Civilizācijas pabiras jeb DP drošais balsts.

Civilizācijas atkritumsKamēr pastāvēs šī pasaulīte, pastāvēs arī Labais un ļaunais. Pret ļauno ir jācīnās un šī cīņa veicina Gara evolūciju. Ja mēs gļēvi noskatāmies un necīnāmies pret ļaunumu, tad viņš(ļaunais) ņem virsroku un pastrādā prātam neaptveramas lietas. Kā piemēru var minēt krievžīdu komunisma sērgu, kura ar skaistiem solījumiem aizmigloja miljoniem cilvēku acis. Tā sekas šodien Latvijā plūc savus augļus. Šie “augļi” latviešu tautai šodien nes milzīgus zaudējumus. Šis “karmiskais parāds” par pagātnes kļūdām mums ir jāizpērk, jeb pareizāk būtu teikts- jāatstrādā. Jā, par visu ir jāmaksā. Par katru

Foto:  Kā saka Reiniks- dirst un pļūtīt esot mans pienākums… .

sameloto vārdu, nozagto santīmu, noslepkavoto, piekrāpto un pats briesmīgākais- par nodevību ! Bez Garīgās pasaules palīdzības latviešu tautai neiztikt. Bet palīdzību no Garīgās pasaules saņemt var tikai tādā gadījumā, ja ir kam palīdzēt. Un tas ir, ja ir cilvēki, kuri cīnās par Taisnības un Tiesiskuma atjaunošanu. Dievs palīdzēs tikai tad, ja būs kam palīdzēt. Atcerēsimies  Sodomu un Gomoru… . Tātad, mums ir dota vienreizēja iespēja evolucionēt- pilnveidot savu Garu, darot Taisnīgus darbus. Nebūsim gļēvi, runāsim Taisnību acīs tiem, kuri šodien pārvalda mūsu Tēvzemi. Tas nav daudz, bet tas ir pietiekoši, lai Dievs būtu mūsu pusē.  Dievs pasargās tos, kuri pastāvēs Patiesībā. Tāpēc ļaunais veltī visus spēkus, lai iznīcinātu Patiesību. Pavirši skatoties rodas paradoksāla situācija: pret LRTT uzstājas tieši, tā saucamie, disidenti un citi šodienas” īstenie  latvieši”. Bet patiesība ir tāda, ka tie visi ir bijušie cīnītāji, kuri pie pirmās sastapšanās ar čeku, salūza.

 “Atzīstu sevi par vainīgu un padarīto nožēloju.” 

 Tāds ieraksts stāv  šo “varoņu” personīgajās lietās.. . Un, tā piedzima tautas nodevēji: rožkalni, vēveri, pupuri, brūveri, vanagi, rubeņi u. d. c. . Vai viņi ir uzstājušies pret šodienas valdošo noziedznieku bandu ?  Taču nē, viņi ir kļuvuši par šīs bandas neatņemamu sastāvdaļu. Viņi visi, tāpat kā komunisti, ir pret čekas maisu atvēršanu, jo viņi ir arī šo maisu neatņemama sastāvdaļa.

 Kas tad ir rakstīts Svētajos rakstos par NODEVĒJU: “Labāk lai tāds nebūtu dzimis, bet ja dzimis, tad dzirnakmens kaklā… .”

Kāda civilizācijas atkrituma dvēseles atspulgsTāpēc tiek visādiem veidiem apkaroti tie, kuri vēlas Latvijā atjaunot Tiesiskumu, lai latviešu tauta netiktu savā zemē apsmieta un nīdēta. Tiesiskuma atjaunošana Latvijā nozīmē, ka jānotiek totālai dekolonizācijai. Krieviem un žīdiem Latviju jāatstāj. Komunistiem un čekas savervētajiem nodevējiem jātiek bargi sodītiem. Tas notiks un to šie  nelieši arī saprot, tāpēc arī tik izmisīgi  uzbrukumi LRTT no dažādu pabiru puses.  Aktīvākie pretīgu komentāru rakstītāji ir Andris Lācis(Black_Joker)  un “mūsdienu varonis” Konstantīns Pupurs, kurš “publicējas”  sākot ar segvārdu “Grāls” un beidzot ar “vēsturnieks no malas”.

Foto: Šādi savu foto ir “pilnveidojis” pats bleck_jokers. Pats jau, laikam, savu garīgo seju pazīst ļoti labi… .

Šo civilizācijas atkritumu leksikā ir vārdi un izteicieni, kurus garīgi veseli cilvēki nelieto, bet kuri ir 4. maija rebublikas “garīgie pamati”. Piem. bleck_joker garīgā pasaule balstās uz ” pļūtīt un dirst”,  bet Konstantīns Pupurs piedāvājas visiem pēc krievu metodēm, lai viņam atsūkājot. Kā teikt, kāda republika, tādi arī varoņi. Var skatīties un nebeigt brīnīties, ko Kosķa(vēsturnieks no malas) raksta par sevi: ” 8)”. Iefiltrējies LRT tribunālā.” Ar kadu noluku? Graut ko? Tu tak savus “aforismus” nemaz neslepi. Tik tiesam, jautajums, ka tev izdevas savos tiklos dabut tadu inteligentu cilveku ( Magistru no Londonas Ekonomiskas Skolas, Profesora Asistentu Njoportas Kara Flotes Skola un velaku realas kaujas virsnieku)??!!!”.

Un šeit ir atbilde uz tavu jautājumu tovarišč Konstantin Jevgenjevič: “Grantinsh beidzot uzkeries!! Es jau visu pareizi izrekinaju, zinot vina raksturu un intelektualo potencialu. (kura vispar nav), zinaju ka uzkersies.”
Ar cienu,
Konstantins Pupurs

JūdaTu, Pupur, iefiltrējies Tribunālā pēc čekas norādījuma ! Pēc Tiesiskuma atgūšanas latviešu tauta tevi tiesās pēc visiem likumiem. Tu, jūda, apžēlots netiksi… . Tavs “dzirnakmens” uz tevi jau gaida, dižais “reālās kaujas virsniek !”

Lūk konstantīnveidīgie komentāri:   Ineta saka:

  • Kas ta par lapele?! Kaut kads psihs varda Grantins tikai sej naidu un neuzticibu starp nacionaliem! Man skiet, ka sis te fruktins ir pats sen jau savervetais MASKAVAS pakalpins. Tie tur Austrumos tik berze rokas redzot sito stulbumu! Vardu sakot, labs darbs Grantin! Tev par to Krievijas Varona zvaigzni piekabinas ( a moska jau pieskira?)….mankurts tu noladetajs!!!

  • Anonīms saka:

    vo, vo, Ineta, trapiji desmitnieka! Vinu, to Grantinu, vel toreiz 1987.gada cietuma izdraza dirsa, un ar to VDK vinu ari panema uz aka. Tagad ta gnida citigi kalpo maskavas federaliem.

  • Kas attiecas uz Bleck_Joker, tad tādi tipi kā šis 1941-1948. gadā braukāja līdzi krievžīdu poļitrukiem un norādīja, kurš latvietis iznīcināms. Vairākumā tie bija degradējušies alkoholiķi, tieši tādi kā tu, biedr Lāci. Tevis paša reklamētais foto uz to norāda.

     Šie mēsli tika no likteņa sodīti. Piemēram, Durbes novadā bija divi tādi deģenerāti. Vienam paša vadītais traktors pārbrauca pāri(dzērumā), otrs dzērumā braucot ar velosipēdu peļķē noslīka… .

    Kā jau jūs saprotat, man izdzēst jūsu perversos komentārus būtu tikai dažu sekunžu jautājums, bet es to nedaru, jo agrāk vai vēlāk jūs paši ar viņiem aizrīsieties.

    Jūs abi esiet kā cūkas, kuri plēš ozola saknes, lai pierītos ar “zīlēm”. Pacelt galvu uz augšu jums pat prātā neienāk… .Vai jūs savās LAPĀS, ja tādas būtu, atļautu kaut ko tamlīdzīgu, ko jūs atļaujaties ?

    =============================================================

    Pēc Tiesiskuma atgūšanas LR, katra godīga Latvijas pilsoņa, pienākums ir aizturēt šos noziedzniekus un nodot likumīgajām varas iestādēm tiesāšanai !!!

    LRTT 21.08.2010

    You may also like...

    32 komentāru

    1. black_joker saka:

      urrā, beidzot, beidzot jūsējie deva iemeslu man iesniegt pret jumsējiem prasību tiesā :):):) apsveicu- uz tikšanos tiesas zālē un gatavojiet naudiņu- daudz vajadzēs.

    2. lasītājs saka:

      Raksts atmaskojošs. Taču svarīgi parādīt, kādu ļaunumu viņi nodarījuši arī pēc 1990. gada 4. maija. Kā viņi izvēlējās sev izpildītājus. Piemēram, kailu meiteņu “fotogrāfam” Purvciema dzīvoklī aivaram borovkovam patīk ievērot un izvēlēties “darbinieces”, kas dzīvo pēc 3 mērkaķa varianta – ne ko nedzirdu, neredzu un nezinu. Tieši viņa un godmaņa vadībā strādājot SWH tika izveidoti civillikumi un krimināllikumi. Zinot to, ir skaidrs, kādos ūdeņus peld Ventspils osta, Ventspils nafta, Kālija parks, 100 Ventrans ar Aivaru Lembergu priekšgalā un tā tālāk. Tieši viņi ir noziedznieki nr. 1 par valsts nozagšanu.

    3. Grantiņam saka:

      Tukša muca, bet pat tālu neskan ;-)))

    4. vārds saka:

      Tā Kunga lielā diena ir tuvu, tā jau ir klāt un nāk steigdamās. (Cefanjas 1:14).
      Jo Viņš nolicis dienu, kurā Viņš pasauli taisnīgi tiesās caur kādu Vīru, ko Viņš izredzējis un par ko visiem liecību devis, uzmodinādams To no mirušiem. (Apustuļu darbi 17:31)
      Bet dienu un stundu neviens nezina, ne debesu enģeļi, ne D ē l s, kā vien T ē v s. Jo kā bija Noas dienās, tā būs arī Cilvēka Dēla atnākšana.(Mateja 24:36,37).

    5. doma saka:

      Linards Grantiņš ir latviešu tautas sirdsapziņa. Bet te pieminētie Borovkovs un Godmanis ir tiesājami Starptautiskā tribunālā par šaušalīgiem un prātam neaptveramiem noziegumiem pret latviešu tautu.

    6. arejs saka:

      Grantiņa kungam viss tas ir atļauts rakstīt,varbūt pat uzdevums.
      Liels jautājums ir par komentētājiem,cik viņiem ir atļauts?
      Visas nelaimes jau sākās uz Baltu zemēm ar svētajiem rakstiem.
      Pie pareizajiem un godīgiem rakstiem neliešiem netikt.Latvieš-ebreji
      jau esot tie gudrākie tāpēc jau arī sludina-mēs esam lieli,mēs esam
      vareni.

    7. Baiba saka:

      Patīkami lasīt skaidri argumentētu domu un atklāti noziedziniekus apsūdzošu Drantiņa rakstu! Bet tā kangara bļ_pļeckas purns nu gan ir baigais, tas taču ir īsts šustina, berijas vai cita semītu rases noziedzinieka mūlis, bet nekādā gadijumā tam nepiestāv Andra Lāča vārds! Ja nu vienīgi ir tā Lāča – rakstnieka un tautas nodevēja radinieks, dēla komunista Leonīda vai no cita viņu dzimtas kauna traipiem?
      Var iedomāties, ko un kā ikdienā šis nodevējs rīkojas, ja tā te raksta un cik daudz ir Latvijai un mūsu tautai sariebis!

    8. black_joker saka:

      “Baiba”- gribas blakus Grantiņam uz tiesas sola sēdēt vai kā ? Šitas bij jau personisks apvainojums – var pantu piemeklēt. Līdz piektdienai iesniegšu prasību tiesā pret saitu un Grantiņu personiski- ātrāk nesananāks- kamēr draugiem.lv iedos oficiālo informāciju, kas un ko kačājis no bildēm, kamēr uzrakstīšu pieteikumu, kamēr pakonsultēšos ar advokātiem pazīstamiem, kamēr aizkulšos līdz tiesai iesniegt.

    9. to TT saka:

      Pretīgi lasīt kaut ko tik prastā,rupjā ,pat netipiski latvietim,veidā.
      Ja nebūtu black-joker komentu,tad TT nebūtu ko rakstīt.Tango dejo divatā – mīļākais Šlesera izteiciens!

    10. black_joker saka:

      teiksim, ja Borovkovs zinātu, kā viņš šeit apdirsts, tad sen jau būtu panācis, ka Grantiņš ne tikai atvainojas, bet arī rakstiski nosolās turpmāk bez pierādījumiem nevienu cilvēku nenosaukt visādos sliktos apzīmējumos. Nu redzēs, kā tiesa lems uz manu prasību. Es prasīšu atsaukt dokumnetāri vai ar tiesas lēmumiem nepierādīto info, publiski atvainoties apliktajiem cilvēkiem un vēl samaksāt morālo kompensāciju par nepatiesiem, sagrozītiem faktiem attiecībā uz mani pašu, kas te sacerēta šajā rakstā- kaut vai no draugiem.lv novilktajām, apgraizītajām bildēm un dažiem pilnīgi no apakšējā pirksta izzīstajiem apgalvojumiem.

    11. Grantiņam saka:

      Raitis saka:
      2009. gada 29. decembris 14.12Linard, Jums nepieciešama medicīniskā palīdzība. Ja nopietni, tad ko es atradu internetā un ko raksta KP skan daudz pārliecinošāks par visu šo LRTT stulbumu:
      “Grantin, goda vards, es vel joprojam kaut ko nevaru saprast un proti, pasaki atklati, vai tu esi psihiski slims jeb tomer provokators? Nu tad pasaki ludzu, Grantin, vai tu uzskati sevi par godigu cilveku? Es vienmer tevi uzskatiju par ne visai, intelektuala zina, stipru cilveku, bet ka pret grupas vienu no dibinatajiem man tomer bija zinama ciena. Shoreiz attieciba uz manu personu ar saviem klajiem apmelojumiem tu izgazies pamatigi. Tu apvainojies, ka es nepiekritu taviem uzskatiem, saudzejot kaut kur tavu reputaciju, publiski ieteicu tev atpusties kada laba sanatorija un lidz ar to tu izgazi visu zulti un naidu uz mani. Tatad, iznak ka ari pret citiem cilvekiem tu esi bijis visu laiku meligs un gnidigs…pret visiem kas nepiekrita tavam viedoklim un uzskatiem! Tagad saku atcereties tos laikus un, teikshu tev atklati, man paliek nelabi. Tava taktika vienmer ir bijusi, izmest lauka nepamatotus apvainojumus un pec tam laisties lapas, vai ta nav glevulibas pazime! Ta bija pret Juri Ziemeli, ta bija pret Gunaru Astru, ta bija pret Jani Veveri, ta bija pret Jani Rozkalnu, Alfredu Zarinu, Antu Bergmani, Pavilu Bruveri, Dzantaru Geidi un daudziem citiem. Tu saskeli musu grupu (CTAG Helsinki-86) tikai tapec, ka bijushie Latvijas politieslodzitie uzskatija tevi par VDK zinotaju pec tavas bedigi slavenas uzstashanas Latvijas PSR valsts televizija 7.novembri 1987gada. Tu velak visiem Rietumos gribeji iestastit, ka ta luk bija provokacija un dazi kadri tika izgriezti. Iespejams, ka dazi kadri tika iznemti, bet parejo tachu pateici tu un tikai tu, nevis kads VDK darbinieks tava vieta! Tu izgaji uz kompromisu nevis tikai ar chekistiem un toreiz pastavosho varu, bet tu izgaji uz kompromisu pirmam kartam ar savu sirdsapzinu un lai izcelotu no PSRS tu parakstiji kontraktu ar pashu velnu! Pats tak atzinies Marim Ludvikam, ka biji spists parakstit sadarboshanas dokumentu ar Latvijas VDK, lai tiktu ara no PSRS uz Vaciju, ka ari vel pirms tam, ar to pashu noluku, appreceji Idu, Krievijas vacieti, ar kuru tu velak, jau Minstere, tik nesmuki un ciniski izrikojies. Gribas tev jautat, Grantin, vai shis kontrakts vel ir speka shodien un tas LRTT ir shi kontrakta turpinajums? Atceries, ko Gunars Astra teica Tev prom braucot no Latvijas? Izsledzot Juri Ziemeli no grupas tu saskelsi grupu. Rikojoties caur Dr.Juri Vidinu un vina paligu Ivaru Zukovski (kas velak pats atzinas, ka stradaja uz VDK) tu sanaidoja helsinkieshus sava starpa un panaca, ka visi bijushie disidenti ar “legeru stazu” atgaja no Vidina un vina piekritejiem (kas bija sava mazakuma). Bet tomer mes izdarijam savu darbu ka grupa. Velak jau naca lauka LTF, LNNK, Pilsonu Komitejas utt un neatkaribas ideja vairs nebija apturama. Iebraucot Minstere, 1987.gada, tu ari tur turpinaji savu skeltniecisko darbibu jaucot gaisu trimdas latvieshu vidu par to kas ir labs un kas ir slikts Latvija, kuru vajag atbalstit, bet kuram neko nedrikst ne sutit ne palidzet, jo luk, esot chekas agenti. Rezultata, PBLA , ALA un citas organizacijas uz laiku apjuka un Helsinku Palidzibas Fonds tika iesaldets, Tu sanaidoja sava starpa ari jaunpolitiebraucejus no Latvijas panakot indigu gaisotni un savstarpejo neuzticibu vinu vidu. Vai tev nemaz neinterese, kapec Rolands Silaraups pa visiem shiem gadiem nemaz negribibeja ar tevim runat, ari Cirvelis un citi helsinkieshi? Es saprotu, ka tev skauz un kaut kur pat sap, ka ta luk toreiz, nepiedalijies pats neviena no musu akcijam (bet vai vispar gribeji?!), bet vel 1987ja atri vien aizbrauci uz Rietumiem. Es ari aizbraucu julija 1988.gada, es ari varbut negribeju vairs paciest musu savstarpejo apkaroshanu un VDK spidienu, bet es vismaz to atklati tagad nozeloju un sapnoju reiz atkal but kopa ar savu tautu, sava dzimtene. Redzi, cik omuligi tagad sedet Vacija un telot cinitaju par taisnibu, pec taviem pashu vardiem runajot “zidu-masonu okupetaja Latvija”. Sedet Vacija un rakstit apvainjumus kurus tu nemaz nevar pamatot ne ar dokumentiem, ne ari ar citiem faktiem, balstoties uz tenkam un baumam kadus luk kada tur tantina Vaira esot teikusi babai Verai, jeb onkulim Janim Agenskalnas tirgu. Tu aizgaji pat tik talu, ka tagad, no talas Vacijas, tu pat megini sanaidot un ieset savstarpeju neuzticibu starp Visu Latvijai un pat bijushajiem NSS biedriem, aprunajot, apvainojot un noliedzot sho cilveku agrako un tagadejo darbibu! Kadas tev ir tiesibas, it seviski kad pats neesi godigs, apmelot un aizvainot tev personigi nemaz nepazistamus cilvekus, vai tos, kas Latvijas laba darija un cieta daudz vairak neka tu var iedomaties?! Kadas Tev ir tiesibas jaukties Latvijas patriotu aktivitates?! Tatad atkal skeli, atgal grauj?! Man sap, Grantin, ka es tev uz kadu laiku uzticejos, tada nu ir mana daba, es ticu cilvekiem, tachu man visvairak sap, ka tavas, piedod par sho vardu, idiotiskas darbibas rezultata sakara ar LRTT, tu atkal, ka agrak, gribi sanaidot un saskelt labus cilvekus sava starpa un diskreditet visu bijusho disidentu kustibu ne tikai Latvijas cilveku prieksha, bet ari pasniegt visu musu kustibu un idealus, ka nenopietnus un mus visus, ka tadu pajolinu baru atsevisku speku acis arpus Latvijas robezam. Grantin, nepamatoti apvainojumi, rupja valoda un atklati draudi nemaz nelidzes tavai reputacijai….un ari nelidzes latvieshu tautai. Atceries to!
      Konstantins Pupurs (CTAG Helsinki-86, ASV Armijas Leitnants)
      PS Grantin, savu iepriekshejo vestuli uzrakstiju Tev nu jau kadu krietnu laiku atpakal, bet uzreiz nenosutiju, kaut kas mani attureja. Tagad redzu, ka Tu turpini bezkaunigi apmelot mani un citus cilvekus. Godigi teikshu, man nav tagad ne laika ne veleshanas nodarboties ar tavu personu, jo esmu tagad loti nepiemerota vieta un loti nepiemerota situacija, bet tagad iestajies klusums un ari miers uz kadu laiku, tapec nolemu vel nedaudz ko pierakstit klat. Ka saka, ak vai, bet lai. Zini, tagad domaju, ka tu pedeja laika, vel vairak un vairak mani izraisi pret sevi tadu ka zelumu un pat skumjas. Es vienkarshi brinos, cik dzili viena persona var krist sava uzvediba lai pilnigi pazaudetu jebkuru pashcienas sajutu un savu godu! Es sava dzive vel nevienu neesmu saticis, kursh tik apbrinojama veida un tik veikli citu cilveku acis var pazemot pats sevi! Piemeram, kaut nu vai uzbazties ar saviem zvaniem laudim, kas ne tikai nevelas dzirdet tavus murgus (tu to labi zini, bet tik un ta uzbazies), bet pa telefonu ari runa ar tevi, ka ar nervu slimnieku. Vo, talants! Nu gan es ta nevaretu! Paklau, veco zen, tu vel piezvani Vairai VF un pachalo ar vinu ari, jo abiem jums bus ko atcereties no jusu varondarbiem vienas zinamas iestades laba. Tev, Grantin deretu atcereties, ka uz katru viltigu un rafinetu galvinu vienmer atradisies pienaciga skruvgrieze un es loti loti shaubos, ja pat Latvija tuvakaja laika kaut kas krasi mainisies, ka tu kadam bus tur vajadzigs, jo zemiskie intriganti un Brutas tipa nodeveji nepatik nevienai varai. Parasti shadiem tipiem ir bedigs gals un velak muziga neslava. Ar to es tev ari gribu novelet Laimigu 2009 gadu!”

    12. Grantiņam saka:

      vesturnieks no malas saka:
      2010. gada 15. augusts 18.441)”…kurš no DP tiek bīdīts deputātos…” Ludzu publice neapstridamus pieradijumus, ka vins ir bidits tiesi no DP.
      2)”… krievu militārista atvase…” Tevs Pupuram pec tautibas bija polis/lietuvietis (celies no Gorzowa Velikopolski un Ignalinas), Latvijas Kugniecibas Flote no 1961.gada (vecakais kapteina paligs, velak kapteins). Miris kaut kur 90s gg.
      3) „… No H-86 patriekts par nepiedienīgu uzvedību” Kas tad vinus patriec, Tu varbut? 4.maija 1988.gada, Zarins, Tomsons, Vitola, Geide, Pupurs, Silaraups-visi helsinkiesi, plus Baikavs, Ofkans, Freimanis, Berklavs, Veveris, Rozkalns, Bergmane-visi bijusie politieslodzitie, atgaja no Dr.Vidina t.s. grupas frakcijas, kas atrodas zem tavas un Zukovska (1991.gada atzinas par sadarbosanos ar VDK) ietekmes un izveidoja Rigas nodalu Jura Ziemela vadiba. Cik ir zinams, so gala rezultu bija panacis tiesi tu, Grantin, un pec VDK rikojuma. 1987.gada Tu pats atzinies Atdzimsanas un Atjaunosanas Luteranu grupas biedrim Marim Ludvigam, ka esi parakstijis sadarbosanas dokumentu ar VDK, ari tani pasa laika, 7.novembri 1988.gada, pec VDK luguma, tu uzstajies LPSR Televizija, zakajot latviesu tautu un noliedzot Latvijas brivibas ideju. Pec savas valsirdigas atzisanas M.L. un uzstasanas pa republikas TV, tu jau labi zinaja, ka Latvijas politieslodzito, ka ari citu helsinkiesu acis tu vairs neesi nekas. Tava pedeja ceriba bija jaunienacejs grupa, Dr. Vidins un VDK agents Ivars Zukovskis. Neskatoties uz to, ka pat Gunars Astra, tavas klatbutnes Latvija pedeja diena ( vagonas tambura), bridinaja tevi nesaskelt grupu ar Jura Ziemela izslegsanu un izbeigt izplatit pret so cilveku nepamatotas baumas un tenkas, tu, rikojoties caur Dr.Vidinu, Ivaru Zukovski un vel tur caur daziem grupas jaunienacejiem, panaci grupas saskelshanu. Palidziba no Rietumiem H-86 grupai so savstarpejo nasaskanu del tika aptureta. VDK uzdevums tika izpildits uz piecinieku! Un tas ir tavs “judu” piecinieks….Grantin!
      4)” … Jura Ziemeļa čekas veidotajā Rīgas nodaļas H-86 grupā…” Ludzu, publice neapstridamus pieradijumus, ka Juris Ziemelis bija VDK agents, tas ir vina zinojumus chekai, vina segvards utt.
      5)”… lai veiktu graujošu darbību…” Ta, nu par Tavu graujosu darbibu Rietumos, es jau runaju ieprieks, bet tagad konkreti pasaki, ko sagrauj (Trimda vai Latvija, rikojoties no Rietumiem) Pupurs? Tiesi konkretus faktus.
      6)”… “Neizprotamā” veidā bijis arī par M. Gorbačova tulku..” Kapec neizprotama? Starp citu, vins bija par tulku ne tikai Gorbachevam, bet ari vairakiem cilvekiem no bijushas PSRS, tadiem, ka Olegam Tabakovam (aktiers), Uspenskim (dzejnieks), akademika Andreja Saharova sievai Elenai Bonars utt. Tas bija rikojums no ASV federalas valdibas Bostona, perioda, kad Pupurs tur stradaja pie muitas un imigracijas departamenta, ka MA pavalsts sabiedriskais parstavis. Vai tavas acis tas ir noziegums?
      7)”… Arī neizprotamā veidā ticis klāt pie slepeniem VDK”. 1997.gada Pupurs sanema vestuli no Indula Zalisa (Totalitarisma seku dokumentesanas centra, TSDC) ar lugumu atlaut nodod atklatiba (publiskosanai) „chekas maisos” visus esoshus dokumentus attieciba pret vinu. Velak, kopijas tika parsutitas no TSDC Pupuram uz ASV un viena dala tika publiceta Latvija. Pilna versija (tulkota uz latvieshu valodu) tika publiceta 2006.gada zurnala „Latvietis” No 3.
      8)”… Iefiltrējies LRT tribunālā…” Ar kadu noluku? Graut ko? Tu tak savus „aforismus” nemaz neslepi. Tik tiesam, jautajums, ka tev izdevas savos tiklos dabut tadu inteligentu cilveku ( Magistru no Londonas Ekonomiskas Skolas, Profesora Asistentu Njoportas Kara Flotes Skola un velaku realas kaujas virsnieku)??!!! Labi, ka vins atri vien (acim redzot saprata ar ko vinam ir darisana) atstaja tavu veidojumu, ko tu nelikumigi un bez nekada pamata sauc musu Tautas varda.
      9) Nu bet, kas attiecas uz tam mistiskam vestulem, tad pats Pupurs nekur publiski to nav apstiprinajis, bet tu ari, laikam attieciba uz so jautajumu tomer atkal blefo. Freibergas vestule mierigi vareja but adreseta tavai personai, kadam citam, vai ari vispar ne pa temu. E-vestules, vispar nav nopietni nemamas.
      10)”… Tas viss tikai norāda, ka Visu Latvijai “kantoris” atrodas DP iestādē” Redzi, Grantin, es pienemu, ka ar saviem argumentiem, es pietiekosi labi pieradiju, ka vismaz, kas attiecas uz Pupuru, tad tava sacerejuma nav ne kripatinas taisnibas, tas viss nebalstas uz faktiem, bet tikai uz emocijam un personiskiem aizvainojumiem. Lidz ar to, ari tavs apgalvojums, ka VL ir DP kantoris ir nepamatots un vienkarsi klaji meligs.
      Tagad, kas attiecas uz E.Jekabsonu.
      1)”… Jēkabsons un latvietis !!!” Hmm, Grantin, a kas tad vins ir? Atlidojis uz musu zemi Annunaki? Paklau, vai tu pats esi tirasinigs, jeb tev tomer, spriezot pec bildem, tev tomer kaut kas dienvidniecisks ir piejaukts, ko? Labi, tu tikai nenem launa, jo te nav nekas personisks.
      2)”… Šī VDK smurguļa vadībā Latvija nonāktu Krievijas apkampienos jau nākošajā dienā pēc viņa ievēlēšanas.” Un „…Tieši VL ir tie, kuri lej ūdeni uz “Saskaņas centra” dzirnavām…” Sadus vardus un tadu apgalvojumu vareja uzrakstit tikai psihiski nelidzsvarots individs. Grantin, tu to esi rakstijis?
      3) Vardu sakot, Grantin, pirms tu kaut ko apgalvo, ludzu savus vardus apstiprini ar faktiem, citadak iznak, ka visa tava majas lapa izskatas pec vienas milzigas blefosanas, kas ir domata naiviem un emocionali nelidzsvarotiem cilveciniem.
      Veselojies,
      Labu velot,
      „Vesturnieks”

    13. annamarija saka:

      Izskatās, ka MelnaisDžeks pamatīgi aizķerts, ja jau nepārtraukti draud ar tiesas darbiem. Taču paradokss: pats apgalvo, ka LG ir psihiski slims. Tad jau tiesa viņu nesodīs. Ko tev velti pūlēties ar sūdzību rakstīšanu?! :)

    14. black_joker saka:

      annamarija – redzi, tad tiesā tas tiks pierādīts, būs ekspertīze, lēmums par konkrētās personas rīcības nespēju, kā arī nozīmēta tribunāla lapas likvidācija. Mani apmierinās arī oficiāls dokuments par augstākminētās personas nepieskaitāmību, jo ko tu slimam vari pieprasīt – viņš jau pats nezina, ko raksta un runā. Gribas paskatīties, kas no pieskaitāmajiem aiz nepieskaitāmā slēpjas un izmanto šī kunga stāvokli

    15. Baiba saka:

      tu mēslu maiss, tautas atkritums, man – sievietei draudi? Ja es to pateikšu saviem brāļiem, tad tevi, bļ-pļecku nekāda tiesa neglābs no pelnīta soda un tavas histēriskās spiedzoņas par tavām sūdzībām DP un tiesām tu tikai labi rādi savu psihisko nestabilitāti, kās gan ir raksturīga visiem jūdasiem, gaidot atmaksas dienu

    16. Baiba saka:

      un taču pierāpo pie spoguļa urlik, beidz to prīmusu degvielu dzert un atver salipušās blisenes – tad sapratīsi, ka tev ir tiešām šustina , berijas mūlis un jauki, ka vismaz sajēdzi, ka tādi purni ir apvainojums un kauns cilvēcei

    17. black_joker saka:

      “Baibai” – ar tiesas darbiem drīkst “draudēt” :):) ko tas tā tevi uzvelk? baidies, ka būs jāatvainojas un jāsamaksā kompensācija? Un turpini tik apvainot – būs vairāk pierādījumu tiesā. Visticamāk tu nekāda sieviete gan neesi, jo nu sievietēm nav raksturīgi šitā izteikties un runāt. Ar “brāļiem” vari nebaidīt- te nav bērnudārza smilšu kaste:):):)

    18. fon PH. saka:

      black_jober, vai tas niks nozīmē, ka tu esi melnādaino draugaļa? Un pardon, bet tā dāma ir trāpijusi desmitniekā – tu tiešām, tev ir reti atbaidošs mūlis!!!!
      Un tavi kangara kricelējumi ir tikpat atbaidoši, kā tavs mūlis,hi,hi.

    19. black_joker saka:

      fon PH- redzi- es esmu anarhists un industriālais panks- no tā ar niks
      un uz tavu “mūli” ar labrāt paskatītos- redzi, šitas vecais žuks iemanījās paņemt no manām galerijām divas bildes- vienu, kur draugiem.lv taisīja joku akciju, otru no veca tusiņa pirms 5 gadiem, kur biju galīgā lopā skolas jubilejā. Savādāk par savu purnu nesūdzos un arī šitā tipa “baiba” ir pirmā bāba, kas atļaujas tieši pasacīt, ka esmu ne īpaši tālu no mērkaķa pēc sejas padevies un līdz ar to parāda, ka viņai (viņam) galvenais ir smukulīši un cukurdupsīši:) man tas nerausta, saki, ko gribi:):) nav tas vecums, kad pēc izskata ko vērtēju un par savu nesatraucos vēl ne tik.

    20. Pilseetnieks saka:

      Vēlŗeiz respekt fon PH un cienijamās Baibas priekšā! Tiešām drausmīgi nepatīkams tas kangars, kāds mēsls ieksēji,tāds pats ārēji!
      Un kā tas kēms nu satraucies un stulbi taisnojas, vo xoxma!!!

    21. black_joker saka:

      pilsētniekam – kurš te ko taisnojas ? Taisnoties Grantiņš tiesā varēs- pierādīt šito visu apvainojumu gūzmu ta nevar, jo 2/3 no tā ir pilnīgi izzīstas no 21ā pirksta.

    22. 21ā pirksta Jokerim saka:

      “Šo civilizācijas atkritumu leksikā ir vārdi un izteicieni, kurus garīgi veseli cilvēki nelieto, bet kuri ir 4. maija rebublikas “garīgie pamati”. Piem. bleck_joker garīgā pasaule balstās uz ” pļūtīt un dirst””
      Vai si ir ta apvainojumu guzma……tie tacu ir tavi vardi.Par ko tad tu sudzesies,pats par sevi… ?

    23. black_joker saka:

      nedzen demagoģiju- iet runa par tiem cilvēkiem, kas nolikti un aplikti visos šajos rakstos. Manis personiskā apliešana ju ir pakārtota un ir kā iemesls, lai šo kungu pa tiesām pavazātu

    24. Adolfs Hitlers saka:

      black joker tak chista žīda purns, kāda vēl tiesa, tu žideli pierādi pretējo, lai tevis minētais borovkovs arī lai pierāda ka nav čekists, nebaidi ar tiesu, jo viss rakstā minēties ir balta patiesība pider

    25. black_joker saka:

      nu to tiesā lai pierāda, bet tu pierādi, ka esmu tas, par ko mani nosauci- gan žīds, gan vēl ar pidarass – soliņš tiesā pagarš- visiem vietas atradīsies:)

    26. URLA čomam- bļ-pļeckai saka:

      …ja tu idiņ te vēl ilgi tik stulbi vārīsies, tad tevis dēļ arī citi mūsējie cietīs, ne tu viens ņedoumoks, labāk aizver žaunas un pazūdi, jo tikai gaisu maitā un kā lužkovs, tik pretējo panāc te
      …un purns tev toč ir briesmīgs, par to labāk klusē, tev taču pat pie mūsu šefiem Antonijas ielā lika bez uzpurņa nerādīties

    27. black_joker saka:

      “urlu čomam” – sīkais pirms skolas sola iepēries saitā- maršs mājās – piens atdziest…..

    28. Kaimiņpuika R.D. saka:

      jaa, nu te ir intresanti palasiities, nav shaubu, ka valsts pilna ar to paarvaldoshiem nodeveejiem, ka visur pilns ar kremlja stuka4iem, kaa te tas black_jockers ( tas gan fakt, nu purns to4na peec kiegelja prasas) un zeel ka par shito saitu tik maz kas zina, jo te daudz nezinami fakti un baigi atklaati viss rakstiits

    29. In Passing saka:

      xe,xe, tas teiktais par to kremļa infuzorijas purnu bija labais-respekt visem kas ar tādu humor pa dzīv iet !

    30. Grāls saka:

      velu veiksmi Jokeram tiesas darbos !
      Butu labi, ja nepaliktu tikai vardi un tas iesniegums reali ari tiktu uzrakstits.
      p.s. te kljudaini tika rakstits, ka esmu Pupurs. Diemzhel, ar sho personu neesmu personigi pazistams, tachu ceru, ka dzive tas izdosies.
      Grantinju gan vajadzetu saukt pie atbildibas. Pieljauju, ka visi parejie lidzdziedataji tiesham ir grantinja pasha rakstitais ar citiem nikiem.

    31. black_joker saka:

      Grālam – tas neiet tik fiksi, ja negribi maksāt bargu naudu kādam prātvēderam advokātam- iesniegums, nodevas, tad nevar sviestu ar sarakstīt pieteikumā…..

    32. Atbalsts no tautas saka:

      i nesapņo Grālurla, ka mūsu zemē tikai Grantiņš viens grib brīvu un latvisku Dzimteni
      jums bļeck pļeckgrāliem neveicas, kā te jau kāds tika izteicies-tādu NORMĀLU patriotu ir tūlstošiem unšei arī domāju raksta katrs, kam apriebies visur citur esošais melīgais “politkorektums”

    Atbildēt

    Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *