Bija „Trojas zirgs”, bet tagad „Trojas suņubūda”

AR. KAIMIŅŠ, SUŅU BŪDAKāpēc atkal jāatgriežas pie trīs reiz gaisā sviestā un tikai divas reizes noķertā Artusa Kaimiņa– ānusu pasaules valdnieka ?

Tāpēc, ka šis āksts tika izvirzīts par „lokomotīvi” kādai parazītu partijai, kuras dibinātājs ir bijušais VVF „kantora” iemītnieks Bondars. Viens, ar savām sīksatelītu partijelēm, viņš nesavāktu vairāk balsu, kā „bonapards” Bordāns.

Bija vajadzīgs kāds, kas palīdz.

Artus Kaimiņš, Lapinskis, Šteins, LRTTDP krievžīdiskā mafija par tādu bija laicīgi padomājusi- tā sacīt,  izauklējusi. Auklējums, kā jau nojautāt, ir „mūsu” tele-video-radio un tejātera „zvaigzne”- Arturs Kaimiņš(Artuss), kurš savu diž-mākslinieka vārdu ir „skotiskojis”, lai tas skanētu globālāk. Vecākajai paaudzei šīs krieviskais rupeklis rada riebumu, bet mankurtiski „audzētajai” jaunajai paaudzei, viņš asociējas ar baigo „džeku”, izsakoties paša Artusa leksikā.

Vairāk vai mazāk, bet viena daļa pilsoņu ir “atkoduši” Artusu, tāpēc es runāšu par kādu niansi, kas redzama tikai tam, kas ļoti uzmanīgi seko līdzi šai krievžīdu bandas politiskajai „akrobātikai”, kuras vārds ir „Latvijas politika”.

Un tā: Tikko kā „mūsu” Artuss paziņoja, ka esot elektroniski informējis visus ES deputātus par noziedznieku Valdi Dombrovski. Jautājums, kā viņš tika pie ES deputātu adresēm ?

Kāpēc to jautāju ?

Tāpēc, ka es pirms vairākiem gadiem daudzas stundas sēdēju pie datora un izkopēju visu lielo vadošo valstu deputātu adreses, uz kurām arī izsūtīju H- 86 paziņojumus. Tad, reiz sakarā ar notikumiem Grieķijā, nolēmu, ka vajadzētu arī šo atpalikušo „zemes stūrīti” informēt. Bet, kas par brīnumu, deputātu e-pasti vairs neatradās tur, kur tie bija līdz šim. Arī jaunā sasaukuma deputāti ir bez adresēm. Tikai attiecīgu biroju adreses ir pieejamas, jo tā ir daudz vieglāk visu „novākt”, lai neredzētu ierindas deputāti- gojas. Protams, ka vadošie ES bandīti- komunisti, ar maoistu Borrozo priekšgalā, kurš ir arī Putina „brālis”, nevarēja atļauties tādu „greznību”, H-86 paziņojumus katram deputātam personīgi.

Šajā sakarā gribēju arī pajautāt Artusam, kā viņš ticis pie deputātu adresēm un vai nevarētu arī man tās pārsūtīt ?

Viņa telefons man nebija, e- pasts arī nē. Divas dienas „smagi funktierēju”, kā lai tieku pie viņa tel.nr. vai e-pasta ? Un atkal notikā tā, kā necik sen rakstīju, ka neticami bieži pie manis notiek tādi „gadījumi”, ka lieta pati atnāk pie manis.

Ieeju e- pastā un neticu savām acīm, mans nelabvēlis man atsūtījis Artusa tel.nr.

Pēc visa tā, ko esmu rakstījis par šo klaunu, mans zvans, saprotams, bija pietiekoši provokatīvs. Bet tāds jau arī bija mans mērķis, sanervozēt viņu un likt saprast, ka viss tas „sūtījums” ES deputātiem, bija viens idiotisks blefs, lai radītu sev cīnītāja oreolu un iemantotu tautas uzticību.

Un, tagad uzmanību !, kāda nianse, kas norāda uz „teātri”. Lai Artusa teiktais būtu ticams, komuniste Sandra Kalniete paziņo, ka Artusa teikto šeit(Briselē) neviens nopietni neņems, jo neesot pareizi noformēts un esot tikai latviski(Protams, ka nevar ņemt nopietni to, kā nav).

Tātad, no augsti stāvošas personas tiek apstiprināta „mūsu” varoņa cīņa par taisnības uzvaru !!!

Viss notiek kā sarunāts.

Kas attiecas uz Kalnietes nekavējošo „atsauksmi” Artusa sūdzības gadījumā, tad dīvaini, kāpēc viņa neatsaucās tad, kad H- 86 paziņojumi tika izsūtīti ES deputātiem, ieskaitot, protams, pašu Kalnieti ???

Tie bija noformēti pareizi un tulkoti pat četrās valodās.

Te, tad arī ir atbilde, komuniste Kalniete, HELSINKI -86 ziņojumi nebija teatralizēts farss, bet gan biedējoša realitāte noziedzniekiem.

To arī apstiprināja Borrozo bailīgi izteiktie draudi Helsinki grupai.

Atgādināšu tev, sarkanā noziedzniece Kalniet, ka LRTT ne tikai tevi aizvilks uz karātavām, bet arī Borrozo, ar visu viņa Putina bandu, kura terorizē ES.

============================================================================

Bondars ir ZATLERS – NR.2 !!!

Tā pati devīze: “Kaut ar tankiem, bet kopā ar SC !”

Jau ir aizsteidzies pie Ušakova un Urbanoviča.

Pat mēnesi nevarēja pagaidīt !

Šie sarkanie “gļotas” lien pa visām iespējamam šķirbām tautas Dvēselē.

=================================================================

Un tagad mazliet par mūsu sarunu.

Ja būtu zinājis, ka tik drausmīgi…

A. Kaimiņš, suņu būda, saeima, āboltiņaPēc mūsu sarunas iznāca apmeklēt ārstu, jo zosāda negribēja pazust no mana ķermeņa. Aizmetos otrā dienā pie dermatologa, tas sacīja, ka ar tādu fenomenu, ka zosāda nepazūd, neesot sastapies savā garajā ārsta prakses laikā. Noklausoties manu stāstījumu, ieteica griezties pie psihologa. Uztraukumā sajaucu psihologu ar psihiatru.

Un kā lai nesajauc, ja visu telefona sarunas laiku Artuss uz mani kliedza, atkārtoti paziņojot, ka es esot psihs. Es, lūk, esot apvainojis viņa vectēvu, nosaucot viņu par krievžīdu. Man esot vajadzējis ierakstīt GOOGLĒ viņa vārdu, tad būtu sapratis, kas viņš par varenu vīru esot bijis.

Esot arī līdz nāvei apvainojis vecmāmiņu un māti. Viņš esot jau trīs iesniegumus šajā sakarā iesniedzis DP, bet tie klusējot !

Mana aizbildināšanās, ka es pirmo rakstu par viņu rakstīju, kad viņš klaji un melīgi apvainoja VL!(Dzintaru un Dombravu) un slavēja jebrejieti Irinu Genadjevnu(gnāģevnu), netika uzklausīti.

Briesmīgi pārbijos, kad viņš solīja braukt uz Vāciju un runāt ar mani sejā ! Nevarēju saprast, ko tas nozīmē ? Vai to, ka tūlīt zvels ar ķieģeli vai „lomiku” pa pieri ? Tāpēc arī pēc ārsta apmeklējuma, pa ceļam uz mājām, iegriezos šaujamo piederumu veikalā un nopirku divas, drošs paliek nedrošs, pistoles. Nelaime tāda, ka tās es drīkstu lietot tikai aiz sava dzīvokļa sliekšņa. Ārpus tā, vajagot atļauja, bet es visu mūžu esmu ignorējis valdību un netaisos arī tagad baidīties, kad manu dzīvību apdraud viens divmetrīgs briesmonis.

Pēc trijām dienām, kad smērējot kaut kādu pretīgi smirdošu smēri, tiku vaļā no drausmīgās zosādas, pamazām nomierinājos un sāku visu vēlreiz vienā dieva mierā „pārgremot” un sapratu, ko nozīmē latviešu ausij abstraktais jēdziens: PARUNĀT SEJĀ.

Tas ir pavisam vienkārši, tas nāk no krievu valodas. Arturs Kaimiņš domā krieviski un runājot to nekavējoties tulko.

Ar mani tas pats notiek, kad runāju vāciski, jo runājot savu domu tulkoju. Tagad vairs ne tik bieži, bet ātrāk gan bija jādzird: „Es sapratu ko teici, bet nesapratu tavu domu”. Tad jokojoties atbildēju: „Mācies no auslendera(ārzemnieka) visu saprast no pusvārda, savādāk kā vācietis piedzimi un kā vācietis nomirsi”.

ES deputātu adreses man Artuss nedeva, pirms nebūšu viņam savā interneta vietnē atvainojies. Paskaidroja pat, kā tas jādara, un, kad tas būs izdarīts, tad viņš padomāšot par adresēm. Saruna bija daudz garāka un par psihu tiku nosaukts bezgala daudzas reizes…, bet lai… . Centos, protams, arī pajautāt: ja esmu psihs, tad kāpēc ņem mani par pilnu, bet tas netika sadzirdēts.

„Vot” tā, latviet, izskatās tās lietas.

Nu, nav viņš nedz latvietis, nedz arī godīgs cilvēks !

===========================================================================

http://www.diena.lv/latvija/zinas/kaimins-pirms-daziem-gadiem-smekejis-zaliti-tagad-to-nozelo-14073465

Arī tas nepaliek bez sekām:” Organizētās noziedzības apkarošanas pārvaldes daribnieki Kaimiņu aizturēja 2012. gada 9. martā uz aizdomu pamata par marihuānas lietošanu. Pie viņa tika atrasts 4,9 grami zālītes, un vēlāk ekspertīzē atklāta arī narkotisko vielu klātbūtne aktiera organismā”

Pareizi tas definējas šādi:

Vienreiz narkomāns, vienmēr narkomāns.

Šī slimība nav ārstējama !

Narkotiku klātbūtne jūtama katrā „suņu būdas” radījumā. Agresivitāte un rupjums liecina par smagu apziņas degradāciju. Narkotikas tiek lietotas arī šodien, tas redzams viņa kustībās un valodas formā !!!

15.10.14.     LRTT

You may also like...

6 komentāru

  1. Hulio saka:

    Izklausās pēc komēdijas :D! Nu tas Artuss ir tāds “šovmens”, Saeimā Jurim Dobelim būs laba maiņa. Ko viņš tur runā par “parunāšanu sejā”, tas tirliņš pēc pirmā sitiena uz kājām nenostāsies.
    Zālīte parasti nomierina un cilveku padara par pacifistu. Šī tirliņa drebēšana, vibrēšana un žestikulēšana savā “būdā” rāda, ka šis jau pārsēdies uz ko smagāku!
    .
    .
    Admins
    Tieši tā, tikai zem pamatīgas “devas” var palikt par idiotu !

  2. Eduards Lunis saka:

    Nu viss tagad arī man ir skaidrs !
    Bet PAR VIŅU NOBALSOJA DAUDZI UN VIŅŠ TIKA SAEIMĀ !?
    UN VIŅŠ TIEŠĀM TIKS IZMANTOTS KĀ ,,TROJAS ZIRGS”‘!?
    JO NARKOMĀNU JAU VIEGLI IR UZPIRKT!

  3. skorceni saka:

    Kārtējo reizi tika piečakarēta LATVIEŠU TAUTA!Un tas jau ir redzams tagad saeimā.Artuss Kaimans ir konkrēts nelietis,meligs narkomāns,bet toties labs aģents,kas savu kaujas uzdevumu izpildija,novirzot balsis no nacionāļiem.Ganjau saņēma prēmiju…..

  4. Kaspars saka:

    Visu cieņu Linarda Grantiņa kungam, bet neticu, ka Artuss pats apjauš, ka viņš būtu saistīts ar kādu krievžīdu bandu.
    Viņš rada vecākajai paaudzei riebumu, bet vecākā paaudzei smaidu rada homoseksuālā Ušakova seja. Jaunieši viņu uzskata par baigo džeku, bet jaunieši sāk interesēties par politiku un Artuss, manuprāt, saka svarīgas lietas attiecībā uz daudziem noziedziniekiem.
    Kaimiņš pārsvarā visu dara emociju iespaidā, nevis to kārtīgi pārdomājot, bet tas rada arī patriotiskas emocijas latviešos, kuros tās jau bija noklusušas. Viņš atgādina jaunu agresīvu krieveli, bet šaubos, ka viņa nodomi ir slikti.
    Viņš nav narkomāns. Viss nav tikai melns vai balts. Šis ir tikai mans viedoklis, bet es jau neko nesaprotu, esmu nozombēts, jo skatos “suņu būdu”.
    Linard, es cienu jūsu darbu, bet daudzi jūsu apvainojumi ir ļoti nepamatoti un neticami.
    .
    .
    Admins
    Artusam nekas nav jāapjēdz, jo viņš pilda pavēles.
    Būtu smieklīgi iedomāties, ka visa viņa darbība ir paša nopelns.

  5. Nav jābūt detektīvam, lai saprastu, ka valsts struktūras nav pieejamas tautai. Arī ministru prezidentes e-pastu Jūs tik viegli neatradīsiet, vai arī tāds viņai nav. Katrs sevi cienošs valsts kantoris uzskata par pienākumu e-pastus kaut kur paslēpt, lai tauta lieki viņus netraucētu. Par atbildes saņemšanu pēc būtības ir tāls nereāls sapnis uz kuru Latvijai vēl jātraucas 100 gaismas gadi. Profesoram Grantiņam es varētu iedot vēl kādus telefonu numurus, lai šamējais tērē resursus un zvanās, varbūt pieņemsies prātā.

  6. ini saka:

    Nuu, tam deģenerātam loģika ir linīgā pakaļā un cilvēkam bez loģikas nav vietas valdībā, lai gan ne ar ko jau viņš neatšķirsies no tiem mērkaķiem, kas tur jau sēž, patiesībā- skaisti iederēsies. Un par vēlētājiem kas šo iebalsoja man nav nekas labāks sakāms- stulbs aitu bars, kuri ievēlējuši urlu.
    Bert zālīte padara mierīgu- tas gan ir nevietā…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *