Latviešu valoda ir akmenī cirsta

L.Grantiņš LRTT & H-86Latviešu valoda Latvijā ir kā akmenī iecirsta, neviens utains kangars, krievs vai žīds to mums neatņems !!!

================================

Jā, izlasot kādas lasītājas “latviete” komentāru, nevar viņai nepiekrist: Līdz šim visos referendumos latvieši ir zaudējuši”.

LRTT jau vairākos rakstos ir rakstījis, ka šo referendumu mums grib uzspiest, rupji ignorējot Satversmi, Krievijas impērijas aizstāvi, kuri pilnībā kontrolē valdību, izņemot divus VL! deputātus. Lasītāja “latviete” visu vainu “uzliek”  lindermanim & co, bet īstie vainīgie ir, lūk, kuri: prezidents, komunistiskais noziedznieks A. Bērziņš, V. Dombrovskis premjerministrs, aizsardzības ministrs Artis Pabriks, ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs, ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts, finanšu ministrs Andris Vilks, iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis, izglītības un zinātnes ministrs Roberts Ķīlis, labklājības ministre Ilze Viņķele, satiksmes ministrs Aivis Ronis, veselības ministre Ingrīda Circene, vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Edmunds Sprūdžs un zemkopības ministre Laimdota Straujuma.

Pilnībā par šiem izdzimteņiem varam lasīt šeit: http://tautastribunals.eu/?p=7457

Latviešu valoda Latvijā ir SATVERSMĒ kā akmenī iecirsta un nekādi referendumi tai nav vajadzīgi.

Referendumi tiek rīkoti, lai varētu veikt nelietīgas manipulācijas ar mūsu dārgumu- valodu.

Par manipulācijām parūpēsies DP, SAB un Cimdara kantoris.

Vai esam aizmirsuši Līgotņa un Kramiņa likteņus, kuri atteicās viltot vēlēšanu rezultātus ?

Cimdars darīs tā, kā viņam liks “drošības iestādes”, jo viņš ir kastrāts. Kā zināms, tad kastrātiem vīrišķie hormoni netiek izstrādāti, tāpēc viņi vairāk līdzinās robotiem- paklausīgiem pavēļu izpildītājiem.

VL! pārstāvji bija pret līdzekļu piešķiršanu šim noziedzīgajam aktām.

Šeit lasāms viņu paziņojums: “Nacionālās apvienības Visu Latvijai! – TB/LNNK ministri Gaidis Bērziņš un Žaneta Jaunzeme-Grende uzskata, ka parakstu vākšana par grozījumiem Satversmes 4., 18., 21., 101. un 104.pantā, lai krievu valodai noteiktu valsts valodas statusu, ir pretrunā ar Latvijas valsts dibināšanas jēgu un Latvijas Republikas Satversmes 1. panta – “Latvija ir neatkarīga demokrātiska republika” – dziļāko būtību.
Tērēt valsts budžeta līdzekļus pretvalstisku darbību finansēšanai ir amorāls lēmums, ko Nacionālās apvienības ministri atsakās atbalstīt. Uzskatām, ka šāda parakstu vākšana var radīt etnisku spriedzi Latvijas sabiedrībā, kā arī daļā iedzīvotāju veicināt necieņu pret Latvijas valsti, tās simboliem un latviešu valodu kā vienu no valsts uzbūves pamatiem.
Ņemot vērā minēto, Nacionālās apvienības ministri neatbalsta Ministru Kabineta rīkojuma projektu “Par līdzekļu novirzīšanu parakstu vākšanai likumprojekta “Grozījumi Latvijas Republikas Satversmē” ierosināšanai”, kas paredz minētās parakstu vākšanas organizēšanu finansēt no valsts budžeta līdzekļiem neparedzētajiem gadījumiem.”

Jautājums tikai paliek atklāts: kāpēc VL! atteicās to virzīt tālāk uz ST vai citām starptautiskajām organizācijām ?

Dīvaini, ka arī VL! ir norobežojušies no Tiesiskuma un LR Satversmes.

l a t v i e t e
Neviens godīgs cilvēks nepiedalās noziedznieku rīkotajās spēlēs. Piedalīšanās noziedznieku -Lindermaņa u. c. okupantu – ierosinātajā referendumā ir jau pašos pamatos šo noziedznieku atbalstīšana. Naivi ir iedomāties, ka piedaloties noziedznieku rīkotajā spēlē, būs garantēta uzvara. Vai, tad pirmo reizi ejam uz referendumiem. Līdz šim visos referendumos latvieši ir zaudējuši. Viens no latviešu apspēlēšanas veidiem referendumos ir šāds: jautājumi referendumos ir formulēti ačgārni(lai nobalsotu pret kaut ko, ir jābalso par un otrādi). Līdz ar to vecie ļaudis un tie, kuri pavirši izlasa tekstu, to nespēj izprast līdz galam un rezultātā nobalso pretēji tam, kā ir gribējuši. Tādēļ vien nav vērts un liekas pretīgi piedalīties noziedznieku organizētajā referendumā. Labi, ka Valsts prezidentam ir pašcieņa nepiedalīties šādās okupantu orģijās. Cilvēki dzīvo pusbadā – daudziem nav ko ēst, bet izšķiest naudu okupantu iegribu apmierināšanai – pie varas esošie atbalsta, ja jau taisās palīdzēt okupantiem organizēt apšaubāmo referendumu un pat aicina tajā piedalīties latviešus(tā ir kārtējā ņirgāšanās par latviešu tautu). Nekāds referendums par krievu valodu Latvijā nav vajadzīgs – tas ir pret Latvijas Valsts un latviešu tautas interesēm, tāpat kā Abrenes atdošana. Tie, kuri pakļaujoties okupantu iegribām, organizēs šo referendumu un tajā piedalīsies, būs līdzvainīgi noziegumā pret Latvijas Valsti. Latviešiem ir jāņem Valsts vadības grožus savās rokās, nevis jāpakļaujas noziedznieku – okupantu iepriekš izdomātajam scenārijam. Nekāds referendums nav vajadzīgs. Ir jāsauc pie atbildības – jāatņem pilsonību un jāizraida no Latvijas Valsts tos, kuri parakstījās par krievu valodu kā otru valsts valodu, jo tas ir nelojalitātes apliecinājums Latvijas Valstij, Latvijas Valsts pamatu graušana. Tagad ir jārīkojas Latvijas Valsts interešu vārdā, nevis gļēvi jāpakļaujas noziedznieku -okupantu iecerētajam scenārijam – referendumam, kas pēc būtības ir lieks, nevajadzīgs un noziedzīgs. Labāk šo naudu uzdāvināt pensionāriem, trūcīgajiem un bērniem – tā būtu cildena rīcība.

Šo vienreizējo komentāru mēs varam izlasīt arī šeit: http://www.diena.lv/latvija/zinas/etc-tiesnese-prasiba-izvertet-referenduma-atbilstibu-satversmei-tiesai-butu-liels-izaicinajums-13923009?cp=1#comments

L. Grantiņš  29.12.11

You may also like...

14 komentārs

  1. Eduards saka:

    ĶĀDU GAN TITĀNISKU DARBU VAJAG IEGULDI’T ,LAI IZRAKTU ŠĀDU INFORMĀCIJU! TIEŠAM ,GRANTIŅA KUNGS AR TO PARĀDA SAVU GIGANTISKO MĪLESTĪBU PRET LATVIJU UN TĀS GODĪGAJIEM CILVĒKIEM!
    lAI JUMS ARĪ TURPMĀK NEAPSĪKST GARA SPĒKS -PĀRĒJO -MĒS PAMODĪSIMIES -UN IZDARIŠIM!

  2. AG saka:

    Un tieši tāpēc nav jāiet uz šo referendumu!

  3. Ernis Purnis saka:

    Nepiekrītu, jo ja cipari būs tādi, ka visa krievvalodīgā nelojālā masa būs “demokrātiski” nobalsojuši PAR savām intresēm, bet PRET letiņu mazākums aizčāpojis, tad ar tiem faktiem nu tie skries pa pasauli un visiem liksies dīvaini, tie necilvēki latvieši, pie tik labi redzamas procentuālas “netaisnības”!
    Un tad nu pierādi visiem jau tā super liberāļiem Eiropā un ASV, ka mums-“mazākumam” jāveic dekolonizāciju!

  4. annamarija saka:

    Pagaidīsim referenduma jautājuma formulējumu! Kāpēc neviens nav vērsies Satversmes Tiesā? Varbūt kāds juridiski izglītots Latvietis to vēl var izdarīt? Bet LATVIETES komentārs ir vienkārši izcils.

  5. AG saka:

    Beidzot AMC un LG domā tāpat kā es! :)

  6. pilsonis saka:

    domaju , ka soreiz tam E Purnis taisniba, jo tiesi ar to statistiku mums kremlis uzridis Briseli un jenkijus

  7. AG-sūdPilsonim saka:

    Pie dirsas mums viņu statistika! Mēs, atšķirībā no tevis, lupata, ne no kā nebaidāmies!

  8. daina saka:

    Tas ir šausmīgi,ja ir vēl kāds, kas domā ka nav jāiet un jāaizstāv latviešu valoda!! Tagad ir jābūt tik pat vienotiem kā Baltija ceļā un skaļi jāpasaka krievu valodai Latvijā – NĒ

  9. Miervaldis saka:

    “Latviete” – nu nelaizīs nekad Latviets nevienam krievam vai čigānam kurpes, tas ir 100.punkti!Bet toties Latvietim nekad nav dota iespēja iet cīņā par Latvisku Latviju, svarīgās lietās!Nu šī iespēja tiks dota!

  10. tante saka:

    Vai man tikai rādās???,ka mans komentārs par to, ka tagad jābūt tik pat vienotiem kā Baltijas ceļā un jāpasaka kategorisks NĒ krievu valodai kā valsts valodai Latvijā IR PAZUDIS???????????

  11. tante saka:

    Lakm rādās! Pēc dažāmminūtēm ir uzradies!!!(Daina)

  12. Krišs. saka:

    Bet vai kāds ir pārbaudījis ko nozīmē CVL veiktā “parakstu pārbaudīšana”? Tie ir kārtējie meli, jo nekādus parakstus nepārbauda, tikai personu datus. Taču tie ir viegli pieejami un izmantojami, pie tam tika izmantoti tieši latviešu dati, jo tie nekur negāja tos pārbaudīt, skaidri domājot, ka viņu balsis par referendumu nu gan nevar būt! Tā tās lietiņas tiek darītas – rezultāts ir viltots!
    Kāpēc neviens nerunā par to, ka iebraucēji strādā un tātad atņem latviešiem darba vietas? Bet bezdarba spiesti latvieši emigrē uz svešām zemēm! Tas ir genocīds, ko negrib pamanīt. Bet krievu atgriešanās sekojot prezidenta Putina aicinājumam dzimtenē, tiek uzskatīta par deportācijas gatavošanu, ja tas atskan no mūsu mutes!

  13. Miervaldis saka:

    Jā Grantiņ, tiem smirdīgajiem slāvu stepju radijumiem beidzot būtu jāsaprot, kad Krievija nav pa visu pasauli, un ja viņi to nesapratīs pa labam, tad būs cita runāšana (darīšana).

  14. Miervaldis saka:

    Tiešām Grantiņ, kur palicis šīs tantes komentārs?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *