Triperģīmis Mežviets atkal tandēmā ar Kozlovski(Latvijas DP krievijas filiāle)

Kāpēc “triperģīmis” ? Reiz bērnībā dzirdēju, ka viens necienāms cilvēks tika dēvēts par TRIPERĢĪMI. Viņa seja bija pārklāta ar pinnēm. Izrādās, ka šis cilvēks bija sifilisa sagrauzts. Paskatoties uz noziedznieka Mežvieta purnu, kurš arī pārklāts pinnēm, nāk atmiņā bērnības tips. Viedie ļaudis, ka tie ir arī sātana apsēsti cilvēki. Par to, ka Mežviets ir sātana apsēts un slepkava, šaubīties var tikai telefona stabs. Kam kalpo Mežviets norāda arī L. Lapsa.

Latvijas noziedzīgā cionistu banda vārās savā sulā. Vienmēr vieni un tie paši “rotē”– viens otru bīda amatos ! Svešinieki šai noziedznieku bandā, ko dēvē par Latvijas politisko eliti, netiek ielaisti.

Šis tandēms jau otro reizi ir kopā. Abiem ir rokas līdz padusēm ar latviešu tautas asinīm. Abi bija pie teikšanas, kad mani 2015. gadā nelikumīgi, uzbrūkot uz ielas un laužot kaulus, arestēja. Par visām tām zvēriskām darbībām aresta brīdī un ieslodzījuma laikā, šos debilos cilvēces atkritumus, vispareizāk būtu izbarot aligatoriem.

Visa Latvijas politiskā elite ir nekas vairāk kā civilizācijas atkritumi,- vienkārši izkārnījumi. To visu taču redz arī ES vadošās struktūras, bet nekas netiek darīts, lai tam visam pieliktu punktu. Netiek darīts tāpēc, ka arī tur pie teikšanas ir sava vietējā “sinagoga” !

Lai saprastu, kas notiek Latvijā, nav vajadzīgi nekādi eksperti, pietiek paskatīties tikai uz Latvijas parādiem, un valdošās bandas kontiem. Lielā puse no viņiem ir miljonāri ! Vai godīgi pelnīti ? Nē, viss ir ticis nozagts tautai. Neaizskarami viņi ir tāpēc, ka kalpo cionistiem un tiem šodien ir liela vara.

Es tikai varu atgādināt šiem kropļiem, ka nekas nav aizmirsts un arī netiks aizmirsts. Pienāks diena, kad jūs uz ielas nositīs kā aptrakušus zvērus.

Atceros, kā, kad atrados ieslodzījumā, gandrīz katru dienu televīzijā skrienošajos titros Mežviets aicināja mani neatbrīvot !!! Atgādināšu šim smirdoņam, ka: tu, attiecībā pret mani, esi tikai izkārnījums.

Ja paskatāmies vēl tālāk: kādi “deputāti” pārstāv Latviju ES un ne tikai pārstāv, bet ieņem vadošus amatu ! Jo lielāks bandīts, jo varenāks amats ES ! Dombrovskis, Ušakovs, Zīle & Co.

Cik grāmatas jau Lato Lapsa ir par šiem izkārnījumiem izdevis un vienalga nekas nemainās !

Dievs, pasargi mūs no šiem asiņainajiem izdzimumiem !

Lūk, šis komentārs izsaka LIETAS BŪTĪBU, ka šiem izdzimumiem šodien ir liela vara dota. Visi cionistu noziegumi tiek “dzēsti”:

No You Tube publicētā
————-
https://www.youtube.com/watch?v=tB5oWb5yCR0   –  Инкубатор Смерти “Объект 731″/ – par vācu, par jap. sadismu pilns internets, bet par krievu medic. eksperim. cietumos, Gulagā, čekas -nkvd, kgb utt. speclaboratorijās NE VĀRDA!!! Un pat par krievu armijas miljonu noziegumu-zvērībām kara beigās Vācijā un visur, kur šie divkāju lopi ieradās ir tikai VIENS dok.videoklips, kurā liecina VIENĪGAIS superretais godīgais krievu armijas veterāns! Visi šo nezvēru noziegumi ir noklusēti vai aoklusināti liecinieki, bet šo krievu -sadistu, 100% neliešu noziegumi gan sadismā, gan skaitliskumā daudzkārt pārspēja minētos skaļi izreklamētos citu kara noziegumus!

Tiesiskums16. jūlijs, 2024.

Mežviets Valsts drošības dienesta priekšnieka amatā apstiprināts uz trešo termiņu

Valdība 16. jūlijā atbalstīja Valsts drošības dienesta (VDD) priekšnieka Normunda Mežvieta apstiprināšanu amatā uz trešo piecu gadu termiņu.

Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (JV) šādu lēmumu skaidroja ar to, ka, “dzīvojot hibrīdkara apstākļos, ir nepieciešama profesionāla un patriotiska dienestu vadība, kas gādā par valsts drošību”.

Mežviets dienestu vadot profesionāli un pārliecinoši, tādēļ pieņemts lēmums virzīt viņu apstiprināšanai amatā uz trešo termiņu.

Likums paredz, ka VDD priekšnieku amatā uz pieciem gadiem ieceļ Ministru kabinets pēc attiecīgās nozares ministra ierosinājuma.

Mežviets VDD (tolaik Drošības policijas) priekšnieku kļuva 2014.gada novembrī.

Arhīvs liecina, ka Latvijas specdienestu priekšnieki amatos allaž atrodas samērā ilgu laiku. Mežvieta priekštecis Jānis Reiniks amatā atradās laikā no 1999. līdz 2014.gadam.

Militārās izlūkošanas un drošības dienesta (MIDD) priekšnieks Indulis Krēķis amatā atrodas kopš 2003.gada sākuma, turklāt valdība pērn decembrī nolēma uz pieciem gadiem pagarināt viņa atrašanos šajā amatā.

Jānis Kažociņš Satversmes aizsardzības biroju vadīja no 2003. līdz 2013.gadam. Viņa pēctecis Jānis Maizītis amatā atradās no 2013.līdz 2021.gadam. 2018.gadā Saeima viņu apstiprināja uz vēl vienu pilnvaru termiņu, taču viņš nomira.

1973.gadā dzimušais Mežviets 2000. gada sākumā strādājis Aizsardzības ministrijā, Izglītības un zinātnes ministrijā un Valsts kancelejā.

Viņš studējis Latvijas Universitātē, kur ieguvis sociālo zinātņu maģistra grādu politikas zinātnē un humanitāro zinātņu maģistra grādu vēsturē.

Ar nacionālās drošības jautājumiem Mežviets bijis saistīts kopš 2002.gada, savukārt dienestu VDD sāka 2005.gadā. Dienesta sākumā Mežviets strādājis ar pretterorisma jautājumiem, sniedzot ieguldījumu Pretterorisma centra un nacionālās pretterorisma sistēmas izveidē un attīstībā.

Drošības policijas ilggadējais priekšnieks Jānis Reiniks 2014.gadā paziņoja, ka personīgu apsvērumu dēļ nolēmis doties izdienas pensijā. Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (JV) par viņa pēcteci izvēlējās Mežvietu un valdība šo kandidatūru akceptēja.

24.07.24

You may also like...

8 komentāru

  1. fakts saka:

    Padomju (Krievijas) okupācija Baltijā turpinājās 50 gadus, un arī pēc okupācijas izbeigšanas Krievija turpina apdraudēt savus praktiski neapbruņotos Rietumu kaimiņus,- gan nemitīgi jaucoties neatkarīgo valstu iekšējās lietās, gan izvietojot milzīgus militāros grupējumus tiešā šo valstu pierobežā. Bez tukšas politiskas retorikas, valstu ekonomiskas un militāras novājināšanas, ko vairāk kā 2 gadu desmitus pēc neatkarības atjaunošanas pārsvarā piekopj tādu valstu kā īpaši Latvijas nemainīgi “demokrātiski ievēlētie” bijušo komunistu- komjauniešu veidotie parlamenti, vienīgais reālais pretsvars Krievijas agresīvajai militarizācijai un iebrukumiem kaimiņvalstīs ir NATO intereses sava placdarma saglabāšana Baltijā. Problēma ir Baltijas valstīs esošie čekisti Aivars Borovkovs, Ivars Godmanis, Aldis Plaudis, Juris Savickis, Guntis Indriksons, Ivars Bičkovičs, Aivars Lembergs, Andris Šķēle, Arkādijs Suharenko utt.

  2. No You Tube publicētā saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=1N2Je0QARag

    Šķiet, tomēr vēl šis tas ir atrodams par kremļa krievu noziedzīgajiem eksperimentiem valsts līmenī. Par 90% izceļot vācu kara laika un amerikāņu zinātnieku un militāristu eksperimentus, tomēr ir “buržujus atmaskojošās” filmas ticamības labad spiesti bijuši iezīmēt arī krievu noziedzīgos pētījumus – būtībā vivisekciju ar komunistu zvēriskā režīma upuru bērniem – tāpēc bāreņiem! Pat no šīm informacijas kripatām var nojaust lopisko komunistu un turpinātāju, šodienas impēristu baiso izmēginajumu mērogus un to mazgadīgo un citu upuru baiso likteni!

  3. Pārmaiņas saka:

    Kā rietumi pārdod dvēseli (tiesiskumu).
    https://youtu.be/KyQrup4io6E
    No sarkanā terora 1917. līdz bandītiski teroristiskai valstij 2024.
    https://www.youtube.com/live/lX5Ac7GdURw
    ASV ultrliberālisms un žēlsirdība attaisno krievu ļaunuma impēriju.
    https://youtu.be/7pN8WZhqNbk
    Komunistu arhīvi (V. Bukovskis)
    https://youtu.be/Qf5JLyCxCCA

  4. žurkas mūk prom saka:

    Bijušais satiksmes ministrs un Saeimas deputāts Tālis Linkaits izstājies no “Jaunās konservatīvās partijas” (JKP). Kur palicis Jānis Bordāns, kurš solīja godīgumu?

  5. No LA.LV publicētā saka:

    https://www.la.lv/mus-izglabs-nevis-valodas-sargasana-bet-dzimstibas-palielinasana-latviesu-gimenes-advokats-dzanuskans-komente-lva-reorganizaciju/komentari

    Precizēts un godīgāks kangara teksts:
     8:04, 26. jūlijs 2024
    “Mūs “izglābs” nevis valodas sargāšana, saglabājot okupantu masu, bet dzimstības palielināšana latviešu ģimenēs, ja okupantu masai dzimstība mistiski izzudīs” advokāts nodevīgi un melīgi komentē LVA reorganizāciju  

    GODĪGS tulkojums tautai:
     8:18, 26. jūlijs 2024
    Bijušais prezidets : “Mēs esam izmetuši krieviju no Latvijas??!, pašu krievu masu atstājot, bet izmest krieviju no mūsu tipa “latviešiem”ir daudz neiespējamāk. Un patlaban tieši šī apziņa tautai nāk, un šī goda apziņa ir arī jāstiprina – mums ir latviešu valoda, valsts valoda, publiskās saziņas valoda visiem, es uzsveru – visiem, neatkarīgi no ģimenes valodas un tas neattiecas uz okupantiem. Un tādai ir arī jābūt beidzot mūsu valodas politikai! 

    Pareizi
     22:19, 25. jūlijs 2024
    Pilnīgi piekrītu, jo vairāk valodas nesēju, jo izplatītāka valoda.

    pavisam Pareizi
     8:21, 26. jūlijs 2024
    nuja Pareizi, tapeec jau te ari psrsniku masu atstaaja, vai ne???  

    Papildinot Jukumu
     8:34, 26. jūlijs 2024
    Jukums 22:47, 25. jūlijs 2024 Jā, aizmirsi vēl to Gloriju arī minēt, kā izcilu piemēru… Diemžēl, par milzīgu, ja ne pat par galveno sociālās netaisnības avotu ———————————————- tas ir galvenais visu Latvijas valsts un tautas bēdu iemesls – gloriju un ivanu prettiesiski saglabāto un pretlatviski naturalizēto svešo bars un tos uzturošais nodevēju valdības, visu partiju pūznis

    100% Par, bet precizēts!
     8:37, 26. jūlijs 2024
    🙂 22:40, 25. jūlijs 2024 Un lai vairāk dzimtu bērnu vajag sagraut tradicionālo reklamēt homoseksuālu dzīves veidu, caur hipertrofētām bērnu tiesībām veidot vārgulīgu jauno paaudzi, kas orientēta uz dzīvi bez pienākumiem, ielaist valstī pēc iespējas vairāk migrantu, veicināt latviešu izceļošanu un jau dzimušo bērnu pārdošanu adopcijā uz ārzemēm 🙁 

    Tikai Fakta konstatācija!
     8:49, 26. jūlijs 2024
    0:31, 26. jūlijs 2024 Skolnieciņ, nemelo! Tieši nīstajos laikos latviešu tauta skaitliski palielinājās, jo viss labākais bija bērniem un bērnu mātes tika cienītas. Patīk vai nē, bet tas ir fakts.! ============= =============== par to cienisanu ir meli, jo tikai komunistes, komjaunietes – mates varones reklameja ar smiekligu vienreizeju pabalstu, bet robezas bija ciet un mukt no psrs zonas nebija iespejas, tad ari dzimuso skaits palielinajas  

    Nu
     6:57, 26. jūlijs 202
    Šveicē 4 valsts valodas oficiālās un neviens nesaskata problēmas.Viss notiek pēc kāda pavēles….

    cuuka Nu melo
     8:53, 26. jūlijs 2024
    4 valodas tur kremlin ir BRIVPRATIGI veidotas, nevis barbaru okupaacijas del slepkavojot uzspiestas   

    100% Par!
     8:57, 26. jūlijs 2024
    Šveicē 7:33, 26. jūlijs 2024 nav krievu pasaules radītās problēmas. Ja tu to vēl neesi sapratis tad paskaidrošu. Nav krievu pasaules – nav viņas radītās problēmas.

    Melo kremlin
     9:04, 26. jūlijs 2024
    miljoni ir bijusi un ir vel tagad SPIESTI zinat okupantu meli, bet pasu krievu jau knapi ap 65-75 miljoni palikusi, parejie no ra6kas – para6kas140 milj,.ir ar varu spiesti zinat, bet neierdz krievus un pie pirmas izdevibas tos izmetis ar visu vinu maksligi radito kirilicu 

    Rolands
     23:10, 25. jūlijs 2024
    Tas labs. Nu nav tā. Valoda bija un būs. Nav iebildumu pret rus , kuri set dzīvo, strādā un ir lojāli lv…šajā teksta vairāk par pašiem lv….manam vectēvam 30 gados bija 7 bērni, kurus nācās izskolot un dzīve izlaist…un visiem smagi strādājot tas izdevās…

    Aber Roland
     9:20, 26. jūlijs 2024
    ko visparini – cik tadus “labos” krievus zini??? un kad tie ir sava bara sanakusi, tad ari tikpat labi un toleranti tev tie ir??? es un visi musu radi, draugi nezina tadus? 
    Atbilde kolaborantam:
     9:34, 26. jūlijs 2024
    Vītols 23:49, 25. jūlijs 2024 Lai nostiprinātu latviešu valodas dominanci, jāpāttrauc mācīt skolās krievu valodu (kas arī tiek beidzot pakāpeniski darīts). Rezultātā latvieši, nemācēdami runāt krieviski, runās ar krieviem latviski, un problēma beidzot būs atrisināta. Ir, protams, latvieši, kuri arī tagad komunicē ar krieviem latviski, bet, diemžēl, ne mazums ir tādu, kuriem vergu (gadsimtiem apspiestas tautas) vergu dvēsele ņem virsroku. Nezinot krievu valodu, kā jau minēju, problēma būs atrisināta. Tikai savlaicīgi jāierobežo angļu valodas lietošana. =========== saki Vītols esi? 9:31, 26. jūlijs 2024 neesi viss – īsts Vītols prasītu ddd un okupantus prom, kas būtu visām pamatproblē,mām LV atrisinājums, bet tu spied zaķi ar lapsu kopā dzīvot, kā ko normālu??? =========== Kronis visam – angļu valoda kremlinam vainīga???  

    ​​​​​​​precīzi par kolaborantiem -prezi un advokatu
     9:38, 26. jūlijs 2024
    Rudens 23:32, 25. jūlijs 2024 Siltu jūtu pret visu krievisko pārņemtajam advokātam būtu jāzina, ka valsts valodas stiprināšana un dzimstības palielināšana viena otru neizslēdz.

  6. hronika saka:

    Tiesiskā un demokrātiskā valstī pietiek ar 2 termiņiem, bet postpadomju valstīs kā Krievijā Putins, Baltkrievijā Lukašenko, PSRS bijušās saulainās republikās vara ir sagrābta vienu un to pašu rokās. Var redzēt, ka viņi visi grib veidot varu tāpat kā Ziemeļkorejā vienam klanam. Latvijā smagos noziegumos tiesājamais Aivars Lembergs un VDD šefs Normunds Mežviets ir kā roka un cimds. Abi: Lembergs un Mežviets uz apzagtās latviešu tautas rēķina dzīvo kā nieres taukos un savu amatu tur kā Krievijas, Baltkrievijas un Ziemeļkorejas asiņainie diktatori. Lemberga prāvā ir mistiski miruši daudzi liecinieki, un līdzatbildīgi par to ir pie Lemberga strādāt tikušais kādreiz SAB direktors Kamaldiņš un arī čekista Aivara Borovkova draugs Normunds Mežviets. Paldies brīvības cīnītājam Linardam Grantiņam, ka viņš neklusē par tiem neliešiem. Tie nelieši būtu laimīgi, ja Linards Grantiņš nomirtu. To neliešu vaukšķis Aivars Gedroics visu laiku to neslēpj, domājot, ka pats ir mūžīgs.

  7. No LA.LV publicētā saka:

    la.lv/es-nerunaju-latviski-turists-no-sveices-kurs-apguvis-latviesu-valodu-sasutis-ka-vairakas-kafejnicas-nevar-veikt-pasutijumu-valsts-valoda/komentari/5

    Šo “briesmīgi rupjo” kļīķes cenzūra izdzēsa: 23:03, 26. jūlijs 2024
    Citu Faktu konstatācija! 16:21, 26. jūlijs 2024 Ukrainas kara dīvainie notikumi, kas rietumu palīdzības kontekstā ne tikai nav vājinājušas agresorvalsti krieviju,bet drīzāk gluži otrādi, visādi to stiprinājuši! Ja nemaldos, ap 15 000 visu veidu sankcijas ir ieviestas pret krieviju šo divu ar pusi gadu laikā un kādi ir rezultāti?! Ne tikai nekādi, bet tieši pretēji izskatās, jo krievija attīsta arvien jaunus sakarus dažādās pasaules valstīs, saņem visādu veidu tehnisko, materiālo, elektronisko, arī ieroču un diemžēl arī algotņu- cilvēkresursu palīdzību! Viss minēteis nav nekāds milzu noslēpums ne rietumu valstu vadošajiem parstāvjiem, ne ukraiņu vadībai un arī LV ES parlamentāriešiem un Saeimai, valdībai! Bet neatskan no tiem visiem pavisam dabiski un elementāri jautājumi, kapēc visas sakncijas tik neefektīvas un kapēc drosmīgāko ukraiņu dzīvības frontē tiek upurētas praktiski ik dienas, nemaz neminot civiliedzīvotāju upuru skaita palielināšanos?! Bet krievija pa to laiku attīsta savu vietējo rūpniecību, visu veida ražošanu un ar masveida smadzeņu apstrādi un protams ar krieviem ierasto brutālu varu sapulcina jauniesaucamo karapūļus. Un tādejādi lēni un stabili veidojas par otru psrs, arī reiz rietumu šķietami izolēto cilvēknīdēju monstru. Tatad, tā visa acīmredzamā, visai pasaulei ļoti bīstamā krievijas agresoru būtībā absurda neapturēšana ir kādiem ietekmīgiem, neafišētiem spēkiem rietumos un tātad arī austrumos izdevīga un atbilst kādiem to melnajiem plāniem! Kapēc idiotiski un absurdi nedrīkst mazā upurvalsts milzīgajai agresorvalstij uzbrukt, kapēc solīto ieroču piegāde tiek vilkta nejēdzīgā garumā? Ja to visu, pat no malas redzam mēs, kāpēc klusē visi mūsu diplomāti, po;itiķi, kapēc klusē ukraiņu un “brīvās pasaules” politiķi un vienkārši godīgi cilvēki?E.P.

  8. Ierindas Pilsonis saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=Mlyn-747xAE

    Ja pat gadsimtiem no krievu okupantiem tik smagi cietusie cečeni nav nolaidusi rokas un pamatoti cer kadirovu klanu ar nodevejiem iznīcinat, tad ko gan mes lai sakām, esot daudz labākos apstākļos?!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *