Kad uzvarēs Taisnība, viņi tiks pakārti

Uldis FreimanisEsmu izbrīnīts, ka publicists Alfrēds Ābele grib likt vienlīdzības zīmi starp latviešu leģionāriem un viņu ienaidniekiem − sarkanajiem strēlniekiem (“DDD”, Nr. 10(264)).

Leģionāri zināja, ka aiz viņu mugurām stāv latviešu tauta, kura jāpasargā no Baigā gada briesmām, bet sarkanie strēlnieki zināja, ka viņi palīdz okupēt Latviju vācu padzītajiem latviešu tautas mocītājiem.

Leģionāri veica svētu misiju, bet ar čekistu ložmetējiem uz priekšu dzītie strēlnieki pabāza latviešus zem viszemiskākā režīma okupācijas.

Leģiona veidošana bija latviešu pašpārvaldes, nevis vāciešu lēmums, un, ņemot vērā, ka visus klibos, pusaklos, kurus nepaņēma leģionā, pievāca krievi un neapmācītus nobendēja kaujās pie Jelgavas − tāds pats liktenis būtu arī pārējiem latviešiem, ja vien viņi neatrastos leģionā.

Leģionāri aizstāvēja savu zemi – Latviju, tikmēr daudzi sarkanie strēlnieki pēc Latvijas okupēšanas istrebiķeļu bataljonos apkaroja nacionālos partizānus, dzina latviešus kolhozos, ieņēma pie okupantiem augstus amatus un sastādīja pat deportējamo sarakstus.

Ja TAISNĪBA būtu uzvarējusi, Staļina un cionistu banda, kura miera laikā nomocīja desmitiem miljonu nevainīgu cilvēku, tiktu pakārta.

Uldis Freimanis– bijušais lidotājs

Laikraksts DDD       19.06.12

You may also like...

12 komentārs

  1. Miervaldis saka:

    Freimani – cepuri nost!Tu esi visu trāpijis desmitniekā visā savā rakstā!Labi vien bija, ka viņi cīnijās vācu mundieros, vini bija malači, kurus liktens un laika zobs nebija salauzis, un pēc tiesiskas varas atjaunošanas viņi dabūs daudz vairāk cieņas, un goda, kā viņiem būtu, ja Vācija būtu uzvarējusi padomju Krieviju!Goda un cieņas…..Viņi necīnijās dēļ putina desas luņķa, bet gan par savu tēvzemi, par savas tautas nākotni!Latvieši, vācieši, tās ir diženas tautas!Mūsu kara veterāni negrib neko vairāk kā to, kas viņiem pienākas – godu un cieņu!Cieņu savā tēvzemē, no saviem tautiešiemm un bērnu bērniem!Un protams ka cieņas apliecinājums, ko viņi saņems būs trijzvaigžņu ordenis!Nu bet vācijā viņi arī saņemtu godu un cieņu, pat atalgojumu, bet tas nozīmētu, ka vācieši viņus godātu kā labus karavīrus, kuri aizstāvēja vāciešus!Tas tapēc, ka svešā zemē, tos mazāk godinās, nekā pašu mājās, jo taču necīnijās viņi par vāciju, bet gan par savu Latviju (!) un tas ir loģiski!Bet vācieši viņus uzslavētu par labiem cīnītājiem, kas būtu arī loģiski,bet ne par ko vairāk!Vāciešiem legionāri bija labi cīnītāji, bet mums – tautas varoņi!Vāciešiem vien atlika kaujas sekmes no leģionāru puses, ko leģionāri arī deva!Bet viņi cīnijās par savām dzimtajām viensētām!Protams, ka tos, kuri paliks dzīvi, pēc tiesiskuma atjaunošanas, savu apbalvojumu klāstu papildinās ar trīszvaigžņu ordeni, bet vācijā viņi bija saņēmuši tik vien tos vācu armijas apbalvojumus, un tie ir niecīgs apbavojums, mazāk vērtīgs, kā trīszvaigžņu ordenis!Latvijā viņiem izpaudīs vairāk vaidzīgās cieņas, nekā vācijā!
    Nu un ko es vēl gribētu teikt?!Neteikšu ka Hitleriskā vācija nebija ļaunums, bet daudz mazāks par padomju savienību!Bet par to, ka Staļina varzu vaidzētu pakārt, par to es simts procentu piekrītu!Un Hitleriskajai vācijai uz to būtu bijušas visas tiesības!

  2. Sigurds Graudiņš saka:

    Latvijā PEDERASTIJU atbalsta “Džudit Gārber…! 32 ĻIMONU atdošanu žīdiem atbalsta Hilarija Klintone , PASVĪTROJOT to ar ierašanos Latvijā…!

  3. Sigurds Graudiņš saka:

    Tauta ! Rīkojam DERĪBAS , ka PĪĻKNĀBIS atdos žīdiem 32 ĻImonus…!

  4. Sigurds Graudiņš saka:

    Latvijas tauta caur ZODZMAN ir samaksājusi par divu žīdeļu dzīvībām 1 MILJARDU …REMEMBER PAREX…!

  5. andris saka:

    Ne Vācija, ne Krievija mums nav draudzīgas, abas 2.pk vērsās pret mūsu valsti, ja krievi to darīja brutāli, tad vācieši slīpētāk, tādēļ nevajag pārvērtēt Leģionāru devumu, jo viņu cīņa bija vairāk kā atriebība krieviem, nevis par Latviju, lai gan paši domāja citādi. Vācieši un krievi vienkārši mūs 2. pasaules karā izdrāza, par ko neviena no pusēm mums vēl nav atvainojusies un samaksājusi kompensācijas.

  6. andris saka:

    Ne Vācija, ne Krievija mums nav draudzīgas, abas 2.pk vērsās pret mūsu valsti, ja krievi to darīja brutāli, tad vācieši slīpētāk, tādēļ nevajag pārvērtēt Leģionāru devumu, jo viņu cīņa bija vairāk kā atriebība krieviem, nevis par Latviju, lai gan paši domāja citādi. Vācieši un krievi vienkārši mūs 2. pasaules karā izdr**a, par ko neviena no pusēm mums vēl nav atvainojusies un samaksājusi kompensācijas.

  7. skorceni saka:

    piekritu Sigurdam ,ka taas valstis atbalsta gan pederastus,gan zhiideljus,bet kaada gan vinjiem atskjiriba…..Tikai legjionaarus nevajag jaukt pa vidu,jo tie bija vienkaarshi puikas,kas tika iesaukti armijaa.diezvai vinjiem bija izveele.muusu vecie legjionaari bija un paliks varonji.pasaule nav redzeejusi varoniigaaku tautu kaa ir latvieshi!

  8. skorceni saka:

    jaa! Lai tie padauzas krievi,zhiidi,vaacieshi samaksaa mums kompensaacijas par zaudeejumiem karaa….!!!!!!!!!!!!

  9. Sigurds Graudiņš saka:

    Bet vispirms ir jāatjauno NĀVES SODS par EKONOMISKIEM NOZIEGUMIEM pret Latvijas tautu un atkārtotu PEDOFĪLIJU…!
    Mācamies no žīdiem un Amerikas ĢERMOKRAĶIJAS !

  10. Sigurds Graudiņš saka:

    Kaļķis viņus ATKAĻĶOJIS…!
    Valdības un dienestu provokatori portālā draugiem.lv
    Vilnis Puriņš http://www.draugiem.lv/user/1074226/
    Jānis Saulītis http://www.draugiem.lv/user/1358179/
    Uldis Šmits http://www.draugiem.lv/user/105516/
    Gatiņš Priediņš http://www.draugiem.lv/user/4139132/
    Ēriks Belindževs http://www.draugiem.lv/user/3374332/blog…
    Artis Zeme http://www.draugiem.lv/user/4178762/
    Vilnis Ozoliņš http://www.draugiem.lv/user/1235566/
    Rolands Skuja (Ulda Smita viltus profils) http://www

  11. Vecais saka:

    Bet taisnība nekad nepienāks,ja cīnītāji būs 10 cilvēki. Tas ir neiespējami.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *