dzelžos) mani arestēt. Jūsu „kantoris” zināja, ka biju pieteicis tikšanos ar jaun-„ievēlēto” prezidentu Vējoni.

Kāpēc nevarējāt mani arestēt viņa kabinetā un bez zvērībām ?

Bez tavas līdzdalības, biedr Kozlovski, tas notikt nevarēja.

Mani pat KGB 1986. gadā, kad arestēja par Cilvēktiesību grupas Helisniki- 86 dibināšanu, neturēja par vajadzību „iekalt” rokudzelžos. Bet tagad, kāds surogāts, Ie.M. Rihards Kozlovskis, kurš ieņem šo amatu pateicoties Helsinki 86 aizsāktai Atmodai, mani aresta laikā pārmet pār paša auto, salauž kaulus un nodara vēl daudzus citus smagus miesas bojājumus.

Tāda nu, lūk, ir šī krievžīdisko okupantu MORĀLE visā savā spožumā !

Atkārtoju, es un latviešu tauta gribu zināt: visu to darboņu vārdus, kuri piedalījās mana aresta plānošanā un īstenošanā, sākot ar to, kurš tev deva pavēli un beidzot ar to vārdiem, kuri mani Liepājā nevajadzīgi sakropļoja.

Jā, Kozlovski, apzināti !!! sakropļoja !

Vācijas ārstu slēdziens pēc rentgena un radioloģijas apskates: Operācija bija jāveic divu nedēļu laikā pēc lūzuma. Tagad man ieteica roku sargāt no lielākas slodzes. Vērpjošas- griezeniskas darbības veikt es nevaru. To visu zināja arī Latvijas DP darboņi, bet palīdzību nesniedza, jo gaidīja, kad es psihotroniskās apstrādes rezultātā izdarīšu pašnāvību. Tikai pateicoties manai ticībai Dievam un manu tuvinieku enerģiskajai darbībai, šīs čekistu plāns nepiepildījās.

Jau rakstīju, ka pat ļaunākajos murgos nebiju iedomājies tik ārprātīgus melus, kādus piedzīvoju no varas un represīvo orgānu puses.

Agrāk vai vēlāk, bet tu, Kozlovski, sniegsi tautai sīku aprakstu par šīs noziedzīgās „operācijas” gaitu.

Par šo noziegumu tu saziņas līdzekļos atvainosies man un visai latviešu tautai.

Tu tiksi sodīts par genocīda veikšanu pret latviešu tautu un sadarbību ar cionistiem, par valsts izlaupīšanu grandiozos apmēros, kā rezultātā esi kļuvis par miljonāru.

LRTT pieprasa visiem noziedzniekiem atdot atpakaļ tautai to, ko esiet tai nolaupījuši un tas tad arī ir viens no galvenajiem naida iemesliem pret LRTT un personīgi L. Grantiņu.

Es pārstāvu savu tautu, bet tu, izdzimteni Kozlovski, vienu čekas slepkavu bandu !

Tu, pēc visiem starptautiskiem Likumiem, esi pelnījis ASM un arī saņemsi to, bet pirms tā izpildes, atmazgā savu dvēseli un nosauc visu šo noziedznieku vārdus, kuri piedalījās Helsinki- 86 dibinātāja zvērīgā aresta organizēšanā un izpildē.

===========================================================================

TIESISKUMS

Un tagad, nožēlojamie gara kropļi un noziedznieki(mežvieti,kazlovski,rasnači,kalnmeieri u.c.s.) pret cilvēci, izlasiet zvērināta advokāta Pāvila Rebenoka teikto, kā notiek arestēšana Tiesiskā valstī.

Par manu sakropļošanu jūs maksāsiet neiedomājami dārgu cenu.

Viss tas, ko nodarījāt man, nodarījāt un nodarāt arī manai tautai !

Jūs esiet nolādēti no “laiku sākuma” līdz “laiku beigām” !!!

Pāvils Rebenoks, Linards Grantiņš, Kārlis Ulmanis, Mežviets,Kozlovskis, LRTT01.11.15     L. Grantiņš

P.S.

Šiem gara kropļiem, latviet, nav vieta MŪSU valstī !

Mežviets, Kozlovskis, Rasnačs,Kalnmeiers

FOTO: Šie ir tie, kuru paraksti stāv zem manas zvēriskās aresta pavēles !

Tikai nesāc, Rihard, stāstīt par kaut kādu manu mistisku pretošanos, kā rezultātā trīs DP darbiniekiem un vienam policistam ar pistoli šaušanas gatavībā, bija man jānodara ārprāta miesas bojājumi.

Vai man bija iespējas, kur pamukt ?

Vai tad es pats brīvprātīgi jums nepieteicos ?

Bet jums, zvēri, vajadzēja asinis, tieši tāpat kā toreiz, kad jūs, nolādētie sātanisti, okupējāt manu Dzimteni.

You may also like...

8 komentāru

  1. A. saka:

    Nu traki, kas notiek…
    Kad man bija smagi, es sapnī satiku kādu būtni, kas piedzima pirms 2015 gadiem. Es viņam teicu – es baidos, ka manu vārdu varētu nelietīgi izmantot. Viņš atbildēja,
    ka Viņa vārds bieži ticis nelietīgi izmantots un pie tam briesmīgos veidos. Vēl jautāju, ko viņš saka par mūsu latviešu Dieviņu. Viņš teica īsi – tur nav nekādu pretrunu.
    …Tas tā, līdzsvaram…ceru, ka manu niku (A.) kāds atkal nenoķengās.
    .
    .
    .
    Admins
    Es katru dienu ar to Vīru apspriežos, kurš dzima pirms 2015 gadiem. Viņš gan saka, ka viss nav tik labi, ka viņš nebija “dzimis”, lai baznīcas un ticības radītu, bet, lai atgādinātu, ka Mozus 10. Baušļi ir jāievēro. Baznīcas esot Sātans sacēlis, lai radītu nesaticību… .

  2. A. saka:

    Štata jeb algotie komentētāji zog nikus, tādā veidā mēģinot padzīt no interneta parastos ļaudis. Es vēl turos:-).

  3. A. saka:

    Man prieks, ka kāds, kam to stāstu, saprot.
    Man arī bijušas (un ir) lielas dusmas, esmu prātojusi, vai tas nav slikti (garīgā plānā), bet Viņš arī ir dusmojies un iztrenkājis tirgotājus no dievnama.

  4. Ernests saka:

    Iesaku noskatīties divas īsfilmas par Latviju. Labi kadri, vērtīga statistika.

    …tur, Latvijā(1985-1999)
    http://www.filmas.lv/movie/3897/
    …tur, Latvijā(2000-2010)
    http://www.filmas.lv/movie/3898/

  5. annamarija saka:

    Krievu laikos mēs ņirgājāmies, ka stacijās un lidostās konkursa kārtībā par diktorēm pieņem fifas ar visneskaidrāko dikciju. Uz fotogaleriju skatoties, jāsecina, ka 4.maija kliķe amatos ceļ biogaļas, kam jau fizionōmijā ieraugāms reptiloīdu zīmogs…

  6. Valdis Freimantāls saka:

    Iekšlietu ministrs slēpj četru policistu piedalīšanos 4.maija republikas kliedzošākajā noziegumā – Rīgas Latviešu Biedrības varmācīgajā likvidēšanā 1993.gada 18.februāra naktī!

    Atgādinu, ka krimināllietas izmeklēšanu apzināti bremzē iekšlietu ministrijā strādājošie NECILVĒKI!

    Jau 22 gadus komunistu un čekistu izvirzītie ” LIKUMA UZRAUDZĪBAS PRIESTERI” slēpj šo policistu prātam neaptveramos N O Z I E G U M U S.

  7. Repatriants saka:

    Pilniibaa atbalstu Grantina rakstiito apsuudziibu, jo Latv. nav iistas un godiigas policijas, bet gan kangaru, vienaldziigo un okupantu bastardu grupeejums, kas pamataa vienmeer aizstaav saveejos kolonistus, vai pat uzbruuk latvieshiem, aarzemniekiem un nu arii ukrainiem. Vai var arii Latvija atrast kontu vai personu , kur ziedot naudu L.Grantina aizstaaviibai, jo caur bankaam ietureetaa pakalpojuma summa ir gandriiz dubultaaka par pashu ziedojuma summu?

  8. Miervaldis saka:

    Nekas Grantiņa kungs, tavi bendes (un arī visas Latviešu tautas bendes)
    beigs dzīvi “grāvī”!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *