Krievžīdu mērķis ir iznīcināt Vāciju

Cionisti grib Vāciju pārņemt, jo tā ir vienīgais šķērslis viņu vispasaules kundzībai.

www.tautastribunals.eu-12L.-Grantiņš.-H-86-LRTT-Kopie3Vāciešiem pašiem laikam tas vēl nav „pielēcis” vai arī sāk „pielēkt”, bet ar kājminamās domāšanas palīdzību. LRTT par to jau netiešā veidā ir informējis Vācijas DP, prezidentu un kancleri.

Pagaidām klusums no viņiem.

Pēc būtības viņiem mani bija jau pēc pirmā paziņojuma „jāapciemo”, bet … .

Toties 4. maija kliķes noziedznieku banda gan pūlas vaiga sviedros, bet mana Vācijas pilsonība viņiem ir nepārvarams šķērslis, vismaz pagaidām. Ja cionistu noziedznieku banda Vācijā ņems virsroku, tad arī man un LRTT(H-86) viņi pieliks punktu. Viņu centieni šajā virzienā ir ļoti aktīvi. Vācijas divas pirmās personas, prezidents un kanclere ir VDR pārstāvji. Normālā laikā ievēlētais prezidents tika burtiski noriets un padzīts par sīkumiem. Bet vēl pirms tam esošais paziņoja, ka uz otru LAIKU nevēlas kandidēt, jo nevarot izturēt spiedienu, kas uz viņu tiek veikts.

Kas tas par SPIEDIENU, viņš neatklāja.

Viss notiek pēc boļševiku(cionistu) iecienītajām metodēm un vietā nāk J. Gauks, kurš VDR bija cilvēktiesību cīnītājs un mācītājs. Un te nu arī sākās tā anekdote !!! VDR mācītājs un cilvēktiesību cīnītājs !!! Pie ŠTAZI(VDR drošības dienests -STASI) un „neapstrādāti” ?!

Tad jau krokodilam drīzāk var zilonis piedzimt.

Es atceros no savas saskares ar KGB. Tie, kuri nepiekrita sadarboties ar viņiem, tika „novākti” sadzīves apstākļos vai notiesāti pēc 183šā panta un aizsūtīti uz Šķirotavas nometni likvidēt, bet tie, kuri piekrita sadarboties, atlaisti vai aizsūtīti uz politisko zonu, kur varēja dzīvot kā kūrortā.

A. Merkel, V. PutinKanclere Merkele dzimusi Rietumvācijā Hamburgā, bet tēvs ar ģimeni „aizlaidās” uz VDR(DDR), pie komunistiem. Nav grūti iedomāties, kādu politisko „līniju” šie cilvēki pārstāv. Protams, divi spices cilvēki vēl nenozīmē visu vācu tautu un DROŠĪBAS DIENESTU, bet boļševiku- cionistu sēkla ir iesēta un jau uzdīgusi.

FOTO: Šis foto runā savu valodu. Šī nav tikai divu valsts vadītāju “uzvedība”. Foto norāda uz šo cilvēku GARĪGO vienotību. Šis foto vēsta traģēdijas tuvošanos Eiropas tautām. Dievs, pasargi mūs no komunistiskās sērgas !

Par to es pārliecinājos pirms dažām dienām redzot kādu jaunu dok-filmu par līdz apnikumam „zāģēto” holokausta tēmu. Holokausta un Hitlera tēma Vācijā tiek žvadzēta katru dienu un viņu rādītais vagons, kuros ved žīdus uz iznīcināšanu, jau murgos sāk rādīties. Brīžiem liekas, ka tiek rādīti baltiešu izsūtīšanas „procedūra”, ko veica paši žīdi. Tie, kas meistaro šīs filmas uz visu ir spējīgi.

Bet tagad uzmanību !!!

Šajā jaunajā filmā, kura saucas „Die Juden als austausch Wahre” (žīdi kā maiņas prece) ir dzirdāms tas, kas neiet kopā ar līdz šim sludināto. Pirmkārt: noskatoties visu šo kārtējo žīdu propagandas „šedevru”, var noprast, ka viņu vienmēr pieminētais skaitlis 6 miljoni, ir pašu „centības” dēļ pārspīlēts, kaut arī vienu reizi tiek pieminēts šajā „gabalā”.

Otrkārt: šajā filmā tiek runāts tas, par ko var nākties piedzīvot Herberta Cukura likteni, protams, ja kāds goja to būtu sacījis. Es neticēju savām ausīm, ko šajā filmā dzirdēju: ka esot bijuši arī tie labie SSieši, kuri palīdzējuši žīdiem vai arī neesot attiecīgi reaģējuši… .

Treškārt: ungāri, precīzāk, ungāru fašisti tika parādīti kā pasaules lielākie zvēri. Tik melnu propagandu līdz šim žīdi ir „uzlējuši” vienīgi latviešiem. Viens no žīdu „gēbelsiem” taču paziņoja pasaules mēdijiem: „Latvieši bija lielāki žīdu šāvēji nekā vācieši”. Un vai tad esam aizmirsuši, ko žīdi stāstīja par Arāju un Cukuru ? Arājs pat neesot lodes ķērnājis priekš žīdu bērniem, bet paķēris aiz kājām un triepis ar galvu pret koku… ! Herberts Cukurs vienpersonīgi nošāvis vairāk kā 30 000 žīdu !!!

Tagad latvieši vairs nevar justies vientuļi savās “zvērībās” pret žīdiem, jo mums ir uzradušies dvīņu brāļi- ungāri… . No visa tā var secināt, ka žīdi sāk mainīt „politiku” pret vāciešiem. Kā redzam, tad tā ir nekas cits, kā pielielīšana vāciešiem.

Interesanti, kas tam ir par iemeslu ?

Laikam jau drīzumā būs vajadzīgs vāciešu atbalsts vai arī vācieši sāk viņus „neņemt galvā”, jo žīdu nelietības pasaulē sāk izvērsties pārāk pretīgā veidā. Ungāri noteikti nogrēkojušies ar savu nepiekāpību ES diktātam, aiz kura stāv cionistu mafija. Katrā gadījumā tas norāda uz to, ka žīdiem ir kas padomā attiecībā pret Vāciju. LRTT jau trīs ziņojumus ir iesniedzis Vācijas drošības iestādēm un valdībai.

Latvijā ir izvietots krievu un žīdu agresijas centrs pret Rietumeiropu un it sevišķi jau pret Vāciju. Pēc pirmā LRTT paziņojuma ES un Vācijai uz Latviju pēkšņi atskrēja žīdu patronese, ASV valsts sekretāre, Klintone. Tūlīt pēc tam sākās neiedomājama agresija Borovkova un Bunkas vadībā pret LRTT un Grantiņu. Neilgi pēc tam Latviju apmeklēja Merkele(DDR), Gauks(DDR), Peres(Izraēla). Arī ANO ģenseks Bans Kimuns !!! Nemaz jau nerunājot par Krievijas slepenajiem dienestiem. Visi viņi ir komunisti- cionisti ! Ne jau šiem „augstajiem” viesiem interesēja bandīti Bērziņš un Dombrovskis, kuri Latviju noveduši uz “nāves” robežas. Viņu galvenais mērķis bija cionistu- komunistu Rīgā iekārtotā terorisma centrāle, no kurienes tiek koriģēts cionistu terors visā pasaule.

Šīs „centrāles” apmeklējums, tad arī bija visu šo augsto viesu mērķis.

Kāds mērķis ir cionistiem, nav grūti iedomāties. Krievžīdiskajiem elementiem galvenais mērķis ir iznīcināt Vāciju. Latvijā izveidotā cionistu- čekistu centrāle vistiešākā veidā kalpo šim mērķim. Žīdi un krievi nekad !!!!!!!! nepiedos vāciešiem „pēdējo” karu. Latviešu tauta vārēs tikt vaļā no krievžīdiskajiem noziedzniekiem tikai tad, ja mums izdosies pierādīt vāciešiem šeit sacīto. Tikai ar Vācijas palīdzību mēs varam likvidēt kara sekas- veikt okupācijas demontāžu.

Pašlaik skaidrāk par skaidru ir redzams, kā komunists un slepkava Bērziņš cenšas Latviju iegrūst Kremļa nagos.

Un atkal sākās centieni iznīcināt LRTT un L. Grantiņu.

Katrā gadījumā Rīgas krievžīdu čekas kantoris, ar Reiņiksu priekšgalā, cenšas vaiga sviedros, lai beidzot pieliktu punktu LRTT darbībai.

L. Grantiņš 09.12.13.

You may also like...

15 komentārs

  1. N.Māstrihts to Adm. saka:

    Ļoti pareiza atziņa – pūst Vācijas stabulē. Nekas slikts un nekas labs. Cionisti utt. , vācieši jāiebaida? Kur nu! Viņi paliks augstprātīgi un uzpūtīgi.

    No laika, kad Angliju ap 1. pasaules kaara laiku okupēja ASV vecās židbankas, iznīcinot anģļu nacionālās bankas, ir daudz ūdeņu aizskrējuši.Tagad kārta Vācijai, kura gribot, negribot sadarbojas ar ASV vecām židmasonu bankām ES kopējā projektā, kas izstrādāts Harvardas un Čikāgas universitātēs Eiropai un Āzijai, izzagt ES valstu bankas, “ekspropriēt”to zelta rezerves, pakļaut parādu verdzībai valstu tautas un pašas valstis. Vācija no tā ir ieguvēja un galvenais virzītājspēks pret Krievijas ietekmes zonu – nevajag jaukt – Krievija ir mērķis kā Ukraina, Baltkrievija, Latvija utt. Svarīgākais ir Latvija un latvieši, bet Grantiņam, šķiet, ka tā nav.Vai mums jāuztraucas par Vāciju? Latvija un latvieši ir upuri Vācijas un ASV veco židmasonu banku projektā – ES. Latvija jau zaudējuši suverenitāti – nav savas naudas, ar ko ietekmēt nacionālo politiku, nav savu robežu, likumu regulas noteic Briselē. Latvija ir tikai ES projekta tramplīns Krievijas, Ukrainas, Baltkrievijas nacionālo valstu likvidēšanai, iekļaujot šis valstis ES teritorijā, tostarp uz Latvijas un latviešu okupācijas (no ES) un nabadzības rēķina. Ar Krieviju Latvijai bija jārunā citādi – nacionālie spēki – NA/VL to nespēja, bet gāja Vācijas pavadā. NA/VL to pat negribēja – jo neizvirzīja savas idejas, pet barojās Saeimas silē. Tagad vēl grūtāk atjaunot Latvijas neatkarību un naudu, pašnoteikšanos, tomēr Latvijas pašreizējais okupācijas fakts ar Briseli, ASV un Vāciju lien ārā kā īlēns no maisa.Vai Grantiņš to neredz? Vai negrib redzēt?

    Kas tās par tādām židu un cionistu darbībām? Abstrakti jēdzieni, neprecīzi, nemūsdienīgi novērtējumi.

    Admins
    Noriet tos, kas kaut ko dara, ir latviešu tautas ienaidnieku galvenais uzdevums.
    Un Tu, profesor Mastriht, to dari ar entuziasmu.
    Šī LAPA nekļūs par par Tavu naida kurināšanas skatuvi.

  2. ANDRIS7 saka:

    VISU LABU DIENU!
    Judi dzivo pec instrukcijas SHULKAN ARUH likumu kodeksa,kurs paredzets
    visiem vinu dzives gadijumiem(sk.ieprieks manis sutito gramatu Yandex)
    Viss viniem ir izplanots gadiem 1,5,10,50,100 uz prieksu,un vini ari
    vadas pec ta uz savu pasaules kundzibu.Te nu jaruna par kugi,par piratu
    kugi,ka judu galveno rupalu pec Deivida Duka filmam,kur chiefmate ir
    Kisindzers,kuram ir banditu-piratu komanda,ka Putins,Janukovics,Obama u.c.
    Tos,ar naudas palidzibu iecel vadit valstis,piekodinot vienu,dariet visu
    ko gribat,bet,lai butu ieviesta,izplatita un likuma pienemta liberalisma
    politika,kura ir judu politika,kurai ir 1000 gadiga vesture,ka iznicinat
    nacionalas valstis,ka pirmsakuma Romu,un nostiprinat savu varu.
    Republika,kods publika, ir judu ienemta augstakas sabiedribas dala,kuru
    ari vajag atjaunot,liekot varda prieksa zilbi RE,pec vinu uztaisitas
    revolucijas gazot monarhiju.1905 gads ir vinu roku darbs pasaules
    iekarosanai,ka viss parejais 1914,1917,1941 un sodiena,kur cilvekam ir
    liegta iepeja but cilvecigam,psihologiski informativais kars,ka cilveka
    normalas psihes samaitasana pateicoties liberalismam,ka psihes ierocim.
    EXTRA!!!
    a)pandoraopen.ru/2013-12-08/novosti-slavyan-27ukraina/
    Kads teica,ka Baltija ir vinu bufera zona,kura ari driz bus Ukraina,ja
    nesadalisies E un W.
    NATO manevri,britu zemes pavadona palaisana,no Baikanura,nav saubu
    militaram raksturam,Ukrainas sizofreniski revolucionara uzkurinasana,
    kur zel jaunatnes,kura jau pieradusi pie EU pseidovertibam,un turas
    pie tam,jo citu nav liberalistiski kropla sabiedriska vide.
    Par Vaciju
    b)antisionizm.info/Germaniya-i-evreyskaya-problema-884.html
    Fantomass,ar savu zilo masku,ambiciozam velmem iekarot pasauli,
    banditiski konspireto uzvedibu,psihologisko ierocu pielietosanu u.c. ir
    ta pati EU,ka divdzimuma dievs ISIS un OSIRIS viena persona.Plana uz
    50 gadiem dala,kura dzima 1964 gada 4 novembri,50 gadus pec 1 pasaules
    kara,un 50 gadus pec 1964 gada,uz 2014 gadu,kurs ari ir kada plana dala,
    ka Ukrainas notikumu ekskalacija,jeb maksliga saasinasana.
    c)1plus1tv.ru/film/3474-fantomas-fant244mas-1964-smotret-onlayn.html

    VELAK VEL/TENcINU

  3. Centis saka:

    Grantiņ, Vāciju žīdi jau sen paņēmuši! Padomā loģiski – vai Vācijā drīkst izdot “Mein Kampf”? Vai Vācijā drīkst apšaubīt Holokausta melīgos ciparus? Vai Vācijā tā sauktais “antisemītisms” (precīzāk būtu “pretošanās žīdiem”) nav smagākais noziegums kāds vien iespējams, pat smagāks par slepkavību?

    Admins
    Ja Tu bļaustīsies, ka žīdi ir jāsit, tad protams, ka būs ziepes. Šo i-vietni tulko visi galvenie izlūkdienesti, bet vēl man nav neko “piesējuši”. Es atklāti saku, ka neviens latvietis nevienu žīdu nav nogalinājis, bet žīdi ir veikuši holokausu pret latviešiem. Un arī to, ka žīdi Latvijā ir vislielākie bandīti. Vienreiz jau tas vadzis lūzīs un viņiem būs jāatbild par saviem noziegumiem.

  4. Jumis saka:

    http://www.youtube.com/watch?v=nHkZev_fNhY
    ________
    Vēršas pret visiem, kuri traucēs mieru zagļu bandām! It īpaši – pirms vēlēšānām!

  5. Jumis saka:

    2013. gada 9. decembris 9.06
    N.Māstrihts to Adm.
    _________________
    Māstriht, kaut ko esi salaidis kompotā. Linards dzīvo Vācijā un, ja es tur dzīvotu, esmu pilntiesīgi integrējies sabiedrībā, arī mani uztrauktu politika. Kas teica, ka neuztrauc latvieši? Nošāvi greizi.
    Varu piekrist, ka ironiskā kārtā pēc 2. Pasaules Kara sbučojās Vācija un Krievija, tā pa franču gaumei, jo tiek būvēts gāzes vads uz Vāciju no Krievijas. Skaidrs, ka mazie bandinieki kā Latvija tur nulles vērtībā.
    Ja par žīdmasoniem, tur 100% taisnība, ka tie slauc Vāciju, slauc visur, lai saraustu bagātību, bet NEKAD necīnīsies par valsti, bet tikai mahinācijas veiks. Tāpēc Ādolfs & co viņu rindas paretināja.
    Par VL tev piekrītu, tur ir zobens no maisa ārā ne vairs īlēns, tur jau nodevēji un tukšie bļauri bauro skaļi, bet iet čekistu pavadā, barojas no prokremlisku biznesmeņu kapeikām. Akls, kurš to neredz, stulbs kurš nav spējīgs to saprast. Cieti, kā saka Ainārs.

    Admins
    Par VL! ir aizšauts pilnīgi greizi. Protams, viņi ir uz šā mūsu tautas iznīcības kuģa. Bet arī vienīgie, kuri to cenšas apturēt. Tas ir neiedomājami grūts darbs. Mūsu uzdevums ir palīdzēt viņiem. Tie, kuri noniecina VL!, lej ūdeni uz Kremļa dzirnām.

  6. Lauku onka saka:

    >>> N.Māstrihts

    Beidzot Tu izlidi tik tālu, ka arī es, panaivs lauku cilvēks, bez brillēm un lupas saskatīju, kas tu īsti esi par putnu. Tavs pēdējais komentārs ir kronis visam.

    Tavā gandrīz vai monologā saskatu admina provocēšanu uz liekvārdību. Acīm redzot esat tik sūdīgi strādājuši, ka nav neviena salmiņa kur pieķerties un tad nu grābstaties kā miroņi gar svecēm.

    Admins
    Tieši tā. Pirmā kangara pazīme ir loģikas trūkums. Viņš arī nevar būt “loģisks”, jo kādam kalpo. Arī pārgudri idioti nespēj būt loģiski, jo ir muļķi. Kā vieni, tā arī otri, ir derīgi- izdevīgi mūsu tautas bendēm.

  7. Jumis-> Adminam saka:

    Admins
    Par VL! ir aizšauts pilnīgi greizi. Protams, viņi ir uz šā mūsu tautas iznīcības kuģa. Bet arī vienīgie, kuri to cenšas apturēt. Tas ir neiedomājami grūts darbs. Mūsu uzdevums ir palīdzēt viņiem. Tie, kuri noniecina VL!, lej ūdeni uz Kremļa dzirnām.
    __________________________
    Es nenoniecinu, bet lūdzu, faktus studijā:
    1) 3 LABUS darbus, ko paveica, vismaz ierosināja VL!?
    Pateikšu uzreiz, ar māmiņnaudām čiks sanāca, ja viņi lūst zem Vienotības Viņķeles spiediena, atvaino, par ko tad vispār viņi ir spējīgi cīnīties? Cik varonīgi nokliedzās par 30miljoniem, tik klusi ausis nolaiduši sēdēja ar 13 miljoniem kabatā. Te nu bija, cīnītāji.
    2) Kas stāv aiz viņiem? Te nu atbildi daļēji sniedz pietiek.com
    http://www.pietiek.com/raksti/vislatviesu_ziedotaju_celi_aizved_uz_bislana_abdulmuslimova_holdingu
    Tā nu Raivis kur šito “Latvijas patriotu” izvilcis kā velnu no tabakas dozes?!!! Tur Kremļa nauda, dzirnavas un norādes…VL šaika nekautrējās kopā pirtī krieviski aprunāties. Var jau būt, ka visi pēkšņi ir patroti!!!!
    Kur ir lietas būtība. Tā ir tur, ka Latvijā visi šie prievītes sējēji ir nopirkti par šekeļiem un rubuļiem. Cilvēki vairums neizglītoti zombiji, balso ieraduma pēc, atkal lec uz vecajiem grābekļiem ar prieku. Paiet vēlēšanas, tad savēl draņķus un tad paraud, tad – nomierinās. Ar visu to tiek spekulēts. Latvijai vajag jaunus spēkus, kuru nesponsorētu Kremlis. Tas viss ir bizness, kapitālismā tas vis ir bizness, nebūsim jau nu naivi!

    Admins
    Nu ko tad Tu, Jumi, guli, dari kā runā.
    Veido jaunu spēku un ved tautu ārā no Kremļa sponsoriem.
    Nu, jā !
    Labāk un drošāk ir kādu noriet slēpjoties zem segvārda…. .

  8. N.Māstrihts to Adm. saka:

    Kas tās par tādām židu un cionistu darbībām? Abstrakti jēdzieni, neprecīzi, nemūsdienīgi novērtējumi.
    ===========================================================================
    Par cionistiem esmu daudz lasījis, Geantiņma jau taisnība, bet akcentēju, ka jaunāki to nespratīs, vairāk neko. Tādēļ vajag mūsdienīgāk, ja grib sasniegt mērķi. Neeesmu pret Grantiņa kopējām nostādnēm un man nav mērķis sēt šķelšanos, taisni preteji.

  9. Os saka:

    http://www.tizleni lv. -kacmana trauks. Kurs gan cits,ka Notars ir skaidri noteicis-kas ir cionisti. Turklat krievijas izcelsmes cionisti,ir cionistu cionisti,visiem cionistiem cionisti un ari Ciana.

  10. Jumis-> Adminam saka:

    Zem segvārda es slēpjos, ok, no manis vārda un uzvārda nevienam labāk nepaliks un situācija Latvijā ne tik.
    Darīt kā runāt – internets stāsta par Jūsu mēģinājumu “NSS” veidolā tikt Saeimā, tomēr bez sekmēm. Kāpēc? Tāpēc, ka zombijvedīgie nav gatavi balsot, cīnīties, domāt. Nu nevar no vergiem ar stāžu, bet principiem un mugurkaula prasīt pēkšņi kraut pa galvu kungiem. Ne tad, ne tagad cilvēki nav mainījušies.

    Admins
    Neesmu piedalījies vēlēšanās. Daži gan nelietīgi piesevinājās H-86 nopelnus…. .

  11. Jumis-> Adminam saka:

    Tomēr vajadzēja aktīvāk iesaistīties. Ideja jau nebija slikta.
    http://lv.wikipedia.org/wiki/Nacion%C4%81l%C4%81_Sp%C4%93ka_Savien%C4%ABba#Ideolo.C4.A3ija

  12. N.Māstrihts to Adm. saka:

    Mēģināju tikai diskutēt, bet redzu, ka būs veltīgi. Jūs Grantiņ, joprojām esat borovkovu cietumā. N.Mandela tā arī pateica un viņam taisnība – ja es, iznākot no cietuma, turētu naidu uz saviem pazemotājiem, es turpinātu atrasties sava naida cietumā. Tādēļ piedevu. Tev nav jāpiedod, ja nevēlies, bet uzvari viņus ar jaunu politisko spēku un sodi viņus Latvijā. Kamēr neiznāksi no sava cietuma, ar Tevi bezjēdzīgi tērēt laiku un diskutēt. Tu vari pats sev palīdzēt, citi vairs nevar, jo spried, kā Tev izdevīgāk, tātad slēpies savā cietumā un spekulē ar tekstiem..

    Admins
    Mani neviens nav pilnvarojis piedot manas tautas slepkavām. Tā ir Dieva kompetence. Kādā stāvoklī atrodas Mandelas Dzimtene….., lai Dievs nedod mums tādā zampā iekļūt… .

  13. N.Māstrihts to Adm. saka:

    Jums ir izteiktas līdera dotības, enerģija,kas, manuprāt, tiek izniekots. Jums vajadzīgi, iespējams, labi padomnieki un labi cilvēki apkārt, lai sevi sakārtotu, kas ir pats grūtākais katras personas uzdevums. Es ar saviem padomiem nekad neesmu pretendējis vai predentēju Jums ko norādīt, bet esmu vnk mēģinājis uzvedināt Jūs uz citām domām, kas man šķiet, no malas skatoties, racionālākas.

    Admins
    Vai nebūtu racionālāk piedāvāties borovkovam par padomnieku ?

  14. Jumis -> N.Māstrihts saka:

    Piekrītu! Sākumā ir jāuzveic sevi, savi dēmoni. Tas, kurš to spēj (krupi norīt) un iet tālāk aceltu galvu, tas sasniegs daudz!
    Bet Adminam vajag nedaudz paskatīties uz realitāti Latvijā, kura nav nekur tālu no DĀ.

    Admins
    Turpini piedot borovkoviem un godmaņiem, tad drīz vien zemi ēdīsi, bet tev jau ir ko darīt, tev ar dēmoniem jāsitās…. .
    Nākošais raksts būs par latviešu un žīdu garīgajām vērtībām.
    Domāju, ka Tevi un Māstrihtu pieminēšu…. .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *