J. Zīverts. Cionisti, šovinisti saimnieki te… .

IMGP0914

Sen, senos laikos, pie Baltijas jūras laimīga dzīvoja latviešu tauta… .

Pāri šai LAIMĪGAI TAUTAI brāzās dažādi elles spēki. Gan melnie bruņinieki, gan baltzilisarkani laupītāji un marodieri, melnās sotņas un kas tik vēl… .

Pēdējais bija asiņainākais, nežēlīgākais un mežonīgākais. Īsts cilvēkēdājs, sarkanā sērga ar sātana zvaigzni pierē. Šī sērga, pārvilka svītru Brīvajai un Neatkarīgajai Latvijas valstij, laupīdami, slepkavojot un izvarojot latviešu tautu, kura bija Brīva un Laimīga savā zemē! Šīs traģēdijas sekas vēl nav novērstas, lai gan esam it kā “neatkarīga” valsts! Un tas viss pateicoties mūsu pašu (latviešu tautas) lielum lielas daļas stulbumam! Laiks savas kļūdas labot! Jātriec uz elli atpakaļ visa šī sarkanā sērga ar visiem viņu pakalpiņiem un vasaļiem. Un tie ir visi līdzšinējie “prezidenti”, “premjeri” un “pārējie salašņas” ko sauc par Saeimu!!! Bet patreiz ir tā kā tajā zinātnieku atklājumā :- “Zinātnieki esot atklājuši bez Visuma vēl vienu bezgalību un tā esot cilvēku(latviešu it sevišķi) stulbums. Kaut gan par to pirmo neesot īstas pārliecības.” (ļoti nenopietns joks) Stāvoklis ir pat traģisks un ja latvietis nesaņemsies un nesāks draudzēties ar galvu, šī sarkanā sērga draud pārņemt visu mūsu Tēvzemi! Ziemeļu pērle Rīga jau ir viņu “žokļos”. Ko vēl gaidām?! Pašreizējais stāvoklis ir šāds:

 Cionisti, šovinisti,

Šodien saimnieki te īsti

Letiņam, nu kā jau kalpam,

Atliek rāpot vien kā tārpam !

            Migranti un okupanti

            Stingri aizstāv savu kanti

            Tikai letiņš gļēvi stostās

            Ļipa bailēs trīc un raustās.

Tos, kas patiesību stāsta,

Varas kliķe draud un šausta.

Tautas kalpi bariem vien

Kremļa apkampienos lien.

            Bet ja kā tauta gribam dzīvot

            Tad jābeidz aurot mums un dzīrot!

            Vien jāiztīra sava valsts,

            Kas ir latvju tautas balsts!

To no tiesas saku jums,

Ar kliķi šo nav dzīve mums!

Lai latvju karogs sarkanbalsts

Uz mūžu mūsu sirdīs kalts!!!

Par mūsu pašu “tautas kalpu” nodevību vairs nebrīnos. Mani šokē pasaules valstu darboņu dubultmorāle un liekulība. Eirokolhoza kantorī ir spēki, kuri grib mums uzspiest okupācijas legalizāciju, aizmirsuši Konvencijas un Likumus, ko paši radījuši šai sakarā. Vācijas ārpolitikas padomnieks Krievijas un Eirāzijas programmu direktors Aleksandrs Rārs bez aplinkiem paziņo: “ES nevar bez Krievijas. Krievijai pieder resursi, kas nepieciešami Eiropas ekonomiskai izaugsmei un tālākai attīstībai.

Baltijas valstīm būs? jāmaina politiskā pozīcija.”

 Domāju, lieki skaidrot pēc kā tas ož. Žēl, ka toreiz, kad J. Džugašvilis nepaspēja ar savu sagatavoto dzelzs dūri, triekt pa Rietumeiropu. A. Šikelgrūbers(Hitlers) apsteidzot Josifu izjauca šos plānus tā paglābdams Eiropu no bolšivizācijas. “Smuki” būtu skanējis :- Francijas PSR, Beļģijas PSR, Holandes PSR, Vācijas PSR, un tā tālāk, un tā joprojām. Un kur tad vēl miljoniem vergu Gulāga nometnēm!

Ja Eiropa mūs šodien nodod un negrib saprast mūsu traģēdiju, tad par to viņi saņems sodu no musulmaņu puses! LAIKS noliks visu pa plauktiņiem!

Atcerēsimies zinātnieku atklājumu par otro bezgalību… .Var jau gadīties arī tā, ka J. Džugašvilli plāns tiek realizēs nedaudz vēlāk var jau gadīties… LAIKS rādīs.

Un ja tā, pa visam precīzi, oktobrī redzēsim kā apstiprināsies zinātnieku jaukais atklājums par to bezgalību. Varbūt notiek brīnums un latviešu galvās kaut kas ieslēdzas, pārslēdzas vai apskaidrojas un … cerēsim, cerība mirst pēdējā.

 VISU LATVIJAI !

 Ar cerībām,

                      Jānis Zīverts no Vetspils.

 P.S.  LNF ar avīzi DDD jau gadus 15 atpakaļ sāka apskaidrot un brīdināt kurp mūs ved pretlatviskie spēki! Vēlāk pieslēdzās Tautas Tribunāls ar trauksmes zvanu par stāvokli Latvijā un nu tikai vairs viens, otrs sācis uztraukties, vai, vai dieniņ, kas nu būs… .

Ko paši sējuši, to arī izaudzēsim un savāksim ar visām nezālēm!

10.07.2010

============================================================================

Gran“Ko paši sējuši, to arī izaudzēsim un savāksim ar visām nezālēm!”

 Šim teikumam es negribētu piekrist. Latviešu tauta Atmodas laikā naivi noticēja komunistu un čekistu salašņām- ar Godmani un Borovkovu priekšgalā… .Ne jau bez iemesla E. Berklavs un U. Ģērmanis Peteru un Godmani nosauca par izdzimteņiem… . Ja latviešu tautu kaut kur var vainot, tad tikai labestībā un miermīlīgumā, un tas arī ir viss !!! Neviens nevarēja iedomāties, ka šie cilvēki ir pataloģiski slepkavas… !!! PēcAtmodas laikā Godmanis un Borovkovs, pēc cionistu un šovinistu(krievu) pavēles, ir noslepkavojuši daudzus desmitus latviešu patriotus un likvidējuši simtiem uzņēmumus. Šos divus izdzimteņus ir pieseguši vairāki citi, tā saucamās latviešu inteliģences, pārstāvji, sākot no Petera, Zālites un beidzot ar tādām seksuālām padauzām kā Veidemane un Kalniete. Atkārtoju: latviešu tauta nav vainīga pie patreizējās situācijas, un šeit pieminētie zvēri “saņems” karātavas !

Par to lai viņi nešaubās… .

L. Grantiņš.

You may also like...

22 komentāru

  1. analītiķis saka:

    Tā dēvētās Lietussargu revolūcijas laikā bija iespēja panākt, ka Valsts prezidents Valdis Zatlers atlaiž Saeimu, vai vismaz piespiest politiķus vairāk domāt par valsti, taču vienas no pasākuma iniciatorēm toreizējās laikraksta “Diena” galvenās redaktores Sarmītes Ēlertes slepenas vienošanās dēļ ar toreizējo premjeru Ivaru Godmani (LPP/LC) procesi apturēti un cilvēku aktivizēšana pārtraukta, tā šodien, atsaucoties uz Robertu Putni, vēsta diena.lv

    http://www.diena.lv/lat/politics/hot/putnis-jutas-izmantots-vaino-elerti-lietussargu-revolucijas-apturesana

  2. pamela saka:

    Nu vienreiz piekrītu Grantiņam,jo ,ja jūs Zīverta k-gs sevi uzskatat par vasali,kalpu ,salašņu un vēl nezin kādu pabiru,tad jums NAV TIESĪBU !!! tā dēvēt VISU latviešu tautu,ieskaitot Grantiņu un mani!Ja ulmaņlaikos/K’\arļa/ Muntrs slapstījās un slēpa savu sadarbību ar Kremli,tad tagad tādi Lesčinski,Urbanoviči,Godmaņi <Bērziņi un Co to dara pilnīgi atklāti,darbojas okupētājvalsts labā un interesēs un mūsu SABs to AKCEPTĒ!Notiek lēna,lienoša OKUPĀCIJA un pat Vienotība par to nesatraucas,jo dala vietas vēlēšanu listē.
    BET man ir neizsakāms lepnums un prieks par savu tautu ,redzot LATVIEŠU tūkstošus dziedam un dejojam.
    MĒS NEVARAM IZMIRT un NEIZMIRSIM!
    SALĪDZINIET ar to kas notiek 9.maijā pie Staļina loce3kļa.

  3. Miervaldis saka:

    kā jūs domājat?Kapēc mums jābaidās no tiem, kuri baidās no mums?Pats esmu liecinieks Lativiešu stulbumam, patreizējam stulbumam.Lai gan stulbi ir kārtējie mūsu vecmāmiņu dīli – vācu svētās romas impērijas pakaļdarinātāji krieviņi!ļeņintētiņš tiem smalki izmazgājis smadzenes, un viņi, par šo savu kļūdu, par savu stulbumu, saņems to, ko katrs ieklīdenis pelnijis!!!Bet baidieties, krievi, vai kā baidieties, jo kad notiks kārtējā dziesmotā revolūcija, pēc kuras Latvju vecāki nāks uz mājām, lai nopērtu savus bērnus, par vazāšanos kopā ar čigāniem un krieviem, kā sacīt jāsaka, jūs salauzīs Latvju tautas modušais gars.BAIDIETIES JAU LAIKUS, UN GAN LAIKS RADIS, IR MAN TAISNIBA, VAI NAV!
    šodien Latvji jums laiza visādas ķermeņa vietas, un pamanās tās iebāzt otrā galā, ne mutē, tādēļ šīs Latvju zeltenītes dirš ārā visādus bastartus!Vispār, pa daļai nepierītu rakstam.Stulbi ir krievi, domādami ka ar savu neveiksmīgo paņēmiena kliķi, te varēs ilgi valdīt.Bet atrodas Latvju zeltenītes, kuras pielien mūsu civilokupantiem, un vēlāk dirš viņiem ārā visādus bastardus.Tādām ir jau novirziens uz stulbumu, jā….Tak, pēc tautiskās revolūcijas, viņas vajag nopērt, pērt jau laikus!Labie un labsirdīgie Latvji vienkārši ir naivi, domādami, ka Latvji ceļoties neuzvarēs.Tak, tiem krieviem ir tikai vinu seksa un kuņģa lõģika, un viņu “skaldi un valdi”, tiek piemērots par viņiem vājakiem, jo šī pamuļķu ļeņina kliķe, ir balstīta uz krievu lieluma māniju, un stulbumu!Kā viņiem trīc ceļi, runājot ar Latvi, jo viņi droši zina, ka patiesībā viņiem vajadzētu sēdēt lopu vagonā, maršrutā uz Krieviju!Pietiek vienreiz glaimot šiem parazītiem!Kad atgūsim varu Latvijā, tad krievi sapratīs, kad viņu laiks ir cauri, un tikmēr, kamēr mēs nenositīsim šo varturu kliķi, un nesāksim klapēt krievus, nekas nemainīsies!Takā turamies zēni! (arī veči)

  4. black_joker saka:

    MIervaldi- aizej pie psihologa, lai paanalizē, kur tev bērnības trauma tāda radusies….šis jau ir par traku….

  5. Kremļsūdze saka:

    klau, bļec pļecka, vai tu neesi ari kentis un vienlaicīgi petersons -jurkānurbanoviča karātavu etalons tuvā (TUVĀ) nākotnē?

  6. lats saka:

    Ar lielu patosu,,latviešu,,kgs.raksta,ka viņu ciltsmāte bijusi Katerīna.Arī Jums zināmā(cita) kunga vienīgais nopelns bijis-vazāties pa Baltu sētām un piespiest doties,,brīvības cīņās,,.Baltus nosita ,,latvieši,,savāca īpašumus un uzvārdus.Sākās aizsargu laiks kuri
    pēc tam pārtapa pirmie kolhoza priekšsēdētāji.(Palasiet Zviedrijas Gunāra Freimaņa grāmatu- Visādais Jēpis).
    Nepieminēsim mūsu dzērājus(nav vērts),palasiet ko raksta Balti par
    Cimzes un Ģērmaņa kgiem.Šobrīd liek jauniešiem dzīvot mežā bunkuros,
    nēsāties ar veciem zābakiem,neļauj viņiem ne palasīt ne padomāt.

  7. lats saka:

    Tās jaunās tautas savā starpā briesmīgi plēšās,skaudīgi un paši sevi
    pazemo(nav vēl sadalīts salaupītais īpašums).
    Nav pasaulē palīdzīgāku,līdzjūtīgāku un godīgāku CILVĒKU par Baltiem.
    (To raksta izsūtītie Balti Sibirijā).
    Neviena tauta nevarētu dzīvot,ja tā neizdarītu vērtēšanu;bet,ja viņa
    grib pastāvēt,tad tā nedrīkst izdarīt vērtēšanu tā,kā to izdara kaimiņš.
    (Nīče)

  8. black_joker saka:

    kremsūdzei – “klau, bļec pļecka, vai tu neesi ari kentis un vienlaicīgi petersons -jurkānurbanoviča karātavu etalons tuvā (TUVĀ) nākotnē?”- iztulko lūdzu, kas šeit uzrakstīts….izlasīju 3x un nekādi neiebraucu….

  9. no malas saka:

    Ha,ha bļecku pļecka,- tā bērnībā teica par zāli un puķēm caur govi izgājušām, bet uz tevi kremļa vergs tas neattiecas, tu esi caur cūku, sesku un utu apsēstajiem dzīts un par labu kremlim (arī mūsu vietējam) atdzīts. Tas, ka tu atdzīsties peterson-urbanovic, ka neko nesaprati no “Kremļsūdzes”, taču jums visiem pērkamajiem algotņiem ir norma, jo nav klāt partijas standarta špikeris un jūsu senči ar sarkanajiem mēsliem tā piedzinuši jūsu bērnībā paurus, ka izņemot padevību kremlim un zemošanos zelta teļam, jums cilvēka būtība ir izdzīta, izdedzināta. Jums, saujiņai neliešu, nav goda, nav sirdsapziņas un NAV CILVĒKA DVĒSELES! Jūs nelgas neziniet, kas ir Dzimtenes mīlestība, kas ir lepnums par savu tautu un kā ķer tās zaudējumi, pazemojumi un sāpes. Jūs esiet iedresēti cienīt taustāmas lietas un redzamus labumus, bet miers-sirdsmiers jums nav UN NEKAD NEBŪS! Tas jūs visus tracina, lai kā jūs to slēptu, jo zemapziņā jums ir nojausma par savu defektivitāti, bet izeju meklējiet ne tur. Nauda un bauda tik uz mirkli noklusina tuvojošās atmaksas baismas un tās dzen jūs turpināt melnos darbus, kaut varētu pat jūs atrast spēkus grāku nožēlai un atteikties no nodevēja un kangara apkaunojošā likteņa.

    P.S.
    Vai tu amēba (es nelamājos, es tevi par tādu tiešām skaitu) nesaproti, ka ir caurspīdīgas tavas pastulbās provokācijas, provocējot komentatorus uz tādiem tekstiem, lai vari stučīt savai DP un panāk arī ši vienīgā Latvijā atklātā izdevuma nobloķēšanu.

  10. no malas saka:

    re, te tev pļecka būs skaidrāka atbilde no tās pašas “Kremļsūdzes”:

    Kremļsūdze saka:
    2010. gada 12. jūlijs 2.26

    kāda starpība ko te atgremo kremļa mēsli, slēpjoties aiz bleku, jokeru vai citiem nikiem, vini ir kā dažas sīkas mēslu mušas uz Latvijas dzidrās spoguļvirsmas un ir netīri, kaut trekni putekļi, pret mūsu tautas simtu tūkstošiem goprātīgo ļaužu sirdīm un šie nodevēji tik cerot uz krievu agresoru ieročiem, to krimiķiem un maskavas naudu, uzdrošinas te smirdēt savus vienveidīgos melus.
    Bet es pārliecinājos, ka mūsu tauta, kad uzzina, kas patiesībā notika 1.jūlijā, kad uzzina ka nekādas nacistu slavināšanas pat tuvumā nav bijis, bet viss ir atbaidoša DP provokācija un masu mediju meli, absolūti nepieņemama demokrātiskai sabiedrībai, tā visi, visi krasi maina savu viedokli un izsaka atbalstu U.Freimaņa k-gam.

    Kremļsūdze saka:
    2010. gada 12. jūlijs 2.31

    milleram – i nesapņo, ka tāds borman jurkāns tev atbildēs, šitie māk tik nosmirdēt un tad noslēpties, jo nekad neatbild uz konkrētiem jaut. un nav jau ko atb. tapēc tie pazūd un izlien ar blec jokeru, kentu vai citiem nikiem un murmulē tālāk iedresētos pretlatviskos teksteļus

  11. black_joker saka:

    no malim – pēc tevis pshihiatriskā klīnika raud- saka, ka esot tik rets eksemplārs, ka dikti griboties papētīt tavu bērnības traumu sabojāto personību…..mana diagnoze- maniakālā cilvēku ienīšana plus rusofobija, jo bērnībā kāds krievvalodīgais tevi būs smagi apbižojis, iespējams seksuāli izmantojis….No tavām gaudām un lāstiem debesīm nekas nemainīsies, tikai tad, kad apniks tiem cilvēkiem, kurus tu noliec- tad tev nāksies par saviem vārdiem atbildēt tiesas priekšā.

  12. Miervaldis saka:

    Klausies, kurus cilvēkus noliec tu?

  13. black_joker saka:

    Miervaldim- es nolikt nevienu nenolieku- es nekrāmēju virsū politiķiem un sabiedriskajiem darbiniekiem- lai nu kādi viņi ir- paši vien ievēlējāt, es tikai paņirdzu par kārtējo korupciju vai citu skandālu, jo tā tam ir jābūt- valsts tam ir radīta, lai kāda ļaužu kopa no tā gūtu sev labumu. Savukārt daudzu jūsējo neadekvātie, apvainojumiem un apmelojumiem pilnie vārdi vienkārši prasa, lai viņus oponē un sauc pie atbildības par pateikto. Un pasmejos par jūsu smilšu kastes ņemšanos, jo no tās labuma tik, cik uz gala paliek pēc labas nokratīšanas…

  14. Miervaldis - black joker saka:

    Nevis kāda, bet Latvju tauta gūst sev labumu no brīvas Latvijas!Un cik es zinu, mēs dzīvojam dēmokrātiskā valstī, kur katram ir tiesības izteikties!tu jau ar savu naivumu, un uzticēšanos DP, tik tālu esi saspiedies, ka tiešām – paāksties, paāksties mums par prieku!

  15. black_joker saka:

    Miervaldim- jā, valsts ir demokrātiska un katrs drīkst izteikties- BET- nedrīkst bez pierādījumiem nomelnot un apvainot cilvēkus. Rietumos par šādiem izteicieniem jūs visi sen jau būtu apsūdzēti un samaksātu tādas kompensācijas, ka maz neliktos…jo pierādījumu ta nav….
    es neuzticos nevienam…..kā smejies- anekdote- vecis purpinādams mazgā apenes- : “kas par laikiem, sev uzticēties nav iespējams- es tik nopirsties gribēju….” Bet tā kā valsts ir demokrātiska, tad DP ir jāreaģē izanalizējot, kas un kā misa galvu cilvēkiem….Paākstīties var kur citur- šeit kopumā nopietnība vajadzīga, jo nu galopā purvā lidojat ar visu saitu…

  16. Es saka:

    Grantiņ! Tu gadījumā neesi pamuļķis?

  17. Es saka:

    Kungi, man uznāk, nepārprotiet-to sakāmo:

    Grantiņ! Tu gadījumā neesi pamuļķis, es sev saku katru vakaru pie slimnīcas spoguļa, bet tas maita nu neatbild un sen maita neatbild!

  18. Miervaldis - black joker saka:

    Klausies, ir jau tā lieta, ka tādiem pamuļķiem ka tev, nesaprast Latvijā vēsturiski izveidojušos situāciju, kad tie, kuri ko zin par mūsu varturu nelietībām, tiek nomētāti, jo mūsu tautiešiem vienkārši galvas ir tik pārsālītas, ka tos var dzīt, uz kuru pusi grib!

  19. Aldis Kalniņš saka:

    Jā, ja neskaita slimo Es un pastulbo kremļa jockeru, tad visi citi komenti ir par aktuālām un ļoti svarīgām Latvijai tēmām!

  20. Latvijā nav vēsturiski izveidojusies situācija, Latvijā situācija ir varmācīgi IZVEIDOTA. Cik ilgi šī situācija pastāvēs?

  21. black_joker saka:

    Aldim Kalniņam- jā, ja neskaita arī baru garīgi nestabilu indivīdu, kas savā apmātībā vēlās ievest purvā atjaunoto Latviju, jo redz viņi nav tikuši celti augstos godos, kā īstie brīvības cīnītāji. Kolosāli aktuālas tēmas- kā trakāk apdirst valdību un amatpersonas. Iznāk, ka mums te vispār vienīgie īstie letiņi ir šī saita autori- pārējie ir “čekisti” un velns viņu zina kādu vēl sen neeksistējošu struktūru “audzēkņi”. Grantiņ&CO- forši sēdēt Minhenē alusdārzā ar PC un strēbjot aukstu alu rakstīt šizoīdus murgus.
    Aivaram Andersonam – varmācīgi atjaunoja neatkarību, varmācīgi nobibināja nacionālās kustības, varmācīgi māca skolās latviešu valodu un vēsturi, varmācīgi spiež iet vēlēt. Tad jau varmācīgi apklusinās arī šo un citus ūbernacistu saitus. Tādus saitus, kā jūsējais, citur sen likvidētu un rakstītājus sauktu pie atbildības….

  22. Miervaldis, Aivaram Andersonam saka:

    Tur nu es tev nepiekrīktu!Ja šadā situācija tiktu varmācīgi veidota deviņdesmito gadu sākumā, tad mēs dikti lēti to izjauktu!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *