V. Freimantāls. 4. maija kliķes badītisms-uzbrukumi turpinās

www.tautastribunals.eu-124Noziedznieku valsts pārvaldības metode ir organizēt provokācijas, lai varai BĪSTAMIE cilvēki tiktu kavēti savā pašaizliedzīgajā darbā – likumības aizstāvības darbā!

Valdis-Freimantāls2Provokatori ir visu sociālo slāņu pārstāvji, no dzērājiem, narkomāniem, līdz diplomētiem juristiem, kultūras darbiniekiem vai POLITIĶIEM.

Galvenais uzdevums ir sasniegt konfliktsituāciju, lai traucētu izraudzītā LATVIEŠA pilsoniski aktīvo darbību.

Ja šāda situācija ir radīta, iesaistās valsts varas struktūras it kā taisnības nodrošināšanai, bet īstenībā, lai izrēķinātos.

Juzdami SILES BAROKĻU kliķes ienaidnieku, varturi organizē provokāciju pēc provokācijas.

Galvenais uzdevums – kavēt un iebiedēt ir sasniegts.

Vakar kārtējo reizi, lai pārtrauktu manu politisko darbu internetā, man 11 gadīgā dēla klātbūtnē uzbruka varturu neredzamās frontes DEZAKTIVIZĒTĀJS.

Sišanas sākumā dēlam izdevās aizbēgt pie vecmāmiņas dzīvoklī, viņš izlēca no manas a/m un aizskrēja. Man pašam izdevās no sitieniem izvairīties, jo DEZAKTIVIZĒTĀJS netrāpīja ar kulaku tikai tādēļ, ka iedarbināju mašīnu un riepām kaucot paspēju aizbēgt. Tas notika uz manas zemes sētā pie manas mājas, kur dzīvoju. Aizbraucu pasaukt palīgā savus bērnus, ieradās divas meitas, divi dēli un znots, kā arī kārtīgs kaimiņš. Visu spēkiem izdevās neitralizēt 28 gadus veco provokāciju speciālistu. Vecmāmiņa izsauca policiju, kas ātri atbrauca un savāca uzbrucēju.

Kopsavilkums.

Latvieši pat savā privātīpašumā nevar justies droši.

=====================================================================

PAPILDINĀJUMS

L.-Grantiņš.-H-86-LRTT-Kopie3Valdošā krievžīdu mafijas banda ir pirmsnāves agonijā.

Šorīt, atrodoties Siguldas hotelī „Aparjods”, kurā ar sievu pārnakšņojām, ceļā pie Laimoņa Pura, viņš mums telefoniski paziņoja, ka saradušies dažādi nelūgti ciemiņi, un lūdza, lai nebraucot, pat piebilstot, ka neatradīšoties mājās.

Manas tel. sarunas tiek noklausītas.

Zinot mūsu paredzētas intervijas saturu, čekas izdzimteņi darīja visu, lai tā nenotiktu.

Lai nolādēti visi tie, kuri iznīcina manu tautu, un arī visi tie, kuri uzcītīgi kalpo šai sātaniskajai 4. maija kliķei !

23.07.2015   L. Grantiņš

(Aparjods)

You may also like...

6 komentāru

  1. A.Gedroics saka:

    Purs laikam devās ārstēties uz Strenčiem, tur varējāt sarunāt randiņu! :)

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Paldies par ātru informācijas publikāciju TAUTAS TRIBUNĀLĀ.

    Tikai turoties kopā, atbalstot vienam otru, varam komunistu, čekistu hidrai nocirst galvu.

  3. AG saka:

    Kam tu pamuļķēn esi vajadzīgs?
    .
    .
    Admins
    Ne jau tu un tavi komentāri, Gedroic, ir kādam vajadzīgi, bet ar tiem tu norādi visu savu draugu attieksmi pret latviešu tautu. Tātad, tavi draugi:Garda, Inkins, Šiškins….. domā tāpat.
    Un savukārt, viņu draugi arī tāpat.
    Visi jūs esiet Maskavas pārvaldītas DPistu kantora sadarboņi, viltus nacionālisti.
    Ar tādu idiotu, kāds esi tu, Gedroic, mēs uzzinām patiesību.
    Nosaukt Laimoni Puru, Andreju Kavaci un Valdi Freimantālu par “šiziķiem”, var tikai krievžīdiskie cionistu izdzimteņi, kāds tu arī esi vārda vistiešākajā nozīmē.

  4. A.Gedroics saka:

    Pēdējais AG nebiju es, kļūdījies! :))

  5. huilo saka:

    Shis portals daudzus bija pakaris, tiesa gan – pelniti, neskaitamas reizes. Bet dzivojot vacija, cilveks iemieg, jo bolsheviku 4.maija tudalistana “pakartie” atceras savu “kaareeju”. Nu tad jau L.G. nekas cits neatliek ka iet uz visu banku. Ceru,ka tik viegli nepadevas.

  6. juris saka:

    Tutas tribunāls,tātad tas piepidīsies pat ātrāk neka es domāju. Nebūtu Grantiņu sagrābuši čekas suni,es nezinātu ka pastāv tāds Tautas tribunāls.Grantiņ,turies LATVIEŠI ir ar Tevi.LATVIEŠIEM gribēju teikt, visas savas jūtas un domas izsakiet DIEVAM,bet CILVĒKIEM parādiet tos darbos.Esiet iecietīgi viens pre otru,palīdziet grūtos brīžos viens otram un tad jau arī būs labi,jo latviešu komunisti,krievu sarkanie fašisti un žīdi baidās no mums,no vienotiem LATVIEŠIEM.Mēs tāpat kā okupācijas laikā tiekam izsekoti un noklausītas mūsu sarunas.Es tieši zinu ka viesnīca Radisons-Latvija divpadsmitais stāvs ir pilnīgi aprīkots ar noklausīšanās iekārtām.To es uzzināju no čekista,kurš pa dzērumu izrunāja,protams tas bija ļoti sen.Vienalga,kamēr Latvija nav brīva no visiem izdzimteņiem,esiet gudri un ievērojiet drošību.Kāpēc Latvijā turpinās izlaupīšana,tāpēc ka izdzimteņi zina ka viņiem tā būs jāpamet un tāpēc ari laupa,grābj ko var.Atceries Latviet,nav nenopērkamu cilvēku,katram cilvēkam ir sava cena.Vienus nopērk par sviestmaizi,citus par miljoniem.Esi uzmanīgs izvēloties doma biedrus.KĀRLIS ULMANIS ir ar mumms.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *