Vēlēšanas, ko darīt ar “tām”- boikotēt ?

Publicists I. Knaģis.Ja latvieši varētu simtprocentīgi vienoties par vēlēšanu boikotu, tad būtu jauki, bet tā tas nenotiks.Tāpēc šis neprāta solis ir jāatmet un vēlēšanās tomēr jāpiedalās. 11.09.2010 Latvijas Avīzē ir publicista I. Knaģa raksts.  http://www2.la.lv/lat/latvijas_avize/jaunakaja_numura/?doc=85360  Labāk un saprotamāk priekš parasta ierindas latvieša pateikt nav iespējams. Tāpēc izlasiet šo rakstu un apdomājiet, vai neiet uz vēlēšanām ir tas pareizākais.

Foto:Ilmārs Knaģis. http://www.gramata21.lv/users/knagis_ilmars/

Rakstu I. Knaģis iesāk ar Sokrāta citātu:“Ja tu stāvi malā, tad muļķis var darīt, ko viņš grib.” Protams, ka šajās vēlēšanās nav par ko vēlēt, ja mēs šīs vēlēšanas uzskatām par tradicionālām. Tā problēma ir, ka šīs ir “netradicionālas” vēlēšanas. Cionisti, krievu šovinisti un latviešu kangari-komunisti ar Peteru un Zālīti priekšgalā šo situāciju ir apzinīgi daudzus gadus veidojuši. Šajās vēlēšanās nav vairs runa par ekonomisko izaugsmi, bet gan par tautas pastāvēšanu. Ja mēs balsosim par šleseriem, urbanovičiem, šķēlēm, g. ulmaņiem un pārējiem krievžīdu-kangaru salašņām, tad mums ir jārēķinās ar to, ka tiks pieņemti neatgriezeniski un nāvējoši likumi priekš latviešu tautas un Latvijas valsts. Kā piemēram: krievu okupantu valodu par otru valsts valodu, izstāšanos no NATO un ES, un droši var teikt arī- par pievienošanu Krievijai !!! Ja balsosim par VL vai Vienotību, tad vismaz nenotiks šis nāvējošais “dūriens”. Protams, ka arī VL un Vienotība sastāv no tautas nodevējiem un valsts izzadzējiem, tādiem kā- Ēlerte, Štokenbergs vai… .

 Cionistu hidra(antikrists) savā nelietībā un divkosībā tikpat kā nav pārspējams. Tikai Drosme un Taisnība ir šo neliešu bīstamākais ienaidnieks. Tāpēc būsim droši un taisnīgi savos darbos. Arī Tas Kungs saka: “Izglābts tiks tas, kurš pastāv patiesībā”. Dievs palīdzēs tikai tam, kurš dara labus un Taisnīgus darbus. Pienāks arī tā diena, kad visi šie urbaņēviči, godmaņēviči, peterēviči, pabrikēviči, ulmaņēviči, ...u.d.c. genocīda īstenotāji pret latviešu tautu, karāsies vienā laternā Rīgas centrā. Katrs saņems pēc nopelniem !!!

Tā kā ej, latvieti, un vēlē, dari Tautai un Dievam tīkamu darbu !

 Šajā pašā I. Knaģa rakstā ir kāds Vijas komentārs, kurš tieši atspoguļo patreizējo situāciju. Komunisti un cionisti ir iegrūduši tautu vienaldzībā, var teikt iznīcībā.

Vija, 11.09.2010 / 12:34                                                                                                                                                                                                                                                              Labs ievada citāts! Jauki jau ir apelēt pie ļaužu goda un atbildības, un dažkārt šī taktika arī nostrādā. Bet cilvēks spēj darīt sevis un citu labā, ja viņā ir mīlestība, cerība, naids vai dusmas. Vienaldzībai ir paralizējošs spēks, tad viss ir vienalga un darīt vairs neko negribas. Un cik tādu cilvēku ir šobrīd Latvijā, kuriem viss ir vienalga? Ļoti, ļoti daudz.

Atcerēsimies un iegaumēsim: žīdisms-jūdaisms radīja boļševismu-komunismu, kurš savukārt ir nekas cits kā visu un visur tik ilgi meklētais- ANTIKRISTS. Antikrists šodien Latvijā piedzīvo ziedu laikus godmaņa, petera, borovkova, šlesera, šķēles, g. ulmaņa, vanaga, pujāta, ļedjajeva, kļockina u.c….izskatā. Paradokss ir tas, ka Antikrists pats par sevi, kā tāds, neeksistē- eksistē tikai cilvēka Ļaunums. Tāpat arī Dievs nav mīlestība, bet gan auksts un nepielūdzams Kosmiskais Likums. Karmas Likums: “Ko sēsi, to arī pļausi” !!!                                                                                                                                                                                     Šī LIKUMA darbības rezultātā, visi šeit pieminētie ļaunuma īstenotāji, tiks iznīcināti !                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Tā Tā būs latviešu tautas gaviļu diena !                                                                                                                                                                                                                                          Krievija un Izraēla tiks no pasaules kartes izdzēstas, jo „viņas ir dzērušas“ daudzu nevainīgu tautu asinis.

DIEVS SVĒTĪ LATVIJU !

IMGP0974Linards Grantiņš LRTT & H-86

12.09.2010

You may also like...

31 komentāri

  1. kangarovičs saka:

    antikrists nāks pasaulē, kā absolūtā materiālisma un izvirtības mesija,trulma un netikumības iemiesojums un pasauli vajag tam sagatavot,ko arī dara visa rietumu civilizācīja.tak visas rietumu valdības ir pilnas aržīdiem,pizdurastiem un komunistiem arī Latvijā ir tas pats novērojams.Nu tak paskatās sejā Roberts Žīde,Lieģīs,Plīners,Cilēvīčs,Kalniete,Ojārs Rubenis,Židanoka,VVF,Godmanis un vel cit.

  2. Lai radītu saimnieciskās krīzes, vajadzīgs izņemt naudu no aprites! tā teikst PSKP Politbiroja pārkārtošanās direktīvas 20 pantā.
    Arī massu informācijas līdzekļu loma, kas ļauj melus padarīt par īstenību.

    Ar lamāšanos nekur tālu netiksim!

  3. xy saka:

    Kuri tad ir gudrāki kriev-žīdi vai latvieš-žīdi,par kuriem tad ir
    jābalso ?

  4. Juris P. saka:

    Alternatīvs viedoklis rakstā «Politteātra priekškars jau pacelts!»
    http://www.aisbergs.lv/?p=16809

    un „Žuļa” komentārs zem tā:

    «Visus šos gadus liela daļa no mums ir gājuši uz vēlēšanām tikai tādēļ, lai tie krievvalodīgie netiktu pie varas Latvijā un Latviju neaizvilktu atpakaļ kremļa paspārnē. Jāsaka, ka tas ir izdevies. Vēl neviena valdība Latvijā nav bijusi atklāti prokrieviska. Pasvītroju – ATKLĀTI prokrieviska. Pie varas visdažādākajās kombinācijās ir bijušas it kā latviešu ievēlētās un it kā latviešu pārstāvētās partijas. Kādi ir rezultāti? Es te nesākšu uzskaitīt visu, kas pa šo laiku ir krievu labā darīts, tam te nepietiktu vietas.
    Bet vai kāds var nosaukt vēl kaut ko tādu, kas krievu labā pa šiem gadiem nav izdarīts? Krieviem nav pilsonība iedota? Bet tiem nepilsoņiem mūsu politiķi ir sadevuši tādas tiesības, ka būt par nepilsoni atsevišķos gadījumos drīzāk ir kā privilēģija, nevis trūkums un tāpēc tā pa īstam neviens par savu nepilsoņa statusu šeit jau nemaz nestreso. Un arī Krievijai šis nepilsoņa statuss itin labi patīk, jo katrā izdevīgā brīdī var bļaustīties par cilvēktiesību parkāpumiem Latvijā.
    Nu, kas vēl? Krievu valoda nav ieviesta kā otrā valsts valoda Latvijā? Paklausieties, kādā valodā runā Latvijas biznesa aprindās! Bet biznesa aprindas, tie ir tie, kam valstī pieder ekonomiskā vara. Tātad reāli jau pie mums divvalodība pastāv. Atliek to tikai juridiski noformēt, bet tas ir tikai laika jautājums.
    Nākas secināt, ka nav nekādas starpības vai Latvijas valsti un tautu dzen postā un iznīcībā latviski runājoši bezprincipu pērkami kosmopolīti ar latviskiem uzvārdiem, vai prokrieviskajās partijās sastāvoši cittautībnieki. Rezultāts ir viens un tas pats. Vienīgā atšķirība ir tā, ka tagad visi, kam nav slinkums uz latviešiem var rādīt ar pirkstiem un teikt: “jūsu pašu bāleliņi valsti izputināja”, “jūs paši viņus ievēlējāt”, “jūs esiet vergu tauta, kas neprot būt saimnieki savā zemē”.
    Man nu vienreiz pietiek! Skaidrs, ka šī viltīgā vēlēšanu sistēma ir atstrādāta līdz pašai sīkakajai niansei. Iekļūt patiesi nacionāliem un patriotiskiem cilvēkiem Saeimā nav nekādu izredžu. Tāpēc piedalīties šai teātrī nav jēgas.»

  5. Grāls saka:

    apbrinojami, ka provokators Grantiņš raksta par ļaunumu citos…

  6. Filips Bobinskis saka:

    Skatoties, kādas partijas piedalās šā gada vēlēšanās, jāsecina, ka nav neviena, par kuru varētu bez mazākiem sirdsapziņas pārmetumiem balsot.
    Tomēr, ja jāizvēlas starp viltusnacionālistiem un atklātiem nacionālisma ienaidniekiem, es šajā sarežģītajā situācijā tomēr izvēlēšos pirmos.
    Vislabprātāk es boikotētu šīs nelikumīgās vēlēšanas, bet neredzu tam jēgu. Pašreizējā vēlēšanu kārtība neparedz minimālo vēlētāju skaitu, lai vēlēšanas atzītu par notikušām. Līdz ar to, arī mums nepiedaloties, saeima tāpat būs ievēlēta, tikai vēl sliktāka.
    Tas ko varam darīt, ir ne tikai nobalsot par mazāko ļaunumu, bet arī pēc vēlēšanām regulāri vērsties pie konkrētā spēka, pieprasot noteiktas politikas īstenošanu un nepieļaujot mums netīkamu lēmumu pieņemšanu.

  7. grigors saka:

    Man liekas šī raksta autors ir sagājis sviestā. Iepriekšējos rakstos viņš VL un Vienotību uzskata par tautas nodevējiem un gatavojas šos tiesāt, bat tagad aicina iet vēlēt par šiem. Hei, tu neesi jucis prātā? Vai nu arī saņēmis baigo piķi no šiem. Met kažoku uz otru pusi.

  8. Patiesība-grigoram saka:

    Kapēc tu tik briesmīgi lamājies. Visu pirms tev jāiemācās lasīt un izlasīto saprast,un tad sāc kādu zākāt. Raksta autors izvēlas no diviem sūdiem to mazāko, bet tev kā redzams uz rakstītāju ir personīgs naids.Iedzer vakarā balderjāni un nomierinies, citādi izies kā bleck-pļeckai,prātiņš pakaļā ieskries tā,ka par Reiniks nepalīdzēs.

  9. black_joker saka:

    patiesībai- grigors gan nevienu lamuvārdu savā komentā nav minējis, tas viens. Otrs – ja runā par sūdiem, tad labāk, lai vēlē par SC- vismaz kāda programma un vismaz ko var izdarīt Rīgas grožus turot.

  10. Filips Bobinskis saka:

    Runājot par lielākiem vai mazākiem mēsliem, lūk 69 īsteni mēsli: http://www.dddlnf.com/content/view/487/29/.
    Sarakstā iekļauti gan tikai deputāti, kas balsoja par šo noziedzīgo lēmumu, nevajag arī aizmirst arī “cienījamos” par exministrus, piemēram, Pabrika kungu.

  11. vidzemniece saka:

    kā par mazāko ļaunumu balsošu par Aleksandru Kiršteinu (ZZS), visus pārējos svītrojot. Tas politiķis ir vienīgais, kam pieticis drosmes no Saeimas tribīnes atklāti runāt par dekolonizāciju, un krievžīdu veiktajām nelietībām pret latviešu tautu,

  12. AG saka:

    Par ko tad balsot – Linard, par pizdambrovski, vai?

  13. black_jocker saka:

    «Komunisms un fašisms ir divi galvenie politiskie riski Krievijai nākamo 20 gadu laikā, tāpat kā tas ir bijis arī pēdējos 20 gadus,» Krievijas Investīciju samita laikā ziņu aģentūrai «Reuters» izteicās A.Čubaiss.

    «(..) es uzskatu fašismu par milzīgu draudu valstij, un visas šīs diskusijas par Putinu vai (prezidentu Dmitriju) Medvedevu, Medvedevu vai Putinu nobāl salīdzinājumā ar šīm briesmām.» (domāta cīņa starp premjeru un pašreizējo Krievijas prezidentu)

    Čubaiss atsauca atmiņā Krievijas neseno reformu autora J.Gaidara brīdinājumu. Gaidars atkārtoti vilka paralēles starp postpadomju Krieviju un Veimāras Republiku Vācijā pēc Pirmā pasaules kara, kuru iznīcināja Ādolfa Hitlera nākšana pie varas 1933.gadā.

    «Fašisma radītās briesmas vēl nav pilnībā parādījušas sevi, un es uzskatu, ka tās ir reālas briesmas, kas var saraut Krieviju gabalos,» uzsvēra 55 gadus vecais Čubaiss, kurš bija Kremļa administrācijas vadītājs prezidenta B.Jeļcina laikā.

  14. black_jocker saka:

    tapēc mums ir jābalso pret fašistiskās krievijas piektās kolonnas partijām-SC,PCTVL,PLL, jo tās maskēti te pamazām ieviesīs fašismu, kā kremļa slepeno doktrīnu!

  15. black_joker saka:

    “black_jocker” – esi mazliet oriģinālāks ar nika izvēli – daudziem šeit esošajiem aptumšotajiem ļautiņiem viena burta esamība vai neesamība neko neizsaka…..

  16. Patiesība-Pļeckai saka:

    Necik sen tu vēl solījies balsot par SC ! Kas ar tevi noticis, driģenes šnabja vietā sarijies esi, vai ?

  17. siļķe saka:

    Pēc tiem drausmīgiem komentāriem var spriest kurš lasa šo lapeli.Neviena nopietna viedokļa,”naciķi”!

  18. black_joker saka:

    Patiesībai- es tak uzrakstīju atgādinājumu tam, kas izmanto manu brendu ar vienu lieku burtu:):)
    nebalsošu ne pa vienu, jo nekad to neesmu darījis, bet ja balsotu, tad protams par SC, jo apnikuysi naciķu partiju ēsanās un riešanās:)

  19. Pidar_lisij saka:

    Grantiņ- tu esi smuks, seksīgs vīrišķis- es tevi gribu !! Labprāt iepazīšos ar tavu mazo draudziņu. Tev tak tavs Heinrihs vairs tā kā nepatīkot, cik zinu- aizstāšu viņu ar lielāko prieku.

  20. black_jocker saka:

    nu tak saku tev -tu mūsu urlik lisij_pidar, rāpo pie mums, te vieni smuki veči un pilns ar krutku, varēsi atkal pietempties na haļavu un fekalēties, kā parasti, nelien pie tā mums morāli un fiziski svešā Grantiņa

  21. A.Kalniņš saka:

    Kur ņemas tādi izdzimteņi, kā šie pidari_jokeri? Jūs jau ne krutkas rijiet, bet dihlofosus laikam, lai tik kretīniskus murgus te skribelētu! Pēs jums urlas psihdispansers raud!

  22. black_joker saka:

    nu es jau Grantiņam sacīju, ka vajag izdzīt tīņus laukā, kas parodē citu nikus un raksta pilnīgu sviestu……reizēm jau var ierēkt, bet ja šitāds overfloods turpinās, tad apnīk tak ar laiku. Paši gan vainīgi esat- reklamējat saitu Tvnetā un delfos, kur komentētāji pa 95 % ir tīņi, kuriem izrādīties ir galvenais un kādu daunību uzcept.

  23. Ko gribēji pateikt? saka:

    bet tu urlik bleck_pļeck jau esi tas daunis un pļerini stulbības putinjugenda tīņu stilā

  24. !!!! saka:

    Ha ,ha, putinjugend, tas labi skan par tiem kremļa zombijiem Latvijā.

  25. black_joker saka:

    re, kā sarosījās- pieķērās…..

  26. bambams saka:

    re, kā sarosījās- pieķērās…..

  27. black_joker saka:

    Nu cauri ir, Grantiņ, ar tavu lapu- owerflooded by spam:):):):) atlika pieķerties tīņiem – parodētājiem pie lietas un skat, ka spar apjomu komentāros- desmitiem……esi dikti populārs palicies klaunu vidū :):):)

  28. black_joker saka:

    nu man cauri ir, kad mani ķers atmaksas bargā ķetna, tad nekādi asenizatoru bari mani nesatīrīs, tā es aiz bailēm aptaisīšos, ka jūs visi naciki muksiet!

  29. Aleksandrs saka:

    Galīgi slims tas blek-džoker, nu vajag pie ārsta steidzami tādiem, apdraud visu sabiedrību!
    Un vēl dzer visādus draņķus šitādi, jau skaidrā pustraki būdami, šausmas?!

  30. janka saka:

    Tajaa visaa lietaa ir piemirsts,ka veeleesanu rezultaati tiek falsifceeti un nav starpiibas vai kaads iet vai neiet veeleet.Falsifikaacijas piemeers ir tautas nobalsosana par saeimas atlaisanu.nu mulkim pat ir skaidrs ka balsu daudzums bija lielaaks nekaa tika pazinots.

  31. Miervaldis saka:

    Kas ir vēlēšanas?Ar ko tās ēd?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *