Lasītājs. Visas vēlēšanas ir viltotas

“”Ja jūs nemedīsiet čekistus un komunistus, pēc kāda laika jūs pamanīsiet, ka viņi sākuši medīt jūs.” (Valērija Novodvorska)

“Jā, cienījamā disidentu kundze Valērija Novodvorska izgāja šauru savā laukā pārbaudījumu ceļu, sagaidīja perestroiku, nedaudz demokratizācijas, diemžēl arī Putina nākšanu pie varas. Par laimi, ne viņa nelietības ziedu laikus, jo aizgāja mūžībā, varbūt pat slepus nogalināta pēc čekistu prezidenta Putina pavēles, bet Krievijā šis viņas izteikums piepildījies pilnībā, cerams, ne uz mūžību. Mums par laimi, šis process turpinās, bet nu jau tāda beigu stadijā. Vēl gadi desmit, un te rašas pielūdzēju būs 0,01%, bet čekas pakalpiņi nu jau vairums solīdos gados un drīz nebūs vispār.

Sliktākais, ka viņu vietā tagad valstī pa stagnācijas un ekonomiskās lejupslīdes ceļu ved pašu izperētā, egoistiski mantkārīgā politiskā suga, un vēlētāju apātija viena daļa un lētticība otrā. Ja politisko partiju veidošanas laikā vēlētāji nebūtu bijuši tik lētticīgi, ka aptuveni piecas reizes kāpa uz tiem pašiem grābekļiem, balsojot par laupītāj-biznesa pārstāvjiem, kuri bija gandrīz vieni un tie paši, tikai brīžiem zem cita nosaukuma, tad varbūt būtu cerība ar laiku izkristalizēt līdzsvarotu politisko spektru. Bet praktiski ilgā lētticība novedusi pie tā, ka nu jau partiju spektrs visā garumā un platumā ir pilnīgi vienāds pēc būtības, bet atšķiras tikai pēc atsevišķām nišas ‘birkām’, lai naivais vēlētājs kaut cik atpazīst. Savukārt slikti izglītotā ierēdniecība (tas nekas, ka diplomi ir, bet tie jau tikai tādi tukši papīri, pārsvarā no mūsu ļoti zema līmeņa skolām un augstskolām, un ārvalstu diplomi tur patiesībā ir par kursu līmeņa atsevišķu lietu papildinājumu, kopumā zemai saprašanai par lielāku mērogu profesijā un pasaulē), bet viņi arī par to nesatraucas, jo politiķi būtībā arī neuzskata nekādus reālus mērķus, ko likt ierēdniecībai sagatavot izpildei. Te viss balstīts uz tukšu bla, bla – ‘veicināsim, sasniegsim, ieviesīsim’, bet līdz realizācijai neviens uzstādījums tā arī nenonāk, jeb tas, kas nonāk, ir pilnībā izvirzīto mērķi nomainījis pret šauras nišas labuma gūšanu uz pārejas sabiedrības rēķina. Te tipiskākais piemērs ir mazie HES un OIK, kur it kā kāds mērķis tika likumiskais un normatīvajā izpildījumā tā izkropļots, ka kaitēja videi un bagātināja šauras grupas makus, piespiežot visus pārējos to naudu viņiem atdot. Tagad iet tieši tas pats mēģinājums visu atkārtot caur saules paneļu un vēja parku ieviešanu.

Rezultātā faktiski vairs nav par ko balsot, jo tās partijas, kurām ir kaut vai kāda kapacitāte un pieredze, lai sevi ‘pārdotu’ vēlētājam, visas ir vienādi nelietīgas (tas nekas, ja viņu rindās tur kāds ir naivi godīgs, tas neko nevar grozīt). Savukārt tās grupas/partijas, kuras cenšas pasniegt sevi kā alternatīvu, ir ar pārāk mazu materiālo kapacitāti, lai spētu pievērst pietiekamu jau tā apātijā ieslīgušo un nekam neticošo vēlētāju interesi. Ne velti aizvien sarūk vēlēšanās piedalījušos skaits, kas tad tur aiziet vēlēt – esošo partiju biedru sponsori un deputātu draugi, radi utt., plus nedaudz apzinīgo naivo, kuri mēģina nobalsot par kaut ko, cerot, ka būs labāk. Ar tādu politiku trīsdesmit gadu garumā – lūk, mēs esam, paši pēdējie Baltijā un gandrīz pēdējie Eiropā. Čekistu ķeršana vietējā aizvien ir aktuāla, bet rodas arī citas problēmas – ‘no padomijas izkritušo bezgausīgums, alkatība un netālredzība’, īsts padomju mantojums psihē. Viņiem liekas, ja viņi dzīvo labi, tas viss ir ok, pat ja kaut kas noiet greizi, tad ir tā iestrādāta sistēma, kas faktiski neko neatņems, un ar sagrauto pēc tam var dzīvot mierīgi arī ārpus politiskās vides, te, Rietumos. Mūsu jaunbagātnieki ir sarausuši sev mājas, mūsu oligarhu biznesmeņi darbojas ES un daži pat tālāk, kas notiks ar Latviju, viņiem nerūp, zinot, ka latvietis ‘parastais’ gan jau izturēs.”

Tatjana Ždanoka kopā ar Robertu Zīli, abi žīdi, darbojās ES parlamentā pret latviešu tautu. Nu jau atsaucas dzīvi liecinieki, kā viltotas vēlēšanas. Taču čekista Aivara Borovkova draugs Normunda Mežviets izliekas neredzam to visu, tā vietā vajājot disidentu Linardu Grantiņu, ja būtu dzīva, vajātu arī Valēriju Novodvorska. Tas ir tas, kas jāzina par mūsdienu Latviju.

LRTT:

Kas attiecas uz Novodvorsku, tad tas jau ir kļuvis zināms no putina “aprindām”, ka viņa nemira dabiskā nāvē, bet tika noslepkavota. Ne viss šajā(lasītāja atrastajā) informācijā ir patiess, kas attiecas uz kaut vai uz tiem pašiem VĒJA PARKIEM un SAULES PANEĻIEM. Tā ir Latvijas enerģiskā nākotne, kuru cenšas visādā veidā bremzēt mūsu valsts ienaidnieki.

Šī teksta autors ir visīstākais provokators, jo iepinis patiesību par vietējās elites noziegumiem, ar Latvijas industriālo attīstību nākotnē. Tādi draņķi ir ne tikai jāatmasko, bet, pat fiziski jāiznīcina, jo aiz visa tā slēpjas genocīds pret mūsu tautu. Visa Eiropa ir pilna ar vēja parkiem un saules paneļiem ! Visur tie tiek atzīti par lietderīgiem, tikai krievžīdu pārvaldītajā Latvijā tie ir kaitīgi. Tāpēc kaitīgi, ka tie mazina atkarību no slepkavnieciskās putļerLandijas.

Latvijas problēma ir hazāržīdisms, kas savā būtībā ir asinskārs vampīrs. ždānoka, zīle, dzintars, urbanovičs, ušakovs, šlesers, krištopāns, lembergs u. c. no šīs bandas, ir lāsts mūsu tautai ! Šo izdzimumu liktenis izšķirsies Ukrainas karā. Ja uzvarēs Ukraina, tad viņi, šie krievžīdu salašņas, tiks izmēzti no cilvēces vidus. Viņi to labi saprot un tāpēc visiem iespējamiem veidiem cenšas traucēt palīdzību ukraiņiem.

Un, kas attiecas uz vēlēšanām Latvijā, tad tās tiek viltotas dažādiem paņēmieniem. Par to gādā Mežvieta kantora radītā sistēma.

Mežviets ir visīstākais slepkava šī vārda tiešajā nozīmē. Tāds pats ir arī Kozlovskis. Šis tandēms bija kādreiz kopā un ir atkal kopā ! Viss tiek rotēts krievžīdu gaumē !

07.05.24

You may also like...

6 komentāru

  1. domāju, saka:

    ka rakst autors nav pelnījis šādu pāķisku novērtējumu.Ja nu tomēr,tad tikai pēc galdā liktiem apstiprinošiem aprēķiniem.
    Neminēta ir iespēja,ka cilvēks var arī kļūdīties,kas ir visticamāk.Domāju,kā šī nav tā vieta kur būtu iedarbīga aģitācija pret industriālo nākotni.

  2. tautas meiču vāverītes saka:

    “kuri organizeja un izpildīja… ASIŅAINO grantiņa arestu”-
    – paskaidrojiet, lūdzu, skāļi par ASIŅAINĪBU, cik tad kopumā bija līķu?

  3. Viela pārdomām saka:

    Citāts: Te tipiskākais piemērs ir mazie HES un OIK, kur it kā kāds mērķis tika likumiskais un normatīvajā izpildījumā tā izkropļots, ka kaitēja videi un bagātināja šauras grupas makus, piespiežot visus pārējos to naudu viņiem atdot. Tagad iet tieši tas pats mēģinājums visu atkārtot caur saules paneļu un vēja parku ieviešanu.
    Te nav stāsts par to, ka nevajag saules paneļus. Vajag. Bet te ir stāsts par to, kā iznireļi no Zaļo zemnieku partijas izbīda to kā iespēju iedzīvoties uz nodokļu maksātāju rēķina, dodot kukuļus un reāli nedodot vajadzīgo elektrību. Paskatieties, kā KNAB priekšnieks Jēkabs Straume izņēma no KNAB mājas lapas lielos ziedotājus pa 5000 euro vairākas reizes partijai ZZS, kur ziedotājs ir partijas ZZS spicē un uztaisījis savām dēlam tā saucamo mazo HES naudas pumpēšanai katru gadu vismaz 300000 euro ne tikai nesaražojot vajadzīgo elektrību, bet arī iznīcinot zivis. Tā pie Daugavpils var atrast tādu korupcijas pieminekli. Labākais ir tas, ka arī KNAB priekšnieka Jēkaba Straumes (Batjkas radinieka) bērni ir saistīti ar brālēnu un māsīcu statusu šajās zaglīgajās ģimenēs. Tur neviens neveido saules paneļus, kā to dara Vācijā.

  4. pavisam atklāti saka:

    Jūs tikai iedomājaties loģiku, zvērināti komunisti un čekisti izmeklē KP (kompartijas) un čekas noziegumus. Cik tālu šī “izmeklēšana” mūs ir novedusi, parāda Latvijas šodienas realitāte. Četri pēdējie Latvijas Universitātes rektori figurē čekas maisos. Vismaz viens Augstākās tiesas priekšsēdētājs Ivars Bičkovičš figurē čekas maisos. Bet kas ir iebīdīti par Drošības policijas, tagad Valsts drošības dienesta priekšniekiem? Kas ir Jānis Reiniks un Normunds Mežviets? Kas ir Juristu biedrības prezidents Aivars Borovkovs un Latvijas Juristu apvienības valdes priekšsēdētājs Rihards Bunka? Kas ir ģenerālprokurori Jānis Maizītis, Ēriks Kalnmeiers un Juris Stukāns?

  5. Ёбарь-перехватчикс saka:

    Еврейский Мир
    Газета русскоязычной Америки

    Новодворская: еврейские корни есть, но всего лишь одна восьмушка (+ Новодворская о еврействе)
    https://evreimir.com/92603/novodvorskaya-evrejskie-korni-est-no/

    Происхождение
    Отец — Илья Борисович Бурштын…
    …Родители отца Валерии Новодворской, Борис (Борух) Моисеевич Бурштын (1889—1973) и Софья (Соня) Яковлевна Бурштын (1888—1960), переехали в Советскую Россию из Варшавы в 1918 году[11][18].
    Когда родители развелись в 1967 году, Валерии Новодворской было 17 лет, она по настоянию отца осталась жить с матерью, но поддерживала добрые отношения с отцом[11].
    Фамилию матери носила, поскольку, как отмечал Бурштын, из-за «дела врачей-отравителей» и дела Еврейского антифашистского комитета «непопулярны были еврейские фамилии»[11]. Себя Новодворская считала русской[19].
    https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%8F,_%D0%92%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F_%D0%98%D0%BB%D1%8C%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0

  6. Anonīms saka:

    Nūja! Kaut kādā video Zhirinovskim jautāja par deputātu, kas visu vairāk būtu līdzīgs cūkai? Zhiriks norādīja uz šo da mēlīti, ka runāt jau varbūt viņa runāja lietas pareizas, bet pati ta arī no tā zhidu pulka. Strunts ar to, ka dzīvo cilvēks savu dzīvi un nemaisa dzīvot citiem, bet vēl palīdz, tad pavisam labi. Tomēr tais ikdienas saimbieciskajas lietās, kur strādā izteikti latviska sabiedrība ir jādzird nemitīgi runas, ka valdība un ejiet pie tās rakstiet sūdzības. Valdība vainīga būs vienmēr, ja latviets sēd rausta telefona pelīti, kad ienāk pie tā tirgotava ar potenciālo interesi par preci interesēties , ko tas tirgo, tad elementāri tas nespēj runāt pieklājīgas valodas arī vainīga valdība. Pērkot sev izvēlēto velo arī jādzird runas par valdību, bet vienkārši nevaru saprast – Velo Bike – Velo Shop – Velo Outlets – MY bike, kas tās par izkārtnēm? Ja tirgo tos velo Latvijas tirgū, tad priekš kam uzrunāt vai novēlēt labu ceļu in fucking english bustards languege? Tā teikt, ka tas ir very cool sprēgāt lozungos po lotishki, bet sasveicinoties – Shalom Alehem – latvieši nodreb! Skakova huja lotishi nuzno pizdjetj samnoj po angliski? Viena lieta, kad iespējamais pircējs lamājas vai izsaka kaut ko, kas vienkāršāk ir saprotams hujnu valodā, bet cita lieta, ja tirgotājs runā kaut kādā junk food valodā. Ko tie ēd un dzer nezinu, bet dzirdot – Jums zvana no Velo Outlets – kas tā par hujnu? Skraidot apkārt ar Leafletem pa Mančestras ielām iegājis kādā sētā ļoti klusiem soļiem pie tuvojos pie kādas jaunas anglietes, kas pie mājas durvīm pīpēja smēķi. Can I give to you this? O, Yes my darling, but i was a fucking scared! Iesaucās jauniete redzēdama acu priekšā papīra strēmeli uz kuras bij rakstīts aicinājums ziedot visu nevajadzīgo trešās pasaules valstīm kuru pilsoņi nevar atļauties elementārās sadzīves lietas. Kādas tās lietas jums nav jāuzskaita, jo lielākajai daļai ir kauns atzīties, ka latvieši ir piederīgi pie tiem trešo valstu pilsoņiem. Aiziedams no tās sētas domāju, kā iztulkot pareizi – I was fucking scared? Es biju jobana nobijies vai ja ibanuto izpugalsa? Tā nu teikt, ka labāk tādas devīzes ne tulkot savā valodā, bet tomēr latvieši ir tik nožēlojami piesūkusies anglicismus, ka neapjēdz elementāras valodas kroplības. Sūds ar tiem vadītājiem, ka tik velo labi ripo, bet arī tie lozungi ir rakstīti in english. Kāda sūda pēc man ieejot veikalā būtu ja sprēgā po lotishki? Pusi angliski un pusi po lotishki, tad labāk sapratis, ko es īsti gribu? Darba sfērā strādājot arī latviešiem mīļākā nodarbe ir klausīties radio ziņas! Tad sāk kultivēt politiskās runas un diena tiem darbā paiet jautrāk. Ja Grantins grib izcelt, ka uz tiem rietumiem ir aizbraukuši labākie no labākajiem, tad tomēr tā realitāte liecina pavisam citu bildi. Lielākā daļa aizbraucēji bēg paši no savām dumibam, ko sastrādājuši iekuloties sadziviskos kredītos vai problēmas ar alko un narkotikam. Negribēja darīt Latvijā savu darbu un dirsas darba sfērā, kad dzīve nonāk pilnīgā caurumā, tad meklē glābiņu svešumā. Svešumā arī tās pašas latviešiem raksturīgas īpatnības, kas Latvijā, bet problēma ir rēķinos. Tie jāapmaksā ir Latvija un arī dzīvojot Anglija! Jāsāk strādāt tā, kā dzīvē nekad nav strādāts un sapratne nāk ar novecošanu. Nav Soviet laiku īpatnības, ka var visu dienu sēdēt nekā nedarīt un saņemt naudu algā lielāku par darba darītāju. Ieejot tais velo tirgotavas reti kāds zhids acu priekšā nostājas, bet tās valodas kādas nāk no latviešiem bieži pārsteidz ar savu debilitati! Kuko Kuko dzeguzites.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *