SC diversantu tikšanās vieta.

M-1

Daudziem nav noslēpums, ka SC(Saskaņas centrs) ir mafiozs veidojums, kurš Latvijā ar Krievijas palīdzību veic graujošu darbību pret Latvijas valsti un latviešu tautu. Viņu mērķis ir likvidēt Latviju kā valsti un latviešus kā tautu. Pats Urbanovičs ir Latgales mafijas “jumts” un daudzu slepkavību pasūtītājs. SC cieši sadarbojas ar vietējo un Krievijas mafiju. Ar šī noziedzīgā(SC) veidojuma palīdzību tiek atmazgāta krievu mafijas nauda. Fotogrāfijā redzamā “mājele” ir šo noziedznieku satikšanās vieta (domāta kafejnīca, kas atrodas šajā necilajā celtnē). Protams, ka šeit rakstīto zina daudzi žurnālisti un arī drošības iestādes. Ne Reinika “kantoris”, ne Ie.M. L.Mūrniece, ne SAB “šalapais” Kažociņš neveic nekādas “akcijas”, lai pieliktu punktu šai graujošai darbībai pret Latvijas valsti.

Jā,- un kāpēc lai šie kaut ko darītu, ja paši ir Krievijas slepeno dienestu aģenti. J. Kažociņš jau no “Anglijas laikiem” strādā Krievijas interesēs. Nav zināms cikkārtīgs aģents ir Kažociņš, bet informatīvais gals noslēdzas Maskavā.

 

Zirgamorda-krievijas specgienestu aģents. Latviešu tautas nodevējs !Par Mūrnieces un viņas vīra sakariem ar Maskavas specdienestiem nav ne mazāko šaubu. Šīs ģimenes noziegums pret latviešu tautu ir kāpis “debesīs”. Un pienāks diena, kad viņi tiks par saviem zvērīgiem noziegumiem pret latviešu tautu, var pat teikt, nežēlīgi sodīti. Latvijā esošie ziņu dienesti nedrīkst rakstīt par visiem šiem necilvēcīgajiem noziegumiem. Ja kāds uzdrošinās pret šo šovinistu – cionistu – komunistu mafiju iebilst, tiek vienkārši iebaidīts vai “novākts”. Latvijā nevalda demokrātijas principi, bet gan nežēlīga kriev-žīdu komunistu mafija. Visa Latvijas informatīvā telpa atrodas latviešu tautas slepkavu rokās.

Foto: Kāda klaida latviešu kangara, kurš devis zvērestu krievu specdienestiem, fizionomija. Un šeit šī atkrituma domu šedevrs: Žēl, ka Latvijas krievvalodīgie agrāk nav iesaistīti Latvijas valdībā un valsts attīstībā nav spēlējuši izšķirošāku lomu, jo tas, ka ievērojama pilsoņu daļa viņu tautības vai kāda cita iemesla dēļ netiek valdībā, nav dzīvot spējīgs variants, paužot savu personīgo viedokli, intervijā “Latvijas Avīzei” sacījis Satversmes aizsardzības biroja (SAB) vadītājs Jānis Kažociņš.

 Par Latvijas informācijas telpas noteicēju ir “iebāzts” žīds, komunists, cionists,Cionistu noziedznieks Kļockins Maskavas aģents, slepkava, pretīgs padomju laika stukačs Ābrams Kļockins. Šodien šis bandīts sevi dēvē par Kleckinu ! Bandits UrbanovičsLai šim latviešu tautas bendem nodrošinātu to vietu, kuru viņš pašreiz “aizņem”, tika noslepkavots latvietis Uldis Duka. Uldim Dukam, savas popularitātes un latviskuma dēļ bija visas iespējas “pakāpties” šajā amatā. Bet drošs paliek nedrošs, 4. maija kliķe, pēc žīdu cionistu un komunistu ieteikuma, ar DP rokām noslepkavoja Uldi Duku. Un tā par šodienas Latvijas informatīvo telpu valda tādi padibenes kā Ābrams Kleckins, Edgars Kots, šekumdrille Elita Veidemane u. d. c. pabirveidīgie…. .

Foto:Divi komunisti, divi slepkavas, divi krievijas aģenti, divi J. Kažociņa (Ivan Šubkin, tā saucas šis aģents Maskavas Kremļa gaiteņos) kolēģi, divi… . 

Bet gan jau arī Taisnībai pienāks kārta…jūs nolādētie Sātana kalpi un latviešu tautas bendes.

 Gatavojieties jau šodien savam “holokaustam” !

http://www.youtube.com/watch?v=UoQrTYwlfuw

01.08.2010     LRTT

You may also like...

61 komentāri

  1. A.Balts saka:

    Vai kādam bija šaubas, kas SC ir par veidojumu, domāju, ka nē, bet tomēr tik skaidri un nepārprotami atšifrēti un vārdā nosaukti tie Latvijā nekur, nevienā pozicijas-opozīcijas mēdijā (par TV un radio pat nerunājot) drukātā veidā nav, kā šeit – LRTT. Sen jau vairs īpaši nemaskē SC savu pretlatvisko un pretvalstisko darbību, bet ne Drošības Policija, ne SAAB neizrāda ne mazāko reaģēšanas pazīmi uz šā Latvijai naidīgā veidojuma darbību?!

  2. pamela saka:

    Šoreiz piekrītu visam še rakstītajam.Kažociņš pirms pārvēlēšanas izlīda gaismā un parādīja savu īdto FEISU!Par Urbanoviču arī visa taisnība krievu mafiojas barvedis- komsomoļec do mozga kostjei.Par partijas naudu u7n kontrobandu uzcēla sev pili JAU 90-jos gados Rēzeknes raj.Taudejāņos.Tur uz Jāņiem salasās VISI Latvijas naidnieki!Visa Latvija zina par viņu,SC,PCEVL pretvalstisko darbību,bet visās tiesībsargājošās un varas struktūrās sēž VDK štata un ārpusšt.kretīni.
    Latvija ir NATO visvājākais posms un pat tur izplēn cerības ko mainīt,jo visi saka,ka tā ir mūsu pašu izvēle,kampties ar Krieviju.MANA izvēle tā nav!!!
    Šīs vēlēšanas būs SUPERNEGODĪGAS,jo katrs varēs vēlēt kur grib un SC vedīd kā Zīgerists veseliem autobusiem un ja būs vēl.komisijā savi cilvēki,var zīmogu pasē neielikt un balsot N-tās reizes.Tā kā RD ir Teikšana SC ,tad tieši Rīgā būs MILZĪGA krāpšana!
    Kruks – krievs,BET Paiders u.c.,nerunājot par SAB šefu Kažociņu,LU profesoru Teivānu,kuri alkst ATKAL krievu noteikšanu,kundzību Latvijā?!Kurš no šiem kungiem ir nojūdzies,JO mēs JAU bijām krievu jūgā 50 !!!gadus.Vai bija par maz?Lai atceras kā dzīvojām tai “paradīzē”.
    Arī tagad Krievija ar visām savām dabas bagātībām lielo tautas masu BADINA!Masmādiji VISI ir KLremļa kontrolē un PAT TUR rāda drausmu lietas ,kas notiek SC,PLL “sapņu”zemē.Vakar bija lieli protesta mītiņi Maskavā,Sankt-Pēterburgā,kur TV rādīja kā miliči dauza pat bijušo deputātu ŅEMCOVU.Krievija NEKAD,NEKAD nebūs civilizēta valsts!
    Izlasiet Jevg.Vtjurina grām.”ROSSIJA glazami russkogo ļiberal-konservatora”JUMAVA – 2010.g
    Tautieši,ĻOOTI lūdzu nedarīt stulbības un neaģitēt par nebalsošanu,jo tas būs PLUSS TIKAI SC un prokrieviem/Ādamsons u.c/
    Šīs vēlēšanas būs izšķirošas Latvijai būt vai atkrist atpaqkaļ Kremļa apkampienos.UN tādi mankurti kā kažociņi,paideri,teivāni ,lesčinski un Co dara visu lai letiņi balsotu par “labiem”nezagušiem krieviem.Viņi vēl nav bijuši pie siles /RD jau šausmas!/,bet dzīvo kā nieres pa taukiem bez KNAB uzraudzības!Tas arī liek aizdomāties!

  3. Rembo saka:

    Tas frukts ar to štempeli uz pieres izskatās pēc īsta zirgaģīmja.

  4. Ernis Purnis saka:

    Tautieši, cilvēki -atveriet acis, ausis, pamostieties, jūs nogulēsiet savu valsti, jau reiz uz referendumu sliņķi, idioti un vienaldzīgie savu panāca, vai nu gribiet pilnīgu krahu?
    SC NAV dabisks, demokrātisks opozīcijas veidojums, bet gan IR SVEŠAS, AGRESĪVAS VALSTS MĀKSLĪGI INSPIRĒTS 5 KOLONNAS “Trojas zirgs”, sastāvošs no iebrukušajiem Latvijas valstī psrs kolonistiem, kas promaskaviskās valdības nodevības dēļ it nelikumīgi naturalizēti, kļuvuši nelegālā ceļā jaunpilsoņi, lai varētu mainīt mūsu likumdošanu un vēlāk valsts iekārtu “likumīgā-demokrātiskā” ceļā! Un tas naidnieku VARAS PĀRŅEMŠANAS brīdis ir klāt! BET MĒS, kapēc mēs to pieņemam, kā DABISKU LIETU NORISI? Kas MUMS traucē noraidīt tādas vēlēšanas, kurās piedalās okupācijas varas atstātā, skaitliski milzīgā UN PRETIESISKĀ PIEKTĀ kremļa kolonna??? Kapēc mēs visi tādu kliedzošu nelikumību KLUSĒJOT PIEĻAUJAM?!!

  5. black_joker saka:

    Ernim Purnim – ko taurē ? SC Krievija vajadzīga tāpat kā zaķim stopsignāls un Krievijai SC vajadzīgs tik, lai varētu runāt par krievvalodīgo apspiešanu. Ušakovs šeit ir kaut kas, bet uz Krievijas fona viņš nav nekas, tāpat visi tie krievu biznesmeņi šeit ir uz zaļa zara, bet Krievijā viņi nebūs itnekas. Un to visi labi saprot. Un daļa latviešu balsos par SC tikai un vienīgi tikai, ka ntās nacionālās partijas visas ir izgāzušās ar savām programmām un kašķēšanos savā starpā. Priekš nacpartijām tā būs auksta duša, ka SC notvers lielu balsu skaitu, bet tas tik nāks par labu kopējai politiskajai situācijai- varbūt beigsies apmētāšanās ar sūdiem un naidnieku meklēšana tur, kur to nav un nekad nav bijis.

  6. Aga saka:

    Jāprasa no Krievijas kompensācija par tās īstenoto genocīdu pret latviešu tautu http://www.nacionalists.lv/blogs/21

  7. pamela >> Grantiņam.L. saka:

    Apsveicu,atzīstu,ka tev ir bijusi taisnība par K.Pupuru,jo nu tev būs “blats”10.Saeimā,ja ievēlēs šo ………
    Viņš iet VL !! sarakstā no Rīgas iecirkņa ar Nr.6 !!!!Pat BEZ reklāmas.Nu ir apstiprinājums tam ,KAS IR VL !!
    Provokācija provokācijas galā!Ne velti VVF neļāva atvērt VDK maišeļus.Lai gan ĪSATIE čekas iznireļi,kuri arī ŠODIEN kalpo ФБР /VDK / nav tajos maisos ,bet turpina rakt un stučīt,graut Latviju,kā Kažociņš,Urbanovičs,Lesčinskis,Godmanis utt.un nu jau klāt arī Pupurs.Nez ko snauž Rožkalni,Brūveri utt.?
    Es palieku viena ,NESAVERVĒTA.Bet cīņa nav galā,gan letiņi vēl CELSIES,jo tā rakstīts Latvijas likteņa CV.

  8. BubA-urlu nīdējs saka:

    Tā ir pamela, cīņa, īsta cīņa tikai nu sākas! Jo vairāk urlas samet savus smirdīgos blec pļeckas, kā akmeņus latviskā upē, jo tā kļūst niknāka, spēcīgāka un straujāka! Sens, dabisks process, kas urlām liks smagi nožēlot pretiesisko atrašanos Latvijas zemē-valstī un naidpilno smirdēšanu pret to un tās tautu!

  9. Ernis Purnis saka:

    Pirra uzvara būtu, ja uzvarētu okupantu SC, tās arī būtu viņu beigas tiešā un pārnestā nozīmē, viņu krievžīdu vadonīši to zina, bet stulbās viņu masas to nezin un maksās dārgi par savu vientiesību, uzticoties kremļa maitām, kam sava un sveša tauta ir dziļi nicināma un vienaldzīga! Jo šūpot un žāģēt zaru uz kura paši urlas satupuši, lai tik nebūtu jāatgriežas briesmīgajā parašā, var tikai idioti un tie arī viņi ir. Jebkura cita kultūras tauta uzvestos savādāk viņu vietā, izsprukušiem no savas bada, posta un bandītu ļaunuma impērijas!

  10. --> pamela saka:

    ….a kas ir rakstīts Latvijas likteņa CV?
    kāpēc tu esi tik nikna pret VL un Pupuru? Ko viņi un viņš personīgi tev ir izdarījuši. Kadus noziegumus pret latviešu tautu ir padarījuši? Konkrēti un ar faktiem…lūdzu.
    PS Bet varbūt tev vienkārši skauž?

  11. no malas saka:

    “Pamela”,Ta ir Pupura bijusi milaka, vel no 80.gg. Apvainojusies, ka toreiz par sievu nepanema, tapec tagad atspelejas :-)))))))))))))))

  12. arejs saka:

    Ernīts atkal mokās ar krievžīdiem,slāvi paši gan zina un saprot,
    bet kāpēc kgs.,,necīnās,,ar latviešžīdiem,varbūt pats tāds ir.

  13. no malas saka:

    Skat-mūsu urliks izmisumā sāk nikus zagt1 Lai varētu pats kvekšķēt, pats uzkvekšķ jautājumus un tā: – nelga bļek pļecka top par- pamelu, par- no malas un par- arēju vienlaicīgi, hi, hi
    un tik viens mērķītis urlu seskam, ja nevar un nespēj ptey taisnību argumentēt, tad mēģina dubļus liet, aprunāt un urliski aptenkot savas dzimtās paraškas ģerevņas tradīciju garā!

  14. no malas-kļūda saka:

    ja nevar un nespēj pret taisnību argumentēt,

  15. no malas saka:

    Šis teksts arī ir par tēmu:

    Ernis Purnis, 04.08.2010 23:33
    Protams,atbalstam ASV iniciatīvu, pie tam neiet runa par viņu valstī iebrukušo agresoru civilpersonām un to pēctečiem, joprojām nelikumīgi uzturošamies okupētajā valstī pēc savu militārokupantu izvākšanās! Jebkura valsts vienkārši smok nost, no pat legālu migrantu pārpilnības, un nu jau pat multinacionālā ASV. Bet tas ir fakts. Valsts nevar normāli eksistēt un celt pilsoņu labklājību, ja ir pārpildīta ar garīgi, mentāli svešiem nelegāļiem, kā Latvijā un kuri ir ar citu – svešu valodu, citu tautību un citu audzināšanu un dzīvo citā, savas mītnes zemes-agresorvalsts naidīgajā mums informācijas telpā, kura intensīvi negatīvi noskaņo savu krievvalodīgo mazdomājošo masu pret visu latvisko un nacionālo mūsu pašu valstī, kur šie nekaunīgie migranti – psrs kolonisti cenšas būt kolonizatori, nevis pateicīgi ciemiņi! Un mūsu valdībai būs jāpārvar promaskaviskais iztapīgums, gļēvums un jāsāk oficiālā, likumīgā dekolonizācija! Un jādara tas steidzamības kārtā, kā viens no pirmajiem uzdevumiem valsts stabilitātes vārdā. Mūsu – tautas uzdevums panāk šā uzdevuma izpildi un ievēlēt tikai tos nacionālos cilvēkus un tikai tās partijas, kas grib latvisku, sakārtotu un dekolonizētu valsti un to paredz savā partijas programmā!

  16. Kronis saka:

    Kad beigsiet te plesties??
    Ludzu konkretus priekshlikumus!!!!
    Malj un malj atpakaljgaita.
    Ludzu esiet tik laipni un saksim konkreti ko darit, bez taas tenkoshanas un muldeshanas.
    Kas tad vainas Pupuram??
    Neviens neko konkreti ar faktiem nezin , bet muld taa kaa kjeshu.

  17. arejs saka:

    Ne jau Ernītis vien,bet simtiem Lielie Skolotāji uzraksta kas un
    kā jādara.Aizmirsta ir viena-nenozīmīga piezīme,kam tas būtu jāizdara
    un cilvēki nezina kad būtu jāatrota piedurknes ,un tūlīt būtu izpildīts.
    Būtu labi, kam tas ir jāizdara rakstīt vispirms un pēc tam richtīgi
    viņus izskolot.

  18. arejs saka:

    Kronīt vainas nav nevienam ne Pupuram,ne Rožkalnam,ne Urbanovičam.
    Kad katram liek paplivināt,vai kautko no papīra vai bez papīra norunāt,
    viņi priecīgi to izpildīt-būs kumoss.

  19. Kronis saka:

    Arajinj!!!!
    Nu tad kad tad saaksim rakt???
    Ko te pliki muldamies!!!!!
    Stum ,put un palaid, bet kad jadara ,tad mele balta.
    Eh ko te var njemties, paskaties verigi, kamer mes te plucinamies , shamie ar taam cepuritem sen jau gabala,un vel cik miljonus letinjiem noslauc.
    Kur tad tads tribunals derigs ,vai ar zimuli karosim.
    Tapat par mums pasmiesies , tie kam ir tikai viena doma galva ,,Money,,
    Parejais pie kajas.
    Un varam mes te spregat, kaa tadi runiti kuceni ap sturi.
    Labi saak jau apnikt .

  20. arejs saka:

    Letiņ, tāpēc jau tu šeit esi lai noslauktu,ja apnīk paņem mēslu
    dakšas un kārto lietas, jeb sprēgā ap stūri.
    Taisnība bez spēka-smieklīga.Varas princips-taisnība spēkā.
    Ne spēkā Dievs,bet taisnībā.

  21. Marijas draudzene saka:

    Man rados ir krievi no Latgales un vini to pasu saka, ka urbanovics esot ists maita un badjuga, daudziem esot sariebis sava laika un esot traki skops

  22. rieksts saka:

    1991.gadā Godmanis par valdības pilnvaroto VDK dokumentu pārņemšanā pēc savas iniciatīvas iecēla SWH viceprezidentu Aivaru Borovkovu, bet pēc augusta puča Godmanis reorganizēja Ministru padomi un nomainīja vairākus ministrus.

    1998.gada maijā LC kongresā Godmanis paziņoja, ka vēlas atteikties no kandidēšanas 7.Saeimas vēlēšanās, jo Totalitārisma seku dokumentēšanas centrā uz viņa vārda ir atrodama VDK aģenta kartīte. LC kongress tomēr iekļāva viņu kandidātu sarakstā.

    Avots:
    Godmaņa valdība apstiprināta
    TVNET/LETA 20. decembris (2007) 16:57

    http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/218625-godmana_valdiba_apstiprinata

    Borovkovs: KNAB būtu jālikvidē
    LETA 11. februāris (2009) 06:15

    http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/221135

    Pašlaik nepieciešama politiskā griba, lai likvidētu Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroju (KNAB) , intervijā “LETA video” norāda Latvijas Juristu biedrības un KNAB konsultatīvās padomes loceklis Aivars Borovkovs.

    Viņaprāt, krīzes apstākļos, kad jārēķina jebkura nauda, kas tiek tērēta, šādu iestādi uzturēt ir lieka greznība.

    Borovkovs un A.Šlesers:

    http://y.delfi.lv/norm/29685/638455_q6CyOD.jpeg

  23. Tā tauta par SC neliešiem! saka:

    Par SC aizstāvēto slepkavu kononovu, 06.08.2010 02:09

    reku, 05.08.2010 20:58

    bet tieši tā arī bija, kad urrrlas latviešus sadedzināja dzīvus!
    tagad par to deg visa urrrlzeme!
    urrrlas melo acīs skatīdamies!

    janka, 05.08.2010 20:59

    kas gan aizstāvēs komunistu, ja ne žīds?
    Tāds tādu atrod.
    Nā*i sarkanajiem fašistiem!

    dace, 05.08.2010 21:00

    Jā,grūtniece-fašistu līdzskrējēja.Jauks formulējums!!! Un zīdainis,viņas piena zīdējs-arī fašistu līdzskrējējs!!!! Nāvi fašistiem un viņu roklaižām!!! Lai dzīvo Efraima Zurofa taisnā lieta!!!!!

    ., 05.08.2010 22:09

    Delfi atkal aizstāv ECT notiesāto cilvēku šāvēju kononovu.

    jukums, letins ss, 05.08.2010 22:00, 05.08.2010 22:13

    ss šāva latviešus!!! petī leģionāriem sūtija latviešus! nu aktīvāk uzgavilējam psrs
    brrrrrrrrrrr, 05.08.2010 22:14

    Tehniskās kļūdas neattaisno SLEPKAVU un SIEVIETES grūtnieces dzīvas sadedzināšanu. BATI-AUDRIŅI-FAŠISTI(sarkanie un brūnie)Tikai brūnie nožēlo, bet sarkanie joprojām lielās(ar hitlerpļūtina tiešu atbalstu0.

    glups, 05.08.2010 22:17

    Vienīgā tiesas kļūda ir, ka Kononovu nepakāra, kā Nirbergā.

    reku, 05.08.2010 22:22

    reku urrrlas cenšas visu pagriezt uz žīdiem, bet konanovs un daudzi buldogpurni tomēr ir vistīrākie urrrlas!

    vesture, 05.08.2010 22:37

    Ko nu sis noladetais zids Joffe, okupantu aiozstavis ta censas slepkavas aizstavet. Vaciesi nemaz nebija nezeligi pret zidiem, vini vienkarsi cinijas ar nelaimi, kura bija iezagusies Eiropa un sakusi izplatities-komunistiska serga, kuras neseji bija zidi un krievi.
    Kapec zidi un krievi ir iedomajusies,ka vinu ciesanas, vinu noslepkavotie cilveki ir vertigaki par noslepkavotiem latviesiem, iagauniem, lietuviesiem ko veica padomju Krievijas okupanti okupētaja Latvija?

    vs, 05.08.2010 23:22

    un kas gan spriedumā ir maināms, pat ja sadedzināja mirušus? vai tāpēc jāpiedod mierīgo iedzīvotāju nošaušana? To advokāteli vajadzētu iesūdzēt tiesā par to, ka viņš nonāvētos nosauca par “Fašistu līdzskrējējiem”, jo nez vai viņš šos apmelojumus ir spējīgs pierādīt! pretīgi, ka ir šādi cilvēki, kas gatavi aizstāvēt jebkuru izdzimteni.

    Temīda, 05.08.2010 23:59

    lacplesis, 05.08.2010 23:57

    sucmani jus esat visi apsaut jus vajaga!!!!!!!!!!!
    ————————————– ————
    Lūk šis jau ir konkrēts urlas aicinājums uz slepkavošanu!

    Latg.nac, 06.08.2010 00:07

    To.kkk.
    Vai tu muļki saproti,ka nevienam policistam kara laikā negribējās staigāt pa nabadzīgajām,dubļainajām baltkrievijas sādžām un ķerstīt tur tos bandītus laupītājus,kuri bija izlaupījuši visas baltkrievu sādžas un pēc pārtikas un drēbēm sāka iegriezties Latvijas pierobežas rajonos,Pusprāgušie laupītāji nebija spējīgi pat ainest salaupīto uz baltkrieviju,tāpēc zem ieroču stobra laupījumu nest lika latviešiem,kurus tie urlas laupītāji arī turpat baltkrievijā izgerba kailus,savākdami upuru drēbes un nošāva.
    lai slava policijas bataljona vīriem,kuri iesaukti kalpoja okupantiem vāciešiem,bet paglāba daudzus latviešus no baltkrievu bandītu lodēm.

    cd, 06.08.2010 00:53

    Miljoniem nobendeto Sibirijas naves nometnes…cionistu-bolseviku idejas DZIVO UN UZVAR!NOSAUT TO SUNI!
    Antons, 06.08.2010 01:34

    Joffe, protams, no šīs lietas uztaisa sev labas rebes.

    1000% правда!, Abus, 06.08.2010 01:53

    Abus, 05.08.2010 23:33

    Господи, какие мы все, урлы, крутая сволочь – фашисты, комунисты,совки, чекисты – без разницы! Пороть нас до крови, сжечь нас в печах – и то мало будет – мы миру не даем ПРОСТО ЖИТЬ: кaбaшины наши, голубовы, пльинеры, линдерманы-чмo! Mуcoра! Mы все – одна большая урлыная сволочь!
    Дурак и скот мой cин – уpлик OH УРОДЛИВЫЙ HO MOЙ УРОД! ЭТО СЧАСТЬЕ HA
    Par SC aizstāvēto slepkavu kononovu, 06.08.2010 02:12

    1000% правда!, Abus, 06.08.2010 01:53

    Abus, 05.08.2010 23:33

    Господи, какие мы все, урлы, крутая сволочь – фашисты, комунисты,совки, чекисты – без разницы! Пороть нас до крови, сжечь нас в печах – и то мало будет – мы миру не даем ПРОСТО ЖИТЬ: кaбaшины наши, голубовы, пльинеры, линдерманы-чмo! Mуcoра! Mы все – одна большая урлыная сволочь!
    Дурак и скот мой cин – уpлик OH УРОДЛИВЫЙ HO MOЙ УРОД! ЭТО СЧАСТЬЕ HAM- УРЛAM.
    Neaizmirst, nepiedot, tiesāt, sodīt!, Latg.nac, 06.08.2010 01:57

    Latg.nac, 06.08.2010 00:12

    Nevajag aizmirst ka daudzas laupīšanas un ciemu dedzināsānas baltkrievijā veica pārgerbušies vācu formās padomju čēkisti ebreju polītruku vadībā.
    ———–
    un tā notika ap 80% gadijumu, jo tādas maskarādes bija īpaši iecienīta sarkano fašistu metode, jo ļāva īpaši pretīgi un sadistiski izturēties pret upuriem, neaizsargātām civilpersonām, pārsvarā sievietēm, bērniem un sirmjgalvjiem!

  24. Kronis saka:

    Nu bet ko tad galu gala darisim???
    Spregasim , ap sturi, ar arklju neiejugtu.
    Bet vai tad tai taisnibai vairs kads tic,un kam vinja shodien vairs intrese???
    Uzprasi kadam kaiminjam , vai garamgajejam , par ko vinsh doma!!!
    Un tas pats 1941 gads ir pienacis , labi jau vel ja Medvedjevs apzhelosies un panjems pretim.
    Bet tici , nevienam citam mes sen jau vairs neesam vajadzigi.
    Ko mes isti maakam ,???
    Pareizi , tikai bljaustities , un njemties.

  25. to no malas. saka:

    Pupurs prec tikai krievietes u8n Pamelai jau tad bija gredzens pirkstā.Latvijā nav atļauta daudzvīru būšana.

  26. -->tam bez nikas 4.08-12:08 saka:

    Pat !! niku bail bija uzrakstīt???
    Uz tik stulbiem komentiem neuzskatu par vajadzīgu atbildēt !

  27. Jokdars-> to no malas saka:

    Neee :-) Palasi, netā tak ir skaidri rakstīts, sieva Pupuram bija amīšu izcelsmes īriete/latviete, vārdā Sarah :-)), bet tagad it ka ukrainiete.

  28. Ancuks saka:

    Tā Sarah vairs nevarēja Kosķas dzeršanu panest, un šo kā pēdējo plenci patrieca no mājas. Tad šamejs sapinās ar to krievušku, runā, ka tā arī mīl iemest.

  29. Rembo saka:

    Par Pupuru šeit ir viss pateikts.
    http://tautastribunals.eu/?p=1327

  30. Anonīms saka:

    Ancuk, a Pupurs tevi ari lika aiz mutites, ka tu ta uztraucies? Nu nevar tak vins visas apmierinat, vai ne? Un vel, Anjutka, ka tu zini kurs no kura bija aizgajis un kada iemesla del, ka ari no kurienes tas zinas, ka jaunai meicai patik iemest? faktinus ludzu, Annachka!
    Rembo, a kas tur tads kam normals cilveks noticetu? Naivs un prasts tu esi, ka tas krievu zabaks, kas smird pa gabalu no 100m attaluma.

  31. Ari Ancuks :-) saka:

    Sodien apollo komentaros:

    Arvids S.-> L. Grant 22:39 06.Aug.
    Grantiņ, visiem tak ir zināms fakts, ka tu esi čekas savervētais stukačs kopš 1987.g. Nu ko tu te ārdies un tēlo Latvijas patriotu? Pareizi Pupurs izdarīja, ka aizgāja no tava tribunāla, laikam saprata, kas tu esi. Un vispār, nav jēgas pat te runāt ar psihiski nelidzsvarotu. Tukša vieta tu esi, Grantiņ :-))

    ES 23:01 06.Aug.
    Okupanti ārā no BALTIJAS!

    atmiņa-> L.Grantiņ 23:17 06.Aug.
    Toreiz (07.11.1987.), uzstājoties pa LPSR TV, tu Grantiņ, nodevi visu savu tautu, tu nodevi dzimteni, Latviju!! Tāpēc tev čeka arī atļāva izbraukt uz Vāciju. Gnīda Tu esi!

  32. pamela saka:

    Kādas šausmas te atklājas par L.Grantiņu!
    Vai tā būtu nātnā patie4sība?
    Bet tajā gad’\a un vēlāk vai agrāk izbrauca daudzi “brīvības cīnītāji”no H-86 un blandoņas ap to.Vai tiešām sanāk,ka VISI ir VDK loloti?!

  33. Grantiņam saka:

    Tu un tavi pāris “kranči” esi ievietojams psihenē ne vairs kā nodevējs, bet jau kā idiots? Ja es maldos, tad pierādi pretējo? Kura ir tava latviešu tauta, tie pāris suņi, kas palīdz riet? Ko tu esi darījis tās savas tautas labā? Izņemot “vaukšķēšanu”, citi darbi nav redzami.

  34. Miervaldis saka:

    Un jūs gaidiet, kad es liešu ūdeni, uz DP dzirnavām?Nekā, nebija!

  35. Miervaldis saka:

    Domāju, kad šos visus “tā tauta par SC neliešiem”, uzskaitītos kõmmentārus ir rakstijis mums visiem pazīstamais āksts – black joker!

  36. black_joker saka:

    Miervaldim – jāapbēdina tevi atkal- tavai paranojai nav seguma- tas neesmu es:):):)

  37. Grantiņam saka:

    Tu jau pats labi zini, kam kalpo! Ūdeni vari uzliet uz kādām citām dzirnavām, uz tām, uz kurām, tu, visu laiku to lej.

  38. pierādījumu vācējs saka:

    Dzīve pierāda, ka Grantiņam bija taisnība par daudzām personām.
    Mazs piemērs: http://tautastribunals.eu/?p=666

    Un te ir jaunākais raksts:
    http://www.kasjauns.lv/lv/news/luteranu-macitaji-iestajas-pret-baznicas-vadibu&news_id=26065

    Luterāņu mācītāji iestājas pret baznīcas vadību

    08.augusts 2010
    06:55

    Latvijas evaņģēliski luteriskās baznīcas (LELB) garīdznieku starpā aizvien vairāk pieaug neapmierinātība ar pašreizējo baznīcas vadību ar arhibīskapu Jāni Vanagu priekšgalā.

    Luterāņu baznīcas vadība aizvien biežāk saņem skarbus ierindas mācītāju un ticīgo pārmetumus par autoritatīvo un nemākulīgo darbības stilu.
    (Piebilde: paralēli nemākulībai un zaudējumiem pieauga baznīcas vadības bagātība un labklājība uz citu rēķina).

    Pēdējo pāris gadu laikā LELB piedzīvojusi vairākas krīzes, kas būtiski apdraud luterāņu baznīcas tālāku pastāvēšanu. Tās ir gan saimnieciska, gan teoloģiska rakstura.

    Nav algas – ir protesti
    Finansiālu apsvērumu dēļ likvidēts Garīdznieku atalgojuma fonds un līdz ar to daudziem mācītājiem vairs nevar izmaksāt algas. Tādēļ nīkuļo mazās lauku draudzes un runā pat par to slēgšanu. Baznīcas īpašumi ir neizdevīgi izpārdoti, bet nauda „notrallināta”. Piemēram, LELB nolēmusi pārdot ēku Doma laukumā, kuru tā kādreiz saņēma kā kompensāciju no valsts apmaiņā pret Rīgas doma baznīcu, kā rezultātā telpas ir zaudējusi gan Lutera akadēmija, gan arhibīskapa rezidence.
    Vienlaikus ierindas luterāņus neapmierina LELB vadības pārāk pieglaimīgā koķetēšana ar katoļu baznīcu, ko konservatīvi noskaņotie pielīdzina kā LELB „iepludināšanu” katoļu baznīcā un luterāņu identitātes pazaudēšanu. LELB vadība aizvien noteiktāk dievkalpojumos arī cenšas ieviest rituālus, kas līdzinās katoļu baznīcas praksei.
    Līdz nesenam laikam ierindas luterāņu mācītāji izvairījās atklāti iestāties pret LELB Virsvaldes politiku, ja no tās bija atkarīga viņu alga. Virsvalde kūrēja Garīdznieku atalgojuma fondu un mācītāji pret LELB vadību kurnēja tikai anonīmi jeb „caur puķēm”. Tagad, kad algu fonds ir bankrotējis, viņi jau atļaujas atklāti nostāties pret LELB vadību un tās īstenoto politiku. 19. jūlijā Rīgas prāvesta iecirkņa konvents ir izstrādājis aicinājumu, kurā aicina luterāņus pārskatīt Baznīcas satversmi, baznīcas vadības atbildību un tās ievēlēšanas kārtību, atjaunot baznīcā demokrātisma principus.

    Baznīcā – dziļa attiecību krīze
    Aicinājumā teikts:
    „Uzskatām, ka garīgā un saimnieciskā situācija, kurā pēdējo gadu laikā nonākusi mūsu mīļā Latvijas evaņģēliski luteriskā Baznīca, prasa nekavējošas, neatliekamas un tajā pašā laikā rūpīgi pārdomātas pārmaiņas. Baznīcas vadības un pārvaldes institūcijas ar katru dienu vairāk zaudē draudžu un mācītāju uzticību, pieaug neapmierinātība ar patreizējo finansu saimniecisko politiku un amatpersonām, kas to pārstāv.
    Vēlamies atgādināt, ka, lai arī šī gada martā Rīgas, Kandavas, Bauskas iecirkņu konventi, kā arī Daugavpils diecēzes sapulce apliecināja uzticības trūkumu LELB administratīvajiem un finanšu vadītājiem un aicināja Virsvaldes amatpersonas atkāpties no saviem amatiem, daži no viņiem joprojām turpina darboties kā līdz šim.
    Tas nozīmē, ka dialogs LELB vadības un mācītāju, draudžu un iecirkņu starpā ir, mūsuprāt, neapmierinošs, šajās attiecībās valda liela neskaidrība, neizpratne un atsvešinātība. Varētu sacīt, ka Baznīcā, ja runājam ģimenes kategorijās, iestājusies dziļa attiecību krīze, kura vairs nevar atrisināties pati no sevis. Vēlamies norādīt, ka šī situācija, kurā arvien dziļāk LELB iestieg, jo dienas, jo vairāk sāk negatīvi ietekmēt draudžu darbu, samazina Baznīcas labo slavu sabiedrībā, kā arī kļūst par šķērsli un apgrūtinājumu jaunu draudzes locekļu piesaistei.”

  39. ACE saka:

    Urbanovičs 2001.gadā netālu no Rēzeknes uzbūvēja sev māju, kuras vērtība kopā ar iekopto un labiekārtoto apkārtni varētu būt vairāk kā 225 tūkstoši latu.

    Interesanti, ka viena jau uzcelta māja turpat netālu reģistrēta uz Urbanoviča sievas Ritas Urbanovičas vārda, kas ir mājsaimniece(!), bet zeme zem jaunceltnes pieder viņa māsai Marijai Ločmelei – medmāsai (redz, cik labi dzīvo medmāsas Latvijā!…).
    Jau gatavā Urbanoviča sievas māja ar visām palīgceltnēm maksājot vismaz 75 tūkstošus latu, bet jaunceltne, kuras apkārtnes izveidei nosusināts purvs, izveidots karpu dīķis un tiekot būvēti tenisa korti, maksājot vismaz 25 tūkstošus latu.
    Savukārt Vitālijs Pitkevičs – Urbanoviča draugs – laikrakstam pastāstījis, ka Urbanoviča sievai piederošā māja uzcelta pirms četriem gadiem un tās celtniecībā deputātam palīdzējuši Uzbekistānas biznesmeņi, kuriem viņš iepriekš izdarījis kādu pakalpojumu. Viņš arī pastāstījis, ka, lai gan viņam esot līdzīgi ienākumi kā Urbanovičam, tādu māju viņš nevarētu atļauties
    Re, Saskaņas centra Urbanovičs ir tik draudzīgs, ka uzbeki viņam ir gatavi pat veselu māju vairāk kā 200 000 latu vērtībā uzbūvēt -deputātam, kura toreizējā alga bija vien pāris tūkstoši

  40. no interneta dzīlēm saka:

    SASKAŅAS CENTRS – PAREX BANKAS VEIDOJUMS
    To 2006.gada intervijā žurnālam “Nedēļa” atklāti pastāstīja Jānis Jurkāns. Tas bija galvenais iemesls, kāpēc Jānis Jurkāns aizgāja no šīs partijas!

    http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/293833

    http://kompromat.lv/item.php?docid=readn&id=3958

    http://www.postfactum.lv/1/1/?id_news=11405

  41. no interneta dzīlēm saka:

    SC ir arī Nikolajs Kabanovs-cilvēks, kurš lepojas, ka izšņaucis degunu Latvijas karogā! Nu, vai nav „jauki” cilvēki Saskaņas centrā?!…

    http://www.delfi.lv/news/national/politics/article.php?id=13499657

    http://www.kompromat.lv/item.php?docid=readn&id=328

  42. balts saka:

    Šeit (uzspiežot uz linka) labi redzams, kuri Saeimas deputāti “atdeva” Abreni!

    http://pagan.blogiem.lv/2007/05/28/8135.html

  43. Grāls saka:

    beidzot kads pasaka taisnibu par Grantinju.
    kas ir Pamela ?

  44. pamela saka:

    Un kas ir Grāls?Sadzeram uz “bruderšaft”?Ko gribi no manis zināt?Pajautā DP,tur dati ir.Reiņiks ir mans draugs!

  45. to ACEi saka:

    Daļēji tev taisnība,bet tikai daļēji,jo summas māju kompleksa celtniecībai ir mērāmas moljonos un par tiem uzberiem nav jābrīnās ,JO Urbis arī saucas “Kokvilnas karalis”.Viņš kontrolē kokvilnas kontrobandu no Uzbekijas,tranzītu.

  46. Miervaldis, black _joker saka:

    Tu tik tā runā, bet patiesībā tas esi TU!

  47. black_joker saka:

    Miervaldim- nu nav jēgas paranoiķim ko iestāstīt:):):) šeit jau tā normālu cilvju maz ieskatās, jo nu jua pirmie raksti, ko kāds izlasa, liecina par autoru absolūtu psihisko nestabilitāti…..vienīgais, kas jūsējos glābj no soda ir tas, ka lapa taisīta un uzturēta ārpus Latvijas un neviens no apliktajiem nav iesniedzis DP prasību jums pierādījumus nolikt galdā vai izdzēst tos murgoloģijas šedevrus.

  48. Sergejs saka:

    Bet interesanti, cik ir patiesības šajā rakstā? Kā Jūs domajiet? Manuprāt, par tādiem izteicieniem var saņemt………..

  49. Laima saka:

    Cilveku aprobezotiba – mekleju skabargu citu acis,pats savas balki neredzu!!
    p.s. Cafe ir GARSHIGA kafija!

  50. Zig saka:

    Runā ka SC Urbanovičš ar Šleseri un Šķēli vienojās izsaimniekot valsts mežus ! un apzināti pārtraukt ar starptautiskiem aizdevējiem saistības ! Es uzskatu ka šobrīd ir galvenais nepielaist pie varas SC un Par labu Latviju! un Vienotību kura paņēma dārgāko naudu pasaulē

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *