Par Liepājas suņu “pieraksta” stabu

Zaļš, tautastribunals.euKādreiz, kad biju vēl jauns, iznāca pabūt Liepājas slimnīcā.

Neatceros tieši kā tas notika, bet iznāca saruna par latviešu tautu un krieviem ar man pretējā rindā gulošo palātas biedru. Viņš arī bija apmēram manā vecumā.  Šis, ar melniem matiem apveltītais vienaudzis, man palicis atmiņā kā latviešu, neteikšu nīdējs, bet nicinātājs gan. “Kas tie par latviešiem…? …tie tikai tādas atskaņas no tautas un par nekādu neatkarīgu Latviju, lai nesapņojot, jo uz savu valsti viņi nav spējīgi,” viņš man klāstīja.

Vecumā, kad esi mazliet pāri par divdesmit, katrs cenšas aizstāvēt savu “medību lauciņu”, tā teikt- instinktīvi. Bet šis nolika latviešus zemāk par pļautu zāli. Toreiz mani tas drausmīgi sāpīgi aizskāra, ka viens latvietis tā var runāt. Nepiegriezu vērību, ka viņa mati ir melni- netradicionāli etniskam latvietim.

Un kā lai tādu neuzskata par latvieti, ja  palātā ienākusī māsiņa viņu “nodēvēja” par Raimondu Gabaliņu. Tātad, latvietis līdz “kaulu smadzenēm”!

Hagit Ben-Yaakov , Segals,Zaharnijs, Reiniks, Izraēla, žīdi,Āboltiņa,Krupņikovs,ZatlersGāja gadu desmiti, bet es vienmēr atceros šo nodevīgo un nicīgo sarunu, protams, arī latvieša ausij skanīgo- Raimonds Gabaliņš. Ar šodienas pasaules uztveri es saprotu, ka viņa jaunības uzskati viņam no kāda ir tikuši “ieborēti”.

Un tad, gandrīz vai pēc pusgadsimta, lasu: “Pēc liepājnieka(Raimonda Gabaliņa) projekta taps Šķēdes memoriāls.”

Šajā projektā piedalījās trīs autori. http://www.diena.lv/arhivs/pec-liepajnieka-projekta-taps-skedes-memorials-12323471

Izlasot šīs rindas: “R.Gabaliņš, pēc pasūtītāju ieskatiem, spējis vislabāk izprast iecerētās piemiņas vietas nozīmi. R.Gabaliņš memoriāla priekšlikuma filozofiskajā pamatā licis senu ebreju lūgšanu – sēru kadišu. Tā ārējais veidols līdzinās menorai – septiņžuburu svečturim, svētās gaismas nesējam, kas glabājas katrā ebreju mājā un dievnamā. Svečtura forma ļāvusi memoriālu veidot reizē kā sienu, labirintu, senas austrumu kultūras drupas, caur kurām ejot ikviens var ļauties pārdomām.” es sapratu, kas ir R. Gabaliņš un kāpēc viņam tāds nicinājums pret latviešu tautu.

============================================================================

Gabaliņš, Zahrjins, Reiniks, LRTT, Saeima, Segals, PrūsisTas bija iz pagājības, bet tagad par šodienu.

No vilka jau nesagaidīsi, ka viņš sāks grauzt kāpostus.

Šodien mēs vērojam ka žīdiskā pasaules uztvere realizējas kā prāta aptumsums. Pilsētas centrā tek uzstādīts stabs ar norādi:  “Šeit bija sinagoga.” Ar šo paziņojumu vēl varētu “sadzīvot”, ja tas nebūtu uzstādīts ietves vidū. Tas ir ļoti bīstams gan gājējiem, gan maziem bērniņiem- riteņbraucējiem, bet žīdiem tas neinteresē… , lai GOJAS dauzās.

Šāda veida izdarība ir brutāla ņirgāšanās par veselo saprātu,  secina nospiedošais daudzums loģiski domājošo.

O nē, god. loģiski domājošais, tas ir apzināts “izgājiens“, lai visiem parādītu: “Kas šeit ir saimnieks.” Un, kas Latvijā ir saimnieki, to mēs jūtam jau kopš 1941. gada ar četru gadu pārtraukumu.

Vispasaules žīdi cenšas latviešus pasludināt par lielākiem žīdu šāvējiem, kā vācieši. Pēdējo laiku dokumenti gan pierāda, ka pilnīgi neviens latvietis nav nošāvis nevienu žīdu. Tādu patvaļu latviešiem GESTAPO “nerekomendēja”. To, ka latviešu policijas vienības piedalījās partizānu tvarstīšanā, ir pilnīgi citas dabas jautājums, kuram nav nekāda sakara ar holokaustu. Žīdi pasaulē skaļi bļaustās pret latviešiem, lai viņi paši netiktu apsūdzēti holokaustā pret latviešu tautu un latviešiem.

>Tieši žīdi bija tie, kuri masveidā slepkavoja latviešus.

>Tieši žīdi ir vainojami visos asins darbos, kas veikti pret latviešu tautu.

>Tieši žīdi ir tie, kuri pēdējos gados pilnībā izlaupījuši Latviju.

Visi šie,godmaņi,borovkovi,kargini,krasovicki,segali,zaharniji,krupņikovi … ir tiesājami NIRNBERGA-2, bet, kā redzam, tad viņi lepni grozās savu “tautiešu” vidū, tepat Latvijā un Liepājā.

12. Sesks,Žīdi,Putins,Reiniks, Āboltiņa.Segals, Zaharjins,PNGArestējama un tiesājama ar ASM ir visa šodienas Latvijas komunistiskā(žīdiskā) KGB-MOSSAD elite, kura darbojas Telavivas un Maskavas uzdevumā.

Visa HOLOKAUSTA lieta ir uzskatāma par noziedzīgu afēru, kuru īstenoja paši žīdi. Ir zināms, ka vācu nacistiskais režīms nemaz nevēlējās žīdus masveidā iznīcināt, bet tikai patriekt no savas zemes.

>Vai tie nebija Anglijas žīdi, kuri atsūtīja pirms kara atpakaļ uz Vāciju kuģi ar 5 000 bēgļiem ?

>Arī ASV nevēlējās pieņemt žīdus no nacistiskās Vācijas.

>Arī Palestīna, kuru pārvaldīja angļi, atteicās no žīdiem.

Un, pats “interesantākais”, ka Hitleru finansēja žīdu varenie !!!

Arī pēc kara angļi un amerikāņi bija pret Izraēlas dibināšanu Palestīnā. Tikai ar Staļina palīdzību tika nodibināta Izraēla, kura līdz pat šodienai ir pilnīgi krievžīdiska. Tajā valda īsts kanibālu režīms. Tika okupēta Plestīna un tās iedzīvotāji, kuri cīnās pret okupantiem, tiek uzskatīti par teroristiem.

Pasaki, latviet, pēc kādas LOĢIKAS vadās šie zvēri ?

Tu uzminēji, tā ir destruktīvā ANTIKRISTA- Sātana loģika.

Viņiem šodien uz īsu brīdi, pirms viņu fiziskās iznīcināšanas, ir dota neierobežota vara.

Ir jāsaprot, ka DIEVS to pieļauj apzināti, lai pārbaudītu Taisnos. Mums šis īsais laiks ir jāiztur. Tas, kurš salūzīs šo sātanistu priekšā, aizies pa to pašu “skuju taku”, pa kuru tiks aizraidīti visi šie sātanisma kalpi.

=============================================================================

Atceries, latviet:

>”Izglābts tiks tas, kurš pastāvēs PATIESĪBĀ.”

>”Tas, kurš manis dēļ(KRISTUS-Kristus sevī iemiesoja Patiesību) dzīvību zaudēs, to iegūs.”

>”To, kuru Dievs ir nolēmis pasargāt, Sātans nenobendēs.”***

Tieši šajā brīdī, kad es veidoju šo rakstu, Izraēla bombardē palestīniešu apgabalus. Viņas radnieciskais vampīru režīms Krievijā dara to pašu Ukrainā.

>Un tādi izdzimteņi māca latviešus !!!

>Un atrodas latviešveidīgie drazas, kuri laiza šiem deģenerātiem asteskaulu.

Kas attiecās uz Liepājas “ietves stabu”, LRTT brīdina visus suņus: nepacelt kāju pie šī “Gabaliņa staba”- apsūdzēs antisemītismā.

Dievs, pasargi mūs no krieviem un žīdiem, jo ar pārējiem mēs paši tiksim galā.

L. Grantiņš      12.07.14.

LRTT, Grantiņš,Reiniks,Āboltiņa, Dzintars.*** Atceries, latviet, nekad un nekur nevaino Sātanu, jo viņš ir Dievišķās Pasaules neatņemama sastāvdaļa. Cīnies pret viņa kalpiem, jo tikai ienaidnieks veido Tavu raksturu un “kaļ” TEVI par varoni.

Bez viņiem Tu nebūtu nekas, tāpat kā visi tie “remdenie”, par kuriem Kristus teica vienreizējus vārdus. Tos tu, protams, ka zini, tāpēc neatkārtošu… .

Tas, ka es šeit citēju Bībeli, nenozīmē, es esmu KRISTĪGĀS BAZNĪCAS pārstāvis.

Šodienas KRISTĪGĀ BAZNĪCA ir pilnībā pārgājusi Sātana pārziņā.

Es esmu LATVISKĀS DZĪVESDZIŅAS piekopējs, kuram visugalvenais ir ESĪBAS DESMIT PAMATLIKUMI(Baušļi).

Šie LIKUMI bija mūsu senču Pasaules uztveres pamatā:“CAUR SIDRABA BIRZI GĀJU, NE ZARIŅA NENOLAUZU.”

Tie ir tikpat veci kā pati ESĪBA.

==============================================================

LRTT. Helsinki-86, A. Borovkovs, I. Godmanis. R. Kozlovskis, J. Reiniks, Āboltiņa, Ušakovs, Rubiks, Žīdi.Padomā, latviet, kas notiktu ar šo SIDRABA BIRZI, ja caur viņu ietu šī židiskā komunistu varza(godmaņi,šleseri,šīni,zaharjini,krupņikovi,kargini,bērziņi,āboltiņas,segāli,reiniki,kozlovski,borovkovi…) ?

Šīs BIRZS vietā paliktu tikai melna zeme…. .

 

You may also like...

10 komentārs

  1. Māris M. saka:

    Tādi gabaliņi ir visapkārt starp mums. Kā likums, kur ir valsts nauda, noteikti atradīsiet tuvumā pa kādam gabaliņam. Ja ne citādi, tad atbildīgās amatpersonas kā šoferis tāds vadās un pieskatīs, vai nauda aizplūst “pareizā” virzienā.
    Savu “gabaliņismu” viņi nereklamē.

    Viens “gabaliņš” nēsā arī manu uzvārdu.

  2. sēru vēsts saka:

    Pieminēsim ar labu vārdu cilvēkus, kas atbalstīja latviešu brīvības cīnītājus!

    http://www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/517712-mirusi_krievijas_cilvektiesibu_aizstave_novodvorska

    Mirusi Krievijas cilvēktiesību aizstāve Novodvorska. Izteiktas arī aizdomas par smalki izplānotu slepkavību.

    Vienā no Maskavas slimnīcām 64 gadu vecumā mirusi pazīstamā Krievijas opozīcijas politiķe, publiciste un sabiedriskā darbiniece Valērija Novodvorska, atsaucoties uz Maskavas vicemēru sociālos jautājumos, ziņo radiostacija «Eho Moskvi».

    Novodvorska dzimusi 1950.gada 17.maijā Baltkrievijā.

    1969.gadā Maskavas Kremļa kongresu pilī viņa izkaisīja lapiņas ar pašas sacerētu antikomunistisku dzejoli, un tolaik gados jauniņo disidenti aizturēja PSRS Valsts Drošības komiteja.

    Laikā no 1970. Līdz 1972.gadam Novodvorska bija ieslodzīta psihiatriskajā slimnīcā, kur tika pakļauta piespiedu «ārstēšanai».

    Pēc atbrīvošanas viņa iesaistījās nelegālās literatūras jeb tā dēvētā «samizdata» izplatīšanā, vienlaikus strādājot par skolotāju un tulkotāju. Viņa mēģināja dibināt arī pagrīdes partiju, lai cīnītos pret noziedzīgo komunistisko režīmu.

    1978., 1985. un 1986.gadā viņa tika tiesāta par pretpadomju darbību.
    Kad komunistiskais režīms sāka grūt, Novodvorska nodibināja partiju «Demokrātiskā savienība» un sākotnēji izrādīja atbalstu Borisam Jeļcinam, kurš pēc PSRS likvidācijas kļuva par pirmo Krievijas prezidentu.

    Taču vēlāk Novodvorska atkal bija spiesta pāriet opozīcijā. Viņa aktīvi iestājās pret karu Čečenijā, cīnījās pret Krievijā atdzimstošo autoritārismu, revanšismu un arvien rupjākajiem cilvēktiesību pārkāpumiem.

    Līdz pat savai nāvei Novodvorska turpināja aktīvu publicistes darbību, un pēdējā laikā viņas galvenā uzmanība bija pievērsta Maskavas agresijai pret Ukrainu.

    Video: http://www.youtube.com/watch?v=M4pXol6l_EU&feature=player_embedded

    Viktors Šenderovičs par Valēriju Novodvorsku
    Вот вы не знаете, какая она была красавица в молодости, Лера Новодворская! А я видел ее выпускную студенческую фотографию – в день, когда провожал в эмиграцию Женю Арье (они учились вместе на медицинском).
    Те, кто пытками в казанской психушке превратили ее в полу-инвалида, и те, кто промолчал в тряпочку весь репрессивный “совок”, стали потом новой российской элитой – и совместным образом, до конца ее жизни, иронически проусмехались в ее адрес. В этой общей иронической усмешке принимали участие и многие новейшие демократы из школы real-politik: Лера, ну что c нее взять. Экстремистка! А она, среди всей этой двусмысленной гнили, многие годы оставалась невероятным эталоном чести. И поразительной, герценовской силы публицистом. А ее неприятие зла было поистине шекспировской силы…
    Мы еще просто не в состоянии понять, кто жил среди нас и кого мы потеряли сегодня.

  3. Andris7 saka:

    VISU LABU DIENU !
    Ieprieks bija raksts,ka Palestina bus judu valsts.Jaunu,specigu un
    talantigu judu valsts.Bet kur likt vecos,nevarigos un nabadzigos judus?
    Vini nevares piekopt RITU likumu,ka tiru,specigu un dzivotspejigu rasi.
    Tapec bija vajadzigs Bikernieku mezs,Skedes kapas un Holokosts,ka tads.
    Visas vainas uzvelot un pierakstot citiem.Vai Latviesiem ir visadu melu
    uznemibas sindroms?Kados vagonos jaunie Rigas judi brauca uz Palestinu.
    http://www.eilatgordinlevitan.com/riga/riga.html

  4. Andris7 saka:

    Par tiem Sibirijas vagoniem nevienam nav jastasta,kuros vini mus ievietoja.
    Tad kadi izskatijas tie judas,kuri apsava savejos,liela merka labad.
    http://www.holocaustresearchproject.org/ghettos/Lodz/images/Jewish%20policemen%20from%20the%20Lodz%20ghetto%20pose%20for%20a%20group%20portrait.jpg
    Vacu armija bija 150 000 judas.Cinijas katrs,no kadas Vacijas judu gimenes.
    Austrumu dzives telpai un Palestinai.Savejie starp savejiem Skedes kapas.
    http://collections.yadvashem.org/photosarchive/s637-469/10728103253313676474.jpg
    ==========================
    Selekcijas pienakums savas tautas laba,”gaisajai”nakotnei.
    http://collections.yadvashem.org/photosarchive/s637-469/15199808923036949592.jpg
    Latviesiem ir visadi labi teicieni,ka Pasi puta-Pasi dega.
    Vai vins ,uz kaut ko tadu, butu spejigs ?
    http://www.jewishmuseum.lv/files/1309873475.jpg

    Par to,lai katrs padoma.
    =======================

  5. Andris7 saka:

    Atbilde Seru Vestim !
    Ja man butu vara,tad Krievija neviena rusa nebutu.Vini tikai maisa musu
    brivibai,suverinitatei,cilvektiesibam.Labi ,ka saucamies par krieviem.
    Labi,ka goji ir ta sacakareti,ka nezin kurs ir kurs un vaino savejos
    musu grekos.Cool!!!!
    http://i1.ytimg.com/vi/rZ9avpcpa2c/hqdefault.jpg
    Kapec netiek ieverotas musu cilvektiesibas?Kapec vini proteste pie
    musu Brivibas pieminekla ?Ja,svitraino pidzamu taktika,labi iedarbojas,uz
    sazombeto pasauli.Pateicoties Cionistu Kremlim ilgi nebus jagaida,lai tik
    vini viens otru Ukraina apkauj.Ak,si lipiga slimiba Revolucija.
    Cool!!!!1
    ================
    http://rumat.org.ru/sites/default/files/imagecache/demotivatoract/demotivatory/seks-eto-skuchno-ya-chitala-valeriya-ilinichna-novodvorskaya.jpg

  6. john saka:

    Raimonds suuda Gabalins, es smejos, kamer apmizos. Lai tas noladets zids nospragst.

  7. pievienojos sēru vēstij un noliecu galvu, godinot Valēriju Novodvorsku. Tikos ar viņu,kad viņa bija bija Rīgā.

    Žēl,ka viņas vairs nav! Tādi cilvēki ir paraugs kā runāt patiesību!

    Mūsu pienākums ir būt gudriem, neļauties apmuļķoties no varmākām! Patiesība ir spēcīgs ierocis un no PATIESĪBAS komunisti baidās, viņu sistēma ir celta uz meliem un grūst no patiesības pieskārieniem!

    Latvijai ir vajadzīgi patiesības paudēji, lai ātrāk demontētu melu valsti Ģeržinskogradu un atjaunotu patieso LATVIJU.

  8. Andris7 saka:

    Atbilde Valdim F. !
    Kapec tas notiek ?Kapec tiek iznicinati berni,sievietes un veci cilveki ?
    Tapec,ka tadi nebus pietiekami labi vergi Pelekajiem Baroniem.
    http://via-midgard.info/news/analitika/donbass-grandioznaya-yetnicheskaya-chistka.htm
    Klausies manas runas.Mani darbi bija citi.Varna varnai aci neknabj.
    Kas tagad notiek?Nu notiek tas pats.Visi Pelekie Baroni savienojaties.
    http://temydnya.mirtesen.ru/blog/43140453358/Valeriya-Novodvorskaya-prisyagnula-na-vernost-kievskim-vlastyam

  9. Andris7 saka:

    Kur var dabut bijuso,salaupito mantu?Ukraina.Un likumigi,pie Judu valdibas.
    http://pandoraopen.ru/2014-07-08/na-ukrainu-nadvigaetsya-cunami-restitucii/
    Riga Restitucija bija grandioza.Nu pienakusi karta Liepajai.Domajat
    Sinagodas demarss bija tikai ta.Tas ir tikai sakums lielajam prasibam
    “dievizredzetajiem”.
    http://4.bp.blogspot.com/-rKJUv_b-5Dk/TZ7KQKEzmfI/AAAAAAAAGoc/HP7tIzYVe5c/s1600/036.jpg
    Cita tribine un cita publika.Gojiem vienas runas.Savejiem citas.
    Visupirmais ir padaritie darbi.
    http://www.jcc.ru/en/activity/cat-1/item-26/

  10. Miervaldis saka:

    Nu malacis Grantiņ, un lai karavīrs Mēnestiņš dod svētību Palestīniešiem cīnoties par savu valsti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *