LRTT noraida M. Zālītes lūgumu

TR“LRTT ziņo, ka Māra Zālīte lūdza viņu uzņemt LRTT sastāvā.”

Pēc sazināšanās savā starpā LRTT kategoriski noraidīja M. Zālītes lūgumu uzņemt viņu LRTT sastāvā. 

LRTT uzskata: tas nācis ar lielu nokavēšanos.

26 gadus, kopš pastāv LRTT & H-86, Māra Zālīte un viņas kolēģi ir aktīvi darbojusies pret šo latviešu tautas aizstāvošo organizāciju.

Komunisti Jānis Peters un Māra Zālīte valsts valodas komisijas sēdē 23.01. 2002. gadā konsultēja VVF, kura pieņēma latviešu valodai naidīgo MĪKSTINOŠO likumu.  http://tautastribunals.eu/?p=579

Tātad: tieši Zālītes un Petera KONSULTĀCIJA latviešu valodu noveda pie šodienas katastrofālā stāvokļa.

Žīdiskās izcelsmes latviete, čekistu prieka meita VVF bija tikai marionete šajā, latviešu valodas degradēšanas, spēlē. Tieši čekas kapteiņa sievas, zvērinātas komunistes Māras Zālītes un līdz šizofrēnijai pazemīgā krievu imperiālistu atbalstītāja Jāņa Petera darbības rezultātā Latvijā var notikt asins izliešana. Protams, ka Zālītes raksts DIENĀ http://www.diena.lv/latvija/viedokli/mara-zalite-busim-pret-valsti-apdraudosam-provokacijam-13928181 ir ļoti labs, bet ar 2o gadu nokavēšanos.

Māra ZālīteŠis raksts ir uzrakstīts H-86 & LRTT stilā. Katrs Māras Zālītes teiktais vārds ir atrodams LRTT i-vietnē. www.tautastribunāls.eu

Un ne jau velti M. Zālīte pirms uzrakstīja šo spīdošo, bet ļoti nokavēto rakstu, “rakņājās” LRTT interneta vietnē.

FOTO: Komuniste M. Zālīte, kura vēl šodien sastāv šīs noziedzīgās partijas rindās.http://tautastribunals.eu/?p=1299

Jā, biedrene Zālīte, pie šodienas tehnikas attīstības tas viss ir iespējams. Nenormālu interesi pagājušajā nedēļas nogalē par mums izrādīja arī DP noziedznieku banda ar čekas slepkavu Aivaru Borovkovu priekšgalā.
Par vēlu, Zālītes kundze, par vēlu ir lūgt tautai piedošanu ar tāda veida nokavētajiem rakstiem.

Tu, Zālīte, un izdzimteņi peteri, bērziņi un borovkovi esiet no vieniem māliem mīcīti.

Jūsu VĀRDS ir ĻAUNUMS, NĀVE UN IZNĪCĪBA.

Tikai tad, kad jūsu šlaka tiks fiziski iznīcināta, jā, TIKAI TAD, kaut kas mainīsies.
Zālītes kundze, lai velns tevi un tev līdzīgos parauj uz ELLI, jo jūs visi esiet ar Sātana nolādētības zīmi apzīmogoti.
Latviešu tauta arī bez jums tiks galā. Jūs ar savu necilvēcību esiet izaudzinājuši bezgala daudz Viktorus Arājus- tautas atriebējus.
Starp citu,Viktors Arājs nebija patoloģisks slepkava, bet gan atriebējs. Viņš, var būt ne visai veiksmīgi, bet atrieba žīdu asins darbus pret paša ģimeni un latviešu tautu.

Jūs, komunisti peteri, zālītes, bērziņi, borovkovi u.d.c., esiet šo nolādēto sātanistu- krievžīdu boļševiku pēcteči.

Jūs taču zvērējāt, stājoties komunistu partijā, būt uzticīgi viņu asins darbiem līdz “kastei”(zārkam) !

Jūs taču zinājāt par neskaitāmajām līķu kaudzēm, kuras aiz sevis atstāja krievžīdu boļševiki, bet neskatoties uz visu to, jūs ZVĒRĒJĀT…. .

Nē, jūsu vieta nav nedz LRTT, nedz arī latviešu tautā !

Jūsu vieta, MIGLA SARKANĀ-NOLĀDĒTĀ, ir Jekelna Laukumā !

28.01.12

P.S.

Piedot var tam, kurš prasa piedošanu. Vai Zālīte, Peters, Hānbergs, Ziedonis un daudzi citi čekas komunistiskie noziedznieki ir nožēlojuši savus grēkus tautas priekšā ?

Nē !

Ja nožēlos, tad arī jāatklāj tie, kuri palīdz noturēties šiem sātanistiem pie varas…, piemēram, visi svētie “tēvi”, ar Vanagu, Brūveri un Rubeni priekšgalā, un tas nav pieļaujams, jo tad sagrūs visa 4.maija kliķe… .

Šiem Sātana kalpiem prasīt tautai piedošanu pat prātā neienāk, tāpēc arī Dievs deldē mūsu tautu.

You may also like...

11 komentārs

  1. sātana kalpi saka:

    Piedot varot visiem – bet nevarot aizmirst viņu uzvārdus.4.maija kliķe esot ar vairākiem uzvārdiem,tāpat raksta žurnālists Filātovs par krievu vairākiem uzvārdiem
    http;//klich.ru

  2. Eduards Lunis saka:

    Atbalstu LRTT par šo lēmumu!
    Kā gan šis nožēlojamais cilvēciņš varēja cerēt uz TĀDU iespēju !?
    Viņa ir ne tikai noziedzīga ,bet arī negudra…

  3. Miervaldis saka:

    Grantiņ – atkal tu par tiem bizmaņiem…..Kad tu vienreiz sapratīsi kad Dievs nedeldē nevienu tautu,vienkārši sveša Dieva kalpi saprot no Latviešu lietas tikpat daudz, cik tārps no pilnmēnēss!Vajag savējiem Dieviem kalpot, jo tad karavīrs Mēnesstiņš pasauks Lāčplēsi, un dos savu zvaigžņu zobentiņu Linardiņam gan!

  4. Edgars. saka:

    Publiski jāsadedzina komunistu biedru karte…

  5. annamarija saka:

    M.Zālīte prasījusies LRTT?! Tas jau izklausās pēc anekdotes…

  6. Vara jūt vājumu, jāsāk meklēt “gaišos tēlus”, lai varētu turpināt muļķot tautu.

  7. Eduards Lunis saka:

    Andersonam…Drīzāk ŽURKAS pamet grimstošo kuģi…

  8. 666 saka:

    Krievvalodīgie parādīja savu neapmierinātību ar dzīvi Latvijā un vajaga viņiem palīdzēt un rast risinājumu izbraukt no Latvijas.Lasot masu informācijās rakstīto varētu palīdzēt atrast vietu kur viņiem būtu labi.Krievija viņus negaidot un tur viņi negribot braukt,bet esot vietas kur viņus gaida.
    No Izraēlas uz Krieviju esot izbraukuši daudz vairāk krievvalodīgo iedzīvotāju kā tur kādreiz iebraukuši,arī Latvijā ir iebraukuši krievvalodīgie iedzīvotāji no Izraēlas.Izraēlā gaidot savu tautu atpakaļ un nav jāmācās citas valodas.Kā gan var nebraukt uz visdemokrātiskāko valsti pasaulē,bagātāko valsti,skaistāko valsti.DDD varbūt palīdzēs izbraukt,skaista zeme ir Bibirdžana -krievvalodīgo zeme.

  9. ebregejs saka:

    Vai tribunāls ir pārliecināts, ka M. Zālīte gribējusi iestāties tā rindās? Varbūt tikai kāds ļauni pajokojis. Tribunāls varētu sniegt arī kādus pierādījumus tam, ka Zālīte izteikusi šādu lūgumu – piemēram, publicēt viņas iesniegumu.

  10. annamarija saka:

    ebregejam
    Izlasi vērīgi, ko raksta zālīte. Raksts skan tā, it kā “dzejniece” jau būtu LRTT biedre. Man arī vietnes sarkasms pieleca tikai tad, kad vairākkārt izlasīju. Un pēc kādas telefonsarunas. :D

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *