Viņu vārdi un noziegumi ir jāzin !

Jā, viņu vārdi un viņu veiktie noziegumi ir jāzina !!!

Tas ir galvenais šīs i- vietnes uzdevums, informēt pasauli un latviešu tautu par komunistu- cionistu pastrādātajiem noziegumiem pret mūsu tautu un cilvēci !

Esības MATRICU neviens nevar izmainīt vai apmānīt.

Dievišķās Pasaules Likumi nav nedz apejami, nedz izmaināmi. Izdzīvo tas, kurš iekļaujas šajos Likumos. Iznīcināts tiek tas, kurš tos pārkāpj.  Meli un nelietība tiek iznīcināta, jo neatbilst Dievišķajai Evolūcijai.

www.tautastribunals.eu-14114. maija kliķes darboņu, staļiniskās noziedzīgas politikas turpinātāju vārdi Latvijā ir jāzina, lai viņus aizvilktu uz tribunālu- NIRNBERGA- 2. Ļoti labi šie nelatviskie elementi ir arī identificējami pēc uzvārdiem, kuri ir sastopami manā KRIMINĀLLIETĀ, kas savā pamat- būtībā, ir krimināllieta pret latviešu tautu. Visas 500 lapas publicēt man nav iespējams un arī nav vajadzīgs, bet vienu daļu, kuras izsaka šī cionistiskā režīma būtību, kas pašreiz valda Latvijā, es parādīšu. Šī informācija skar jebkuru, pat pašu apolitiskāko personu, jo beigās, kad viņi iznīcinās(ceru, ka tas šiem sātaniskajiem krievžīdiskajiem okupantu izdzimumiem neizdosies) tos, kuri cīnās pret viņiem, viņi ķersies klāt arī pašam mazākajam no mums.

Cionisti- komunisti ir cilvēces lāsts, sātaniskās ideoloģijas nesēji: “1975. gada 10. novembrī Apvienoto Nāciju Organizācija ģenerālā asambleja oficiāli apstiprināja rezolūciju, kas cionismu pielīdzina rasismam. Šo rezolūciju pieņēma ar 72 balsīm par, 35 pret un 32 atturoties. Līdz ar to ANO rezolūcija 33/79 cionismu kvalificēja kā rasisma un rasu diskriminācijas formu.”

Bet, lūk, jau: “1991. gadā pēc Izraēlas prasības šī ANO rezolūcija tika atcelta ar 111 balsīm par, 25 pret un 13 atturoties.”

Un tā, ANO ir kļuvusi par Izraēlas “vasaļ- organizāciju”, praktiski, par tik pat pakļāvīgu veidojumu, kāda ir Latvija un Krievija.

Tas bija Sātana triumfs pār cilvēci un Dieva valstību !!!

Vai Dievs pieļaus Sātanam būt par zemes saimnieku ?

Protams, ka nē !!!

Ždanoka, Mežviets,Mūrniece. LRTT. Grantiņš,Cilēvičs

FOTO: Kā tas, lūk, ir savienojams ar demokrātiju un “Latvijas demokrātiskās republikas” deputāta statusu, apskaidrot diez vai varēs pats EP prezidents Šulcs. Kāpēc viņa “avis” ir apmeklējušas jauno laiku Hitleru ?

Kāpēc šie Latvijas “antifašisti” atrodas uz brīvām kājām ? Vai parasts mirstīgais deputāts, aiz kura nestāv varenais MOSSAD, varētu tikts pieņemts pie Asada ? Redziet, nav jau jāmin, ka aiz visas šīs asiņainās afēras stāv cionisti, jo viņi paši to pasaka un pie tam vēl demonstratīvā veidā !

Neviens jau nespiež Latvijā esošos atklāti nostāties pret šiem sātanistiem, bet izlaizīt šiem noziedzniekiem to “sauso atlikumu”, kas viņiem paliek pāri zem asteskaula pēc pārstrādāto produktu izvadīšanas, kā to dara Latvijas žurnālisti, zinātnieki, augstākie inteliģences pārstāvji un it sevišķi jau mūsu parazīt- valdības “locekļi”, ir noziegumu noziegums, par ko ne tikai laicīgajā dimensijā pēc Tiesiskuma atjaunošanas mūsu Tēvzemē būs jāstājas tiesas priekšā, bet saņems arī pilnīgu iznīcību Garīgajā pasaulē.

Šis ir tas lielais sēnalu un Graudu vētīšanas laiks.

Tas ir Svētīgs katrai Dvēselei, bet mokošs un pat nāvīgs miesai… .

Turies, latvieti, tev ir jāiztur šis pārbaudījums !

Lasot visus šos sātaniskos murgus, kas ir manā apsūdzībā, ir jākonstatē, kādus milzu resursus viņi izlieto, lai apturētu www.tautastribunals.eu darbību.

Tik tālu, ka pat www.tautastribunals.eu tiek pilnībā kopēts. Kā jau esmu sacījis: nav ļaunums bez labuma, jo tas viss paliks arhīvā, kas tiks izmantots, pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā, pret viņiem pašiem.

Ievietoju arī divus dokumentus, kuros varam redzēt tos nelatviskos elementus, kuri veic genocīdu pret mūsu tautu. Ja būtu ievēroti starptautiskie Likumi pēc okupācijas, tad iespējams, ka šie “elementi” būtu aizbāzti aiz restēm vai arī padzītu no valsts varas iestāžu struktūrām.

Uz vienu no dokumentiem mēs redzam, ka mana krimināllieta ir tulkota no krievu valodas uz latviešu !!!

Tātad, “īstenie letiņi” to ir samontējuši !

“Vot tev i brīvā Latvija !”

Pēc uzvārda spriežot tikai I. Ulmanis varētu būt latviskas izcelsmes, bet tas arī ir tikai minējums, jo viņa darbi, naids pret latviešiem un Tiesiskuma ignorance, norāda uz pretējo. Pārējie: V.Ivanausks un M. Augstikalnis ir lietuviskas izcelsmes klaidoņi ar degradētu nacionālo apziņu. Kāds A. Saveļjevs un Sergejs Berlins ir noziedzīgās Krievijas pārstāvji. Sergejs Berlins man ir labi palicis atmiņā no pagājušās vasaras, jo viņš bija prokurors manā pirmstiesas atbrīvošanas tiesā.

Viņa bija ārprāta naida iezīmes, kas attiecās uz mani. Pretīgi lauzīti latviešu valodā viņš izsacīja protestu pret manu atbrīvošanu. Pret viņu iebilda mani advokāti un turpmākajos procesos viņš vairs nepiedalīsies. Kā vispār tāds, ar tik pretīgi un primitīvām latviešu valodas zināšanām, var būt neatkarīgajā Latvijā prokurora “krēslā”? Acīs krita arī šī pundura nesakoptība- prokurora mantijas(paltraka) neatbilstība augumam un greizi sagrieztā kaklasaite izsacīja viņa garīgo pasauli… .

Sergejs BerlinsKad klausījos viņa agresīvajā žvadzēšanā, man acu priekšā parādījās līķu kaudzes un lopu vagoni ar latviešu izsūtāmajiem…., pilnīga 1940. – 41. g. gaisotne !!!

FOTO: Tas ir prokurors Sergejs Berlins, kurš pret mani, tātad arī pret visu latvisko, izturējās ar neslēptu naidu… !

Īstenībā jau tas ir labs pierādījums tam, ka Latvijā valda cionistu mafija.

Sergejs Berlins ir krievžīds un pildīs tikai un vienīgi cionistu norādes, tāpat kā Ždanoka, kura tikko pretlikumīgi Telavivas uzdevumā bija aizjoņojusi pie slepkavas un Putina drauga Asada.

Ja viņu nesargātu Telaviva, tad tā sen jau atrastos aiz restēm, jo viņas izlēciens nav savienojams ar demokrātiju.

Tāpat cionisti sargā arī krievžīdu Nilu Ušakovu, kurš tika pieķerts spiegošanā Krievijai, bet pēc būtības Izraēlai.

L. Jākobsons,LRTT, Grantiņš

FOTO: Leonīds Jākobsons Tā redzi, ja noķersi Krievijas spiegu, tad rīkli tev “neatkarīgās Latvijas” DPisti ar garantiju pārgriezīs, var gadīties, ka arī visu galvu nogriež !

Noslepkavots gandrīz tika žurnalists Leonīds Jākobsons, šī nozieguma atklājējs, bet Ušakovas paliek pat amatā un turpina ar savu “SASKAŅU”, kura pilnībā sastāv no krievžīdiem, izvarot un apzagt Rīgu ! Ušakovs ir saistīts ar starptautisko kontrabandas mafiju- narkotiku, cilvēku un cilvēku orgānu tirdzniecību.

Mēs taču visi vēl atceramies, ka pēc Krimas aneksijas, viņa ar visu Latvijas krievžīdu svītu aizdrāzās uz Krimu un pēc tam uz Maskavu !!!

Kādi pierādījumi vēl ir vajadzīgi, lai saprastu, ka Latvijā noteicēji ir Izraēlas MOSSADisti ?

Vēsturnieks Indulis Ronis arī uz to norāda !

Lūk, par visu to būtu “jāinteresējas” Latvijas DP, ja tā kalpotu Latvijas valstij un tās tautai, bet tā veic sadistiskus izlēcienus pret  aktīvās Atmodas aizsācēju, Helsinki- 86 dibinātāju, kurš par šiem noziegumiem informē starptautiskās iestādes !!!

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ,REINIKS,ĀBOLTIŅAUn tagad uzmanību !

Staļins.LRTT.Grantiņš,RonisPaskaties, latviet, vienu ļoti zīmīgu notikumu. Visu laiku Putina režīms, kurš tiek stūrēts no Izraēlas, ir pilnībā mainījis savu politiku.

Līdz šim tika noliegts Molotova & Rībentropa pakts, bet pēkšņi tas kļuvis par lielāko 20tā gadsimta Krievijas diplomātijas triumfu !!!

Vēl trakāk, visās Otrā pasaules kara nebūšanās esot vainīga Polija !!!

Skatoties un klausoties šo krievžīdu murgu domāju, ka esmu pārklausījies un kaut ko palaidis garām, jo kā ne kā vecums jau arī dara savu. Dzirde nav vairs tā, kas bija astoņpadsmit gados, kad varēja dzirdēt pat to, ko peles pagrabā “dara”… . Noklausījos trīs reizes, līdz pārliecinājos, ka mans vecums nav vainojams.

Tagad, latviet, noklausies arī tu to, protams, ir jāsaprot krievžīdiski, bet brīdinu, noteikti piesienies pie krēsla, jo savādāk no šoka vari zaudēt samaņu un krītot nolauzt kaklu, jo tādi gadījumi, ja var ticēt presei, esot bijuši:

https://www.youtube.com/watch?v=QjuPWDJIbq0

DP. Grantiņš,LRTT, H- 86, Mežviets1.Dp.LRTT.Grantiņš,DP.Mežviets.Reiniks

Cik var redzēt, tad M. Augstikalnis ir riktīgs ”Šustina skolas” audzēknis. Naids uz neatlaidība ir “iekopēti” viņa apziņā, tāpat kā Rihardam Poļakam… ! Un kas par parakstu, nu tieši kā marsietim, pat ķīniešu rakstības eksperti neatšifrēs !!!

Latviskais jāiznīcina pašā sakne, saka viņa darbi !

Neaizmirsīsim par to bedres racēju…., bet vienu var noteikti apgalvot: bedre noteikti būs vajadzīga… !

L. Grantiņš  18.07. 16

Turpinnājumi sekos… .

You may also like...

8 komentāru

  1. pirmais saka:

    Pirmais ulmans atnāca no Petrogrādas,tikai ar vācu un krievu valodu viņš sāka strādāt Valkas skolotāju institūtā u.t.t. un u.t.t…..
    Tā saucamā ulmaņa dzimtas māja Pikšas bija Šķērstas dzimtas māja u.t.t. un u.t.t…
    .
    .
    .
    Admins
    “Kroni”(zem tāda vārda kādreiz parakstījās šis komentētājs), Tu Ulmani raksti ar mazo burtu, bet Petrogradu ar lielo ! Ne jau Tu Kārli Ulmani vari pazemot, bet tu parādi, ka esi zemisks savā dvēselē, krievžīdiskajai impērijai glaimojošs, tātad- gļēvulis un nodevējs. Tāds Gara milzis, kāds bija Kārlis Ulmanis, kurš tika kopā ar latviešu ģenerāļiem pieMaskavā nošauts, 20tajā gadsimtā nebija nevienai tautai… . Dievs, svēti mūsu prezidenta Kārļa Ulmaņa Aizsaules ceļus !!!

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Ja jau kopēts no krievu valodas, tad skaidri redzams Ģeržinska rokraksts.

    Skaidri saprotama DP būtība.

    Viss pakārtots ne jau Latviskās kultūras un tautsaimniecības vajadzībām.

    DP uzdevums ir iznīcināt latviešu kultūras tradīcijas, jo tās vieno latviešus!

    Esmu pārliecināts, ka atjaunoto likumīgo Rīgas Latviešu Biedrību 1993.gada 18.februāra naktī A P Z I N Ā T I iznīcināja pretlatviskie KGB darboņi.

    Kādēļ tas viņiem bija nepieciešams?

    …………….. Jo tikai, iznīcinot LATVIEŠU KULTŪRAS TRADĪCIJAS komunisti un čekisti var valdīt Latvijā, saimniekot Latvijā un darīt NOZIEGUMUS pret latviešu tautu nesodīti!

    Salaužot Latvijas tradicionālās kultūras pamatus, komunisti un čekisti iznīcina latviešu VIENOTĪBU.

    Lūk, kādēļ Linardu Grantiņu – Latvijas organizētās cilvēktiesību aizstāvības P A M A T L I C Ē J U baidās un nīst komunisti un čekisti.

    Lai varētu sūkt tautas asinis parazīti apkaro Helsinku 86.

    Visi zinām, ka komunistu un čekistu miljonāriem un miljardieriem nepietiek – viņu alkatībai nav robežu.

    Tauta nospiesta uz ceļiem, bet viņiem vajag bagātināties vēl un vēl!

    Apklusināt Tautas tribunāla informāciju par komunistu un KGB dominēšanu Latvijā, par notikumu objektīvu izgaismošanu – LPSR nomenklatūrai ir savtīga vajadzība.

    Totalitārās varas stafetes kociņu komunisti un čekisti “MEISTARĪGI” nes jau 23 gadus!

    Un viņi cer, ka Ģeržinskogradā viņu uzvaras skrējienu apturēt neizdosies nekad!

    Viņi ir pārliecināti ka nepaklups!

    Liekot jaunus un jaunus nesamaksājamus nodokļus, sarkanie asinssūcēji veic GENOCĪDU pret latviešiem!

    ……….. Bet Nirnberga 2 tos sagaidīs pie finiša lentes! (visus).
    .
    .
    .
    Admins
    Ļoti precīzi ar sarkastisku pieskaņu pasacīts:”Bet Nirnberga 2 tos sagaidīs pie finiša lentes !”
    Protams, ka visus, jo tā jau būs vairāk Garīga nekā laicīga “NIRNBERA”, tāpēc jau arī garām neviens neaizjoņos… .
    “Es nākšu kā zaglis naktī….” Jā, tad, kad šie sarkanie asinssuņi sēdēs pie dzīru galdiem, tad arī par viņiem “nolaidīsies Sodoma un Gomora”.

  3. A.Gedroics saka:

    Vai Tvaika ielai šīs lapeles saturs arī nav nokopēts? :)
    .
    .
    .
    Admins
    Tava iztapība DPistiem(KGBistiem), biedr Gedroic, dižais Lapinska, Gardas un Inkina draugs, ir sasniegusi neiedomājamus apmērus !
    Laikam jau ceri, pēc krievu ierašanās, kļūt par Daugavpils gebernatoru !!!

  4. raksts saka:

    WADA neatkarīgā komisija, kuru vadīja Kanādas tiesību zinātnieks Ričards Maklarens, izmeklēšanā atklāja, ka gan Soču olimpiskajās spēlēs, gan 2013.gadā Maskavā notikušajā pasaules čempionātā vieglatlētikā tikušas mainītas Krievijas sportistu pozitīvās dopinga analīzes. Šajā krāpšanās sistēmā bijušas iesaistītas Soču un Maskavas antidopinga laboratorijas, kuras saņēmušas rīkojumus no Krievijas Sporta ministrijas un tās vadītāja Vitālija Mutko.

    Savukārt analīžu falsificēšanas procesā bijis iesaistīts Krievijas Federālais drošības dienests (FSB).

    Komisijas 96 lappuses biezajā ziņojumā norādīts, ka visvairāk pozitīvu dopinga analīžu mainīts vieglatlētikā, jo šajā sporta veidā samainītas un pazudušas 139 pozitīvas dopinga analīzes.

    Savukārt svarcelšanā samainītas 117, neolimpiskajos sporta veidos 37, paraolimpiskajā sportā 35, cīņā 28, kanoe airēšanā un smaiļošanā 27, riteņbraukšanā 26, ātrslidošanā 24, peldēšanā 18, hokejā 14, distanču slēpošanā 13, futbolā, kā arī akadēmiskajā airēšanā pa 11 pozitīvām provēm.

    Analīzes mainītas arī biatlonā (10), bobslejā, džudo, volejbolā (pa astoņām katrā), boksā un handbolā (pa septiņām), teikvondo (sešas), paukošanā un triatlonā (pa četrām), modernajā pieccīņā un šaušanā (pa trim), pludmales volejbolā un kērlingā (pa divām), basketbolā, burāšanā, snovbordā, galda tenisā un ūdenspolo (pa vienai).

    Tiek ziņots, ka Krievijas valsts atbalstīta dopinga sistēma ieviesta un sākusi darboties pēc 2010.gada Vankūveras ziemas olimpiskajām spēlēm,kurās Krievijas sportistiem bija negaidīti vāji rezultāti. Šī sistēma darbojusies līdz pat 2015.gadam.

    WADA izmeklēšanā tika izmantotas arī Maskavas antidopinga laboratorijas bijušā vadītāja Grigorija Rodčenkova liecības. Lai gan Krievijā Rodčenkovs ir pataisīts par meli un pret viņu ir sākta krimināllieta, Maklarens uzsver, ka ir pārliecināts par izmeklēšanā iegūtās informācijas patiesumu.

    Rodčenkovs šobrīd dzīvo ASV un pirmo reizi informāciju par valsts uzraudzīto dopinga sistēmu Krievijā sniedza maijā laikrakstam «The New York Times». Tieši pēc šīs publikācijas tika izveidota WADA neatkarīgā izmeklēšanas komisija.

    Rodčenkovs laikrakstam ziņoja, ka viņš esot.

    izstrādājis dzērienam piejaucamu kokteili, kura sastāvā bijušas trīs aizliegtās vielas. Pagatavoto kokteili lietojuši daudzi Krievijas sportisti,tostarp 15 Soču olimpisko spēļu medaļu ieguvēji, kuru vidū ir arī olimpiskie čempioni Aleksandrs Zubkovs, skeletonists Aleksandrs Tretjakovs un distanču slēpotājs Aleksandrs Ļegkovs.

    Starptautiskās Olimpiskās komitejas (SOK) izpildkomiteja līdz nedēļas beigām atlikusi lēmuma pieņemšanu par Krievijas sportistu iespējamu nepielaišanu startam Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs. Tiesa, šobrīd SOK izvērtēs savas tiesiskās iespējas, lai varētu Krieviju diskvalificēt no Riodežaneiro spēlēm.

    —————————-

    Krievijā analīžu falsificēšanas procesā bijis iesaistīts Krievijas Federālais drošības dienests (FSB). Vai viņiem palicis arī kaut kas svēts? Kā ir ar tās dvīņu brāļiem Latvijā: Satversmes aizsardzības biroju un Drošības policiju, kuras metodes ir tādas pašas kā PSRS KGB turpinātājiem FSB?

  5. ES saka:

    Žel, žēl, ka tu nicini manu palamu.

  6. gedroic saka:

    Ja kāds vēl tic tiem pajoliņiem inkinam,gardam,gedroicam un citiem ,kā gedroic saka ,tiem kopā ar “brāļiem” jāiet uz Tvaika ielu…..

  7. Valdis Freimantāls saka:

    Paldies RAKSTAM par Soču olimpiādes dopingiem!

    Kāda informācija?

    Lūk patiesais pamats uz ko balstās komunistu un čekistu darbība – apzināta FALSIFIKĀCIJA vienmēr un visur!

    Patiesības IZKROPĻOŠANA!

    Melu IZPLATĪŠANA!

    Viss viņu spēks slēpjas priekšzīmīgā bandas organizācijā.

    Teorētisko darbu veikuši smalki psihoanalītiķi – zinātnieki.

    Tie sagatavojuši VALSTS līmeņa bandītu un NOZIEDZNIEKU aizsardzības mehānismu, ko vēl pastāvīgi uzlabo. Un šis mehānisms strādā, lai radītu LEĢITIMITĀTES piegaršu nebaudāmajam tautas ēdienam – ikdienas porcijai.

    Čekistu pārvaldītajās valstīs, vietās – vai apgabalos,speciāli apmācīti un apmaksāti juristi pin leģitimitātes sagšu, lai NOSLĒPTU asinis stindzinošo VARAS noziegumu kaudzi!

    Latvijā tas ir visvairāk redzams, visuzskatāmāk saprotams, jo lai iznīcinātu LATVIEŠU kultūru (pilnīgu pretpolu komunistu “kultūrai”), šie nezvēri cilvēka izskatā ir veltījuši un velta visus savus materiālos un intelektuālos resursus!

    Kādēļ?

    Jo LATVIEŠU apziņa un intelekts ir V I E N Ī G A I S reālais pretspēks komunistu un čekistu “VILTĪBĀM” un “VILTĪBIŅĀM”.

    Vēlreiz pateicība H86 visu pakāpju, visu posmu cilvēkiem pasaulē un DIEVZEMĒ – TĒVZEMĒ! Mūsu mīļajā Dzimtenē!

    Dievs Svētī Latviju!

  8. Miervaldis saka:

    Turpinājums sekos, un visi kozlovski karāsies karātavās.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *