LNF graujošā darbība

LRTT 1LNF darbību un stilu es esmu izjutis uz savas “ādas” visā tās “krāšņumā”.

LRTT savā interneta vietnē jau vairākkārtīgi ir rakstījis par šīs „iestādes“ antilatvisko darbību. Viņi skaļi runā par mūsu tautas problēmām, bet tajā pašā reizē veic slēptu propagandu pret latviešu tautu.

Komunists Aivars Garda Atmodas laikā atradās Maskavā, kur viņš tika rūpīgi apmācīts par supernacionālistu. Turpat vai visos laikraksta DDD nr. tiek nomelnots tas, kurš cenšas savās iespēju robežās darīt kaut ko latviešu tautas labā. Pēdējais DDD laikraksta nr. ir pieskaitāms pie provokācijas ETALONA.

LNF - provokatoru brandža

Foto: Provokators Aivars Garda ar harēmu. Vai ir vēl nožēlojamāka cilvēku suga par nodevējiem ?

Foto nosaukums: Fronte

Ulda Freimaņa un Edgara Dambīša AICINĀJUMS ir pilnībā pārrakstīts un tajā ir iekļauts rupjš uzbrukums Raivim DzintaramLRTT piesēdētāja E. Dambīša vārds ir izrauts no šī paziņojuma ar, ja tā var teikt, visām saknēm. Šajā pašā DDD nr. publicēts I. Parādnieks, kurš praktiski atkārto Raivja Dzintara teikto. LRTT ir zināms, un to arī ikviens no mums var spriest pēc publikācijām, ka VL! iekšienē noris cīņa starp latvisko un cionistisko-krievisko !!! Latkovskis, Krēsliņš, Parādnieks u.c. ir Maskavas “virziena” gājēji. Tāpēc arī DDD laikrakstā šis nodevīgais propagandas triks tiek izmantots.

Pirms kāda laika LRTT i-vietnē Filips Bobinskis rakstīja: “Drīz mēs redzēsim, ka no VL! rindām tiks izmesti “nepareizi” domājošie.” Kā redzam, tad šis process jau rit pilnā sparā. Gardas pašsacerētais murgs Ulda Freimaņa vārdā un Parādnieka teiktais, kuru rakstījis ir Raivis Dzintars, ir tam apliecinājums.

Bet lasītājs pats var pārliecināties par šeit sacīto un ja tad vēl paliek šaubas par Gardas personību, tad ir jāiet pie galvas speciālista.

Lūk, Edgara Dambīša un Ulda Freimaņa orģionālpaziņojums: http://tautastribunals.eu/?p=9896 , bet šī raksta apakšā provokatora Gardas rakstītais paziņojums U. Freimaņa vārdā.

L. Grantiņš.      24.06.12

DDD laikraksta provokatīvais viltojums

Aicinājums piedalīties 1.jūlija gājienā

Tas, ka ne pēc valodas referenduma,ne pēc ikgadējā 9.maija ļembasta valdība un Saeima neko nedara, lai palīdzētu no Latvijas repatriēties Krievijas piektajai kolonnai, nozīmē, ka šīs abas institūcijas var saukt par okupācijas pašpārvaldēm. Pat Saeimā iekļuvušie tā saucamie “nacionālie spēki” (VL-TB/LNNK) dekolonizācijas vietā, šķiet, ir izvēlējušies “piepūderēt smadzenes” un uzsmiņķēt Latvijā iebraukušos krievu okupantus, lai tie kļūtu latviešiem pieņemamāki. Tāpat kā bezpajumtnieki laika gaitā pierod pie netīrības un smirdoņas, tā arī pretdabiskās propagandas rezultātā latvietis tiek pieradināts gan pie praidiem, gan pie kopdzīves ar nelikumīgi iebraukušiem krievvalodīgiem. Pret latviešu tautas iznīcināšanu stingri nostājas tikai LNF un avīze “DDD”, bet VL-TB/LNNK par jūdasa grašiem palīdz Dombrovskim atbrīvot Latviju no latviešiem. Ja 2010.gadā Raivis Dzintars nosodīja 1.jūlija gājienu, kas tika rīkots par godu staļinisko slepkavu padzīšanai no Rīgas, tad šogad šis, manuprāt, divkosis jau sniedz intervijas krieviski un atzīstas, ka ar kaimiņiem runā okupantu valodā. Tas, kurš sācis iet pa kangara taku, ilgi savu nodevēja dabu nenoslēpj.

Šogad 1.jūlijs ir svētdiena, tāpēc gājiens no Okupācijas muzeja uz Brīvības pieminekli sāksies plkst.12, un pasākums ilgs līdz plkst.14. Tā kā Augstākās tiesas Senāts 1.jūlija gājienus ir atzinis par likumīgiem, provokācijas no varas puses nebūs, tāpēc aicinu visus nodemonstrēt savu vēlmi atjaunot latviešu Latviju. Lai gan sabraukušie parazīti ir stingri piesūkušies latviešu tautas miesai (pat tā, ka tos grūti atraut), tomēr mums ar savu 1.jūlija gājienu viņiem jāparāda, ka priecāsimies par viņu pazušanu no Rīgas ne mazāk kā latvieši priecājās 1941.gada 1.jūlijā, kad Rīga tika pilnībā atbrīvota no padomju okupantiem un sarkanarmiešiem nācās sist ar laidnēm pa pirkstiem tiem, kuri iekrampējās mūkošo smago automašīnu bortos − tik liela bija okupantu vēlme pazust no Latvijas. Lai gan šodien par tādiem tempiem varbūt nav ko sapņot, tomēr mēs ar savu gājienu nodemonstrēsim protestu pret Dombrovska kliķes centieniem iznīcināt latviešu tautu.

BEZ CĪŅAS NAV UZVARAS! – tāpēc es, Uldis Freimanis, aicinu visus patriotus 1.jūlijā plkst.12 pulcēties pie Okupācijas muzeja, lai ar gājienu atzīmētu 71.gadadienu kopš padomju okupantu padzīšanas no Rīgas.

Uldis Freimanis

1.jūlija gājiena organizators

You may also like...

5 komentāru

  1. Eduards Lunis saka:

    -Cik dīvaina,dīvaina vasara,
    Šo zemi ir skārusi jau-
    Cik dīvaina, dīvaina vasara-
    Tai beigu un sākuma nav…
    Arī mūsu dziedātāji ,savās Līgo dziesmās sāk apdziedāt ,,dīvainības,,kuras notiek ne bez tādu ,,gardu ,,palīdzības…

  2. Garāmgājējs saka:

    Ja tā ir taisnība un kā redzams tā ir taisnība, tad kam lai vairāk tic ?

  3. Sigurds Graudiņš saka:

    Tauta ! Ir IDEJA …IR VikiPĒDIJA , ir BarikadoPĒDIJA …, bet mēs organizējam 4. maija režīma noziegumoPĒDIJU pret Latvijas tautu…! Vai kāds iebilst ???

  4. Miervaldis saka:

    GARDIN, NU TU ESI KARTIGS PLANINS KANGARA SUDA GABALINS!

  5. Miervaldis saka:

    Nu un ko es vēl gribētu teikt?!Gardu par nacionālistu var uzskatīt vienīgi garā vājie, (Gardam līdzīgie), vai arī provokātori!VL ir provokātori,drīzāk jau garā vājie, ja reiz biedrojās ar LNF.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *