LRTT informatīvs ziņojums

Zināšanai:

Pēc mana aresta mani tuvinieki atvēra ziedojumu KONTU. Konts sen jau izdzēsts. Es atkārtoti pateicos tiem, kuri ziedoja, lai mani izpirktu no Latvijā valdošās noziedznieku bandas. Šodien man nav vajadzīgi ziedojumi, jo pats ar visu tieku galā. Es papildus pateicos M.O., kurš man atkārtoti atsūtījis ziedojumu, bet lūdzu to turpmāk nedarīt.

Es, praktiski, no iepriekš ziedotās summas, neko neesmu paturējis, jo ziedoju tālāk. Arī tikko ziedoju tam, kurš to investēs mūsu tautas labā. Visu ziedotāju vārdi man ir pierakstīti un kādreiz, ja vajadzēs, tos publicēšu, bet šodien, kad mūsu zemi sagrābuši cionistiskie noziedznieki- latviešu tautas slepkavas, tas nav vēlams.

Manis uzturētā i- vietne, ja pats to apkalpo un pats arī publicē, nav dārga.

Paldies, L. Grantiņš

28.12.17


Sekojot Anša vecāku lūgumam, es A. A. Bērziņam uz ieslodzījuma vietu nosūtīju dokumentus, kuros aprakstīts: kas valda Latvijā. Tas der zināt arī Čehijas cietuma administrācijai. http://188.68.49.144/?p=42853#comment-40275

Latvijā šodien ir “ziedu laiki” žīdu noziedznieku bandai:

godmaņiem, karginiem, zaharjiniem, krupņikoviem, borovkoviem, krasovickiem, lučanskiem, suharenkiem un vēl daudziem citiem sātanistiem no šīs sektas, kuri nozaguši Latvijai neskaitāmus miljardus !

-Viņi ir tie, kuri vajā tādus kā A.A. Bērziņš un L. Grantiņš.

-Viņi ir tie, kuri slepkavo latviešu uzņēmējus, patriotus un iznīcina mazo biznesu un lauksaimniecību, kas ir latvisks.

Būtu labi, ja atrastos kāds, kurš zina Anša vecāku tel. nr. un man to atsūtītu kā komentāru vai pa e- pastu.

Anša vecāki raksta:

Iedomājāmies lūgt jūs uzrakstīt pa Jaungada atklātnītei Ansim, tas viņam dos optimisma rezervi klāt… (tik vienu teikumu, lai cietuma administrācijai nav ilgi jāpētī un jācenzē)
Anša vecāki
p.s. Es vēl piebildīšu: lai administrācija ar cietuma direktoru priekšgalā redz, ka Ansim ir arī draugi, ne tikai ienaidnieki! Uldis.

Adrese:
Ansis Ataols Berzinš
Vězeňská služba ČR
Vazební věznice Litoměřice
Veitova 1

You may also like...

2 komentāru

  1. Janis saka:

    Un jāsaprot vienreiz par galīgo reizi,to pieņemjot par aksiomu,kas attiecas gan uz A.A.Bērziņu ,gan uz visu latvju tautu-neatkarīgā LR nav atjaunota,bet Latvijas teritorijā Maskava,Kremlis kgb=FSB=DP ir uztaisījuši šo neleģitīmo hibrīdveidojumu 4.maija izskatā. Okupācija Latvijas turpinās. Līdz ar PSRS sabrukumu,izbeidzās aneksijas sekas-INKORPORĀCIJA .

  2. John saka:

    Žīdu ālēšanās Umaņā, Ukrainā.

    https://youtu.be/jfiQXjibWSw

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *