Kas tas tāds, radio “MERKURS” ?

TR12 - KopieSestdien man pazvanīja no Latvijas kāds cienījams kungs un ieteica ieslēgt svētdien pl.10 radio MERKURS, jo runāšot savējie. Protams, ka ieslēdzu norādīto raidstaciju, kurā tika intervēts daugavpilietis Aivars Gedroics.

Pārsteigums bija tas, ka raidījuma vadītājs Lapinska kungs AG “ierindoja” latviešu tautas patriotu rindās. Negribīgi, bet aiz ziņkāres noklausījos šo interviju, kurā “eksperts” AG pamācīja kā mums visiem jāizturas aresta laikā…., un kāds patriots ir komunists Aivars Garda.

Priekš manis tas bija ABSURDA TEĀTRIS un nekas vairāk.

Nezinu par citiem raidījumiem, bet šis raidījums bija īsta nacionāli domājošo latviešu šķelšanas paraugstunda. Šaubos, ka Lapinska kungs nesaprata, ko dara. Tad paliek tikai otrs variants, apzināta latviešu tautas šķelšana, tieši tik pat slīpētā veidā, kā to dara Aivars Garda. Lielai daļai interneta lietotāju ir pazīstams AG no Daugavpils, kurš piesārņo internetu ar neiedomājamām jēlībām. Ar šo tipu var sacensties otrs Maskavā savervētais “nacionālists” Konstantīns Jevgeņjevičs Pupurs.

A.Gedroics

FOTO: Lapinska un Gardas cilvēks A. Gedroics no Daugavpils.

Arī Pupurs ir Aivara Gardas domubiedrs- cīņu biedrs. Tās jēlības, ko šie divi recekļi atstāj internetā, rada tikai un vienīgi pretīgumu.

Šaubos, ka Lapinska kungs to nezina.

Gedroica idiotiskā Hitlera slavināšana, Brīvibas pieminekļa apgānīšana ar hitlerisko sveicienu, piedāvāt VVF pipeli sūkāt, tiesnešiem hui v rot u.tt. u.t.j.p., norāda uz viņa degradēto personību. Normāli domājošs nacionālists novērsīsies no AG un līdz ar to no MERKURA. Šī pretīgā “putras” maisīšana, ko veic Lapinska kungs, varbūt arī biedrs, neveicina latviešu tautas konsolidāciju.

Tā ir rupja mēslu maisīšana.

Vai tā ir apzināta vai neapzināta, tam nav nozīmes.

Latviešu tautas ienaidnieku mērķis tiek īstenots.

Būtu smieklīgi domāt, ka krievžīdiskā čeka, kura kontrolē Latvijā pilnīgi visu, atļautu vienot latviešu tautu.

Nu nav NEATKARĪGS šis raidītājs !

Ja Tu, Lapinska kungs, būtu muļķis, tev varētu piedot, bet Tu tāds neesi.

Kas Tu esi, saka Tavi raidījumi.

L. Grantiņš     22.11.11

You may also like...

92 komentāru

  1. Eduards saka:

    –Biju tā kā labākās domās par Lapinski,Gedroicu,bet tomēr ,ja gribu būt PATIESS-jāpiekrīt Linardam.
    Vienīgais,kas man ļauj izprast Lapinska uzvedību un rīcību ir viņa slimīgā lieluma un paštaisnības mānija-atbilstoša slimībai,kuras nosaukums ir -šizofrēnija-diemžēl.

  2. AG` saka:

    Nu te gan Linardiņš savu diagnozi Lapinskim uzliek. Viņam laikam nepatika, ka es tajā pārraidē psihus nosaucu par mēsliem, un, tā kā viņš pats ir psihs, baigi apvainojās. Un par Pupuru, lai kāds man viņš nebūtu draugs, un viņa partiju es, atšķirībā no linardiņa, balsot vis neaģitēju! Bet Lapinskim gan viena vācu trakā ārdīšanās ir kā pīlei ūdens…

  3. no malas saka:

    Labs raksts . Par hitlerieti vai gardas kājstarpes laizītāju , kur viņš Merkūrā nosauca savu dievekli par komunistu un čekistu vajadzēja celt gaismā sen.Vai Garda to dzirdēja ? Ja nemaldos tad ari Merkura mājas lapā kāds pusmuļķis komunists stulbo antiņu no Daugavpils nosauca par pašu īstāko SC patriotu un piedāvāja tam naudu. No patriota šim iznirelim nav pat smaka. Tas ir vienīgi latviešu nīdējs.
    Par Lapinski, kas ir NA valdes loceklis esmu labākās domās, jo tas ir patriotiski noskaņots. Tādi sasašņas ka gedroici , tāpat antiglogalisti ir lielākie maitas un nodevēji, kas nīst latviešus un patriotiskās partijās .LNF šo pabiru nemaz neuzņem savās rindās un viņš nelietīgi izmanto LNF un Gardas vārdu. Šis pajoliņš visur uzsver DDD, ko 20 gadus taisa un ir tukša vieta. DDD var tikai veikt latviskā vidē patriecot okupantus. Cik “patriots” ir gedroics liecina , ka viņš nēsā SS formu, nevis aizsarga vai Latvijas armijas formu. Visu laiku izdzimtenis uzbruka VL un nu to dara ar NA. Eduards jau pieminēja, ka šizofrēmiķu izdarības šim hitlerietim ir tuvas.

  4. AG` saka:

    Garda gan ir normāls un saprot, ka es neteicu to, ko man pieraksta šiziķis “no malas”!

  5. Šiziķis no malas saka:

    AG, tu esi jau visiem apriebies, nesaproti???

  6. Purpur saka:

    Pats tu komuņaga un pidarillo!
    Lai dzīvo A.Gedroics un A.Garda!

  7. Sigurts saka:

    ASM pretendents. Nodevējam un krievu aģentam pēc nopelniem .

  8. AG saka:

    PISIES DIRST ŠIZIĶI NO ALAS!!! PIDARS TU – NEVIENAM ES NEESMU APNICIS, IZŅEMOT PILNĪGOS DEĢENERĀTUS!!!

  9. Stasi saka:

    Visi SS un Hitlera kalpi ir pakārti. Vienīgi vel viens esesietis un Hitlera draugs ASM nav saņēmis.

  10. AG saka:

    Stasi, gluži otrādi! Mēs ar AG vēl esam vienīgie nenosprāgušie Hitlera fani!

  11. jautajums saka:

    Cik un no kurienes jūdasa grašus saņem gedroics ? Jo daudziem bezdarbniekiem nav nauda maizei un ir izlikti no dzīvokļiem , bet šis SC un urlu kalps dzīvo lepni ,jo ir siltums ,dzīvoklis, vasarnīca , dators, internets, telefona kartes un apčakarētās latviešu māmuļas īpašums. Nauda jau no gaisa nekrīt. Nupat jau pieminēja puķina draugu naudu. Ari tā nauda nesmird.

  12. AG saka:

    Sena paruna vēsta – “žīdu nauda nesmird”! Pēc šāda moto arī dzīvoju. Un naudas man ir vajadzīgas daudz. Tā kā man garšo pelmeņi, tad katru dienu es tos apēdu 3kg (dažādas zortes), man garšo arī šņabis, to es pērku aptuveni piecu litru burku uz nedēļu. Mācieties dzīvot, goiji!

  13. Purpurs saka:

    Neticu nevienam vārdam!

  14. annamarija saka:

    Vai nav pārāk daudz goda “veselīgi druknajam” receklim AG,atsaucoties viņa komentāriem? Lai viņš viens pats arī smird savā čupā!

  15. Pupurs saka:

    Noklausījos Aivara Gedroica runu radio Merkurs. Vismaz 80% no viņa tekstiem piekrīt, sevišķi par psihiem un psihenēm… Linarda reakcija, manuprāt, liecina, ka Gedroics ir trāpījis viņam sāpīgā vietā jeb uz varžacīm, citiem vārdiem, manuprāt, dažs labs te pats apzinās, ka, iespējams, pats nav īsti vesels…

  16. Pupurs saka:

    Ir pilnīgi redzams, ka tuvojas pilnmēness. Visi tirliņi sāk knosīties. Ļoti interesanti pavērot.

  17. AG`-īstais saka:

    Jā, Neitrālais, no drošien avotiem sen zinu, ka jukušajam linardiņam nepatīk mana vēršanās pret trakajiem, jo pats viņš tāds ir! Malacis!

  18. вап saka:

    ваук

    Admins saka Aivaram Gedroicam.
    Nu redzi, tu sāc jau savā īstajā valodā izrādīties.
    Šis ir tavs komentārs. Līdz ar to tava LIETA ir noslēgta. Tu esi nožēlojams krievu provokators, tāpat kā Konstantīns Jevgeņjevičs Pupurs.

  19. Alfreds saka:

    Šo lapu jau piecūkoja pamela un graudulis, kas ar kaunu aizvācās, bet resno vepri Hitlera un gardas dievekli ag pat ar sūdainu koku nevar patriekt. ag savu kaunu nīstot latviešus sen ir pazaudējis. Vai tiešām nodevējs nav pelnījis ASM kopā ar citiem valsts nodevējiem ?

  20. Receklis saka:

    Kaut kur padzirdēju, ka AG, iespējams, pieprotot sumo augstā līmenī! Ka tik šis neizdomā atriebties Linardiņam???

  21. AG saka:

    Netaisos gar sūdu rokas smērēt!

  22. Hitlers no elles saka:

    Man ir slikta redze.Mans troņmantniek AG no Dineburg, kāda ir dienesta pakāpe feldfēbelis vai šturmbandfīrers ?

  23. Ha ha > hitleram no elles saka:

    Labi, ka Gedroics vel lieto vācu SS oficiera mundieri , nevis urlu vaņķas frenci, bet cirka klauna bruņči un Tvaika ielas atpūtas mājas poltraki Gedroicam būtu paši labākie . Tad jau viņu par pilnu neņemtu, kad viņš uzbrūk nacionāliem latviešiem .

  24. Pupurs saka:

    Suņi rej, bet karavāna iet tālāk! Psihi Aivari var riet cik grib, tāpat es esmu pats labākais, Vācijā ceļi (Autobahn) ir zajebis un man ir kruts bembis, ar ko tos izbaudīt (iet virs 300km/h). Auf Wiedersehen, Arschloch! Sieg Heil!

  25. Linards saka:

    Atkal šie pretīgie recekļi te komentē! Droši vien gribiet izraisīt pretīgumu par sevi līdz vemšanai! Esmu domāju, ka AG varētu būt kastrēts!

  26. Kautiņš saka:

    L.Grantiņš vs A.Gedroics – kurš kuru???

  27. Apjukušais saka:

    Kurš tad te īsti atmasko neliešus – L.Grantiņš vai A.Gedroics? Nesaprotu un esmu apjucis!

  28. Ha ha saka:

    Kurš ir vairāk nobarojies Gedroics vai Kalvītis ? Būtu interesanti abus redzēt sumo cīņā. Laikam tie 3 kg pelmeņi nestu uzvaru.

  29. Viedoklis no malas saka:

    Es atkal nenostājos ne vienā, ne otrā pusē, jo uzskatu, ka abiem ir sava daļa taisnības un jācīnās ir nevis pašiem savā starpā, bet gan pret patiesajiem Latviešu tautas ienaidniekiem – boļševikiem, okupantiem un sarkanajiem fašistiem, kā arī viņu “vadoņiem” un funkcionāriem, tai skaitā mūsu pašu tautas izdzimteņiem jeb kangariem, kas ienaidniekiem sniedz “palīdzīgu roku”.
    Gedroicam ir taisnība par psihiatriem un tam, kā psihiatrija tiek izmantota kā politiskais ierocis, Grantiņam ir taisnība par to, ka Hitleru slavināšana latviešiem par labu nenāk… Abiem daļa taisnības, bet vai abi ir gatavi piekāpties un strādāt kopā Latviešu tautas labā?
    Nedomāju, ka Grantiņš būtu garīgi slims un ne AG, ne Purpurs, ne kāds cits ir tiesīgs uzstādīt kādu diagnozi citam cilvēkam, kā tikai un vienīgi šī konkrētā cilvēka ārsts, kurš viņu ir izmeklējis. Punkts.

  30. AG saka:

    Uzvedība arī daudz ko par cilvēku liecina.

  31. Melnā josta saka:

    Pag, nu visi taču zin resnā recekļa un smirdīgā pidara adresi!? Vai visiem bail aiziet šo apciemot un pastāstīt, kāda ir viņa dzīves jēga?

  32. Kristers V saka:

    Nekad nebiju domājis, ka ap mums ir tādi plānprātiņi kā tie, kas te komentē viens otru. Nenosmieties.

  33. Haris saka:

    Kādu labumu gūst AG regulāri uzbrūkot VL un tagad ari NA ? Taisi vel 20 vai 50 gadus AG savu DDD kopā ar Gardu, bet neuzbrūc tiem ,kas grib latvisku Latviju. DDD ir tikai tādā stadijā , ka pirms 20 gadiem .Neliec DDD veikt citiem bet dari pats kaut 1% DDD labā. Kādēļ AG neaiztiek PVCTL, SC, ZRP, V, ZZS ? Tie ir AG draugi.

  34. Ha ha saka:

    Hari labāk paprasi, kas kopējs AG ir ar Hitleru un SS uniformu ?

  35. AG-Harim saka:

    Sen jau skaidroju, ka neuzbrūku tiem, kuus jukušais Plāngrantiņš tāpat gana kritizē. Uzbrūku tiem, kurus viņš NEPELNĪTI slavē!

  36. Latviešu tautas Patriots saka:

    AG ir taisnpieres domāšana, pie tam viņš ir ārkārtīgi rupjš pret saviem oponentiem. Acīmredzami, ka vienīgais cilvēks, kas viņam tā īsteni patīk, ir Aivars Garda. Kas kopīgs Gedroicam ar Gardu? Pat nevaru iedomāties, abi viņi, manuprāt, ir pilnīgi dažādi… Vai Gedroics ir Maskavas algotnis Latvijā? Jāatzīst, ka krievu valodu, viņš, iespējams, prot pat ļoti labi, bet vai tāpēc viņš ir Maskavas cilvēks? Šaubos! Pārāk neatbilstoši Maskavas interesēm viņš uzvedas (atšķirībā no Ušakova, Lindermana utt.)! Vai Gedroics ir dižens vadonis un patiesības paudējs? Noteikti nē! Viņš pauž tikai savus viedokļus! Es Gedroicu īpaši neatbalstu, bet pret Aivaru Gardu man gan nav būtisku pretenziju. L.Grantiņam vajadzētu mazāk fantazēt, bet vairāk izklāstīt pierādījumus saviem “faktiem”, piemēram, tam, ka Godmanis esot miljardieris? No kurienes tāda informācija?

  37. > AG saka:

    Tu nekalpo latviešiem , bet svešiem kungiem . Ko tu esi izdarījis Latvijas labā ? Tā pat neesi nav drupatiņa, ko izdarījis Linards. Rupji sakot neesi cienīgs viņam kurpes notīrīt!!!!!!! Ikviena latviešu partijas nīšana tev būs bumerangs atpakaļ!!!!
    Izsaki savu viedokli, bet neaiztiec latviešu partijas. To ievēro, un tas būs 100%, ka krievu aģentam bumerangs.

  38. Miervaldis saka:

    Nu ja skaitās, kad Aivars Garda nav nacionālists, tad “Merkurs”, ir nocopēti….

  39. Miervaldis saka:

    Bet ja Linards zin, kas ir kas, kādēļ viņš nerīkojas?Un nedomāsim, kad visi ir tādi auni, kuri nezin kas ir kas!Tādi vīri kā Grantiņš zin, kas ir kas!Varbūt šo cilvēku ir par maz, lai tie ko spētu grozīt.Es nezinu….

  40. AG saka:

    Es mīlu Gardu (cik maigi un mīļi skan šis vārds) visādā ziņā – gan politiski, gan romantiski, gan seksuāli! Un šīs jēlības es rakstu, lai taču beidzot kāds pievērš uzmanību manām jūtām! Un beidziet mani saukt par recekli, es, iespējams, esmu resns un kastrēts, toties seksīgs pederasts! Un piga jums visiem, kas ar mani grib iepazīties un koķetē te ar mani, jo mana sirds un visi mani pārējie orgāni un locekļi pieder Aivaram!? Mīlu un mīlēšu viņu līdz mūža galam! Cīņai sveiks!

  41. Cilvēks saka:

    Redzot kādas neiedomājas jēlības internetā raksta receklis AG, sliecos piekrist L.Grantiņa kungam…
    Lai dzīvo Latviešu tautas Patriots L.Grantiņš! Nost ar AG!

  42. pārdomām saka:

    Nu jau nevienam cilvēkam vairāk nav noslēpums, ka Baltijā (Latvijā un Lietuvā) ir apzagta kārtējā banka – Snoras un Latvijas Krājbanka. Nevienam nav noslēpums, ka SAB strādā bijušais Saeimas deputāts Andrejs Panteļejevs (Latvijas jeb, tautā saukta, Pleskavas Ceļa cilvēks). Atskatīsimies vēsturē, kā bija ar lidostām un bankām pirms 15 gadiem? Paskatīsimies, kāda persona strādā SAB? Kā zināms, no 1993.gada septembra līdz 1995.gada septembrim valsts akciju sabiedrības „Latvijas Aviolīnijas” (Latavio) valdes priekšsēdētājs bija Ivara Godmaņa čoms Jānis Dinevičs. 1995. gada oktobrī aviosabiedrība atzīta par maksātnespējīgu. Valsts kontrole 1995. gadā pārbaudē atklāja vairākus likumpārkāpumus. Dineviča darbības laikā konstatēti šādi pārkāpumi: 1993. gada 10. decembrī noslēgts līgums ar Banku Baltija par 7 miljonus USD lielu kredītu, neievērojot statūtus. 1993. – 1995.gadā nelikumīgi aprēķināta un izmaksāta darba alga, prēmijas un piemaksas, tai skaitā arī valdes priekšsēdētājam Dinevičam LVL 6 793 apmērā. 1994. gada 15. aprīlī samaksāti USD 50 000 par 8 nedēļu ilgām apartamentu lietošanas tiesībām gadā klubā “Pueblo Canario” Spānijā uz 3 gadiem. Būdams Latavio prezidents, J.Dinevičs pārdevis aviokompānijas īpašumus — lidmašīnas un nekustamos īpašumus — ārzonas firmai „Valley Investment”, kura figurē arī Latvenergo trīs miljonu lietā, caur kuru 1998. gadā nauda tika pārskaitīta uz politiķa Andreja Panteļējeva kontu un kura Bankā Baltija ņēmusi vairāk kā 15 miljonus USD lielu kredītu. Tiesā J.Dinevičs apgalvoja, ka īpašumus pārdevis uzņēmuma interesēs, lai dzēstu parādu BB. Tāpat J.Dinevičs kā privātpersona Bankā Baltija ņēmis 127 000 LVL kredītu. Savukārt Banka Baltija ir izsniegusi vairāk kā vienu miljonu USD lielu kredītu Dineviča dēla Dāga uzņēmumam „Gosupi”.

  43. saldo saka:

    “Neatkarības gadu” saldo (nezināma cilvēka komentārs)

    “Cilvēki bieži neiedomājas un saka, ka ienākot neatkarībai, daudzi kļuva turīgi. Jā, bija arī tā, taču tiek aizmirsts, ka šī turība radās ne jau ražošanas, bet pārdales rezultātā. Īpašumu, kas piederēja valstij vai tautai, sadalīja. Dalīšanas rezultātā arī kādam paveicās. Ja tagad mēs iedomātos to kādreiz sadalīto īpašumu apvienot no jauna kopējā, varbūt izrādītos tikai 10%, kas pieder Latvijas pavalstniekiem. Bet 90% savu vērtību esam iztirgojuši un no jauna nonākuši nabadzībā ar uzkrautu parādu slogu 20 miljardu vērtībā. Tāds ir neatkarības gadu tautsaimniecības saldo.”

  44. Cilvēks uz saldo saka:

    Un kāds tam visam sakars ar resno recekli AG?

  45. saldo saka:

    Cilvēks uz saldo saka:
    2011. gada 25. novembris 12.03
    Un kāds tam visam sakars ar resno recekli AG?

    ————-
    Vai Tu neredzi, ka Krievijas specdienestu atbalstītā parakstu vākšana par krievu valodu kā otru valsts valodu, Aivara Gardas un Aivara Gedrovica karstās aktivitātes sakrīt ar laiku, kad apzagta kārtējā banka, notiek sagatavošanas darbi Hipoteku bankas privatizēšanai, Krievijas prezidents paziņojis par bruņošanos Kaļiņingradas apgabalā?
    Vai nedzirdēji, ko izpļāpājās Alfrēds Rubiks par Aivaru Gardu, teikdams, ka viņš Gardu par politiķi neuzskata un pievērsa uzmanību no kurienes nāk avīzes DDD papīrs?

  46. Haris saka:

    Lasot AG jēlības paliek nelabi ap dūšu. Viņš nomelno un pazemo Gardu un DDD. Viņš ir divkosis, kad provokatoriski visur piemin Gardu, ka labāko draugu, bet nezinot aizmugurē nomelno un dur dunci Gardas mugurā. Daži stāsta, ka viņš nemaz neesot LNF biedrs.Tā ir nelietīga provokakācija, ko apmaksā SC ar Maskavu.Kā var būt tik divkosīgs un nelietīgs, ka AG, kas ne tikai šķeļ VL, NA bet ari LTF.Šim divkosim vajaga liegt ceļu Maskavas propogandai šeit, Merkūrā, mikrofonā un citur.

  47. Cilvēks saka:

    Piekritu Hari! Beidzot jāizbeidz tam aptaukojušam receklim tēlot A.Gardas “draugu”, tāpēc varbūt labāk pajautāsim pašam Gardas kungam, vai resnais, prokrieviskais pidars no “Dvinskas” patiešām ir viņa draugs???

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *