LRTT vēstule Saeimas deputātiem

Šādu informāciju LRTT 13.11.2011. izsūtīja visiem Saeimas deputātiem:

LRTT 1Noteikti izlasi šeit doto informāciju, pirms izdari secinājumu:
Deputāt, pirms kaut ko dari apdomā galu.

Tu līdz šim neesi balsojis par mūsu tautas labklājību, bet tikai skatījies zobos lielajām haizivīm un cēlis savu gļēvulīgi trīcošo roķeli, lai iztaptu šiem slepkavām, godmaņiem, šķēlēm, karginiem un daudziem citiem noziedzniekiem.

Tu, mazais deputātiņ, esi vainīgs, ka mūsu valsts ir izputināta un izzagta. Tu esi vienmēr nostājies pret Starptautiskajiem likumiem, kuri ir mūsu tautas pusē. Tu saņemsi tādu pašu sodu, kā visi šie cilvēkveidīgie izdzimteņi zatleri, brigmaņi, borovkovi u. d. d. citi. Tikai divi ministri no VL! spēja parādīt drosmi un pateikt, ka krievžīdu okupantu- nepilsoņu parakstu vākšana par otru valsts valodu ir antikonstitucionāla. Tas, ka valdība piešķīra šiem žīdu teroristiem naudu šim noziedzīgajam mērķim, ir pieskaitāms pie valsts apvērsuma.

ZRP un VIENOTĪBA ir šī apvērsuma veicēji.

Šīs divas partijas kalpo cionistiem un Krievijas impērijai.

Vai ir prātam aptverama lopa Zatlera teiktais: “”Valdis Zatlers ir prognozējis, ka pašreizējā, viņa vārdiem runājot, ” mazā, fašistiskā valdība” kritīs martā..””

Valdis Zallers- lops

FOTO: Ēēēēs “sastādīju” mazu fašistisku valdību, kuru mēs ar Vovu Putinu 16. martā gāzīsim, lai veidotu jaunu un draudzīgu valdību Krievijai, kur noteicošā loma ēēē bus man, nilam un jānim ēēē… . Audio ierakstā ir dzirdams, kā vienā no partijas sapulcēm Zatlers plāno kā gāzīs valdību vēl pirms tā ir izveidota. http://www.youtube.com/watch?v=kM3W9o3mevY&feature=player_embedded

FOTO NOSAUKUMS: “Gara kroplis”

Vai ir kāds, kurš teiks, ka Zatlers nav Gara kroplis un izdzimtenis ? Ja šis ZOO lops saka, ka šī valdība ir fašistiska, tad ko mums sagaidīt no kabānoviem un giļmaniem ?

Un,- ja šī valdība ir fašistiska, tad kāpēc viņa piešķīra līdzekļus noziedzīgajam aktam?

Vai nevarētu būt, ka šie ministri ir nekas vairāk, kā mērkaķu bars ? Izlasiet nesteidzoties šo rakstu un pārdomājiet katru tur teikto vārdu, pirms nosodāt LRTT.:— http://tautastribunals.eu/?p=7457

Noteikti !-izlasiet arī prāvesta A. Kavača rakstu:–  http://tautastribunals.eu/?p=7570

Atceries, Dievs neatstāj neatmaksātu nevienu Darbu.

Ja gribi tikt izglābts, tad pastāvi Patiesībā !

Jums varbūt liksies LRTT teiktais par murgojumu, bet visi tie, kuriem uz fizionomijām ir zīmogi, tiks sodīti publiski visas tautas priekšā ar ASM.

Tādu absurdu, kādu šie izdzimteņi ir veikuši, jūs civilizācijas pastāvēšanas vēsturē neatradīsiet nevienā valsti.

Sātanisms Latvijā ir savā slavas punktā, tagad sekos krišana, kurai līdzi VIŅŠ paraus visus līdzskrējējus.

Veiksmi Jums izpratnē !!!

Šeit deputātu e-pasti:

Solvita.Aboltina@saeimalv; Janis.Adamsons@saeima.lv; Valerijs.Agesins@saeima.lv; Arvils.Aseradens@saeima.lv; Uldis.Augulis@saeima.lv; Aija.Barca@saeima.lv; Andris.Berzins@saeima.lv; Guntars.Bilsens@saeima.lv; Inita.Bisofa@saeima.lv; Inga.Bite@saeima.lv; Raivis.Blumfelds@saeima.lv; Augusts.Brigmanis@saeima.lv; Andris.Buikis@saeima.lv; Boriss.Cilevics@saeima.lv; Einars.Cilinskis@saeima.lv; Irina.Cvetkova@saeima.lv; Ilma.Cepane@saeima.lv; Ingmars.Caklais@saeima.lv; Lolita.Cigane@saeima.lv; Edmunds.Demiters@saeima.lv; Sergejs.Dolgopolovs@saeima.lv; Janis.Dombrava@saeima.lv; Vjaceslavs.Dombrovskis@saeima.lv; Ina.Druviete@saeima.lv; Janis.Duklavs@saeima.lv; Raivis.Dzintars@saeima.lv; Rihards.Eigims@saeima.lv; Andrejs.Elksnins@saeima.lv; Karlis.Engelis@saeima.lv; Karlis.Engelis@saeima.lv; Iveta.Grigule@saeima.lv; Gunars.Igaunis@saeima.lv; Marjana.Ivanova-Jevsejeva@saeima.lv; Aleksandrs.Jakimovs@saeima.lv; Viktors.Jakovlevs@saeima.lv; Andrejs.Judins@saeima.lv; Jānis.Junkurs@saeima.lv; Ilona.Jursevska@saeima.lv; Nikolajs.Kabanovs@saeima.lv; Zanda.Kalnina-Lukasevica@saeima.lv; Ojars.Kalnins@saeima.lv; Rasma.Karklina@saeima.lv; Daina.Kazaka@saeima.lv; Janis.Klauzs@saeima.lv; Andrejs.Klementjevs@saeima.lv; Ivans.Klementjevs@saeima.lv; Karlis.Kreslins@saeima.lv; Dzintars.Kudums@saeima.lv; Janina.Kursite@saeima.lv; Janis.Lacplesis@saeima.lv; Inese.Laizane@saeima.lv; Ainars.Latkovskis@saeima.lv; Ilmars.Latkovskis@saeima.lv; Jelena.Lazareva@saeima.lv; Atis.Lejins@saeima.lv; Inese.Libina-Egnere@saeima.lv; Ingmars.Lidaka@saeima.lv; Valdis.Liepins@saeima.lv; Aleksejs.Loskutovs@saeima.lv; Igors.Melnikovs@saeima.lv; Sergejs.Mirskis@saeima.lv; Inara.Murniece@saeima.lv; Romans.Naudins@saeima.lv; Vladimirs.Nikonovs@saeima.lv; Nikita.Nikiforovs@saeima.lv; Klavs.Olsteins@saeima.lv; Vitalijs.Orlovs@saeima.lv; Janis.Ozolins@saeima.lv; Imants.Paradnieks@saeima.lv; Igors.Pimenovs@saeima.lv; Vineta.Porina@saeima.lv; Sergejs.Potapkins@saeima.lv; Dzintars.Rasnacs@saeima.lv; Romualds.Razuks@saeima.lv; Janis.Reirs@saeima.lv; Vladimirs.Reskajs@saeima.lv; Ivans.Ribakovs@saeima.lv; Inguna.Ribena@saeima.lv; Dmitrijs.Rodinovs@saeima.lv; Arturs.Rubiks@saeima.lv; Raimonds.Rubiks@saeima.lv; Gunars.Rusins@saeima.lv; Aleksandrs.Sakovskis@saeima.lv; Karlis.Serzants@saeima.lv; Elina.Silina@saeima.lv; Edvards.Smiltens@saeima.lv; Davis.Stalts@saeima.lv; Janis.Tutins@saeima.lv; Janis.Upenieks@saeima.lv; Janis.Urbanovics@saeima.lv; Viktors.Valainis@saeima.lv; Inga.Vanaga@saeima.lv; Raimonds.Vejonis@saeima.lv; Juris.Vilums@saeima.lv; Janis.Vucans@saeima.lv; Dzintars.Zakis@saeima.lv; Ivars.Zarins@saeima.lv; Valdis.Zatlers@saeima.lv; Mihails.Zemlinskis@saeima.lv; Igors.Zujevs@saeima.lv;

LRTT 16.11.11

You may also like...

22 komentāru

  1. Ēzelis saka:

    Sakiet, lūdzu, kādu reakciju jūs gaidāt uz šo vēstuli?

  2. vēsture saka:

    :) Ļoti labs jautājums!
    Un pēc tam sekos maza, bet nikna plēšanās savā starpā, kāds ķengu vārds bija jālieto vispirms, bet kāds pēc tam.
    Šis te LRTT ir viens patiesi nelietīgs veidojums, jo šie mazizglītotie ļautiņi, kuri nevīžo pat iemācīties latviešu valodu, ar visiem šiem ķengu rakstiem sen jau pamatīgi un mērķtiecīgi diskreditē Latvijas valsti un jebkādas latviskuma idejas.

  3. Miervaldis saka:

    Nu jūsējie ir paveikuši labu lietu!Tikai tas jūsējais kristīgais uzslāņojums, tas gan man nepatīk!

  4. no malas saka:

    Labs raksts.Nu AG kopā ar demogogu Gardu kopā appļūtīsies un viltus SC apmaksāto DDD veiks savos vēmekļos. Visu cieņu VL un NA..

  5. AG saka:

    Tu ‘no malas’ raksti no Tvaika ielas, vai ne?

  6. Eduards saka:

    Ēzelim-kādu reakciju jūs gaidiet..-GARU,ĒZELISKU -EEEEĀĀĀ…
    Bet ja nopietni-TĀ IR ĻOTI MUMS VAJADZĪGA INFORMĀCIJA.pALDIES.NELIEŠUS IR JĀZI SEJĀ…

  7. Ernis Purnis saka:

    Kāda starpība, kāda būs deputātu reakcija uz šo LRTT vēstuli, jo kāda būs, par tādu arī tie atbildēs! Galvenais, ka tie visi IR saņēmuši šo paziņojumu un nevarēs vēlāk teikt, ka neko nezināja, ka nebija informācijas utt.
    Jo viss vēstulē pateiktais jau ir tikai un vienīgi PATIESĪBA un kas to nodod sava piebāztā vēdera un maka dēļ ir nelieši un nodevēji!

    Tas vzjatlers jau ar savu zoodārza sākumu domājošākajai mūsu tautas daļai izraisīja antipātijas un necieņu, ko pastiprināja jau viņa pirmā uzstāšanās Latv.televīzijā, kur vinš iztapīgi un ilgstoši murmulēja atbildes krievu mēlē nekaunīgam civilokupantu zaļknābim žurnālistelim. Kā norma šim bezmugurkaula tipam likās iespēja izdabāt okupantiem, mierīgi ignorējot valsts valodas likumu, neprasot tulku un pats netulkojot savu penterējumu. Un šo bezmugurkaulnieku šādi sevi un mūs visus pazemojam redzēja televīzijā visa mūsu tauta, kuras liela daļa, gan bērni, gan trimdas latvieši nesaprata, ko “viņu” prezidents vāvuļo svešā mēlē krievvalodīgo nekauņām! Un tāds bija viss viņa politikā esošais laiks līdz pat šim preteklības kalngalam, nosaucot VL un pārējās partijas valdībā par “fašistiskām”!

  8. informācija saka:

    Ļoti zīmīgi, ka mūsdienās visvairāk cilvēki mūk tieši no 2 valstīm – Krievijas un Latvijas. Raugoties uz cipariem, pat vēl vairāk nekā briesmīgajos kara gados.

    Krievija piedzīvo lielāko emigrācijas vilni kopš 1917.gada

    http://www.apollo.lv/portal/news/articles/256088

  9. ļoti zīmīgi saka:

    A.Plaudis
    Žēl ir krievu tautas,kas vissmagāk cietušais žīdu upuris-vislielākajā mērā brutalizēta,athumanizēta,pārpūļota tauta,salīdzinot ar citām.
    Vēlreiz atgādināšu VEBSTERES brīdinājumu ka ignorance un vienaldzība ir mūsu vislielākās briesmas,latvijas tautas stipri vien iežīdotā daļa,kas ir tik nožēlojami nezinīga un savtīgi vienaldzīga.

  10. no malas saka:

    Ja nu kāds ir Tvaika ielā tad tie ir viltus patrioti un demagogi Aivariņš no Daugavpils ar savu Gardiņu ,kas kopā ar muļķiem un SC biezo naudas maku taisa DDD.
    Mēs kopā ar VL un NA iztaisīsim DDD un abus viltus patriotus demagogus patrieksim ka trakus suņus kopā ar okupantiem.

  11. AG saka:

    Kaut kā neredzu to lielo naudiņu no SC!

  12. raksts saka:

    http://www.kompromat.lv/item.php?docid=readn&id=7114

    Ушаков передавал сведения российскому разведчику Хапилову (документы, видео)

    В распоряжении KOMPROMAT.LV оказалась копия элекронной почты Нила Ушакова.

    KOMPROMAT.LV обратился с заявлением в Генеральную прокуратуру с просьбой проверить, не свидетельствует ли переписка о противозаконной деятельности Нила Ушакова.

    Как организовывалась травля еродепутата Татьяны Жданок (Zhdanok.lv), кто, как и на какие средства организовывает PR-кампании «Центра согласия», что пишет Нилу Ушакову его советник миллионер Эрик Тейланс… Речь идет о тысячах электронных посланий политика с нескольких электронных адресов.

    А теперь немного истории. В октябре 2008 года в эфире телепрограммы Nekā Personīgā (ТВ3) прозвучала информация о том, что российский дипломат Александр Хапилов в 2003 году, занимая должность второго секретаря в посольстве России в Грузии, готовил убийство тогдашнего лидера оппозиции Михаила Саакашвили, в момент, когда он приходил к власти (к власти он пришёл 23 ноября). Но в последний момент машина с террористами – а это была группировка сторонников Звиада Гамсахурдиа – попала в автокатастрофу, столкнувшись с грузовиком, и руководитель группы террористов погиб на месте, а другой лидер был ранен. Теракт планировался в Западной Грузии, Мингрелии, на Сенакском мосту, где Саакашвили должен был быть ликвидирован.

    Этот факт подтвердил председатель грузинской парламентской комиссии по национальной безопасности Гиви Таргамадзе.

    В посольстве России в Латвии Александр Хапилов занимал должность советника по культуре, курирующего связи с соотечественниками.

    Video:

    http://www.youtube.com/watch?v=bO5hv613qB8&feature=player_embedded

  13. pilsonis saka:

    Re kur laba sarakste-

    Andris saka:
    2011. gada 8. novembris 21.25

    Kremļa receklis esi “Kroni”, jo nav pat mazākās paščieņas tev tārpam palikusi, tik ļoti esi zemojies un rāpojis augstāko komunistu varas priekšā, ka nejēdz vairs sava gļēvuma! Jā, atbaidoši vienādas sovjetu skrūvītes esiet jūs visi kremļa vergi, kas tieši tā, kā tu, mūkat itin visi, kad konkrēts jautājums pārtrauc jūsu debīlo melu plūsmu! Un arī izlieniet visi pēc laika jau par citu tēmu tarkšķot, biežāk gan ar citu niku izlieniet melot tālāk. Cik jūs ņergas esiet primitīvi un stulbi, tā darot gadu desmitiem bez izmaiņāmn!
    Es un citi normāli cilvēki tevi un tev līdzīgos mēslus dziļi nicinu un uzspļauju tev un jums visiem -komunistu un okupantu pretekļiem!

    Kronis saka:
    2011. gada 12. novembris 12.06

    Andri!!!
    Ja Tev velesanas ir ar mani tikties, vari to dabut zinat.
    Edgars var noorganizet.
    Un tad spljauj,
    Bet shito te tavu bernu diršanu , patturi sev.
    Man nav laika ar tevi te kepaties.
    Ceru saprati ,puikin , ar ko būs darīšana.
    Nedirsies velti.
    Vari sūdīgi beigt

    Andris saka:
    2011. gada 13. novembris 23.39

    MAN der un pat ļoti tavs preikšlikums, tāpēc lasi MANU tava panterējuma labojumu:

    Ja Tev velesanas ir ar mani tikties, vari to dabut zinat.
    Edgars var noorganizet-PRECĪZI atbildi-kurš Edgars, un kā viņu atrast???
    Un tad spļaut pamēģini, KAD BŪSIM ACI pret ACI?
    Bet shito te tavu bernu diršanu , patturi sev.
    Man BŪS laiks ar tevi ķēpāties!
    Ceru saprati ,puikin , ar ko būs darīšana??!
    Nedirsies velti, teicu ES to tev!
    Vari sūdīgi beigt!

    Atbildi skaidri, nelokoties un precīzi?

    Un atbilde vai skaidrojumi protams nebija, tas draudo°sais kronis pazuda, kå visi kremlisti!
    Tam AG bus gr°uti lamåt VL, jo °sovakar TV1 tauta redzeja,kå malacis Dzintars skaidri lindermanam pateica, ka pa purnu pelnijis par savu nekaun°ibu

  14. annamarija saka:

    “..Bet shito te tavu bernu diršanu , patturi sev..”
    Grūti saprast, kas kāpēc to garum garo saraksti ievietojis…
    Vēl mazāk saprotams, kāpēc publiski jā*irsina savi bērni?!

  15. no malas saka:

    Kremļa pidriķis no pagultes AG lamās viu latvisko un aizkrāsnē kopā ar otru tādu pat demagogu Gardu taisīs DDD. Jau 20 gadus taisa DDD un rezultāts ir nulle. Nosprāgs demagogi un viltus patrioti kremļa salašņas Aivariņš no Daugavpils ar savu Gardiņu un nevienu okupanti nepatrieks. Viņi ir par gļēviem un par SC naudu danco.

  16. AG saka:

    Ne jau es biju tas, kurš gāja uz Krievijas vēstniecību atskaitīties, tu pidars tāds, kurš mani apmelo!!! Es ceru, ka reiz es kļūšu par PREZIDENTU!!!

  17. AG`-īstais saka:

    Redzēju, cik draudzīgi “tutojās” un sasmaidījās raivītis ar urlakovu, nu kā īsti pidari!

  18. Ernis Purnis saka:

    Visa šī okupantu nekaunības super demonstrācija notiek tikai un vienīgi dēļ mūsu kangaru un nodevēju valdošās kliķes nepieprasītās un neveiktās dekolonizācijas! Jo ja šie svešie psrs ieklīdeņi būtu tikai ĪSTAS un normālas minoritātes skaitā, tad nekas tāds LATVIJĀ NENOTIKTU!
    Tāpēc pirmais VL/TBLNNK darbs būtu valdību aicināt uzsākt starptautisku prasību par dekolonizācijas uzsākšanu!!!

  19. Ernis Purnis saka:

    Visi svešo atkritumi, kas parakstijās par pretvalstisku noziegumu – okupantu valodas uzspiešanu mūsu no tiem daudzcietušajai tautai, kā otro valsts valodu Latvijā ir deportējami un vienīgais +, ka paši urlas sastādijušu pretlatvisko noziedzinieku sarakstus!
    Bet nozieguma organizētājus novadu pašvaldībās un pašu noziedzinieku pūzni Rīgā – nacšovinistu bandas vadību jātiesā un bargi, ja vajag – pēc krīzes-kara laika likumiem!

  20. Kronis saka:

    Rakstu lai būtu skaidrs.
    Kam te intrese ar mani sapazīties.
    Vai tad ir vēl kāds kas nepazīst Edgaru Dambīti????
    Šai web saitā noteikti tādu ir maz.
    Kā jau esmu minējis, ja kāds vēlas ludzu satiekamies, nav nekādu problēmu.
    Netaisos nevienam nekādus locekļus ne lauzt ne ari remontēt.
    Ar kremli ,, Haa haaa, ko nu te šņuksti , kur tad biji 80 gados,kad vajdzēja reali ko darīt????
    Tagad te pa taustiņiem klimpere, un nu liels un varens jūties.
    Palūgšu vienu, ir reali ko darit, dari , bet ne te velti kaut kādus raksteļus drukā.
    Un bērneļi , esiet drusciņ prātigi, šis onkuls var ari siksnu paņemt rokā.
    Tā kā busim zolidi, un beigsim te velti laiku tērēt.
    Ar cieņu

  21. Miervaldis saka:

    Jā, Erni purni!šie lopi (krievi), ir pelnijuši lai viņus kā tādus ragulopus aizdzen uz lopu vagoniem, aiz aizrestotām durvīm! Protams visi krievi nav lopi, starp viņiem var atrast arī cilvēcīgus indivīdus (pa retam), taču krievu tautas lielākā daļa ir naidīgi noskaņojušies pret visu Latvisko, un nesaprot, kad vini ir Staļina sūdi!Jā, jā, sūdi!Staļins bija “krievu tautas tēvs”, taču patiesībā vienīgie krievi, kurus viņš radija, tika izdirsti caur pakaļu, un mūsdienās mēs redzam jauno krievu dzīvos sūdus – sīkos krieveļus!šo krievu seņči tad arī ir tie krievi, kurus staļins bija izdirsis, ar domu iekarot visu pasauli….Staļins bija resns, tādēļ arī daudz dirsa!Un tieši tādēļ to sarkano okupantu krievu ir visvairāk!Diez ar ko staļins pakaļu slaucija?Viņš to noslaucija ar lauku avīzi, pabučoja to savus sūdus, un pameta pa vējam augstāk, augstāk!Vai staļins ķīniešus radija, saēdoties visādus cūku cepešus, ar āboliem mutē, vai pelmeņus, es ezinu…..Bet kārtīgs Latviets, kā savas zemnes saimnieks, ņemtu zābaku, un izmēstu šos staļina sūdus no Latvijas virsmas!Saka jau – jo sūdu min, jo vairāk smird!Taču es ieteiktu sist un smērēt tos slāvu sūdus, kamēr izdziest viņā dzīvība, un tā smaka būs atmaksājusies!

  22. Miervaldis saka:

    Tos krievus, kuri nepakļausies deportācijām, gaida nāve!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *