Tiesiskums: darbs un alga

www.tautastribunals.eu 2MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

Ikviens no mums grib saņemt maksu par savu darbu, un tas, protams, ka ir loģiski un likumīgi. Nesmuki un noziedzīgi ir tas, ka daži cenšas saņemt to, ko nav nedz pelnījuši, nedz arī tas pienākas viņiem. Varenplēsīgi ir izrādījušies bijušie komunisti, kuri kādreiz sludināja, ka nauda ir pagātnes mantojums. Tas šodienas Latvijā ir redzams un jūtams ik uz soļa.

Bet atgādināsim šiem noziedzniekiem, ka nekas netiek atstāts bez samaksas.

Par Latvijas izlaupīšanu būs dārgi jāmaksā !

Sesks un ZaharjinsJa esi ņēmis to, kas tev nepieder, tad nesūdzies, ka saņemsi atbilstošu sodu pastrādātajam noziegumam. Šodien apskatīsimies, cik likumīgi ir kļuvis par miljonāru krievžīds, komunists, METALURGIETIS Zaharjins, kuru viņa jubilejā apmeklēja pat Krievijas vēstnieks. Kā mēs zinām, tad krievžīdu komunistam Sergejam Zaharnijam pieder 49% procenti Metalurga akciju. Mēs arī zinām, ka Latvijas “pastāvīgais” iedzīvotājs, kurš nav pilsonis, nedrīkst iegādāties akcijas.

FOTO: Divi komunisti, kuri tiks sodīti ar ASM par latviešu tautas apzagšanu milzu apmēros un slepkavībām.

Kā tad šis žīdu komunists, nelikumīgais migrants, to varēja panākt ?

Pavisam vienkārši, nopērkot pilsonību no koruptiem “pilsonības dalītājiem”. Zaharnijs ir pilnīgs analfabēts, kas attiecas uz latviešu valodas zināšanām. Tātad, šim bandītam likumīgi nekas nepieder. Visi viņa īpašumi un tīrie naudas uzkrājumi ir atsavināmi un atdodami atpakaļ Latvijas valstij– latviešu tautai. 100 miljoni Ls, kā jūs saprotat, nav nekāda nieka summa. Jānoskaidro arī tās personas, kuras pārdeva viņam pilsonību un jāsoda par sabotāžu pret Latvijas valsti.

Šīs personas noteikti tiks atrastas un sodītas ar ASM.

Par valsts PAMATU graušanu Tiesiskā valstī pienākas ASM.

Elmārs-Kokins

FOTO: Šis “eksperts”, kura vārds ir E. Kokins, tiks sodīts par pilsonības pārdošanu okupantam Kravcovam.

Arī karikatūriskajam miljonāram Kravcovam, kurš bija šī žīda viesis, miljoni ir jāatsavina un jāatdod atpakaļ latviešu tautai. Pašu un viņa pilsonības pārdevēju jāarestē un attiecīgi jāsoda. Kravcovam pilsonību, kā mēs zinām, pārdeva valmierietis Elmārs Kokins. Pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā šim jūdasam tiks piespriests ASM un nekavējoties izpildīts. Tādu sodu saņems visi, kuri piedalījušies Latvijas valstiskuma graušanā.

Kāds noteikti uzskatīs, ka LRTT draud un centīsies sūdzēties, bet velti, ne jau Tribunāla biedri apzog valsti un pārkāpj Likumus, bet gan krievžīdu okupanti ar latviešu komunistiskajiem izdzimteņiem to dara. Viņi arī saņems pēc nopelniem. Kaut vai tas pats komunistiskais noziedznieks Sesks, kurš šodien “komandē” Liepāju, tiks sodīts ar ASM . Šī „darboņa“ asinsdarbi ir prātam neaptverami, sākot no slepkavībām un beidzot ar narkotiku kontrabandu.

Dieva Likums vēsta: “Katrs saņem to, ko pelnījis”.

Neviens netiks apbižots ar “algas” izmaksu.

================================

Uzmanību, latvieti !

Visi šie drausmīgie noziegumi pret mūsu tautu tiek veikti ar DP, SAB, ST, Prokuratūras u. c. valsts drošības iestāžu aktīvu līdzdalību. LRTT panāks, ka tiks starptautiski atjaunots nāves sods un ar nāvi sodīti visi, kuri piedalījušies šajā grandiozajā Latvijas izlaupīšanā.

==============================

FēniksP.S.

Nebēdājies, latvieti, mūsu tauta atdzims no pelniem kā FĒNIKS un ieņems TAI atbilstošo vietu starp pasaules tautām.

MŪSU tauta būs viena no spožākajām zvaigznēm šajā tautu zvaigznājā.

Varmāku tautas, komunisti un nodevēji tiks noslaucīti no zemes virsas.

Jaunajā LAIKMETĀ šīm „gļotām“ vieta neatradīsies.

DIEVS SVĒTĪ LATVIJU !

18.02.13.

You may also like...

7 komentāru

  1. andris saka:

    Nezinu cik ilgs laiks bus vajadzigs GAISO SPEKU uzvarai,bet tad naks
    gaisma viss sleptais un noklusetais,jo sabiedriba ir paraugusi esoso
    varu un tai ir janoslapst pasai savos melos
    GAISIE SPEKI

    http://www.perkonkrusts.lv/index.cgi?action=1&id=5
    un parakstijusies JANIS KURELIS,HERBERTS c(atvainojos man nestrada lielais
    burts)UKURS,GUNARS ASTRA un daudzi citi GAISO SPEKU karaviri.

  2. andris saka:

    Sarkanas miglas puteju sapnis,vai IEPUT un PALAID,tik vai ta bez
    SMIRDONAS NEIZTIKT.

    http://1941.kanalukraina.tv/ru/

    PALDIES

  3. Arhīvs saka:

    Par Latvijas bankas prezidenta ievēlēšanu

    no
    Latvijas Republikas 6. Saeimas ārkārtas sesijas sēdes stenogrammas
    1997.gada 28.augustā.
    Sēdi vada Latvijas Republikas 6.Saeimas priekšsēdētājs
    Alfreds Čepānis.

    Nākamais darba kārtības jautājums – lēmuma projekts “Par Latvijas Bankas prezidenta ievēlēšanu”. Godātie kolēģi, jūsu izskatīšanai tiek piedāvāti dokumenti nr.2954, 2954-a, 2954-b, 2976 un 2977. Budžeta un finansu (nodokļu) komisijas vārdā deputāts Vents Balodis. Lūdzu, Baloža kungs!

    V.Balodis (frakcija “Tēvzemei un Brīvībai”).

    Godātie Prezidija locekļi! Godātie deputāti! Budžeta un finansu (nodokļu) komisija ir saņēmusi iesniegumus, kuros ir izvirzīti divi kandidāti Latvijas Bankas prezidenta amatam, un Budžeta un finansu (nodokļu) komisijā diezgan lielā vienprātībā, tikai vienam deputātam atturoties, bet visiem citiem deputātiem balsojot “par”, tika atbalstīta Einara Repšes kandidatūra.

    Sēdes vadītājs. Paldies. Vai kāds deputāts vēlas runāt par apspriežamo jautājumu? Debatēs ir pieteicies Gundars Valdmanis – pie frakcijām nepiederošs deputāts. Lūdzu, Valdmaņa kungs!

    .

    G.Valdmanis (pie frakcijām nepiederošs deputāts):

    Tauta vairs netic nevienam no mums. Un tautai ir lēnām jāsāk lemt, vai viņa ies bojā, stāvot kājās, vai vienkārši atļaus, ka viņa nomirs badā. Šī balsošanas mašīna, kas šeit darbojas kā komisijās, tā Saeimā, ir, manuprāt, pilnīgi nelikumīga un pilnīgi amorāla. Es biju kampaņā un satiku tur daudzus, es biju kampaņā kopā ar daudziem “vienībniekiem”, un mēs bieži satikāmies ar pensionāriem, piedalījāmies arī citās sapulcēs un dzirdējām spožus vārdus no frakcijas “Tēvzemei un Brīvībai” cilvēkiem, bet it īpaši no kristīgā demokrāta Māra Vītola, cik viņš spožs bija kampaņā, visu saprata.

    Mēs visi zinājām, ka tauta tiek ekonomiski iznīcināta, un mēs visi zinājām, ka viens no stūrakmeņiem šajā ekonomiskajā iznīcināšanā ir monetārā politika. Radioklausītāji saprot, ka ir divas ekonomiskās politikas. Vienu sauc par “fiskālo”, tie ir nodokļi un valsts budžets, ar ko mūs iznīcina. Bet daudz spēcīgāka ir monetārā politika. Mums pirms beidzamā budžeta sastādīšanas amerikāņi lūdza, lai mēs spēlējam ekonomisko modelēšanu. Mēs ielikām tur tikai vienu, tad otru, bet nelikām visas tās muļķības kopā, ko Latvijas Banka mums ir uzspiedusi. Un pat greznā amerikāņu ekonomika divu gadu laikā tiktu sagrauta ar 40% bezdarbnieku un ar mums uzliktajām kredītlikmēm. Tāpat arī tad, kad samazināja naudu apgrozībā, pieļāva bankas “Baltija” krahu. Abas reizes divu gadu laikā 40% bezdarbs.

    Mēs zinām, kas ir vainīgs, bet varbūt es jums atgādināšu. Tad, kad izsūtīja Krievijas naudaszīmes uz Krieviju, to parakstīja Repše un Godmanis – abi šodien it kā augsti cienīti latviešu ierēdņi Latvijā, un viņi to naudu sūtīja Laventam, jau zinādami, ka Lavents to pārvērtīs eļļā, naudā un uztaisīs vislielāko naudas izsūkšanas mašīnu Latvijas vēsturē, varbūt pat pasaules vēsturē. Taču neviens šos noziedzībā iesaistītos ierēdņus nesauca pie atbildības. Mēs zinām, ka Latvijas tirdzniecība tika iznīcināta ar šādu bezjēgu – naudas kursa maiņām. Ikdienas pieprasījums pēc kādas citas NVS valsts izdotās naudas ir jāsabalansē ar tās valsts pieprasījumu pēc Latvijas naudas. Viss, kas tur mainījās, bet visas Latvijas uzņēmumi aizgāja bankrotā.

    Mēs visi zinām, ka bija nežēlīgas… ka vēl šodien ir nežēlīgas kredītlikmes. Un tad, kad es “vienībniekiem” sāku mācīt, ka ar šo var taisīt lielu spekulāciju, gūt lielu naudu partijai, tad tās kredītlikmes sāka krist. Saprotiet, Latvijas Banka var uzlikt kredītlikmi, kādu vien viņa grib. Pasaules tirgus mums ir parādījis, ka mēs varam vēl šodien samazināt uz pusi šo likmi. Latvijas Banka zina, ka iekšējā kredītlikme, par kādu likmi mēs varam aizņemties, varbūt ir par pusi lētāka! Tautai tiek uzlikta šī dubultslodze šodien, bet kam par labu? Baņķieriem, kas to naudu izved no Latvijas.

    Tautā klīst tāda afiša – Repšes kungs ar medaļām un lielu latu: “Es atbildu tikai par stipru latu!” Es jums paskaidrošu par šo “stipro” latu. Atbrauc kāds austrumnieks ar čemodānu dolāru, nopērk daļu no Latvijas, vienalga nelegāli vai legāli, un tad tas, kurš ir dabūjis šos dolārus, tos konvertē, jo iekšēji mēs it kā lietojam latu. Un tā veidojas atbalsts, tas ir segums latam. Mēs esam viena no valstīm, varbūt pat vienīgā valsts pasaulē, kur naudas segums pārsniedz Latvijas apgrozībā esošo naudu. Citās vietās naudas apgrozībā ir desmit, divdesmit, trīsdesmit, pat simt un vairāk reižu vairāk, nekā ir segums šai naudai. Turpretī mums segums ir 750 miljoni latu vērtībā – 700 miljoni no tā ir ārzemju valūtās un 50 miljoni zeltā, bet nauda apgrozībā ir tikai kādi 300 miljoni latu, un, kad visas bankas iespējas vairot naudu ir izsmeltas, tad ir tikai drusku pāri par 700 miljoniem latu. Mūs vienkārši žņaudz. Bet lats ir stabili konvertējams tikai tāpēc, ka Latvija tiek izpārdota. Repšes kungam ir tā mašīna rokās, un viņš tautu maldina, ka viņš kaut ko speciāli un godīgi dara. Viņš neko speciāli un godīgi nedara.

    Repše nāca no Ojāra Blumberga komandas. Es Kanādā palīdzēju trenēt Repšes vietnieku Rimšēvicu. Rimšēvics man kādreiz prasīja: “Gundar, tas, vai es tev varu palīdzēt Hipotēku banku veidot vai nē, ir atkarīgs no tā, kādas tev ir attiecības ar Ojāru Blumbergu.” Es teicu: “Šodien baigi draņķīgas.” Viņš teica: “Tad saproti, Gundar, es tev nevaru palīdzēt.” Saprotiet, šeit ir liela, dziļa nodevība.

    Bet 72 no jums esat brīvprātīgi – neviens jūs nenošaus! – iesaistījušies šajā balsošanas un propagandas mašīnā, kas godina neliešus. Godina tos cilvēkus, kuri ir ieviesuši to politiku, kas mūsu valsti grauj.

    Tagad drusku pasapņosim, kas notiktu, ja nebūtu tādi sprunguļi ielikti Latvijas ekonomikā, no kuriem ikkatrs sagrautu pat Amerikas ekonomiku un divu gadu laikā uztaisītu 40% bezdarba. Ja tā visa nebūtu, bet būtu cita politika – ja mums naudas apgrozībā būtu desmitreiz vairāk, nekā ir mūsu rezerves. Tātad mums būtu desmitreiz vairāk naudas apgrozībā. Tad mums būtu kredītlikmes pasaules līmenī un cik viegli tad varētu aizņemties. Padomājiet arī par to, ka, ja būtu krājaizdevumu sabiedrības, tad tie laventi un citi mūsu nelabvēļi, ieceltie bandīti nespētu mūsu naudu nozagt, jo tad mēs zinātu, ka krājaizdevumu naudu mūsu vietējie pārvalda.

    Tagad padomājiet! Ja Hipotēku bankai būtu uzdevums pirkt un pārdot Latvijas zemi, teiksim, par pusi no zemes kadastrālās vērtības latviešiem, bet pārdot ārzemniekiem par trīskāršu kadastrālās vērtības cenu, tad iedomājieties, cik bagāti mūsu zemes īpašnieki tūlīt būtu! Kādas kreditēšanas spējas viņiem tūlīt būtu, kādas iespējas atjaunot mājas un pieņemt darbā cilvēkus, iepirkt tehniku, pirkt graudus! Bet tas viss, kas ir iespējams, tomēr nenotiek.

    Un, mīļie kungi, es jums apsolu vienu lietu, vienalga, kā jūs balsosit šodien. Ja mēs pārņemsim varu ar 7. Saeimu, tad jūs tiksit tiesāti par jūsu lēmumu. Un arī Repšes kungs tiks tiesāts par to, ko viņš dara. Jo tā ir vislielākā noziedzība, ko mēs šodien darām. Es kādus desmit no jums satiku kampaņā, kad jūs balotējāties. Tad jūs sacījāt, ka Repšem ir jāiet prom. Es kopā ar septiņiem no jums strādāju bankas “Baltija” izmeklēšanas komisijā. Mēs visi bijām vienisprātis, ka kodolā vainīgais ir Repše. Un ko jūs tagad darāt? Godājamie deputāti! Godājamie deputāti… Māris Vītols ārā stāstīja, ka viņš visu tālredzīgi zina un saprot, cik viņš ir gudrs. Māris Grīnblats stāsta, ka vārdi “Tēvzemei un Brīvībai”, kas ir piemineklī ierakstīti, akmenī, ir viņa sirdī un viņa krūtīs un ka viņš dreb par tautu. Dreb par tautu un vada šo mašīnu, balsošanas mašīnu, kas tautu ved, jūs jau zināt – kur. Un tautai ir jāizlemj, kā viņa mirs, – vai viņa izmirs gultā, nabadzībā, bezspēkā vai mirs, stāvot kājās.

    Es tautu kūdīšu ceļā uz 7.Saeimu, lai viņa sagatavojas balsot vēl vienu reizi, bet pēc tam, ja būs ievēlēti tādi paši, kādi mēs šeit tagad esam. Tad es kūdīšu tautu, lai viņa stāv kājās, tad mirsim ar cieņu, nevis klusējot…

    Kungi, vai jums trūkst prāta? Jūs zināt visu to, ko es jums stāstu par Repšes kungu. Man kāda kundze pienāca klāt un teica: “Valdmani, vai tu patiešām teici, kā “Vakara Ziņās” sacīts, ka Repšes kungu vajadzētu pakārt?” Es to teicu simboliski. Man labāk patiktu, ka viņš aizbrauc prom. Latvijas zemi nevajadzētu traipīt ar viņa asinīm. Bet sodīt viņu vajag. Un ir arī jāsoda katrs no jums, kas šodien piespiedīs pogu par Repšes kunga kandidatūru. Jūs esat līdzvainīgi tautas pārstāvji.

    Vai jūs to nesaprotat, ka visa mūsu pāris tūkstošu gadu garā vēsture, visi mūsu bijušie varoņi, visa mūsu valoda, dainas, sapņi, tautas mīlestība – tas viss aiziet “par burbuli” tāpēc, ka Aristids Lambergs grib 800 latu mēnesī no Ostas pārvaldes… Viņam tur pat nav jānāk, viņš 800 latu dabū mēnesī – divreiz vairāk, nekā viņš dabū kā Saeimas deputāts. Viņš tos saņem pat neierodoties. Kad es aizeju uz komisijas sēdi, man maksā sešus latus, bet viņš aiziet uz Ostas pārvaldi un dabū 800; pat tad, ja viņš tur neaiziet…

    Tā godīgā kukuļošanas sistēma, ko ieviesa Šķēle, kas ir šinī tautā ieviesta, un ko Krasta kungs tagad vada… Vai neviens no jums negribētu ieiet Latvijas vēsturē kā godīgs cilvēks, saprast, kas šeit notiek…? Šis pats ir malds, un tie cilvēki, kuri it kā humoristiski saka, ka Repše tur stāv ar lielu latu: “Es atbildu tikai par stipru latu!”… Viņš atbild tikai par tautas izsaimniekošanu! Lata segums ir tikai tanīs mantās, ko mēs pārdodam. Un, kad mums vairs nebūs ko pārdot, tad latam vairs nebūs nekāda seguma.

    Mēs katru ceturksni arvien vairāk aizņemamies no ārzemēm, lai ēstu, nevis lai kaut ko darītu vai sāktu ražot produkciju, lai sāktu tautas bagātības ražot. Un jūs to visi zināt. Jūs, kas brīvprātīgi paliekat šajā balsošanas mašīnā… Kauns jums! Arī ar jūsu asinīm nedrīkstētu traipīt Latvijas zemi. Brauciet prom! Repšes kungs, Rimšēviča kungs, brauciet prom!

    Es nesaprotu jūs. Es skatos, es gribētu ticēt tik daudziem no jums. Es skatos uz frakcijas “Tēvzemei un Brīvībai” cilvēkiem, ar kuriem es labprāt ietu izlūkos. Es viņiem ticu kā indivīdiem, bet viņi ir sevi pārdevuši. Es nesaprotu – kāpēc. Godīgi cilvēki! Es gribētu viņiem ticēt. Es skatos uz maniem bijušajiem kolēģiem un solabiedriem Latvijas Vienības partijā… Mēs visi kā viens bijām pret Repši. Es skatos uz dažiem “Saimniekā”. Es jums gribētu ticēt. Drosmīgi cilvēki! Bet viņi balsos par Repši.

    Un viņi zina, ka es nevienu nepatiesu vārdu neesmu teicis. Repšes kungs noteica nežēlīgus procentus, lai gan viņš varēja visu nostādīt pilnīgi citādi. Tur bija lielas spekulācijas iespējas. Repšes kungs varētu pataisīt tautu tūlīt bagātu, ja viņš uzdotu kādai iestādei pirkt Latvijas zemi par tās īsto vērtību un atbalstītu vērtību mūsu zemei, sertifikātiem un tamlīdzīgām lietām. Taču viņš to nedara, bet dzen mūsu tautu arvien dziļāk un dziļāk slazdā.

    Viņam varētu dot varbūt “simtnieku”. Es domāju, ka ļoti tuvu pie “simtnieka”, jo ir vismaz, manuprāt, 60 finansu kompānijas, kas ir ņēmušas naudu no tautas, bet aizgājušas “par burbuli”, un gandrīz 40 bankas. Saskaitot kopā, būs tuvu pie simta. Par šo “simtnieku” mēs atkal viņu iecelsim amatā. Bravo!

    Bet, mīļie kolēģi, saprotiet! Es skatīšos un tauta skatīsies šodienas balsojumā, un mums būs jāsaprot, kā un kāpēc jūs varat šitā rīkoties. Jūs visi zināt, kas ir Repšes kungs – Ojāra Blumberga iecelts tautas graušanas kalps. Runājot par mūsu monetāro politiku, neviens cits nav vainīgs. Te nav nekāda spožuma lata stabilitātē. Tur ir tikai tautas mantas izsaimniekošana. Vienīgais atbalsts latam ir tas, ka tanī strūklā, kad tā manta tiek pārdota, tas cilvēks to naudu konvertē latos, un, kamēr šie lati nav izņemti no Latvijas, tikmēr Repšes izdotajam latam ir atbalsts. Taču, kad Latvija būs izpārdota, kad mēs būsim pilnīgi pliki, kad mums būs lieli valsts parādi, kad mums itin nekādu īpašumu vairs nebūs, kurus mēs varēsim pārdot par dolāriem un tad konvertēt uz latu, tad arī lats būs vienkārši joks un smiekls.

    Es nezinu, kā… Es klausījos to propagandu pa radio, kur it kā zinoši cilvēki… Jūs jau saprotat, ka viss šeit ir viena liela noziedzība. Tos spožos vārdus, kurus es dzirdēju par Repši pa radio, pa televīziju, to atbalstu, cik viņš godīgs un pasaulē atzīts… Ne velna viņš nav pasaulē atzīts! Es strādāju lielās finansu aprindās, un tur par mūsu monetāro politiku smej un raud. (No zāles deputāts J.Dobelis: “Laiks!”) Laiks… Laiks tautai sākt domāt, vai mirt, kājās stāvot, vai klusi mirt – ubadzībā, badā un aukstā gultā…

    Avots: http://www.saeima.lv/steno/st_97/st2808.html

  4. Eduards Lunis saka:

    – Valstiskums,tas ir instruments Tautas aizsardzībai un saglabāšanai! Pat tālajā senatnē-Aristotelis arī saprata-Valsts ir vajadzīga , lai Cilvēkiem būtu iespēja humāni attīstīties!Bet viņi to nesaprot!?
    Pareizi Andri! Mēs esam pārauguši šo varu! Viņiem jānoslīkst savos melos un garīgajā netīrībā! Vinī ir pilnībā sagrāvuši Valstiskumu un Valsts Tēlu!
    4. maijā, pl 12-os ,Rīgā, pretim Okupācijas muzejam-notiks-
    —LATVIJAS GLĀBŠANAS SAPULCE!
    SAPULCES MĒRĶIS- NEVARDARBĪGA LATVIJAS VARAS MAIŅA.

  5. andris saka:

    Dievs sveti LATVIJU Nevis slinkojot un pustot ……. Mus dargo teviju (cehu studentu dzerajdziesma)

    Par himnu-Kads dievs?Ja sveti,tad vinam jabut svetam.
    Ja bija svets,tad vins bija japieludz.
    Vienigi TORAI(TALMUDAM)ir dievs,kuru pieludz
    Un VEcA DERIBA ir atvasinajums no ta,prieks mums.
    Mums bija viedie,kuru nosaukums bija URI.
    No ta,KULTURA(URA-KULTS),VESTURE(URA-VESTS)
    URS bija butiba(fiziska kermeni,vai ne),no turienes,no kurienes
    mes atnacam uz sis zemes,
    Vai cilveki 7-aja garigas attistibas limeni,kas vadija musu
    civilizaciju seit
    Dievu veikli ieliekot URA vieta,un izveidojot pieludzamo
    religijas formu
    Rar otru vardu DARGS(dargs un lets var but tikai
    tirgotaju tautai)

    PALDIES

  6. vvv saka:

    Nu i kas,ka Sergejs Zaharns savulaik savāca tās akcijas, nebūtu zaharins savācis, viņa vietā būtu 100 un 1 citi. Viņš vienkārši izmantoja likumīgo sistēmu – privatizāciju un ja kāds būtu jātiesā, tad tieši tas, kurš šo sistāmu privatizāciju ievazāja un izpildīja Latvijā rietumu specu uzdevumā

    Admins
    Viņi- komunisti paši bija tie, kas šo noziedzīgo sistēmu radīja.
    Visus likumus piemēroja savām vajadzībām un par to arī šī noziedznieku bada tiks aizvilkta uz karātavām.
    Seskiem un zaharjiniem tiks piemērots ASM, sadzīviski izsakoties=karātavas.

  7. Miervaldis saka:

    Jā grantiņ – tas sūda gabals kurš pārdeva tam blandoņžīdam pilsonību ir pelnijis nošaušanu, un izmešanu miskastē.ā, viņs vēl no citām valstīm dabūs, jo Latvija ir daļiņa no visas cilvēces, un ja Latviešu tauta pazudīs, tad zaudētāja būs visa cilvēce, tas gan neatiecas uz krievzemes krievu zvēriem, jo tur nav cilvēces,tur ir viens slāvu mežoņu bars!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *