Egils Levits un kangari

www.tautastribunals.eu-12Guntis Ulmanis, Valdis Zatlers,Vaira Vīķe Freiberga, Andris Bērziņš, LRTTTuvojas prezidenta „izbīdīšanas” diena.

Šajā sakarā no apziņas uzpeld jautājums: vai tāds prezidents vispār ir vajadzīgs ?

Ko ir izdarījuši iepriekšējie četri ?

Un te tad nu mēs arī nonākam pie secinājuma, ka iepriekšējie prezidenti ar savu anti- latvisko un anti- valstisko darbību ir nopelnījuši sev karātavas. Jā, vistiešākā nozīmē- K A R Ā T A V A S !

Ja mēs vēl šos izdzimteņus apziņā pielīdzinām Kārlim Ulmanim, kurš dibināja mūsu valsti un pēc tām to izveda ekonomiskajā avangardā visas pasaules mērogā, tad prāts vairs neietilpst esošajā visuma robežās, lai tas varētu nosaukt šos parazītus par prezidentiem !

Viņi to vien darījuši kā zaguši un nodevuši mūsu tautu un valsti.

Kārlim Ulmanim skapī esot karājies viens rezerves uzvalks un kurpju pāris, un, kā mēs zinām pēc nostāstiem, uz darbu viņš gājis kājām.

Toties pēdējie visi kā viens ir miljonāri ! Jā, jā, latviet, arī VVF un Zatlers ir miljonāri. Visbagātākā ir VVF, bet tas nerada viņai kauna sajūtu lūgt vēl papildus luksus lietas.

Par prezidenta kandidātiem jau tika rakstīts http://tautastribunals.eu/?p=26875, bet šoreiz vēl papildināsim par Levitu, kuru es jau raksturoju kā uzticamu Maskavas kalpu un kurš tikko kā pats to apliecināja: http://nra.lv/politika/141528-levits-premjera-amatam-virzitu-ari-saskanas-cilveku.htm

Egils Levits,Langa, Beitnere, LRTTParunāsim mazliet par tiem, kuri tik „ārprātīgi” aizstāv Levitu.

FOTO: Lūk, tas jums latviešiem no manis !

Ir jābūt aklam un kurlam, lai nesaprastu, kas viņš ir, vai arī tādam pašām kā viņš. Es uzskatu, ka visi tie, kuri tik briesmīgi grib redzēt Levitu Latvijas prezidenta krēslā, ir parazītiska rakstura cilvēki. Viņiem nav galvenais, lai palīdzētu tautai, bet gan, lai parazitētu uz tās miesas.

Lai pastāvētu un normāli funkcionētu valsts, tās pamatu pamatam ir jātiek uzbūvētam uz TIESISKUMA klintsakmeņa, kas nav sadrupināms ne ar kādiem „ārkārtas” lēmumiem. Šodienas Latvija ir dibināta uz čekistu asiņainajiem pagrīdes lēmumiem. Tika noraidīts LIKUMĪGAIS deokupācijas un dekolonizācijas valstiskuma atjaunošanas plāns.

Tātad, LIKUMĪBAS vietā ir veikts kārtējais noziegums !

Vai kāds ir dzirdējis no šī dižā jurista kaut reizi sakām, ka ir jāatjauno tiesiskums ? Uzsveru- NEKAD viņš nav pat abstraktā veidā to pieminējis. Toties viņš ir piedalījies gandrīz visos LIKUMA PROJEKTOS, kas Latviju ir novedis pie pilnīgas iznīcības !

Lūk, to gan ir veicis šis varenais jurists !

Vai viņš kaut vārdu bilda pret Abrenes prettiesisko atdošanu valstij, kura divas reizes mūs okupēja un veica prātam neaptveramu genocīdu ?

Nē !

Vai viņš ir atklāti uzstājies par čekas maisu publiskošanu un noziedznieku tiesāšanu(čekas maisu publiskošana būtu pirmais solis uz Tiesiskuma atjaunošanu) ?

Nē, to viņš nekad nedarīs, jo viņš strādā žīdu cionistu uzdevumā, lai iznīcinātu mūsu Tēvzemi un pasargātu čekistus no soda.

Slepkavas Godmanis un Borovkovs ir viņa draugi ! Tad par kādu tiesiskumu vispār var būt runa ?

Levits ir noziedznieks un tie, kuri viņu tik briesmīgi grib redzēt Latvijas prezidenta krēslā, ir tādi paši.

============================================================================

Kangari !

Un šeit par idiotiem un noziedzniekiem, kas viņu bīda uz prezidenta krēslu:

Apbrīnojami, cik nekaunīgi Vija Beinerte melo, ka profesors Dītrihs Andrejs Lēbers saredzējis Egilā Levitā spožu nākotni. Tik pat nekaunīgi kā Juris Rubenis, kurš uzdevās par H- 86 dokumentu autoru.

Izlasot šo Beinertes iztapīgi glumo un pielienošo frāzi, kas ir raksturīga nodevējam un kolaboracionistam, gandrīz vai jāsavemjas: „Es teiktu – cienīgs šā amata kandidāts, kura ievēlēšana būtu liels ieguvums Latvijai. Aicinot Egilu Levitu uz sarunu, zināju, ka tā būs saturīga un dziļa, taču man prātā nebija nācis, ka tajā būs arī piedzīvojumu romāna cienīgi sižeta pavērsieni un gluži negaidīti atklājumi.”

Un vēl: „profesors man klusiņām pačukstēja“

Kas tad tu tāda biji, ka profesoram vajadzēja tev čukstēt ausī ?

Varbūt viņš arī tev paredzēja „lielu nākotni” ?

Vija Beinerte

http://m.la.lv/saruna-egils-levits/

Vija Beinerte, Levits, Borovkovs, prezidents

FOTO: Domāju, ka foto izsaka visu, arī par tautību, kādai pieder “mūsu Vija” ! Gandrīz vai Aivara Borovkova dvīņu māsa !

FOTO NOSAUKUMS: “Gļota”

Mēs iepazināmies 1989. gada rudenī profesora Dītriha Andreja Lēbera mājā Hamburgā. Pirms tam profesors man klusiņām pačukstēja: iepazīstināšu tevi ar izcili gudru cilvēku, kam paredzu lielu nākotni, viņa vārds ir EGILS LEVITS. Profesora paredzējums izrādījās pravietisks.

Egils Levits ir Latvijas neatkarības atjaunošanas deklarācijas koncepcijas autors, pirmais Augstākās Padomes padomnieks, pirmais tieslietu ministrs pēc Satversmes darbības atjaunošanas, pirmais vēstnieks

Vācijā pēc valsts atjaunošanas, pirmais vēstnieks Austrijā un Šveicē, pirmais Latvijas pārstāvis Eiropas Cilvēktiesību tiesā, pirmais Latvijas pārstāvis Eiropas Savienības tiesā. Ar viņa pūlēm tapuši daudzi svarīgi likumprojekti, viņš ir arī Satversmes preambulas autors. Tagad – viens no Valsts prezidenta amata kandidātiem. Es teiktu – cienīgs šā amata kandidāts, kura ievēlēšana būtu liels ieguvums Latvijai. Aicinot Egilu Levitu uz sarunu, zināju, ka tā būs saturīga un dziļa, taču man prātā nebija nācis, ka tajā būs arī piedzīvojumu romāna cienīgi sižeta pavērsieni un gluži negaidīti atklājumi.

===========================================================================

Šeit vēl viens glumeklis- Mārcis Gobiņš.

Mārcis Gobiņš ir Ādolfa Šildes mazdēls. Latviešu emigrācijā Ādolfs Šilde tika uzskatīts par godavīru un latviešu tautas patriotu, kuru čekisti raksturoja kā kara noziedznieku. Man bija tas gods ar šo cilvēku personīgi iepazīties un saņemt no viņa grāmatu ar ierakstu, kurā viņš man pateicās par veikto Latvijas labā.

Man, kā tagad redzu, bija arī tas ne-gods iepazīties arī ar viņa mazdēlu Mārci Gobiņu, kurš šodien uzcītīgi un uzticīgi kalpo mūsu tautas bendēm- 4. maija čekistu kliķei.

Skat, tikai, kādi komunistiski slavinājumi nāk no šī „letiņa” mutes: Egils Levits ir īstens Latvijas patriots, kas mīlestību uz savu valsti parādījis ne tik daudz vārdiem, kā nenogurstoši un pašaizliedzīgi tai kalpojot.”

Interesanti, kura tad Levitam ir tā „sava tauta” ? Tēva vai mātes ? Levits Beinertes intervijā pasakā, ka tēva radi visi holokaustā gāja bojā !

Mēs visi zinām, ka žīdi izplata mītu: „Latvieši bija lielāki žīdu šāvēji par vāciešiem !”

Šeit tad arī slēpjas atbilde visai Levita noziedzīgajai darbībai pret latviešu tautu. Viņa uzdevums ir atriebties latviešiem, ko viņš arī cītīgi dara. Ar viņa ziņu ir pieņemti visi Latvijas valsti graujošie Likumi !

Un par šo teikumu pat smieties ir pretīgi: “Lielāko daļu sava darba Latvijas labā Egils Levits veicis bez atalgojuma un neviena īpaši neskubināts.”

Atalgojums viņam ir pasakains. Skubināts netika, bet gan pavēlēts tika no cionistu bandas puses !

Mūsu glumeklis Mārcis laikam cer cionistu zirgustallī ieņemt cienīgu vietu- par zirgābolu vācēju kļūt !

Novēlēsim viņam veiksmi !

Mārcis Gobiņš

Mārcis Gobiņš Egisls Levits, Beitnere

FOTO: Mārci, vai nebūtu laiks aiziet uz Svētvietu un aizdegt svecīti vectēva piemiņai ? Varbū prāts tomēr apskaidrosies !

Egils Levits ir īstens Latvijas patriots, kas mīlestību uz savu valsti parādījis ne tik daudz vārdiem, kā nenogurstoši un pašaizliedzīgi tai kalpojot.

Lielāko daļu sava darba Latvijas labā Egils Levits veicis bez atalgojuma un neviena īpaši neskubināts.

Viņu skubinājusi tikai paša sirdsapziņa un mīlestība uz savu tautu un valsti, vēlme piedalīties tās gaišākas nākotnes veidošanā.

Grūti būs atrast cilvēku, kas vairāk personīgā laika un līdzekļu ieguldījis Latvijas tiesību sistēmas un līdz ar to mūsu valsts pamatu veidošanā un stiprināšanā.

===========================================================================

Šeit lasāma viena no lielākā Latvijas jūdasa slavas dziesma Levitam. Šo draķi, dažas dienas pirms savas nāves, paša tēvs nolādēja. Ar asarām acīs viņš sacīja LRTT piesēdētājam Jānim Zīvertam: “Savā azotē esmu izaudzinājis kangaru!”

Šī jūdasa vārds, kurš likvidēja Latvijas Nacionālo Zemessardzi un, kurš atdeva Abreni Putinām, ir Ģirts Kristovskis.

Šis “tarakāns” par Levitu kā par leģendu sāk runāt !!!

Kreatūra ar tādu iztapību būt ar mieru pat “izvadorgānus” Levitam aplaizīt !

Ģirts Valdis Kristovskis,

Ģirts Kristovski, Beitnere, Gobiņš,LRTT, Saeima.pirmais Vienotības priekšsēdētājs, laikrakstā “DIENA” 25.05.2015. par Egila Levita kandidatūru Valsts prezidenta amatam saka ļoti būtiskus vārdus:

FOTO: Ģirts Kristovskis, kreatūra, kuru miesīgais tēvs īsi pirms nāves nolādēja !

“Ja valdības koalīcijas politiķi visi lūkotos pēc pieredzējuša, valsts lietās kompetenta, iespējami labāk sagatavotā Latvijas valsts prezidenta kandidāta, tie meklētu izcilu personību, kas spēj būt visu partiju, visas tautas prezidents, nes sevī leģendu par valsti.

Tādus valstu vadītājus – vērtību cilvēkus – leģendas atzīst un ciena, pat alkst Rietumu pasaule. Vaclavs Havels vai Lehs Valensa bija leģendas. Vaira Vīķe-Freiberga, deportētā, kultūras cilvēks, bija leģenda.

Arī Egils Levits un viņa ģimenes cīņa pret padomju okupāciju padomju varas gadu garumā, aktīva dalība padomju režīma demontāžā un Latvijas neatkarības atjaunošanā ir izcila leģenda! Taču ne tikai!

Uz Levita sasniegtā tieslietās, valsts lietās, būvējot demokrātisku un tiesisku Latviju, arī plašāk visu Eiropu, var radīt nebijuši spēcīgu pasaules mēroga līderi no nelielas ES un NATO valsts.”

============================================================================

Par visu šo žīdismu ir jau rakstīts:

http://tautastribunals.eu/?p=21688

Šeit vēl vesels lērums mums pazīstami sprukstiņi, kuri grib redzēt prezidenta amatā jebreju, bet ne latvieti: Edvīns Šnore, Sandra Kalniete, Dagmāra Beitnere, Knuts Skujinieks, Liāna Langa, Ieva Brante, Vilis Vītols… .

Šeit variet noklausīties Langas, Beitneres un Skujenieka “siekalošanos” žida Levita priekšā:

https://www.youtube.com/watch?v=0wqOqIAQgLQ

Izrādās, ka bez Levita Latvija ir pagalam, tāpat kā bez žīda Putina nav Krievijas. “Ir Putins, ir Krievija, nav Putins, nav Krievijas !”

Žīdiski komunistiskais ārprāts ir pārņēmis pasauli !

Kāpēc šie “dižgari” nevarēja pieprasīt, lai izvirza Ināru Mūrnieci, Kristīnis Jarinosvsku vai Raimondu Graubi ?

Šie cilvēki sevi ir vienreizēji parādījuši kā Latvijas patrioti un Tiesiskuma aizstāvji !

Nē, bet viņiem vajag noteikti šo žīdu !!!

Dievs, atpestī mūsu Tēvzemi no šiem idiotiem !

27.05.15.   L. Grantiņš

P.S.

Vai ievēroji, latviet, cik vienādi viņi visi runā ?!

You may also like...

13 komentārs

  1. Ernests saka:

    Mūrnieci noteikti. Broka arī varētu būt lieliska prezidenta – diplomāte, izskatīga, pašapzinīga un ar starptautisku pieredzi.

    Par Raimondu Graubi šaubos. Atceros kā viņš Dombura raidījumā runāja par obligāto dienestu un bija pret, pie tam nespēja pamatot. Var jau būt, taču šaubos, ka armijas galva var tik ilgi būt pie teikšanas un būt neatkarīgs no kliķes…

    Pieļauju, ka viņš spēlē “zem galda” mūsu labā, un vispār tādu cilvēku ir daudz. Par to vajag rakstīt! Citādāk var pazust ticība labajam un ka apkārt ir tikai rikļrāvēji un žīdi. Tāpat kā čekisti tēlo patriotus un lien organizācijās, ir arī valstiski cilvēki, kas spēlē pretējo spēli.

  2. Eduards Lunis saka:

    —-KĀPĒC NETIEK IZMANTOTS NEAPSTRĪDAMS, ACĪMTEDZAMS FAKTS, KA VARTURI IR NE TIKAI KOMUNISTI, ČEKISTI UN VISĀDU TAUTĪBU NELIEŠI, BET ARĪ VARU LATVIJĀ IR SAGRĀBUŠI PRETLIKUMĪGI!?
    TĀTAD- ARĪ IZVIRZĪT KANGIDĀTUS PREZIDENTA AMATAM VIŅIEM NAV TIESĪBU!
    —LEVITAM TO TEICU SAIETĀ MAZAJĀ ĢILDĒ, ARĪ PILSOŅU KONGRESĀ TO TEICU, BET…
    lINARDU GRANTIŅU-PAR VIENĪGO , LATVIJAS PAŠREIZĒJAI SITUĀCIJA VISATBILSTOŠĀKO, PREZIDENTU!
    ESMU PĀRLIECINĀTS-80% TAUTAS ATBALSTS BŪTU NOTEIKTI!

  3. A.Gedroics saka:

    Kā dēvēt vislatviešus, kuri stāv un krīt par Levitu, ko???
    .
    .
    Admins
    Tas protams ir nepatīkami un neuzskatu,ka viņu cerība atmaksāsies.
    Iespējams arī, ka veco čekistu- Tēvzemiešu uzspiests variants.

  4. Valdis Freimantāls saka:

    Nelietīgā un prātam neaptveramā, likumīgi atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības iznīcināšana – tās 1938. gada statūtu nereģistrēšana, 1993. gada 18.februāra nakts baisais KGBistu pretlatviskais noziegums 100% guļ uz Levita sirdsapziņas!

  5. Māris M. saka:

    Atradu interesantu komentāros ieliktu saiti:

    https://agnesemargevica.wordpress.com/2015/05/28/pielaizu-biznesmeni/

  6. Elmārs saka:

    Par Egilu Levitu biju lasījis jau iepriekš gan šeit LRTT, gan arī šeit: http://www.suverenssuverens.org/egila-levita-kaitigums-latvijas-sabiedribai.php
    No izlasītā gan tur, kā arī virknē dažādu rakstu un grāmatu, esmu nonācis pie secinājuma, ka varturi nespējot vairs, kā līdz šim, pārrakstīt vēsturi (pateicoties internetam ir pieejams ne tikai varturiem vēlamais vēstures faktu interpretējums, bet arī alternatīvi avoti, tai skaitā arī arhīvi) ir pastiepuši savas neķītrās roķeles un izbāzuši lunkanās mēles pamatjēdzienu un definīciju pielaikošanai, lai tādējādi attaisnotu savas noziedzīgās rīcības pareizību. Citāts no augstāk pieminētās i-vietnes:” Bijusī Latvijas Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga atklāti mudina attiecīgus cilvēkus modernizēt atsevišķus sabiedrībā svarīgus terminus. Pie tiem pieder jēdzieni demokrātija un suverenitāte. To definējumi neesot vairs atbilstoši globālajai modernajai pasaulei. Tādēļ tie esot jāpārdefinē.”
    Termina „demokrātija” viennozīmīgu, man saprotamu un neinterpretējamu (nemanipulējamu) skaidrojumu (definīciju) līdz šim tā arī neesmu nekur atradis, bet šoreiz ne par to, bet gan par terminu „nācija”, kurš tiek izmantots arī Egila Levita (vai, varbūt, tomēr ne jau nu viņš pats ko tādu ir sacerējis) preambulā sekojoši:” 1918.gada 18.novembrī proklamētā Latvijas valsts ir izveidota, apvienojot latviešu vēsturiskās zemes un balstoties uz latviešu nācijas negrozāmo valstsgribu un tai neatņemamām pašnoteikšanās tiesībām, lai garantētu latviešu nācijas, tās valodas un kultūras pastāvēšanu un attīstību cauri gadsimtiem, nodrošinātu Latvijas tautas un ikviena brīvību un sekmētu labklājību.”
    Terminu „nācija” Vikipēdija (propesors Priedītis parasti aizbildinās, ka tur neko nevar atrast, bet pats gan ir par slinku, lai tur ko papildinātu) skaidro sekojoši:” Nācija ir nākamā tautas attīstības pakāpe, kad tā sasniedzot noteiktas organizētības, vienotības pakāpi, spēj izveidot savu valsti. Bez savas valsts tautu nevar uzskatīt par nāciju.”
    Termina „nācija”, , skaidrojums lekciju kursos: http://www.youtube.com/watch?v=qxoj_RmVtLg&feature=player_detailpage#t=2350
    Egila Levita preambula sākumā satur vārdu salikumu „latviešu nācija”, tad, it kā nejauši, šie vārdi, jau pirmā teikuma beigās, tiek aizvietoti un turpmāk ir lietots vārdu salikums „Latvijas tauta”. Kur palika vārds „latvieši” un kur izzuda vārds „nācija”? Kā skaidro tā pati skopā Vikipēdija, vārdam „tauta” ir vairākas nozīmes: ”Tauta ir daudznozīmīgs jēdziens, ar ko visbiežāk saprot kādas valsts vai citas politiskas vienības iedzīvotāju (pilsoņu) kopumu, vai arī etnisku grupu, kurai ir kopīga valoda, kultūra, teritorija, reliģija un vēsture. Valoda ir viena no svarīgākajām tautas pazīmēm, lai gan tas nav viennozīmīgi, jo pastāv dažādas etniskas grupas, kas runā vienā un tajā pašā valodā.
    Jēdziens “tauta” tiek izmantots arī, lai apzīmētu cilvēku etnosociālās grupas, kas varētu būt sinonīms jēdzienam “nācija”. Šajā gadījumā saprot, ka tauta ir kādas valsts vai teritorijas visu iedzīvotāju kopums, neatkarīgi no šo cilvēku tautībām.”
    Es šeit nekomentētu, ja vien atkal nesaskartos ar vārdu salikumu –„Latvijas nācija”: http://www.youtube.com/watch?list=UUM9_HObJ41YJPBnqwkm9YTA&t=562&v=X5u2Lo4RuKw
    Kāds man varētu paskaidrot, kas tas ir un ko tas nozīmē? Un vēl jautājums – kas tā tāda Dittas Rietumas „Latviešu Biedrība”, kam viņa kalpo un kādi ir tādas biedrības patiesie mērķi? Vai latviešiem ir vajadzīga tāda biedrība, kura ir spējīga atteikties no „latviešu nācijas”?

  7. Vieda saka:

    Tas visu izskaidro – par nigeru ievešanu Latvijas teritorijā un Levita virzīšanu prezidenta krēslā:

    Речь президента Антидифаммационной Лиги Абрахама Фоксмана об уничтожении белой расы и СиоНацистском захвате мира

    Президент Антидифаммационной Лиги Абрахам Фоксман в своем выступлении в 1998 году произнес следующую речь:

    – Джентльмены! Приветствую вас на второй встрече по случаю столетнего юбилея участников Старейшин Синода. Мы достигли всех целей, сформулированных на нашей первой встрече сто лет назад.

    Мы управляем правительствами. Мы создали противоречия среди наших врагов и заставили их уничтожать друг друга. Мы заставили действительно замолчать критиков наших дел, и мы – самая богатая раса среди людей на Земле.

    Я говорю о смерти белой расы. Мы полностью уничтожим все средства воспроизводства так называемой расы арийцев. Настало время удостовериться, что белая раса угаснет через кровосмешение и фактически сведенную к нулю рождаемость.

    Мы все наслаждались видением многократно повторенных кадров со всего этого мира – последними белыми детьми, играющими с темными детьми, и знаем, что это путь окончательного разрушения белой расы. Мы можем разрушить древнюю чистую линию крови арийцев, побуждать к альтруизму и производству смешанного потомства.

    Существуют более агрессивные программы. Их цель – уничтожение белых детей – заслуживает любой цены. Мы хотим, чтобы каждый белый отец чувствовал неудобства от белых детей и производил смешанное потомство.

    Мы должны использовать нашу власть для шельмования белых мужчин и женщин, тех, кто еще собирается сохранить свою расовую чистоту. Они будут в новом обществе подвергнуты остракизму.

    Чтобы гои не могли объединиться, их надо убивать и заключать в тюрьмы.

    Мы воочию убедимся в конце белой расы лишь тогда, когда разрыхленные умы впечатлительных белых детей превратят их в агентов для их же собственного разрушения. Уже наши усилия в создании “людей” этого типа для белой расы привели к успехам. Эти мужчины уже не самостоятельные люди.

    Люди, вы и ваши предки интенсивно работали, чтобы удостовериться, что у нас будет власть для того, чтобы держать судьбу белой расы в своих руках. Теперь мы имеем это.

    Погибайте арийские гои (рогатый скот).

    25 августа, 1998, Нью-Йорк.

    Газета “Славянин”, № 5 (25) 2000 г.)

  8. auseklis saka:

    Egils Levits ir bijis negodīgs Ministru prezidenta biedrs, Tieslietu ministrs, 5. Saeimas deputāts no “Latvijas Ceļa”, tautā saukta – Pleskavas ceļa saraksta (1993—1994), viņam neinteresē latviešu tauta.

  9. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde Elmāram.

    Varu paskaidrot par Ditu Rietumu un Latviešu Biedrību, ko viņa izveidoja kopā ar nelokāmiem lATVIJAS PATRIOTIEM.

    Enerģiska un pragmatiska, cīnītāja ar izcilu stratēģijas izpratni.

    Būdama Zviedrijas pilsone, nodibināja Latviešu Biedrību,kura darbojās pēc RLB 1938. gada statūtiem. Komunisti un čekisti – 4 maija pretlatviskie kangari un starptautiskie pretlatviskie spēki ir viņas “atmaskojamo neliešu ” skaitā.

    Mums jāsaprot, ka pret organizētu noziedznieku sistēmu spēj nostāties un to uzvarēt tikai profesionāli radīta, perfekta sistēma! Dita Rietuma to lieliski izprot.

    Iesaku visiem Latvijas patriotiem iestāties Latviešu Biedrībā, lai atjaunotu likumību un tiesiskumu Dzimtenē! Sekojiet internetā “LaBie. lv”.

    Viltīgie varturi muļķo tautu,sūc tautas asinis un iznīcina jebkuru opozīciju pretlikumīgām metodēm. Tā tas notika ar Latvijas patriotiem, kuri darbojās likumīgi Māmuļā pēc atjaunotās biedrības likumīgajiem statūtiem un kuru sabiedriski politisko darbību “AIZLIEDZA” varas kliķe, pastrādājot baisāko kriminālnoziegumu pret tautu.

    Esmu Latviešu Biedrības pirmais un pagaidam vienīgais goda biedrs.

    Aicinu LATVIEŠUS visā pasaulē ziedot organizētai opozīcijai līdzekļus un nekustamos īpašumus, atbalstīt likumības atjaunošanu Latvijā, palīdzēt noraut liekulīgās maskas pretlatviskajiem viltniekiem! Atjaunot 1918. gada Latviju – bez komunistu un čekistu pretlatviskajiem, privileģētajiem B R I E S M O Ņ I E M.

  10. Raitis saka:

    Levits tads vecs noplucis žīds vien ir. Nevaru saprast, kāpēc nacionālisti šito krāpnieku tik cītīgi izvirza prezidenta amatam. Izskatās, ka nacionālistu vidū ir kāds diversants, kurš “mazgā galvu” nacionālistiem.

  11. A.Gedroics saka:

    Raiti, kur tu redzi Saeimā vismaz 1 nacionālistu?

  12. Mēs no pierīgas saka:

    Apnicis tas Frementals ar bezgaliigo kladzinaashanu par LB iznicinashanu , kas notoka tik sen un par ko shis “varonis” visu laiku kluseja,kamer nu ir noilgums!
    Bet vina slavinata d.rietuma ir prasta demagoge un provokatore,kas visas reizes publiski ir iestajusies pret dekolonizaciju un par milestiibu pret okupantiem, riebjas par domat par tadu nodeveeju! Un veel , no loti daudziem aculiecinuiekiem zinu, ka visur kur vina uzradas kada latv. organizacija, tur sakas skandali un jukas.

  13. Raitis saka:

    Gedroic, Saeimā, es ticu, ka ir daži, kuri ir Latvijas patrioti un strādā labāko nodomu vadīti, bet viņu ir tik maz, ka to nevar īsti pamanīt. Tādiem cilvēkiem nedod pat no tribīnes runāt, jo visu kontrolē Vienotības-Saskaņas Centra žīdiskā hunta.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *