Par VDK veterānu Gunču Silakaktiņu

G. Silakaktiņš: Kāpēc es nebalsošu par Nacionālo apvienību

Gunārs Silakaktiņš.Grantiņš.LRTT.VDKPēc tam, kad ilggadējais “Tēvzemei un Brīvībai/LNNK” biedrs Gunārs Silakaktiņš izteicās, ka nebalsos par NA, kurā iekļāvās arī “TB/LNNK”, portāls lūdza viņu izskaidrot savu nostāju.

irliepaja.lv: Pirms kāda laika, Aizputes vīna rosināts, izteicāties, ka šajās pašvaldības vēlēšanās nebalsosiet par Nacionālās apvienības sarakstu, kaut gan pats esat šīs partijas biedrs. Vai jūs nepiemeklēs Liepājas saskaņiešu liktenis, kurus izslēdza no partijas? Vai vismaz skaidrošanās NA ētikas komisijā Rīgā?

Gunārs Silakaktiņš: “Neesmu iestājies ne kompartijā ne nacionālsociālistos, kur nevar būt savs viedoklis. Labprāt savu viedokli būtu izteicis NA apvienības kongresā, bet tur citādāk domājošie pie “mikrafona” var tikt tikai pārskatīšanās pēc.

Man nav svarīgi būt piederīgam  tiem cilvēkiem, kuri  tikai Leģionāru piemiņas dienā, policijas apsargāti ar putiniešiem grūstās pie Brīvības pieminekļa un sevi izrāda kā visšķīstākos tautiešus, bet pēc tam vakarā iet ciemos uz vakariņām  pie Nila Ušakova, kā to darīja dažs labs no NA patriciešiem. Kur vēl tālāk! Ko par to teiktu Gunārs Astra?!

Varbūt šī kritika ir par skarbu, bet tā neattiecas uz ierindas partijas biedriem, drīzāk  gan uz dzintaroto parijas “spici” Jēkaba ielā. Kas attiecas uz Liepāju, tad šeit vēlēšanās piedalīsies vairāki saraksti, kuru deputātu kandidāti un to programas, manuprāt, ir daudz nacionālākas un ne tik formālas kā manai NA. Piemēram, Krafta sarakstam, Vienotībai, Liepājas partijai, Vilnīša partijai ir daudz konkrētāki pirmsvēlēšanu nacionālie solījumi, turklāt bez nacionālā ūdeņa.  Manuprāt Nacionālās apvienības labi apmaksātie un tikumības standartos dzintarotie stūrmaņi joprojām ir pārāk pārliecināti,  ka viņiem pēc Universuma likuma pienākas katra latvieša vēlēšanu biļetens… Bet, manuprāt, svarīgākais ir būt latvietim arī tad, kad tev nav nekāda taustāma labuma par to.”

Liecības.LRTT.H-86.LatvijaSaeimaGrantiņšBitenieksBarissUrbanovičsKozlovskis.Pirms apspriežu kāda Silakaktiņa nesakarīgo antilatvisko šedevru, kas vistiešākā veidā norāda, ka viņš ir DP, bet pareizāk tomēr būtu sacīts, VDK štata darbinieks, gribu atgādināt pēckara Vācijas pirmā kanclera sarunu ar boļševistiskās PSRS ārlietu ministru Molotovu.

Kad to izlasīsiet, tad sapratīsiet šī raksta pamatjēgu.

“Kā jūs, kanclera kungs, varējāt sadzīvot ar tādu noziedznieku kā Hitleru”, jautāja Molotovs ?

“Jā, Molotova kungs, tikai atšķirībā no jums, es viņam roku neesmu spiedis”, atbildēja kanclers !

Šis “silakaktiņš” pats sevi nodod šajā rakstā. Ar normālu loģiku un skaidru prātu apveltīts vīrietis tādu stulbu savārstījumu par dzērumā nesaskribelēs. Domāju, ka šis silakaktiņš pie garā vājiem nebūt nav pieskaitāms, tātad būtība slēpjas citur, proti, tiek rakstīts pēc “attiecīgās iestādes” pasūtījuma.

4. maija kliķes varza un tās drošības orgāni kļūst ļoti nervoza, jo Latvija ir izsaimniekota un tauta nemierā. Šie tautas slepkavas labi saprot, kas var notikt, ja kontrole izslīdēs no rokām. Un tad, lūk, vecais, labi maskētais “stukačs”, pēdējiem spēkiem cenšas nomelnot tos, kuri iestājas par Tiesiskumu.

Šis ir paraugs tam, kā tiek “pasviests zem tanka” ķēdes sīkākais posms. Šajā gadījumā tas ir čekas “stukačs” Silakaktiņš.

Protams, viņi cerēja, ka latvieši ir muļķi un , ka Silakaktiņš pēc šīs izgājiena tiks noturēts par “īsto letiņu”, bet nokļūdījās ! Pavēļu devēji paliek nezināmi un viņiem ir maza interese par kaut kādu tur latviešu goju, kurš nodod savu tautu un kādu dienu pats var tikt vārtu rūmē reiz nosists. Bet nodevējam ar to ir jārēķinās. Viņu gals vienmēr ir pretīgs un nežēlīgs… .

-Kāpēc es nebalsošu par NA ?

-Visīstākā VDK darbinieka runa !!!

-Tātad, par Seska partiju un Saskaņu var balsot !!!

Kāpēc tik zemisks uzbrukums jaunajam politiķim ? Pie šodienas “tehniskajiem līdzekļiem” nekas vairs nav noslēpjams. Viņi(DP) dzird katru Butāna vārdu. Viņiem nav noslēpums, ka H- 86 dibinātājs L. Grantiņš A. Butānam ir pazīstams…un, tātad, viss kas no tā izriet. Viņi zina L. Grantiņa izvirzītās politiskās prasības, kuras viņš ir uzrādījis J. Bordānam, kad izteica vēlmi viņam pievienoties. Bordānam, pēc cionistu centrāles pavēles, tika aizliegts apvienoties ar H- 86.

-Tiek darīts viss, lai Arturs Butāns ar savu komandu netiktu Liepājas Domē.

Bet tagad paskatīsimies šī vīra, kura vārds ir Silakaktiņš, loģiku.  Kā redzam raksta “galvā”: Šī raksta autors ir Gunārs Silakaktiņš.

Interesanti gan,- pats jautā un pats arī atbild, bet, lai nu būtu…

“Pēc tam, kad ilggadējais “Tēvzemei un Brīvībai/LNNK” biedrs Gunārs Silakaktiņš izteicās, ka nebalsos par NA, kurā iekļāvās arī “TB/LNNK”, portāls lūdza viņu izskaidrot savu nostāju.”

Ivars Kesenfelds.Grantiņš.LRTTKas ir pasacīts šajā rindkopā ? Praktiski tiek apstiprināts, ka Silakaktiņš ir “Johansona zēns”, tātad VDK iefiltrēts nac-patriots ! Tas jau sen nav noslēpums, ka “Tēvzemei un Brīvībai\LNNK” bija VDK veidojums. Protams, ka viņš nebalsos par NA, jo viņi nav savējie !!! Un, kas tad slēpjas aiz vārda PORTĀLS ? Nu neviens cits, kā bandīts Ivars Kesenfelds, kurš jau pagājušajās vēlēšanās kopā ar čekas jefiņu Birzi sabotēja A. Butāna ievēlēšanu.

Kāpēc Kesenfelds nodarbojas ar latviešu tautas nīdēšanu ? Tāpēc, ka viņš ir bandīts, kurš veicis latviešu tautas apzagšanu un, kuru nomāc bailes par atmaksu.

DP labi zina šī nelieša noziegumus un tāpēc viņam jādara tas, ko viņam liek. Ja neklausīs, tad DP tiesai nodos materiālus par veiktajiem noziegumiem un restes līdz mūža beigām ! Lūk, tā tas notiek pie čekistiem.

Gunārs Silakaktiņš: “Neesmu iestājies ne kompartijā ne nacionālsociālistos, kur nevar būt savs viedoklis. Labprāt savu viedokli būtu izteicis NA apvienības kongresā, bet tur citādāk domājošie pie “mikrafona” var tikt tikai pārskatīšanās pēc.”

Par šī rindkopas loģiku kaza pat var iekrist ģībonī ! Kādā sakarā šeit tiek pieminēta nacionālsociālistiskā partija(nacistiskās Vācijas vadošā partija) ? Pilnīgs stulbums ! Bet tomēr šeit slēpjas šis zemūdens akmens. Pieminot šīs divas partijas tiek lasītājam zombēta apziņa. Tā ir slēpta taisnošanās, ka viņš, lūk, ir īstais latvju tīrradnis. Bet īstenība ir tāda, ka čekas spices aģenti oficiāli nedrīkstēja skaitīties kompartijas biedri, bet pēc būtības- arhīvos  viņš ir kompartijas biedrs. Tāpēc jau arī VL! vecie T&B biedri visi kā viens nobalsoja pret “maisu” atvēršanu. Tad arī ir saprotams, kāpēc NA nedeva šim tā saucamo “mikrafonu” !

Lūk, tādas tās lietas ir, biedr Silakaktiņ !

“Man nav svarīgi būt piederīgam  tiem cilvēkiem, kuri  tikai Leģionāru piemiņas dienā, policijas apsargāti ar putiniešiem grūstās pie Brīvības pieminekļa un sevi izrāda kā visšķīstākos tautiešus, bet pēc tam vakarā iet ciemos uz vakariņām  pie Nila Ušakova, kā to darīja dažs labs no NA patriciešiem. Kur vēl tālāk! Ko par to teiktu Gunārs Astra?!”

Šī rindkopa norāda uz īsta čekas demagoga rokrakstu ! Viss sagriezts ne tikai kājām gaisā, bet pat ačgārni spoguļbildes formā. To, kurš ir uzrakstījis šo rindkopu, jebkurš psihologs konstatēs:  cilvēks sirgst ar izteiktu šizofrēnijuvelna apsēstību(Šizofrēnija nebūt nenozīmē, ka cilvēks ir muļķis, bet gan ļaunuma apsēsts).

“Viņam neesot būt svarīgi piederīgam tiem cilvēkiem… “. Kam tu, silakaktiņ, taisnojies ? Vai tev kāds latvietis to ir jautājis ? Un ieklausieties tikai šajā censonī: Pēc viņa sacītā iznāk, ka tie, kuri iet Leģionāru piemiņas dienā grūstās ar puķiniešiem… . To, ka puķiniešiem šajā Leģionāru pieminēšanas dienā tur nav jābūt, šis čekas veterāns gan neatgādina… .Un klausies tikai: viņa uztverē, ka tie, kuri iet pie Pieminekļa, sevi izrādot par visšķīstākajiem tautiešiem… . Kāds ārprāta naids pret latviešiem tiek ielikts šajos vārdos !!!

Kāpēc tad netiek nosaukti vārdā tie, kuri iet pie Ušakova uz vakariņām ? Un, kāda iemesla dēļ, tiek piesaukts čekas salauztais “disidentsG. Astra ? Iznāk, ka Astra būtu pret Leģionāru godināšanu ? Bet viss iespējams, ka Astra nostātos pret tautu. Kā redzams, tad savējais savējo pazīst… . Interesanti ir, ka disidentu dokumentu sargātājs Zālīte liedza pieeju G. Astras dokumentiem, aizbildinoties, ka vēl esot par agru, bet J. Ziemeļa dokumentus atļāva skatīt.

“Varbūt šī kritika ir par skarbu, bet tā neattiecas uz ierindas partijas biedriem, drīzāk  gan uz dzintaroto parijas “spici” Jēkaba ielā. Kas attiecas uz Liepāju, tad šeit vēlēšanās piedalīsies vairāki saraksti, kuru deputātu kandidāti un to programas, manuprāt, ir daudz nacionālākas un ne tik formālas kā manai NA. Piemēram, Krafta sarakstam, Vienotībai, Liepājas partijai, Vilnīša partijai ir daudz konkrētāki pirmsvēlēšanu nacionālie solījumi, turklāt bez nacionālā ūdeņa.  Manuprāt Nacionālās apvienības labi apmaksātie un tikumības standartos dzintarotie stūrmaņi joprojām ir pārāk pārliecināti,  ka viņiem pēc Universuma likuma pienākas katra latvieša vēlēšanu biļetens… Bet, manuprāt, svarīgākais ir būt latvietim arī tad, kad tev nav nekāda taustāma labuma par to.”

Arī nobeigums īsta čekas super provokatora garā ! Jāiesaucas: kas par lingvistiku ! Kas par “lakstīgalas” vīterojumu šajā rindkopā.

Runā par Rīgas NA, bet piesauc Liepājā nebalsot par to !

Artūrs Butāns tiek pilnīgi ignorēts !

Tiek piesaukti visi tie “saraksti”, kuri strādā VDK(DP) uzdevumā. Vilnītim un Kraftam esot “pirmsvēlēšanu nacionālie solījumi bez nacionālā ūdeņa “. Ko nozīmē tavā leksikā: nacionālais ūdens ? Un, par kādu Krafta “komandu” tu runā ? Ja nemaldos, tad tā ir Viķkas Statūjeva(Viktora Birzes) DP varza. Vilnītis arī tev tuvs, jo solās sadarboties ar okupantu Agešinu. Vai tad vēl skaidrāk sevi var definēt par latviskas Latvijas nīdēju ?!

Noklusēšana ir melu un naida augstākā pakāpe. Arī L. Grantiņš tiek visur noklusēts ! Viņa veikums tiek sadalīts starp čekas izdzimumiem- provokatoriem ?

Arturs Butāns tiek apzināti noklusēts !

Tikai neaizmirsti, Silakaktiņ, ka tu pašlaik eksistē manis un man līdzīgo atjaunotajā Latvijā !

“Latvju” tīrradni, Silakaktiņ, kur tu biji 1986 gadā ?

Kāpēc tu mani neuzmeklēji 1987.g. pēc polit-amnestijas ?

Kāpēc neiestājies H- 86 ? Kur tu biji pirms diviem gadiem, kad čekas žīdzvēri laužot kaulus mani arestēja manā Tēvzemē ? Vai tu, īstenais latviec, uzrakstīji kādu rakstu manai aizstāvībai ?

Un, kas attiecās uz Molotova & kanclera dialogu:

Arturs Butāns, atšķirībā no tevis, nevienam sarkanajam noziedzniekam, latviešu tautas bendem, roku nav spiedis. Tu, silakaktiņ,  un tevis pieminētie “nacionālie bezūdeņi” Artūra Butāna priekšā esiet tikai nožēlojamas smirdīgas nodevības izkārnījumu pikas… .

02.06.17      L.Grantiņš

You may also like...

5 komentāru

  1. lasītājs saka:

    Kādām būtu jābūt likmēm,lai kaut ko tādu tādā brīdī dabūtu gatavu!?
    Interesanti šie zēni,kas ķēzās uz un ap nacionālām lietām, un kāds tur nacionālis šis Silakaktiņš;ja nu ar norīkojumu.

  2. Aelita saka:

    Kārlis Skalbe

    Par bumbām es gribu dziedāt,
    Par bumbām un granātām!…
    Par ziedu zelta bumbām,
    Kas tagad pļavās plīst,
    Par granātām, no kurām
    Viscietās bruņas šķīst.
    (Tās ir tik siržu bruņas,
    Par ko še runāts tiek:
    Lai izmanīgais lūriķis
    Šo dzeju mierā liek.)
    Par ziedu zelta bumbām,
    Par asins sarkanām,
    Par bumbām es gribu dziedāt,
    Par bumbām un granātām!
    (1912.g.)

    Sveiciens Vasarsvētkos.

  3. Valdis Freimantāls saka:

    Sveiciens Vasarsvētkos visiem H86 cilvēkiem visa pasaulē!

    Dievs, svēti Latviju!

    Vissvarīgākais darbs – atjaunot leģitīmas latviešu biedrības visā Latvijā!

    To skaits nevienam nav zināms, bet ap 3 000 latviešu biedrības 1940. gadā zvērīgi iznīcināja, lai latviešiem varētu diktēt komunistu varturu noteikto k ā r t ī b u ar kultūras namu palīdzību!

    Atjaunojot likumīgos 1938. gada statūtus pretlatviskā valsts politika Latvijā beigsies!

    Tikai tā varam saglabāt sapni par tiesisku Latviju!

    Tikai tā varam katrā apdzīvotā vietā atjaunot latvisko sabiedrisko kultūras dzīvi! (kas no 1940. gada ir līdz nepazīšanai izkropļota bez LATVIEŠU BIEDRĪBĀM!)

  4. berta saka:

    Vai nacionāliste Baiba Broka ir īsta…
    .
    .
    .
    Admins
    Nu, ja strādā divpadsmi darba vietās, tad noteikti ir īsta….

  5. sols saka:

    Grantiņ, Jūs zāles iedzērāt, pirms šo murgojāt? Jūs esat nožēlojams psihiski slimais atkritums. Pilnīgs deģenerāts, Latvijas un latviešu kauna traips. Paldies dievam, ļoti nenozīmīgs. :)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *