LRTT. I. Roņa vēstules

H-86-3Pienāk vajadzīgais LAIKS un viss nāk Gaismā. Ja pirms 20 gadiem mēs visi bijām gatavi piedot kolaborantiem, tad tagad vairs NĒ! Šie sātaniskie viepļi nav sapratuši tautas LABO GRIBU, bet turpinājuši savus asins darbus.

Nākošā ATMODA nenāks ar DZIESMĀM, bet gan ar daudz savādāku troksni. Kāds šis troksnis būs, nav grūti iedomāties… . Īstenībā tā nebūs ATMODA, bet gan ALGAS IZMAKSA noziedzniekiem. To arī šie komunistiskie izdzimteņi saprot un tāpēc cenšas pēc iespējas ilgāk noturēties pie SILES.

Bet,- kā vistumšākai naktij reiz pienāk gals, tā pienāk arī atmaksas STUNDA katrai nelietībai.

Pirms I. Roņa pētījumu publikācijas daudzas lietas izlikās neloģiskas, bet tagad viss nostājas savās vietās. Lasi uzmanīgi, lasītāj, tad sapratīsi, cik rafinēti strādā cionistu kantoris, lai iznīcinātu mūsu tautu ar paša rokām.

LRTT  15.04.13.

www.tautastribunals.eu 1Temats: Mīļajai vacajai “Lauku Avīzei” ar visiem tās jaukajiem pielikumiem..

Ļoti  cienītajām  Lauku  Avīzes  un  tās  bērnu  galvenajā  redaktorēm  un  draudzīgajai  redaktoru  saimei

Noraksts: LU profesoram un LZA akadēmiķim  Inesim  Feldmaņa  kungam.

Indulis-Ronis2No  sena  avīzes  autora,   ja  arī  varētu   neteikt  drauga,  tad  labi  zināmas  personas  gan.
Un  tātad:  Dr.habil. hist. Indulis Ronis
pers.kods 250343–11802 (te  var pārliecināties,  kā  smejies,  ka  ar  medicīnu  viss  kārtībā)
adrese: Kaivas ielā15, Rīgā, LV-1021
e-pasts: kraulietis13@inbox.lv
mob. telef. +371  26261152
LŪGUMS  PROFESORA  INEŠA   FELDMAŅA  ŠĪS  DIENAS  NECIENĪGĀS  INTERVIJAS  SAKARĪBĀ  JŪSU  DZIĻI  CIENĪTAJĀ  AVĪZĒ.

I.Feldmaņa kungs  atļāvās  smagi  kompromitēt  Jūsu  cienījamo  avīzi  ar  veca  čekas  stukača  necienīgu  izrunāšanos sazvērestības  koncepciju   garā —  it  kā  viņu  kāds,  kaut  kur  internetā  apvainojot  par  neonacistisku  uzskatu   propagandu.  Viņš  gan  internetu  nelasot,  taču,  ja  uzzināšot  šāda  apvainotāja  vārdu,  tad  aizstāvēšot  savu  godu un  cieņu  tiesā.
Kā  varat  pārliecināties,  tad  I.Feldmanim nav  ne  cieņas,  ne  goda,  jo  profesionālā  nekompetencē,  neonacistisku  uzskatu  propagandā  un  padomju  militārā  izlūka  nacistu  uniformā Voldemāra  Veisa kara  noziegumu  slēpšanā  apvainoju  I.Feldmaņa kungu  š.g. 17.janvāra  vēstulē,  taču  viņš  manis  izrakstīto  viņam profesionālās  nabadzības  apliecību    ir  pieņēmis  klusēdams,  ne  nu  vēl  vērsies  tiesā.

Zinu  viņu  ilgi-  viņš ir stukačs pēc aicinājuma, bet tie ir gļēvi un bailīgi!

I. Feldmanis, LRTT, LRPiekristu  savus  apgalvojumus  pierādīt  dokumentāli un historiogrāfiski, kaut  vai  apaļā  galda  diskusijas  formā  Jūsu  cienījamās  redakcijas  mājīgajās  telpās (pie  vienādiem  noteikumiem —  ar  šaha  pulksteni  laika  kontrolei).

Jauno  Brīvības  cīņu laikā  tā  bija  ikdiena –  varbūt  patiesi,  ka  viss jaunais  ir  labi  aizmirsts  vecais.
Kas  attiecas  uz  pievienotajiem  materiāliem — par  to  zinātnisko  pamatotību  atbildu  ar  savu  habilitētā  vēstures  doktora  grādu.  Būtu  pateicīgs,  ja  ar  tiem  Jūs  rastu  iespēju  iepazīstināt  savus  lasītājus,  kaut  vai  fragmentāri.

FOTO: Halo stukač, Feldmani ! Tu zini, kas tevi sagaida pēc Tiesiskuma atjaunošanas… .

Situācija  patiesi  ir  nopietna.

Parunājiet  ar  D.Terzenas kundzes  aprindām,  viņi  uzreiz  sapratīs  ap  ko  tās  lietas  patiesībā  grozās.  Bet  glasnostj patiesi  var  paveikt  brīnumu  lietas.  Ne  tikai  manis  publicēšanas  dēļ (bet  arī  tāpēc)  JŪS  SEN  ESAT  MELNAJĀ  — LIKVIDĒJAMO  SARAKSTĀ. Tāpēc  jau  krīzes  rīko…
Lai  nu  kā,  bet  lai  Dievs  Jums palīdz!

Ar  patiesu  cieņu
Indulis Ronis.

You may also like...

6 komentāru

  1. Gudrais saka:

    Ronis kļūst arvien debilāks un grantiņš arī…

    Admins
    Kāpēc “neparaksties” ar AG.
    Kad I. Ronis atmasko tavus NKVD izdzimteņus, tad viņš ir debils…. .
    Voldemārs Veiss tāpat kā tu, uzvilka vācu formu un kalpoja krievžīdu boļševikiem, tā izdarot lāča pakalpojumu latviešiem.

  2. andris saka:

    Var redzet,ka Indulis Ronis ir cinitajs.Zel,ka nedzivojam kadus gadus
    300,tad ar Feldmani un citiem vestures viltotajiem un tautas kulturas
    zagliem varetu metaties 5-10 gadus,skaidri tacu redzams,kas aiz viniem
    stav.Kas apstiprina musu vesturi galiga forma,un uzspiez akceptu musu
    valdibai?Tadi sveicari un sveicarienes par to nerunas,jo vini stridas,
    kadu garsvielu likt klat vakarinu zupai,kad ienaidnieku karaspeks stav
    pie robezas.Te var but tikai tris varianti
    1)Milziga aprobezotiba,vai
    2)Atklati tautas ienaidnieki,vai
    3)No dienesta strukturam,kas speciali apmaciti patiesibu partaisit
    melos,vai nenozimigos sikumos.Tadi dienesti bija KGB,un redzams
    pastav vel tagad.
    Sveicars un sveicariene=it ka liek saprast,ka kalpotaji un grib visu
    uzreiz komandet.Pieradusi pie varas? Un ilga perioda,citadi nebutu
    tik drosi.

    PALDIES.

  3. Os saka:

    Kad zid-cionisti iegust realu Valst varu krievijas teritorija,tad Satandieva tautas kalps zids-nacionalais VLADIMIRS ILJICS LENINS ievies likumu par-ANTISEMITISMU(Pat zidu kritizesana ir kriminali sodams fakts),pec 2 Pasaules kara,sads analogisks likums pec butibas paradas daudzos Valstu kriminallikumos. Ari si briza Latvija darbojas sads likums pec butibas,KL-78.pants. Kam sads aizliedzoss likums ir izdevigs? Vai Latviesu nacijas Cilvekam? Ne! Sads likums ir izdevigs tikai agresoriem laupitajiem,slepkavam,izvarotajiem-OKUPANTTAUTAM,kuras Musu Tevzeme ir zidi un krievi! Lai informativi-sie vispasaules noziedzigie OKUPANT subjekti,varetu izdarit vinu Dieva-kas ir SATANS darbus,pecak atkal pielietojot fizisku pamattautas iznicinasanu(1940-1941 baigais gads un sekojosi lidz sodienai) Mums Latviesiem jau nav ko slept,zidiem gan ir milzum daudz kas slepjams. Tapec nedrikst runat publiski-ka ta ir Dieva-satana tauta un vajg vinus ar prieku tikai slavinat. Judaisms,kristietiba,islams,komunisms ir zidu raditas ticibas-kas ir lidzeklis,bet apmanit var tikai mulki,zinosos nogalinot-ko vini ir darijusi-kops mojesejs(Mozus) pec iebruksanas un okupacijas Palestinas zemes ar zidu asinaino naciju-kas ir NACISTI ari dara lidz pat sim bridim. Lej Litra

  4. Os saka:

    Apmanit var mulki,kurs ir informacijas bada. Nu nodedzinaja zidi ar ticibas aklas judeokristietibas rokam Aleksandrijas biblioteku,kura tika radita judeokristietiba,jo bija informacija tur pieejama par Dievibam,kas vismaz 10 reizu ir vecakas par judeokristietibu. Tagad ir radits int. Protams,ka duadz kas nav paties,bet viedais jau pats izskiros un patiesibu tures. Tamdel ir pamacosi Andra noraditie teksti,paldies Tev. Un nav jau ta,ka butu piesarnota si lapa ar bezjedzibam.

  5. andris saka:

    LABVAKAR.SOKS PARNEMA PAR IRANAS ZEMESTRIcI.TADEL NOLIEcU GALVU
    NEVAINIGU cILVEKU PRIEKSA.
    Nepamet doma ,ka tie ir HAARP darbi.Japana tas pats.
    Labi,tagad par tiem kurus nogalinaja globala mafija.Kur zinasanas
    viniem bija bistamas.
    Maikls Dzeksons tika nogalinats tiesi vestures zinasanu del.
    http://www.youtube.com/watch?v=JzaPWPn9k1Y

    PALDIES.

  6. Os saka:

    Izlukdienesti teste,ar jautajumiem,ipasi provokativi aizskarosiem un citu temu pajautajot. Psihologija ir noteikti testi,kas drbojas uzdodot jautajumu. Ta vini veido Cilveka butibu,vispar jau vinus visus interese bistamibas pakape. No sis Latvijas divi kantori teste .DP un SAB. Bistami skaitas-juristi,vesturnieki,militaristi un pasi ,launakie, ,so triju zinibu turetaji. Pat krievijas FDD domaju,ka nav intereses uz so bridi kaut ko ipasi testet,jo Latvija tapat ir vinai paklauta-visi Gandriz spec.dien.darboni-kas ir kaut ko verti,aunu jau ari pietiek tautai-ko aprunat. Pat Daina Mums ir tada,Krievzeme kokus cirta,Skaidas leca sai zeme. Domaju,ka ta ir jau ar krustnesu uzslanojumu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *