H-86 aktīvistu H. Lāmu noslepkavoja…

Heinis LāmaJā, ir kļuvis zināms, kas noslepkavoja latvieti Heini Lāmu.

Foto: Helsinkietis Heinis Lāma, kuru noslepkavoja 4. maija kliķes DP.

Informācija nāk no ASV izlūkdienesta.

Agrāk vai vēlāk, bet visi ļaunie darbi kļūst zināmi.

Cilvēks, kas man to stāstīja, ir bijušais ASV attiecīgo iestāžu padomdevējs Austrumeiropas un Tuvo Austrumu jautājumā. Kritis nežēlastībā par to, ka uzdrošinājies pateikt to, kas nebija pa prātam pasaules lielākajiem naida kurinātājiem un slepkavām – cionistiem.

Konkrēti: viņš pateica, ka Sadams Huseins nav kristiešu nīdējs, kā to apgalvo izraēlieši. Ja tā taisnība, tad kāpēc visās 11 pilīs, kas pieder Huseinam, par strādniekiem un kalpotājiem ir pieņemti tikai kristieši ? 

Atbilde šim latvietim nebija ilgi jāgaida.

Viņš tika nekavējoties, bez nekādām tiesu pavēlēm, arestēts un iespundēts. Viņš arī ticis iespundēts mikroviļņu kamerā, kā rezultātā iestājies pilnīgs aklums. Viņa draugiem, no augstākajām politiskajām aprindām, ir izdevies viņu atbrīvot un ieteikuši nekavējoties atstāt ASV.

Viņš pastāstīja drausmu lietas, kas tiek veiktas pret latviešu tautu un Latvijas valsti.

Šī informācija ir ASV izlūkdienestu rīcībā.

Ilze Viņķele- mēslu vaboleViņa teiktais ir prātam neaptverams, bet patreizējie notikumi Latvijā apstiprina šā cilvēka teikto vārdu patiesumu.

Foto: Ilze Viņķele, kura vienmēr  balso vienā blokā ar Kabānovu. Atklāti iestājas par krievu valodas prioritāti Latvijā.

Un tā, kas attiecas uz Heini(Heino) Lāmu. Tas, ka Lāma ir redzēts iekāpjam Kuldīgas autobusā ir DP(VDK) melīgs apgalvojums. Heini Lāmu TAJĀ LIKTENĪGAJĀ DIENĀ DP “kantora” darbinieki ievilināja savā transporta līdzeklī, kurā viņš tika noslepkavots.  Pirms noslepkavošanas viņš esot zvērīgi spīdzināts, kuru pavadījušas šo noziedznieku ņirgas. Pēc noslepkavošanas H. Lāma ir ietīts speciālā, šim nolūkam piegatavotā, palagā. Pēc tam ticis aizvests uz Latgales dziļāko ezeru, kā teicis šis krievvalodīgais akvalangists, un tur, ar viņa palīdzību, ezera gruntī nostiprināts. Par šo notikumu uzzinājuši ASV izlūkdienesti no šī paša, krieviski runājošā, akvalangista. Šo noziegumu, kā teica šis cilvēks, ir plānojusi un veikusi LR DP ar tās šefu priekšgalā.

Un, kas tad toreiz bija DP šefs ?

“Kāds” Jānis Apelis.

Bet, šis stāstījums būtu pārāk sauss, ja šeit visam sacītam paralēli netiktu pieminēti citi faktori, kas liek aizdomāties arī par šodienu.

Juris-VPēteris ViņķelisLāma, savas dzīves pēdējās minūtēs, pie Brīvības pieminekļa esot turējis gaisā paceltajā rokā kādu papīra lapu un skaļi teicis: “Šeit ir pierādījums, ka Juris Vidiņš ir čekas provokators.”

Foto: Brāļi Viņķeļi- Maskavas čekas viepļi.

Kā tagad tas ir kļuvis zināms, tad Juris Vidiņš patiešām ir visu darījis pēc drošības komitejas ieteikuma.

Un tālāk.

Ar varu Heinis Lāma netika ievilkts DP transporta līdzeklī.

Loģika saka pavisam ko citu, to, ka šajā autobusā sēdēja kāds Heinim pazīstams cilvēks- disidents, un viņš, neko nenojauzdams, iekāpa savā “nāves mašīnā”.

Kas tad varēja būt šis Lāmas paziņa šajā “nāves mašīnā”? 

Kā tad ir ar Juri Viņķeli, kurš ir Jura Vidiņa znots ?

Juris Viņķelis un viņa brālis Pēteris Viņķelis ir Maskavas savervēti čekas okšķeri. http://tautastribunals.eu/?p=4312  Par šiem kangariem var atrast bagātīgas ziņas GOOGLē. Maskavas aģents Pēteris Viņķelis ir šodienas karikatūriskā bandīta(LV prezidents) A. Bērziņa padomnieks. Kā sacīt jāsaka: “Visa šakāļu banda koncentrējas augšgalā-valdībā”. Patreizējā labklājības ministre Ilze Viņķele ir Jura Vidiņa meita un Pētera Viņķeļa brāļa Jura Viņķeļa sieva.

untitled-aa

Foto: Ilze Viņķele, Juris Vidiņš un Marija Vidiņa(Pamela). Nožēlojama provokatoru ģimene, kura nogrimusi smirdošajā nodevības muklājā.

Ilze Viņķele, kā deputāte un valdības locekle, vienmēr ir nostājusies pret latviešu tautas interesēm un balsojusi tieši tāpat kā Kabānovs. Ilze Viņķele ir arī balsojusi par “savai kabatai” izdevīgiem darījumiem. Ilze Viņķele  http://tautastribunals.eu/?p=4169  pati par sevi ir vienkārši aitas galva, bet viņa ir izdevīga marionete Krievijas impēristu klanam. Viņķele ir kangars, kurai bez žēlastības, pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā, tiks izpildīts ASM. Protams, ka arī pārējiem latviešu izcelsmes izdzimteņiem J. Vidiņam, P. Viņķelim un J. Viņķelim.

Katrā gadījumā interesanti ir vēl tas, ka Viņķeļu ģimenei atrodas īpašumi pie kāda ezera Latgalē. Reiz telefona sarunā(mūsu attiecības jau toreiz bija ļoti uzvilktas) atgādināju Vidiņam, kāpēc viņš neprotestē pret notiekošām nelietībām Latvijā ? Atbilde bija stulba un neatbilstoša uzdotajam jautājumam: “Esmu ielicis plastmasas logus slimnīcā, un šo darbu devu latviešiem… .” 

Un vēl, pēc visa uzzinātā par Lāmu, rodas baisas sajūtas. Juris Vidiņš man piedāvāja atbraukt ciemos pie viņa, jo viņam esot forša atpūtas vieta pie kāda ezera… . Neviļus uzdodas baisais jautājums: “Juri, vai nebūtu tā, ka es ar Heini Lāmu vēl šo balt’ dien’ atrastos atpūtā pie šī ezera?”

Nav zemāka izdzimteņa par savas tautas nodevēju !

04.12.11   L. Grantiņš

You may also like...

44 komentāru

  1. Par šo “netīro” Juri Galeriju Vidiņu esmu dzirdējis daudz nodevīga. Arī pats esmu cietis no šī nodevīgā “elementa”, viņš piedalījās apmelošanas kampaņā pret mani, kuru organizēja Dzintars Rasnačs.Laikam par daudz biju uzzinājis par T&B nostāšanos uz nodevības ceļa.Arī bijusī Saeimas deputāte Palmīra Lāce mani apmeloja kopā ar šiem neliešiem.Lai nekad neaizmirstam Heino Lāmu kā nesamierināmu cīnītāju pret šo noziedzīgo režīmu!

  2. AG saka:

    Jā, vidiņš ir mēsls, bet vēl nesen bija linardiņa labākais draugs! Ceru, ka drīz viņš par raivīti teiks to pašu, ko tagad par vidiņu saka!
    Atceries šo, linard? http://tautastribunals.eu/?p=3312

  3. AG- saka:

    Iesaku izlasīt M.Ruka jauno grāmatu par G.Astru, tur 183.lpp. ir kas svarīgs teikts par Grantiņu, Astru un Pupuru, kā arī Vidiņu!

  4. Tas bija tik sen saka:

    Režīma čekistiskie DP jau novāca ari J. Podnieku.
    Vēlāk pastāstīšu daudz vairāk par Heini.
    Interesanti no kurienes radās Heino ?

  5. Aņtūņs G. saka:

    Manuprāt, pajoliņš ag lasa visas nacionāla satura grāmatiņas ne tikai tāpēc, ka viņam interesētu to saturs, bet arī viņš grib pameklēt, vai tajās nekur nav pieminēts viņš… Protams, ka viņš netiek pieminēts nevienā nopietnā vai vērtīgā grāmatā! Beztalanta klaunus un pusdebīlus idiotus, pie tam – nespējniekus un pederastus, manuprāt, nekur nepiemin un viņi aiziet tikpat ātri pilnīgā aizmirstība, cik parādījušies!

  6. Ēzelis saka:

    Bet viņš, šķiet, ir viens no retajiem šeit, kurš vispār lasa. Kurš te vēl ir izlasījis to grāmatu? Un kāpēc lai viņš sevi meklētu šai grāmatā, ja bija tikai padsmitnieks, kad Astra nomira (lai palabo mani, ja kļūdos). Nesen AG arī bija vienīgais, kurš te norādīja uz kļūdu – kādā komentārā teikto, ka Astra miris jau brīvā Latvijā.

  7. Aņtūņs G. > Ēzelis saka:

    AG, mēs zinam, ka tu esi ēzelis, tāpēc nevajag to uzsvērt, slēpjoties aiz segvārda “Ēzelis”! ;)

  8. istais AG saka:

    Apklusiet vārguļi un viltus nacionāļi. Ari par mani ir rakstīts šai grāmatā un izlasiet par to paši.Astra bija mans draugs, bet es esmu izdarījis pat vairāk ka Astra, jo veicu DDD, lai patriektu okupantus. Tieši tagad mēs Gardas kunga vadībā veiksim DDD bez sūda viltus nacionāļiem NA ,VL. Nākošā grāmata ko rastīs M Ruks būs par mani, Gardas kungu un DDD Cīņai sveiks.

  9. no malas saka:

    Izrādās ,ka plānprātiņu “īstais patriots” AG esot pat lielāks patriots par Gunāru Astru. Tur par vistām ir jasmejās.Šā gan rakstā vajadzēja pieminēt, ka vēlēšanās šis iznirelis baloja vienā blokā ar Kabanovu , nevis par latviešiem.Vai AG savus murgus raksta Daugavpils trako mājā vai Tvaiku ielā ?

  10. Aņtūņs G. > no malas saka:

    Manuprāt, ag ir slīpēts un labi apmaksāts… Kas to lai zin, cik pudi zelta viņam glabājas “zemes bankā”…

  11. black_joker saka:

    nu te nu atkal prasās kādi pierādījumi- es ar varu nosapņot/ iedomāties/izdomāt/izpīpēt sazin ko par to seno vēsturisko atgadījumu, kur H.L. pazuda. Labi teksti- kāds aģents, nežēlastība, cietis un izpestīts- tas derētu par dajebkādu jautājumu. Drīzāk tas pastāstiņš izdomāts, lai mākslīgi uzkurinātu šo jautājumu un “pamātu ar mietu” vajadzīgajā virzienā. īpaši man patika tas emocionālais gabals, kur nelaiķis “piestiprināts” pie dziļā ezera gultnes. Laba fantāzija- ir desmitiem vienkāršāku veidu, kā specdienesti nepieciešamības gadījumā likvidē pierādījumus, šajā gadījumā nelaiķi. Bet šis ir tāds, kas paliek atmiņā un savijas ar citiem personāžiem. Kā literatūrai dodu 10 balles no 10, bet ticamību dodu 0.1 no 10.
    Vismistiskākie gadījumi visbiežāk ir tie vienkāršākie- parasti neviens netic, ka tik prasti viss var notikt. Ir neskaitāmi gadījumi, kad cilvēks pazūd it kā vienā vietā, bet atrod atliekas pavisam otrā valsts galā pēc 10 gadiem, atrod 100 m attālumā no mājas, jo tur neviens nav meklējis un tā tālāk.

  12. Ēzelis saka:

    ^Vēl šķiet savādi, ka spīdzināšana un ietīšana palagā, spriežot pēc apraksta, notika turpat mašīnā. Tas nav diezko ērti, ja vien tas nebija furgoniņš.

  13. Aņtūņs G. saka:

    Kas rakstīts par Linardu Grantiņu grāmatās, ja vispār ir rakstīts?

  14. Aņtūņs G. > AG-tiešām īstais saka:

    Melis! Grantiņa kungam vajadzētu tevi iesūdzēt tiesā…

  15. AG-tiešām īstais saka:

    viņš pats to stāsta!

  16. vēsture saka:

    http://www.saeima.lv/steno/st_98/st0406.html

    Deputātu pieprasījums Ministru prezidentam G.Krastam, iekšlietu ministram A.Krastiņam, tieslietu ministram Dz.Rasnačam, lai valdība regulāri ziņotu par Latvijas Republikas pilsoņa un “Helsinki-86” priekšsēža H.Lāmas meklēšanas gaitu.

    Par šo jautājumu vēlas runāt Gundars Valdmanis – pie frakcijām nepiederošs deputāts.

    G.Valdmanis (pie frakcijām nepiederošs deputāts).

    Prezidij, Sadarbības padome, tās pakalpiņi un tauta! Heino Lāma 1987. gadā pie Brīvības pieminekļa sāka Latvijas trešo atmodu.

    Lāmam tika dota iespēja braukt prom un saņemt pensiju citā zemē, taču, redzēdams grūtos laikus Latvijā, viņš atgriezās un atkal sāka politisko cīņu. Tā kā daudzi no jums šeit, Saeimā, esat to izdarījuši, arī viņš būtu varējis pārdot savu politisko ietekmi, savu tīro stāju kādam, kas varētu to izmantot, lai tautu grautu, bet Lāma cīnījās pats kopā ar saviem tuviem draugiem. Viņš pēdējo reizi uzstājās par leģionāru tīrību, uzrunāja grūtos momentos, kad cits apmētāja ar sapuvušiem burkāniem un tomātiem. Viņš uzrunāja tautu pie pieminekļa un skaidroja par leģionāriem. Skaidroja, ka viņi cīnījās par Latvijas brīvību, ka bija veseli štābi, it īpaši ģenerāļa Kureļa štābs. Tika apcietināts ģenerālis Kurelis, un pazuda, viņa tuvākie virsnieki tika nošauti un aprakti kopā ar žīdu kauliem, 250 no viņu pakļautajiem tika aizsūtīti uz Šucbādeni.

    Tie no mums, kuri pazina Lāmu, saprata, cik dziļi viņš pārzināja Latvijas vēsturi, Latvijas tautas ilgas, un tad viņš pazuda. Agrākos laikos, kad kāds civildisidents Polijā vai Latvijā, vai Krievijā tika represēts, pacēlās pasaules līmeņa troksnis. Pasaule prasīja, kas un kuri ir atbildīgi, taču jautājums nav par pasauli šodien, jautājums ir par mūsu valdību, ka tā it kā negrib zināt, kas un kuri ir atbildīgi. Jo tieši šodien, kad Latvijas vēsturi maina, kad varoņi ir 9.maija uzvarētāji, kad fašisti ir latviešu leģionāri, kad Latvijas neatkarība ir jāatdod Eiropas Savienībai, kad par latvieti ir jāpataisa pat tāds, kas nav asimilējies mūsu tautā, kad par sadarbību ar Eiropas Parlamentu mēs varam mainīt balsu skaitu pēc savas gribas, tā, lai Birznieces kundzes un Inkēna kunga, un Amerika kunga griba valdītu, kad mēs varam Latvijas Saeimas un Eiropas Savienības parlamentārās tikšanās nolikumu lasīt, kā mēs gribam, kad Latvijā visos līmeņos valda patvaļība, kad tautai tiek izzagts tās mantojums, Heino Lāma bija atnācis cīnīties, un neviens viņam muti aizbāzt nespēja… Viņš laikam šodien ir kāda ezera dūņās, bet policija noliedz, ka tāds ezers ir, lai gan kartē tas ir. Cilvēki apgalvo, ka tanī ezerā nav tikai viens līķis vien, bet vairāki, bet mēs neejam meklēt.

    Mēs pat neejam pieprasīt, it īpaši “tēvzemieši” negribēja pat dot savu parakstu zem šā pieprasījuma, lai to minimālo godu mēs parādītu šim cilvēkam, ka mūsu valsts, mūsu tauta drusku rūpējas, ka mēs viens otram ziņosim, kas ir noticis, par to, kas nav izdarīts. (No zāles deputāts J.Sinka: “Kāpēc tu apvaino tēvzemiešus?”) Es tikai stāstu patiesību, un, ja tas ir apvainojums tev, Sinkas kungs… Tā ir patiesība! Jūs esat viltus nacionāļi, jūs pat savējos neaizstāvat. Padariet mani par meli un balsojiet “par”.

    Sēdes vadītājs. Piecas minūtes ir pagājušas, Valdmaņa kungs!

    G.Valdmanis. Cienīsim Heino Lāmas piemiņu un meklēsim viņa līķi!

    Sēdes vadītājs. Iesniedzēji ierosina šo pieprasījumu atzīt par steidzamu. Izlemsim vispirms šo jautājumu. Lūdzu zvanu! Lūdzu balsošanas režīmu. Balsosim pieprasījuma atzīšanu par steidzamu. Lūdzu rezultātu! Par – 27, pret – 15, atturas – 27. Pieprasījums par steidzamu netiek atzīts, tāpēc parastajā kārtībā to nododam Pieprasījumu komisijai.

    ———————–

    Tiesiskā valstī pēc šādas publiski izskanējušas informācijas par savas valsts brīvības cīnītāju sekotu izmeklēšana visos līmeņos. Bet diemžēl Latvijas Republikas Saeimas stenogramma (sk.augstāk)mums atgādina rūgstu patiesību, ka Latvija nav tiesiska valsts. Palasiet, kas par uzvārdiem, kas par partijām? Pieprasījums bija adresēts TB/LNNK biedriem, kas ir pie reālas varas. Kas mainījies tagad, kad pie varas ir partija “Visu Latvijai”? Kaut kā neizskatās, ka viņi rūpētos, lai policijas automašīnas ar ieslēgtām bākugunīm brauktu ezera virzienā un atrastu līķi. Arī partijas, kurā ir Viņķeļi izliekas par beigtām zivīm. Eiropas Savienībā tas ir unikāls gadījums, ja deputāti, ministri, drošības iestāžu amatpersonas ir slepkavas vai saistīti ar slepkavību izplānošanu un slepkavām.

  17. vēsture saka:

    Ne tikai Lāmas lieta jāizmeklē.

    Šeit vēl vārdi:

    Juris Podnieks. (dokumentālā kino režisors)

    Ita Kozakeviča. (atmodas aktīviste)

    Kārlis Gailītis. (arhibīskaps, antikomunists)

    Jānis Rība. (Aizsargu priekšnieks)

    Uldis Duka. (Latvijas radio-2 vadītājs)

    Andris Līgotnis. (vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs)

    Atis Kramiņš. (vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs)

    Armands Akmentiņš. (mācītājs, H-86 aktīvists)

    Vilnis Lisments. (H-86 aktīvists)

    Ernests Rigerts. (H-86 aktīvists)

    Ēvalds Vilks. (rakstnieks)

    Zenta Freimane-Jaunzeme. (žurnāliste)

    Pēteris Dzalbe.(reabilitācijas prokuratūras vadītājs)

    Jānis Laukroze.(tiesnesis)

    Neizdevušās slepkavības:

    Linards Grantiņš. (H-86 dibinātājs)

    Kārlis Doropolskis.(H-86 aktīvists)

    Tie nav visi. Ekonomiski-politiski motivētās slepkavības šinī sarakstā nav iekļautas. Vai ir notverts kaut viens no šo upuru slepkavām? Atbilde: nav.

  18. AG saka:

    Tak Doropoļskis tomēr dabiskā nāvē nomira? Šķiet, ka drīz Grantiņam nāks apskaidrība, ka viņš ir noindēts! :)

    Admins
    Nē, Doropoļskis nemira dabiskā nāvē, bet par to kādu citu reizi. Bet interesanti,kāpēc tu no zila gaisa atminies Doropoļski ?

  19. Ēzelis saka:

    Tātad jau Valdmanis runāja par ezeru. Kas pateica to viņam, ja specdienestu darbinieks sāka runāt tikai tagad? Valdmanis arī nepasaka, kā to ezeru sauc, bet tas taču ir izšķiroši svarīgi. Šeit teikts: “Latgales dziļākais ezers”. Latgales un visas Latvijas dziļākais ezers ir Drīdzis jeb Dreidzs, to jau skolnieki zina. Tātad tas ir īstais?

  20. info saka:

    Cilvēki nav aizmirsuši, kā Saeimā par savu kolēģi Gundaru Valdmani bieži ņirgājās Latvijas jeb Pleskavas Ceļa cilvēks Andrejs Panteļējevs, piemēram, iesakot Valdmanim paņemt logopēdu. Tagad Panteļējevs strādā SAB. Tāpēc nebrīnieties, ka Latvijā nav atklāta tik pat kā neviena pasūtījuma slepkavība. Tas vēl ir jautājums, kāda bija Panteļejeva loma 3 miljonu Latvenergo lietā? Cik naudas Panteļējevs nopelnīja uz šīs nelaimes rēķina?

  21. Ernis Purnis saka:

    Gundars Valdmanis, Heino Lāma bija neuzpērkami un lietas sauca īstajos vārdos, tāpēc viņi bija bīstami traucēkļi Latvijas valsts ienaidniekiem esošiem ietekmīgos valsts amatpersonu amatos! Tajā noslepkavoto un neizmeklēto patriotu sarakstā trūkst G.Valmaņa vārds, bet citādi viss ir pilnīgi pareizi teikts. Un tikai nacionālas valdības godīgas amatpersonas reiz uzsāks šo visu noziegumu izmeklēsanu, ne ātrāk!

  22. Tas bija tik sen saka:

    Esmu pārsteigts, ka Heini sauc par Heino. Es redzēju viņa okupācijas pasi tur bija Heinis ar dzimšanas dienu 10.decembrī. Redzēju viņa vācu pasi, bet vārdam nepievērsu uzmanību. Man ir ar viņa roku rakstīta adrese tur ari ir minēts Heinis , kas dzīvo Salzmannstrasse 73 B,4400 Munster.Okupācijā viņš dzīvoja Skrundā, bet meita Rīgā Avotu ielā. Pēc tam viņš pārcēlās uz Rīgu netālu no radiorūpnīcas. Tad viņš dzīvoja kopā ar vienu krievieti un pārcēlās uz Miera ielu. Viņam ir lieliska atmiņa un bībeli zina 100%. Turpinājums sekos

  23. Tas bija tik sen saka:

    Man ir video, kur viņš ka Kuldīgas skursteņslauķis stāsta,ka tika izsūtīts uz Kazahiju un ari par gājienu 14.jūnijā pie Brīvības pieminekļa . Man liekās, ka man ir pat 2 dažādi video. Viņš jau pāri 80 gadiem kāpa uz manas mājas jumta skatīt, kādēļ kamīns dūno.

  24. Tas bija tik sen saka:

    Viņs dzīvoja Saldu.

  25. info saka:

    Izlasot šo rakstu, top vēl vairāk nekā skaidrs, ka viņi ir ļoti bīstami noziedznieki: aivars borovkovs un aivara borovkova draugs jānis apelis, ilze viņķele, juris vidiņš, marija vidiņa, juris viņķelis, pēteris viņķelis.

  26. dūmo saka:

    Cepuri nost Grantiņa k-gam atceroties šos divus Goda vīrus.Jautājums varētu būt,vai viens vīrs varēja iet pretim pa gabalu smirdošajam saeimam.Tajā laikā bija Baltu vīri kas saprata un ar nicinājumu noskatījās barikādes,visu absurdo teātri pie pieminekļa.Tas tāpat kā tagad ar parakstiem,stipra dāma atbrauca pūslī iedūra adatu un lindermanis ir pļukt.
    Baltu vīriem manuprāt nevajadzētu piedalīties šajās orģijās,lai piedalās AG,DDD,NA un citi varoņi.

  27. lasītājs saka:

    Kas traucēja TB/LNNK, Vienotībai un VL jau tad, kad nepilsonis Lindermans aizsāka parakstu par krievu valodu kā otru valsts valodu Latvijas Republikā vākšanu, vērsties DP, SAB vai tiesā, lai apturētu antikonstitucionālās darbības, kas vērstas pret Latvijas valsts konstitucionālajiem pamatiem? Kas traucē TB/LNNK un VL izveidot Parlamentārās izmeklēšanas komisijas par sistemātiskām brīvības cīnītāju slepkavībām, banku izlaupīšanām, valsts nozagšanu, Abrenes nodevību un tā tālāk un tā joprojām?

  28. Jou saka:

    Grantiņ, mūsu dēļ atsmasko mums visas pazīstamo cilvēku slepkavības! Lai zinām, kas, ko, kā, kad un kāpēc ir neslepkavojis un kāds sods viņiem par to draud vai ir jau izpildīts!

  29. informācija saka:

    http://www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/402121-asv_krievijai_tuvojas_arabu_pavasaris

    Klintone publiski paziņojusi, ka vēlēšanas Krievijā neuzskata “ne par brīvām, ne taisnīgām”. Saskaņā ar Klintones teikto, par Krievijā novērotajām tendencēm un simtiem paziņojumu par nopietniem vēlēšanu pārkāpumiem nobažījusies visa ASV administrācija.

    “Kad varas iestādes nenovērš to cilvēku vajāšanu, kuri uzstāj uz savām tiesībām un norāda uz pārkāpumiem, tās sagrauj likuma taisnības sistēmu un cilvēku uzticēšanos visai valstij. Mēs to redzam daudzās vietās, ne tikai Valsts domes vēlēšanas Krievijā, kas nebija ne brīvas, ne taisnīgas,” paziņoja Klintone, kura patlaban ieradusies vizītē Lietuvas galvaspilsētā Viļņā.

    Jāatgādina, ka vēlēšanu novērotāji nupat notikušās vēlēšanas uzskata par netīrākajām kopš PSRS sabrukuma, un internetā parādījušies simtiem video, kuros nofilmētas krāpšanās vēlēšanu iecirkņos un citi būtiski pārkāpumi.

    Krievijas Centrālās vēlēšanu komisijas vadība jau dažas stundas vēlāk ieteica Klintonei mazāk uztraukties par vēlēšanām Krievijā, bet vairāk pievērsties vēlēšanām pašai savā valstī. Savukārt Krievijas prezidents, komentējot video, kuros redzami pārkāpumi vēlēšanās, apgalvojumus par krāpšanos noraidījis. Viņaprāt, video “neesot redzams nekas” un jebkurā gadījumā vēlēšanu rezultāti atspoguļojot “Vienotās Krievijas” atbalsta līmeni sabiedrībā.

    Makeins tviterī saķeras ar Putinu.

    Asi par vēlēšanām Krievijā izteicies arī bijušais ASV prezidenta amata kandidāts Džons Makeins, kurš ar sociālās vietnes “Twitter” starpniecību vērsies pie Krievijas premjerministra Vladimira Putina, kuru visai familiāri aicina gatavoties tādai pašai režīmu maiņai, kāda notikusi Tunisijā, Ēģiptē, Lībijā un citās valstīs “arābu pavasara” ietvaros.

    “Dārgais Vlad! “Arābu pavasaris” tuvojas jūsu apkārtnei,” raksta Makeins, ievietojot turpat arī saiti uz “The Wall Street Journal” rakstu, kurā vēlēšanas Krievijā raksturotas kā pamatīga sakāve varas partijai, kas var sašūpot arī Putina izredzes atgriezties prezidenta krēslā.

    ———————-

    No Makeina mutes Dieva ausī. Pavasari gaida arī Latvijā apzagtā latviešu tauta.

  30. Eduards saka:

    —Mūs jau daudzi ir brīdinājuši-gan Hadsons,gan Sommerss,gan Merķele-par drausmīgo situāciju Latvijā!
    Arī LTTR regulāri atmasko lielākos neliešus!
    Arī te, komentāros ,ir redzama cilvēku neizpratne,neapmierinātība un nesamierinātība ar to-izņemot dažus provokatorus!
    Esmu pārliecināts,ka visai drīz tiksim vaļā no noziedzniekiem-to parāda ari’situācija Pasaulē.

  31. no malas saka:

    To jau visi zin, ka AG ir okupantu un kangaru drauģelis un viņam ir liela teikšana, jo viņa ienainieki ir tie, ko viņš dēvē par sūdiem : NA un VL.Gandrīz nekad neesmu dzirdējis, ka okupantu draugs AG tik sliktu būtu teicis par citām partijām kuras tas nemaz nepieminot. Par to var pārliecināties ari šajā vietnē. Ar ko AG ir labāks par borovkovu, apeli, viņķeliem ? Ar neko. Tāds pats mēsls un okupantu provokators.

  32. Miervaldis saka:

    Nu ja mēs esam tik tālu nodzīvojušies, kad no visiem jāsargās, tad tik tev Dieva palīgs Grantiņ nāks talkā, visus mellos mošķus atmaskot, un sodīt!

  33. Miervaldis saka:

    Grantiņš protams par visiem vilkačiem nespēs uzrakstīt, taču par tādiem elles briesmoņiem kā Viņķeļi, gan!Tādi cilvēki kā Viņķeļi ir pelnijuši tādu nāvessodu, kad linc!Un paldies tev Grantiņ, tu dari svētīgu darbu, lai tev lielākais Dievpalīgs nāk, un Mēnesstiņš arī, kaut es būtu mantojis tevu intuīciju (kaut gan man pašam sava – var iztikt), un tad es justu, kurš ir kurš!Jā!šie mellie elles mošķi lien visur, kur var ielīst, to protams tie ir samācijušies no sarkanajām krievu gļotām, un jāuzmanās, un Grantiņam es novēlu ar dievpalīgu un Mēnesstiņu, atklāt vēl vairākus šos mošķus, gan tik vien no tādas miskastes, kā saema, toties tāds darbs būs svētīgs, jo saemas mošķi ir tie riebīgākie!

  34. Krievs-pilsonis saka:

    Arī te viss izcili pateikts, tāpēc izceļu:

    lasītājs saka:
    2011. gada 6. decembris 13.28

    Kas traucēja TB/LNNK, Vienotībai un VL jau tad, kad nepilsonis Lindermans aizsāka parakstu par krievu valodu kā otru valsts valodu Latvijas Republikā vākšanu, vērsties DP, SAB vai tiesā, lai apturētu antikonstitucionālās darbības, kas vērstas pret Latvijas valsts konstitucionālajiem pamatiem? Kas traucē TB/LNNK un VL izveidot Parlamentārās izmeklēšanas komisijas par sistemātiskām brīvības cīnītāju slepkavībām, banku izlaupīšanām, valsts nozagšanu, Abrenes nodevību un tā tālāk un tā joprojām?

    Eduards saka:
    2011. gada 6. decembris 15.32

    —Mūs jau daudzi ir brīdinājuši-gan Hadsons,gan Sommerss,gan Merķele-par drausmīgo situāciju Latvijā!
    Arī LTTR regulāri atmasko lielākos neliešus!
    Arī te, komentāros ,ir redzama cilvēku neizpratne,neapmierinātība un nesamierinātība ar to-izņemot dažus provokatorus!
    Esmu pārliecināts,ka visai drīz tiksim vaļā no noziedzniekiem-to parāda ari’situācija Pasaulē.

    Ernis Purnis saka:
    2011. gada 5. decembris 21.59

    Gundars Valdmanis, Heino Lāma bija neuzpērkami un lietas sauca īstajos vārdos, tāpēc viņi bija bīstami traucēkļi Latvijas valsts ienaidniekiem esošiem ietekmīgos valsts amatpersonu amatos! Tajā noslepkavoto un neizmeklēto patriotu sarakstā trūkst G.Valmaņa vārds, bet citādi viss ir pilnīgi pareizi teikts. Un tikai nacionālas valdības godīgas amatpersonas reiz uzsāks šo visu noziegumu izmeklēsanu, ne ātrāk!

  35. Krievs-pilsonis saka:

    A šito nesapratu:

    dūmo saka:
    2011. gada 6. decembris 8.46

    Cepuri nost Grantiņa k-gam atceroties šos divus Goda vīrus.Jautājums varētu būt,vai viens vīrs varēja iet pretim pa gabalu smirdošajam saeimam.Tajā laikā bija Baltu vīri kas saprata un ar nicinājumu noskatījās barikādes,visu absurdo teātri pie pieminekļa.Tas tāpat kā tagad ar parakstiem,stipra dāma atbrauca pūslī iedūra adatu un lindermanis ir pļukt.
    Baltu vīriem manuprāt nevajadzētu piedalīties šajās orģijās,lai piedalās AG,DDD,NA un citi varoņi

    Kas ir Baltu vīri un kas tad bija barikādēs, ja ne viņi -Balti? Un kāpēc NA vienā rindā ar AG un kas tad par atsevišku jokunir DDD? Un kas par “”orgijām”” pie pieminekļa ? Vai 87.gada 14.junija “”orgijas””? Nemurkški un nepiedūmo “”dūmi”” bet raksti saprotami!

  36. Miervaldis saka:

    “dūmi” – beidz murgot!Kuri tad tie bija “baltu vīri”?Tu un AG?Nešaubos!

  37. Janka saka:

    Man ir piedāvājums – taisam ekspedīciju ar akvalangistiem, kas izķemēs vismaz 3 Latgales dziļāko ezeru gruntis! Ja nevienā no tiem neatradīsim H.Lāma līķi, tad lai Grantiņš pastāsta, no kurienes dabūjis tādu informāciju par H.Lāmu? Varam tā sarunāt, ko?

  38. annamarija saka:

    Nu, ja ar tādiem kā tu ekspedīcijā doties, tad pats atradīsies ezera dzelmē.

  39. Janka > annamarija saka:

    Tu jau sāc iet Linarda Grantiņa pēdās vismaz tiktāl, cik tas attiecas uz smadzeņu veselību?

  40. AG saka:

    Tās dāmas, kas 11.08. dzimušas, nav gudras.

  41. Miervaldis saka:

    “dūmi” – domāju – esi provokators!

  42. annamarija saka:

    Vui, kā esmu jankam uz varžacs uzkāpusi… Cik uzskatāmi atklājas “inteliģence”!

  43. Miervaldis saka:

    “dūmi” – nu un kur ir tie patriotu darbi, diženais “baltieti”?Putinam zābakus nolaizīt, vai čigānam pakaļu pabučot?Ja par “orģijām”, uzskati savas brīvas valsts izcīnīšanu, tad nēesi vis nekāds baltietis, bet gan kremļa kalps!

  44. Miervaldis saka:

    “dūmi” – saki paldies tiem “baltiem”, kad viņi tev pa seju neadeva, un mugurkaulu nesalauza, saprati, tu kremļa kalps?!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *